http://freedom.lege.net/sourze_records_DrJudyWood.htmlOmvänt kronologiskt sorterat urval av kommentarer från vissa Sourze-trådar

Kommentarer möjligen relaterade till Dr. Judy Wood, inkl. möjliga Psy-OP kommentarer varför det blir en del udda träffar som kanske inte alls har med Dr. Judy Woods arbete att göra, men det får vi ta. • [länk] :

  I slutet talas det om det planetära försvaret där de negativa som har kontrollen över dessa vapen "försvarar sig" gentemot positiva besökare utifrån.

  [länk] :

  Veterans Today seniorredaktör Gordon Duff nämner det planetära försvaret gentemot varelser som kommer från bortom tid och rum och hur detta är relaterat till nanopartiklar/chemtrails som sägs vara till för att detektera dessa när de kommer från andra dimensioner.

  Duff bekräftar att Dr. Judy Wood har rätt men menar att allmänheten inte förtjänar sanningen.  Dessa vapen är till för att kriga i andra dimensioner.  (4:e dimensionen/densiteten?)

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Förtjänar sanning? 2013-04-12 09:47:00 anonymt inlägg #157, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page16#post10806923

 • På tal om  "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning"  (CMOs artikel från 2010-06-06),  läs om Vaken-rörelsens totala ointresse för vad som hände den 11 september 2001 trots att man presenterar sig som sökande sanningen om denna händelse:
  http://kristofferhell.net/vakens-svar/    Läs hela artikeln på länken till vänster.  Ett kort citat:

  Sakfrågan
  Vad Dr Judy Woods forskning beträffar, bekräftar email från admingruppens medlemmar vakens fortsatta totala ointresse för den enda brottsplatsundersökning som faktiskt genomförts av händelserna i New York vid 9/11 - samtidigt som de fortsätter att pumpa ut desinformation från bl a AE911.

  Vänliga hälsningar,
  Leif Erlingsson  Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
  Se gärna även "Multitrådig orientering vårvintern 2013":  [länk] .

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" Leif Erlingsson 2013-03-04 07:49:00 inlägg #64, http://www.sourze.se/forum/thread/10802501/page7#post10804835  [Original!]

 • [...]
  Kan vi inte använda "Unity energi" innan vi genomsyrats av "vår omfattande kärlek och förståelse" ja då kan vi nog glömma resten.
  [...]
  Jag har ju nämnt tidigare en önskan om ett för mänskligheten avgörande och nödvändigt evolutionärt steg - innan detta ser jag inget annat än att vi fortsättningsvis kommer att stampa på samma fläck som vi gjort sedan hedenhös.
  [...]
  (Bizon 2013-02-26 11:13 #2  [länk] .)
  Invänder inte mot dina slutsatser ang. NTFFA teknologin men vill inpassa att betydligt enklare teknologi kan ge oss den energi o.s.v. vi behöver och samtidigt ta bort vårt beroende av de företag som tycks styra världen.  Tänker på kemiskt stöttade/katalyserade nukleära reaktioner.  (Se t.ex. sista två styckena i min kommentar 2013-02-22 11:10 #2070 i "DAGENS AKTUALITETER" tråden  [länk] .)

  Inte heller anser jag att 9-11 använt så avancerad teknologi.  9-11 teknologin skulle nog som mest kunnat utplåna Manhattan.  Den använde enligt spåren som Dr. Judy Wood så tydligt samlat dokumentation för i sin bok "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010)  av allt att döma en kombination av ett kraftigt elektrostatiskt fält och pseudo-skalär interferens skapad med interfererande frekvenser.  Lt. Col Thomas E. Bearden har publicerat en uppfinning som skulle kunnat dematerialisera eller omvandla byggnader till damm så som skedde den 11 september 2001 i Manhattan:  "Method, System and Apparatus for Conditioning Electromagnetic Potentials, Fields, and Waves to Treat and Alter Matter[länk] .

  Alla besökare utifrån måste förresten inte nödvändigtvis behärska NTFFA teknologi.  Det kan finnas enklare teknologier som möjliggör interstellär samfärdsel inom samma dimension/universum.  Problemet med NTFFA är ju modulationen samt hur man tar reda på de rätta "adresserna".  Man vill ju inte hamna inne i en stjärna, e.d..  En djuping som funderat på NTFFA har sagt att om den aktiveras nära en planet så blir det en dj-a smäll.  Måste enligt teoretiker som klurat på det aktiveras långt bort från större himlakroppar.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Detta kan mänskligheten ännu inte förstå" Leif Erlingsson 2013-02-26 11:54:00 inlägg #3, http://www.sourze.se/forum/thread/10804551/page1#post10804619

 • 2011/
  Anders du begår ett klantigt misstag som flertalet gör, påstår något och sedan har inget som helst bevis som stärker dig din rätt, att kalla dem för galningar med en gedigen forskning om hur Tornen rasade ned och så snabbt som ca 9 sekunder!  Kalla dem inte för galningar, som fått fram ett resultat som stärker konspirationsteorin!  Ta fram dina bevis att konspirationsteorin är obefogad, så att inte vi börjar kalla dig för galning, som i sak inte någon ska kallas för.  Och det ockulta ska du inte ens nämna, för du gör dig bara totalt grön som inte vet någonting om, som ett fakta fenomen!  Och likadant när det gäller UFO för säkerhets skull, för då är du verkligen ute i det blå!
  (X-man 2013-02-18 16:45 #2012  [länk] .)
  Jag tror det stör grindvakter att Dr. Judy Wood faktiskt inte har skapat någon konspirationsteori.  Detta då till skillnad mot de officiella så kallade utredningarna och de olika alternativa konspirationsteorierna.  Dessa har nämligen alla utgått från en färdig teori och sedan letat bevis som belägg för sin färdiga teori.

  Dr. Judy Woods geni bevisas t.ex. av att hon inte gett välkända namn till fenomen hon från början inte vetat orsaken till.  Kritiker går igång på det, "hon vet inte själv vad hon talar om", påstår de.  Hon är helt enkelt mer klarsynt än nästan alla andra.  För vad hon har bedrivit är vetenskap utan förutfattade meningar!  Det är därför man kan säga att hon är den enda som har gjort en brottsplatsundersökning av 9-11.  Hon har utgått från vad man kan se och observera.  Inget annat.

  Förresten rasade inte tornen ned.  Bilder tagna minuter efter att de försvann visar nästan inga rasmassor.  Det är sant att mycket material började falla, men nästan allt som började falla försvann sedan redan innan det ens nådde marken!  Svårigheten för oss människor är att vi är så vana att något som börjar falla också alltid når marken, att vi har oerhört svårt för att uppfatta att detta är ett undantag från denna "regel".  Allt är en fråga om perception!  Det är t.o.m. så att tornen försvann något snabbare än fritt fall!

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-18 17:07:00 inlägg #2013, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page202#post10804032

 • Forts...

  Här Applied Research Associates (ARAs) bilder, postade före 9-11:

  Klippklistrat från
  http://drjudywood.com/articles/ARA/ARA.html  [länk]  (Kopia:  [länk] .)

  I. Capabilities - National Defense and Aerospace

  Technology and systems to support and protect our warfighters
  http://www.ara.com/capabilities/defense.htm
  Figure 1(a).  The building in the background reminds me of WTC3, as if we are looking down West Street, with the WFC to our right (out of view).  Figure 1(b).

  Men om du inte lyckas engagera ARA i att visa upp vad de förmår, som de skrutit om före 9-11, så kan du ju alltid ta en ny titt på när John Hutchinson upplöser en järnkub:

  I filmen visas 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i filmen och framåt hur ett elektrostatiskt fält tillsammans med interfererande frekvenser upplöser en järnkub, vilket ger förklaring till hur world trade center tornen kunde upplösas.Järnkub som befinner sig under upplösning i elektromagnetiska interferensfält

  ("Directed Energy Technology", intervju av Dr. Judy Wood, utlagd 2011-11-15, 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i YouTube filmen.  Klicka:  [länk] .)
  Det finns många olika reportage gjorda med John Hutchinson från långt innan 9-11, så ut och leta för att hitta mycket mer.  Detta nu skrivna har påpekats så många gånger förut att det inte kan vara annat än psykologiska orsaker till att det inte noterats.  9-11 är ett av de allvarligaste angreppen på den mänskliga tankeförmågan vi har sett.  Det är därför oerhört viktigt att vi kommer igenom dimman ang. denna händelse som vi fortfarande befinner oss i.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-18 14:09:00 inlägg #2010, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page201#post10804026

 • INGEN händelse de senaste 100 åren är mer granskad av all slags vetenskap som 9/11 katastrofen.  Ingen har kunnat hindra att tusen röster har fått höras i denna fråga.  OM ngn slags motor har utfört detta så är det ju bara att plocka fram en såddan motor o göra om saken ett antal ggr under full kontroll.  TVåvåningshus räcker säkert.  Klokpippar - sätt i gång...
  (Jan Brunnegård 2013-02-18 12:16 #2006  [länk] .)
  Den enda brottsplatsundersökning för 9-11 som någonsin gjorts är gjord av Dr. Judy Wood.  Övriga har utgått från olika teorier och försökt belägga dessa.  Det inkluderar de officiella så kallade utredningarna, som hade instruktioner att förklara hur den förutbestämda slutsatsen kunde ha inträffat.  Något annat hade de ej mandat att göra.  Ang. "motorer" som kan göra detta så är de demonstrerade, jag har upprepade gånger länkat till videodemonstrationer.  Man behöver inte ta ned ett tvåvåningshus för att demonstrera molekylär disassociation, men om du Jan drar ihop budgeten, tillstånden och engagerar dem som har visat att de behärskar tekniken för det så är det säkert också möjligt.

  Applied Research Associates (ARA) visade ju före 2001-09-11 upp proof of concept bilder för energivapenattacker på WTC-byggnaderna på sin hemsida.  Fast de har kanske inte lust att ställa upp med tanke på att de inte nämnde något om detta vid den officiella 9-11 NIST-utredningen trots att deras bolag hade flest anställda som arbetade med den av alla underkontraktörerna.

  Fotnot:  Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010).

  Forts...

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-18 14:08:00 inlägg #2009, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page201#post10804025

 • Nu har jag väl inga förhoppningar om att Dippen skulle vara mottaglig för fakta, men eftersom hon tog upp Dr. Judy Wood här i tråden så återpostar jag en av flera kommentarer som jag för en halvtimme sedan gjorde på NewsVoice  energivapen/comment-page-1/#comment-9724">[länk] :

  Till en annan som kommenterat på NewsVoice:
  Du frågar hur det är möjligt att dematerialisera materia utan värme.  John Hutchinson har i årtionden kunnat göra detta med interfererande frekvenser i ett högspänt statiskt elektriskt fält - det senare använder han numera en Van de Graaff generator till, en sån där man lekte med i skolan för att generera högspänning.  Men ursprungligen använde han en Tesla spole.  Det var ju från Nicola Tesla, Thomas Townsend Brown, George Piggott, Francis E. Nippe, Martin L. Perl och många andras tidiga arbeten han utgick.  Du kan se hur en järnkub upplöses 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i denna video:  [länk] .  Det är Dr. Judy Wood som här visar ett klipp från ett av John Hutchinsons många experiment.  Om man tänker att materien egentligen är komplexa energifält så blir detta kanske inte så svårt att förstå.  Jämför att vrida rätt kombination på låset till ett kassavalv med att försöka bryta sig in...

     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2013-02-17 20:37:00 inlägg #2422, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page243#post10803979

 • Det finns inga förutsättningar att kunna föra en matnyttig diskussion när konspirationsmupparna bara hänvisar till väldigt omfångsrika och otroligt röriga hemsidor, kryddat med femtielva youtube länkar.

  Judy Wood presenterar ingen teori. Hon tittar på bilder som hon inte förstår och drar utan vetenskaplig grund slutsatsen att nån har använt nån sorts energirelaterat "vapen" som hon inte vet om det finns eller inte. Och det tycker mupparna är rimligt, iofs sväljer de okritiskt allt det som Alex Jones och andra dårar matar dom med.

  När jag lyssnar till intervjuer med Wood så framgår det tydligt att hon inte vet vad hon pratar om. Hon är i bästa fall välmenande men helt förvirrad, och i värsta fall en bedragare som utnyttjar lättlurade människor för att tjäna pengar. Visst, det är hårda ord, men jag har insett det absurda i att sitta och försöka resonera om teorier som helt saknar grund. Det spelar ingen roll hur mycket jag än motbevisar alla "konstigheter".

  CMO försökte under rätt lång tid förklara materialtekniska problem på Sourze. Men det var oftast som att hälla vatten på en gås. Det blir heller inte lättare av att material inte beter sig helt intuitivt, särskilt inte under belastning och/eller värme. Att bevisa att mupparna inte har någon större koll på hållfasthetslära och dimensionsring, eller för den delen någon analytisk mekanik eller stelkropps rörelse lyckades CMO med trots allt.

  Oavsett om man vill tro på en officiell förklaring, en konspiration eller någon annan alternativ förklaring så kan man inte neka till att med kunnande i dessa områden så är inte en kollaps utom rimlighet.

  Däremot så är många förklaringar för konspirationer fulla med cirkelresonemang och långsökta förklaringar som ligger utom all rimlighet eller skulle vara fullständigt omöjliga att genomföra. Eller oftast mycket enkla att finna spår efter, om så skulle ha skett.

  Det vore intressant att veta om Ni har någon psykisk diagnos men jag klandrar Er inte om Ni inte svarar på det.

  Jag inser att det bästa för själsfriden är att låta mupparna hållas i sin lilla sandlåda. Ha så kul i ert grävande efter "sanningen".
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Dippen 2013-02-17 19:29:00 anonymt inlägg #2421, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page243#post10803977

 • 1943/
  Leif E. - Sanningsrörelsen i Norden - Maktens kontrollerade opposition? -

  Varför vägrar "vaken" att publicera artiklar med Dr Judy Woods material - den enda brottsplatsanalys som gjorts om vad som utspelade sig på nedre Manhattan den 11:e september 2001?

  [länk]
  (x-man 2013-02-17 11:28 #1993  [länk]  i kommentar till Leif Erlingsson 2013-02-14 15:13 #1943  [länk] .)
  Min bedömning är att "handlers" varit framgångsrika i att hantera dem.  Kanske rentav ursprungligen inspirerat dem att dra igång för att förekomma oberoende ifrågasättande samt samla nytt ifrågasättande och genom att ha varit med från början ha mycket stort inflytande över vad som anses som legitimt att ifrågasätta.  Jag anser dock inte att t.ex. Mikael Cromsjö är oärlig.  Däremot att han liksom så många andra istället är "hanterad".  (Mikael är en mycket trevlig kille, och som jag förstår det helt uppriktig.)  Detsamma kan mycket väl gälla "Mr. Nanothermite", Niels Harrit.  Kan ha blivit "set up" av handlers för att köra sitt race.  Skrev så här i ett mailutskick som sedan fick spridning i ganska vida kretsar för c:a en vecka sedan:
  Niels Harrits stora grej är att det hittats restprodukter av termit efter 9-11.  Termit består av aluminium och rost.  Alltså aluminium och oxiderat järnpulver.  WTC-byggnaderna bestod bl.a. av järn i stomme och aluminium i fasaderna.  När byggnaderna pulvriserades så bildades därför de restprodukter som Niels Harrit har som sitt stora nummer.
  [...]
  Nu har jag pratat en del med en person som har haft mycket mer kontakt med Niels Harrit än jag själv, och denne persons bild är att Niels Harrit inte avsiktligt vilseleder människor, men att han inte vill ta i fakta och omständigheter som rubbar det bygge han själv har skapat.  Niels Harrit är inte intresserad av att förstå hur hans "termitrester" har kommit dit, utan bara prata om att de funnits där efteråt.  Medan alltså Dr. Judy Wood kan förklara hur de kommit dit liksom en hel mängd andra fysiska bevis som Niels Harrit över huvud taget inte tar i.  Dr. Judy Wood kan till och med namnge de som vet vilka som har teknologin att göra något sådant här, och de råkar vara samma personer som utgjort en stor del av undersökningskommisionen för WTC-7 byggnadens kollaps.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-17 13:21:00 inlägg #1994, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page200#post10803964

 • 1943/Leif E. - SANNINGSRÖRELSEN I NORDEN – MAKTENS KONTROLLERADE OPPOSITION? -

  Varför vägrar ”vaken” att publicera artiklar med Dr Judy Woods
  material – den enda brottsplatsanalys som gjorts om vad som utspelade
  sig på nedre Manhattan den 11:e september 2001?

  [länk]


     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" x-man 2013-02-17 11:28:00 anonymt inlägg #1993, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page200#post10803960

 • gatekeeping ... det som Judy Wood lyfter upp mycket kring (och du flitigt länkat till Leif) 'cold fusion' och det osannolikt ovetenskapliga Steven Jones gör när de på en konferens konsensusröstar (ut) Fleischmann & Pons arbete, förutom att Jones ständigt felciterar Wood och ska vi säga bedrägligt använder smyg ad hominem mot henne [...]
  (oscar: berven 2013-02-14 00:22 #3  [länk] .)
  Skadar inte med fler länkar.  Just det avsnitt där det du beskriver visas i en video jag flera gånger tidigare länkat till [1]  börjar vid 38:35 in i videon:  [länk] .

  Folk här på Sourze, iallafall "Brunnegårds femtio" [2],  tycker säkert inte det är något fel i att söka förminska och mobba ut vad de uppfattas som "feltänkare".  Men detta är alltså själva antitesen till vetenskaplighet.  Istället är det mer besläktat med religiös fundamentalism.  Lustigt nog så är också grindvakten [1]  Steven E. Jones medlem av en ganska strikt religion, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga som de officiellt heter i Sverige, men finns över i stort sett hela världen som en enda hierarkisk organisation och heter i USA The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (ska vara litet "d" i "-day").  Eller i folkmun mormonerna.  Nu är det många forskare bland "mormonerna", det är en religion som uppmuntrar till högre studier.  Samtidigt är det en religion som är överrepresenterad bland CIA och FBI agenter.  Min känsla är att det är attraktivt för hierarkiska lydnadsorienterade organisationer med människor som är uppfostrade att lyda hierarkiska auktoriteter.  Och här kommer också professor Steven E. Jones in, för säkert har någon hög tjänsteman i någon hierarki någon gång smickrat honom att han tjänar sitt fosterland etc genom att förstöra för först Fleischmann & Pons och långt senare att fortsatt förstöra för "fri energi" genom att återigen avleda från sanningen vad gäller 9-11, detta genom att åter sätta sig själv i centrum, och åter genom att förminska andra.

  Som också diskuteras av Richard D. Hall & Dr. Judy Wood vid 48:00 in i videon:  [länk] ,  vår kultur är extremt "cut-throat", "äta eller ätas", och vi måste komma bort från det för att kunna samarbeta och växa som mänsklighet och kunna ta tillvara oändligt välstånd.  Det finns oändligt välstånd, om vi bara inte hela tiden saboterar det och varandra. [3] [4] [5] [6]

  Forts...

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Vad vi kan lära av Gate Keepers" Leif Erlingsson 2013-02-14 13:31:00 inlägg #4, http://www.sourze.se/forum/thread/10803758/page1#post10803831

 • gatekeeping ... det som Judy Wood lyfter upp mycket kring (och du flitigt länkat till Leif) 'cold fusion' och det osannolikt ovetenskapliga Steven Jones gör när de på en konferens konsensusröstar (ut) Fleischmann & Pons arbete, förutom att Jones ständigt felciterar Wood och ska vi säga bedrägligt använder smyg ad hominem mot henne, typ i stil med fritt "it whould require such an enormous amount of energy from 'directed energy weapon' (den gången korrigerad av publik ang terminologin, han brukar annars kalla Woods vapen för 'Laser Beam from space') that it whould take five times the entire earth output of electric energy” .... well, tornen föll, inte sant? han fönekar inte detta, så ... två plan skulle visst räcka enl officiell teori, planterad thermite enl Jones teori.

  Det e liksom sådär utstuderat ovetenskapligt, precis som Chomsky fick till det i hopplöst illa formulerade argument kring 9/11 (tror han har tagit tillbaka en del av den sämre retoriken i ämnet som tur e)
     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Vad vi kan lära av Gate Keepers" oscar: berven 2013-02-14 00:22:00 anonymt inlägg #3, http://www.sourze.se/forum/thread/10803758/page1#post10803819

 • Kristoffer Hell har förresten redovisat vilka utredningar som har gjorts ang. 9-11.  Det blir väldigt tydligt att Dr. Judy Woods är den mest seriösa.  "Tre rapporter om 9/11[länk] .

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-14 00:02:00 inlägg #1933, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page194#post10803814

 • #1913:  För att sammanfatta: Påven är uppköpt av Jesuiterna som i sin tur är uppköpta av UFO?
  (Lennart Asp 2013-02-13 23:08 #1928  [länk] .)
  För att slippa spekulera om vem som är uppköpt av vem ang. Jesuiter och UFO så räcker det att studera skandalen kring vatikanens bank, etc.  Riktigt smutsiga affärer.  Dessutom som jag tidigare nämnt så har enligt en källa från en P2 loge till Benjamin Fulford påven utpekats som hjärnan bakom  911  [2001-09-11 orkanen Erin gjord till "Fri Energi" attack mot WTC komplexet i Manhattan, se vidare Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010) och denna  [länk]   samt denna artikel, "De fysiska bevisen[länk] ],  311  [2011-03-11 tsunamin mot Japan och kärnkraftverket i Fukushima Daiichi]  samt krigen i mellanöstern, av både George Bush Jr. och av Tony Blair.  Du har antagligen inte dina tentakler ute i den verkliga verkligheten, men där ute börjar skiten nu träffa allt fler, och långtifrån bara ang. pengar och krig.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-13 23:54:00 inlägg #1932, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page194#post10803813

 • Leif E se den här videon som påvisar att vår planet äger ett svart hål i Antarktisk, nu förstår jag varför intresset är så stort för den plats, materialet som är gammalt och tyskt under Hitlerepoken är skrämmande Sovjetiskt hemligstämplat material som världsledarna endast har haft tillgång till vad jag förstår och samtidigt så är det bara att inse vad mycket det är som händer i världen som vi nästan aldrig får reda på.  Allt ska hemligstämplas och därför har vi inte minsta anledning att lita på de politiska krafterna som för mänskligheten bakom ljuset!  Så det väcker för mig ett löjets skimmer att vi har dessa politiska system, som förråder oss, och att vi är ganska korkade som inte gör en världsrevolution och skickar politikerna till ett varmare ställe!  [länk]
  (X-man 2013-02-13 14:34 #1915  [länk] .)
  Jag håller ett öppet sinne ang. den ihåliga jorden, men oavsett hur det ligger till med det så anser jag att det måste vara någon slags naturligt bildad plasmareaktor i centrum ("inre sol"...), för att förklara gravitation, magnetfält o.s.v..  Se vidare Mehran T. Keshes patent EP 1 770 717 A1 (126 sidor),  "EP1770717A1.pdf[länk] .  Och min kommentarssammanställning av Sourze-kommentarer rörande hans arbete på  [länk]  med många ytterligare referenser.

  Vad gäller att vi skulle vara korkade för att vi inte gör en världsrevolution så är det stora problemet att förbjuden teknologi faktiskt har använts mot oss för att skapa krig o.s.v..  Om vi bara gör revolution men sedan personer med ännu värre mentalitet (för att återanvända detta ord) får makten, så kommer vi ju ur askan i elden.  Därför anser jag att vi ska förstå vad som är verkligt så vi förstår när förbjuden teknologi används för att orsaka kaos, att vi inte är blinda, men att vi samtidigt måste mogna så vi kan ta ansvar för denna teknologi.  I tusentals år har den antagligen tagits om hand ansvarsfullt.  Varför har den nu kommit i fel händer?!  De som har hanterat den ansvarsfullt, de kanske bör återfå kontrollen över den.  Medan vi förbereds för att själva var och en kunna ta ansvar för den, så som Dr. Judy Wood talar om.  Se vidare Leif Erlingsson 2013-02-13 09:34 #156 i "Tio år av konspiration" tråden  [länk] .

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-13 15:54:00 inlägg #1919, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page192#post10803783

 • Angående den politiska utredning som Usa tillverkat med anledning av tornens förintande kan man enbart känna avsky.  Må världen snart nog få veta sanningen om dessa mord som samtidigt genomfördes.  Hur en hel värld till en början blev grundlurad.
  [...]
  (Ukas 2013-02-12 22:12 #155  [länk] .)
  Instämmer i hela din kommentar.

  Om du inte redan hittat till "Psy-OPen 911s anatomi, några punkter" så läs den gärna nu på  [länk]  (kommentar #122 i "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" tråden).  Att så många fortfarande är fångna i dimman kan vi "tacka" The Gatekeepers för, lyssna på The Gatekeepers av Charlie Pound 41:48 in i denna video:  [länk] .  Hela videointervjun rekommenderas varmt [1].  Låten före, också av Charlie Pound, är en musikalisk summering av vad som fysiskt verkligen hände den 11 september 2001, till skillnad då mot vad media talat om för oss att vi skulle ha sett.  Börjar vid 40:58 in i videon:  [länk] .

  Som också konstateras med några exempel i denna intervju, denna teknologi har funnits mycket länge men den har respekterats och hållits borta från den större mänskligheten av de som känt till den.  Kanske den har funnits en stor del av de senaste tusentals åren.  Lyssna t.ex. på vad som diskuteras från 44:50 in:  [länk]  (minst till 47:20).  Men nu har den använts för att skapa oreda.  Inte konstigt att den verkliga makten är i oreda!  Som Dr. Judy Wood säger, låt oss fostra en hel generation med respekt för denna teknologi.  Sedan kan vi använda den för gott.  Den har redan använts för ont, så den är redan ute!

  Fotnot:
  1. Richard D Hall/Dr. Judy Wood - Richplanet TV - 08 Feb 2013  [länk]
   Posted by Loz Unezi
   Published on Feb 9, 2013

   Richard D Hall interviews Dr. Judy Wood.  New evidence that a form of cold fusion, non-kinetic energy weapon was used to turn the World Trade Centre Towers into dust on 11th September 2001.  This interview took place during Dr. Wood's UK speaking tour in late 2012.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-02-13 09:34:00 inlägg #156, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page16#post10803753

 • Författaren till det 21:a århundradets viktigaste bok - den enda brottsplatsundersökning för 9/11 som någonsin gjorts - intervjuad i TV.
  (Kristoffer Hell, "Det 21:a århundradets viktigaste bok - Dr Judy Wood"  Från den 8:e februari 2013.  [länk] .)

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-02-12 14:46:00 inlägg #154, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page16#post10803704

 • Okej Leif, vad är det för skit som ska träffa "fläkten"?
  (Lennart Asp 2013-02-12 00:25 #1891  [länk] .)
  Svar:  Hela skiten.  1700 år av vatikanstyre, religiösa halvsanningar och politiska floskler.  Katolska kyrkan har för sig själv svartsjukt behållit ofantliga arkiv av verklig kunskap, samtidigt som de håller oss alla i okunskap.  Eftersom de djupast sett har sina tentakler i all korruption och denna håller på att avslöjas så kommer vatikanstyret att upphöra när de står med byxorna vid fotknölarna och alla ser hur nakna de är.  Alla kommer att se att de är all korruptions ursprung.  Forska lite i bankkorruption och Vatikanen.  De är värst.  Finansierar ju allt djävelskap.  Vapen, narkotika, falskflaggad terror o.s.v..

  Nu senast skriver Benjamin Fulford i dag 2013-02-12 att enligt en källa från en P2 loge så är orsaken till påvens avgång att han har utpekats som hjärnan bakom  911  [2001-09-11 orkanen Erin gjord till "Fri Energi" attack mot WTC komplexet i Manhattan, se vidare Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010) och denna  [länk]   samt denna artikel, "De fysiska bevisen[länk] ],  311  [2011-03-11 tsunamin mot Japan och kärnkraftverket i Fukushima Daiichi]  samt krigen i mellanöstern, av både George Bush Jr. och av Tony Blair.  Kan inte verifiera denna uppgift, men alldeles oavsett så håller sanningen om alla de lögner vi levt med i snart 2000 år på att träffa fläkten, och all skit träffar Vatikanen som bläckfisken med alla tentaklerna i allt detta.

  Se även tidigare kommentarer om vatikankorruptionen i fortsättningsinlägg.

  Forts...

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] DAGENS AKTUALITETER" Leif Erlingsson 2013-02-12 12:00:00 inlägg #1894, http://www.sourze.se/forum/thread/10787535/page190#post10803687

 • Jag själv i kommentar till uppropet:
  Om det finns ett tvingande säkerhetspolitiskt skäl att låta Nato och Israel bete sig precis som de behagar och i strid med alla lagar, då bör i demokratisk anda våra politiker meddela oss detta skäl.  Det kan inte döljas bak hemligstämpel.
  (Leif Erlingsson 2013-02-08 22:36 #54  [länk] .)
  Jag själv i senare kommentar, citerandes mig själv från privat mail:
  Har i åratal jobbat för att folk ska se vad de sett, inte vad man har talat om för dem att de har sett.  [...]  Fler och fler svenskar fattar t.ex. att byggnadsdelarna från world trade tornen den 11 september 2001 upplöstes i fallet, och att av allt ursprungligt material inte mycket träffade marken.  [...]  Så många börjar ändå fatta vad de såg den 11 september 2001:  Världens första riktigt tydliga demonstration av massivt användande av "Fri Energi".  Sedan finns det ett antal tidigare händelser som också kan misstänkas ha varit utförda med samma teknologi när man studerar likheter.  [...]
  (Leif Erlingsson i privat email 2013-02-08 10:37:57.)
  (Leif Erlingsson 2013-02-09 09:06 #55  [länk] .)
  Jag själv i artikeln "Med "error" och flimrande blick":
  Ett visst amerikanskt företag visade före 2001-09-11 på sin hemsida upp proof of concept bilder för energivapenattacker på WTC-byggnaderna.  Av alla underkontraktörerna till den officiella 9-11 NIST-utredningen så hade samma bolag flest anställda som arbetade på NIST rapporten.  Så det kan slumpa sig.  Ledaren för deras team hade t.o.m. gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser, det var hans expertisområde!  Bolaget heter Applied Research Associates (ARA)
  (Leif Erlingsson i "Med "error" och flimrande blick" 2012-07-29 21:30  [länk]  eller  [länk]  m.fl. publiceringar.  Se även fotnot 7 i "De fysiska bevisen" också av mig, 2011-10-17  [länk] .)
  I en bilaga "Thomas E. Bearden och 9-11." till "De fysiska bevisen" av mig 2011-10-17  [länk]  nämner jag hur Thomas E. Bearden år 2005 i sin bok "Oblivion" på sidan 173 avslöjat att Israel redan år 1986 haft denna tekniska kapacitet.  Samt hur Israel kan ha använt denna kapacitet för att, underförstått genom utpressning mot regeringarna, styra västs massopinion.  Bearden själv undviker nogsamt att göra dessa kopplingar.  Men israeliska agenter har själva i Israelisk TV talat om att de i förväg var på plats för att dokumentera 9-11 medan det pågick.  (Sök på "The Five Dancing Israelis Arrested on 9-11".)

  Kort sagt, det kan verkligen finnas ett tvingande säkerhetspolitiskt skäl att låta Nato och Israel i strid med alla lagar bete sig precis som de behagar.  Men det anser jag inte bör hållas hemligt.  Vi bör få veta precis hur det ligger till.

     -- Kommentar till "Vem håller i den blodiga slaktkniven i Syrien?" Leif Erlingsson 2013-02-10 13:28:00 inlägg #56, http://www.sourze.se/forum/thread/10783841/page6#post10803545

 • En sak Dr. Judy Wood nämnde i sin föreläsning vid the Breakthrough Energy Movement conference år 2012 i Holland var att John Hutchinson numera använder en Van de Graaff generator, en sån där man lekte med i skolan för att generera högspänning, när han ska skapa det statiska fält som är en av komponenterna tillsammans med interfererande fält när han gör sina experiment med märkliga materialeffekter liknande sådana som uppträdde vid 9-11.  Förr använde John en Tesla spole, men det räcker alltså med mycket enklare medel.  Sedan misstänker jag att han har lite frekvensgeneratorer i mikrovågsbandet eller så.  Detta som tips till unga studenter som kanske vill försöka något liknande.  Men se upp så ni inte gör hål i skolan.  :)

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-02-07 00:50:00 inlägg #153, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page16#post10803329

 • Se även Kristoffer Hells utmärkta text ang. desinformatören Niels Harrit,  [länk] .  Texten är en bra introduktion till Dr. Judy Woods arbete.

     -- Kommentar till "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" Leif Erlingsson 2013-02-06 20:16:00 inlägg #123, http://www.sourze.se/forum/thread/10738938/page13#post10803316

 • Psy-OPen 911s anatomi, några punkter.

  1. Man sa på alla sätt till oss att titta på flygplan som flög in i byggnader, bilderna sändes om och om och om och.... igen.

  2. Media visade sällan själva kollapserna.

  3. Nära total mediebackout även i New York om orkanen Erin några kilometer ut i havet samma morgon, inte ens flygvärdinnor som flög samma morgon visste om den.

  4. Ingen kommenterade hur de två motsatt roterande vädersystemen högtrycket från Mellanvästern med det vackra vädret och lågtrycket Erin möttes 10:00 lokal tid strax utanför Manhattan.  Det är känt att märkliga fälteffekter kan uppstå under sådana villkor.

  5. Först ansågs ingen utredning behövas.

  6. Utredningen gavs i uppdrag att förklara hur terrorister i flygplan orsakat detta.  D.v.s. inget öppet och fritt sanningssökande fick förekomma.  Inga andra orsaker fick undersökas.  Även utredarna själva har protesterat mot detta.

  7. Presidenten har sagt att historien om terroristerna i flygplan som orsak inte får ifrågasättas.

  8. Stämning för vetenskapligt bedrägeri mot utredarna av byggnad sjus kollaps las rättsvridrigt ned.  Givetvis helt tyst i media.

  9. Helt tyst i media om att ledaren för undersökningen av byggnad sjus kollaps tidigare gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser och att bolaget han och många utredare jobbade för på sin hemsida visat upp proof of concept bilder för energivapenattacker på WTC-byggnaderna före 9-11.

  10. Helt tyst i media om att såväl Nicola Tesla som i modern tid upprepat av John Hutchinson kunnat skapa de märkliga effekter i material som bevisen från 9-11 uppvisar.  Och detta just med interfererande fälteffekter, som man också kan få i samband med roterande vädersystem som det var den där dagen.

  11. Och förstås konsekvent idiotförklaring av alla som inte nöjer sig med "husbondens röst" i frågan.  Det är möjligt att många faktiskt anser att man är dum i huvudet om man inte okritisk följer ledare.  Men då kan de faktiskt tala klartext, och inte påstå att man i sak har fel!

  Det skulle inte vara svårt att göra en bra artikel av detta, men jag tycker att detta räcker gott att grunna på.  Se även diskussiontrådarna "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" och "Tio år av konspiration" i dag,  [länk][länk]  samt "Med "error" och flimrande blick[länk] .

     -- Kommentar till "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" Leif Erlingsson 2013-02-06 16:44:00 inlägg #122, http://www.sourze.se/forum/thread/10738938/page13#post10803306

 • Ang. min påannons av "Evidence of Breakthrough Energy on 9/11".

  Länken är uppe igen, på samma plats/länk som ursprungligen annonserat.  Enligt vad Rob som redigerade den skrev till Andrew Johnson som jag tidigare frågade så ville Rob redigera den en gång till.  Men som Andrew nu skrev till mig, han förstår inte vad som är ändrat eftersom den tycks vara av samma längd som förut.
  Evidence of
  Breakthrough Energy
  on 9/11


  The Dawn of a New Age


  Dr Judy Wood

  Title:  The dawn of a new age, evidence of breakthrough energy technology on 9/11

  Run time: 2:24:58
  Speaker: Dr Judy Wood
  Produced by: Globalbem
  Country of origin: Holland
  Language: English

  [...]
  (Dr Judy Wood at the Breakthrough Energy Movement conference, 2012 Holland.  Uploaded by Breakthrough Energy Movement 2013-01-22  [länk]  [[Update 2013-02-06:  Alive Again!]].)
  (Leif Erlingsson 2013-01-28 18:53 #124  [länk] .)
  Hoppas någon hann se denna.  Jag såg tidigare kring 2/3 av den och skulle i dag försöka se slutet, då den först inte ville ladda ordentligt och sedan helt försvann!  Detta är ett ständigt problem med riktigt civilisationsavgörande information - blir det många träffar så tas den bort.  Det är därför det är så viktigt att människor bryr sig.

  För övrigt är det för att människor inte bryr sig som makteliten kan "plocka" land efter land, så som Hans Berggren beskrev 2013-02-02 09:12:50 i "Kapitalet och döden",  [länk] [PDF].  (Länkade samma dag till den från tråden "Riktiga ämnen".)
  (Leif Erlingsson 2013-02-03 17:34 #126 i "Tio år av konspiration" tråden  [länk] .  Första raden i annonsens huvud ovan hade dock tidigare dolts p.g.a. en extra < html kod som nu är borttagen.  Även korrigerat i arkivkopiorna av tidigare inlägg.)

  En sidonot:  Detta förräderi av maktens herrar att hålla de verkliga förövarna av 9-11 bak ryggen genom att förbjuda ett öppet sanningssökande  -  för man skulle ju bara leta efter förklaring till hur terrorister i flygplan utfört detta, se "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" 2011-02-04 06:00  [länk]  -  tror jag är en av de faktorer som starkast drivit flest både högt och lågt uppsatta personer i de amerikanska säkerhetstjänsterna till att tappa all lojalitet till sina herrar.  Undrar varför just svenskar är så fega?  I Norge finns det politiker som utan att ursäkta sig öppet ifrågasätter lögnerna.  Den enda svenska riksdagsman som vågat bad sedan om ursäkt, och är nu ute.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-02-06 11:32:00 inlägg #152, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page16#post10803290

 • EVIDENCE OF
  Breakthrough Energy
  on 9/11


  The Dawn of a New Age


  Dr Judy Wood

  Title:  The dawn of a new age, evidence of breakthrough energy technology on 9/11

  Run time: 2:24:58
  Speaker: Dr Judy Wood
  Produced by: Globalbem
  Country of origin: Holland
  Language: English

  [...]
  (Dr Judy Wood at the Breakthrough Energy Movement conference, 2012 Holland.  Uploaded by Breakthrough Energy Movement 2013-01-22  [länk]  [Now Dead].)
  (Leif Erlingsson 2013-01-28 18:53 #124  [länk] .)
  Hoppas någon hann se denna.  Jag såg tidigare kring 2/3 av den och skulle i dag försöka se slutet, då den först inte ville ladda ordentligt och sedan helt försvann!  Detta är ett ständigt problem med riktigt civilisationsavgörande information - blir det många träffar så tas den bort.  Det är därför det är så viktigt att människor bryr sig.

  För övrigt är det för att människor inte bryr sig som makteliten kan "plocka" land efter land, så som Hans Berggren beskrev 2013-02-02 09:12:50 i "Kapitalet och döden",  [länk] [PDF].  (Länkade samma dag till den från tråden "Riktiga ämnen".)

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-02-03 17:34:00 inlägg #126, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page13#post10803190

 • 44  Jag har ett hjärta för problemen här idag.  Andra får bedöma dina fantasier.
  Jocke utsourzad 2013-02-02 21:17 #46  [länk] .)
  Då var vi iallafall överens om något.  Du brinner för problemen, jag för att skapa (fantasi = skaparkraft) lösningarna, d.v.s. för avskaffandet av dina kära problem.  Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
  Inlägg relaterande till Dr. Judy Wood[länk] .
  Inlägg relaterande till Mehran T. Keshe & Keshe Foundation:  [länk] .
  Inlägg relaterande till Fantasikrisen:  [länk] .
  Inlägg relaterande till Fri Energi:  [länk] .

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Riktiga ämnen" Leif Erlingsson 2013-02-03 09:16:00 inlägg #47, http://www.sourze.se/forum/thread/10801170/page5#post10803165

 • 42  "I ljuset av denna verklighet är ditt "men ta hand om avfallet också" oerhört cyniskt.  Vi måste hjälpas åt för annars tar någon annan hand om oss, och då inte som vi kanske trodde."

  Helt obegripligt, och anklagande mot MIG!?  Rena nyspråket!

  Du påstår ju att resurserna, "vår potential" är obegränsade, bara vi tänker efter.  Om de är det, då riskerar blir avfallet också bli obegränsat.  "Lär göra transmutering möjlig"! som vanligt, lösa spekulationer!  Ser du inte själv?

  Vore bra om avfallsproblemet då löstes samtidgt med din tänkta oändliga produktion, inklusive din vurm för ohämmad befolkningstillväxt, som bara gynnar kapital.
  Till skillnad då från det som gäller här och nu, med skiten spridd över hela planeten.  Om du nu insett det?

  Jag förordar ansvar för verkligheten, och låter inte lösa skrivbordsfantasier, som iaf inte förmått realiseras, att idag riskera mer än vad som är fallet här och nu.  I den fysiska verkligheten!

  Håll dina spekulationer inom rimliga gränser Leif E.  Rent praktistk har vi inte sett någonting från dig eller någon!
  Och dina "cyniska anklagelser" skickar jag härmed i retur.  Du tar också upp plats, textmassor som allt få läser.  Tror jag slutar här.
  (Jocke utsourzad 2013-02-02 15:20 #43  [länk] .)
  Det är så tydligt att du inte vill se lösningar, bara gnälla.  "Lär göra transmutering möjlig" avsåg Mehran T. Keshes teknologi, men först nämnde jag Ruggero Maria Santillis p.g.a. hot från övermäktiga intressen nedlagda sådana forskning samt till hans i dag kommersiellt tillgängliga system för omvandlandet av avfall till energi.  Tidigare har jag gett länk till Dr. Judy Woods mycket pedagogiska presentation av en demonstration inför hela världen av dematerialisering.  Man ser tydligt på filmbilderna hur fallande material försvinner innan de träffar marken.  När hjärntvätten släpper ser man vad man egentligen hela tiden sett, men inte kunnat förstå:  [länk][länk] .

  Nej, vad det handlar om är Hjärtats begränsningskris - den enda verkliga krisen.

  2007 skrev jag att Fantasikrisen är den enda verkliga krisen.

  Sedan dess har jag insett att begränsningen sitter i att vi inte låter Kärleken flöda.

  Det finns kunskap som förenad löser alla begränsningskriser.  Finns det för lite jordklot?  Gör flera!  Räcker inte universum till?  Gör nya!

  Låter det för fantastiskt?  Du kanske har en släng av Hjärtats begränsningskris?

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Riktiga ämnen" Leif Erlingsson 2013-02-02 17:59:00 inlägg #44, http://www.sourze.se/forum/thread/10801170/page5#post10803155

 • Upplösningen av hologrammet?

  I filmen visas 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i filmen och framåt hur ett statiskt fält, alltså laddning eller el, tillsammans med interfererande fält, som jag misstänker interfererar med den roterande (magnetiska) spinnkonstruktionen som enligt Keshe bildar det rörliga tredimensionella hologram som utgör vår dimension, "upplöser hologrammet".  D.v.s. upplöser en järnkub som man kan studera på filmen, vilket ger både praktisk och teoretisk förklaring till hur world trade center tornen kunde upplösas.Järnkub som befinner sig under upplösning i elektromagnetiska interferensfält

  ("Directed Energy Technology", intervju av Dr. Judy Wood, utlagd 2011-11-15, 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i YouTube filmen.  Filmen illustrerar min tolkning ovan.  Klicka:  [länk] .)
  (Leif Erlingsson 2013-01-19 13:56 #128 i "Ovetenskapsparadigmet" tråden  [länk] .)
  Se även Leif Erlingsson 2013-01-19 23:42 #116 i "Tio år av konspiration" tråden  [länk]  med fler relevanta referenser.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-31 19:11:00 inlägg #125, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page13#post10803058

 • EVIDENCE OF
  Breakthrough Energy
  on 9/11


  The Dawn of a New Age


  Dr Judy Wood

  Title:  The dawn of a new age, evidence of breakthrough energy technology on 9/11

  Run time: 2:24:58
  Speaker: Dr Judy Wood
  Produced by: Globalbem
  Country of origin: Holland
  Language: English

  For many years, we have heard that a "free-energy1 device is just around the corner," but it never seems to come to fruition.  Nikola Tesla wanted to give free energy to the world nearly 100 years ago but was afraid it would fall into the wrong hands and be used for destructive purposes.  Well, that is no longer just a risk; it has already happened.  However, until we understand just how powerful this technology is as well as how powerful the interests are that control it, we won't see it in general use.  We first need to respect what this technology can do, otherwise it would be like leaving a gun cabinet unlocked around children who do not know what guns can do. We also need the world to see what this technology has done.  This technology was used to destroy the World Trade Center complex on 9/11/01 and was a demonstration of a new kind of free-energy technology in front of the entire world.  As more people around the world recognize this, the less power the controlling interests will have.  And if the entire world knows that free-energy technology exists, individuals can openly build their own devices and share their designs with others.  It won't be a secret!

  BIO
  Dr. Judy D. Wood is a former professor of mechanical engineering with research interests in experimental stress analysis, structural mechanics, optical methods, deformation analysis, and the materials characterization of biomaterials and composite materials.  She is a member of the Society for Experimental Mechanics (SEM), co-founded SEM's Biological Systems and Materials Division, and has served on the SEM Composite Materials Technical Division.  Dr. Wood received her B.S. (Civil Engineering, 1981) (Structural Engineering), M.S. Engineering Mechanics (Applied Physics, 1983), and Ph.D. (Materials Engineering Science, 1992).

  official website: drjudywood.com
  other: wheredidthetowersgo.com
  (Dr Judy Wood at the Breakthrough Energy Movement conference, 2012 Holland.  Uploaded by Breakthrough Energy Movement 2013-01-22  [länk] .)

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-28 18:53:00 inlägg #124, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page13#post10802825

 • I den ursprungliga tråden skrev Hjalle:
  CMO är avslöjad, jag hittade den här sidan ute på webben som han hämtade sitt material ifrån för att kunna skriva den här artikeln.  [länk]  [Numera en död länk, finns inget där.]
  (Hjalle 2010-06-07 23:13 #92 i den ursprungliga "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" tråden  [länk] .)
  Om det stämmer, att C.M.O. plagierat en text, vilka har i så fall producerat ursprungstexten, och i vilken agenda?  Söker C.M.O. sanningen, eller söker han avskärma sig från densamma?  Ett stort problem för oss som söker sanningen är att information ofta försvinner från länkar.  Copyright används för att ta ned YouTube klipp och webbsidor som försöker få sammanhang i disparata fakta.  Hela  http://kristofferhell.org/  och även  http://highcrimes.org/  togs t.ex. ned utan förvarning för att hostingföretaget intimiderats av svenska polisen.  (Den senare siten dokumenterade den svenska regeringens och stora delen av riksdagens samt ledande svenska militärers delaktighet i krigsbrotten i Libyen, samt hur åklagare vägrat röra vid detta.  Som tur är hade jag sparat en kopia av den senare:  [länk] .)

  För ett öppet demokratiskt samhälle, som jag vill ha - det jag ifrågasätter är inte demokrati som idé utan att den inte fungerar -, så måste full transparens råda.  Det innebär att vi medborgare måste få citera och referera vad som tidigare är publicerat offentligt.  Att använda copyright för att hemlighålla för demokrati och öppenhet nödvändig publicering förstör demokratin.  Förstör öppenheten.

  Copyright kan vad mig anbelangar gärna få skydda musik och fiction, men inte återpublicering av snuttar från viktiga dokumentärfilmer om vår nutidshistoria eller snuttar från nyhetsmedia, så som YouTube nu censureras av de som vill avskärma oss från förståelse av vår samtid.

  Här återpublicering av C.M.O. texten:  [länk] .
  I den arkiverade ursprungliga diskussionstråden har jag också pekat om några andra länkar till material som nu försvunnit från originallänkarna till arkivkopior jag ordnat, som länkarna till John Lamb Lash på Blog Talk Radio och till hans samtal med Dr. Judy Wood.  Dessa samtal har även inspirerat mina två texter "Tio år av konspiration[länk]  och "De fysiska bevisen[länk] ,  båda från hösten 2010.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" Leif Erlingsson 2013-01-26 12:43:00 inlägg #41, http://www.sourze.se/forum/thread/10802501/page5#post10802635

 • Och som sagt, sanningsrörelsen ingick uppenbarligen i planeringen av 9-11.
  [...]  Jag är nämligen så pass "konspiratorisk" att jag tror att sanningsrörelsen ingick i planeringen av 9-11.  Det hela bör ha varit "Game Planned", och behovet av att styra bort sanningssökare från farliga frågor förutsett.  Se även min kommentar #169 i tråden "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .
  (2011-02-08 22:05 #63 i "Demokrati ingen lösning för överbefolkade länder" tråden  [länk] .)
  Fast då får man se ännu längre.  Vad vill man uppnå, varför, och vilka kan vilja detta?  C.M.O. har inte alldeles fel, men han skuldbelägger fel människor.  Han så att säga skjuter på budbärarna.  Medan Dr. Judy Wood identifierat vilka som vet vilka som kan ha gjort 9-11.  Och genom hur hennes rättsfall olagligt stoppats demonstrerat att sanningen om 9-11 är en statshemlighet.  Att den involverar någons hemligstämplade teknologi.  Men varför användes då denna teknologi mot USA?  Var det faktiskt, precis som C.M.O. menade, någon som ville förstöra den demokrati som faktiskt ändå finns?  Jag menar, på lokalplanet finns den ju alldeles definitivt.  Det är inte sanningssökarna C.M.O. ska skuldbelägga, utan dem som skyddar statssäkerhetshemligheter trots att det får dessa konsekvenser.  Fast C.M.O. fick kanske kalla fötter när han fattade det?  (D.v.s. om han fattade det.)

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" Leif Erlingsson 2013-01-26 00:18:00 inlägg #40, http://www.sourze.se/forum/thread/10802501/page4#post10802629

 • Forts...
  [länk]  micro 2011-02-23 19:18,    - I dag säger även John Lamb Lash att inte bara den officiella historien utan även sanningsrörelsen är en del av 9-11 Psy-Open, liksom jag själv var inne på ovan  [länk]  2011-02-08 17:26 #169.  Lyssna på John Lamb Lash på Blog Talk Radio i dag,  [länk] .  Han säger att 9-11 är ett angrepp på den mänskliga tankeförmågan.  Att detta angrepp är det allvarligaste angrepp mänskligheten någonsin har utsatts för!  Men han framkastar även en testbar hypotes, som kan bevisa att de äkta sädescirklarna är gjorda av mänskliga vetenskapsmän med fri energi fysik, som försöker visa detta på detta sätt (då det inte finns något annat sätt att komma igenom det vetenskapliga förtrycket i detta ämne).  Han går på sin intuition och känsla, att det inte är samma människor som gör sädescirklarna, som gjort 9-11.
  (Leif Erlingsson 2011-08-30 20:27 #174 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .  Länkarna till micros och mitt eget tidigare inlägg uppdaterade till att peka in i denna kopia.)

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" Leif Erlingsson 2013-01-23 15:54:00 inlägg #4, http://www.sourze.se/forum/thread/10802501/page1#post10802506

 • Tack, Arifi.

  I den där tråden blev jag ju t.o.m. överens med CMO om att sanningsrörelsen är en diaboliska sammansvärjning.  Nämligen en Psy-OP (bedriven av ledare som Steven E. Jones med flera).  Fast CMO nappade inte utan tog bort artikel och tråd.  Det tycker jag var synd, för här kunde vi äntligen i sann dialog funnit de verkliga svaren och förklaringarna.
  Kommentar till artikeln "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning":  Jag lyssnar på Judy Wood från Red Ice Creations intervjun.  [länk]   En sak hon säger är att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA.  Som jag själv skriver t.ex. i "Forskare vill se censur på internet"-tråden  [länk] ,  "sökandet efter sanning är mycket större än någon agenda.  Som jag dessutom formulerade 2010-12-05 01:36, "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen".  Det senare syftar på att desinformatörer infiltrerat det mesta av "sanningsrörelsen"."  D.v.s. *rörelsen* må vara styrd, se hur hopplöst det är t.ex. för människor som [Dr.] Judy Wood att få komma till tals inom den, men det innebär inte att vi som söker sanningen är några illvilliga agenter.
  (Leif Erlingsson 2011-02-08 17:26 #169 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .)
  Vad är det med er?!  Här ger jag er hur mycket ammunition som helst ang. er tes att sanningsrörelsen är en diabolisk sammansvärjning, och ni hakar inte på ?!?!?!  Vad är det för fel?!?!?  Se vidare:  "Foliehattar spekulerar om 11 september" tråden #986,  [länk] ,  #988,  [länk] ,  #990,  [länk] .
  (Leif Erlingsson 2011-02-09 11:02 #170 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .  Länken till mitt eget tidigare inlägg uppdaterat till att peka in i denna kopia.)

  Forts...

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" Leif Erlingsson 2013-01-23 15:54:00 inlägg #3, http://www.sourze.se/forum/thread/10802501/page1#post10802505

 • Gordon Duff, Senior Editor på VeteransToday.com, talar en massa om vapen och mord direkt efter att ha talat om att Dr. Judy Wood inte ska avslöja sanningen om fri energi och dess användning mot world trade center tornen eftersom det är säkerhetsklassad information och allmänheten inte förtjänar att veta sanningen.  26 minuter in kommer mer beslöjade hot.
  (Leif Erlingsson 2013-01-21 15:24 #117  [länk] .)
  Pete Santillis första reaktion var som min egen första reaktion efter att jag nu lyssnat noga på hela intervjun och även läst transkribering av samtalet  { [länk]  [PDF] }  att Gordon Duff skämtat ang. hur lätt han kunde hyra mördare och att samtalet inte alls varit obehagligt utan mycket trevligt.  Jag tänkte att Pete Santilli blivit "spooked" i efterhand och övertolkat Gordon Duff.  Men det förekommer ett antal olika element i det Gordon Duff säger som tillsammans kommunicerar att "Nu har Dr. Judy Wood vunnit, nu kan hon lägga av medan hon är på topp".  Och att hon alltså inte ska fortsätta.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-21 21:32:00 inlägg #122, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page13#post10802419

 • ThePeteSantilliShow.com  2013-01-09
  http://www.youtube.com/watch?&v=yWR3iSkk_lI  [länk] :

  Partial transcription of call with time markers:  http://ow.ly/gXWmI  [länk] :
  44:19 Gordon:
  Well, the technology is for planetary defense

  [...]44:34 Gordon:
  Now the question is, why would it be used against the planet, is the question.

  44:38 Gordon:
  The technology uh, and I didn't know this 6 months ago, okay?  The technology that Judy Wood said was used on the world trade center, I now know, could have vaporized Manhattan

  44:57 Gordon:
  We have, we have tech, and I had to sit, I sat through a presentation with this developed the technology that she's talking about, told me that the research we had out of the notes of Tesla in 1930 the research began.  And (?) Tesla based free energy weapon.  And then the question comes, where does the free energy come from?  And they say from outside time and space.  And I asked them, well, in particular, if you are acquiring energy from outside of time and space and you're concerned about extraterrestrials, and that's an issue, disclosure's a very real issue and that gets you into more trouble.  What do you doing to detect people (?) in time and space?  And they said, we've developed nano technologies that uh we release in the upper atmosphere that detect fluctuations of time and space.  And then my education in physics just aaaa... well we're past that, then I asked, "Well, how did you develop nano technology?"
  (ThePeteSantilliShow.com  2013-01-09, telefonintervju med Gordon Duff, Senior Editor with VeteransToday.com.  http://www.youtube.com/watch?&v=yWR3iSkk_lI  [länk] .)
  Intressant.  Förklaringen till chemtrails?  Själv har jag en film tagen från en rymdstation där man tycker sig se ett sådant här vapen avfyras eftersom man ser en stråle från jorden mot en rymdfarkost, som därvid girar skarpt för att undkomma strålen.  Hittade DVDn i bokhyllan, det är i "Secret Space" Vol. 1 av Chris Everard © GBC / AIM 2005 & 2006, se vidare webbshop sida där den i dag kan beställas på  [länk] .  Såg den i april 2006.  Saker faller på plats.  Själv har jag inte säkerhetsklassning men jag har när jag talat med insatta personer med sådan förstått att hade jag haft det så hade de kunnat berätta mycket mer för mig om vad som verkligen pågår.  Det verkar hursomhelst komma fram nu.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-21 16:53:00 inlägg #119, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page12#post10802358

 • Lyssna på detta innan det försvinner!

  ThePeteSantilliShow.com  2013-01-09
  http://www.youtube.com/watch?&v=yWR3iSkk_lI  [länk] :

  Partial transcription of call with time markers:  http://ow.ly/gXWmI  [länk] .

  Full Episode & Article:  http://wp.me/plD2r-16k  [länk] .
  Episode #321 - Former Bush Admin Official Dr. Morgan Reynolds Re-Energizes Effort To Expose 9-11  http://youtu.be/mjwX4x0Tm-Y  [länk]

  Pete replays a recorded telephone conversation on 1/9/2013 with Gordon Duff, Senior Editor with VeteransToday.com.  Listen to the entire recorded conversation, as it reveals important claims by Gordon Duff about his knowledge of the military industrial complex, his admission that Dr. Judy Wood's investigation is correct in the assumption that free-energy technology was used on 9-11 as well as veiled threats for Dr. Judy to back off from exposing the truth about free energy technology & its use on 9-11.  This conversation with Duff is not only important for revealing the veiled threats made by Gordon Duff, it's most important content reveals that Duff acknowledges that Dr. Judy Wood's 911 investigation is accurate, yet contains information which can never be unveiled to the public for "national security reasons".  Essentially, Duff displays the arrogance and suspected criminality of his fellow intelligence goons at Veterans Today by declaring that the American public does not "deserve" the truth about what occurred on 911.
  (ThePeteSantilliShow.com  2013-01-09, telefonintervju med Gordon Duff, Senior Editor with VeteransToday.com.  http://www.youtube.com/watch?&v=yWR3iSkk_lI  [länk] .)
  Gordon Duff, Senior Editor på VeteransToday.com, talar en massa om vapen och mord direkt efter att ha talat om att Dr. Judy Wood inte ska avslöja sanningen om fri energi och dess användning mot world trade center tornen eftersom det är säkerhetsklassad information och allmänheten inte förtjänar att veta sanningen.  26 minuter in kommer mer beslöjade hot.  Det är nog det som fått Pete Santilli att publicera detta samtal för att skydda sig själv.  Han erkänner också här att han vet att denna teknologi existerar.  Själv har han istället publicerat mini-kärnvapen teorier för 9-11...

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-21 15:24:00 inlägg #117, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page12#post10802345

 • Ingen har kommenterat denna tanke:
  Därför ser jag det som viktigt för att komma förbi tankeblockeringar att vi slutar demonisera nazismen.  För om vi inte slutar med det så demoniserar vi oss själva.  Sverige är ju en del av den nya nazismens krig
  (Leif Erlingsson 2013-01-20 18:43 #71  [länk] .)
  Men för mig är den så central och viktig att jag ändå vill utveckla tanken något.  Jag kan tänka mig att det massiva tanketabuet kring nazism har skapats just för att psykologiskt lägga upp en jätte-klister-lapp över hela ämnet, så det inte går att tänka rationellt kring det.  Och genom det har man kunnat dölja nazismens nutidshistoria!  En gigantisk Psy-OP alltså.  Enstaka ungdomar och andra som i oförstånd visar nazi-symboler kan man problematisera, nyttiga idioter!  Man kan använda ordet "nazist" som skällsord mot ideologiska fiender.  "Värre än Hitler", o.s.v..  Men allt detta demoniserande upprätthåller då samtidigt den verkligt stora lögngobelängen över hela det verkliga ämnet.  För ämnet kopplar till allt riktigt viktigt i vår tekniska och politiska nutidshistoria, som växelströmmens fader och uppfinnare av all sorts fantastiska energivapen, fri energi m.m. Nikola Tesla, hans assistent George H. Scherff, Sr. från Tyskland, troligen agent åt Nazi-Tyskland, och enligt April 2007 Idaho Observer  [länk]  [kan också vara en farbror, se "George Bush: The Unauthorized Biography" av Webster Griffin Tarpley; Marianna Wertz; Anton Chaitkin]  fader till George H. Scherff, Jr., som under namnet George Herbert Walker Bush blev USAs 41sta president.  Den sistnämnde alltså fadern till den senare USAs 43e president, George Walker Bush.  Med tanke på alla kopplingar så är det inte fel att tala om Nazi-CIA.  Inte som skällsord utan som de-facto beskrivning.  Därför ser jag det som viktigt att vi slutar demonisera nazismen, så vi kan använda orden i deras verkliga betydelse, utan att vi uppfattar dem som skällsord.

  Fotnot ang. "kan också vara en farbror, se "George Bush: The Unauthorized Biography" av Webster Griffin Tarpley; Marianna Wertz; Anton Chaitkin, med citat ur boken följer i nästa kommentar...

  Men först varför det är så farligt att i praktiken (se inledningen!) men utan att själv inse att man gör det demonisera sig själv:  För då blockerar man sitt rationella tänkande om sig själv, man skapar inre förnekelsemurar som hindrar en att tänka realistiskt och klart.  Allt detta förnekande tjänar dem som vill styra över oss som kasperdockor, vi blir helt förutsägbara och lättstyrda.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] BARNFATTIGDOM - finns den?" Leif Erlingsson 2013-01-21 10:00:00 inlägg #82, http://www.sourze.se/forum/thread/10801937/page9#post10802287

 • [...] vad gäller debatter här på Sourze så är det en fördel att ha varit mobbad under skoltiden.  Man blir tonsäker och känner igen tonfallet på långt håll [...]
  (Lennart Asp 2013-01-19 19:31 #7  [länk] .)
  Visserligen sant, har egen erfarenhet, men bara för att man har varit mobbad innebär inte det att man är immun mot desinformation och att luras av ideologier.  Detta eftersom de flesta som är aktiva i ideologier och rörelser själva är godhjärtade men lurade, så antennerna att känna igen manipulation funkar inte eftersom man får mycket information och bekräftelse från människor som är uppriktiga men vilseledda.  Även den mobbade kan därför mycket väl själv bli mobbare mot dem han p.g.a. desinformation uppfattar som ute i skumma avsikter.

  En god vägledning kan vara Dr. Judy Woods ord om att man bör veta vad man vet, och vad man inte vet.  Och att man inte bör hävda något som sanning som man av sig själv inte vet är det.  Det är egentligen enda sättet att säkert inte bli vilseledd.

     -- Kommentar till ""Såg ni den där fula kinesen?"" Leif Erlingsson 2013-01-20 10:05:00 inlägg #14, http://www.sourze.se/forum/thread/10802042/page2#post10802163

 • Dr Judy Wood intervjuad av legendariska Nexus Magazine.  Sanningen om vad som egentligen hände i New York den 11:e september 2001.
  ("Sanningen om 9/11 - Dr Judy Wood intervjuad av Nexus magazine",
  http://kristofferhell.net/sanningen-om-911-dr-
  judy-wood-intervjuad-av-nexus-magazine/
    [länk] .)
  Klicka länken nyss för intervjun.
  (Leif Erlingsson 2013-01-17 23:54 #92  [länk] .)
  Det jag själv funderar på ang. det Dr. Judy Wood tar upp i den här intervjun är de andra händelser som också kan ha gjorts med samma teknologi.  Vilka gör detta, funderar jag.  Är det några som inte betraktar sig som en del av mänskligheten, som har "strypkoppel" på all världens politiker?  Det är sannerligen inte i USA:s intresse, det som skett.  Vare sig 11 september 2001 eller de andra händelserna Dr. Wood tar upp som andra möjliga exempel på användning av samma teknologi.

  Ja, tankarna stannar inte där, men jag vill ge andra någon chans att hinna ikapp, så stannar här för nu.

  Citerar och refererar bara några andra inlägg som känns relevanta:
  [I filmen visas 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i filmen och framåt hur ett statiskt fält, alltså laddning eller el, tillsammans med interfererande fält, som jag misstänker interfererar med den roterande (magnetiska) spinnkonstruktionen som enligt Keshe bildar det rörliga tredimensionella hologram som utgör vår dimension, "upplöser hologrammet".  D.v.s. upplöser en järnkub som man kan studera på filmen, vilket ger både praktisk och teoretisk förklaring till hur world trade center tornen kunde upplösas.]
  ("Directed Energy Technology", intervju av Dr. Judy Wood, utlagd 2011-11-15, 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i YouTube filmen.  Filmen illustrerar min tolkning ovan.  Klicka:  [länk] .)
  (Leif Erlingsson 2013-01-19 13:56 #128 i "Ovetenskapsparadigmet" tråden  [länk] .)
  Missa inte de två sista styckena av #95  [länk] .

  Missa heller inte Leif Erlingsson 2013-01-17 13:05 #127 i "Ovetenskapsparadigmet" tråden  [länk] .  Det hänger ihop.  Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
  Se gärna även "Multitradig orientering skiftet 2012 till 2013":  [länk] .

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-19 23:42:00 inlägg #116, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page12#post10802160

 • [I filmen visas 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i filmen och framåt hur ett statiskt fält, alltså laddning eller el, tillsammans med interfererande fält, som jag misstänker interfererar med den roterande (magnetiska) spinnkonstruktionen som enligt Keshe bildar det rörliga tredimensionella hologram som utgör vår dimension, "upplöser hologrammet".  D.v.s. upplöser en järnkub som man kan studera på filmen, vilket ger både praktisk och teoretisk förklaring till hur world trade center tornen kunde upplösas.]
  ("Directed Energy Technology", intervju av Dr. Judy Wood, utlagd 2011-11-15, 1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i YouTube filmen.  Filmen illustrerar min tolkning ovan.  Klicka:  [länk] .)

  2013-01-17 23:54 #92 i "Tio år av konspiration" tråden postade jag:
  Dr Judy Wood intervjuad av legendariska Nexus Magazine.  Sanningen om vad som egentligen hände i New York den 11:e september 2001.
  ("Sanningen om 9/11 - Dr Judy Wood intervjuad av Nexus magazine",
  http://kristofferhell.net/sanningen-om-911-dr-
  judy-wood-intervjuad-av-nexus-magazine/
    [länk] .)
  ("Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-17 23:54 #92  [länk] .)

     -- Kommentar till "Ovetenskapsparadigmet" Leif Erlingsson 2013-01-19 13:56:00 inlägg #128, http://www.sourze.se/forum/thread/10782940/page13#post10802134

 • Lennart Asp som är Sourze eget psykiska problem, hela han är en konspirationsteori som infiltratör och utskickad på uppdrag av Expo!
  (X-man 2013-01-18 08:50 #94  [länk] .)
  Det där var inte konstruktivt, X-man.  Bättre att konstruktivt visa vad som är galet.  Som jag t.ex. gjorde i "Brunnegårds femtio", 2013-01-16 08:38 #1  [länk] .  Du såg ju att det också tog, Jan Brunnegård 2013-01-16 10:30 #5  [länk]  i samma tråd.  Eller som jag gjorde nu senast med din nemsis, Leif Erlingsson 2013-01-17 19:45 #17 i "BARNFATTIGDOM - finns den?" tråden  [länk]  +  2013-01-17 23:12 #30  [länk]  i samma tråd.  (Citerar din nemsis i den senare.)

  Vår verklighet höll på att avslöjas i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, men man lyckades åter lägga locket på.  Igen.  Nu har vi nästa chans!  Tänker ang. höll på att avslöjas på insikten om vår dimensions elektromagnetiska natur.  Att vi lever i ett elektriskt universum.  Jmf. Dr. Jeremy Dunning-Davies, "The Overrated "Masters" of the Universe[länk] ,  som skriver om den vetenskapliga mörkläggningen kring "The Electric Universe".  Dr. Jeremy Dunning-Davies var när han skrev artikeln senior-föreläsare i teoretisk fysik vid universitetet i Hull, England.  Numera pensionerad, men är fortfarande ordförande för the Santilli - Galilei Association on Scientific Truth där jag själv f.ö. är hedersmedlem.  Kring och efter det förra sekelskiftet hade vi vetenskapsmän som Nicola Tesla, Thomas Townsend Brown, George Piggott, Francis E. Nippe, Martin L. Perl och många andra vars arbeten i dag det talas tyst om.

  Vi hade redan då så kallad fri energi, men det hemlighölls.  Det är f.ö. därför som domarna nekade prövning av Dr. Judy Woods stämning för vetenskapligt bedrägeri, samtidigt som de erkände att de därvid bröt mot lagen.  Hade de nämligen tillåtit slutna förhandlingar så hade man förstått att det handlade om någons hemligstämplade teknologi.  Och öppna förhandlingar kunde inte komma ifråga, för då hade hemligstämplad teknologi blivit offentlig.  Alltså bröt lagen mot lagen för att sopa saken under mattan, i rädsla för den makt som anser sig stå över lagen.  Redan här har vi ett systemhaveri.  Detta och många andra fall gör att makten allt mer skiter i lagen.  Den som fortfarande tror att lagen i praktiken fungerar lever i verklighetsförnekelse.  Draperierna av lögner rämnar.  Det är en öppen fråga vad som händer med Internet.  Kan bli så att man helt släcker ned vårt moderna samhälle för att undkomma avslöjande.  Lyckas det så kommer de flesta av oss inte att överleva, och de som anser sig stå över alla lagar kanske kan hoppas komma undan.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-18 10:35:00 inlägg #95, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page10#post10802061

 • Kände för att göra en tribut till en sanningssökare som inte orkade stanna kvar på Sourze för hans psykologiska förståelse för det psykologiska fenomenet splittningförsvar, Dag Nilsson. [1]  Vi var inte ense ang. vad som fysiskt hände i New York den 11:e september 2001.  Där hade han helt egna funderingar.  Medan jag sedan ett antal år tillbaka vetat och skrivit om att Dr. Judy Wood ju redan bevisat vad som hände.  Se t.ex. min avsiktligt utplacerade "brasklapp" i början av hans "Foliehatt[...]" tråd. [2]  Men ang. psykologin så var Dag "spot-on".  Läs vidare från [1] och länkarna där!

  Referenser:
  1. Ett urval Sourze-kommentarer som nämner det psykologiska fenomenet splittningförsvar, med början på Dag Nilsson 2010-11-28 07:24 #8 i "Det var inte ett flygplan som flög in i Pentagon" tråden  [länk] .  Hela urvalet på  [länk] .  Första meningen:
   Som ett försvar mot en överväldigande rädsla kan man bryta med verkligheten i små separerade delar, där den enskilda delen skulle kunna vara god även om sannolikheten för det är extremt låg.
   Däri ligger den essensen av den psykologiska mekanismens verkan.

  2. "Brasklappen", Leif Erlingsson 2011-01-20 19:10 #5  [länk] ,  ett utdrag ur den texten/kommentaren:
   Som jag skrev för snart ett år sedan  [länk] ,  Riktiga hjältar skiter i vad andra tycker och säger:  Är deras ärende viktigt så följer de ledtrådarna, oavsett.  En sådan hjälte är Dr. Judy Wood.  . . .  Dr. Judy Wood har gjort mer än någon annan för att förstå vad som verkligen hände rent fysiskt den dagen, med omvandlandet av otaliga ton betong och annat till... damm!  . . .  Dr. Judy Wood inte bara snackade.  Hon agerade.  [...]

   Jag vet att Dag inte instämmer i dessa teorier, och jag har varken ork eller lust att debattera det tekniska då det ju handlar om att "omförhandla" en hel världsbild, utan de som liksom jag själv har kommit dithän att vi på basis av våra studier ser detta scenario som rimligt (Torsion Field Physics / Scalar Technology / Hutchinson Effekt eller vad man nu använder för buzzwords), vi behöver bara invänta paradigmskiftet när fler är "som vi".  Och de som inte är där ännu, ja, de är ju inte där ännu, så då är det dödfött att tjafsa.  Därför är mitt syfte med detta endast att positionera mig, det är hela syftet med denna kommentar.  Frid.

  Kaosnavigatören och tillika holistiske detektiven argumenterar aldrig enligt populära fördomar när han gör sina instick i diskussionerna.

  Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
  Se gärna även "Multitradig orientering skiftet 2012 till 2013":  [länk] .

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-18 07:54:00 inlägg #93, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page10#post10802048

 • Dr Judy Wood intervjuad av legendariska Nexus Magazine.  Sanningen om vad som egentligen hände i New York den 11:e september 2001.
  ("Sanningen om 9/11 - Dr Judy Wood intervjuad av Nexus magazine",
  http://kristofferhell.net/sanningen-om-911-dr-
  judy-wood-intervjuad-av-nexus-magazine/
    [länk] .)
  Klicka länken nyss för intervjun.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2013-01-17 23:54:00 inlägg #92, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page10#post10802043

 • Forts...

  Men den oväntade vändning i denna intrig som jag nu ber er att tänka er, är att gärningsmännen som falskt sattes dit faktiskt gjorde vad de satts dit för, men de gjorde det inte på det sätt som de trodde att de skulle göra det på.

  Och i dekonstruerandet av hur dessa händelser utspelade sig denna dag, i dekonstruerandet av hur det gick till, så kan vi dekonstruera Psy-OPsen och få Psy-OPsen ut ur våra egna medvetanden.  Den stora svårigheten det är för människor att förstå Judy Woods arbete, som är så klart som kristallklart vatten från en källa.  Varför är det så rörigt och så svårt att se detta?  Eftersom våra medvetanden fortfarande är i dimman och förvirringen från Psy-OPsen.  Och det enda sätt vi kan komma ut är genom att dekonstruera det.  Och det är vad jag skulle vilja försöka göra en ansats till denna kväll."
  ("Tio år av konspiration", Leif Erlingsson 2011-09-20, uppdaterad 2011-10-15  [länk] ,  fotnot 9 b.  Artikeln finns även publicerad här på Sourze, med notapparat:  [länk] .  Så den som verkligen förstått den artikel denna kommentar följer på behövde alltså inte läsa denna kommentar, för citatet finns i artikeln!)

  Referenser:
  1. I tråden "DAGENS AKTUALITETER[länk]  och framåt, med länkar såväl till siten "WhatReallyHappened" som avslöjar mycket av desinformationen, som till siten "PilotsFor911Truth".

  2. De uppskattande återkopplingarna kom efter att min text "Med "error" och flimrande blick" hade lästs på siten Folkvet, [länk] .  Texten finns på flera andra ställen, inkl. på egen site:  [länk]  och som kommentar här på Sourze:  [länk]  (här dock utan notapparat).

  Jag har personlig erfarenhet av att ta mig ur en annan "PsyOP", nämligen "mormontänket", genom att jag faktiskt har dekonstruerat det!  Därför vet jag av egen personlig erfarenhet att den som dekonstruerar de mekanismer som håller den i ett visst fast tankesystem helt kan övervinna tankesystemet och därtill helt förstå det på ett sätt som en person fortfarande fången i tankesystemet omöjligt kan göra.  Därmed kan den som dekonstruerat tankesystemet förstå både perspektivet utanför och också perspektivet innanför.  Det min skiss om riktade, skiktade informationer vill visa på:  [länk] .

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2012-12-23 10:53:00 inlägg #87, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page9#post10800302

 • Såg att 9-11 åter var uppe i annan tråd. [1]

  Påmindes genom flera varmt uppskattande återkopplingar i dagarna kring min text "Med "error" och flimrande blick" [2]  om hur förstörandet av det västerländska tänkandet är den enda fråga som är av betydelse.  Löser vi den, så kommer allt annat av sig själv.  Löser vi inte den, så finns det inget annat vi kan göra för att lösa något enda av de stora problemen.

  Därför lägger jag här ut, uppdelat i två kommentarer, ett samtal mellan den jämförande mytologen John Lamb Lash och Dr. Judy Wood från 2011-09-06:
  Enbart genom dekonstruerandet av Psy-OPerna kan vi komma att se den kristallklara sanningen:

  John Lamb Lash:  "Föreställ er, ni vet alla vad det är att sätta dit någon.  Okey.  Vi kan alla berättelsen.  Vi har sett deckar-filmerna många gånger.  En man dödar inte sin fru.  Någon gör det.  Men han sätts falskt dit för mordet på sin fru.  Okey.  Vi har sett den intrigen många gånger.  Visst.  Låt mig ge er en annan sorts intrig.  Vad sägs om en man som dödar sin fru och sedan sätts han falskt dit för vad han faktiskt gjorde.  Har ni någonsin hört en sådan intrig?  De sätts falskt dit för vad de faktiskt gjorde."

  Dr. Judy Wood:  "Här är ett exempel på det som jag ofta har använt:  Antag att någon står bredvid en död människa med en rykande pistol i handen.  Så ni tar honom till domstol och anklagar honom för mord med pistolskott.  Det visar sig att offret mördats men med gift, han har förgiftats.  Så det finns inget skotthål i kroppen.  Killen blir frikänd och på grund av principen mot dubbel straffbarhet (eng: Double jeopardy) så kan han inte ställas inför rätta på nytt."

  John Lamb Lash:  "Just det.  Det stämmer.  Så antag någon listig vändning som den, antingen exemplet jag gav, någon som falskt sätts dit för något de faktiskt gjorde och sedan har någon smart advokat som kommer in och säger "men gud, du har blivit falskt ditsatt", och de blir frikända från något de gjorde för att det får dem att framstå som att de varit falskt ditsatta och därmed oskyldiga.  Den intrigen och den intrig Judy Wood just beskrev.

  Låt oss tänka oss att något sådant som den intrigen hände vid 911, och att det är en del av Psy-OPsen.  Och så länge vi är fångna i Psy-OPsen så kommer vi aldrig att kunna se det.  Vi måste stiga ut ur det.  Och den stora skillnaden -- och detta är ungefär det viktigaste jag vill säga denna kväll -- den stora skillnaden mellan Dr Woods argument baserat på bevis för vad som hände vid 911 och sanningsrörelsens Inside Job argument, som gör anspråk på att vara baserad på vetenskap, gör anspråk på att vara baserad på arkitekter och ingenjörer och vetenskapsmän som ser på bevisen, är att den senare pekar på en gärningsman.  Och därför är den inte ren vetenskap.  Ser ni.  Den är en del av Psy-OPsen.  Eftersom Psy-OPsen vill få oss att titta på en särskild gärningsman.  Den vill sätta dit någon, nämligen Förenta Staternas regering.

  Forts...

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2012-12-23 10:18:00 inlägg #84, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page9#post10800298

 • Även denna lilla text på en sant folkbildande site kan ge bra input:
  "Med "error" och flimrande blick[länk] .
  En läsare av den kommenterade hur intressant det är att det finns en sida som heter "Folkvett" som är skeptikernas, Vetenskap och Folkbildnings, sida, och en annan som heter "Folkvet" som verkar vara raka motsatsen, som verkligen förmedlar folkbildning inom spännande områden.

  Läsaren kommenterade även att jag hade rätt i att utbildning gör oss snävögda, nästan blinda, så vi tappar förmågan att se utanför ramarna.  Och hur läsaren själv redan nuddat vid dessa tankar i samband med undervisning av de egna studenterna, men hur jag då gjort indoktrineringen av studenter in i synsätt som sen kommer att styra deras arbete tydlig med min artikel och med de egna artiklar jag från den länkar till, bland annat "Tio år av konspiration" och länkar till Dr. Judy Wood och John Lamb Lash.

     -- Kommentar till "Låt aldrig klockan stanna" Leif Erlingsson 2012-12-18 08:40:00 inlägg #97, http://www.sourze.se/forum/thread/10799368/page10#post10799812

 • Hittade en mycket intressant diskussion i dag,
  "Dr. Judy Wood Ph.D, Materials Science, 9/11, & Directed Energy Weapons" på [länk] .

  Särskilt posterna av "Emmanuel_Goldstein" såsom citerad i #233 och hans egen #234, #237 och framåt rekommenderas!

  Från #234:
  I'm not a "Truther" and neither is Dr. Judy Wood, B.S., M.S., Ph.D.

  Anytime you hear the words "9/11 Truth" or "9/11 Was An Inside Job" it is a continuation of the ongoing cover-up of what really happened on 9/11.  Truth doesn't need a movement, only lies do.
  Från #237:
  Since Pseudoskeptics have by their nature made up their minds on any question long before the evidence is in, they are not interested in participating in what could become an involved, drawn-out debate.  On the contrary, their concern is with preserving their own understanding of how nature works, so discordant evidence has to be disposed of as quickly as possible.

  Jag själv:

  2011-02-08 17:26 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" tråden som numera är borttagen från Sourze, men diskussionstråden finns arkiverad på  [länk] :
  Jag lyssnar på Judy Wood [...]  En sak hon säger är att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA.  Som jag själv skriver [...], "sökandet efter sanning är mycket större än någon agenda.  [...] "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen".  Det senare syftar på att desinformatörer infiltrerat det mesta av "sanningsrörelsen"."  D.v.s. *rörelsen* må vara styrd, se hur hopplöst det är t.ex. för människor som Judy Wood att få komma till tals inom den, men det innebär inte att vi som söker sanningen är några illvilliga agenter.
  2011-02-08 22:05 i "Demokrati ingen lösning för överbefolkade länder" tråden  [länk] :
  [...] jag tror att sanningsrörelsen ingick i planeringen av 9-11.  Det hela bör ha varit "Game Planned", och behovet av att styra bort sanningssökare från farliga frågor förutsett.

  Nu när termit o.s.v. teorierna är diskrediterade så har det dykt upp ett antal nya och mer trovärdiga än förut kärnsprängningsteorier.  Intressant.  Men jag ser starka hinder för dessa även om de är rimligare än de tidigare teorierna.  Också intressant med alla som försöker styra bort från Dr. Wood.  Hon är ju den enda som har gjort en rejäl brottsplatsutredning.  Jag menar förstås Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010).


  Se även "Kommentarer möjligen relaterade till Dr. Judy Wood" på  [länk] .

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2012-11-24 22:29:00 inlägg #76, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page8#post10797613

 • Läser fortsatt patent EP 1 770 717 A1 av Tavakoli, Mehran Keshe från 2007.  Mitt på sidan 35 får jag en teoretisk förklaring till vad jag själv känner igen som John Hutchinsons effekt  [länk] .  Hur det teoretiskt fungerar när två helt olika material kallöds samman.  Eller hur material kan fås att "försvinna".  D.v.s. bli mörk oobserverbar materia (om vi inte bygger detektorer enligt Keshes beskrivning, som använder samma fysik).  Och då kommer jag att tänka på figur 101 på sidan 108 av Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010), för där ser man just två helt olika sorters utdunstningar från WTC-området, med helt olika fysiska egenskaper - de ljusa gick i en riktning och de mörka i motsatt riktning!  Min känsla är att de mörka har något att göra med material som håller på att omvandlas till mörk materia.

  Intressant också hur det krigshetsas just mot det land som har gjort mest av alla länder för att göra denna fysik offentlig.  Det får mig att associera till ett annat land som labbade med "svartmagi", Nazityskland.  De labbade också med antigravitationsfarkoster (med magnetfält som släcker ut varandra kan man enligt Keshe frikoppla sig från gravitation och även gör sig själv odetekterbar genom att själv framstå som svart materia för omvärlden).  Detta senare land kallades till och med Reich of The Black Sun - magnetsolen, den svarta solens rike, svartmateriesolens rike!  Svartmagikerna gillar kanske inte att deras uråldriga hemligheter om kontroll över tid och rum offentliggörs till hela världen, som nu Keshe Foundation gör.  En organisation som till och med har gjort denna vetenskap till allas vår egendom!  Ja, det stämmer, läs på!  Den tillhör oss alla!:
  "The world peace invitation and release of technology[länk] :
  According to its charter the Keshe Foundation and all its technologies are owned by the peoples of the world.  The patents are the assets of every individual on this planet and cannot be claimed by any one person or organization or nation.
  Endast svartmagikernas vänner kan vilja hålla detta hemligt från oss, så om du inte läser om detta i tidningen så vet du vilka som ligger bakom.  Var:
  Leif Erlingsson 2012-09-12 10:31 #5  [länk] :
  Svar till Jan Brunnegård 2012-09-11 07:57 #1  [länk] :

  Det är jättetrevligt Jan att de kan titta på stjärnorna.  Men får de nu här hemma skriva hur vi kan resa dit?  Eller om Dr. Judy Woods forskningsresultat?  Eller om konsekvenserna av patentet EP 1 770 717 A1 av Tavakoli, Mehran Keshe från 2007?  Får de skriva om att NSA inte behöver lyda andra lagar än de som uttryckligen avser NSA?  Får de skriva om alla de kemikalier vi besprutas med i så kallade Chemtrails?

  Om de inte får det, då är de ändå inte fria.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] VÄLKOMNA HEM TILL LIVET" Leif Erlingsson 2012-09-26 13:27:00 inlägg #12, http://www.sourze.se/forum/thread/10791384/page2#post10792708

 • Galten Sæhrímnir existerar

  En av de alldeles för många stödmedlemmarna till vetenskapssekten uttryckte häromdagen:
  Jag vill påpeka att grisen Särimner tyvärr inte existerar.  Och kan alltså inte återuppstå pigg, glad och välmatad varje morgon för att stå till tjänst med nya måltider för den som håller till godo med fläsk.
  (Lennart Lundwall 2012-09-22 16:40 #32  [länk]  i "Sverigedemokratismittan har nått SvD:s ledarsida" tråden.)
  Det tragiska med denna tro är att den hindrar oss från bättre vetenskap där allt räcker till alla & oändligt välstånd & hälsa & hela universum för våra fötter.  Av tros-skäl håller vi istället fast vid vetenskap och teknologi där allt långsamt tar slut och blir mindre och sämre för alla.

  Vi som börjar se hur det hela hänger ihop förstår hur det är rädsla för medmänniskors psyken som motiverat insatta personer att förfalska vår vetenskap, så vi i dag inte får tillgång till verklig makt.  Detta sedan hundratals år tillbaka.  Och man kan förvisso bli mörkrädd för medmänniskors drivkrafter.  Kanske vi först helt och fullt måste visa vilka vi är, innan vi får makt i enlighet med vad vi var och en kan ta ansvar för.  Är vi fejkare som låtsar omsorg och välvilja men inte vet hur sådana känslor känns och därför helst vill ha lag och kontroll att luta oss mot, eller är vi äkta medkännande människor som p.g.a. vi känner så starkt för alla människor inte kan tänka oss att orsaka mer skada för någon människa än absolut nödvändigt?

  Att vetenskapssekten är en sekt är lätt att demonstrera.  Som när man på Massachusetts Institute of Technology, MIT, firade en gravmässa för kall fusion innan man faktiskt gjorde några tester, och man sedan fejkade testresultaten för att de skulle ge avsett budskap.  Dr. Eugene Mallove (chief science writer for MIT) lämnade MIT i protest.  Det senare mordet på honom var sannolikt sektens "tack".

  Jag läste i Lennart Karlssons "Sokrates i stället för Muhammed?" i dag  [länk]  att
  En stor del av världens befolkning lever i en värld där Allah, vem det nu är, bestämmer allt in i minsta detalj och hur allt kommer att bli.
  Tyvärr lever vi samtidigt själva i en värld där vetenskapssekten bestämmer ramarna för vad som kan vara verkligt för oss.

  Se även "Ovetenskapsparadigmet[länk] .

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Galten Sæhrímnir existerar" Leif Erlingsson 2012-09-24 13:39:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10792535/page1#post10792536

 • Tappade bort halva referensen:  Se vidare Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010), fig. 347 på sidan 332.  Skulle det förstås vara.

     -- Kommentar till "USA - världens värsta polisstat?" Leif Erlingsson 2012-09-16 00:19:00 inlägg #55, http://www.sourze.se/forum/thread/10790879/page6#post10791847

 • Nu läste jag din   [länk]   om nanopartiklarna, Lennart.  Intressant.  Visste du att det även uppstod nanopartiklar vid 9-11 och att de uppstår i samband med att Sädescirklar/Crop Circles bildas?  Jag nämnde det 2012-01-24 23:18 i "Sädescirklar - människohand eller UFO:n?" tråden  [länk] .  Se vidare Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010).  Vill minnas att jag har läst om det även i samband med flygande tefat observationer.  Kanske de orsakas vid start av magnetogravitationsmotorer?

     -- Kommentar till "USA - världens värsta polisstat?" Leif Erlingsson 2012-09-16 00:05:00 inlägg #54, http://www.sourze.se/forum/thread/10790879/page6#post10791846

 • #42: Man kan lämna fältet öppet för mycket här i livet, Leif. Förutom att månens geologiska historia berättas av gruset och stenarna och att några måste ha plockat upp de fysiska bevisen att människan varit på månen. Om inte Neil Armstrong och Buzz Aldrin plockade upp forskningsmaterialet och samtidigt fotograferade insamlingen måste man fråga sig vilka andra varelser som som kan ha plockat upp gruset? ...
     -- Kommentar till "USA - världens värsta polisstat?" Lennart Asp 2012-09-15 14:18:00 inlägg #43, http://www.sourze.se/forum/thread/10790879/page5#post10791821

 • Svar till Jan Brunnegård 2012-09-11 07:57 #1  [länk] :

  Det är jättetrevligt Jan att de kan titta på stjärnorna.  Men får de nu här hemma skriva hur vi kan resa dit?  Eller om Dr. Judy Woods forskningsresultat?  Eller om konsekvenserna av patentet EP 1 770 717 A1 av Tavakoli, Mehran Keshe från 2007?  Får de skriva om att NSA inte behöver lyda andra lagar än de som uttryckligen avser NSA?  Får de skriva om alla de kemikalier vi besprutas med i så kallade Chemtrails?

  Om de inte får det, då är de ändå inte fria.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] VÄLKOMNA HEM TILL LIVET" Leif Erlingsson 2012-09-12 10:31:00 inlägg #5, http://www.sourze.se/forum/thread/10791384/page1#post10791525

 • Forts...

  Även om detta nu beskrivs offentligt 2007 så vet jag ju att en massa forskare varit inne och luktat på denna och näraliggande fysik redan för över 100 år sedan.  Så det för mig rimligaste är att anta att det har funnits flygande pyramider hur länge som helst, men i vår nu upplevda verklighet/tidslinje så har dessa förbehållts en självutnämnd elit som ser oss andra som boskap.  Och vi beter ju oss som boskap.  Hela förklaringen till det senare kan väl ändå inte vara all kemisk förgiftning?!

  Jag är som du hör lite förvirrad ang. varför vi överlag tycks dummare än tåget.

  Själv läste jag häromdagen Miles Williams Mathis "HOW a BATTERY CIRCUIT WORKS[länk] [PDF]  och insåg då att ledarna i Miles Mathis teori utgör samma funktion som Whittakers interfererande långitudnella vågor som skapar en lämplig potential vid målet anpassad till potentialen vid källan/batteriet så energi överförs till målet/glödlampan.  Nicola Tesla gjorde år 1899 samma i Colorado Springs som tände bl.a. oanslutna glödlampor, utan att han heller behövde använda sladdar/ledare.  Läs hela historien på  [länk] .  Just detta är kanske det mest talande avsnittet:
  At ground zero, where Tesla and his assistant stood bedazzled, the resonant rise manifested itself in an unearthly display of lightning that still stands as the most powerful man-made electrical surge in history.
  Inte heller den 11 september 2001 tycks man ha behövt sladdar till "ground zero", men sladdar är annars enklaste sättet.  Mathis använder i sin teori sladdar för att skapa rätt potential i sin glödlampa medan man också kan använda andra metoder såsom skissat i fotnot 6 till min "De fysiska bevisen[länk]  / "The Physical Evidence[länk] .

  Dr. Judy Woods banbrytande arbete är här mycket relevant, se vidare hennes storartade vetenskapliga arbete "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010).

     -- Kommentar till "Reflektera mera!" Leif Erlingsson 2012-09-12 08:46:00 inlägg #30, http://www.sourze.se/forum/thread/10790951/page3#post10791508

 • John Lamb Lash pratar om psykopater som ingångsvektorer för "archonic injection".  Reflekterade att privata företag enligt lag ska agera kortsiktigt själviskt, vilket ju är psykopati.  Medan det allmänna ska agera för det allmännas bästa.  Så varje gång en verksamhet överförs från det allmänna till det privata så flyttas en verksamhet från det mänskliga till det omänskliga...

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Striden om jorden" Leif Erlingsson 2012-09-07 22:40:00 inlägg #59, http://www.sourze.se/forum/thread/10790770/page6#post10791114

 • Vi vet vår historia och kan därför planera en bra framtid för oss alla
  Enligt gnostikerna vars skrifter har återfunnits vid Nag Hammadi - de skrev ned sin kunskap som en nödåtgärd för att alls bevara den, annars skulle deras kunskap förmedlas levande - så har vi med myter såsom det som nedtecknats i judarnas och de kristnas böcker hypnotiseras att inte kunna se den symboliska och bortom språket insikt vi tidigare hade.  Intressant nog ser jag själv hur vi som mänsklighet genom våra moderna myter (science fiction, o.s.v.) håller på att återerövra vår förmåga att förstå det som vi med språket hypnotiseras att inte kunna se.

  Jag återlyssnade i går på John Lamb Lash om The Archons, som enligt Nag Hammadi-gnostikerna är inorganiska intelligenser från före jordens skapelse, genom Red Ice Radio intervjun från 2 oktober 2011.  Bl.a. diskuterades där hur redan gnostikerna beskrivit vad som i moderna Abduction-berättelser kallas "de grå", och att de redan då tycks ha velat skapa en hybridras.  Men misslyckats.  Se vidare  [länk] .  I den andra timmen, den man måste vara medlem för att komma åt, diskuterades bl.a. hur våra nuvarande problem avsiktligt skapats och hur de därför endast kan lösas genom att ta bort de individer som avsiktligt skapat dem.  Och hur vi i dag lever med lagar som skapats av psykopater.

  I intervjun, tror det var första timmen, talas om hur The Archons, efter att de misslyckats med att bli som oss, istället genom all form av fejk, förfalskning, bedrägeri, försöker få oss att istället bli som dem.  Hur The Archons tycks vara experter på Fejk.  Att förfalska verklighet, att skapa falska verkligheter.  Därför bokstaven istället för det levande ordet.  Lagen istället för att lösa saker människor emellan, istället för att dra till tings.  Nu, med det falska, med ordet, så ska nu bokstaven användas istället för sunt förnuft!  Bokstavstolkning, fundamentalism, o.s.v..  Archonic injections!  Och att vår historia har stulits, inte minst!

  Enligt Nag Hammadi gnostikerna så var t.ex. Jehova en galen alien.  Fast en alien som var här i galaxen före oss.  En avundsjuk alien, med en del trick och trolleritrick, men utan det vi har - den verkliga gudskontakten.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Striden om jorden" Leif Erlingsson 2012-09-07 13:26:00 inlägg #54, http://www.sourze.se/forum/thread/10790770/page6#post10791086

 • Meningslöst att klaga på vädret, innan man har uppfunnit ett sätt att förändra det!
  Snacka om bortkoppling från verkligheten.  Jag har hur många ggr som helst presenterat Dr. Judy Woods bevis för att 11 september händelserna utfördes med väderkrigföring.  Man skapade först orkanen Erin och använde sedan dess energi för att upplösa World Trade Center tornen till ett fint damm som fortsatte upplösas på vägen ned, och länge efteråt.  Faktiskt så föll en del av det först ned på marken men eftersom det fortsatte att upplösas molekylärt så blev det sedan så fint att det efter att ha fallit till marken, åter flög upp och iväg.

  Dessutom är det i Agende 21 utsagt hur kontroll över vädret ska användas.  Se vidare min tråd "Agenda 21, geoengineering, hälsa[länk] .

     -- Kommentar till "Vilken underbar sommar" Leif Erlingsson 2012-08-28 09:45:00 inlägg #4, http://www.sourze.se/forum/thread/10789621/page1#post10789869

 • Cirkus Assange

  Vem tjänar på den?
  Distraktionen stjäl uppmärksamhet från och försvårar möjligt inbrott in i mittfårans informationsarena av "bubblare" som den amerikanske radiovärden Alex Jones  [länk] ,  den amerikanske guvernören Jesse Venturas  [länk]  författarskap och alltmer framgångsrika TV-serie Conspiracy Theory [länk] ,  liksom den engelske författaren David Icke  [länk] .
  Läs vidare:  [länk] .  Se även:  [länk] .

  Inte minst att Jesse Ventura stöder Dr. Judy Woods vetenskapliga bevisföring kring hur 9-11 gjordes  -  [länk][länk]  -  maskeras ju genom denna cirkus kring Julian Assange.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Cirkus Assange" Leif Erlingsson 2012-08-25 17:39:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10789670/page1#post10789671

 • Re:  "Bizon" 2012-08-04 07:54 #48  [länk] :
  för att det enkelt skulle kunna bemästras
  Varför denna begränsning?  Det jag har förstått är att vi tvingas till insikt = läkande, alt. fortsatt sjukdom och död.  Varför inte välja läkande?  Man kan se det som "striden om jorden".  Ska jorden tillfalla mänskligheten, eller ska den tillfalla andra som inte betraktar sig som mänskliga?  Vi som betraktar oss som mänskliga håller på att utrotas, och de flesta av oss vet inte ens om det.  "Konspirationsteorier, sa grisen om slaktbilen".  Se vidare mitt blogginlägg  [länk]  bl.a. om hur anrikandet av psykopater ur det större samhället genomförs av de hemliga sällskapen där de lär ut att de som är duktigast i att manipulera massorna kommer att komma högre upp i hierarkin i nästa liv.  Så sällskap anrikar psykopater som tror att de får fördel bortom detta liv av att bete sig som svin.  Denna tro skapar då den värld vi har.  Men när vi blir multidimensionellt seende så ser vi även sådana dimensioner av vår verklighet.  Då kan vi helas!

  Det är alltmer man ser när man blir seende, som att Dr. Judy Wood för länge sedan bevisat vad som hände den 11 september 2001.  Att akademiska intstitutioner valt att inte bekräfta hennes bevis innebär ju bara att man själv måste kolla upp saken.  Att ingen tidning hjälper till.  Att man måste vara sin egen media.  [länk] .

     -- Kommentar till "Vad behövs för att vi medborgare ska bry oss?" Leif Erlingsson 2012-08-08 08:53:00 inlägg #58, http://www.sourze.se/forum/thread/10787803/page6#post10788482

 • Ett visst amerikanskt företag visade före 2001-09-11 på sin hemsida upp proof of concept bilder för energivapenattacker på WTC-byggnaderna!  Av alla underkontraktörerna till den officiella 9-11 NIST-utredningen så hade samma bolag flest anställda som arbetade på NIST rapporten.  Så det kan slumpa sig...  Ledaren för deras team hade t.o.m. gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser, det var hans expertisområde!  Bolaget heter Applied Research Associates (ARA) och detaljerade referenser finns i min artikel "De fysiska bevisen" från den 17 oktober förra året  -  [länk] .

  I mina ihärdiga försök
  - ihärdiga då det ju handlar om själva vår och våra barns framtid -
  att förstå varför andra inte förstår det som för mig själv numera är helt uppenbart, så är min senaste ansats att det rör sig om en kombination av Pavlovsk beteendemodifiering som degenererat "normalt" mänskligt tänkande till att enbart upprepa färdiga "programkoder", och att den västerländska så kallade högre utbildningen också den degenererats så de som fått diplom på att de kan tänka i själva verket enbart kan tänka med de verktyg de fått och inte utanför dessa ramar.  Det blir därför bara "Error" och flimrande blick när data (omvärlden, observationer) inte stämmer med det inlärda=förprogrammerade.

  Alltså, det behövs ingen annan konspiration än den som förstörde utbildningen.  Efter det så är utbildade inte kapabla att tolka och därför i praktiken inte kapabla att se fenomen som inte stämmer med deras utbildning.  Däri ligger i stort sett hela "konspirationen".  Sedan förstås någon Psy-Op med teknologi som inte stämmer med vad vi västerlänningar är lärda är möjligt, men vid det här laget är det bara en teknikalitet.  Det stora med 9-11 är förstörandet av det västerländska tänkandet.  Antingen genomskådar vi det, eller går vi under för det.  Min artikel "Tio år av konspiration" handlar f.ö. om detta angrepp på den egna befolkningens tankeförmåga och hur detta innebär civilisationsupplösning  -  [länk] .

  En intressant effekt av den omedvetna västerländska akademikern som i all välmening försöker förstå "konspirationsteoretikern" utifrån de verktyg akademikern har utrustats med blir att akademikern själv manifesterar just det han teoretiserar att "konspirationsteoretikern" sysslar med, att se "den andre" som misstänkt.  Det håller på att byggas upp en oerhörd misstänksamhet mot seende människor...  Vi har blivit "den andre".  Och det är just de som varnar för att vi skulle utmåla "den andre" som själva gör det.  Inte av ondska utan för att de inte ser.  Se även beteendevetenskapen ang. samma ämne, februari 2010 numret av "the American Behavioral Scientist" som just behandlar frågan varför vi som mänsklighet betraktat har misslyckats att känna igen företeelsen "State Crimes Against Democracy (SCAD's)"  -  [länk] .

     -- Kommentar till "Livet är en salig röra" Leif Erlingsson 2012-07-29 21:14:00 inlägg #16, http://www.sourze.se/forum/thread/10785456/page2#post10787963

 • Fick en mejlad kommentar om att UFOna visst kan komma från det militärindustriella komplexet, nämligen om de är holografiska projektioner med Project Blue Beam teknologi (HAARP) projicerat i vilka färger som helst på all den aluminium och barium och säkert andra metaller också i atmosfären som vi har alla dessa Chemtrails att tacka för.  Hade förresten ändå tänkt kommentera att medvetenheten om Chemtrails är på snabbt växande i Sverige nu, har sett folk som förut inte tagit upp detta ämne nu sprida det brett.  Internationellt händer det också saker i ämnet -  [länk] .

     -- Kommentar till "Breivik - Oslo tingsrätt riskerar måla in sig i ett hörn" Leif Erlingsson 2012-06-23 20:53:00 inlägg #46, http://www.sourze.se/forum/thread/10773382/page5#post10785194

 • Nej, Pia, John Lennon var definitivt inte antisemit.  Men det kan man däremot säga om de sionister som i slutet av 1800-talet planerade hur staten Israel skulle kunna komma till.  Bl.a. var det nödvändigt att skapa nazismen, för att detta skulle bli möjligt.  Vad Israelerna inte vet är att även Israel ska offras, det var hela tiden planen.  För även sionisterna är lurade.  Det är väldigt tydligt sedan Gordon Duff, redaktör för Veteran's Today, häromdagen avslöjade att den officiella hemliga versionen av 9-11 handlar om att Israel gjorde det med ett antal minikärnvapen, allt beskrivet i detalj.  Insiders som i åratal fått höra denna version har trott att de vet något som inte "Truthers" vet, men även insiders är lurade.  Det enda sättet att få veta något är att ta reda på det själv.  Så man vet varför man vet.

  För det sannolika är att även Israel har blivit utsatt för en "False Flag".  Fast på en ännu högre nivå.  Av deras "egen" (ingen säkerhetstjänst är egentligen ländernas egna!) säkerhetstjänst.  För som jag upprepade gånger har förklarat så har Dr. Judy Wood visat att folk från National Defense and Aerospace (ARA) redan före 9-11 med hjälp av två tydliga illustrationer berättat att man med sitt energivapen hade kapacitet att åstadkomma exakt den typ av skador som sedan blev fallet vid 9-11.  Och hon har visat att eftersom dessa människor var de viktigaste underkontraktörerna till den officiella NIST-utredningen efter 9-11 som hade i uppgift att utreda hur det hela gick till men de inte sa ett ord om energivapen trots att de bevisligen visste vilka som hade kapacitet att utföra denna typ av energivapenattack så har NIST dolt sanningen om 9-11 för oss alla.  Det var inte kärnvapen, utan även insiders är lurade.

  De enda som bevisligen vet vilka som verkligen gjorde 9-11 är folk från National Defense and Aerospace (ARA).  Själv vet jag inte vilka som verkligen utförde 9-11, men jag vet att Mossad är "målvakt".  Lite väl uppenbart, bara.  För mycket "in our face", för att vi verkligen ska tro på det, samtidigt som det är tabu att tala om det (antisemitstämpeln), så att vi ska tro på det utan bevis.  Ett gammalt trick, som jag dock genom min livsresa och livserfarenheter har lärt mig genomskåda.  Samma trick som hemliga läror i hemliga sällskap och religioner.  Det man inte får diskutera blir svårt att ifrågasätta.  Men jag är ute ur hjärntvätten nu.  Dippen försöker bara hålla kvar er andra i hjärntvätten.  Antagligen för att hon själv är hjärntvättad och inte vill vara ensam i den.

     -- Kommentar till "Vem ska rädda världen?" Leif Erlingsson 2012-06-13 09:52:00 inlägg #135, http://www.sourze.se/forum/thread/10783618/page14#post10784196

 • Re:  KÅM 2012-06-02 09:47 #2416 [länk] :
  Har inte mycket övers för onyanserade USA-hatare, oavsett hur intellektuella de än anses vara.
  Må så vara, men han har rätt i det jag citerade, att vi måste återupprätta människans värdighet genom att kalla saker för vad de är.

  Re:  KÅM 2012-06-02 10:12 #2417 [länk] :
  #2411 Och?  Jag vet att det är omöjligt att bevisa icke-existens, också att jag inte med 100% säkerhet kan säga att det inte finns någon konspiration.  Det är bara det att absolut INGET tyder på att en sådan finns.
  Nu blir jag lite förvirrad, USA och svenska TV, tidningar och politiker säger ju att en bunke araber i en grotta konspirerade.  Det är ju en konspirationsteori som jag först trodde att du anslöt dig till.  Men nu menar du alltså att man inte kan veta att det finns någon sådan konspiration.  Det är ju uppmuntrande.
  Konspirationsteorier liknar religion, där en teori bestäms och sedan letar man bevis efteråt, mer än vetenskap, där det är tvärtom.
  Precis, det är ju det jag har sagt i åratal.  Skönt att du också är på banan nu, KÅM!

  Fast du har missat lite ang. att det inte alls skulle kunna ha varit en konspiration, för det har ju bevisats att det finns folk som vet saker om hur det gick till som de inte berättar om:
  Av alla underkontraktörer så är Applied Research Associates (ARA) den som hade flest anställda som arbetade på NIST rapporten.  Ledaren för deras team har gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser.  Det är hans expertisområde.
  (Dr. Judy Wood såsom citerad i fotnot 7 av min "De fysiska bevisen[länk]  efter att hon visat två illustrationer från National Defense and Aerospaces (ARAs) website som illustrerar deras kapabiliteter med illustrationer som starkt påminner om just WTC området och tornen.  Från innan sådan kapacitet faktiskt använts på denna plats.  Och ingenstans i de officiella utredningarna ett ord om detta trots att just folk från detta företag varit de som varit djupt inblandad i dessa utredningar.  En människa som tror på att det kan föreligga en konspiration skulle uttrycka det som att det kan vara just därför som inget nämns om detta samband i de officiella utredningarna.)
  Eftersom jag faktiskt tror att det föreligger en konspiration så skulle jag ju kunna säga som i slutet av parentesen här ovan, men jag nöjer mig med vad jag vet:  Att ARA-folk vet vem som kan ha utfört 9-11, men att de håller käft.  Och att det är mycket osannolikt att de beter sig så utan att först ha kommit överens om att göra så = mycket osannolikt att det inte skulle vara fråga om en konspiration, för en sådan överenskommelse = konspiration.

     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2012-06-03 20:16:00 inlägg #2419, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page242#post10783689

 • PS:  Torsion Field Physics som jag nämnde i #5 är förmodligen ett missvisande begrepp i sammanhanget.  Se istället min "De fysiska bevisen" [länk] .

     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2012-05-31 10:06:00 inlägg #2394, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page240#post10783484

 • Bizon, de första kommentarerna i tråden är talande.  Notera sjukdomsförklaringarna redan där av oss som inte vill stå bakom krigslögnerna.  Forsbom, t.ex., som varit tyst nu ett bra tag.  Även han en sådan där re-legion-ist (återbemannar legionerna/arméerna).

  Här http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page1 :
  • Spartacus70 2011-01-20 17:22 #1 [länk] :
   Bra initiativ Dag som jag hoppas leder till lite kreativ brainstorming och logiska slutsatser. Intressant teori du har med sprängmedlet. Jag är inte själv insatt i sådant så där kan jag inte tillföra något. Men jag minns att jag hört att just sprinklersystemet inte fungerade och att vittnen från vissa kontor, berättade att det pågick arbete på våningar ovanför dem, där stora och tunga föremål flyttats omkring.
  • daniel1978 2011-01-20 17:36 #2 [länk] :
   Skicka popcornen, cmo!
  • Kalle tuntolej 2011-01-20 17:53 #3 [länk] :
   Tar en öl, o lutar mig tillbaka! Let the show begin! :-)
  • forsblom 2011-01-20 18:31 #4 [länk] :
   Dag Nilsson. Om jag vore du så skulle jag ta ett långt brake från mig själv. Jag menar att det som byggs upp av "fritänkare" som du är en hel industri eller en "religion" som bygger på konspirationer kring den elfte september. Och att du med detta gör en tjänst åt arabvärlden eftersom det är just konspirationsterier som härskar bland muslimer i det vardagliga samtalet i mellanöstern. Jag tror inte att jag kan övertyga dig eller dina muslimska likasinnade i denna debatt på Sourze men jag vill säga att både du och arabvärlden har ett sjukligt sinne som kräver åratals av vård och behandling.
  • Leif Erlingsson 2011-01-20 19:10 #5 [länk] :
   Som jag skrev för snart ett år sedan [länk] , Riktiga hjältar skiter i vad andra tycker och säger: Är deras ärende viktigt så följer de ledtrådarna, oavsett. En sådan hjälte är Dr. Judy Wood. . . . Dr. Judy Wood har gjort mer än någon annan för att förstå vad som verkligen hände rent fysiskt den dagen, med omvandlandet av otaliga ton betong och annat till... damm! . . . Dr. Judy Wood inte bara snackade. Hon agerade. Se "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554", March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST. [länk] . . . Rekommenderade länkar: [länk] [länk] . SLUT CITAT. Jag vet att Dag inte instämmer i dessa teorier, och jag har varken ork eller lust att debattera det tekniska då det ju handlar om att "omförhandla" en hel världsbild, utan de som liksom jag själv har kommit dithän att vi på basis av våra studier ser detta scenario som rimligt (Torsion Field Physics / Scalar Technology / Hutchinson Effekt eller vad man nu använder för buzzwords), vi behöver bara invänta paradigmskiftet när fler är "som vi".

  Citatet måste fortsätta i nytt inlägg...
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2012-05-31 09:59:00 inlägg #2392, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page240#post10783482

 • Deprimerade: Just så:
  det var oundvikligt med de fysiska bevisen i hotellrummet(blod,sperma )
  Men det var min skuld o hur jag skulle gälda den (sterilsering,fängelse eller mentalsjukhus ) som upptog rättegången mest. Vet inte ifall det varit annorlunda om jag haft föräldrar av något slag: kanske?
     -- Kommentar till "Samhällstjänst för den som begått sexualbrott mot barn?" sunny 2012-04-24 23:47:00 anonymt inlägg #3, http://www.sourze.se/forum/thread/10781404/page1#post10781549

 • Basing much of Not in His Image on the Nag Hammadi and other Gnostic writings, John Lamb Lash explains how a little-known messianic sect propelled itself into a dominant world power, systematically wiping out the great Gnostic spiritual teachers, the Druid priests, and the shamanistic healers of Europe and North Africa.  They burned libraries and destroyed temples in an attempt to silence the ancient truth-tellers and keep their own secrets.  But as Lash reveals, when the truth is the planet Earth it cannot be hidden or destroyed.
  Sanning kan aldrig förstöras, men vi kan förvirras så vi inte förstår vad det är vi ser.  Läs mer om John Lamb Lashs bok "Not in His Image: Gnostic Vision, Sacred Ecology, and the Future of Belief" på [länk] .

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Inte i Hans avbild" Leif Erlingsson 2012-03-03 12:13:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10777017/page1#post10777018

 • Va bra, Dippen.  Du som har läst på, eftersom det uppträder samma järnrika magnetiska mikrokulor (se fig. 347 på sidan 332 i Dr. Judy Woods bok för ett exempel) i så kallade äkta sädescirklar som man hittade i dammet från WTC efter 9-11, förklarade instruktionerna du länkade till också hur man utför ett 9-11?

     -- Kommentar till "Sädescirklar - människohand eller UFO:n?" Leif Erlingsson 2012-01-24 23:18:00 inlägg #8, http://www.sourze.se/forum/thread/10688264/page1#post10774013

 • @ Johan Johansson 2012-01-17 06:00 [länk] ,  artikeln.

    - En väl-researchad artikel!  Roligt!  På några ställen har något att tillföra.
  Som vi nu alla borde vara övertygade om var 11 september ett insider-jobb [4].  Så var även explosionerna vid tunnelbanan i London 2005 [5], Oklahoma City-bombningen 1995 [6], Bombningen av World Trade Center 1993 [7] och många fler.
  Ang. 11 september så har Dr. Judy Wood bevisat att medlet var riktade fri energivapen.  Hon har pekat ut ett amerikanskt företag som också var inblandat i utredningen efter 11 september som insatt i vilka som skulle kunna ha utfört detta, och stämt ansvarig utredningsmyndighet för vetenskapsbedrägeri.  Vi vet alltså att mörkläggningen av 11 september är ett inside job, men vi har inga bevis för att själva attacken var det.  Man kan ju t.ex. spekulera att myndigheterna inte vill att det ska bli känt att de inte kan försvara landet...  När jag studerar utredningsmaterial för Oklahoma City-bombningen 1995 så ser jag liknande signaturer som 11 september i byggnaderna runt tornen.  Även Oklahoma bombningen skulle kunna vara utförd med riktade fri energivapen.  Den måste alltså inte ha varit inside job, lika lite som Estonia-sänkningen var inside job.  Det som var inside job, helt säkert, är mörkläggningarna.  Vad gäller Kennedymordet o.s.v. så tyder däremot allt jag sett på inside job.  [Dr. Judy Wood[länk][länk][länk] .]

  Forts 2(3)...

     -- Kommentar till "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" Leif Erlingsson 2012-01-17 20:17:00 inlägg #8, http://www.sourze.se/forum/thread/10773498/page1#post10773668

 • Andrew Johnson exposes the 9/11 cover up:
  Over the last 6 years a battle has been waging unbeknown to most.  The battle has been to find the scientific truth about what happened on the day of 9/11.  It has been fought by academics within various groups from a number of disciplines.  Accurate information is the basis of truth and in this interview Andrew Johnson who was involved with the academic groups from the start, exposes some of the operatives being used to distort information and keep the truth about 9/11 out of the public arena.  Andrew is focused on finding and exposing the absolute truth, which on occasion is a battle, as some people find the truth too difficult to face.  Andrew explains that effects on metals observed in "The Hutchison Effect" is similar to the directed energy weapon technology used to destroy the WTC towers described in Dr. Judy Woods book "Where Did The Towers Go".
  Parts:
  1. [länk]
  2. [länk]
  3. [länk]

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2012-01-10 18:50:00 inlägg #73, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page8#post10773205

 • Video:  [länk]   -   "Gov. Jesse Ventura talks about Dr. Judy Wood's work on The Alex Jones Show", från i våras men fortfarande bra.  Jesse Ventura har läst Dr. Judy Woods bok "Where Did The Towers Go?" och det har förändrat hans tänkande om 9-11 så att han inte tror att det skulle ha varit gjort med kontrollerad sprängning, termit, minikärnvapen eller något sådant.

  ( Tidigare postad 2011-05-22 02:09 i "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?", [länk] .)


  Ang. Estonia, 9-11 och många andra svårförklarliga händelser så finns många ledtrådar på White TV, [länk] .  Både ang. vad det var som bärgades från Estonia medan man låtsadses leta efter bogvisiret på en annan plats och även t.ex. vad gäller avancerad teknologi för att fjärrkontrollera människor, vilket skulle kunna ge ledtrådar varför personer i ansvariga positioner inte tar ansvar.  En intressant resurs.

     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-12-14 08:29:00 inlägg #67, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page7#post10771423

 • Den värld vi är beredda att se är den värld vi upplever.  "Pladdrets tyranni" skulle då vara de som pockar på att vi skulle se något utöver det vi är beredda att se.  Kanske med motivet att det vi inte ser det tar oss oförberedda.  "Den som ser får leva" , som jag formulerat (2007-08-16).

  Håkan Boström och hans kompisar kan blunda för glatta livet, men vi genomgår som civilisation en uppvaknandeprocess.  Skrev om det i går i tråden "Drömtillståndet och informationskriget", [länk] .

  Håkan Boström representerar en klan som bygger sin legitimitet på det rådande vetenskapliga paradigmet.  Han har därför allt intresse av att vi som civilisation inte upptäcker hur vår rådande världsbild har skapats, av vilka och varför.  Jag vet inte om just Håkan Boström fattar detta mer än intuitivt, men 9-11 punkterar genom att bevisligen ha varit utfört med fri energi den rådande vetenskapsreligionen.  Att 9-11 är utförd med fri energi har bevisats av Dr. Judy Wood, se t.ex. min artikel "De fysiska bevisen", http://blog.lege.net/?/316-De-fysiska-bevisen.html  [länk] .  Men åter, allt är en fråga om perception.  Bevis för något man inte är beredd att acceptera godtas ej.  Så Håkan Boström och hans kompisar kommer fortsätta att blunda och tala om "Pladdrets tyranni".  Det som ändras är att de blir allt mer marginaliserade.

     -- Kommentar till "Tystnadens tyranni" Leif Erlingsson 2011-12-13 08:53:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10771284/page1#post10771367

 • Viljan att överleva förstörs.  Medan som John Lamb Lash menar att 9-11 är ett angrepp på den mänskliga tankeförmågan, så är Romklubbens "Tillväxtens gränser" från 1972 ett mycket kraftfullt angrepp på själva mänsklighetens vilja att leva.  (Ang. John Lamb Lash, se vidare  "Tio år av konspiration"  <http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/2011/09/20/tio-ar-av-konspiration/ >  [länk] .)  Som en skribent skrev tror det var 2008 i ett vidaresänt mail ang. "Tillväxtens gränser", "Den visade för första gången rent teoretiskt att obegränsat med energi inte kommer att rädda samhället.  Därefter har man gjort minst tio olika större beräkningsmodeller över mänsklihetens försörjning, och alla jag hört talas om kraschar kring 2050.  Insatta människor hade förstått detta redan från mitten av 1960-talet."  Alltså att inte ens med oändlig energi skulle mänskligheten kunna överleva som den nuvarande utvecklingen ser ut.  Nu har jag inte analyserat deras analyser, men gissningsvis har de bara ändrat en parameter när de testat vad fri energi skulle göra, inte samtidigt ändrat parametrar för att sopor kan atom-transmuteras till nyttigheter eller att mat och annat kan reproduceras i Star-Trek liknande replikatorer, o.s.v..  D.v.s. de har närmast garanterat tänkt reduktionistiskt, inte kreativt.

  Fortsätter i påföljande kommentar.

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] high crimes [dot] org" Leif Erlingsson 2011-11-22 15:06:00 inlägg #5, http://www.sourze.se/forum/thread/10769815/page1#post10770371

 • @ [länk] Leif-Arne Undvall 2011-11-21 14:27,

  9/11 var proof-of-concept för Free Energy Weapons, och därmed för Free Energy.

  Det är tydligt för alla att se, när man väl tittar dit Dr. Judy Wood pekar.

  Dessutom har vi ju som SvD publicerade med en kort Göteborg TT notis i går Chalmers som plockar ljus = energi från vakuumet.    [länk]   [länk] .

  Det finns mycket mer, och resultat sedan mer än hundra år bakåt.  "Fri Energi" är bevisligen använt som vapen redan i dag.  Men, vad hindrar oss att använda den för fredliga ändamål?  Vad hindrar oss att stoppa svält och umbäranden, att ge alla bra förutsättningar materiellt vilket vi ju vet minskar barnafödande och därmed minskar överbefolkning o.s.v.?  Ja, det finns förstås något som hindrar, annars hade vi haft det för 100 år sedan.  Men vad, och vad kan vi göra åt det?
     -- Kommentar till "Motvind för vindkraften" Leif Erlingsson 2011-11-21 20:03:00 inlägg #15, http://www.sourze.se/forum/thread/10770129/page2#post10770323

 • Ett par nyckelcitat från dessa artiklar:
  "Dr. Judy Wood vet vilka som vet vem som utförde 9-11, och hon har visat hur vi alla kan ta reda på det" ( http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/2011/09/20/tio-ar-av-konspiration/  [länk] )

  "Av alla underkontraktörer så är Applied Research Associates (ARA) den som hade flest anställda som arbetade på NIST rapporten.  Ledaren för deras team har gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser.  Det är hans expertisområde."  ( http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/2011/10/17/de-fysiska-bevisen/  [länk]   referens 7, det engelska originalet finns också där, samt i referens 7 av den engelska versionen  http://leiferlingsson.lege.net/2011/10/17/the-physical-evidence/  [länk] . )

  "Dr. Judy Wood:  "I determined what happened, how it happened - some kind of energy weapon.  And I know those who helped covered it up.  The contractors on the NIST report.  Some of them are familiar with energy weapons.  They develop and manufacture energy weapons.  It was one of them who also have a contract with the US government to know who anywhere is developing such weaponry, any weapon of mass destruction.  Who has developed it.  So not only would they know what weapon it was but they would pretty much know who's weapon it was.  If they know who is developing whatever they would know what the capabilities of various entities.  So that's why I went after them.  But I think it's so important to first figure out what happened.""  ( http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/2011/09/20/tio-ar-av-konspiration/  [länk] och http://leiferlingsson.lege.net/2011/09/20/ten-years-of-conspiracy/  [länk]   referens 6. )


  Fortsätter i påföljande kommentar.

     -- Kommentar till "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" Leif Erlingsson 2011-11-21 13:33:00 inlägg #102, http://www.sourze.se/forum/thread/10738938/page11#post10770278

 • Sänder om utan dubbla radbryt, sorry...

  TEDtalks

  Om vilka fantastiska genombrott som kan åstadkommas bara man vågar ifrågasätta vår vanliga föreställning om 'normalitet':


  [länk]

  Justin Hall-Tipping: Freeing energy from the grid

  Uploaded by TEDtalksDirector on Oct 18, 2011

  http://www.ted.com   What would happen if we could generate power from our windowpanes?  In this moving talk, entrepreneur Justin Hall-Tipping shows the materials that could make that possible, and how questioning our notion of 'normal' can lead to extraordinary breakthroughs.  TEDTalks is a daily video podcast of the best talks and performances from the TED Conference, where the world's leading thinkers and doers give the talk of their lives in 18 minutes.  Featured speakers have included Al Gore on climate change, Philippe Starck on design, Jill Bolte Taylor on observing her own stroke, Nicholas Negroponte on One Laptop per Child, Jane Goodall on chimpanzees, Bill Gates on malaria and mosquitoes, Pattie Maes on the "Sixth Sense" wearable tech, and "Lost" producer JJ Abrams on the allure of mystery.  TED stands for Technology, Entertainment, Design, and TEDTalks cover these topics as well as science, business, development and the arts.  Closed captions and translated subtitles in a variety of languages are now available on TED.com, at http://www.ted.com/translate.

  checktheevidence (2011-10-29 c:a 12:16 svensk tid)

  This is greatly inspirational - but there is a long history to the cover up of free energy - stretching back 100 years and more.  One also needs a view of the "larger picture" to understand why the sort of technology that Justin Hall Tipping is developing has not been in general use already.  Part of the reason that most are unaware of is that this sort of technology has already been developed, weaponised and used - Google Dr Judy Wood 9/11 and Free Energy.


  Subject: FW: Justin Hall-Tipping: Freeing energy from the grid
  Date: Sat, 29 Oct 2011 11:13:12 +0100
  From: Andrew Johnson <outgoing@checktheevidence.co.uk>


  All that he's missing is the knowledge that the tech. has already been weaponised - otherwise, he's on the right track!

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Motståndet mot verkliga lösningar" Leif Erlingsson 2011-10-29 13:29:00 inlägg #10, http://www.sourze.se/forum/thread/10756774/page1#post10769278

 • De fysiska bevisen [länk] .
  Se särskilt ARAs website som Dr. Judy Wood kopierade innan hon tog med den i påstötningen till NIST om vetenskapligt bedrägeri, [länk] .
  "Av alla underkontraktörer så är Applied Research Associates (ARA) den som hade flest anställda som arbetade på NIST rapporten.  Ledaren för deras team har gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser.  Det är hans expertisområde."  Berättar Dr. Wood i ett mail.
  Så nu vet vi vilka som vet...
  Påminner mig om hur Vinnova här i Sverige såg till att Estoniautredningen inte kom nära sanningen om Estonia.  Finns antagligen fler kopplingar...  Om man börjar nysta i hemlig rysk fysik & teknologi, samt smuggling av densamma.  Även här kommer Israel in i bilden genom att denna fysik tycks ha kommit via Israel till USA.  Det gick inte raka vägen p.g.a. vårt "mind set" förhindrade oss i väst att ta till oss detta rakt av.  Våra vetenskapsmän tyckte inte om dessa tankar, och så fick andra utveckla dem.  Jag har skrivit om det i min senaste artikel, som nu finns på flera ställen, "De fysiska bevisen".  Bl.a. på första länken ovan.
  Denna artikel innehåller material som gör det möjligt att efter 10 år av Psy-OP, mer om man räknar Estonia m.m., komma vidare i en massa konstigheter.  Detta är tiden då allt så att säga ska uppenbaras...
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-10-20 16:12:00 inlägg #66, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page7#post10768677

 • Denna kommentar hör till denna tråd:

  Dr. Judy Wood har i "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010)  givit den f.n. rimligaste förklaringen av bevisen/evidensen, givet bevisläget.  Den som vill motbevisa henne måste därför förklara bevisen på ett ännu trovärdigare sätt.  Alla de bevis hon förklarat, och fler därtill, för trots att hennes bok är 500 sidor lång och fullsmackad av bevis som inte är särskilt kända, så kommer den att följas upp av ännu en bok där hon förklarar de bevis, den empiri, hon inte haft plats att förklara i den första boken.  Detta med kilometervida mönster med energi-interferens-fenomen har jag t.ex. upprepade gånger nämnt i Sourze-kommentarer, men ingen har fattat vad jag har skrivit och det har inte registrerat hos andra Sourze-debattörer.  Allt är en fråga om perception.  När man väl ser bevisen/evidensen så ligger så att säga svaret i frågan!  (Skrev en gång en artikel på det temat, "Svaret ligger i frågan" :)  [länk] .)
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-10-14 08:48:00 inlägg #65, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page7#post10768246

 • Ingen sanning går att falsifiera, men det finns förstås också osanningar som inte går att falsifiera.  Det är dock inte det saken gäller, då Dr. Judy Wood i "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010)  givit den f.n. rimligaste förklaringen av bevisen/evidensen, givet bevisläget.  Om du ska motbevisa henne måste du därför förklara bevisen på ett ännu trovärdigare sätt.  Alla de bevis hon förklarat, och fler därtill, för trots att hennes bok är 500 sidor lång och fullsmackad av bevis som inte är särskilt kända, så kommer den att följas upp av ännu en bok där hon förklarar de bevis, den empiri, hon inte haft plats att förklara i den första boken.  Detta med kilometervida mönster med energi-interferens-fenomen har jag t.ex. upprepade gånger nämnt i Sourze-kommentarer, men ingen har fattat vad jag har skrivit och det har inte registrerat hos andra Sourze-debattörer.  Allt är en fråga om perception.  När man väl ser bevisen/evidensen så ligger så att säga svaret i frågan!  (Skrev en gång en artikel på det temat, "Svaret ligger i frågan" :)  [länk] .)
     -- Kommentar till "Bevisa en vetenskap - vetenskapligt!" Leif Erlingsson 2011-10-14 08:30:00 inlägg #8, http://www.sourze.se/forum/thread/10767819/page1#post10768242

 • Då artikelförfattaren inte berättar vad saken gällde, även om det skrivna tyder på att det har med hälsa och behandling att göra, så kan jag inte kommentera själva erfarenheten mer än att "Det, som är sanning i Berlin och Jena, är bara dåligt skämt i Heidelberg."  Eller "det känner vi inte till här".

  Empirisk kunskap går inte att motbevisa, men många tycks tro att det handlar om en popularitetstävling och att det är öppet för diskussion och debatt, det som redan visats empiriskt.

  Detta fel gör även många vetenskapsmän!  Till min frustration har jag haft erfarenhet av detta slag på nära håll.  Om det empiriskt visade inte passar in i de modeller vetenskapsmannen tror gäller, så avfärdas det empiriska.  Mycket vanligt.  Och är dessutom den som hävdar empirismen halsstarrig nog att mena att fakta talar för sig själv, "så måste hon ju ha fel", typ.

  Därför har artikelförfattaren helt rätt i att "Men en människa kan inte utveckla en annan människa utan att personen själv lyfter ett finger för att göra något själv".  Var och en måste själv ta reda på vad som är sant.  Det kan ingen annan göra åt en.

  PS:  En intressant åsikt framfördes av min namne Leif E Ström för en tid sedan, som menade att sanning inte var lika intressant som den [underförstått möjliga lögn/osanning] som kom att gå till historien.  Se det han skriver här:  [länk] .  ("De djupa funderingar som omfattar den mänskliga verksamhet som enligt er är ansvariga för dådet 11 september kommer inte att påverka den vetenskapliga diciplin[sic] som skriver historien.  Däremot kommer ni som individer alltid att betraktas som paranteser[sic] och sammansvurna konspiratörer, helt utan fria tankar.")  (Detta är samtidigt Referens 1 i min artikel "Tio år av konspiration[länk] , en artikel som just utgår från ett empiriskt = vetenskapligt förhållningssätt, nämligen Dr. Judy Woods.  Fast kanske Leif E Ström bara inte själv har tagit reda på vad som är sant, men då är det oärligt att hävda sig representera sanningen.)
     -- Kommentar till "Bevisa en vetenskap - vetenskapligt!" Leif Erlingsson 2011-10-13 14:43:00 inlägg #4, http://www.sourze.se/forum/thread/10767819/page1#post10768114

 • I Duran Duran Planet Earth videon från 1983 finns "The Event" - händelsen kodad:

  ________________________________________________________________

  2:31 in i videon: ___ PLANET EARTH....

  ________________________________________________________________

  2:36 in i videon: ___ PLANET EARTH

  ________________________________________________________________

  2:39 in i videon: ___ THE AREA OF THE SURFACE OF THE EARTH IS 196,937,600 MILES

  ________________________________________________________________

  2:42 in i videon: ___ 247,680 PEOPLE ARE BORN EVERY DAY

  ________________________________________________________________

  2:50 in i videon, blinkar dubbelt: ___ SORT EVENT| ___ EVENT |002 ___ = DOOMSDAY

  ________________________________________________________________

  där "|" är någon sorts symbol som ser ut som en brinnande 1:a.  Och då den upprepas så kan den mycket väl betyda "11".  1002 alltså, som om man "vänder det rätt" (allt i denna världen är "bak-fram"), blir 2001.  Och notera "Sort Event"!  Alltså att denna händelse kommer att sortera vilka som kommer att se och vilka som väljer fortsatt blindhet, vilket är lika med andlig död, och kanske även fysisk.  Videon spelades in av Russell Mulcahy på en ljud-scen vid St John's Wood 1983.

  Detta med "DOOMSDAY"...  9-11 startades uppenbarligen en reaktion som av allt att döma ännu ej avstannat.  Visste man verkligen om man någonsin skulle få stopp på processen?  Den molekylära disassociationen tycks alltså ha pågått mycket länge, så sent som 2008 fotograferade Dr. Judy Wood och Andrew Johnson hur man körde in och ut jord från Ground Zero.
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-10-07 08:51:00 inlägg #55, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page6#post10767653

 • När jag jämför skadorna på Alfred P. Murrah byggnaden som förstördes den 19 april 1995 i Oklahoma City så skulle även dessa ha kunnat åstadkommas på liknande sätt som de stora hålen i byggnaderna runt WTC 1 och WTC 2, med någon form av energivapen enligt Dr. Judy Woods analys.  Oklahoma City skulle kunna ha varit en övning och provskjutning.  Även av Psy-OPen, då det i de första TV-sändningarna talades om ett flertal sprängladdningar inne i byggnaden, men detta tystades sedan.  Varför folk givetvis tog för givet att det var en konspiration.
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-10-07 08:42:00 inlägg #54, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page6#post10767651

 • Spartacus70 2011-09-27 18:09 #9 [länk] ,  börjar lyssna.  Redan i inledningen säger flera röster och sedan även Richard Gage, grundare av Architects & Engineers for 9/11 Truth att de kräver en ny undersökning p.g.a. NISTs fusk.  Då kunde de ju stöttat "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554", March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST.  Istället hjälptes hela s.k. 9/11 Truth åt att "stöta kniven i ryggen" på hennes arbete.  Domstolen låtsade att hon stod för någon sprängningsteori, och hennes rättsfall avskrevs.  Men brett stöd hade de kanske inte helt sonika vågat sopa hennes fall under mattan, och hon hade TVINGAT fram de som visste vilka som kunde ha utfört 9-11 att vittna!

  Nu ska jag fortsätta lyssna.  ( [länk] .)
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-10-06 22:36:00 inlägg #45, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page5#post10767635

 • Efter att ha studerat den forskning som Dr. Judy Wood har gjort i några år, och nu senast läst hennes oerhört gedigna vetenskapliga men ändå lättillgängliga arbete[*] så kan jag med bevis i ryggen säga att det är omöjligt att vare sig sprängämnen eller atombomber raserade tornen.  I själva verket är det omöjligt att tornen ens rasade, för då skulle hela nedre Manhattan och New Yorks tunnelbanesystem ha översvämmats!

  *:  Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11".  Notera evidence = bevis bortom rimligt tvivel.  För det är vad hon har åstadkommit.  ( Boken[länk] )

  Hade byggnaderna alltså rasat ens av sig själva så skulle den "balja" som är byggd under och runt dem spräckts, och hela nedre Manhattan och tunnelbanesystemet i New York översvämmats.  Så skedde ej.  Bara av den anledningen vet vi att de varken rasade själva eller sprängdes.  Bekräftas även seismiskt, bara 8 sekunders signal från den ena av de två tornen.  Och av att den seismiska amplituden var som en fis i jämförelse med vad den skulle ha varit om tornen verkligen rasade.  Huvudsakligen rasade alltså inte tornen.  De upplöstes nämligen!  (Medan de föll.)

  Hennes bok är som man säger irrefutable, den går inte att motbevisa, för hon följer strikt bevisen.  Hur tornen huvudsakligen försvann i damm (inte rasade, t.o.m. WTC 7 var i stort sett redan bara ett skal sekunderna innan fasaden rasade, vilket Wood visar) är här lett i bevis.

  Med Woods bevisföring är inte problemet att visa vad som har hänt, utan problemet är psykologiskt, hur ska människor kunna ta till sig något som har gjorts med vetenskap och metoder som vi inte ens tror kan existera?  Man har alltså använt rejält ordentligt hemligstämplad teknologi.  En uppfinnare som sedan sjuttiotalet experimenterat med denna vetenskap och teknologi utifrån ännu tidigare arbeten har upprepade gånger studerats av dessa hemliga.

  En forskare har alltså helt strikt vetenskapligt och på ett sätt som inte går att vetenskapligt förkasta BEVISAT vad som har hänt.  Men PsyOPen bygger på att vi inte kan ta detta till oss!

  Det är djävulskt listigt.  Riktigt djävulskt.

  Alla som hävdar någon av konspirationsteorierna -- kom ihåg, Woods arbete är ingen konspirationsteori -- alla som alltså hävdar någon av konspirationsteorierna, inklusive den officiella, är rökta!  Alla kan demaskeras.  Men inte Dr. Judy Wood.  Mot henne fungerar endast att säga "dä, dä, för du är ju så dum!"  Men inte rationella argument.

  Se även min artikel om denna PsyOP, "Tio år av konspiration[länk] .
     -- Kommentar till "Vem tjänade på 11 september?" Leif Erlingsson 2011-10-05 08:40:00 inlägg #116, http://www.sourze.se/forum/thread/10723073/page12#post10767452

 • Sedan kan jag erkänna att inte heller jag tycker att det är särskilt lustigt att tänka på att riktade fri energi vapen finns i en "global mobbares" händer - och att detta är en rimlig förklaring till att nästan alla med inflytande håller käft.  Typ, Budskap:  "Din regeringsbyggnad kan vara nästa mål, så håll god min i elakt spel![länk] .
     -- Kommentar till "Vem tjänade på 11 september?" Leif Erlingsson 2011-10-04 22:38:00 inlägg #109, http://www.sourze.se/forum/thread/10723073/page11#post10767436

 • Jesse Ventura har upprepade gånger avslöjats som lögnare vad gäller sitt förflutna. Han var t ex aldrig medlem i "US Navy Seals".

  Från Wikipedia: "Ventura has frequently referred to his military career in public statements and debates.He was criticized by hunters and conservationists for stating in an interview with the Minneapolis StarTribune in April 2001, "Until you have hunted men, you haven't hunted yet."

  Han tjänstgjorde i Vietnam men var inte ens i närheten av strider.

  Att han "förstår" Dr. Judy Woods bok är knappast meriterande.
     -- Kommentar till "Det är något skumt med 9-11" Per W 2011-10-03 08:11:00 anonymt inlägg #95, http://www.sourze.se/forum/thread/10765358/page10#post10767164

 • Jesse Ventura slår Per W och kanske alla här på Sourze - mig själv inräknat - intellektuellt med hästlängder.  Han läste och förstod snabbt Dr. Judy Woods bok "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010)  [länk] .  Och talade om det i diverse talk shows.  Hans kunnande inom marinen med sprängning har i och för sig gett honom lite förstart, allt jag själv har sprängt i det militära är någon handgranat och dynamitgubbe.
     -- Kommentar till "Det är något skumt med 9-11" Leif Erlingsson 2011-10-02 23:01:00 inlägg #92, http://www.sourze.se/forum/thread/10765358/page10#post10767150

 • Dag #83 [länk] ,  jag har lärt mig läxan att inte spekulera i onödan.  Fakta är att vad det än var så verkade det antingen inte alls eller med betydligt mindre påverkan från någon eller några våningar upp och ned till marken.  Kanske det behövde stå fritt från jord?  Refererar till det fantastiska referensmaterialet som är samlat i den oerhört gedigna och omfattande bevissamling som Dr. Judy Woods bok utgör, se vidare Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010)  [länk] .  Det vi vet, står där.  Undersökningar och experiment utan skygglappar är det enda som kan ge oss sanningen.  Jag tänker inte spekulera längre än vad som behövs för att göra detta tydligt.
     -- Kommentar till "Det är något skumt med 9-11" Leif Erlingsson 2011-10-02 18:51:00 inlägg #84, http://www.sourze.se/forum/thread/10765358/page9#post10767135

 • Dag #27 [länk] , själv ser jag 3D materia som ett slags interferens- och stående våg- fenomen, som en effekt från den mer verkliga verkligheten men den verklighet vi inte kan uppfatta eftersom våra sinnesorgan också är skapade av dessa interferens- och stående våg- fenomen.  Redan E. T. Whittaker i Cambridge var i sina papper 1903 och 1904 detta på spåren, och T. E. Bearden har sedan några årtionden i olika Intelligence Briefings för den amerikanska militären och i böcker som "Fer-de-Lance" (1:a utgåvan 1986) [länk] och i olika papper [länk] (en artikel baserad just på E. T. Whittakers båda papper om att direkt jobba med den verkliga verkligheten, med "the ambient potential of the vacuum"), samt i böcker som "Gravitobiology" (1991), en bok jag gjort en slags synopsis av på min engelska blogg 2009-04-05: [länk] ,  visat hur man alltså kan jobba ingenjörsmässigt med den verkliga verkligheten, ur vilken vår uppfattade verklighet är en projektion.

  Alltså visste USA när man på Manhattan såg spår av interferens i mönstren för hur bilar och annat på olika gator i kvarteren kring WTC skadats eller inte alls skadats det Dr. Judy Wood som den expert på optiska metoder för att forska på spänningar i material hon är också uppfattat, att det rör sig om ett interferensfenomen.  Detta säger sunt förnuft.  Sunt förnuft säger också att Thomas E. Bearden förstår detta, och det faktum att han inte har kommenterat det säger att han han är belagd med munkavle, att detta är en amerikansk statshemlighet.  Det behövs inget geni för att räkna ut detta.  Inte ens ett snille.  Kanske rentav Per W redan förstår detta.  Definitivt att de regeringar USA litar på förstår detta.

  Men du och jag måste ju inte spela med i elakt spel.  Vi kan kalla en spade för en spade, och en förtryckare för en förtryckare, och vi kan se att USA rimligen befinner sig i en utpressarsituation.  Och vi kan fundera på hur detta relaterar till den nivå som spelar schack med länder, se min kommentar i den senaste (?) Michael Delavante tråden, [länk] .

  Den som ser får leva!

  PS:  Jag har länge undrat om Kalle Tuntolej är så positiv för att han också vill att sanningen ska komma fram.  Nästan alla människor är inspärrade i mentala fängelser, de enda fängelser som kan hålla våra andar fångna.  Jag håller på att bryta mig ut ur mitt fängelse!
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-09-29 15:51:00 inlägg #32, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page4#post10767036

 • Nu var det ju en hel del just bilar som blev "toast" denna dag fast de var längre bort än WTC-7.  Men om det nödvändigtvis ska ha skett på en annan dag än just den 11 september 2001 så har du ju dels kallsmältning av metall som även ryska forskare rapporteras ha laborerat med samt leviterande kanonkulor och diverse sammanfogningar av udda materialkonfigurationer i John Hutchisons labb - sånt som i naturen annars bara setts i samband med orkaner.  Rekommenderar kapitel 17 i Woods bok, "The Tesla-Hutchinson Effect" där tabell 15 listar 22 karakteristika som är gemensamma för the Hutchinson Effect och återstoderna av WTC.  Som hon skriver, detta är ingen ny teknologi utan en gammal som John Hutchison återupptäckt och utvecklat efter att han år 1979 upptäckte denna uppsättning fenomen medan han försökte studera Nicola Teslas longitudnella vågor samt andras arbeten, såsom Thomas Townsend Brown, George Piggott, Francis E. Nippe och Martin L. Perl.

  Allvarligt talat Dag, kan du föreställa dig att det finns hemligstämplade kunskaper?  Om du kan föreställa dig det, kan du föreställa dig att en person som aldrig har skrivit på någon överenskommelse om att hålla sådana hemligheter själv kan råka återupptäcka hemligheterna?  Och om du även kan föreställa dig det, kan du föreställa dig att han eller hon då inte kan patentera sin upptäckt?  Det går t.ex. inte i USA att patentera maskiner med en verkningsgrad över ett visst procenttal.  Samtidigt som det finns över 5000 hemligstämplade patent.  Antagligen vill man inte ha alltför många dubblett-patent bland de hemliga...  Och till sist, kan du föreställa dig att Ny Teknik själva varit med och studerat en annan s.k. fri energi teknologi, och skrivit en artikelserie om det?  Det sista tycker jag själv är det mest fantastiska i alltihop.  För det tyder på att hemlighetsfanatismen inte längre är så fast.
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-09-27 22:06:00 inlägg #14, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page2#post10766954

 • Jag ska titta på A & E dokumentären.  Men Dr. Judy Wood bevisar att det inte kan ha förekommit några mer omfattande sprängningar i WTC-tornen.  Inte minst för att det då skulle ha blivit en seismisk chock av betydligt större magnitud än den lilla "fis" (mitt ordval) som det blev.  Tornen stod ju direkt på urberg.  Ändå genererade deras förstörelse betydligt MINDRE seismiska utslag än sprängningen av den betydligt mindre och lägre The Seattle Kingdom, som INTE stod på urberg.  Det finns heller inget sätt som sprängmedel skulle kunnat upplösa stål, aluminium och rubbet till damm som flöt iväg över de närmsta kvadratkilometrarna.  Något annat än sprängning var verksamt den 11 september.
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Leif Erlingsson 2011-09-27 19:02:00 inlägg #10, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page1#post10766948

 • "John Lamb Lash menar att 9-11 är ett angrepp på den mänskliga tankeförmågan." Och så menar även jag. 9/11 är större än att endast skaffa förevändningar till att angripa och ta makt över hela arab- och perservärlden. 9/11 är dessutom och framförallt en statskupp som gäller hela västvärlden.

  Skräck blockerar tankeförmågan hos människor. Beskrivningar av stockholmssyndromet visar hur den psykologiska grunden för detta ser ut.

  9/11 är ett gigantiskt stockholmssyndrom där majoriteten västerlänningar tyr sig till de kriminella mördarna därför att de är övertygade om att ingen kan utmana Vilddjuret (se Uppenbarelseboken) och undkomma med livet i behåll.

  Vi lever nu i tiden då Djävulen får all makt. Bara de som helt överlämnar sig själva till den kommande dimensionen, vilken kan benämnas jesus, har psykiskt sett råd att se sanningen. Övriga klamrar sig alltmer förtvivlat fast vid det som redan är dödsdömt, och var främsta måttstock heter pengar.
     -- Kommentar till "Tio år av konspiration" Dag Nilsson 2011-09-26 07:58:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10766526/page1#post10766858

 • Sedan är det ju också som så att man kan fråga sig varför i hela världens nan man alls skall fundera över vilken skada flygplanen gjorde. Ty om det tvistar inga. Det är tom. så att sanningsrörelsen i USA kastar ut folk som ifrågasätter om det förelåg några flygplan, och vilken skada de gjorde. Ty de som filosoferar om vilken skada flygplanen gjorde, rör sig oftast i de fantastifulla kretsarna av Judy Woods. Som vid sidan om tomten, tror på att det ondskefulla USA har jordbävningsmaskiner, att utomjordingarna kommer 2012, och att det att vansinniga uppfattningar ifrågasätts, tyder på att det måste finnas ett korn av sanning i dem.

     -- Kommentar till "2012 blir ett avgörande år för sanningen" Kalle Tuntolej 2011-09-23 10:18:00 anonymt inlägg #170, http://www.sourze.se/forum/thread/10765784/page17#post10766687

 • Per W! Då jag tog del av Leifs och Dags utläggningar kring dessa mikrovågsugnar, och den närliggande orkan som skulle ge energi åt dem, fann jag ideerna alltför osannolika. Jag menar: varför slängde man i så fall inte bltt trettio tusen ton tussilago på tornen en gång för alla? Tussilagoförgiftning hade sedan även efter uppröjningsarbetet hemsökt New Yorks finansiella distrikt i årtionden. Detta är den främsta invändningen mot mikrovågsugnsteorin.
     -- Kommentar till "2012 blir ett avgörande år för sanningen" Kalle Tuntolej 2011-09-19 10:38:00 anonymt inlägg #32, http://www.sourze.se/forum/thread/10765784/page4#post10766358

 • #25 Kalle, har du inte förstått? Flygplanen fanns inte, de var projiceringar på himlen med en hittills outgiven verion av PowerPoint.
  Resten sköttes av mikrovågsugnar med hittills okänd effekt.
     -- Kommentar till "2012 blir ett avgörande år för sanningen" Per W 2011-09-19 09:41:00 anonymt inlägg #29, http://www.sourze.se/forum/thread/10765784/page3#post10766351

 • Jag tycker att vi borde stämam grabbarna som spränge o planerade attentaten. Tänk om de hade kunnat sköta det hela lite snyggare. Dessutom: det här med både flygplan och sprängning förvirrar ju alla. Jag menar här dönar ett flygplan in i tornet, med dunder o brak. Det vållar ju för visso enorm skada i sig, och kanske att USA kunnat nöja sig med det? Men icke.... Döskallarna spränger det OCKSÅ??? Och sedan gör de det på ett så infamt fippligt vis, att det ppå alla bilder jag ser ser ut som om den del soom är ovanför flygplanets ingångshål tippar och faller nedåt först! Man kan ju bli förbannad frö mindre. Det ser ju ut som om det är planen som vållar skadan när man gör på det sättet. dessutom: om döskallarna hade gått introduktuionskursen i cd-rivning, så skulle de ju apterat sprängladdningarna längst ner. Aja.
     -- Kommentar till "2012 blir ett avgörande år för sanningen" Kalle Tuntolej 2011-09-19 07:58:00 anonymt inlägg #25, http://www.sourze.se/forum/thread/10765784/page3#post10766342

 • Men dessa vetenskapsmän, piloter och brandmän får inte presentera sin sak för allmänheten.


  Tvärt om, det dräller av dessa "vetenskapsmän" på nätet och i USA har organisationen ae911truth köpt sändningstid på TV (har jag för mig). Om du menar varför det inte förekommer trudisteorier i renommerade vetenskapstidsskrifter och journaler så beror det på att det är en total icke-fråga. Trudisteorier, som Richard Gages "kartonglådor", nanotermit och Judy Woods strålvapen, ses som pinsamma utslag av människors fantasier. Det kan vara svårt för en poet att förstå, men så är det.
     -- Kommentar till "2012 blir ett avgörande år för sanningen" daniel1978 2011-09-16 15:03:00 anonymt inlägg #3, http://www.sourze.se/forum/thread/10765784/page1#post10766235

 • Kanske Judy Woods student mördades för att han tänkte självständigt.. Kanske Judy Wood undviker (eller uppfinner) alla spår som leder mot Israel/Mossad?

  Ehud Barak och Jerome Hauer (googla) var de so spred den officiella konspirationsteorin först, medan befolkningarna befann sig i programmerbart (traumatiserat) tillstånd, innan någon hann analysera händelserna. Silverstein är knuten till denna grupp. Talar JW om dessa goa gubbar? Eller leder hon uppmärksamheten från dem?

  M K (SD)


     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Monggo Konggo 2011-09-13 16:34:00 anonymt inlägg #95, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page10#post10765845


 • Adamo [länk] #16,  - Och jag som trodde det var du som ville skydda terroristerna?!  :)

    - Men om vi skulle sluta med pajkastningen och tala lite allvar:

  Närmast omedelbart efter terrorattackerna sa USA att de var utförda av 19 araber.  Strax följde "auktoritativa" uttalanden från några akademiker.

  Problemet är att vi inte kan veta vem som gjorde det innan vi vet hur det hände.  Och att vi för att veta hur det hände måste veta vad som hände.

  När vi vet vad som hände kan vi alltså komma fram till hur det hände.  När det är klarlagt kan en utredning startas om vem som gjorde det.

  De som har sagt vem som gjorde det innan frågorna om vad och hur är klarlagda sysslar med konspirationsteorier.  Detta innefattar samtliga s.k. officiella utredningar, som alla börjat med postulatet (ett obevisat påstående som bara förutsätts vara sant) att 19 araber i kapade flygplan gjorde det.  Du sysslar alltså med konspirationsteorier.  Själv har jag ibland spekulerat, men jag anser det viktigt att ta del av en vetenskaplig utredning av bevisen som just inte är en teori:  Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11".  (Notera evidence = bevis bortom rimligt tvivel.)  DÄREFTER kan man förvisso uppställa teorier, liksom kriminalutredare brukar göra, och utreda dessa.

     -- Kommentar till "9/11 - För stort för att hantera för svensk media" Leif Erlingsson 2011-09-11 14:56:00 inlägg #19, http://www.sourze.se/forum/thread/10765375/page2#post10765619


 • Positionen "al-Qaida gjorde det" är ju den etablissemanget utan nämnvärt politiskt motstånd pumpat ut från dag noll.  Eftersom "dansande israeler" skrutit i Israelisk TV om att de var där för att dokumentera händelsen, så har jag ibland lockats att peka på Mossad och elitens övriga säkerhetstjänster istället, men faktum är att vi inte vet vem som gjorde 9-11.  Allt vi vet är vilka som har hjälpt till med cover-upen.

  Det vi däremot vet, tack vare Dr. Judy Woods obrottsliga lojalitet till hennes forskning -- hon har en B.S. i Civil Engineering, en M.S. i Engineering Mechanics (Applied Physics), en Ph.D. i Materials Engineering Science och är expert på optiska metoder för att forska på spänningar i material, såväl moiré interferometry som andra, och därför är det för henne en andra natur direkt ur bilder av material som varit med om ovanliga saker kunna utläsa information som hjälper till att förstå vad som har hänt -- det vi alltså vet, är VAD som hände, och en hel del om HUR det hände.  En av de saker Dr. Wood visar är att det inte fanns några höga temperaturer inblandade i det förlopp som ledde till att byggnader gick upp i rök.

  När jag som utomstående tittar på människorna kring Dr. Wood så framstår det som helt klart att mörkläggningen av kall fusion för ett drygt årtionde sedan och 9-11 med Psy-Op är samma operation.

  I båda fallen är Dr. Steven E. Jones en nyckelperson.  Dr. Eugene Mallove som försökte förhindra mörkläggningen av kall fusion mördades.  Dr. Eugene Malloves systerson och Dr. Woods forskningsstudent Michael Zebuhr mördades också.  Kanske därför man inte vågat mörda även Dr. Wood -- lite för mycket, typ.  Men du "Lasse i Gatan" blir förstås bara irriterad över att ditt buffleri inte tar på mig och andra.  Sanningen vill du inte komma i närheten av.  För de som vill komma närmare sanningen rekommenderas att googla på "Steven E. Jones" "Dr. Eugene Mallove" "Michael Zebuhr" [länk] .

     -- Kommentar till "Vem tjänade på 11 september?" Leif Erlingsson 2011-09-10 20:35:00 inlägg #101, http://www.sourze.se/forum/thread/10723073/page11#post10765463


 • Dippen [länk] #39,

  beskriver du hur ni finansierar Psy-Op-911-Truth ?

     -- Kommentar till "Det är något skumt med 9-11" Leif Erlingsson 2011-09-10 18:06:00 inlägg #41, http://www.sourze.se/forum/thread/10765358/page5#post10765456


 • PS ang. Leif E Ström [länk] #23,  det är ohederligt av dig att utan täckning påstå att Dr. Judy Wood bygger sin bevisföring på tro.  Var någonstans i hennes bevis menar du att hon introducerar tro istället för bevis?

  Bygger du måhända själv din åsikt just på tro?  Ett hederligt yttrande av dig hade då varit att skriva att du tror att det är si eller så.  Sedan hade jag eller någon annan kunnat upplysa dig om den faktiska situationen, och antingen hade du kunnat tro oss eller själv verifiera att vi har rätt.  Men efter att ha blivit rättad fortsätta tro men hävda att det är kunskap, det är ohederligt.

  (Lite talande att du dessutom tror att något blir mer sant av att det tydligen ska sändas på TV...)

     -- Kommentar till "Det är något skumt med 9-11" Leif Erlingsson 2011-09-10 15:13:00 inlägg #28, http://www.sourze.se/forum/thread/10765358/page3#post10765441


 • Spartacus70 [länk] #20,

    - Tillrättalagt var ordet.


  Leif E Ström [länk] #17,

    - Angående plan instämmer jag med Dr. Judy Wood,
          "Dr. Morgan Reynolds, in the case he filed,11 addressed how this crime was not committed with airplanes.  Remember, to convict someone of a crime, you need to prove how the crime was committed.  It may surprise you to learn that there is no actual, verifiable evidence confirming that airplanes crashed at any of the four locations on 9/11/01.  However, as Dr. Reynolds shows, there is an abundance of evidence to the contrary.11  That does not mean there were no airplanes.  It only means that no evidence of the alleged airplanes was found at the crime scenes.  It also does not mean that eyewitnesses were dishonest or did not see what they believed were airplanes.  But what this does mean is that there is a significant contradiction between the physical evidence and the story we were given.  You cannot legally convict someone of murder using a gun if the body has no bullet holes in it, no matter how many people thought they saw the accused shoot the gun.  Once again, you cannot convict someone of a crime based on belief.  Otherwise magic tricks could be used to convict anyone of a crime, and we end up in a similar situation to the original Salem witch hunts, where people were tried and executed without there being any evidence of the accusations made against them"

    -- Page xxxii, Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11".
  (Notera evidence = bevis bortom rimligt tvivel.)

  Jag instämmer alltså i att vi inte bör påstå något angående användning av flygplan, utan bevis.  Tänk om man anlitat en super-special effect specialist som projicerat flygplan på himlen -- då blir det vitten men inga bevis.  Dr. Wood har helt rätt, bevisen talar alltid sanning.  Det svåra är att lyssna på bevisen, när så mycket och så många pekar åt andra håll.  Vi får också se upp med planterade bevis.  Fanns ett föremål uppenbarligen inte på brottscenen förrän senare så ska vi ignorera det, annat än som bevis för manipulation av brottscenen.

     -- Kommentar till "Det är något skumt med 9-11" Leif Erlingsson 2011-09-10 13:22:00 inlägg #22, http://www.sourze.se/forum/thread/10765358/page3#post10765432

 • #83 Leif, Lasse i Gatan skiljer sig knappast från alla andra tegelstenarna i muren förutom i det att han faktiskt skriver på Sourze. Visserligen vågar han inte personligen stå för det men även där är han som folk mest.

  Vi som söker sanningen och ifrågasätter den etablerade makten är oerhört spretiga. Så måste det vara även om det spelar murens väktare i händerna.

  Att se att något är väldigt fel är inte detsamma som att veta hur och varför. Jag anser att både Judy Wood och du Leif, hjälper människor att få syn på anomalier. Inte minst är Wodds bilder på hennes hemsida sevärda. Men som du vet delar jag inte era idéer om en molekylär dissociation, vilken skulle kräva knappast någon energi.

  Efter ett omfattande debatterande på Sourze har jag märkt att många som deltar i 9/11-frågorna är okunniga i det man yttrar sig om. Istället klarar man av generella smutskastningar som skall idiotförklara motdebattören. Det märks dock tydligt att t.ex. Lasse i Gatan, Thomas Aabo m.fl. är skrämmande lite pålästa och att de dessutom saknar de mest grundläggande kunskaper i fysik och materialhållfasthet.

  Stenarna i muren är rädda för att den skall rivas. Det får vi leva med, vi som vill se en sannare Värld. Och vi som söker får stå ut med att vi alla är olika i vår varseblivning och i våra drömmar och därför aldrig kan bilda en enad front mot något annat än själva lögnen.

  Här en spännande minut att fundera på för de självsäkra. Förklara gärna för oss idioter vad det är ni ser - [länk]
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Dag Nilsson 2011-09-10 09:08:00 inlägg #84, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page9#post10765414

 • PS2:  - Jag positionerade mig i detta 2011-01-20, se [länk] .  Sedan dess har jag bara behövt tillägga en brasklapp, se #11 [länk] i nuvarande tråd, "Nu hör jag i diskussionen med Dr. Judy Wood att hon t.o.m. tänker att Torsion Field Physics kan komma att användas för att avleda från vad somm verkligen hände." o.s.v..  Se vidare #11.

  Sedan undrar jag, eftersom du Lasse i Gatan gör allt för att idiotförklara oss som vill närma oss sanningar, jobbar du för någon säkerhetstjänst?  Att du samarbetar med cover-upen är ju ett faktum som du själv bevisar ovan, men det skulle vara intressant att veta om du lever på det eller om du bara inte tycker om sanningen?
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-10 08:23:00 inlägg #83, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page9#post10765413


 • Lasse i Gatan [länk] #75,

    - Lite surrealistiskt att svara på en projicering så långt från min egen position som tänkas kan.

  Positionen "al-Qaida gjorde det" är ju den etablissemanget utan nämnvärt politiskt motstånd pumpat ut från dag noll.  Eftersom "dansande israeler" skrutit i Israelisk TV om att de var där för att dokumentera händelsen, så har jag ibland lockats att peka på Mossad och elitens övriga säkerhetstjänster istället, men faktum är att vi inte vet vem som gjorde 9-11.  Allt vi vet är vilka som har hjälpt till med cover-upen.

  Det vi däremot vet, tack vare Dr. Judy Woods obrottsliga lojalitet till hennes forskning -- hon har en B.S. i Civil Engineering, en M.S. i Engineering Mechanics (Applied Physics), en Ph.D. i Materials Engineering Science och är expert på optiska metoder för att forska på spänningar i material, såväl moiré interferometry som andra, och därför är det för henne en andra natur direkt ur bilder av material som varit med om ovanliga saker kunna utläsa information som hjälper till att förstå vad som har hänt -- det vi alltså vet, är VAD som hände, och en hel del om HUR det hände.  En av de saker Dr. Wood visar är att det inte fanns några höga temperaturer inblandade i det förlopp som ledde till att byggnader gick upp i rök.

  När jag som utomstående tittar på människorna kring Dr. Wood så framstår det som helt klart att mörkläggningen av kall fusion för ett drygt årtionde sedan och 9-11 med Psy-Op är samma operation.

  I båda fallen är Dr. Steven E. Jones en nyckelperson.  Dr. Eugene Mallove som försökte förhindra mörkläggningen av kall fusion mördades.  Dr. Eugene Malloves systerson och Dr. Woods forskningsstudent Michael Zebuhr mördades också.  Kanske därför man inte vågat mörda även Dr. Wood -- lite för mycket, typ.  Men du "Lasse i Gatan" blir förstås bara irriterad över att ditt buffleri inte tar på mig och andra.  Sanningen vill du inte komma i närheten av.  För de som vill komma närmare sanningen rekommenderas att googla på "Steven E. Jones" "Dr. Eugene Mallove" "Michael Zebuhr" [länk] .

     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-10 07:41:00 inlägg #81, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page9#post10765411

 • Spartacus #55
  Ja inte för att terroristorganisationer skulle vara mer korkade än andra organisationer som till exempel politisk maktkåthet av typ tyskarnas världskrig vissa jugoslavers balkankrig och en hel del andra krigiska intermezzon där både egna och andras liv offrats i miljontal utan alltför mycket indignation.
  Det jag haft i åtanke vad gäller val av datum för 9 11 är symbolvärdet och budskapet - 9 11 är inte valt på måfå - det betyder något.
  WTC är inte heller valt av en slump förutom att dom var stora och svåra att missa så kan ju det dessa byggnader stod för vara en orsak så god som någon - världshandeln är ju i praktiken exploatering och utsugning av bland annat den så kallade tredje wärlden eller utvecklingsländerna som det numera så vackert heter, och pentagon = usas "world wide" krigsmakt och om man förstår vad den ställer till med där den agerar så är det väl knappast så konstigt om man känner viss avsmak.
  Och då WTC 7, samma sak - ett säte för underrättelseverksamhet och politisk och militär infiltration av andra länder och andra folks intressen - det är väl ingen oindoktrinerad tänkare som inte förstår den hinten - eller?
  Men så kommer saken i ett annat läge då en del andra synpunkter läggs samman med ett och annat som kommer fram - sant eller falskt ? Ja det är frågan som många ställer sej - ett sofistikerat utnyttjande av energier vars teknologi kanske skulle kunna lösa en del små futtiga mänskliga problem som att kunna tända lyset och att få behagliga innertemperaturer - men här använts till att pulvrisera människor, hus och flygplan - eller kanske inte alls flygplan då dom tydligen bara var hologram som tappat vingarna redan innan dom knackade på i skyskrapan.
  Nej huvaligen - man kan bli trött för mindre - finns det någon anledning att sörja om hela klabbet med jord och allt blir till damm och blåser bort i universum?
  Möjligen inte någon annan anledning än den att livets möjlighet att leva sin kärlek då skulle gå helt förlorad, men med tanke på hur livet hittills förvaltat den möjligheten så borde man ställa sej frågan om inte pulvrisation vore den bästa lösningen.
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Bizon 2011-09-09 22:16:00 inlägg #73, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page8#post10765396

 • Leif - denna fria energi - tillgodogör du dej den? Och var det ett ondskefullt verk att störta samman WTC eller ska man se det som ett ur oändlighetsperspektivet fullt rimligt sätt att visa på någots existens som kan komma alla till del?
  Eller är det så att denna fria energi nu kontrolleras av makter som vill ha ensamrätt till den - och som jag var inne på förut vill utnyttja dess fördelar för egen vinning genom att med dess hjälp behärska världen?
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Bizon 2011-09-08 18:52:00 inlägg #33, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page4#post10765286

 • Leif #65 //MASSOR av människor som är mentalt kapabla att ta in fri energi kopplingen till 9-11 nu gör det// menar du för att fysiskt leva med biologiska kroppar - är det med detta som ätandets förbannelse äntligen ska få en ände ?
     -- Kommentar till "Bortom materialismen" Bizon 2011-09-08 18:42:00 inlägg #66, http://www.sourze.se/forum/thread/10727149/page7#post10765281

 • Psy-Op-911-Truth är alltså del av detta mentala fängelse.
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-08 14:24:00 inlägg #31, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page4#post10765264

 • 99.99% av alla som ifrågasätter har satts i mentala fängelser.  Redan pyramiderna bevisar fri energi, men hur många av oss har befriat oss ur de mentala bojor som hindrar oss att se det?!
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-08 14:23:00 inlägg #30, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page3#post10765263

 • Leif - om någon eller några har tillgång till denna riktade energi och kan styra den med så pass hygglig precision kan man förutsätta att hotet fortfarande är aktiverat för andra områden och mål på jorden.

  I så fall kan man göra den bedömningen att det handlar om en tämligen långt gången utpressning där inte bara pengar utan även politik är inblandad.

  Vilken lokal och världspolitisk agenda har plötsligt krängts över den mänskliga världen sedan demonstrationen 9 11 ?

  OM - Hur ser de maktområden ut som efter 9 11 genomgått en onaturlig förändring ?

  Jag menar att om man skulle kunna ringa in eventuella vinnare på dylik eventuell onaturlig nyordning som initierats av diktat uppifrån så har man förmodligen även ringat in orsaken till 9 11 - och även få en bild av de politiska sambanden - kanske även de skyldiga.

  Alltså om vi ska söka sanningen måste väl allt som kan ha ett samband undersökas.
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Bizon 2011-09-08 14:00:00 inlägg #27, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page3#post10765256

 • Innanmätena försvann under dagen 2001-09-11, givetvis av samma fysiska orsaker.  Det finns en gammal video varur jag (men inte Dag) kan se att en metallspira på toppen av en av WTC-byggnaderna blir till damm i luften[länk] .  Det finns ingen teknisk möjlighet att konventionellt rigga en sprängning av någon av dessa byggnader samma dag.  Bara därmed har vi bevis för riktade fri energi vapen (för de energier det handlar om finns inte att uppbringa på konventionellt sätt).
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-08 13:20:00 inlägg #23, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page3#post10765252

 • Bizon, jag tänkte själv för några år sedan det nu John Lamb Lash tog upp i det [länk] :ade samtalet, att de amerikanska konspiratörerna i sin tur förmodligen var lurade ang. omfattningen av det som hände och hur det hände.  Liksom John Lamb Lash så gick och går jag här på en intuitiv känsla.  En känsla som fortfarande är lika stark.  Lash menar att ett syfte kan vara att förstöra USA.  Det kan mycket väl vara så.  Men det ruttna måste ut!

  (Re:  Bizon #20 [länk] .)

     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-08 13:12:00 inlägg #21, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page3#post10765250

 • Vidare: alla etablerade vetenskapsmän världen över, är ju hjärntvättade, så vi kan lämna allt vad rationella argument heter. Däremot tycker jag att dag med flera borde fokusera lite mer på att flygplanen faktiskt inte fanns, utan at det vara holografiska projektioner. jag gillade också mycket Leifs teori om att man tog energi från en orkan i närheten, och lyckades med hjjälp av denna orkan - ett sorts superhemligt star wars-vapen - pulverisera tornen. Alltså: det duger INTE att sitta i samma båt som någon hjärntvättad vetenskapsman som i sionisternas skugga totat ihop någon idé om pulverising av betong.
     -- Kommentar till "En slumpteoretiker tar bladet från munnen" kalle tuntolej 2011-09-08 12:56:00 anonymt inlägg #108, http://www.sourze.se/forum/thread/10764702/page11#post10765247

 • Dr. Judy Wood nämnde i det samtal mellan henne och John Lamb Lash jag tidigare [länk] :at till att innanmätet av WTC-7 redan var borta när fasaden föll.  Jmf. ett antal andra byggnader i WTC-komplexet som blev helt invärtes urgröpta...  Hela vägen långt ned i källaren -- material borta...
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-08 12:53:00 inlägg #19, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page2#post10765245

 • GunnarL, det är inte antalet som räknas, utan kvalitén som ändras när någon gör det!  Några få sådana individer förändrar världen.  Behövs bara en eller två eller tre.  Världen förändras av individer, några få individer.  När tankar möts!  (Som nu när John Lamb Lash och Dr. Judy Wood har mötts.  Jag har följt båda på varsitt håll, Judy längst tillbaka, men även John sedan något år, och nu när deras idéer korsbefruktar varandra så sprider sig BÅDAS idéer till helt nya människor -- vilket vad gäller Dr. Judy Woods arbete innebär att MASSOR av människor som är mentalt kapabla att ta in fri energi kopplingen till 9-11 nu gör det, och vad gäller John Lamb Lashs arbete innebär att massor av människor som fattat det senare börjar förstå mytologiskapandets betydelse på ett mycket djupare plan.  Och ovan försöker jag koppla in David Wilcocks arbete.)  Om EN ENDA TILL person förstår, så är det en helt FANTASTISK utdelning.  Vad mer skulle jag kunna begära?!  Det ensamt FÖRÄNDRAR VÄRLDEN.
     -- Kommentar till "Bortom materialismen" Leif Erlingsson 2011-09-08 06:06:00 inlägg #65, http://www.sourze.se/forum/thread/10727149/page7#post10765220

 • Jodå Bizon, jag är säker på att Dr. Judy Woods "WHERE DID THE TOWERS GO" presenterar de fysiska bevisen.  Du kan få en liten försmak genom "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554", March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST.  Jag länkade till den från t.ex. [länk] i januari, med lite kringkommentarer.  I den kommentaren nämner jag bl.a. Torsion Field Physics.  Nu hör jag i diskussionen med Dr. Judy Wood att hon t.o.m. tänker att Torsion Field Physics kan komma att användas för att avleda från vad somm verkligen hände.  Hon är knivskarp, även om hon inte låter det.  För hennes resonemang är knivskarpt.  För om den/de skyldiga anklagas för att -- med en liknelse -- mörda med en pistol, fast de använde en kniv, så går de fria!!!!

  (Re:  Bizon #5 [länk] .)

     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-08 05:49:00 inlägg #11, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page2#post10765219

 • Leif - Har lyssnat på första timmen av Dr Wood och John Lash samtaal om 911 - intressant - nya djärva bevis - frigjord energi och dessa cirklar i åkrar - Tessla var också med på ett hörn - måste sova på saken - är du verkligen säker på att detta är en redogörelse för de fysiska bevisen för vad som verkligen hände 2001-09-11, och hur det hela gjordes?

  Till GunnarL, Arifi och Lennart Asp vill jag bara säja att man inte behöver vara rädd för religionerna i sej - självklart inte. Det är mänsklig dårskap det finns skäl att vara rädd för.
     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Bizon 2011-09-07 21:47:00 inlägg #5, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page1#post10765207

 • Att UFOs är verkliga är bara knappt lekskolenivå.

  Jag postade i annan tråd -- [länk] -- en blurb om vår tids kanske näst viktigaste bok.  Den viktigaste boken däremot är Dr. Judy Woods "WHERE DID THE TOWERS GO", med de fysiska bevisen för vad som verkligen hände 2001-09-11, hur det hela gjordes.  Nu när man vet vad som verkligen hände, och hur det gjordes, så kan man börja nysta i vem som gjorde det.  När det är klarlagt, så kan man få reda på -- inte bara spekulera som vi hittills har gjort i ett årtionde -- VARFÖR det gjordes.

  Men redan de ovedersägliga bevisen för VAD SOM VERKLIGEN HÄNDE 2011-09-11 som Dr. Judy Wood ger oss innebär bara de att hennes bok är vår tids viktigaste bok.  Lyssna även på "Dr Wood and John Lash The quintessential talk on 911.
  1. [länk]   (första timmen)

  2. [länk]   (andra timmen)
  Varför viktigast?  - Jo, för 9-11 bevisar fri energi.

     -- Kommentar till ""Djävla UFO"" Leif Erlingsson 2011-09-07 11:47:00 inlägg #4, http://www.sourze.se/forum/thread/10764893/page1#post10765169

 • Du behöver inte vara rädd med anledning av 9-11.

  Postade i annan tråd -- [länk] -- en blurb om vår tids kanske näst viktigaste bok.  Den viktigaste boken däremot är Dr. Judy Woods "WHERE DID THE TOWERS GO", med de fysiska bevisen för vad som verkligen hände 2001-09-11, hur det hela gjordes.  Nu när man vet vad som verkligen hände, och hur det gjordes, så kan man börja nysta i vem som gjorde det.  När det är klarlagt, så kan man få reda på -- inte bara spekulera som vi hittills har gjort i ett årtionde -- VARFÖR det gjordes.

  Men redan de ovedersägliga bevisen för VAD SOM VERKLIGEN HÄNDE 2011-09-11 som Dr. Judy Wood ger oss innebär bara de att hennes bok är vår tids viktigaste bok.  Lyssna även på "Dr Wood and John Lash The quintessential talk on 911.
  1. [länk]   (första timmen)

  2. [länk]   (andra timmen)

     -- Kommentar till "Dagen då jag blev rädd för islam" Leif Erlingsson 2011-09-07 11:39:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10765136/page1#post10765167

 • Jag länkade för en vecka sedan i [länk] #174 till John Lamb Lash på Blog Talk Radio, han som bl.a. sa att 9-11 är ett angrepp på den mänskliga tankeförmågan.  I dag diskuterar han och Dr Judy Wood 9-11 på samma ställe:
  1. [länk] (första timmen)

  2. [länk] (andra timmen)

  Det är synd att så få verkligen hänger med på diskussioner på engelska, men det kanske förklarar varför Sverige tycks befinna sig i en egen medvetandemängd.
  _
     -- Kommentar till "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" Leif Erlingsson 2011-09-06 22:01:00 inlägg #191, http://www.sourze.se/forum/thread/10712644/page20#post10765133

 • OBS det som syns på bilden - [länk] - Det är WTC 7 som får bråte på sitt tak som vi tydligt kan se. Det är på närmaste stället drygt 100 meter mellan WTC 1 och WTC 7. Det som träffar 7:an kommer INTE högt uppifrån från 1:an.

  1:an var ca 416 meter hög och 7:an ca 180 meter. Det vore kanske inte så märkligt om bråten från 1:an kom från dennas översta våningar. Eftersom de då inte behövt slungas iväg med så hög hastighet i sidled för att hinna nå 7:an.

  På bilden ser man att det som lämnar 1:an och når 7:an har lämnat från ca halva 1:ans höjd. Och det betyder att materialet måste ha slungats i sidled mot 7:an med avsevärd kraft och hastighet. Annars skulle det inte nå fram till 7:ans tak.

  Allt talar för någon typ av sprängning av wtc 1. Ser du något fel i mitt resonemang ang bilden så säg till.
     -- Kommentar till "En slumpteoretiker tar bladet från munnen" Dag Nilsson 2011-09-06 20:58:00 inlägg #93, http://www.sourze.se/forum/thread/10764702/page10#post10765123

 • #84 Det kan vara svårt att skilja lättbetong och lättballastbetong åt för den okunnige på grund av ordlikheten. Det är dock helt olika material och det som fanns i kontorsgolven var lättballastbetong.

  Det går i praktiken inte att krossa sandkorn till talkpuderfraktioner genom att slunga dessa med hög hastighet mot något hårt. De måste malas.

  Bazant anger att 67% av "all slabs" pulveriseras till kornstorlek <0,1 INTE GOLV INGEN 90 SOM VARA TAR

  Den som har känsla för betong, armering, formplåtar etc inser lätt att de officiella förklaringarna är helt av banan. Allt är ett spel mot människopsyket av typen "too big to handle".

  Denna bild räcker för att inse att wtc 1 inte rasade utan annan energitillförsel än det flygplanet tillförde - [länk] - Studera den noga!


     -- Kommentar till "En slumpteoretiker tar bladet från munnen" Dag Nilsson 2011-09-06 20:43:00 inlägg #92, http://www.sourze.se/forum/thread/10764702/page10#post10765120

 • Detta med Zdenek P. Bazant och Yong Zhou som redan den 13 september 2001 hade lämnat in ett papper till Journal of Engineering Mechanics ASCE om hur allt gått till påminner mig om den svenska motsvarigheten, professor Bernt Johansson, Malmö 2001-10-18.

  CMO:s taktik tycks vara att satsa på att motståndaren tröttnar på att leta fakta.  Och "då hade han rätt hela tiden".  Ingen seriös person tar någon på allvar som på två dagar slänger ihop en förklaring av något som aldrig förr inträffat.  Och hade han längre tid på sig, då är han en del av Psy-Op:en.  Ändå är det lätt att hitta bemötanden av Bazant & Co.

  Det finns f.ö. gott om fackfolk som har kritiserat de officiella förklaringarna, se ex. min översikt "Civilingenjörer eniga med 11 september utredare på 14 punkter[länk] .  Eller, ännu bättre, "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554", March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST.  (Psy-Op-911-Truth dödade den...)

     -- Kommentar till "En slumpteoretiker tar bladet från munnen" Leif Erlingsson 2011-09-04 22:35:00 inlägg #67, http://www.sourze.se/forum/thread/10764702/page7#post10764968

 • Jag har själv varit detta på spåren sedan c:a 2007 genom att jag själv redan varit inne på de flesta av ledtrådarna förut, men det sammanfattades bra av David Wilcook i hans "The Source Field Investigations" varför jag själv förmår summera ännu mer kortfattat:

  Tid är energi.  För att rum-tiden ska kunna "existera", så måste tid-rymden "existera".  (Fnuttar, för båda är e.g. "Maya", illusion.  Men våra medvetanden upplever dessa verkligheter, och vi kommer normalt bara ihåg den ena i den ena, och den andra i den andra.)  Materia kan övergå, för längre eller kortare tid, huvudsakligen till tid-rymden eller till rum-tiden, då den balanserar mellan dessa.  S.k. torsionsfältsfysik (Torsion Field Physics) = tidsvågefysik (Time Wave Physics) = gravitationsvågefysik (Gravity Wave Physics) = enhetsfältsfysik (Source Field Physics) förklarar detta liksom hur all materia i universum är skapad och kontinuerligt kan "existera" såsom projektion ur enhetsfältet.  (I slutänden visar det sig att allt handlar om medvetande...)

     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Pseudovetenskap & Den Gyllene Nya Tidsåldern" Leif Erlingsson 2011-09-03 16:33:00 inlägg #4, http://www.sourze.se/forum/thread/10764862/page1#post10764873

 • [länk] Tillägg till #16, eftersom denna vetenskap inte är allom bekant:    Tid är energi.  För att rum-tiden ska kunna "existera", så måste tid-rymden "existera".  (Fnuttar, för båda är e.g. "Maya", illusion.  Men våra medvetanden upplever dessa verkligheter, och vi kommer normalt bara ihåg den ena i den ena, och den andra i den andra.)  Materia kan övergå, för längre eller kortare tid, huvudsakligen till tid-rymden eller till rum-tiden, då den balanserar mellan dessa.  S.k. torsionsfältsfysik (Torsion Field Physics) = tidsvågefysik (Time Wave Physics) = gravitationsvågefysik (Gravity Wave Physics) = enhetsfältsfysik (Source Field Physics) förklarar detta liksom hur all materia i universum är skapad och kontinuerligt kan "existera" såsom projektion ur enhetsfältet.  (I slutänden visar det sig att allt handlar om medvetande...)
     -- Kommentar till "En slumpteoretiker tar bladet från munnen" Leif Erlingsson 2011-09-03 16:25:00 inlägg #19, http://www.sourze.se/forum/thread/10764702/page2#post10764872

 • [länk] micro 2011-02-23 19:18,    - I dag säger även John Lamb Lash att inte bara den officiella historien utan även sanningsrörelsen är en del av 9-11 Psy-Open, liksom jag själv var inne på ovan [länk] 2011-02-08 17:26 #169.  Lyssna på John Lamb Lash på Blog Talk Radio i dag,  [länk] .  Han säger att 9-11 är ett angrepp på den mänskliga tankeförmågan.  Att detta angrepp är det allvarligaste angrepp mänskligheten någonsin har utsatts för!  Men han framkastar även en testbar hypotes, som kan bevisa att de äkta sädescirklarna är gjorda av mänskliga vetenskapsmän med fri energi fysik, som försöker visa detta på detta sätt (då det inte finns något annat sätt att komma igenom det vetenskapliga förtrycket i detta ämne).  Han går på sin intuition och känsla, att det inte är samma människor som gör sädescirklarna, som gjort 9-11.
     -- Kommentar till "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" Leif Erlingsson 2011-08-30 20:27:00 inlägg #174, http://www.sourze.se/forum/thread/10712644/page18#post10764582

 • Vill tillägga till #71 (såg nu att du Bizon hunnit emellan medan jag komponerade detta, men skickar ändå, och svarar i nytt inlägg på din #72):

  Den moderna mottagarkanalen är justerad till en extremt smalbandig inställning, långt, långt bort från DrömTidens bredbandskanal.  Denna smalbandiga inställning är en avsiktlig handling från våra mästares sida.  Den har sitt ursprung från Romarriket.  Kanske det fortfarande rentav är samma 13 familjer som styr?  Det är alltså inte en slump att vi är obildade, utan "by design".  Tidigare postat 2010-12-19 11:27 [länk] .

  Den nuvarande akademiska vetenskapen är en skygglappsverksamhet där det är viktigt att sortera bort allt som inte passar in i paradigmet.  När inte "normal" mobbing räcker, så tycks det finnas resurser att få folk att kastas baklänges ut ur höga byggnader, och liknande.  Allt för att bevara vår självbild och verklighet.

  Se vidare namn som Dr. Stefan Marinov, ledare för den europeiska fri energi rörelsen, som "självmördades" just genom att kastas baklänges ur en hög byggnad.  Enligt f.d. NASA astronaut Dr. Brian O'Leary lämnade Dr. Stefan Marinov inget avskedsbrev och var en av de mest positiva och spirituella människor han träffat.  De som kontrollerar Wikipedia har en annan version.  O'Leary nämner också Dr. Eugene Mallove, som mindre än 24 timmar innan han skulle framträda på Coast to Coast med en fungerande liten fri energimaskin, och där möten i samband med denna sändning organiserats med senatorer och kongressmän, blir mördad i "ett rånöverfall" utanför sina föräldrars hem.  Källa:  David Wilcock, "The Source Field Investigations", s. 24-25.  Förf. David Wilcock talade med Dr. Brian O'Leary i Zürich, Schweiz, där de båda var talare vid en konferens.  Se även Google: [länk] .  Det finns många tiotals andra kända fall av tystande av fri energi, och säkert hundratals vi aldrig hört talas om.

  Just Dr. Eugene Mallove var extra farlig för begränsningsetablissemanget genom att han var en respekterad forskare som nästan lyckades föra upp "kall fusion" till det allmänna vetenskapsmedvetandet redan 2004.  Hans död försenade processen kanske 10 år.

  Sedan kan man fråga sig i vad mån det allmänna medvetandet tillåter dessa blockeringar av överflöd.  Och varför i så fall.  Jag har slagit mina lovar kring denna fråga i några år nu.  Se t.ex. "Motståndet mot verkliga lösningar" [länk] och som jag formulerade redan 2007, "Ett välkänt 'helvete' är, tycks det, att föredra före ett okänt 'paradis'.", "Fantasikrisen" [länk] eller [länk] .

     -- Kommentar till "Rigiditet om verklighet" Leif Erlingsson 2011-08-25 19:32:00 inlägg #73, http://www.sourze.se/forum/thread/10759371/page8#post10764207

 • Eftersom det blev ny kommentarssida:

  Leif-Arne Undvall #194 [länk] :  Änglar är ett sätt att etikettera ett ofta beskrivet fenomen, som är manifestationer av besökare som normalt inte visar sig på vårt existensplan.  Många beskriver dessa möten, och jag har ingen anledning att tro att de jag personligen har talat med lider av vanföreställningar.  Fjärrskådare, så kallade Remote Viewers, möter också ofta vad de normalt kallar "de transcendentala".

  Från en kommentar där jag bl.a. berörde dessa:
  "Remote viewers, änglar och gnostikernas archons förresten...  Jim Marrs "Alien Agenda" p 483, In The Minds Eye, nämner "the Transcendentals":

  "A third group involved energy beings--termed "Transcendentals" by some of the remote viewers.  Although energy beings with only the "idea" of form, these shapeless, phantomlike entities appeared able to manifest themselves in any way, shape, or form.  They exist in other dimensions and therefore outside our time.  They can apparently "pop" into our time at any point they choose, often carrying out operations in different times concurrently.

  Unlike the humanoid aliens, these beings can perceive remote viewers looking at them.  Further, they can affect the viewing to the point of editing the process.  There appeared to be a tremendous amount of religious symbolism connected to the Transcendentals.  For all intents and purposes, the descriptions, activities, nature, and capabilities of these beings matched the characteristics that Church fathers have attributed to "angels".

  The Transcendentals often appeared to be teasing the remote viewers.  They seemed to have access to all levels of human consciousness and appeared willing to reveal some details of their operations when confronted by human researchers who displayed an objective and openminded attempt at understanding.
  "

  Och Jim Marrs "Alien Agenda" p 564,  Epilogue:

  "Many feel that the aliens of energy and light, called the Transcendentals by the remote viewers, are here to witness--and perhaps help--our shift to new realities."

  Remote Viewing är alltså vetenskaplig shamanism, kan man säga.  Och de kallar dessa "änglar" för "de transcendentala".  Vilket ju är värderingsfritt medan "änglar" är religiöst laddat, och dessutom tycks vara en del av den religiösa agenda de tycks driva, förmodligen för att få oss att abdikera från vår egen gudomlighet.  Gnostikerna (se länken ovan) kallar dem alltså  "archons".  John Lash skrev att dessa archons lider av vanföreställningar och att de som har med dem att göra också drabbas av vanföreställningar.

  Själv har jag ingen medveten kontakt med dem, men jag vet ju inte vad som eventuellt kan ha gjorts med mig i tidig ålder, etc.  Har dock inga egna minnen av "låtsaskamrater".  Det sätt de tycks arbeta på för att skaffa sig "bakdörrar" in i vårt psyke.  Hur som helst så är det ett stort arbete att ta sig ur sina vanföreställningar.  :)

  Leif Erlingsson
  2010-07-31 16:22"  [länk]
  _

     -- Kommentar till "Europa bär skulden för islamsk fundamentalism" Leif Erlingsson 2011-07-19 09:48:00 inlägg #202, http://www.sourze.se/forum/thread/10758549/page21#post10760067

 • Leif-Arne Undvall #194 [länk[fixad i denna kopia !]]  Änglar är ett sätt att etikettera ett ofta beskrivet fenomen, som är manifestationer av besökare som normalt inte visar sig på vårt existensplan.  Många beskriver dessa möten, och jag har ingen anledning att tro att de jag personligen har talat med lider av vanföreställningar.  Fjärrskådare, så kallade Remote Viewers, möter också ofta vad de normalt kallar "de transcendentala".

  Från en kommentar där jag bl.a. berörde dessa:
  "Remote viewers, änglar och gnostikernas archons förresten...  Jim Marrs "Alien Agenda" p 483, In The Minds Eye, nämner "the Transcendentals":

  "A third group involved energy beings--termed "Transcendentals" by some of the remote viewers.  Although energy beings with only the "idea" of form, these shapeless, phantomlike entities appeared able to manifest themselves in any way, shape, or form.  They exist in other dimensions and therefore outside our time.  They can apparently "pop" into our time at any point they choose, often carrying out operations in different times concurrently.

  Unlike the humanoid aliens, these beings can perceive remote viewers looking at them.  Further, they can affect the viewing to the point of editing the process.  There appeared to be a tremendous amount of religious symbolism connected to the Transcendentals.  For all intents and purposes, the descriptions, activities, nature, and capabilities of these beings matched the characteristics that Church fathers have attributed to "angels".

  The Transcendentals often appeared to be teasing the remote viewers.  They seemed to have access to all levels of human consciousness and appeared willing to reveal some details of their operations when confronted by human researchers who displayed an objective and openminded attempt at understanding.
  "

  Och Jim Marrs "Alien Agenda" p 564,  Epilogue:

  "Many feel that the aliens of energy and light, called the Transcendentals by the remote viewers, are here to witness--and perhaps help--our shift to new realities."

  Remote Viewing är alltså vetenskaplig shamanism, kan man säga.  Och de kallar dessa "änglar" för "de transcendentala".  Vilket ju är värderingsfritt medan "änglar" är religiöst laddat, och dessutom tycks vara en del av den religiösa agenda de tycks driva, förmodligen för att få oss att abdikera från vår egen gudomlighet.  Gnostikerna (se länken ovan) kallar dem alltså  "archons".  John Lash skrev att dessa archons lider av vanföreställningar och att de som har med dem att göra också drabbas av vanföreställningar.

  Själv har jag ingen medveten kontakt med dem, men jag vet ju inte vad som eventuellt kan ha gjorts med mig i tidig ålder, etc.  Har dock inga egna minnen av "låtsaskamrater".  Det sätt de tycks arbeta på för att skaffa sig "bakdörrar" in i vårt psyke.  Hur som helst så är det ett stort arbete att ta sig ur sina vanföreställningar.  :)

  Leif Erlingsson
  2010-07-31 16:22"  [länk]
  _
     -- Kommentar till "Europa bär skulden för islamsk fundamentalism" Leif Erlingsson 2011-07-19 09:31:00 inlägg #200, http://www.sourze.se/forum/thread/10758549/page20#post10760065

 • Eftersom jag i #142 ( [länk] ) så tilltalande presenterat Dr. Judy Woods oberoende utredning så väljer jag att här i samma tråd nämna att guvernör Jesse Ventura talar om Dr. Judy Woods arbete på The Alex Jones Show, se vidare [länk] .
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Leif Erlingsson 2011-05-22 02:09:00 inlägg #265, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page27#post10754418

 • Nu är vi ju förvisso vana vid domedagsprofeter här på Sourze, men den gär gubben är det ändå lite mer ordning på han har bestämt att världen går under på lördag. Bara så ni vet. [länk] och skulle ändå världen inte ha gått under när man vaknar om söndagen, kanske efter en rejäl middag med tillbehör eftersom det ändå skulle vara den sista, så beror det naturligtvis på att världens undergång utsatts för en konspiration bestående av rymdöldlor som bestrålat undergången med dödsstrålar, allt för att främja den nazisionistiska kapitalitskommunistsammansvärjningen.
     -- Kommentar till "[Ingen Artikel!] Domedagsprofeter" Leif-Arne Undvall 2011-05-17 19:18:00 inlägg #1, http://www.sourze.se/forum/thread/10753998/page1#post10753999

 • Aguirre, har månne CMO anslutit sig till Judy Woods konspirationsteori [länk] att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA? Och till min [länk] att sanningsrörelsen ingick i planeringen av 9-11, att det hela bör ha varit "Game Planned", och behovet av att styra bort sanningssökare från farliga frågor förutsett?
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-14 06:30:00 inlägg #176, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page18#post10753686

 • Enligt John Lash är det inte så mycket en stor konspiration som maktens psykos, och han talar om hur vi övervinner den en person i taget, inifrån oss själva. Lyssna på John Lash om maktens psykos, och hur vi övervinner den i "John Lash - Mystery Religions, Gnosticism, the Occult & the Globalist Elite - The Antichrist, One World Religion & 2012" från januari 2010 [länk] . Han har sökt återskapa den kunskap kristendomen förstörde med mysterieskolorna.
     -- Kommentar till "Usamas nio liv och medias tystnad" Leif Erlingsson 2011-05-12 19:19:00 inlägg #28, http://www.sourze.se/forum/thread/10752779/page3#post10753475

 • Fysiska bevis... Som jag förut upprepade ggr påpekat, Dr. Woods federala qui tam fall, registrerat 2007-04-25 "against the contractors of the National Institute of Standards and Technology (NIST) for science fraud". Se vidare mina tidigare inlägg i denna(!) tråd. Om inte annat så finns här bevis för att man med hjälp av lögner hindrar rättslig prövning av sanningen.
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Leif Erlingsson 2011-05-12 17:44:00 inlägg #227, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page23#post10753471

 • Kort citat ur det öppna brevet nyss: "Dr. Wood's federal qui tam case, filed 4/25/2007 against the contractors of the National Institute of Standards and Technology (NIST) for science fraud also received virtually no notice or indication of interest other than ridicule from the 9/11 truth community. Again, it was as if the federal case being brought by Dr. Wood against the NIST contractors for science fraud (in its Congressionally-mandated task that it determine how and why the WTC buildings were destroyed)-as if this entire and absolutely central question was of no real interest to the wider 9/11 truth community. That case, further, was itself improperly dismissed as those hearing it treated the case-incorrectly-as if it paralleled the views of the general 9/11 truth movement. Those determining whether the case would be allowed to go forward incorrectly assumed, for example, that Dr. Wood (a) blamed the US military (which she does not); (b) they incorrectly assumed that Dr. Wood held the view that there was "substantial evidence that all three buildings collapsed from explosive devices" and that this view was "at the heart of the Wood. . . litigation." (entirely incorrect); and (c) they incorrectly assumed that Dr. Wood claimed "that the towers were struck by high powered energy beams [from space]" (things that are not in any way her position). All of these issues were addressed, although to no avail, in the Motion for Reconsideration: [länk] "
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-12 17:35:00 inlägg #150, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page15#post10753470

 • Hade sanningsrörelsen stött Dr. Judy Woods federala qui tam ärende så hade de federala myndigheterna varit tvingade att ta upp det till juridisk prövning - för då hade inte myndigheterna kunnat komma undan med att missrepresentera vad hon hävdade och vad hon stod och står för. Tyvärr gjorde inte sanningsrörelsen detta. Se detta öppna brev: AN_OPEN_LETTER_TO_PATRIOTS_QUESTION_911_com.pdf [länk] [PDF]. Jag har samlat mina kommentarer i "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" tråden som innehåller mer om detta på [länk] . Genom att inte stödja detta juridiska ärende så har man valt bort vägen den fysiska verkligheten. Då hjälper det kanske inte hur många tribunaler man åstadkommer?
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-12 17:28:00 inlägg #149, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page15#post10753469

 • "Hur fel på det är man på det om inte ens trudisar tar det på allvar? :D" Detta uttalande bör läsas i relation till att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA, som jag nämnde i "Foliehattar spekulerar om 11 september" 2011-02-09 10:30 #988, [länk] , eller kopplingarna till förlöjligandet av Tesla, Kall fusion etc (se ex. #990 [länk] i samma tråd som förut) där USA:s energimyndighet (DOE) har sin agent längst in i sanningsrörelsen, och att denna rörelse faktiskt DÖDAT möjligheten att komma vidare juridiskt, som jag nämnde i #2096, [länk] i samma tråd som förut, med länk till [länk] [PDF]. Som jag formulerade 2010-12-05 01:36, "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen". Otroligt om du kan vara så naiv att du inte förstår att sanningsrörelsen är manipulerad inifrån! "Jag är nämligen så pass "konspiratorisk" att jag tror att sanningsrörelsen ingick i planeringen av 9-11. Det hela bör ha varit "Game Planned", och behovet av att styra bort sanningssökare från farliga frågor förutsett.", som jag uttryckte på [länk] .

  Eller som jag skrev så sent som i går:

  "Det jag själv hävdar är dock att vi goda människor också måste kunna se konspirationer, där de förekommer. Min misstanke är att sanningsrörelsen avleds från att utgöra ett äkta hot av sådana som är benägna att manipulera, men att nästan alla rörelsens sympatisörer och aktiva faktiskt är goda människor. Som vanligt använder den undersökning du hänvisar till sanning för att smutskasta sanningen. Det är manipulativt. Och vi kan därmed sluta oss till vad det är för sorts folk som har skapat den, eller om dessa är av den riktigt naiva sorten, vad för sorts folk som har gett dem idén." #64, [länk] längre upp.
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Leif Erlingsson 2011-05-11 12:45:00 inlägg #153, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page16#post10753262

 • Åh Leif! Älskar dig så när du tar upp Judy Woods. Denna fantastiska kvinna, som bla avslöjade att man var tvungen att transportera bort skadade bilar efter 911. Bilar som mystiskt mellanlagrades. De kort hon tog på dessa bilar efter 911, är det starkaste bevis jag sett för att de trudisar som hävdar att flygplanen som träffade tornen inte var missiler, utan grafiska falsarier, och att tornen sprängdes med hjälp av ett hemligt militärt vapen. Sannolikt med hjälp av energin från en orkan några hundra mil där ifrån. Utan kvinnor so Woods och män som Leif, skulle vi fortfarande vandra i mörkret! Leif viktigaste bidrag är hans avslöjande i annan tråd om att truthersrörelsen i USA är en manöver från USAs regering för att vilseleda människor, och att truthersrlrelsen faktiskt var med o planlade 911. Tack Leif!
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Kalle Tuntolej 2011-05-11 12:32:00 anonymt inlägg #151, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page16#post10753260

 • RÄTTELSE

  Ersätter ovanstående:

  Skitsnack Lundahl/Karnerfors, är det ett federalt qui tam ärende så finns det på en federal server. Jag har dock kopia här, [länk] , som jag många gånger länkat till här på Sourze. Och som finns i min artikel "Den mörka sidan" från 2008-08-29 på [länk] . “Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554“, March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST. Fritextsök på mitt eget inläggsarkiv av egna Sourze-kommentarer på [länk] för verifikation av mitt påstående. Exempelvis i kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" 2011-01-20 19:10 inlägg #5, [länk] . Get a grip!
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Leif Erlingsson 2011-05-11 12:25:00 inlägg #149, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page15#post10753258

 • Skitsnack Lundahl/Karnerfors, är det ett federalt qui tam ärende så finns det på en fbi-server. Jag har dock kopia här, [länk] , som jag många gånger länkat till här på Sourze. Och som finns i min artikel "" från 2008-08-29 på [länk] . “Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554“, March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST. Fritextsök på mitt eget inläggsarkiv av egna Sourze-kommentarer på [länk] för verifikation av mitt påstående. Exempelvis i kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" 2011-01-20 19:10 inlägg #5, [länk] . Get a grip!
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Leif Erlingsson 2011-05-11 12:20:00 inlägg #148, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page15#post10753257

 • Vad är det här för dumheter, Michael Lundahl/Karnerfors. Jag har ju länkat till Dr. Judy Woods federala qui tam ärende med anklagelser om vetenskapligt bedrägeri. Vad mer kan du begära?!

 • Den oberoende utredningen:

  En summering av fysiska bevis från Dr. Judy Woods federala qui tam ärende med anklagelser om vetenskapligt bedrägeri.finns i hennes "WHERE DID THE TOWERS GO", den enda nya, öppna och oberoende undersökning som existerar i den öppna publika arenan, se vidare [länk] . Här finns de fysiska bevisen!
  -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-10 17:44:00 inlägg #121, [länk]

 • [länk] .. att följa bevisen är alltid rätt ände av bevisarbetet. Duh. (Bra text om det på [länk] till boken:

  "This is a crime that should be solved by a forensic study of the evidence. Before it can be determined who did it, it must first be determined what was done and how it was done.
  The order of crime solving is to determine

  1) WHAT happened, then
  2) HOW it happened (e.g., what weapon), then
  3) WHO did it. And only then can we address
  4) WHY they did it (i.e. motive)."

  .)
  -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-10 18:14:00 inlägg #124, [länk]

 • ... Och när man följer bevisen bör man göra det, oavsett om de leder utanför det vetenskapliga etablissemangets bopålar.
  -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-10 18:24:00 inlägg #127, [länk]

 • Det är inte mitt fel att du inte vill veta av bevisen.
     -- Kommentar till "Senkommen ungdomsrevolt ger 9/11-fantasier?" Leif Erlingsson 2011-05-11 12:01:00 inlägg #142, http://www.sourze.se/forum/thread/10752835/page15#post10753251

 • Den som tycker att vårt samhälle är friskare än Dr Judy Wood kan man inte vara riktigt klok.
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-10 22:42:00 inlägg #135, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page14#post10753176

 • Dr Judy Wood verkar inte riktigt frisk.
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Patrik 2011-05-10 19:12:00 anonymt inlägg #129, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page13#post10753135

 • #127: ... Och när man följer bevisen bör man göra det, oavsett om de leder utanför det vetenskapliga etablissemangets bopålar.

  *fniss* Alltid lika roligt att höra det där tramsandet därför att det visar så tydligt på antingen 1) stor bitterhet över att inte fått sina egna galna ideer erkända eller 2) total okunskap om vad vetenskap är och vad dess mål är eftersom påståendet går helt på tvärs med vetenskapens gärning och mål. :D
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Michael Lundahl 2011-05-10 19:07:00 inlägg #128, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page13#post10753133

 • ... Och när man följer bevisen bör man göra det, oavsett om de leder utanför det vetenskapliga etablissemangets bopålar.
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-10 18:24:00 inlägg #127, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page13#post10753127

 • Den oberoende utredningen:

  En summering av fysiska bevis från Dr. Judy Woods federala qui tam ärende med anklagelser om vetenskapligt bedrägeri.finns i hennes "WHERE DID THE TOWERS GO", den enda nya, öppna och oberoende undersökning som existerar i den öppna publika arenan, se vidare [länk] . Här finns de fysiska bevisen!
     -- Kommentar till "Därför tröttnade jag på Sourze" Leif Erlingsson 2011-05-10 17:44:00 inlägg #121, http://www.sourze.se/forum/thread/10752604/page13#post10753111

 • #46) Det finns en grupp skribenter vilka i stora stycken använder Sourze som ett slags skytfönster för sina egna siter. Siter där de torgför de mest aparta och besynnerliga teorier. Den tid dessa skribenter tar i anspråk för att om och om älta sina käpphästar, det kan vara allt från "en världsomspännande sionistisk konspiration" till 9-11 konspirationer, dödsstrålar och rymdödlor; är imponerande. Dock är det rätt meninslöst att föra debatt med dem, det blir som att bemöta påståenden om att jorden är platt. Trots allt ändå är de levande bevis på att vi verkligen har yttrandefrihet, även stollarna har den rätten. Tack för den.
     -- Kommentar till "Glöm inte förintelsens offer" Leif-Arne 2011-04-16 19:41:00 inlägg #47, http://www.sourze.se/forum/thread/10747484/page5#post10750337

 • Dag, din systematiska hetskampanj mot “sionisterna” är byggd på samma mall som Der Stürmer. De är ockrare, de är utsugare, de är kapitalister, de vill förslava mänskligheten, de är blodtörstiga, de är moraliskt korrupta, de strävar efter världsherravälde osv osv... Samma illaluktande hatiska smörja uppstekt och kryddad med lite nya konspirationstollerier ala Judy Wood, förvirrat psykobabbel och diverse religiösa griller.
     -- Kommentar till "Libyen dyr reality-reklam för JAS" CMO 2011-03-31 15:35:00 inlägg #26, http://www.sourze.se/forum/thread/10747983/page3#post10748136

 • och vad avser intressegruppen. menar du Loose Change-grabbarna som hävdar at WTC sprängdes? jajjemen... Vi hävdar nämligen båda att stålet forslades bort, och slutförvarades utanför New York, på ett inhägnat område, och att det tog mer än några timmar att forsla dit det. judy Woods är en knasboll du inte skall hålla i handen Leif. data är inte värt något i sig, det måste tsällas i reltion till något. jag kan presentera en mängd data för att alla Bohusläns öar är gjorda av lakrits. Det gör det inte sant.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Kalle Tuntolej 2011-03-28 15:12:00 anonymt inlägg #2257, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page226#post10747785

 • Såg att du ännu en gång länkar till Judy Wood. Du är medveten om att sanningsrörelsen inte vill ha med henne att göra väl? det finns ändlöa vittnesmål på detta område, precis som på alla andra, som överväldigande stödjer den officiella versionen. dessutom: Loose Change och många andra konspiartionsteoretiker har varit och filmat stålbalkarna då de låg mellanlagrade utanför New york. 90 000 ton såldes till Kina osv.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Kalle Tuntolej 2011-03-28 12:37:00 anonymt inlägg #2253, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page226#post10747769

 • #2208 Vilka ni är Anarkist-Gurra? Ni är fjantnissar som byggt upp ”Dungeons and Dragons” scenarier där ni är de ädla hjältarna som tappert slåss mot maktens och ondskans drakar. Ni har blivit beroende av ert rollspel, precis som tonåringar som inte kan slita sig från sitt senaste dataspel. Ni får samma endorfinkickar av ert sanningssökande och er låtsaskamp som spel och sexmissbrukare får av sitt tvångsmässiga beteende. Ni är intellektuella dvärgar som är jättar i er egen fantasivärld, spinkiga nördar som förvandlas till är Schwarzenegger-typer. Den chica anarkism som du koketterar med är också en variant av detta fantasy-spel. Ni byter spekulationer och hypoteser med varandra som tolvåringar byter fantasy-kort med varandra och ni uppslukas varje vecka av någon ny variant och ni stannar aldrig upp och funderar på om helheten hänger ihop. Erlingsson, Dag N och Sparrisen med flera har blivit så beroende och uppfyllda av sina fantasivärldar att de totalt frikopplat sig från verklighetens kriterier om vad som är rimligt. Allting är trovärdigt från HAARP-framkallade jordbävningar till orkan-energi och kärnladdningar som obemärkt detoneras under WTC om det bara kan passas in i luftslottsbygget.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" CMO 2011-03-23 15:03:00 inlägg #2216, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page222#post10747333

 • Leif, Wood länkar faktiskt till nå som tror att en form av mikrovätebomb gjorde största jobbet. Det köper jag betydligt hellre än det mystiska fria energivapnet, där man tar nytta av en orkan.... men hon överdriver med att säga att tornen försvann helt, debris fanns. sen vet jag inte om hon anser Bollyn vara disinfo eftersom han spårat ett av de sionistiska företagen som tog hand om en del av stålet, o skicka till KIna. det verkar ju vara fallet. Sen förefaller det ju ha vatt nåt rejält i Fujis våning med, där planet kraschade in. Bollyn skriver om golvet och något som installerades där. kanske liknande i 2a buggnaden med. H B
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" H-bomb 2011-03-11 19:11:00 anonymt inlägg #2104, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page211#post10745897

 • PS ang. #2093 "Känsligt... [länk] [PDF]" , inte nog med att Dr. Judy Wood inte får vara med 911 "trudisarna", de senare har dessutom DÖDAT möjligheten att komma vidare juridiskt med de fakta Dr. Judy Wood fört till prövning. D.v.s. för mig ser det ut som att 9-11 Truth rörelsen utfört "sitt uppdrag" nu, som en del av konspirationen. "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen".-- 2010-12-05 01:36. SEDAN TILL JOCKE: Jag har märkt att jag själv förstår saker klarare nu. Och att du fortfarande inte gör det. Du hänger dig fast vid något jag skrev i förbigående. Släpp det.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-03-11 11:19:00 inlägg #2096, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page210#post10745847

 • #1786 Kalle, din teori hade fungerat om jag vore en forskare med stor budget och möjlighet att åka plenetn över i jakten på faktiska bevis. Som det är nu så måste jag förlita mig på det material som jag kommer över via nätet, böcker, artiklar, vittnesmål mm. Titta på dokumenären [länk] så kan du se om du kan förtränga eller förklara de fakta som den tar upp. Du får aldrig glömma att de fysiska bevisen kan manipuleras på ett sätt som min magkänsla och sunda förnuft inte kan. En bortplockad eller ditlagd del, eller en retuscherad video eller modifierat ljudspår är ju något som det officiella lägret gjort konsekvent. Vittnesmål som aldrig tagits upp har förekommit i massor. Ignorerade rapporter mm. Allt detta kan manipuleras men summan av delarna säger en hel del. Du säger själv att du inte kan bevisa om 2:a världskrget ens existerade men du kräver av oss att bevisa vad som eg hände 9/11. Du bara snackar men det kommer inget vettigt ur din mun.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-23 15:53:00 inlägg #1802, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page181#post10742034

 • Just frånvaron av seismisk aktivitet påpekar särskilt Judy Wood... Hon menar ju att material försvann.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-19 20:48:00 inlägg #1598, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page160#post10741529

 • Den intellektuella kortslutningen är total, se Kalle Tuntolej [länk] #1460 som kommenterar Dags länk ang. de israeliska agenterna som var utsända att observera 9-11 med att om något var oklart med 9-11 så borde... RIDÅ! Inte heller är han intellektuellt kapabel att ta in att det är den som hävdar en förklaring som har bevisbördan. Vi andra behöver bara peka på lagårdsdörrarna i de påstådda bevisen. (#1497, [länk] ) En vän ringde i kväll. Han har följt denna tråd av och till, dock utan att själv kommentera. Han undrade om detta extrema motstånd mot att ta in självklarheter såsom innebörden i bilderna från Judy Woods site kunde ha en annan naturlig förklaring än att det handlar om ett uppdrag. Jag har ju visserligen själv funderat i de banorna, men mitt svar blev ändå att rädsla för de egna tankarna och slutsatserna kan få en människa att projicera dessa på andra. Och att det "är fel". Därmed blir det psykologiskt "de andra" som "är fel". Dit man alltså förlagt sina oönskade tankar. Jag sa inte det, men detta medför samtidigt att man blir helt omedveten om hur dessa tankar hänger ihop trots att eller kanske just för att de är helt förnuftiga. För man har ju projicerat bort dem. Om vi "trudisar" / "foliehattar" etc inte fanns till hands, så skulle - om tankarna av någon anledning inte ville låta sig stillas - Kalle &Co tvingas uppfinna oss. Jag förstår nu varför Kalle varit tvungen att läsa min blogg i flera år, som han ju berättat om. Därmed kunde han projicera detta "dåliga" på mig, så att han själv "är ren".
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-18 00:15:00 inlägg #1503, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page151#post10741271

 • Bäst att påpeka några av alla de felaktigheter du lyft fram här Leif, nu när du ändå diskuterar vetenskapliga principer. Till exempel beror INTE fågeldöden på ett krig mellan utomjordingar och usa:s militär. Illuminati dominerar INTE världen och försöker INTE utrota flera miljarder människor för att tjäna sina egna intressen. Det ligger INTE ett UFO vid Jupiter och väntar på att nalkas jorden. Man sprängde INTE WTC mha. vare sig kall eller varm fusion. Man tog INTE energi från en orkan för att spränga WTC. Flygplanen som flög in i WTC var INTE animerade. Samtidigt kan jag egentligen inte bevisa ett enda av dessa påståenden. Inga vetenskapliga utredningar har gjorts. Varför? Av samma anledning som att man inte utrett Hacke Hackspetts barndom. Det är en saga. Påhitt. Strunt. Snicksnack. Tidsfördiv. Sekterism. Det saknar helt enkelt verklighetsanknytning, och är på så vis i princip omöjligt att bemöta.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Kalle Tuntolej 2011-02-14 18:20:00 anonymt inlägg #1295, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page130#post10740761

 • tråkigt att tänka sig att S Jones skulle vara en agent, och även J Wood.... vilken split... men varför skulle Jones föra uppmärksamhet till termiterna? även om exotiska vapen också användes? Det skulle ju ändå tvinga fram en utredning, eller eh vänta, det har ju inte skett.. J Wood däremot är mer en förnekare. "Single bullet theorist" verkar det som. Är även Jones det? Harrit är inte det vad jag förstår. De presenterar bara vad de vet. Det kan även ha gällt Jones inom kallfusion, som han också forskade i. Skepticism är trots allt viktigt inom vetenskap/forskning, medan spekulation (som även involverar högra rymder av hjärnan) givetvis kan styra forskning på nya intressanta spår, riktningar. Värt att påpeka att ett par huvudvittnena till konvebtionella sprängämnen inte dog av naturliga orsaker (Jennings och en från wtc1) . Deras vittnesmål är dock filmade. Finns det ingen som uppmätt förhöjd radioaktivitet vid wtc? efter dåden? det borde ha testats för.... fast en neutronbomb lämnar inte mkt långvariga spår vad jag förstår - men bränner kött och inte metall, så det kanske inte heller stämmer... E B, sionist i tvivel
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" E barak 2011-02-12 18:42:00 anonymt inlägg #1204, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page121#post10740489

 • #1113 - Spartacus, jag glömde säga att plasmakloten i så fall är ett oönskat bifenomen av att man använt enormt högspänd ström. Kloten har slumpmässigt urladdats där lämplig metall kommit i deras väg. --- Angående att ta ner energi från en orkan så kan jag inte se hur det skulle kunna gå till. Jag förhåller mig avvaktande till det. De finns något som heter "explosively pumped flux compression generator" det är det närmaste jag kommit i utrustningsväg när det gäller att åstadkomma användbar elenergi.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Dag Nilsson 2011-02-10 21:58:00 inlägg #1117, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page112#post10740246

 • As Haron, jag själv var helt såld på det smälta stålet men Dr Wood har en bra poäng i att om det förekom så höga temperaturer att det vi ser på en mängd bilder är ånga som kommer från marken så varför reagerade inte personalen på den extrema hetta som måste ha förekommit. Och återigen, hur förklarar man de smälta bilarna i hela området men papper, träd och annat som klarar sig? Och bråten som sedemera hamnade på WTC7, hur kunde en flera ton tung stålbit slungas över 100 meter?
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-10 16:35:00 inlägg #1088, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page109#post10740188

 • "den åtalade Judy Wood" :) (As Haron #1085 [länk] .) Har inte hört talas om något åtal... Om det inte är du som är åklagaren. Men då får du allt framträda lika offentligt som hon, först.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-10 16:33:00 inlägg #1087, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page109#post10740187

 • Leif # 1081. Då är det ju inte så fantastiskt ändå... de här supervapnen, som vi då inte kan hitta en adress till heller, om man ändå måste in och mecka med målet... Åter till Spanska Inkvisitionen! Förnekar du i likhet med den åtalade Judy Wood den stora mängden bråte, och objekt som skjuter ut från byggnaderna? Förnekar du förekomsten av smält stål? Förnekar du att nanotermit kan smälta stål? Se allt i nists eget nyligen släppta material: [länk] youtube.com/wearechangenj youtube.com/ic911studies youtube.com/femr2 youtube.com/wtcdemolitions youtube.com/sept11attacks youtube.com/xenomorph911wtc youtube.com/irancontrascumdid911 As H, Herzlia
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" As Haron 2011-02-10 16:03:00 anonymt inlägg #1085, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page109#post10740182

 • CMO: det använda ämnet, eller ett av dem, låter nödvändigtvis inte lika mycket dynamit eller något annat, och det kan ev. appliceras som ett slags gel. wtc7 faller på 7 s, men visst har någonting hänt innan. [länk] mer utförlig faktafilm: [länk] ca 9.20 fram är ett experiment med nanogel på en stålbalk. Se dessutom all bråten i klippet, även sånt som kastas ut från wtc1,2 och träffar andra byggnader. Leif: Presentera bevis, och hänvisa inte till Judy Woods usla hemsida och bilder. Bara för att Hutchisoneffekten möjligen existerar och kan kontrolleras, betyder det inte att den användes 9/11. Med denna mystiska effekt spelar helt plötsligt "demolition access" ingen roll. Kalle: Go! men minns att Stål leder värme väl.... Hur ska jag klaga på Dag? As Haron, Hades
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" As Haron 2011-02-10 10:28:00 anonymt inlägg #1069, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page107#post10740093

 • Spartacus om JW: NIST själva skriver i sin rapport att i WTC7 datarekonstruktionerna så har de inte ens tagit hänsyn till fotografier/filmer tagna av byggnaden under 9/11. De har inte ens matat in korrekt information i programmet utan anpassat inputen så att de skulle få medhåll för den officiella historien. att NIST inte var någe vidare behöver vi inte J Wood till att förklara för oss. Griffith med sina böcker, senast den svarta, har krossat dem till damm. NIST testade inte heller för konventionella sprängämnen. T H
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" T Hermit 2011-02-09 21:33:00 anonymt inlägg #1047, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page105#post10740025

 • För farao, Spartacus - där är gott om bråte och balkar. Finns mycket film och bilder på det. Mycket har sedermera släppts, nyligen faktiskt. J Wood visar en del bilder där man redan städat en del, och hänger upp sig på en massa andra saker med en patologisk logik. Hon förnekar också molten metal.... trots alla, olika, trovärdiga vittnen. Man ser ju hur det bokst. sprutar ut på en del clip, och delar slungas iväg osv osv: Nytt clip: China's CCTV interviews AE911Truth's Richard Gage, AIA [länk] Det släpptes mycket nytt material, från nist eller fema, ganska nyligen. Efter en lång kamp. återkommer med länk..... K Sonnenfeld , fema filmare, är också intressant
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" T Hermit 2011-02-09 21:28:00 anonymt inlägg #1046, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page105#post10740024

 • Om WTC7 föll som man säger så var är alla balkar? Här borde finnas balkar över 100m långa och det skulle se ut som ett plocke-pin-spel [länk] . Ser det här ut som ett hus som rasat pga brand i bara delar av byggnaden? [länk] . Det här är vad Dr Wood menar med att husen "löddrade" och visst ser det märkligt ut? Det brann ju inte ens på 10 våningar av 47. [länk] . Så mycket som man inte får svar på...
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-09 20:55:00 inlägg #1037, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page104#post10740013

 • Det bara MÅSTE komma ut, jag KAN INTE HÅLLA MIG. Nu kommer det... UFO, Torsion Field Physics, Scalar Weapons, Hutchinson Effect, Sub Quantum Kinetics, LENR / Cold Fusion, Psychonautics, Remote Viewing , ... ahhhhhhhhhhh! :)
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-09 20:23:00 inlägg #1034, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page104#post10740006

 • Vem spekulerar om UFO? Jag efterfrågar rena fakta och bevis och Dr Wood har presenterat mer saker som tyder på att den officiella historien inte stämmer än många. NIST själva skriver i sin rapport att i WTC7 datarekonstruktionerna så har de inte ens tagit hänsyn till fotografier/filmer tagna av byggnaden under 9/11. De har inte ens matat in korrekt information i programmet utan anpassat inputen så att de skulle få medhåll för den officiella historien.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-09 19:09:00 inlägg #1024, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page103#post10739990

 • Jag menar det, snurra inte ut för mycket, det förstår, bromsa er lite. Tänk på forumet och frågan. Spekulera om UFOs och annat kan man göra nån annanstans. Här är en sida som försvarar Wood. Ganska typiskt. [länk] att wtc7 börjar löddra är bara patetiskt. många vittnen talar om explosioner. och det är vad vi ser och hör (bombombombom) N Th, Los Alamos National Laboratory, or the Indian Head Division of the Naval Surface Warfare Center. Ben Gurion University, affiliated with Israel's Nuclear Research Center - Negev (NRCN), [länk]
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" T Hermit 2011-02-09 18:53:00 anonymt inlägg #1023, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page103#post10739986

 • #1018 T Hermit, videon du visar var riktigt trevlig men jag anar ett visst förakt för Dr Wood från din sida. Du väljer bara ut att kommentera ett fåtal aspekter ur videon. Hon gör ett bra intryck och verkar mycket tryggare i sig än Dr Jenkins. Hon förklarar det på ett förståeligt och logiskt sätt och han verkar mest förbryllad över att hon vågar att säga emot honom. Du kanske ska kolla denna sida [länk] som verkar förklara varför Dr Woods verkade "pinsam". Det hela är ju arrangerat för att få henne att se "pinsam" ut men hon reder sig riktigt bra. T Hermit verkar vara en av de här kapade trudisarna mer och mer.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-09 18:22:00 inlägg #1021, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page103#post10739977

 • "You don't see any debris?" - "I see a big snowball" Dr Greg Jenkins Interviews Dr Dr. Judy Wood [länk] De här filurerna attackerade Jones hårt hösten 2006. Jones var då en ledande figur. som presenterade vetenskap. J Wood et al splittrade därför Frågan. Hon drog ett fall till domstol, blev utskrattad i princip – och har därmed gjort det svårare för andra att komma igenom. I vilket fall är detta navelskåderi. Vi vet vad Kuken Cheney gjorde den, vi vet var Norad var, vi vad Bush gjorde, vi vet att OBL var en underrrättelsetillgång t.o.m 11 sept ( Le Monde jul 2001). Vi vet att WTC7 föl på 7 s.... Vi vet att svenskar o amerikaner fattar lite trögt. Det Räcker. Det här tekniska är egentligen en perversion. Fast fynden av liknande ämnen i de döende räddningsarbetarnas lungor, som i wtc dammet, fäster spiken än hårdare i Babyloniernas kista: [länk] God Kväll (är vi färdiga nu? över 1000 kommentarer) N T H
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" T Hermit 2011-02-09 18:10:00 anonymt inlägg #1020, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page102#post10739976

 • Wikip: While Jones has urged caution in drawing conclusions,[26] some believe that his public comments have suggested a considerable degree of certainty about both the controlled demolition of the World Trade Center and the culpability of elements within the U.S. government.[27] In one interview, he asserted that the attacks were "an 'inside job', puppeteered by the neoconservatives in the White House to justify the occupation of oil-rich Arab countries, inflate military spending, and expand Israel."[28] His name is often mentioned in reporting about 9/11 conspiracy theories.[29] Om Jones var en agent skulle man väl ha hånat honom och trudisrörelsen vid det här laget, i massmedia? Och åter slagit ner trudisrörelsen. Wood talar om "Lathering up" , även WTC7 Lathering up. "Löddrar upp" WTC7 löddrar upp??? Jag ser ingenting sånt. Jag ser en mindre skyskrapa kollapsa på 7 s. Hennes sida är fylld av What? och Why? grejer, utan mycket bevis.. Man vet inte heller när bilder är tagna... Här är en video där hon intervjuas. Hon klarar inte frågorna. Hon förnekar bråten - påstår att det mesta blev damm och försvann upp i himlen. ... Låter nästan som en annan version av NIST.. Hon blandar ihop rök med damm/pulver. Det blir nästan pinsamt. Se även ansiktsuttryck och tonläge. "You don't see any debris?" - "I see a big snowball" Dr Greg Jenkins Interviews Dr Dr. Judy Wood [länk] N T H
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" T Hermit 2011-02-09 17:35:00 anonymt inlägg #1018, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page102#post10739970

 • #1012 Kalle, du har inte funderat över sambandet mellan rubriken på denna artikel och våra inlägg? Tanken var att spekulationen skulle vara fri. Fri är iofs ett ord som jag misstänker att du inte är bekant med. T Hermit, bra inlägg och det är ju det som Dr Judy också pratar om. Vad som däremot motsäger termit-teorin är hur dammet lyckats bli så finfördelat [länk]. Vi pratar nanostorlek vilket har gjort det omöjligt för kroppen att värja sig mot dom. Hur kan detta ha hänt? Inte är det pga brand och troligtvis inte pga detonationer. Kolla in Dr Woods sida för hon har lagt ner mer arbete på detta än vad NIST lyckades med trots mycket större budget och betydligt fler händer. Imponerande, och lyssna inte på Kalle när han sprider sina förutfattade och sällan eller aldrig grundade fakta om henne. Hon pratar om rena fakta och sällan teorier. Kolla själv och bilda dig en uppfattning.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-09 16:33:00 inlägg #1017, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page102#post10739966

 • Tackar Kalle lite för att hålla ribban högt - lite för högt. Det sunda förnuftet talar för att kontrollerade, samtidigt experimentella för att det inte gjorts förut i denna skala, sprängningar. I fallet WTC7 - med 7 s fall utan någon träff av flygplan och inga kraftigare bränder (vilka ändå inte skulle fällt byggnaden) - är detta uppenbart, och ett bevis i sig. Fysikens lagar talar för detta (och mot NIST). Kalle överdriver med listan av saker han påstår att andra inte kan lite på. Och begår därmed samma fel som han anklagar de andra för. Där fanns många trovärdiga ögonvittnen, även brandmän och LIVE. Med svarta lådorna är det oklarare, de återfanns först inte, men ett intakt pass av kapare hittades... Fynden av nanotermit i wtcdammet utgör påtagliga bevis för demolering. Dessa fragment (en del var aktiva "loaded") brinner med tillräckligt hög intensitet för att skära, smälta stål. Test som gjorts med vanliga militär typ termit kapar stålbalkar. Det är alltså görbart. Att ämnet skulle vara planterat eller vara resultat av förfalskad forskning är alltför långsökt - även om S Jones var en av de första att tala om det. I detta fall uppstår ett bevis om en ännu bisarrare konspiration än den som diskuteras... sic(k) Detta fynd utesluter inte andra, konventionella, militära sprängämnen. Det utesluter inte heller användandet av något annat kraftfullt i källaren på första byggnaden som träffades. Det utesluter inte heller att sk exotiska vapen användes. Men varför? Då finns ju risken att de avslöjas (ok risken finns ändå). J Wood överdriver med att säga att tornen blev till damm, att de försvann. Detta är ganska sant när det gäller betongen. Flygplansdelar hittades bland bråten. J Wood ser väldigt lite bråte. När tittade hon egentligen? Skickades inte en del till Kina, av SIMS? Hur vet vi att J Wood, inte heller är en "agent" för att skydda nanotermitgubbarna? (de som gav order om dess användning). Å andra sidan, användandet av flera demoleringssätt skulle vilseleda ev. utredare, eller hur? [länk] vill ha en ny, oberoende undersökning. De spekulerar inte mycket. Men visar på att att tornens fall uppvisar de kännetecken som kontrollerade sprängningar uppvisar. Det räcker. Lägg korten på bordet och låt allmänheten i våra länder själva avgöra vad som sker. Visa WTC7-fallet upprepade gånger på alla nyhetskanaler så löser det hela sig, till sist. N T Hermit, Los Alamos, USA
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" T Hermit 2011-02-09 11:30:00 anonymt inlägg #999, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page100#post10739925

 • Så, mina vänner: som vi tidigare konstaterat kan vi inte lita till dna-bevis, tekniska bevis, saknade flygplan, udiversitet, högskolor, ögonvittnen, svarta lådor, brandmän, flygledare eller några människor öht. Vi kan inte heller lita på 9/11-truth-rörelsen, för de har stött ut dem som är sanningen på spåren, som dr Wood, som pekar på dödsstrålar som anledning till att tornen föll. Vi kan inte heller lita på Dag, som tror att man använde gasbomber. blablablablablabla. Vad fn gör jag här egentligen - ni är ju inte kloka någonstans...
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" kalle tuntolej 2011-02-09 10:52:00 anonymt inlägg #992, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page100#post10739907

 • Kalle, förlöjligar Tesla, Kall fusion, men stöder ovan Scholars For 911-Truth Steven E. Jones. Kanske detta förklarar: "Mörkläggningen av kall fusion: Vi får 'tacka' det mormonska Brigham Young universitetet och deras 'duktige gosse' professor Steven E. Jones för att han efter spion-tips från energidepartementet (DOE), kokte ihop en egen 'kall fusions' presskonferens med en visserligen oanvändbar egen process, men något som skulle göra det omöjligt för Pons och Fleischman, som arbetat i årtionden, att få patent. Därför tvingades Pons och Fleischman p.g.a. spionen på DOE och p.g.a. 'duktige gossen' - opportunisten - Steven E. Jones föregripa den vetenskapliga processen något, genom att själva ställa till med presskonferens. Genom ytterligare manipulationer lyckades 'the powers that be' avföra kall fusion från det respektabla, trots att en mycket stor mängd labb konfirmerat resultaten. Eugene Mallove, författare till "Cold Fusion Cover Up", och mycket respekterad vetenskapsman, sa att kall fusion är fullständigt bevisat. Han blev mördad i maj 2004. Försöken att mörklägga riktade energivapen den 11 september 2001: I september 2005 dök så 'duktige gossen' Steven E. Jones upp på 11 september scenen. Som det visade sig, ännu en 'limited hangout'. Han 'outade' mot hennes vilja Judy Wood, som hade önskat vara anonym. En av hennes studenter, Michael Zebuhr, som hjälpte till i 11 september arbetet, mördades senare. Att samme Steven E. Jones som har haft samröre med Los Alamos National Laboratories, där en del utvecklingsarbete av atombomben skedde, och med energidepartementet (DOE), och som opportunistiskt försökt förstöra all legitimitet och anslag för Pons och Fleischmans forskning på kall fusion, att denne samme Steven E. Jones inte är särskilt intresserad av bevis för direkt energivapen borde inte förvåna den som ser hur det hela hänger ihop. Varför kom över huvud taget professor Steven E. Jones in på "9/11´´? Antagligen för att det även här fanns professorer som ärligt sökte sanningen. Som professorerna Reynolds, Fetzer, Woods. Den kapade "9/11 Truth" sanningsrörelsen har i själva verket stött ut de personer som är närmast sanningen." [länk]
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-09 10:38:00 inlägg #990, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page99#post10739903

 • PS: Citerar vad jag skrev i går: "Jag lyssnar på Judy Wood från Red Ice Creations intervjun. [länk] En sak hon säger är att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA. Som jag själv skriver t.ex. i "Forskare vill se censur på internet"-tråden [länk] , "sökandet efter sanning är mycket större än någon agenda. Som jag dessutom formulerade 2010-12-05 01:36, "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen". Det senare syftar på att desinformatörer infiltrerat det mesta av "sanningsrörelsen"." D.v.s. *rörelsen* må vara styrd, se hur hopplöst det är t.ex. för människor som Judy Wood att få komma till tals inom den, men det innebär inte att vi som söker sanningen är några illvilliga agenter." -- Kommentar på artikeln "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" Leif Erlingsson 2011-02-08 17:26:00 inlägg #169, [länk] . Och också i går: "Jag är nämligen så pass "konspiratorisk" att jag tror att sanningsrörelsen ingick i planeringen av 9-11. Det hela bör ha varit "Game Planned", och behovet av att styra bort sanningssökare från farliga frågor förutsett. Se även min kommentar #169 i tråden "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" [länk] ." -- Kommentar på artikeln "Demokrati ingen lösning för överbefolkade länder" Leif Erlingsson 2011-02-08 22:05:00 inlägg #63, [länk] .
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-09 10:30:00 inlägg #988, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page99#post10739901

 • Lite om hur schoolars for 911-truth ser på fröken Wood och andra som hon: "STJ does not support theories of exotic weaponry or similar (DEW, nukes, TV Fakery, no planes at the WTC) and will remove from it's membership any who make public assertions about such theories. That is not a personal decision but a scientific, strategic and common sense one -- those theories have no scientific evidence to support them and serve to undermine what our own published researchers are moving forward with by making us appear nonsensical, and cannot be supported by STJ." leif, Dag, Spartacus med flera på detta forum pysslar med saker som 99 procent av sanningsrörelsen anser förstör möjligheterna att få seriös respons på behovet av en ny undersökning. Ni förstör helt enkelt det arbete som seriösa trudisar lagt ned på 911, genom era fullkomligt vansinniga konspirationsteorier.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" kalle tuntolej 2011-02-09 10:27:00 anonymt inlägg #987, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page99#post10739900

 • Tack, Spartacus! (#983 [länk] ) Jag skrev ju så här för 99 sidor sedan: "Som jag skrev för snart ett år sedan [länk] , Riktiga hjältar skiter i vad andra tycker och säger: Är deras ärende viktigt så följer de ledtrådarna, oavsett. En sådan hjälte är Dr. Judy Wood. . . . Dr. Judy Wood har gjort mer än någon annan för att förstå vad som verkligen hände rent fysiskt den dagen, med omvandlandet av otaliga ton betong och annat till... damm! . . . Dr. Judy Wood inte bara snackade. Hon agerade. Se "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554", March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST. [länk] . . . Rekommenderade länkar: [länk] [länk] . SLUT CITAT. Jag vet att Dag inte instämmer i dessa teorier, och jag har varken ork eller lust att debattera det tekniska då det ju handlar om att "omförhandla" en hel världsbild, utan de som liksom jag själv har kommit dithän att vi på basis av våra studier ser detta scenario som rimligt (Torsion Field Physics / Scalar Technology / Hutchinson Effekt eller vad man nu använder för buzzwords), vi behöver bara invänta paradigmskiftet när fler är "som vi". Och de som inte är där ännu, ja, de är ju inte där ännu, så då är det dödfött att tjafsa. Därför är mitt syfte med detta endast att positionera mig, det är hela syftet med denna kommentar. Frid." -- Kommentar på artikeln "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-01-20 19:10:00 inlägg #5, [länk]
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-02-09 10:13:00 inlägg #986, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page99#post10739899

 • Tack Leif för introduktionen till Judy Wood. Hon har några riktigt intressanta fakta som jag inte sett innan. Skulle vilja veta hur Kalle mfl förklarar bort de brända bilarna bla? Måste skaffa hennes böcker.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Spartacus70 2011-02-09 09:10:00 inlägg #983, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page99#post10739887

 • Kommentar till artikeln "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" [länk] : Jag lyssnar på Judy Wood från Red Ice Creations intervjun. [länk] En sak hon säger är att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA. Som jag själv skriver t.ex. i "Forskare vill se censur på internet"-tråden [länk] , "sökandet efter sanning är mycket större än någon agenda. Som jag dessutom formulerade 2010-12-05 01:36, "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen". Det senare syftar på att desinformatörer infiltrerat det mesta av "sanningsrörelsen"." D.v.s. *rörelsen* må vara styrd, se hur hopplöst det är t.ex. för människor som Judy Wood att få komma till tals inom den, men det innebär inte att vi som söker sanningen är några illvilliga agenter.
     -- Kommentar till "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" Leif Erlingsson 2011-02-08 17:26:00 inlägg #169, http://www.sourze.se/forum/thread/10712644/page17#post10739789

 • Det finns bara två alternativ. Antingen har trudisarna fel, och då förlorar de, eller också har de rätt, och då förlorar de. Antingen är undertecknad och övriga icketrudisar helt enkelt normala, sansade människor med en allergi mot teorier om utomjordiska strålvapen, micronukes, flygplanshologram och andra stolligheter, en allergi som kommer till uttryck genom motargument på olika trudisfora, ELLER så är vi slingrande slemmiga underhuggare som skrattar ondeskefullt och dricker barnablod medan vi ser samhället störta ner i det fördärv vi kallar den Nya Världsordningen. Ungefär så gissar jag att Dag skulle formulera saken. I alla avseenden vinner vi. Suckers
     -- Kommentar till "Det var inte ett flygplan som flög in i Pentagon" daniel1978 2011-02-07 17:58:00 anonymt inlägg #133, http://www.sourze.se/forum/thread/10730260/page14#post10739644

 • Andra kanske för länge sedan har fattat vad det är för fantasier som skrämmer Inger Olsson bl.a. i #28 [länk] , men för mig trillade poletten ned för några dagar sedan, i samband med att jag läste i början av
  "Det var inte ett flygplan som flög in i Pentagon" tråden, se t.ex. #13 [länk] . Inger tycks se
  EAP-spöket bakom sanningsrörelsen. Men sökandet efter sanning är mycket större än någon agenda. Som jag dessutom formulerade 2010-12-05 01:36, "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen". Det senare syftar på att desinformatörer infiltrerat det mesta av "sanningsrörelsen".
     -- Kommentar till "Forskare vill se censur på internet" Leif Erlingsson 2011-02-06 20:23:00 inlägg #38, http://www.sourze.se/forum/thread/10737180/page4#post10739530

 • Den bärande strukturen är stål. Menar du nu att den togs bort? En hel våning faller rakt ned på en gång om den lossnat runtom samtidigt. Sen behöver den lite hjälp för att fälla följande våningar. Den bärande strukturen måste lossas i våningen under, och kanske några till för säkerhets skull. (inte minst i wtc7 där fritt fall ju uppnås under c 3 s). Det måste vara simultant, annars funkar det inte. Och jämnt, vilket debris eller en okontrollerad eld inte kan åstadkomma. ( Är det därför det fantiseras om supervapen, hemlig teknologi, osv? som magiska konspirationsteoretikern Judy Wood) Sen måste ju hela den bärande strukturen bort. Hur går det till? Man kunde annars tänkt sig ett ras av enbart betong och annat material. Då skulle skelettet stå kvar. Man måste nog kapa rätt många stålbalkar med någonting. E B Kanske försvaga strukturen med en fet bömb i källaren också?
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Evald Barack 2011-02-03 18:11:00 anonymt inlägg #847, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page85#post10739089

 • Dr Judy Wood är nog en favorittrudis. Hon ser samband mellan attackerna 9/11 och orkanen "Erin". Tydligen användes orkan-energi för att förstöra world trade center. Ja, hon är på riktigt: [länk]
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" daniel1978 2011-02-02 18:25:00 anonymt inlägg #775, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page78#post10738912

 • CMO, eftersom ingen av dina vänner tycker det är givande att se på ett verkligt bevis från WTC - trots att de ideligen kräver bevis - så kanske du kan rädda anseendet på dem. Det räcker om du förklarar hur golven kan ramla rakt ner innanför stålväggarna samtidigt som de uppträder som betongpulver i en radie på över 100 meter utanför väggarna. Du kanske även har andra kommentarer till att något som faller rakt ner i så hög utsträckning ser ut som något som inte faller rakt ner. [länk]
     -- Kommentar till "Nya sensationella 9/11-avslöjanden" Dag Nilsson 2011-01-22 19:46:00 inlägg #745, http://www.sourze.se/forum/thread/10734222/page75#post10736975

 • Varför behövs tusentals länkar och ett efterlysande bilder på "flygplanet" i Pentagon? Ingen kedja håller om en enda länk är av. Varför inte koncentrera sig på det som är giltigt fakta istället för att kräva fler fakta? All vetenskap börjar med observation. Denna bild är i sig helt nog för att kullkasta allt svammel från NIST och 9/11-Kommissionen - [länk] -
     -- Kommentar till "Nya sensationella 9/11-avslöjanden" Dag Nilsson 2011-01-22 09:12:00 inlägg #708, http://www.sourze.se/forum/thread/10734222/page71#post10736908

 • #71 Ingo-2, hur tolkar du detta foto taget från en polishelikopter? - [länk] -
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Dag Nilsson 2011-01-21 16:03:00 inlägg #72, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page8#post10736778

 • Ser detta ut som något som bara ramlar rakt ned? - [länk] -
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Dag Nilsson 2011-01-21 15:26:00 inlägg #70, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page7#post10736773

 • #60 Inger - och övriga som ännu inte med ett ord kommenterat bilderna som inleder min artikel - ser detta ut som något som bara ramlar rakt ned? - [länk] - OBS bilden är från New York Police Department.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Dag Nilsson 2011-01-21 12:16:00 inlägg #62, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page7#post10736677

 • Som jag skrev för snart ett år sedan [länk] , Riktiga hjältar skiter i vad andra tycker och säger: Är deras ärende viktigt så följer de ledtrådarna, oavsett. En sådan hjälte är Dr. Judy Wood. . . . Dr. Judy Wood har gjort mer än någon annan för att förstå vad som verkligen hände rent fysiskt den dagen, med omvandlandet av otaliga ton betong och annat till... damm! . . . Dr. Judy Wood inte bara snackade. Hon agerade. Se "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554", March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST. [länk] . . . Rekommenderade länkar: [länk] [länk] . SLUT CITAT. Jag vet att Dag inte instämmer i dessa teorier, och jag har varken ork eller lust att debattera det tekniska då det ju handlar om att "omförhandla" en hel världsbild, utan de som liksom jag själv har kommit dithän att vi på basis av våra studier ser detta scenario som rimligt (Torsion Field Physics / Scalar Technology / Hutchinson Effekt eller vad man nu använder för buzzwords), vi behöver bara invänta paradigmskiftet när fler är "som vi". Och de som inte är där ännu, ja, de är ju inte där ännu, så då är det dödfött att tjafsa. Därför är mitt syfte med detta endast att positionera mig, det är hela syftet med denna kommentar. Frid.
     -- Kommentar till "Foliehattar spekulerar om 11 september" Leif Erlingsson 2011-01-20 19:10:00 inlägg #5, http://www.sourze.se/forum/thread/10736503/page1#post10736528

 • [FORTSÄTTER] Jmf. Eisenhowers berömda varning ang. det militärindustriella komplexet (det påstås att han ursprungligen hade tänkt säga något i stil med det företags-militära-mediala-politiska komplexet [länk] , somliga kallar det för det militär-industriell-utomjordiska komplexet (MIEC)). Jämför även det kända Woodrow Wilson-citatet ur hans bok The New Freedom [länk] , "Pg. 24:" "Some of the biggest men in the United States, in the field of commerce and manufacture, are afraid of somebody, are afraid of something. They know that there is a power somewhere so organized, so subtle, so watchful, so interlocked, so complete, so pervasive, that they had better not speak above their breath when they speak in condemnation of it. They know that America is not a place of which it can be said, as it used to be, that a man may choose his own calling and pursue it just as far as his abilities enable him to pursue it; because to-day, if he enters certain fields, there are organizations which will use means against him that will prevent his building up a business which they do not want to have built up; organizations that will see to it that the ground is cut from under him and the markets shut against him." Noterade dessutom att Kalle missade att nämna Oklahoma-bomben. Rekommenderar "Final Report on the Bombing of the Alfred P. Murrah Building", April 19, 1995, The Oklahoma Bombing Investigation Committee. Om inte annat, läs baksidestexterna! Ögonöppnande. Medias självpåtagna roll: att vara vårt falska minne, som hjälper oss att inte se helheten vi lever mitt i. Nu är Kalle så intelligent att han mycket väl kan se helheten, men drivas av andra agendor. Jämför Chomsky, som inte tyckte att en sanning som inte tjänade vänsteragendan var av intresse. Detta med att sanning måste underordna sig agendor måste till sist ta slut, om vi som mänsklighet till sist ska förstå allt, så vi kan förlåta allt, så vi kan gå vidare. Antingen ska vi alla lösa våra trauman tillsammans, eller också sker det en verklighetsdelning. Det kan inte fortsätta så här.
     -- Kommentar till "Nya sensationella 9/11-avslöjanden" Leif Erlingsson 2011-01-20 18:37:00 inlägg #613, http://www.sourze.se/forum/thread/10734222/page62#post10736523

 • Till oscar berven #429 ( 2011-01-18 22:02 [länk] ), det du skrev påminner mig om "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen". som jag formulerade 2010-12-05 01:36. Du skrev: "Kalle Tuntolej! det ytterst vanskliga är just att ständigt tudela 'frågan'. Det är och kommer aldrig vara 'truthers' vs vad-än-motsatsen-kallas. Det kan bara vara 'sakfrågor', och sökandet efter mesta kredibilitet i demsamma. Det är lika puerilt som politiksa höger-vänster dikotomin. ---Vad är motsatsen till en konspirationsteori? En konspirationsteori! ----The only difference between a conspiracy theory and its opposite, is that the latter, is either based on total cluelessness of it being the first, or worse, a conspiracy to hide the fact that it is."
     -- Kommentar till "Nya sensationella 9/11-avslöjanden" Leif Erlingsson 2011-01-18 23:22:00 inlägg #435, http://www.sourze.se/forum/thread/10734222/page44#post10736174

 • Kalle #305, jag nöjer mig att svara vad jag tänker om Pentagon. Min åsikt är att en missil användes. Jag har sett bildbevisen för hur långt in [det som användes] for, och hur stort hål det gjorde, och det vore för mig därmed absurt att tro att det var något annat än en missil. Problemet är att man såvitt jag kan begripa av psykologiska skäl önskar vrida till i våra förnuft så vi inte kan tänka, problemet är att man hävdar att det var ett flygplan. Det stämmer inte med de fysiska bevisen. Och så uppstår en jättediskussion om alla vitten o.s.v.. Säkert planerat så, för att blockera våra sinnen över lång tid, för att handlingsförlama oss. Tänker jag. Oerhört skicklig strategi. Om du använder strategitänk från Machiavelli, Sunzi talar - Krigskonsten (här i tecknad version: [länk] ) o.s.v., men istället för landområden applicerar den på kampen om våra medvetanden, om områden av vårt tänkande, då kan du förstå varför det är så viktigt just att dessa oklarheter finns. Hade bilden varit tydlig så hade vi inte fortsatt att försöka förstå...
     -- Kommentar till "Nya sensationella 9/11-avslöjanden" Leif Erlingsson 2011-01-17 11:32:00 inlägg #310, http://www.sourze.se/forum/thread/10734222/page31#post10735887

 • Kalle...du skall givetvis välja bort de teorier som verkar orimligare än maktens....hade 9/11 skeptikerna sagt att det var ett okänt strålvapen som användes och att flygplanen var hologram...så hade det inte varit mycket att se på. Men här är ju faktiskt Pentagons förklaring den stolligaste...två flygplan, tre höghus, som alla faller ned på sin egen grund som vid kontrollerade rivningar ?!.Mängder av olika fackfolk bara skakar på huvet ?....det är värt att titta på
     -- Kommentar till "Den svarta lådan talar alltid sanning" Aguirre 2011-01-15 11:59:00 anonymt inlägg #303, http://www.sourze.se/forum/thread/10733917/page31#post10735573

 • CMO: Du skriver "piloternas" TOLKNING av färdskrivardata som eventuellt visar den ena eller andra flygbanan.", men den film som visas i Pandorax Black Box är ingen tolkning. Det är rakt upp och ner en visualisering av det rådata som återfunnits i den svarta lådan. Poängen med rådata är just att de inte behöver någon tolkning, utan talar för sig själv. Siffran 5 är siffran 5, oavsett hur man tolkar den. En viss gradangivelse är en viss gradangivelse, oavsett hur man tolkar den etc. Det fanns ett eventuellt tolkningsutrymme vad gäller det barometriska trycket eftersom detta även beror på externa faktorer, men inte vad gäller kompass och GPS. Att färdskrivaren placerar Flight 77 på fel inflygningsvinkel jämfört med 9/11 kommissionens rapport och de fysiska bevisen i form av nedslagna lyktstolpar är ingen tolkning, det är bara den information som står att läsa i färdskrivaren. Endast i en orwelliansk värld kan det bli aktuellt att tolka färdskrivaren på det ena eller andra sättet. Nej, fakta är bara fakta. Det var också det som var poängen med min artikel. Att jag är övertygad om att Flight 77 inte träffade Pentagon beror på att detta direkt motsägas av bevis som inte kräver någon tolkning alls.
     -- Kommentar till "Den svarta lådan talar alltid sanning" erobwen 2011-01-10 09:25:00 inlägg #123, http://www.sourze.se/forum/thread/10733917/page13#post10734566

 • #30 Om något, så är jag möjligen antisionist eftersom jag inte anser att det finns något fundamentalt berättigande för en etniskt/religiöst definierad judisk (kristen,eller islamisk) stat vare sig i mellanöstern eller någon annan stans. Tyvärr tvingade emellertid dina illustra tankebröder i europa med ert irrationella hat, ert mytspridande och era fördomar fram en situation där bildandet av Israel sågs som den minst dåliga lösningen. Israels speciella statsbildning och självförsvar är bara en nödvändighet så länge den virulenta antisemitismen existerar, försvaras och ivrigt underblåses av sådana som dig och Wilhelmsson. Främst är jag dock anti-idiot, och det är enbart därför jag slösar bort min tid med att polemisera mot som dig, open_minded, mseder, Erlingsson, och Wilhelmsson vare sig ni yrar om nanotermit, fantasifulla energivapen, kall fusion, illuminati, utomjordingar, NWO, eller mer akut kväjningsframkallande trams som antisemitiskt mytspridande.
     -- Kommentar till "Israels födelse och Rosemary's baby" CMO 2011-01-05 15:53:00 inlägg #43, http://www.sourze.se/forum/thread/10733654/page5#post10733945

 • Det mest frustrerande med dig, Odfalk, är inte att du tycks sakna vad jag menar med sunt förnuft. Istället är det ditt sätt att nästan genomgående behandla mig som om jag vore en del av en konform massa med totalt likriktade åsikter. Blir det för svårt för dig om människor som inte delar dina åsikter även sinsemellan har olika idéer, fantasier och övertygelser? Du gillar frihet mer har uppenbarligen svårt med konsekvenserna. Blir det alldeles för komplicerat om jag säger att jag varken gillar Alex Jones eller tror på termitteorierna eller på strålvapen? Kan du ens förställa dig att det finns människor som kan skilja spekulationer från fakta? En kreativ miljö tillåter spekulationer. Även vilda sådana. Är du, Odfalk, rädd för kreativitet? Rädd för vad den kan leda till.
     -- Kommentar till "Sagan om de två tornen" Dag Nilsson 2010-09-30 10:03:00 inlägg #30, http://www.sourze.se/forum/thread/10724708/page3#post10725043


Sidan genererad 2013-08-28 13:19:41