Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Agenda 21, geoengineering, hälsa

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Agenda_21__geoengineering__halsa/Sourze_style.html .
Sök på
"Agenda 21" "United Nations" geoengineering aerosols barium aluminium chemicals health  [länk] .
Kommentera!
Jag vill tacka dig Teddy Widegren aka Bizon för ditt inlägg 2012-08-28 05:47 #51 i "Ovetenskapsparadigmet" tråden  -  [länk]  -  och varmt rekommendera andra att först läsa det på länken nyss.  Men frågar jag mig, hur får du ihop bristen på avsikt med det du finner med att söka som jag föreslog i början av nuvarande tråd?

Om du inte ser något annat, se dessa 10 minuter:
http://www.youtube.com/watch?v=Us8Yv4YLz9k  [länk]
"Millions to be KILLED under Agenda 21!  (Look for parallels between this & "resource based economy.""

(Sverige visar f.ö. "framfötterna" i denna Agenda 21:  [länk] .)
Men det finns mer som bör studeras.  Jag nämnde på andra tråden olja, föroreningar, radioaktivitet, elektrosmog, industriavfallet natriumfluorid, barium, aluminium o.s.v..  Olja syftar på:
http://kristofferhell.net/bps-avbefolkningsagenda-slutet-pa-en-epok/  [länk]
"BP:s avbefolkningsagenda - slutet på en epok""
Den f d oljebolagschefen Ian R Crane, vars tidigare företag var inblandat i den s k "Deepwater Horizon" katastrofen, berättar vad som faktiskt hände den 20 april 2010 i den mexikanska gulfen.  Det kan efter att ha tagit del av det inte finnas något tvivel om att det var avsiktligt gjort.  Lyssna mycket noga på vad han säger om följderna.  Sammanlagt 2 timmar, fördelat på före och efter rast.
Detta är fakta, när man väl tagit del av dem, så oavsett att du har rätt ang. att det är galenskap så måste man då försöka förstå denna galenskap.  Kanske de som ligger bakom inte anser sig vara beroende av jordens nära framtid.  Kanske de kan resa i tiden eller mellan planeter så de helt enkelt kan "återplantera efter sterilisering".  Man kan spekulera om motiv, men den pågående gärningen är fakta.

Barium, aluminium o.s.v. är beståndsdelar i de chemtrails som bevisligen sprids.  I mycket höga koncentrationer.

Föreningen Ren Luft har ställt samman denna presentation:
http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w  [länk]
"Chemtrails över Sverige"
Presentationen börjar med 11 september händelserna, då dessa ju har varit avgörande för att "piska" oss människor tillbaka in i lydnadsbeteende.  Men drygt 3 minuter in kommer man till saken.

Alfred Webre visar uppmätta mätvärden 1:03.33 och framåt på:  [länk] .
Se även söksvar på första länken i tråden:
""Agenda 21" "United Nations" geoengineering aerosols barium aluminium chemicals health[länk] .
F.ö. användes "fri energi" och vädermodifiering för att skapa 11 september händelserna.  Kunde istället använts för att minska svält och lidande.  Detta borde kunna jämkas in samtidigt med att fundamentalistisk lydnadskultur undermineras.  Istället kärlek och omtanke!
En neutralt hållen artikel som i andra halvan av tredje stycket nämner relevanta mätvärden och i första halvan av fjärde stycket typiska symptom:  [länk] .
En tanke jag bollar med är om det viktigaste motivet för att "avlöva" mänskligheten,
så som nu är dokumenterat  . . .
Secret Sky Experiments: Chemtrails Conspiracy Exposed (Documentary)  [länk]  alt.  [länk]
Uploaded by INITFILM on Feb 1, 2012
For more than 20 years, people all over the world, first in the USA and Canada, have noticed strange persistent trails in the sky done by airplanes.  In the meantime, people are more and more ill (Alzheimer, cancer, autism, MS, etc.).  It is the same with trees, plants and animals.  Is there a link?  Are there illegal sprayings in the sky of metallic particles (barium, aluminum, lithium...) and microorganisms?  For what purpose(s)?  The military, the scientists, the governments always reply that everything is normal and they don't do such things.  Is it so sure?  This documentary proves the contrary.  Some information it reveals has since even been deleted by a foreign army.  A travel from North America to Europe, Africa and Asia.
Se gärna även detta, om man lyssnar noga, talande avslöjande av nyhetsankare i intervju med "USADexter"  [länk]
Uploaded by usadexter on May 20, 2009
      . . .  skulle kunna vara p.g.a. kombinationen av de faktorer Jan Brunnegård tog upp i "PLANKET att klottra på" tråden 2012-09-12 12:53 #542  [länk]   . . .
I 30 år ska vi växa upp och studera samt kosta en massa pengar.

I 30 år ska vi vara yrkesverksamma och betala skatt och allt annat..

I 30 år ca ska vi vara allt passivare pensionärer som kostar allt mer ju äldre vi blir..

Den ekvationen går inte ihop på något sätt.
      . . .  och det olyckliga faktum att oavsett alla ledtrådar i SciFi/TV o.s.v. så tycks en stor andel av befolkningarna oförmögna att befria tanken.

Men sedan kommer jag ihåg att Stanley Kubricks svarta satir Dr. Strangelove från 1964 naturligtvis säger som det är:  Det är galningar som styr.  Först hindrar de oss från att expandera tanken, sedan dödar de oss som straff!  Vi har blivit "Clockwork Orange":d allihopa!  (Stanley Kubricks film  [länk]  (1971).)  Alltså gjorts inkapabla att kämpa mot.

Forts...
Forts...

Tidigare kommentarer i ämnet:
 1. 2012-09-12 13:31 i "PLANKET att klottra på" tråden #544  [länk] :
  "Den ekvationen går inte ihop på något sätt."   - Inte vara orolig, gifterna i vaccinsprutor, chemtrails och radioaktiva moln har snart löst det problemet.
 1. 2012-09-12 10:31 i "VÄLKOMNA HEM TILL LIVET" tråden #5  [länk] .
 1. 2012-09-12 09:50 i "Reflektera mera!" tråden #32  [länk]
  Och på tal om flygande pyramider, det tycks vara sådana som sprider dessa Chemtrails vars Barium, Magnesium, Aluminium o.s.v. sedan kan användas av HAARP teknologi för att styra mänskliga sinnen, i akt och mening att hålla oss begränsade och hjärntvättade.  Att de ser ut som flygplan kan vara kamoflauge, antagligen bara ett hologram. [...]
 1. 2012-08-28 08:55 i "Agenda 21, geoengineering, hälsa" tråden #2  [länk] :
  [...]  "Millions to be KILLED under Agenda 21!  (Look for parallels between this & "resource based economy.""  [...]
 1. 2012-06-23 20:53 i "Breivik - Oslo tingsrätt riskerar måla in sig i ett hörn" tråden #46  [länk] .
 1. 2012-04-14 22:27 i "Klassisk homeopati - en medicinsk behandlingsform" tråden #19  [länk] . Här angrips Marina Szöges för att hon sprider information om ämnet, men eftersom hon har rätt så ger det henne istället ökad trovärdighet, så jag ville ta med detta.
 1. 2012-03-25 15:23 i "Kriget mot bättre vetande" tråden #10  [länk] .
 1. 2012-02-11 14:05 i "Upploppsmakare: "Mer kan komma"" tråden #4  [länk] :
  [...]  Man sprejar inte bara barium och aluminium, utan nu även mycoplasma.  Svårt att få in det under svepskälet geoengineering, som väl är vad man har i bakfickan för att "förklara" varför vi sprejas, när de inte kan hålla locket på längre.  Alltså att det skulle vara för att motverka global uppvärmning.  Men mycoplasma...
 1. 2012-01-18 13:06 i "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" tråden #21  [länk] .
 1. 2012-01-18 01:50 i "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" tråden #18  [länk] .
 1. 2012-01-17 22:51 i "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" tråden #14  [länk] .
 1. 2011-09-19 18:17 i "2012 blir ett avgörande år för sanningen" tråden #50  [länk] .
28 minuter in i "Secret Sky Experiments: Chemtrails Conspiracy Exposed (Documentary)" säger en politiker att de inte kan göra något innan vetenskapsmännen är överens.  Tydligare kunde det väl inte sägas att vetenskapsetablissemanget styr vår verklighet.  Det är därför det är så viktigt det Ola Alexander Frisk på sitt sätt och Miles Mathis på sitt har visat, att detta etablissemang lyder religiösa lagar om att auktoritet bestämmer sanning.
Exempel på
Dynamiskt vs. Statiskt tänkande

Dynamiskt:
Göra funktionen
predika dogm
= "präst".

Statiskt:
Diplomet på väggen
från upplevd auktoritet
säger "Präst".

Veta mera?
Omvänt kronologiskt sorterat urval Sourze-kommentarer selekterat på Ola Alexander Frisk eller på de ämnen han diskuterar:  [länk] .  (Även denna hamnar snart där.)
Omvänt kronologiskt urval Sourze-kommentarer i alla trådar författade av undertecknad, för jag sprider ut mina insikter varhelst jag skriver:  [länk] .  (Även denna hamnar snart där.)

PS:  Den tråd jag postar detta i illustrerar f.ö. väl motsvarigheten till de relativt tomma bänkarna av de som lyssnar på sakargument jag talade om i min förra kommentar i annan tråd:  [länk] .  Antalet entusiastiska åhörare eller påhejare är dock och har aldrig varit något sanningsbevis.  Faktum är att sanningen är odemokratisk!  DS.
Med anledning av mitt svar på Jan Brunnegård 2012-12-29 14:53 #1553 i "DAGENS AKTUALITETER" tråden  [länk] , efter att Jan hade menat att:
Alla vet att vaccination alltid medfört risker men att vinsterna alltid varit mycket större.  Vi kommer knappast att med polishjälp föras till diktatorns sprutcentraler.
(Jan Brunnegård 2012-12-29 14:53 #1553  [länk] .)

        . . .  Där jag hade svarat att:
Tycker detta är ett ganska fantastiskt uttalande.  Finns det några dubbelblind studier eller liknande till stöd för detta påstående?  För som har demonstrerats av andra så var redan olika epedemier på stark nedgång p.g.a. ökad renlighet när väl vaccinationer inleddes, och det finns t.o.m. indikationer på att sjukligheten åter ökade något efter att vaccinationer infördes.

Alltså, finns det vetenskapliga belägg annat än av typen "det hände ungefär samtidigt med vaccinationer att sjuklighet allmänt gick ned" för ditt fantastiska påstående, Jan?

Ang. "Vi kommer knappast att med polishjälp föras till diktatorns sprutcentraler" så är detta redan realitet i vissa länder.  Vad har du för anledning att tro att det inte kan hända här i en framtid?  Särskilt som det tydligen, i strid med vad jag anser kan bevisas, är en utbredd tro att "vinstera alltid varit mycket större" med vacciner.  Borde inte större delen av Polska regeringens öde (som ju nekade vaccinerna för sitt folk) vara en varningsklocka?
(Leif Erlingsson 2012-12-29 20:30 #1556 i "DAGENS AKTUALITETER" tråden  [länk] .)

        . . .  så drar jag mig i dag till minnes den tråd jag nu postar i.  Särskilt de första två inläggen i tråden.  Jag misstänker att Jan missat att undersöka detta med Agenda 21 och avbefolkningsagendan.

Forts (1 av 2)...
Forts (1 av 2)...

Och kanske även inlägg som (ett mycket litet urval ur ett väldigt stort material bara här i kommentarerna på Sourze):
 1. Leif Erlingsson 2011-10-28 21:13:
  Susanne Larsson, Epoch Times Sverige:  "Ny studie: Ovaccinerade barn är friskare[länk] .  Man har samlat in hälsodata från 8095 ovaccinerade barn från 15 olika länder och jämfört med data från 17400 vaccinerade barn.  "Ungefär sju procent av de vaccinerade barnen hade utvecklat en autoimmun sjukdom, motsvarande siffra bland de ovaccinerade var 0.35 procent.

  Totalt sett var hälsan bättre hos de ovaccinerade barnen och de hade också en lägre benägenhet att utveckla andra sjukdomar och hälsoproblem så som bland annat öroninflammation, hösnuva, hyperaktivitet, skolios, epilepsi och migrän.
  "
  #27 i tråden "Läkemedelsindustrin vill förbjuda läkeörter[länk] .  Mer viktig info i denna kommentar, läs på länken nyss!

 2. Leif Erlingsson 2011-11-09 16:31:
  "Förtroendekris skakar WHO", SvD Nyheter 2011-11-07, Inger Atterstam,  [länk] .  Det är att WHO inte är oberoende läkemedelsindustrin som sågat deras trovärdighet, samt att de pushat onödigt svininfluensavaccin på världen.
  #42 i tråden "Kan vi fortfarande tala om demokrati?[länk] .


Forts (2 av 2)...
Forts (2 av 2)...

 1. Leif Erlingsson 2011-11-20 20:56:
  i Torbjörn Sasserssons artikel om hur Andrew Wakefield angreps av världsmedia i flera år utifrån en lögn som media själva spred.  "Hans baktalare Brian Deer, en frilansjournalist som arbetar för medicinska tidskrifter avslöjades med att fara med flera osanningar och ohederliga vinklingar.  Den medicinska tidskriften Lancet som vände Wakefield ryggen och BMJ (British Medical Journal) visade sig ha ekonomiska band med vaccintillverkande läkemedelsbolag.  [...]"
  #39 i tråden "Forskare vill se censur på internet[länk] .  Läs mer på länken nyss.

 2. Leif Erlingsson 2012-02-16 10:53:
  "Svininfluensan sänkte WHO[länk]
  "Sveriges Radio fabulerar om effekt av vaccinering[länk]
  "SVT Text en del i svininfluensapropagandan[länk]
  "Svininfluensa spreds av förvillare[länk]
  "Svininfluensa bluffkampanjen igång igen[länk]
  "Svininfluensa bluffen avslöjad[länk]
  #1 i tråden "Kollektivt ansvar eller flockmentalitet?[länk] .

Jag kan förstå att medie-folk som är väl betalda för att skapa och sprida fördomar gör det, men det jag inte begriper är varför du gör det, Jan.  Vad har du för personlig vinning av att sprida dessa lögner?!  Och om du ingen vinning har, varför gör du det i så fall?


Brasklapp:

Den holistiska detektiven argumenterar aldrig enligt populära fördomar när han gör sina instick i diskussionerna.

Vänliga hälsningar från kaosnavigatören, etc.


Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .