Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Sanningsrorelsens_diaboliska_sammansvarjning_diskussionen/Sourze_style.html .
Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen
och andra försvunna diskussionstrådar


Jag har funderat en del på orsaker till att många inte finner det meningsfullt att delta i Sourze forum längre.  Och faktiskt kommit på en orsak som inte berörts särskilt tydligt, i varje fall inte som orsak att inte vilja kommentera.  Nämligen att om man verkligen anstränger sig med research för sina kommentarer och skriver högkvalitativa sådana så kan artikelförfattaren helt ta bort alla ens ansträngningar genom att helt enkelt ta bort artikeln.  Då försvinner alla kommentarer.

Mycket otillfredsställande.  Jag har tittat en del på en sådan tråd, som jag har återskapat från mina arkiv:  [länk] .  Har t.o.m. återskapat Sourze-känslan i den återskapade sidan, så alla ska kunna känna igen sig.

Det intressanta med nyss länkade tråd är just den stora dynamiken mellan två skilda synsätt som syns så tydligt här, och att flera debattörer har gjort rejäl research för sina kommentarer.  Gå igenom och se så bra det blev.  Och nu är både tråden och de flesta debattörerna i den borta.
#1 Det ligger en hel del i det du skriver.Man brukar ju säga att "man talar för döva öron" här blir det väl närmast att "skriva för synsvaga".
Att hålla sig till ämnet verkar ha blivit väldigt svårt.

Jag vill kanske inte påstå att alla mina inlägg är briljanta, men dock försöker jag att ställa motfrågor för att på så sätt föra diskussionen vidare. Min upplevelse är att antingen ignoreras inläggen eller så får jag svar som är godag yxskaft.Har också sett att många skribenter har försvunnit under åren. Kanske har de hittat andra forum som bättre motsvarar deras förväntningar vad gäller en givande debatt?
Tack, Arifi.

I den där tråden blev jag ju t.o.m. överens med CMO om att sanningsrörelsen är en diaboliska sammansvärjning.  Nämligen en Psy-OP (bedriven av ledare som Steven E. Jones med flera).  Fast CMO nappade inte utan tog bort artikel och tråd.  Det tycker jag var synd, för här kunde vi äntligen i sann dialog funnit de verkliga svaren och förklaringarna.
Kommentar till artikeln "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning":  Jag lyssnar på Judy Wood från Red Ice Creations intervjun.  [länk]   En sak hon säger är att sanningsrörelsen kan vara en konspiration för att störta USA.  Som jag själv skriver t.ex. i "Forskare vill se censur på internet"-tråden  [länk] ,  "sökandet efter sanning är mycket större än någon agenda.  Som jag dessutom formulerade 2010-12-05 01:36, "Det är viktigt att skilja på sanningssökare och sanningsrörelsen".  Det senare syftar på att desinformatörer infiltrerat det mesta av "sanningsrörelsen"."  D.v.s. *rörelsen* må vara styrd, se hur hopplöst det är t.ex. för människor som [Dr.] Judy Wood att få komma till tals inom den, men det innebär inte att vi som söker sanningen är några illvilliga agenter.
(Leif Erlingsson 2011-02-08 17:26 #169 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .)
Vad är det med er?!  Här ger jag er hur mycket ammunition som helst ang. er tes att sanningsrörelsen är en diabolisk sammansvärjning, och ni hakar inte på ?!?!?!  Vad är det för fel?!?!?  Se vidare:  "Foliehattar spekulerar om 11 september" tråden #986,  [länk] ,  #988,  [länk] ,  #990,  [länk] .
(Leif Erlingsson 2011-02-09 11:02 #170 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .  Länken till mitt eget tidigare inlägg uppdaterat till att peka in i denna kopia.)

Forts...
Forts...
[länk]  micro 2011-02-23 19:18,    - I dag säger även John Lamb Lash att inte bara den officiella historien utan även sanningsrörelsen är en del av 9-11 Psy-Open, liksom jag själv var inne på ovan  [länk]  2011-02-08 17:26 #169.  Lyssna på John Lamb Lash på Blog Talk Radio i dag,  [länk] .  Han säger att 9-11 är ett angrepp på den mänskliga tankeförmågan.  Att detta angrepp är det allvarligaste angrepp mänskligheten någonsin har utsatts för!  Men han framkastar även en testbar hypotes, som kan bevisa att de äkta sädescirklarna är gjorda av mänskliga vetenskapsmän med fri energi fysik, som försöker visa detta på detta sätt (då det inte finns något annat sätt att komma igenom det vetenskapliga förtrycket i detta ämne).  Han går på sin intuition och känsla, att det inte är samma människor som gör sädescirklarna, som gjort 9-11.
(Leif Erlingsson 2011-08-30 20:27 #174 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .  Länkarna till micros och mitt eget tidigare inlägg uppdaterade till att peka in i denna kopia.)
Leif skriver// Jag har funderat en del på orsaker till att många inte finner det meningsfullt att delta i Sourze forum längre.// Det tycker jag fler gamlingar talat om klart och tydligt....men fundera på du....
Leif skriver//
Jag har funderat en del på orsaker till att många inte finner det meningsfullt att delta i Sourze forum längre.
// Det tycker jag fler gamlingar talat om klart och tydligt....men fundera på du....
(Jan Brunnegård 2013-01-23 16:58 #5  [länk] .)
Jan Brunnegård, du upprepar ganska regelbundet din ramsa om att vad ska vi göra åt att, o.s.v..  Fast jag har aldrig sett dig beklaga att intressanta trådar eller de debattörer jag saknar här försvinner.  Tror egentligen du är ganska nöjd med den utmobbing av intressanta ämnen och dialoger som varit på Sourze.  Vad ska du Jan Brunnegård göra åt att debattörer jag saknar här har försvunnit?  Kan du tänka dig att försöka förstå även vad de med andra åsikter än du har skriver, och gå i dialog med dem?  Kan du tänka dig att inte bara lämna diskussioner för att några veckor senare fortsätta som förut, som du aldrig sett motargumenten?  Om vi ska komma vidare måste vi ta dialogerna.  Den nu av mig räddade men på Sourze annars försvunna tråden visar hur vad jag misstänker är åsiktsfränder till dig beter sig riktigt illa mot människor som försöker förstå vad som är verkligt.  Anser du att detta är acceptabelt?
Jag saknar det gamla debattglada Sourze något oerhört, för det hade mkt stor bredd och ofta stor vänlighet. Känner mig nästan som en änkeman av saknad.Detta har du Leif alldeles säkert förstått. Saknaden är enda orsaken till att jag hänger kvar här lite grann, har inte hittat ngt annat forum som passar mig utom lite kommentarer i vissa tidningar./ DU får givetvis väldigt gärna gå ut o med namn tala om vilka debattörer du saknar o hälsa dem välkomna tillbaka. Det skulle de säkert uppskatta.
6/7 Leif & Janne, ihopbuntade.
Leif: "Vad ska du Jan Brunnegård göra åt att debattörer jag saknar här har försvunnit?"
Det är väl ditt problem, och kanske orsak? För mycket Leif, för mycket oklarheter i ämnet? För lite självcensur?Få läser dina avhandlingar, alldeles för mycket för en debattsida. Men du ta aldrig till dig? Och staden vid Titicaca ÄR INTE från 2000 f.K. enligt alla andra utom en - Leif E!

Kan nog ta på mig visst ansvar för att AA drog, blev för mycket ren rappakalja och påhopp. Men CMO drog ju också, en gammal nostalgisk trätobroder för mig, innan han också tråkade ihop totalt!

Janne:"Jag saknar det gamla debattglada Sourze något oerhört", Nostalgi i all ära, visst är det härligt, och dina kompisar som försvunnit. Men livet är NU och framtiden, också!

Fel! Staden är INTE från 17000-20000 f Kr som Leif E skrev. Men han kanske också skrev fel, som jag ovan?
Jag saknar det gamla debattglada Sourze något oerhört, för det hade mkt stor bredd och ofta stor vänlighet.  Känner mig nästan som en änkeman av saknad.  Detta har du Leif alldeles säkert förstått.  Saknaden är enda orsaken till att jag hänger kvar här lite grann, har inte hittat ngt annat forum som passar mig utom lite kommentarer i vissa tidningar.
/ DU får givetvis väldigt gärna gå ut o med namn tala om vilka debattörer du saknar o hälsa dem välkomna tillbaka.  Det skulle de säkert uppskatta.
(Jan Brunnegård 2013-01-23 18:11 #7  [länk] .)
Jodå, det har jag förstått.  De jag har saknat är bl.a., jag har säkert missat något namn, "oscar berven" eller som han på senare tid brukade skriva "oscar: berven", "MatsB", "Spartacus70" = Thomas Magnusson, "mseder" = Mats Sederholm, Börje Peratt, Rickard Berghorn, Fredrik Rosvall, Dag Nilsson, "Babol54", "pal84", "open minded", "vaken.se", "bohuslanningen", "Nexa", Leif Bengtsson (ibland "LeifB"), Torbjörn Sassersson, "Blackie", "Aguirre", "Himstaf" (han har inte själv kopplat sitt riktiga namn till denna signatur på Sourze, så det håller jag för mig själv), "Lordchaos" (han har inte heller själv kopplat sitt riktiga namn till denna signatur på Sourze, så det håller jag också för mig själv), Marcus Borg, Annakarin Svedberg, Kristjan Tjörvason, Lasse Anckarman, "MDAMZ", Michael Gajditza (ibland "ombudet"), "micro", Mona Nilsson, "Peter Zoom", Roberth Edberg, Roland Mollbrandt, "SHQ", "solojuve1897", "alhambra" = Hesham Bahari (dyker ändå upp någon enstaka gång), "Gonzo Long" = Hans Berggren (ditto), Lasse Wilhelmson (ditto), Lennie Tofft och, kanske bara i den här, tråden (kommer inte ihåg om de finns i andra trådar) signaturerna "mad prophet", "Hjalle", "Tartyff".

Men du svarade inte på min fråga.
Jocke, det där med Tiwanaku/Tihuanaco:s ålder berörde jag ju i "Ovetenskapsparadigmet", där jag hänvisade dig till filmen med forskaren som förklarar hur han kom fram till sin datering.  Hur menar du då att jag är ensam om denna datering, när jag hänvisar till en forskare (filmen) som förklarar hur han går tillväga?
I "Ovetenskapsparadigmet" tråden alltså, inte i artikeln med samma namn.  (För att minska förvirring för den eventella eftervärld som läser detta.)
12 Svara på frågan här och nu! Hur gammal är den här staden, dvs dessa millimeteranpassade murar!?
17-20-tusen år gamla? Eller 1500-2000 år gamla?
11 Forskare, blir man när ens forskning erkännas över fältet av de flesta av kollegor. Ungefär som demokrati, fast mer faktiskt.
Det är detta som gäller, men sedan står de ju var och en fritt att fabulera om allsköns teorier. Så länge de inte är "erkända", får man finna sig att stå i kö!
Jag med, och du med!
Få läser dina avhandlingar, alldeles för mycket för en debattsida.  Men du ta aldrig till dig?
(Jocke utsourzad 2013-01-23 19:28 #8  [länk] .)
Problemet som jag måste förhålla mig till är att mina meddebattörer inte har den information jag har, så jag måste först informera innan det finns förutsättning för någon vettig diskussion.  Har nämligen ingen lust att diskutera idéer som bygger på desinformation från nyhetsförfalskarmedia.  Hur förhåller du t.ex. dig själv till det numera bevisade faktum att så kallad fri energi användes för att förstöra world trade tornen?  (Du kan inte påstå att du inte känner till detta faktum, för det är en av de saker jag mycket tydligt informerat om, med film som visar både teoretiskt och praktiskt hur energiinterferens kan upplösa metall.)  Hur förhåller du dig till att det vetenskapliga etablissemanget döljer denna fysik för oss?

Svara gärna i "Ovetenskapsparadigmet" tråden  [länk] ,  där jag redan kommenterat ditt kommandospråk ang. Tiwanaku/Tihuanaco:s ålder.
Länken till hur interfererande fält kan upplösa metall  [länk]  (1 timme 14 minuter och 15 sekunder in i YouTube film, som jag tidigare postat både i "Ovetenskapsparadigmet" tråden, 2013-01-19 13:56 #128, och i "Tio år av konspiration" tråden, 2013-01-19 23:42 #116  [länk] .)
Leif E vad har du för info om bebyggelsen på MARS? Jag såg en video om det som varade i 105 minuter men högintressant var det.
15 "Hur förhåller du t.ex. dig själv till det numera bevisade faktum att så kallad fri energi användes för att förstöra world trade tornen?"
Har själv inte sett dom bevisen, kan du inte visa dem igen?
alien det här måste du känna till annars är du en vanlig svensson som inte ens vill förstå. [länk]
15 Allvarligt talat (igen).
Leif E: "Hur förhåller du t.ex. dig själv till det numera bevisade faktum att så kallad fri energi användes för att förstöra world trade tornen? (Du kan inte påstå att du inte känner till detta faktum, för det är en av de saker jag mycket tydligt informerat om,..."
Hå hå ja ja.
Här talade du om "kommandospråk" från min sida när jag krävde lite klart besked i en enkel sakfråga, ja eller nej om en stads ålder.

Medan Leif E själv försöker bestämma vad jag skulle snappat upp av hans många och vidlyftiga påståenden om WTC och "fri energi"!
Jag förbehåller mig rätten att avgöra vad jag känner till, och anser vara värt att lagra ner i mitt biologiska internminne
Nej jag har inte sett några "bevis" för någotdera.

Vill däremot minnas att även Lars Nisson avfärdade ditt energiska bevis genom exemplet kristallmottagare.
Leif E vad har du för info om bebyggelsen på MARS?  Jag såg en video om det som varade i 105 minuter men högintressant var det.
(X-man 2013-01-23 22:36 #17  [länk] .)
Har tyvärr ingen egen info om det.  Dock känner jag till Richard C. Hoagland:s material, som jag länkar till på den rad som är daterad 2010-02-08 i översiktssidan "Omprogrammering av perceptionsmatrisen[länk] .  Om en hel del av det Hoagland skriver är riktigt, då är det så känsligt att han säkert för att skydda sig själv även måste sprida en del desinformation.  D.v.s. han kan omöjligt vara helt frikopplad från underrättelsevärlden så det är bäst att vara något avvaktande till alla teorier men gärna studera bilder och förstås fundera.
Jag förbehåller mig rätten att avgöra vad jag känner till, och anser vara värt att lagra ner i mitt biologiska internminne
Nej jag har inte sett några "bevis" för någotdera.
(Jocke utsourzad 2013-01-24 09:54 #21  [länk] .)
Om du inte är intresserad av att diskutera redan bevisad verklighet så har jag inget intresse av fortsatt dialog.  Vänliga hälsningar, Leif Erlingsson.
alien det här måste du känna till annars är du en vanlig svensson som inte ens vill förstå.  [länk]
(X-man 2013-01-24 00:20 #20  [länk] .)
Bibeln har ju alltid talat om dessa, det är bara inte alla som förstått det.  Från filmens presentation:
Deep study into aliens really being fallen angels, demons.  Satans final attempt to mislead man.

Compiles lots of modern photos and video footage with records and drawings of ancient aliens left by our ancestors.

So why all the mystery about who the Aliens are?  All of the records and evidence point to the truth that they are the Nephilim races described in the Bible as hybrid human species derived from fallen angels mating with human women.................

Genesis 6:2.....That the sons of God (meaning fallen angels, those who followed Satan in rebellion against God) saw the daughters (meaning women of the earth) of men that they were fair; and they took them wives of all which they chose.

The records indicate that the offspring produced several different gentile races.  Some were giants / titans, some were reptilian, some had extra arms and 6 fingers, hair covered humanoids like Esau...

And we even see evidence of this remaining in our human gene pool on recessive genes... giantism is called acromegaly now... humans born with 6 fingers are called polydactyl ... humans born covered with hair are diagnosed with hypertrichosis... on and on...

As for the hybrid alien races that survived with their technology thousands of years ahead, we see them too.  Esaus hair-covered humanoid decendants in the mountains are called bigfoot...  And over 20 witnesses in a Russian park (including policemen, school children, a janitor... all walks of life) saw a craft land and 3 giants over 9 feet tall stepped out into clear view.

So the aliens are not just "little green men" but many diverse races of gentile humanoids that have inhabited this planet as long as humans have.

They are not coming from outer space... they are coming from below our feet.  They live beneath the surface in an underworld or hollow honeycombed earth... and beneath the ocean's surface.  They do not inhabit the surface of earth, but visit often... and that's when we see them... throughout all of recorded history.
("The Real Story Behind Aliens Ufos Demons_ Illuminati & Satanism." Uploaded on YouTube 2011-01-15 by Lee Goodall  [länk] .)
Det är väl "helvetet", kantänka.  Som numera "inte finns".  En varmt troende kvinna sa för många år sedan till mig att Satans största trick varit att övertyga människorna att han inte finns.  Häpp.  :)
Leif E, "Det finns inte något helvete längre" men var har demonerna då någonstans att bo? Allt talar för att all religion har sin grund i dessa besök av utomjordlingar kanske i miljontals år och vad är det då som strider emot hypotesen att den vita människan har sitt ursprung genom parning med vita utomjordlingar, jag har läst om detta i någon bok för många herrans år sedan iaf.
Allt talar för att all religion, oj vad du vet mkt. Vilka varelser bodde här för miljontals år sedan enligt dina forskningar....
Leif E, "Det finns inte något helvete längre" men var har demonerna då någonstans att bo?  Allt talar för att all religion har sin grund i dessa besök av utomjordlingar kanske i miljontals år och vad är det då som strider emot hypotesen att den vita människan har sitt ursprung genom parning med vita utomjordlingar, jag har läst om detta i någon bok för många herrans år sedan iaf.
(X-man 2013-01-24 14:36 #26  [länk] .)
Vem vet.  Jag har ju tidigare postat om historikern Michael Tsarions idéer och teorier i hans "The Irish Origins of Civilization, Volume 1", där han spårar de genetiska kopplingarna mellan kelterna och den artonde dynstins solkults-faraoner i Egypten.  Ja, han menar t.o.m. att de färdades ganska fritt mellan Egypten och Irland. 

Jag har också tidigare nämnt att enligt det tidigaste dokumentet från Rig Veda så kom 1500 år före vår tideräknings början Arierna från väster till Indien.  (Källa:  "BBC The Story of India", som tyvärr inte finns kvar på länken jag såg den på, men det var i del 3 av 24 utlagda delar, om någon har lagt ut den på nytt.)  Ännu ett tips är att söka på "Celtic Viking "God Kings" Irish Egypt Tara".  Den enligt historikern Michael Tsarion ursprungliga innebörden i begreppet Arier är f.ö. någon som utmärker sig andligt och moraliskt, oavsett härkomst.  Någon som är redo för högre undervisning.  Som Druider, Samer, Magis, Horus lärjungar osv, osv.  (Från Michael Tsarion, "The Irish Origins of Civilization, Volume 1".)

Den vita människan har alltså rört sig över stora områden.  Kanske solkults-faraonerna hade mer utomjordingsblod än de flesta, och kanske många av oss i dag nu också har det.  Vem vet, som sagt.
28/ Leif E. "Den vita människan har alltså rört sig över stora områden. Kanske solkults-faraonerna hade mer utomjordingsblod än de flesta, och kanske många av oss i dag nu också har det. Vem vet, som sagt." Vem vet? Ja, var och än kan ju tänka sig in i att bygga dessa Pyramider i Egypten och på andra håll i vår värld, utan enorma lyftkranar och för att inte tala om dessa stenblock som inpassats så perfekt att inte ens ett rakblad förmås stickas in mellan blocken. Du har nämnt att med frekvensljud lyfta blocken, då är frågan den hur såg den manicken ut och vem tillverkade sådana för ca 4.000 år sedan? Jag är helt övertygad om att dessa pyramider är byggda av utomjordlingar som kanske ligger oss före i tekniskt kunnande med någon miljon år och vi själva i ca 150 år om ens det. Och var det vi människor som har byggde pyramider på Mars och Månen? Vi måste nog tillstå att vi är primitiva varelser i tekniskt kunnande, se bara när miljarder människor tror på en Gud som stärker påståndet, att vi jämfört med utomjordlingar är mycket primitiva!
Forskare och vetenskapsmän får ideligen revidera resultaten. Trots denna vetskap framträder gruppen i realtid som om det senaste rönen vore hugget i sten.

Då det gäller mänsklighetens härstammning med ursprung från Afrika tycker jag mig ändå finna någon form av tvekan. Mänskligheten var ju på väg att utplånas pga av ett enormt vulkanutbrott för c:a 75000 år sedan. Det finns inga bevis för att inte andra folkgrupper fullständigt utplånades vid denna tidpunkt. Ett stort intressant frågetecken är att befolkningen i Afrika har större genetisk variation än vad som skiljer européer från asiater eller sydamerikaner. Den sista felande länken är säkerligen inte funnen och därmed ingen absolut vetenskap då det gäller vår gemensamma historia.

Leif S. Jag får det att luta åt att vi kommer ursprungligen ifrån andra planeter. Det finns videor på Yuotube om hisnande historier att vi styrs av utomjordlingar och har så gjort i alla tider. Våra världshärskare är egentligen utomjordlingar förvandlade till människor, givetvis behöver vi inte tro på det här. Men att olika folkslag är säkerligen av utomjordisk härstamning tror jag på och allra helst när Nasa har lyft en del på förlåten, genom pensionerade forskare och militärer som inte orkar tiga längre!
[...]  Vi måste nog tillstå att vi är primitiva varelser i tekniskt kunnande, se bara när miljarder människor tror på en Gud som stärker påståendet, att vi jämfört med utomjordlingar är mycket primitiva!
(X-man 2013-01-24 17:31 #29  [länk] .)
Tror inte det är tekniskt kunnande som är problemet, vi skulle mycket snabbt komma ikapp om vi bara inte ständigt satte krokben för varandra.  Vi som mänsklighet är i grunden mer kreativa än kulturer som bygger på konformism.  Kan rentav vara så att utomjordingar är rädda för vår skapande kapacitet och därför "hjälper oss" att sabotera för varandra.  Ser våra svagheter och jobbar via dessa.  Som att hjälpa korrumperbara individer med information.  Jämför hur en nolla kan vinna över hälften av världens schackmästare genom att se hela bilden.  (2013-01-13 21:16 #430 i tråden "Vem ska rädda världen?[länk]  samt 2013-01-10 08:10 #405 i tråden ""Det har gått för långt"[länk] .)  Etablissemanget tycks långsamt och metodiskt göra samhället mer inrutat.  Vi tycks långsamt bli allt mindre fria, allt mer som små kuggar.  Robotiserade.  Normala människor vill leva och låta leva.  Det är något annat som styr denna process.  Kanske utomjordingar som är rädda för vad vi kan göra.  Det står redan i Bibeln hur vi begränsades för att det annars inte skulle finnas någon gräns för vad vi kunde göra, som jag utvecklade i fotnot 5 till min text "Tro på liv och död[länk] .  Fotnoten utgår från KJV Bible, Genesis 11:6.  Det framgår inte alls lika tydligt i de moderna svenska versionerna.  Föreställningsförmågans kraft är nyckeln till skapande.  Och se hur detta motarbetas!

Utomjordingarnas teknologi kanske har utvecklats över eoner.  Men grundprinciperna för den skulle vi snabbt fatta om vi bara inte hölls i medeltida vetenskapligt mörker.  Åter igen våra svagheter, att vi inte vill framstå som idioter.  För hela det vetenskapliga etablissemanget kommer att framstå som idioter när det går upp för folk att grundläggande misstag har vidmakthållits i hundratals år.  Se "Ovetenskapsparadigmet" trådarna här på Sourze (#24:  [länk] )  samt på min blogg  (#3.2:  [länk] ).  För att komma förbi detta behöver vi alla kunna erkänna för oss själva att vi kan göra grundläggande misstag.  Släppa prestigen, kunna erkänna detta för varandra.  Gör vi det då kan vi lösa upp gamla brandväggar inne i våra medvetanden, mellan våra föreställningar, som jag postade i "Ovetenskapsparadigmet" tråden 2013-01-24 10:08 #137  [länk] .  Några som inte alls behöver vara smartare än oss, men som tycks kunna se rakt igenom vår dimension, utnyttjar vad jag kan förstå våra svagheter mot oss.  Vårt jobb är att övervinna detta, att släppa barnsliga sandlådeaktiga bråk.  Att bli vuxna.  Denna jord kan vara vår barnkammare...
32/ Leif E. Hur tror du att utomjordlingarna har löst detta med att kunna åka snabbare än ljuset, med ett krökt universum, ja du vet teorin som är jämförbart med att böja ett A4 ark så att ändarna möter varandra osv.

Jag har ofta djuplodade samtal med min äldsta bror som är väl så utbildad i fysik och kemi och jag påstår med stöd av partickelforskarna att det kanske blir tvunget att ändra på de fysiska lagarna om higgpartikeln påvisar att vi har större möjligheter inom fysiken som vi tidigare ansett som att vara möjligt. Det här tror inte min bror på, du ska veta att det tog flera år att få honom att inse att vår planet är hemsökt av folk ifrån andra planeter, självklart han började att studera allt tillgängligt material, men han anser att dessa varelser kan omöjligt komma ifrån andra planeter avstånden är för stora och då återstår att de dyker upp ifrån en annan dimension som han kanske skulle kunna acceptera, som han också gör i en viss mån.
32/ Leif E.  Hur tror du att utomjordlingarna har löst detta med att kunna åka snabbare än ljuset, med ett krökt universum, ja du vet teorin som är jämförbart med att böja ett A4 ark så att ändarna möter varandra osv.
(X-man 2013-01-25 13:37 #33  [länk] .)
Ja, om Miles Williams Mathis laddningsfältteori och hans teori om hur elementarpartiklar är flerlagriga magnetiska rotationer och elektriska fält/obalanser i det underliggande laddningsfältet är riktig då kan man likna materien vid virvlar i en bäck.  Vattnet är då det underliggande laddningsfältet, det vi inte kan mäta, för vi är bara virvlar i virveln och virveln vet bara om och ser bara andra virvlar.  Som kan vara galaxer, myror och elefanter.

Om du är en virvel i en virvel men lyckas förändra din virvelegenskap, då flyttar du dig snabbt till en annan mer lämplig plats i bäcken.  Starkt förenklat är detta min barnkammarförklaring av The Casing Theory och Non Linear Time Field Frequency Acceleration (NTFFA).  Jag har tidigare berört detta här på Sourze, se t.ex. 2012-08-23 16:31 #119 i "Vad behövs för att vi medborgare ska bry oss?" tråden  [länk]  och 2012-10-11 19:47 #6 i "Massproduktion av energi är en samhällsfara" tråden  [länk] .  Länk till The Casing Theory[länk] .  Kopia:  [länk] .  PDF-version:  [länk] .

I en kommentar betitlad "Our bodies are potentially space-vehicles" har jag i forumet "Den nya människan vaknar" dessutom gjort några speciellt signifikanta klippklistringar ur The Casing Theory[länk] .
PS:  Den andra av mina länkar till där jag tidigare berört detta innehåller en text jag känner måste upprepas:
[...]  Min triangulering är att man bör ta del av dessa forskares arbeten och förena dem, för att skapa den nya världsbilden:  Mehran T. Keshe, Miles Williams Mathis, The Casing Theory/The Gwandau Team, Ruggero Maria Santilli, Dewey B. Larson, och många fler.  När man börjar förstå vad spin är rent fysiskt med Miles Williams Mathis, då börjar man förstå vad materien är.  Rörelse.  Evig rörelse.  Materien är evig rörelse.  Perpetuum mobile!  Rekommenderar alla Miles Mathis papper, men kanske i det här sammanhanget till att börja med:  http://milesmathis.com/nuclear.pdf  [länk]  [PDF].  (Vi kan f.ö. inte överlåta fysiken till den av underrättelsetjänsterna styrda universitetsvärlden ( http://milesmathis.com/control.pdf  [länk]  [PDF] ) !  Vi måste ta ansvar för vår egen kunskap!)  DS.
(2012-10-11 19:47 #6 i "Massproduktion av energi är en samhällsfara" tråden  [länk] .)
Ett till PS:
[...]

Vår dimension tycks bestå av linjär el plus magnetiskt spin.  Som Jan Rosbäck uttryckte det i ett meddelande till mig den 28 september:
Den så kallade ljushastigheten c blir då ett gränsvärde där våra dimensioner expanderar till vad de är från en linjär och en spinnkomponent.  En linjär ljushastighet existerar egentligen bara som en tidslucka i hjärnan.  Vår dimension är ju elektrisk till sin natur och när den linjära komponenten (el) bildar ett nät tillsammans med den roterande (magnetiska) spinnkonstruktionen bildas ett tredimensionellt rörligt hologram.  Det är vad Keshe har kommit fram till, och varför Einsteins relativitetsteori saknar hastighetstransformation, den finns helt enkelt inte.  "The chargefield provides instantaneous communication".
(Leif Erlingsson 2013-01-17 13:05 i "Ovetenskapsparadigmet" tråden  [länk] .)
Notera "instantaneous communication".
I #34 ramlade två ord bort, "är riktig".  I min arkivkopia på  [länk]  så är detta rättat, men på Sourze så får du tänka in de två orden före "då kan man likna materien vid virvlar i en bäck." i den första meningen.
I slutet av #34 länkade jag till detta:

2009-11-26 länkade jag till The Casing Theory från Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå och några dagar senare skrev jag, här med den nyare rubriken från "Den nya människan vaknar" återpostningen:
Our bodies are potentially space-vehicles

The Casing Theory, some cutpastes:

"Underlying field energy, or Non Linear Time Field Frequency Acceleration (NTFFA), is according to the Unity theory what makes everything exist."

"This NTFFA value is unique for every existing field system in universe, from the smallest particle to the greatest galaxy cluster, and is the very signature that allows for any field system to coexist with the rest of universe."

"Then how do the extraterrestrials construct the drives in their amazing crafts?"

"By focusing the underlying field correctly, and by encapsulating this field effectively, one is able to create a self sustained unified field, in which all matter, space and time inside the controlled field starts to relate to the surrounding outer field as a unique self sustained unified field system.
When now fed with supportive field energy from the FFM source, anything inside this field becomes a part of the FFM field signature, thus the whole craft is being elevated to a self sustained field with a unique signature relative to all other fields in Universe.
Here I want to emphasize that there is one vital factor easily missed regarding the understanding of the FFM-field created in the vessel.
The properties of this self sustained unified field are by no means electro-magnetic, even if it is diffracted forth by focusing the electromagnetic field with the set of FFM-magnets.
As a conclusion, the field diffracted by the electromagnetic geometry is focusing the very underlying field that feeds every particle with the necessary energy and identity information needed in projecting it into existence.  This goes for the "empty space" between the particles as well.
So the trick here is to disengage from the signature of the earth field by imposing a new self sustained unified field, in a way like plugging into a separate energy line connected to the underlying matrix."

Google "The Casing Theory",  http://www.google.com/search?q=%22The+Casing+Theory%22  [länk]

Add the idea that maybe our DNA has a similar function to the Bismuth and various layers in the casing of the space vehicle, that according to The Casing Theory and The Unity Theory enable them to tune in to any desired space-time coordinate in the universe and maybe in the multiverse.  This would mean that our bodies are potentially space-vehicles which can take us anywhere and anywhen in time and space -- if we get our "junk DNA" in order.

Just a thought.  Playing with an idea here.
(Leif Erlingsson i slutet av november 2009, på "Tribe":  [länk] .  Återpostning 2012-08-23 08:59 på "Den nya människan vaknar":  [länk] .)
Jag har i dag, efter att oscar: berven frågade efter texten, letat upp C. M. O.:s ursprungliga artikel, som jag hade i ett skickat mail.  Och läst den på nytt.  Den är faktiskt en mästerlig redovisning av hur skrämmande och omvälvande de förändringar vi genomgår ter sig från perspektivet att förändringens budbärare à priori har fel.  För sanningen raserar förvisso de lögner vi lever av.  Inte bara lögnerna om demokratin, utan även lögnerna om vår verklighet.  De stora vetenskapliga mörkläggningarna.  Och lögnerna om vad vi själva är.  Synd att C. M. O. tog bort den.  Den tydliggjorde mångas perspektiv.  Sanningen är verkligen en "diabolisk" sammansvärjning mot gobelängerna av lögner.  Åtminstonde från deras perspektiv som lojalt försvarar dessa gobelänger, som har sin hela trygghet i dem.
Och som sagt, sanningsrörelsen ingick uppenbarligen i planeringen av 9-11.
[...]  Jag är nämligen så pass "konspiratorisk" att jag tror att sanningsrörelsen ingick i planeringen av 9-11.  Det hela bör ha varit "Game Planned", och behovet av att styra bort sanningssökare från farliga frågor förutsett.  Se även min kommentar #169 i tråden "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning[länk] .
(2011-02-08 22:05 #63 i "Demokrati ingen lösning för överbefolkade länder" tråden  [länk] .)
Fast då får man se ännu längre.  Vad vill man uppnå, varför, och vilka kan vilja detta?  C.M.O. har inte alldeles fel, men han skuldbelägger fel människor.  Han så att säga skjuter på budbärarna.  Medan Dr. Judy Wood identifierat vilka som vet vilka som kan ha gjort 9-11.  Och genom hur hennes rättsfall olagligt stoppats demonstrerat att sanningen om 9-11 är en statshemlighet.  Att den involverar någons hemligstämplade teknologi.  Men varför användes då denna teknologi mot USA?  Var det faktiskt, precis som C.M.O. menade, någon som ville förstöra den demokrati som faktiskt ändå finns?  Jag menar, på lokalplanet finns den ju alldeles definitivt.  Det är inte sanningssökarna C.M.O. ska skuldbelägga, utan dem som skyddar statssäkerhetshemligheter trots att det får dessa konsekvenser.  Fast C.M.O. fick kanske kalla fötter när han fattade det?  (D.v.s. om han fattade det.)
I den ursprungliga tråden skrev Hjalle:
CMO är avslöjad, jag hittade den här sidan ute på webben som han hämtade sitt material ifrån för att kunna skriva den här artikeln.  [länk]  [Numera en död länk, finns inget där.]
(Hjalle 2010-06-07 23:13 #92 i den ursprungliga "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning" tråden  [länk] .)
Om det stämmer, att C.M.O. plagierat en text, vilka har i så fall producerat ursprungstexten, och i vilken agenda?  Söker C.M.O. sanningen, eller söker han avskärma sig från densamma?  Ett stort problem för oss som söker sanningen är att information ofta försvinner från länkar.  Copyright används för att ta ned YouTube klipp och webbsidor som försöker få sammanhang i disparata fakta.  Hela  http://kristofferhell.org/  och även  http://highcrimes.org/  togs t.ex. ned utan förvarning för att hostingföretaget intimiderats av svenska polisen.  (Den senare siten dokumenterade den svenska regeringens och stora delen av riksdagens samt ledande svenska militärers delaktighet i krigsbrotten i Libyen, samt hur åklagare vägrat röra vid detta.  Som tur är hade jag sparat en kopia av den senare:  [länk] .)

För ett öppet demokratiskt samhälle, som jag vill ha - det jag ifrågasätter är inte demokrati som idé utan att den inte fungerar -, så måste full transparens råda.  Det innebär att vi medborgare måste få citera och referera vad som tidigare är publicerat offentligt.  Att använda copyright för att hemlighålla för demokrati och öppenhet nödvändig publicering förstör demokratin.  Förstör öppenheten.

Copyright kan vad mig anbelangar gärna få skydda musik och fiction, men inte återpublicering av snuttar från viktiga dokumentärfilmer om vår nutidshistoria eller snuttar från nyhetsmedia, så som YouTube nu censureras av de som vill avskärma oss från förståelse av vår samtid.

Här återpublicering av C.M.O. texten:  [länk] .
I den arkiverade ursprungliga diskussionstråden har jag också pekat om några andra länkar till material som nu försvunnit från originallänkarna till arkivkopior jag ordnat, som länkarna till John Lamb Lash på Blog Talk Radio och till hans samtal med Dr. Judy Wood.  Dessa samtal har även inspirerat mina två texter "Tio år av konspiration[länk]  och "De fysiska bevisen[länk] ,  båda från hösten 2010.
Fel länk nyss.  C.M.O. texten:  [länk] .
(Fixar det dock sen i min arkivkopia av denna tråd, så läser du där är det nog snart rätt länk även i det förra inlägget.
Det jag ser är hur man på alla sätt försöker avväpna befolkningarna, så de som i dag sitter på makten inte ska känna sig hotade.  Både rent fysiskt, som hur ofta sannolikt avsiktligt skapade vansinnesdåd ska göra oss rädda för beväpnade medborgare, och genom att medborgare beväpnade med information misstänkliggörs.  C.M.O. implicerade att den senare kategorin eg. är smygnazister.  En video som visar hur beväpnade medborgare kan rädda demokratin är den här filmen om "Slaget om Athens[länk] .  (Lite symboliskt, genom att grekiska Aten lite grand står som symbol för demokrati.)

Gordon Duff, Senior Editor with VeteransToday.com, menar ju t.o.m. att vi inte har förtjänat att veta sanningen om vad som verkligen pågår.  T.ex. sa han i ett telefonsamtal som spelades in och sedan har offentliggjorts att den teknologi som använts för 9-11 e.g. är till för det planetära försvaret.  Visserligen ifrågasatte han att den använts mot USA självt, men han ansåg inte att allmänheten förtjänat sanningen.  (Se mitt inlägg #119 i "Tio år av konspiration" tråden  [länk]  samt inlägg #117 i samma tråd  [länk] .)

Men vilka är våra verkliga makthavare?  De med information ingen annan har måste rimligen ha makt ingen annan har.  Nazisterna forskade på den här teknologin, och Nicola Teslas assistent har starka kopplingar till såväl nazityskland som till CIA och Bush-klanen.  Se mitt inlägg #82 i "BARNFATTIGDOM - finns den?" tråden [länk]  där en del dessa kopplingar redovisas, och där jag länkar vidare till April 2007 Idaho Observer med mer information om detta.  Tänk om det faktiskt är så att nazisterna vann andra världskriget men förlorade Tyskland som jag tidigare föreslagit, och att man håller oss alla i mörker genom att kalla de som söker förstå vad som verkligen pågår för nazister.  Som ett trollkarlstrick med ena handen, för att vi inte ska se vad andra handen gör.  Tänk om det är de verkliga Nazisterna som har byggt upp ett planetärt försvar.  Mot vilka i så fall?  Även om inte Gordon Duff tycker att vi förtjänar att veta sanningen så är det just vad jag vill veta.
Fick e-post respons på
(Leif Erlingsson 2013-01-25 07:57 #32  [länk] .)
Löd:
Där satte du verkligen huvudet på spiken, Leif!

Dessa mystiska "utomjordingar" som är som "the elusive pimpernel" (now you see him now you don't).  De vill inte riktigt vara sedda, de visar sig kanske lite för skoj skull eller bara av rent misstag - vem vet.  Om de var här för att skynda på vår utveckling skulle de inte smyga i buskarna sådär.  De är inte här för att skynda på oss.  Antingen är de här för att studera oss eller för andra agendor som vi bara kan filosofera över.  Men helt klart verkar - åtminstone somliga av dem - vara här för att hålla oss på mattan.  Om och om igen ser man tecken på att den agendan finns.

Teknisk hjälp och kunnande, när den bara ges till ett begränsat fåtal som går i deras ledband (utomjordingarnas) och när detta kunnande också antagligen är oerhört begränsat från vad de kunde gett är inte det viktiga.  Det är vår egen utveckling som art som är den viktiga - hur vi är som människor, hur vi tänker, känner, handlar.  Det är den verkliga höga utvecklingen när vi kommit upp ur det träsk mänskligheten fortfarande larvar runt i.  Tänk bara att vi slänger 1/3 av all mat, samtidigt som 1/3 av alla människor svälter.  Det är verkligen larvigt.
(Postad 2013-01-25 14:28:18 på mailinglistan "Odjurens Tid", gå med om du vill veta vem som skrev,  [länk] .)
alien det här måste du känna till annars är du en vanlig svensson som inte ens vill förstå.  [länk]
(X-man 2013-01-24 00:20 #20  [länk] .)
Bibeln har ju alltid talat om dessa, det är bara inte alla som förstått det.  [...]
("The Real Story Behind Aliens Ufos Demons_ Illuminati & Satanism." Uploaded on YouTube 2011-01-15 by Lee Goodall  [länk] .)
Det är väl "helvetet", kantänka.  Som numera "inte finns".  En varmt troende kvinna sa för många år sedan till mig att Satans största trick varit att övertyga människorna att han inte finns.  Häpp.  :)
(Leif Erlingsson 2013-01-24 12:08 #25 i "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning diskussionen" tråden  [länk] .)

1:38:36 in i filmen ser det ut så här, klicka:  [länk] .  I den svenska folkbibeln blir citatet:
De är ondskefulla andar som gör tecken, och de beger sig ut till kungarna i hela världen för att samla dem till striden...
Innan i filmen har de diskuterat hur många kända UFO-forskare efter att ha forskat länge och väl har kommit fram till att UFO-fenomenet är mer relaterat till änglar och demoner än till andra planeter i vår dimension, men hur det aldrig gjorts någon film på ett sådant tema medan det gjorts otaliga filmer på temat utomjordingar från en annan planet.

Det ser verkligen ut, när man ser på vår värld i dag, som ett gäng krigsänglar i kulisserna dirigerar föreställningen.  Ja, i George W. Bushs första tal som president så förklarade han rent ut att en «ängel svävar över dessa virvlar och leder denna storm».  (Nämnde det förut i "Tio år av konspiration" tråden 2013-01-21 19:39 #121  [länk] .)  Talskrivaren plockade det i sin tur från John Page, 1776:  "an Angel rides in the Whirlwind", se vidare intressanta bibelkopplingar på  [länk] .  Där det konstateras utifrån Bibeln att demoner är fallna änglar, och då specifikt att ett kodord för Lucifer är ängel.  Så George W. Bush tycks ha sagt att det är Lucifer som leder detta som nu pågår.  Intressant.
#45, Erlingsson, paradoxen ligger väl i att Gud fader himself har väl på intet sätt själv försökt att påvisa sin existens. Den ena delen av treenigheten Jesus, var väl inte heller så påstridig då han varken till Pontus Pilatius eller till Kaifas intygade att han var Guds son, Judarnas Konung. Lärjungarna om dom nu något visste så hade de tystnadsplikt fram till tredje dagen efter det att Jesus satt på sig vingarna. Men det var väl inte så många som såg när han satte på sig vingarna.

Leif, så här 2013 år efter - är det inte dags att inse att Jesus var en vanlig kille med ett namn som var lika vanlig i Judeen, som Lars är i Sverige? Var han inte världens första rebell som tyckte att judarna tog för mycket betalt för reningsbaden inför kyrkbesöket. Att obstruera en lönsam affär, sådant straffar sig alltid.

Konklusion: ingen Gud - ingen Satan. Häpp!
Konklusion:  ingen Gud - ingen Satan.  Häpp!
(Leif E Ström 2013-01-30 10:20 #46  [länk] .)
Oavsett vad vi själva kommer fram till så visar det sig när man närmare studerar saken att de personer som sitter högst i de mänskliga hierarkierna tar både Gud och Satan på högsta allvar.  Därför kan de ej ignoreras, för om inte annat så existerar de som föreställningar och de påverkar därmed din och min verklighet.  Och bak stängda dörrar deltar de högst upp i de mänskliga hierarkierna i ockulta ceremonier för att befästa sina förbund med andemakterna, så vare sig dessa andemakter från början finns immateriellt i energifälten runt oss (vilket är fullt fysiskt rimligt i den vetenskap jag studerar) eller de skapas utifrån människors föreställningar (vilket även det är lika fysiskt rimligt i den vetenskap jag studerar) så är det uppenbart att de i någon mening synkroniserar makten.
Detta fenomen Gud och Jesus som existerar i folks hjärnor sedan antikens dagar, här kan man tala om det långvariga politiskt korrekta. För vad är religion för något, om inte en form av politisk ideologi. Därför finns det ingen anledning i världen att ta någon större hänsyn till dessa troende för sin politik. Så det där larvet om religionsfrihet skulle bort så till vida att inga förmåner ska ges till dessa religiösa sekter. Muslimerna ska inte få ha några monument över sin politik i Sverige och gapande fanatiker i minareter! Vilka skulle tycka om att nazister byggde högborgar med hakkors-flaggor och nazistiska stridsrop likt Islam?
Precis! Och va f-n skall vi ha partier till, och partistöd? Se vad de ställt till med, inte bara nassarna och kommunisterna! Och idrottsklubbar, bara pengar och skador och de andra glor på dom på TV. Förresten TV, dumburken! Skicka den till Kina och Nigeria på tippen där, jaså det gör vi redan...
Och alla dessa föreningar som stoppar konstiga tankar i folk! Som syföreningar som just det utnyttjar kyrkan, som utnyttjat staten! Snart har vi väl muslimska syföreningar, i moskeerna också!!! Va!?
#49/Vad ska vi ha alla husbilar till? Bort med alla husbilar från vägarna, vid möte vet man inte om det är ett hus eller en bil man möter.
Jocke om ditt inlägg inte var ironi, (det är svårt ibland att veta om du menar allvar eller om du driver med oss) nåväl, om man verkligen sätter sig in i folk beteendemönster och deras resonemang, så är det sprit och sport som dominerar bland män och sprit och gnäll över männen när det gäller kvinnor" som vi män får till livs och inte minst på Sourze som bekräftar mitt påstående! Hur som helst visst har vi underliga levnadsvanor och som du påpekar dumburken förvrider hjärnorna på folk detta propagandamedel som utnyttjas till bristningsgränsen som sätter griller i folk. PK hade aldrig kommit till stånd utan Tevens hjälp att sprida lögnpropaganda så är det bara man kan avslöja många lögner som läses upp i alla nyhetskanaler, tala om Sovjetiska modellen att storebror ska bestämma vad du ska tycka och tänka. Ta dessa stackars muslimer som är mer eller mindre rökta på att ha civiliserade åsikter utan styrs av satans profeter, stackars människor säger jag!
Politiska partier är av ondo" åtminstone i den form som är idag där politikerna kliar varandra på ryggen och hånler åt folket och betraktar oss som byfånar, jo så måste det vara, med alla sjuka förbud för att inte politikerna själva ska ses som de verkliga åsnorna enbart, utan alla ska med som Göran Persson ville ha det, alltså följ Pk reglerna och håll käft!
#47, Erlingsson, ursäkta en novis, plötsligt slår det mig att jag är en förnöjsamn person trots alla bistra rader från mitt klaviatur. Jag nöjer mig med trädgård och bibliotek, samtidigt som jag lärt mig att ha tråkigt utan att tröttna. Trots detta markfasta läge har det alltid undrats över om all energi är mentalt lönsamt. Hur stor inverkan tror du att ockulta ceremonier och andra andemakter skulle fått om dina företag ekonomiskt sett vore extremt lönsamma? En fråga gällande lönsamhet som inte behöver ställas är om du fått chansen till en seans bestående av Helena Blavatsky och nationalklenoden Strindberg, dessa giganter som man idag skrattat åt.
Tillägg 49 Och snart sitter dom där och stickar hucklen, för svenska skattepengar! Och partierna sen, bara ta fram räkneramen, snart är dom alla muslimer i riksdagen!
50 Säkrast du flyttar på dig Lasse i Gatan.
Men va f-n bort med ALLA bilar som bara ställer till det, och snart är dom samtliga kinesiska rishögar! Och vi måste lära oss säga Volvo på kinesiska.
Bästa vägen blir förstås att ta bort själva gatan då förstås. Så blir vi av med Lasse därifrån också, för hans egen skull, in med honom i nåt hus nånstans.
#47, Erlingsson

[...]

Hur stor inverkan tror du att ockulta ceremonier och andra andemakter skulle fått om dina företag ekonomiskt sett vore extremt lönsamma?  En fråga gällande lönsamhet som inte behöver ställas är om du fått chansen till en seans bestående av Helena Blavatsky och nationalklenoden Strindberg, dessa giganter som man idag skrattat åt.
(Leif E Ström 2013-01-30 13:09 #53  [länk] .)
Poängen är den övergripande agendan att slå sönder ekonomierna för att skapa problem som sedan ska lösas, så att vi i tacksamhet ska överlämna all makt.  Företags lönsamhet kan snabbt förstöras av nya regler.  Verksamhet kan förbjudas, o.s.v..  Varken du eller jag kan agera oberoende.  Om du t.ex. sätter upp en klinik för att bota folk från cancer men använder andra metoder än att förgifta och skicka radioaktiv strålning på dina patienter, så lovar jag att du får problem.  Det spelar ingen roll att många sådana kliniker där de ändå kunnat verka har mycket bättre resultat än de som förgiftar och bestrålar sina patienter.  Bara som ett exempel, det finns många andra.  Det finns nätverk av sammansvurna som ser till att vissa verksamheter inte får blomstra.

1:49:09 in i "The Real Story Behind Aliens, Ufos, Demons, Illuminati & Satanism."  lyssnar vi på "USAs sista riktiga president", John Fitzgerald "Jack" Kennedy,  [länk] :
Ladies and gentlemen.  The very word secrecy in repugnant in a free and open society.  And we are as a people, inherently and historically, opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings.  Even today, there is little value in insuring the survival of our nation, if our traditions do not survive with it.  And there is very grave danger, for we are opposed around the world, by a monolithic and ruthless conspiracy, that relies primarily on covert means, for expanding it's sphere of influence.  On infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerillas by night instead of armies by day.  It is a system which has conscripted vast human and material resources in the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations.  It's preparations are concealed, not published, it's mistakes are buried, not headlined, it's dissenters are silenced, not praised.  No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed.  But I am asking your help in the tremendous task of informing and alerting the American people.  Confident that with your help, man will be what he was born to be.  Free and independent.

{Forts..., 1:51:06:  [länk] .  Från början av talet, 1:49:09:  [länk] .}
Jocke du är på det humöret att hopplösheten har tagit överhanden på dig, så välkommen i gänget och givetvis Lasse som har många poänger under sin färd på Sourze som har faktiskt fått upp ögona på flertalet med bevisliga sanningar, som man inte kan förneka, bortsett de PK förgiftade som är obotliga. Du själv kommer med många bra insikter, som är värt att ta del av, men tyvärr du vill inte ha med mig att göra, det får räcka med lite fula tjuvnyp om X-man när du riktar dig till annan person. Men jag ska inte ta upp gammalt groll som jag har lagt bakom mig för livet måste gå vidare med nya vyer och just detta har jag märkt att du skaffat dig på senare tid, så hoppet finns även om dig att vilja se verkligheten som den är! Detta mörkande som flertalet håller sig med håller på att rämna, vi är några stycken här som gör allt för att vi ska vakna upp och se att vårt samhälle är en katastrof och orsaken bakom detta är just det "politiska korrekta" som ska försvaras (som innehåller så mycket bedrägeri) för att landets maktgalningar ska bli försäkrade om att återväljas 2014!
#47,Leif, jag är imponerad, men samtidigt lite förskräckt då du har svar på allt. Då det gäller cancer och dess behandling kan jag bidra med erfarenheter sedan 1992.

Det nätverk som du åberopar stämmer väl på just cancerbehandlingen.
Drygt 10% av alla kostnader för cancerforskning läggs på den preventiva delen. Den sjukdom som Busch och François Mitterrand på 90-talet lovade skulle vara utrotad inom 10 år? Höjdarna räknade inte med att läkemedelsjättarna föredrar en effektiv och dyrbar behandling.
Vad världen väntar på är den ultimata tabletten för hormoniell behandling så länge intresset är svagt för den definitiva utrotningen.

Sverige är dock bäst i klassen då det gäller överlevnaden. Vår kultur gör att många med oro går och undersöker sig i betydligt större omfattning än övriga världen. Tänk på det och anamma för din hälsas skull.

#47, Erlingsson

[...]  Helena Blavatsky och nationalklenoden Strindberg, dessa giganter som man idag skrattat åt.
(Leif E Ström 2013-01-30 13:09 #53  [länk] .)
Anledningen att vi ska skratta åt dem är så vi inte ska råka diskutera dem på allvar.  Löjet är en avsiktligt skapad del av vår indoktrinering.  Insatta skrattar dock inte åt dem.
#47, Leif, jag är imponerad, men samtidigt lite förskräckt då du har svar på allt.
(Leif E Ström 2013-01-30 #57  [länk] .)
Inte så konstigt då jag i ständig dialog med andra allvarligt satsande sanningssökare sedan första halvan av förra årtiondet ihärdigt har sökt komma till kärnan i varför vår situation är som den är.  Plus att jag avsiktligt agerar maximalt socialt responsivt.  (Se Johan Asplund, social responsivitet.)
Leif Ström är det inte så, att alla drar vi vårt strå till stacken, du själv skriver väl så valda kloka ord, men det är klart att breda Leif, din namne är svårt! Han som djuplodar sig ordentligt för att finna den egentliga sanningen, ja nu menar jag inte på, att en del nödvändigvis ljuger här, utan de mer eller mindre hakar på det allmänna tugget, som inte leder till något annat än förtret för dem som blir väckta och har det svårt med att smälta den egentliga sanningen, som ändå existerar, det gäller bara att söka den som vår broder Leif E gör och därför är han en klippa på Sourze!
[...]

Sverige är dock bäst i klassen då det gäller [cancer-] överlevnaden.  Vår kultur gör att många med oro går och undersöker sig i betydligt större omfattning än övriga världen.  Tänk på det och anamma för din hälsas skull.
(Leif E Ström 2013-01-30 14:24 #57  [länk] .)
Inte fel att undersöka sig, men man får akta sig för kemoterapi:
Cancer research:  Chemotherapy promotes cancer tumor growth  [länk] .
Ny studie:  chemoterapi ökar cancertillväxt  [länk] .
Som en av kommentarerna på den senare konstaterar, det är på tiden att vi fattar att det pågår ett krig mot människan.  Läs hela kommentaren (på engelska) på senaste länken ovan.
Men det finns kurer och en hel del kan man göra själv (vet utifrån åratal av läsning i ämnet vad jag själv skulle göra om jag fick en sådan diagnos).
Bota cancer  [länk] .Andra Sourze-kommentarer av mig som nämner ämnet cancer:  [länk] .
I en text som antingen är en förfalskning från 1896 eller äkta vara från 1871 så förutsägs väldigt bra mycket som har hänt sedan dess.  Ang. det tredje världskriget, de första två fanns förutsagda redan 1896 (eller 1871 om det är äkta), så står det i texten bl.a.:
The third World War must be formented by taking advantage of the differences caused by the 'agentur' of the 'Illuminati' between the political Zionists and the leaders of Islamic World.  The war must be conducted in such a way that Islam and political Zionism mutually destroy each other.  Meanwhile the other nations, once more divided on the issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion...Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity...will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in public view.
Källor:

H. A. Gwynne (ed.), "The Cause of World Unrest" (no date, no publisher, no ISBN specified  [cover:  [länk] ]), pp. 50-52 [see  [länk][länk][länk][länk] ,  also, an OCR PDF scan of the original 1920 edition:  [länk] ].
Den research jag hittat detta genom:  Terry Melanson 2010-10-05, "Albert Pike to Mazzini, August 15, 1871: Three World Wars?[länk] .

Kommentar:  De tankesystem som inte bygger på full öppenhet och sanning kommer att gå under.  Vill t.ex. kristendomen överleva så måste den lära sig att inte skydda lögn.
De idéer som inte bygger på full öppenhet och sanning kommer att gå under.

Detta förräderi av maktens herrar att hålla de verkliga förövarna av 9-11 bak ryggen genom att förbjuda ett öppet sanningssökande  -  för man skulle ju bara leta efter förklaring till hur terrorister i flygplan utfört detta, se "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" 2011-02-04 06:00  [länk]  -  tror jag är en av de faktorer som starkast drivit flest både högt och lågt uppsatta personer i de amerikanska säkerhetstjänsterna till att tappa all lojalitet till sina herrar.  Undrar varför just svenskar är så fega?  I Norge finns det politiker som utan att ursäkta sig öppet ifrågasätter lögnerna.  Den enda svenska riksdagsman som vågat bad sedan om ursäkt, och är nu ute.

[Jämför gärna även den arkiverade diskussionstråden  [länk]   samt artikeln "Tio år av konspiration[länk] .]
På tal om  ... (Ledsen men långa länkar fungerar inte i forummiljön här utan drar utsidan/Red)
På tal om  "Sanningsrörelsens diaboliska sammansvärjning"  (CMOs artikel från 2010-06-06),  läs om Vaken-rörelsens totala ointresse för vad som hände den 11 september 2001 trots att man presenterar sig som sökande sanningen om denna händelse:
http://kristofferhell.net/vakens-svar/    Läs hela artikeln på länken till vänster.  Ett kort citat:

Sakfrågan
Vad Dr Judy Woods forskning beträffar, bekräftar email från admingruppens medlemmar vakens fortsatta totala ointresse för den enda brottsplatsundersökning som faktiskt genomförts av händelserna i New York vid 9/11 - samtidigt som de fortsätter att pumpa ut desinformation från bl a AE911.

Vänliga hälsningar,
Leif ErlingssonAndra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
Se gärna även "Multitrådig orientering vårvintern 2013":  [länk] .
TACKSAM till Redaktionen som nu ingripit mot oändliga länkar som inte läses av någon men fyller sidorna dag efter dag. Det kan inte ha varit Sourzes ursprungliga syfte att detta media skulle vara några fås självbespegling. Det skrämmer i väg andra./ Jag tycker mig se andra förbättringar här också. Jag ser en ny VÅR för Källan där många röster för höras men inte hur som helst.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .