Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Vem tjänade på 11 september?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Vem_tjanade_pa_11_september/Sourze_style.html .
como #1 Nu tar du väl i förutom att du glömde "främlingsfientligt :-) Här har vi ju en ypperlig utgångspunkt för en så där 250 inlägg i "förelleremot" genren. Tänk om en disussion om hur vi människor ska lösa de oerhörda problem som vanlig rättsvidrig orättvisa förorsakar mänskligheten skulle dra så mycket klokhet ur sorzaren som 9/11 - då kanske vi skulle komma lösningen lite närmare...
Väldigt bra artikel! Det är denna agenda som alla människor måste förstå så att vi kan motarbeta den i tid. För er som behöver mer material att granska om 911. Kolla följande länk:
[länk]
Öh, jag kommer från en annan planet,(tror jag). Och undrar däför: Men är det verkligen sant det här med att planet mot pentagon inte fanns, eller hålet var för litet och ingen har sett nånting där? Finns det inga bilder, vittnesmål eller nånting? (Tacksam för riktigt svar!)
Riktigt bra artikel! Personen som under all förmodan tjänade mest på det största bedrägeriet i världen va Larry Silverstein. Sen hur många tusental miljarder $$ det tjänats på allt krigande tack vare 911 är nog en gåta. [länk]
#4 Jocke Nej det existerar inga vrakdelar från pentagon. Det finns massor med bilder på nätet som vistar strukturen på byggnaden direkt efter att det träffades. Spår av vingarna borde ses i denna bild till höger och vänster om raset men det gör det inte. [länk]
Jocke #4 :-) Du har inte alls hängt med va? Men det är verkligen svårt att veta vad som är sant och inte sant då det går att göra vad som helst med data nu för tiden. Fast de där med pentagon är det mer flagranta i den här historien där man tydligen inte lyckades så bra vem nu "man" i sammanhanget är. Svårt också med alla fallande kroppar som filmats med mobiltelefoner då allt sånt är ganska privat och når folken på lite oförutsägbara vägar. Ska man svälja huvudtesen (den officiella) så är det ändå en bragd av en fientlig styrka att kunna operera med så små resurser på sin fiendes hallmatta och skapa så mycket rabalder kring en av vår samtids mest brännande frågor - hur långt kan den moderna kapitalismen tillåtas gå med sin exploatering av den till synes maktlösa mänskligheten innan den slår bakut lika grymt som den blivit våldtagen? -- Frågan om det är konspirationsteorin som är sann blir - Hur grymt cynisk kan makthunger och girighet bli i sitt ständiga fikande efter mer?
Författaren och alla som idioter gillar den här artikeln är aidssmittade sexförbryare som våldtar bäbisar ... för det är tydligen helt OK att helt skamlöst anklaga oskyldiga för fasansfulla brott helt utan hållbar bevisning och att medvetet upprepa lögner och internetrykten som sedan länge motbevisats.
#5 Förklara gärna hur mycket man tjänar på att få ut 4.6 miljarder i försäkring för något som kostar 6-7 miljarder att återuppbygga! För att inte nämna markhyran på 10 miljoner i månaden (under 9 år hittills) utan fastighetsinkomster, tills uppbyggnaden är klar. [länk]
Du kan gärna få berätta vart i artikeln du uppfattade dessa? Enfaldigt, lögnaktigt, rasistiskt, vedervärdigt. [länk]
#13 Utsikterna att någon skulle lyckas förklara det för dig är obefintliga.
6 Tack, men sedan var frågan om vittnen. Vem har sett flygplan träffa kåken, altenativt sett en sprängninng utan flyplan? (Märk hur metodisk jag är!) Ingen film?
7 Ja jag har ju berört det här under artikeln om Obama, och i ett antal inlägg om hur vi fördärvar miljön och suger ut de sista resurserna. Planeten kan inte leva som USA eller västeuropa för den delen länge till. Och resten av världsmedborgarna kommer inte att acceptera det, med all info över TV och internet.
Jättebra artikel.. not. Samma gamla smörja som stöts upp och idisslas gång på gång. Hålet i Pentagon, fritt fall, BBC rapporterade raset innan det inträffade. Rena truth-bingon. Kul det där med BBC faktiskt. Hur tänker du, Hans Bergren? Skulle alltså Mossad & co ha ringt upp BBC och sagt att World Trade Center 7 är på väg att rasa? Och vad skulle poängen ha varit med det? Att tipsa BBC så att de inte skulle missa nyheten? "Oss emellan, 7 WTC kommer att rasa om tolv minuter men säg inget än". Här passar det faktiskt med lite internetslang: ROFL.
..sedan ballar artikeln ur mer än vanligt även med truth-gängets mått mätt - ok, så du anser att jordbävningen i Haiti orsakades av USA eller kanske judarna. Judarna är särskilt misstänkta, jag menar, hur många judar dog i jordbävningen på Haiti? De måste blivit tipsade av Mossad!
OK tack CMO. Men blev planet helt pulvriserat då? Inga bilder med plan? Stjärpartiet? Sign "Okunnig"
En bra artikel där jag i synnerhet vill lyfta fram detta: "att de här onda människorna som borde stoppas har ofantliga resurser och är kapabla till precis vad som helst, framför allt att förvända synen på folk." Särskilt väl har man lyckats med de mentala burkor som på Sourze uppger sig bevandrade i vetenskap och ivrigt skyndar till maktens och ondskans försvar. --- Angående Pentagon anser jag att utgångshålet genom den sjätte är helt sanslöst att betrakta. Och var låg det som slog upp detta osannolika hål?
Kan någon truthmupp förklara varför CIA skulle ha ringt upp BBC och sagt "snart rasar sjuan, men säg inget än!"?
#24
Finns inga "truthmuppar" här. Mupparna är de som tror på den officiella lögnen. Daniel, du som har sånt stort intresse för denna viktiga fråga kanske är intresserad av att se presskonferansen som "Architects & Enigineers for 9/11 Truth" höll i förra veckan på National Press Club i Washington D.C. Den har blivit uppmärksammad även i mainstream media, men självklart inte i svensk media. [länk]
#4 Jocke, det finns en intressant intervju med taxichauffören och vittnet Lloyde England som erkänner att 9/11 var planerat av folk "with all the money". Han berättar en historia när han blir intervjuad men en annan när han tror att kameran är avstängd. 6.40 in i klippet när han tror att kameran är avstängd säger han "This is too big for me man, this is a big thing" "This is a world thing happening. I'm a small man." "I'm not supposed to be involved in this." [länk]
#21 [länk]. Undvik bara idiot-siterna som Erika P och resten av dårarna länkar till.
Hans, intressant artikel men du saknar källor, fakta, som styrker det du skriver!

Det borde vara ganska pinsamt för digm som nämner ordet "okritiskt", om jag inte missminner mig.

Du tycks ta för givet att läsarna vet vad du skriver om och också "köper" det.

Vilka källor och fakta har du?

Tacksam för svar.
Erika #26. Tänk efter nu. Åker New World Order taxi och babblar om sina ondsinta planer så att taxichauffören hör? Nej, de åker naturligtvis i svarta limousiner.
Jag tycker att man i rättvisans namn får kalla den officiella versionen en konspirationsteori också.
Jag läser en intressant bok om av Andreas Von Bulow som heter "CIA och 11 september"-väl underbyggd med källor och Bulow verkar ha trovärdighet med en bakgrund inom den tyska statsmakten där han fick insyn i hur säkerhetstjänster opererar över världen.

Strategin med "false flag" attacker är ingen nyhet. Hitler fick diktatoriska befogenheter efter att han (eller hans thugs) bränt ned riksdagshuset 1933. Det genomfördes "krislagar" som sen blev permanenta-klingar det bekant? Vietnamkriget startades efter att Nordvietnam skulle ha attackerat ett amerikanskt krigsfartyg i Bay of Tonkin 1964-attacken skedde aldrig. Det fanns heller aldrig några atombomber i Irak. Kommer ni ihåg att Powell hade "bevis" som han visade för kongressen innan de attackerade. 1,5 miljoner irakier har dött på grund av kriget.

Fast jag tror att vi svenskar generellt är ovana och blåögda när vi betraktar världen och vilka krafter som styr. Att en stat skulle kunna vara så taskig. Våran stat är ju faktiskt snäll.


Kanske var det nån annan som köpte den där Tobleronen på Monas kort, vem vet.
klas #30, nog är den officiella versionen också en konspirationsteori och visst förekommer s.k. false flag-operationer. Ett exempel du inte nämner är hur tyska soldater utklädda till polacker fejkade ett anfall mot en tysk postering och gav Hitler en ursäkt att gå in i Polen och starta andra världskriget. Sanningsrörelsens problem är inte förekomsten av false flag-operationer utan de hiskeliga resonemang man för. Ta t ex Richard Gage, en av frontfigurerna för 9/11 truth-rörelsen. Med hjälp av en pappkartong anser han sig kunna bevisa att World Trade Center inte kunde rasa, vilket är ett fullständigt förkastligt resonemang eftersom komplexa superskrapor inte delar många egenskaper med en pappkartong. Dessutom skulle det varit en hårresande dum idé att fylla tre torn med termit, flyga in jetplan i två av dem men spränga alla tre och hoppas att ingen skulle märka något. Naturligtvis finns det oerhört mycket enklare sätt att skaffa carte blanche för krig och undantagstillstånd. En lastbilsbomb som sprängs på times square + skyll på muslimerna = krig.
#32 Eller varför inte släppa ut lite biologiska eller kemiska stridsmedel som sedan kunde "spåras" till Saddam . Inte ens "Anthrax breven" (om någon kommer ihåg dem) som skickades efter 9/11 lyckades man skylla på Saddam utan de spårades till ett amerikanskt lab. Och eftersom man genomförde "false flag operationen" för att få en ursäkt att invadera Irak och ta deras olja så skyllde man den på Saudier som skyddades av regimen i Afghanistan, och såg till att ingen Irakier eller någon som kunde knytas till Saddam fanns med bland kaparna. Dessutom "glömde" man att likvidera hälften av de utpekade kaparna eftersom de tydligen fortfarande lever i högönsklig välmåga. Så säger iaf truthmupparna.
#31 Daniel Hur förklarar du då mängden av termit kulor hittas i dammet vart har de kommit ifrån? Saken är den att deras plan nästan genomfördes med lyckad utgång men tack vare envisa vittnen och de nu välutbildade människor som gett sig in i debatten om händelsen så fortskrider det ända tills det tillsätts en ny utredning. De flesta av dem vill ha en ny utredning om vad som hände det datumet men motstrids med alla medel. Varför?. Kan du svara på värför det inte kan göras en ny utredning? När det nu är så många som ifrågasätter den officiella.
#33 Nej man har inte hittat några "termitkulor" man har hittat rostskyddsfärg. Inte ens Harrit själv tror f.ö på "superdupertermit-teorin" utan pratar om konventionella (men ljudlösa?) sprängämnen. Det görs ingen ny utredning eftersom det inte finns några trovärdiga invändningar emot den oficiella kollapsteorin, eller något trovärdigt stöd för ett "inside job". Hur föklarar du för övrigt att du ljuger hela tiden? T.ex. om vrakdelar vid pentagon, om Larry Silversteins vinst pga attacken etc... Varför ljuger man öht så mycket i sanningsrörelsen, t.ex. som Berggren ljuger om bristen på judar bland offren. Vad är eran verkliga agenda, den som ni inte vågar erkänna?
daniel#31. Ja, jag har inte sett Richard Gages demonstrationer men jag ska kolla upp det. Fast det finns ju även falseflag-operationer inom det fältet. Tea Party rörelsen har t.ex. diskrediterats genom att folk lejts och poserat som nazister på deras möten vilket såklart får stort genomslag i media och får många människor att instinktivt vända sig ifrån dem. Och på nätet så kan man ju avleda genom att leja lite knäppgökar...knäppgöken stödjer på så sätt indirekt den officiella versionen genom att folk känner "den här killen är nuts, det han förespråkar är då fel". Och jag tror faktiskt att de behövde en händelse med 911:s magnitud för att genomföra det de har gjort. Pre-emptive wars - Patriot Act - Rättfärdigandet av Tortyr...det är så massiva brott mot konstitutionen och mot frihetstanken att det behövdes något som skapade "code red" på allvar. I ett dokument som heter "PNAC - project for a new american century" - författat av killarna kring Cheney - så lades strategin ut för kommande krig och att det behövdes ett nytt Pearl Harbour för att kunna gå vidare..."Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event––like a new Pearl Harbor" ([länk])
#33, kasta inte påståenden omkring dig som om de vore fakta. Varifrån har du fått den uppgiften? En haveristsida typ Infowars? En "vetenskaplig" artikel skriven av Niels Harrit och granskad av någon annan medlem av truhrörelsen? Eller kanske bara från "internet"?
#36, i det här fallet behöver inte "New World Order" leja några knäppgökar, de dyker upp automatiskt som bananflugor runt en äppelskrutt. Jag håller med dig om en sak, och det har jag sagt förut - om vi leker med tanken på att "N.W.O" eller Mossad eller CIA stod bakom 9/11 så är tomtarna i truth-rörelsen deras största tillgång. Ett gammalt uttryck från kalla kriget kommer till sin rätt: Nyttiga idioter.
Käns som att det börjar osa hett om er stackare. Daniel om du tror att jag bildat min uppfattning pga alex jones så är du väldigt trångsynt. Under mina år så har jag säkert gått igenom 5000-10000 olika sidor med information om händelsen och jag kan säga att fragment av det mesta finns på de flesta sidorna. pusslet tog en tid att bilda men helheten är komplett för mig. Du får gärna tro på det du nu tror på men du står på förlorarnas sida för folket kommer segra i slutändan som de alltid gjort. Du kan kalla mig för lögnare och vad du vill egentligen så rör det mig inte ryggen. men du verkar ta åt dig personligt av vissa saker som skrivs. När en person väl tar åt sig på ett sätt så är det ett bevis på skyldighet eller medhjälp eller vad man nu ska kalla det. Sluta klanka ner på andra och ge dig in i det hela med lite stolthet och fakta i bakfickan. De som nu genomfört 911 har lyckats rätt bra med det men det håller inte i längden. Du har valt din sida och kommer att få det bevisat för dig när det hela väl kommer upp på ytan helt och hållet. Hur kan det komma sig att det finns så otroligt många olika källor som har liknande fakta. Tror du helt seriöst att alla har bildat sin uppfattning pga tex alex jones. [länk]
#36, dessutom - det hade varit betydligt enklare att lasta ett fartyg fullt med TNT och segla in det i t ex New Yorks hamn. Tänk dig ett scenario där man ränner ett lastfartyg fullt med sprängmedel in i Brookly bridge den 4:e juli. Symboliken är oerhörd, tio tusentals döda och oerhört mycket enklare att utföra än att rigga tre skyskrapor fulla med sprängmedel. Det sistnämnda är helt enkelt idiotiskt och hade aldrig lyckats. Varför skulle man göra något så komplicerat? En amerikansk tumregel lyder KISS - "Keep it simple, stupid". Gäller "men in black" också.
#39, jag har aldrig kallat dig "lögnare". Du påstår att du lagt ett pussel med information från tusentals dokument. Så nu vet du "sanningen", fine. Mission accomplished. Då återstår bara att göra en hemsida där du berättar om allt du vet. Lycka till.
Tycker faktiskt att artikelförfattaren gjort en strålande sammanfattning men det är långt från fullständig. Åter igen Hans tack för en strålande artikel.
Bevis för att "john callenius" ljuger om att det inte fanns några vrakdelar vid Pentagon. [länk] [länk] Att han skulle vara okunnig om detta kan rimligen uteslutas eftersom han gått igenom "5000-10000 sidor" av material.
Här är ett vittne som knappt kan hålla sig för skratt i Fox TV-studio bara ett par timmar efter att han sett flygplanet köra in i Pentagon. För att öka trovärdigheten tog han med sig en del av flygplanet in i studion. Det kanske är därför det fanns så lite vrakdelar kvar. Vittnen kanske tog med sig allt hem? [länk]
Något som förvånat mig är frånvaron av ambulanser i Shanksville där plan 93 störtade. En krasch med ca 250 personer borde ha dragit armador med ambulanser från åtskilliga sjukhus. Vet någon något mer om detta?
Detta är utgångshålet [länk] där flygplanskroppen efter att ha penetrerat fem väggar i armerad betong ännu är så sammanhållen att den kan göra ett runt och fint hål i den sjätte armerade väggen. Efter detta sjätte vägg-genomslag blev det plötsligt bara sopor kvar. Ingenting tycks ha gjort någon skada på vägg sju. Hur rimligt är det alla massa plötsligt stannar upp efter vägg sex? Hur rimligt är det att flygplanskroppen efter fem väggforceringar fortfarande är så hel att den gör detta fina hål i den sjätte väggen och sedan... ja, vad hände med det som slog igenom sjätte väggen?
Shanksville, ja den nedsättningen är verkligen spektakulär. Men alla vet ju att om farten är hög nog och muslimerna är tillräckligt fanatiska är det fullt möjligt att krasha en 757 rätt ner i backen och lämna en snygg liten grop efter sig. [länk] Och fattar du inte detta är du en truth-mupp.
#46 Jag förstår att Dag Nilsson som liksom flertalet truthare inhämtat sina fysikkunskaper från en serietidningsvärld, fylld av magiska energistrålar och uppfinnarjockes ljudlösa superdynamit, har svårt att förhålla sig till hur saker och ting fungerar i verkligheten. När Kalle Anka springer in i en vägg så blir det ju ett hål som ser ut precis som Kalle Anka i silluett, med mössan på och allting. Så ett runt hål måste naturligtvis ha orsakats av ett runt föremål tänker truthmuppen. Enligt en av de rimligare förklaringarna, för oss i verkligheten orsakades däremot hålet av ett landningställ, som också hittades på andra sidan väggen. När ett kompakt tungt föremål (som ett landningställ) kommer farande som en projektil mot en rigid vägg så uppstår ett (ofta symmetriskt) spänningsfält vars storlek och utseende beror på projektilens rörelseenergi och väggkonstruktionen, inte främst på utseendet hos projektilen.
OK, Cmo låt oss anta att ett landningsställ orsakade dessa hål i pentagon. Vore det då inte rimligt att 2 st 6,5 tons motorer [länk] [länk] orsakat 2 hål till på var sin sida av dessa hål? Frågan må vara nött men fortfarande relevant. På bildmaterial innan byggnaden rasar ihop (för den var väl intakt i en halvtimme) syns inte ett spår av skada där dessa enorma motorer borde perforerat denna sköra byggnad som är pentagon. [länk]
Bagage, vingar, flygplansstolar och inte minst passagerarnas kroppar lyser med sin frånvaro.
Det är märkligt.. alla truthare har tjänstgjort på plats som haveriutredare och studerat nedslagsplatsen (eller har alla gjort som Dag N, lärt sig allt de vet via internet?)
#49 "Vore det då inte rimligt att 2 st 6,5 tons motorer [länk] [länk] orsakat 2 hål till på var sin sida av dessa hål?" Nej det vore extremt osannolikt.
Ok, nu verkar fokus vara på Pentagon. Så, enligt Er Sanningssökare, vad träffade Pentagon om det inte var ett flygplan? Följdfråga: hade NWO slut på flyplan så man var tvungen att ta en sådan där sprillans ny hologramrobot istället? Eller _kan_ det vara så att ni är ute och åker moped som vanligt?
Men Daniel, tänk själv - var är flygplanet? Åtminstone resterna. Var är alla döda kroppar? Åtminstone några förbrända benrester. Var blev det av det enorma pådrag av räddningsfolk och journalister efter en sån smäll - de där med moppe är nog så fyndigt, men kanske du skulle ta och gå med båda fötterna på trottoaren åtminstone och inte som nu med ena foten i rännsten för på så sätt kommer du bara varv efter varv runt kvarteret - så länge inte någon illasinnad jäkel varit där och sprängt bort även det:-)
[länk] En länk där man ser ett vingläst föremål som marknära med som det tycks accelererande fart träffar pentagon. Det känns inte långsökt att associera till en raket avfyrad från en ramp ganska nära byggnaden.
Dag #45 Precis den kopplingen gör jag också - var blev allt av? Och intervjun i Erika P´s länk #44 av han som sägs ha sett kraschen - varken han som satt och flabbade bredvid den som intervjuade eller tv-mannen verkade tro på något av det dom försökte prångla ut. Och plåten,,, i ett plant skick med snyggt borrade nithål och i övrigt inte en skråma??? Kan det vara producerat som ett skämtprogram av någon obskyr skrupelfri ståuppkomiker?
Om det nu va ett plan så borde väl sätena till planet hittats ca 250 st så ett hundratal borde väl ändå ha klarat sig helskinnade ur eländet. Titanmotorerna går bara inte upp i rök hur som helst. Speciellt om pentagon inte visar några vitala skador i de första bilderna tagna på plats. Pentagon är intakt med fönster ramar och bjälklag. Cmo gärna bildbevis på dessa motorer från pentagon de bilder du visade är inte från ett boeing. Vart är vingarna? Vart är flygplanskroppen med alla dess förstärkta fönster? Vart är bakvingen i bilderna du länkade till? Vart är landningshjulen som säkert är en meter höga?
Om man betänker att planets fart nära marken var över 800 km/tim så blir det närmast komiskt att se hur prydligt de fem lyktstolparna har ramlat efter träff av planets vingar och/eller kropp. Man imponeras även av den enastående flygarprestationen när piloten rätade ut sväng och planade ut över marken efter en brant dykning så exakt att han klippte fem lyktstolpar. Om en lyktstolpe kommer farande mot ett flygplan i drygt 800 km/tim då lossnar det saker. Om fem lyktstolpar gör det samma lossnar det ännu fler saker. Nu stod stolparna stilla och planet höll över 800 km/tim. Anslags energin blir dock exakt densamma som vid det omvända förhållandet. Jag ser det som en uppgift för psykologin att utreda varför det finns folk som går på de officiella förklaringarna kring 9/11 och Pentagon.
#56 "VAR är vingarna ?" heter det inte "Vart är vingarna?". Din i övrigt eländiga behandling av svenska språket sår tvivel över din intellektuella nivå i övrigt.
#57 Vem kapade då lyktstolparna obemärkt med t ex vinkelslip?
Jag kan bara fortsätta att tacka alla som har för vana att förlöjliga folk som söker efter svar på legitima frågor!. Utan att veta om det själva så hjälper ni faktiskt andra som läser kommentarerna att bilda sig sina egna uppfattningar om vilka som är mera sansade än andra!. När det kommer till que bono(följa pengarna), så är det här en av pulsselbitarna för att forma den större bilden!. "In 2000, Iraq converted all its oil transactions under the Oil for Food program to euros. When U.S. invaded Iraq in 2003, it returned oil sales from the euro to the USD." [länk]
Vilken tur att man hade Al-Qaida/Kriget mot terrorismen och weapon of mass destruction (WMD) att skylla på! ;)
58 citerar 56: "VAR är vingarna ?" heter det inte "Vart är vingarna?". - En svensklärares vedermödor blir ibland för betungande visst...
Jag funderar på att ge ut en taxonomi av trutharna. Hittills har jag kryssat av följande vanligt förekomamnde typer av truthare i Sourzeskogen: Den frälste you-tube länkaren (truthis halleluja), den påläste faktoidsprutaren (truthis oraldiarreis) , den avmätte ledartypen (truthis sederholmis), den egensinnige amatördetektiven (truthis mysterius), den fantasifulle konspirationsentusiasten (truthis generalis), och den illaluktande antisemiten (truthis nazismus)....
Samtliga: Så vad är förklaringen då? Att det var bara tre flygplan, och det fjärde gick upp i rök, fast inte i Pentagon? Det var ju flygplan OCH sprängning på WTC, varför bara sprängning då i Pentagon? En miss i planering? Eller? Men det har väl startat ett fjärde flygplan från Boston? Som försvann?
62 tips: sanning på latin heter "veritas". Du kanske skall ha med även contra veritas cmofidus? En som gärna håller på med dom här truthfigurerna ändå! Ett nöje så gott som något, och jag är inte oskyldig. Fast mest okunnig, vilket visar vilken dignitet jag ger ämnet!
#63/ Följer man den här debatten så måste det fjärde planet fortfarade vara i luften.
"We've had trouble getting a handle on buildning 7" - Shuam Sunder, lead investigator, 3 years into the investigation of Building 7's collapse. [länk]
#56 Rör mig inte ryggen jag skriver som jag skriver för jag är den jag är. så vem bryr sig... Ja just det vi är ju i sverige och då ska alla ställa sig i det duktiga lilla ledet.
"Inget-plan-trutharnas" dödsföraktande idioti är nästan imponerande. Hur föklarar de t.ex. de 100-tals ögonvittnen som sett planet, och i flera fall även sett det slå in i Pentagon? Är de utsatta för masshypnos, eller lyckades mästerkonspiratörerna se till att endast obrottsligt lojala NWO-agenter befann sig i närheten av Pentagon? De måste i så fall ha spärrat av minst en stor motorväg. Och det är bara ett av de många mysterier de måste ha en förklaring på.
Nu har 1300 arkitekter och ingenjörer skrivit på för kravet om en ny och oberoende undersökning - [länk]

"Architects & Engineers" höll i torsdags presskonferens vid National Press Club i Washington där bevis för att de tre skyskraporna sprängdes presenterades - [länk]

Se också någon av alla de dokumentärer som gjorts om 11 september för att ta del av information som inte tas upp i "corporate media" [länk]

Terrorstorm med svensk text - [länk]

9/11 Mysteries med svensk text - [länk]

"Hur förklarar de t.ex. de 100-tals ögonvittnen som sett planet" Visa mig gärna dessa 100 vittnen. gärna från 2001-2003 om du hitta några. CMO du målade in dig i ett hörn för länge sen. Din trovärdighet är lika med ett dagisbarn.
#70 Erika P Mycket bra länkar med väldigt många välutbildade människor som grundar sina uttalanden på fakta de själva tagit reda på under åren.
#73 cmologgad, det är en bra sajt du hänvisar till. Det märkliga med dig är att helt plötsligt så betyder vittnesmål så väldigt mycket, även då dessa i de flesta fall bara är nedtecknade vittnesmål. Det finns också 118 brandmän samt många andra som vittnar om explosioner vid World Trade Center, men dessa betyder ingenting enligt dig. Jag hänvisar till samma sajt som du, men dessa vittnesmål gäller explosioner vid World Trade Center [länk] Visst kan det ha varit ett plan som träffade Pentagon även om bevisningen är svag. Det finns ju många vittnen som hävdar detta. Det är dock lite märkligt att Pentagon inte släpper video som bekräftar vittnesuppgifterna. Det fanns närmare 100 kameror på Pentagon så för att göra slut på spekulationerna så kunde man visa en video när planet träffar. Det finns ingen rimig anledning att inte göra detta.
#73 Väldigt bra länk du hänvisar till måste jag säga. Om du läser igenom lite av de vittnesuppgifter som ges där så kommer du se att alla inte har sett ett plan.
#75 Erika P, om ett ”öronvittne” hör en smäll så betyder inte det att man också vet vad som orsakade smällen, eller hur? Sedan beror det ju på, NÄR smällen hördes och om det passar in i CD ”teorin”. Om man sedan har film med ljudupptagning där det inte hörs några smällar som kan associeras med sprängladdningar då kanske man borde fundera på alternativa förklaringar till de smällar som hördes vid diverse tillfällen. Smällarna”betyder” naturligtvis någonting t.ex. gassexplosioner eller saker som dråsade i backen. Men om de inte orsakade byggnadens kollaps då ska de inte heller vara med i en rapport om varför byggnaden rasade.

Om ett flertal oberoende vittnen SER ett flygplan flyga in i en byggnad så är det BETYDLIGT svårare att hitta alternativa förklarigar. Ganska få skulle kalla det ”svag” bevisning.

Massor av vittnen såg naturligtvis planet flyga mot Pentagon, men jag har inte sett något enda vittnesmål om att planet flugit bort från Pentagon, så då är ju frågan vart det tog vägen.

Och eftersom du gillar vittnesmål från brandmän så mycket, vad är din förklaring till att flera brandmän sade sig vara säkra på att WTC 7 skulle rasa långt innan det inträffade? De såg nämligen att det var mycket stora deformationer i strukturen. Var det en effekt av någon slags slow-motion termit/dynamit som sakta böjde de bärande balkarna tills huset rasade?
#76 callenius logik: 80 vittnen ser ett plan, 20 vittnen ser inget plan. Slutsats: det fanns nog inget plan.
Klart det finns trovärdiga vittnen. De som knappt kan hålla sig för skratt och tar med sig delar av flygplanet till TV-studion några timmar efter planet träffar Pentagon talar förstås sanning - [länk]
Boeing 757 Längd: 54,47 m
Spännvidd: 38,05 m
Höjd: 13,56 m
Tomvikt: 64 ton (64000kg) material och fragment av detta plan har hittats och huset va intakt hmmmmmmmmmmm. nu undrar jag cmo vem är det som tänker logiskt här. [länk] [länk] [länk]
Det finns hundratals vittnesmål om explosioner men inget av dem togs upp i den slutliga rapporten. Kenny Johannemann (direkt från gatan innan tornen förvandlades till damm.) - [länk] Steven Evans vittnar om explosioner - [länk] Phillip Morelli vittnar om explosioner i källaren av WTC - [länk] Kevin Mcpadden vittnar om explosioner - [länk] Willian Rodriguez, känd som "the last man out" och som besökte George Bush i vita huset eftersom han först ansågs vara en hjälte. När han senare har ifrågasatt den officiella historien och visat att han är en äkta patriot som bryr som om USA har han nonchalerats och hånats. Rodriguez vittnar om explosioner - [länk]

Vittnesmål om att lobbyn var helt utsprängd innan tornet kollapsade - [länk] Fire Fighter Angel Rivera: "When we hit the 19th floor, something horrendous happened. It was like a bomb went off. We thought we were dead. The whole building shook." NYFD Asst. Commissioner Stephen Gregory: "I thought that I saw...low level flashes...I saw flash-flash-flash, and then it looked like the building came down. You know like when they blow up a building, when it falls down? That's what I thought I saw." Firefighter Daniel Rivera: "At first I thought it was... Do you ever see professional demolition where they set the charges on certain floors and then you hear, 'pop-pop-pop-pop-pop'? That's exactly what, because I thought it was that, when I heard that frigging noise, that's when I saw the building coming down." YFD Captain Karin Deshore: "Somewhere around the middle of the World Trade Center there was this orange and red flash coming out. Initially it was just one flash. Then this flash kept popping, all the way around the building, and that building had started to explode." - [länk] Barry Jennings vittnade om explosioner i byggnad 7 - [länk]
Enligt "9/11 debunking dummies" så kan det här vara vad som helst men INTE en explosion - [länk]
Det här var nog den första artikeln i Sverige som i en papperstidning ifrågasatte den officiella historien om 911. Året var 2006

[länk]


mvh

lasse w

När det kommer till Pentagon och flyg eller inte så finns det officiella flygdata som har analyserats och det verkar som höjden är manipulerad så det kan ha varit så att flygplan 77 flög över pentagon samtidigt som en missil avfyrats [länk] Pandora's Black Box - Chapter Two - Flight Of American 77 [länk] det mest viktiga börjar efter ca30min in i videon. Jag måste säga att det här är ett område som jag personligen bara gått igenom en gång förut och håller mig till den större bilden av agendan eller WTC 7, så jag kan ha missat någonting som kommit till ytan efter det här i fallet om pentagon och flygplan 77. Kom bara på det här och kände för att delge informationen.
83 Här kan man väl ge ett litet instämmande. det verkar som USA:s ledning inte vill att folk skall känna sig helt övertygade om den oficiella versionen. Lika tafflig som kontrollen på flygplatser var då, var försvaret av USA:s viktigaste platser. Efter det första tornanfallet. Samt därefter och nu bristen på en helt trovärdig och vattentät förklaring vilket borde vara möjligt. Eller?
Hela den här taffligheten får en att tänka på, tja - svensk offentlig sektor?
Men var skulle plan 77 sedan ha tagit vägen då? Vem flög det osv? Försvann bara?
Jocke, att få ett plan att försvinna är en baggis för USA:s militär. Med många människor är det värre om man inte helt enkelt destruerar dem. Nya identiteter med mycket pengar som morot tror jag är svaret. Om någon senare ångrar sig är det avrättning som gäller. För dessa strateger är människor som schackpjäser. Ibland krävs bondeoffer. Ibland ännu mer. Tveksamma och känsliga typer göre sig icke besvär. Ändamålet helgar precis vilka medel som helst.
Jocke S-43, #84: Bra frågor!, det skulle inte skada om vi alla tillsammans var för en ordentlig och verkligen oberoende utredning så att t.ex sådana frågor fick bättre och mera logiska svar med mindre hål i för allmänheten!. Men det verkar finns ett stort motstånd till det, vilket är mycket konstigt efter som om nu den officiella konspirationsteorin verkligen stämmer så bra.. varför denna rädsla att få den bekräftad åter en gång!?.
Vänta nu här.. skulle USA:s militär skickat en missil in i Pentagon istället för flight 77, och sedan se till att flight 77 försvann för att röja undan spåren? Varför inte flyga in flight 77 i Pentagon direkt istället? No plane-resonemanget inte bara extremt långsökt, det är ju idiotiskt. Men det är klart, vem utanför sanningssekten är förvånad över det?
#81 Erika P, föklara gärna varför vi skulle förlita oss på (subjektiva) vittnesuppgifter som motsäger objektiv teknisk bevisning, dvs filmer som visar vad som händer. Sen är det ju en annan sak att flera av vittnesmålen har kreativt redigerats av "sanningskultingarna" för att stämma bättre in på deras egen pseudoreligösa övertygelse.
#87 Ja det är mäkligt, graden av idioti verkar inte spela någon som helst roll alls för sanningskultingarna (Dag Nilsson är naturligtvis ett praktexempel). Andra traditionella konspirationsteorier är ju inte fullständigt orimliga även om de saknar trovärdig bevisning (JFK, Pearl Harbor, Palmemordet osv ). En 9/11 teori som säger att Bush & Co lät det hända eller tom betalade Al Qaida för att kapa planen strider ju inte lika uppenbart mot logikens och fysikens lagar. Varför är dessa uppenbart vansinniga teorier så populära?
daniel1978 #87: Det ända vi vet med all säkerhet är att det finns tillräckligt mycket som inte stämmer och det största felet vi gör är att utgå ifrån vad vi själva skulle kunna tänkas vara möjligt eller inte!. Vem av oss vet hur det hela gått till egentligen?, och vem av oss vet vad för teknik som fanns till förövarnas förfogan som inte är offentliga för 'vanligt' folk varken då eller nu!?. Det är inte ett försök till att göra någonting mera mystiskt av det här än det redan är, men det är väll allmänt känt att när någonting görs offentligt för allmänheten så har det oftast varit under utveckling i många herrans år innan det plöttsligt har uppfunnits. Vi lär nog ta och försöka att se på saker och ting ifrån ett psykopatisk perspektiv för att kunna begripa vad en grupp psykopater är kapabla till!, och inte bara vad vi själva kan tänka oss!.
Blackie, instämmer helt i ditt inlägg #90 och då särskilt i den sista meningen.
#89 Ja du cmo, jag beundrar din uthållighet och ditt tålamod, min teori att det måste vara tvångstankar som snurrar runt i deras förvirrade hjärnor. Det är ganska vanligt att psykiska problem leder till bla just tvångstankar.
#90 Instämmer, det är alldeles för mycket som inte stämmer med sanningsrörelsen, att det skulle finnas så vansinnigt obildbara personer som Blackie, Dag Nilsson, Erika P etc etc är helt enkelt alltför osannolikt. Enligt Darwins utvecklingslära elimineras sådana naturens "misstag" från genpoolen på ett tidigt stadium i artens utveckling. Den enda rimliga förklaringen till deras stollerier är följdaktligen att de är betalda agenter (eller kanske programmerade cyborger) som spelar en teater avsedd att avleda uppmäksamheten från en grym och elak komplott riktad mot mänskligheten. Det är därför jag blivit mer och mer övertygad om att sanningsrörelsen består av en bunt förhärdade psykopater vars mål är en ny världsordning, troligen ledd av Alex Jones, Richard Gage och David Ray Griffin, eller möjligen av deras utomjordiska uppdragsgivare.
Psykopater är intelligenta och rationella i sina strävanden att nå sina mål, kosta vad det kosta vill och utan hänsyn till andra. Det stämmer inte det minsta med det fullständigt bisarrt idiotiska i att skicka in en robot i pentagon, fast man vill att folk ska tro att det var flight 77, och sedan se till att flight 77 försvinner utan spår! Eller att rigga tre skyskrapor fulla med sprängmedel, flyga passagerarplan in i två av dem men spränga alla tre och hoppas att ingen märker något! Bara människor som tror att pappkartonger och skyskrapor är ungefär samma sak inser inte detta. Sådana människor ältar sina teorier i åratal, vi har sett samma sak när när det gäller t ex månlandningarna. Frågan är om det är ett patologiskt tillstånd. Jag lånar cmos koncept med "latinska" beteckningar och lanserar Rabidus Vulgaris, den allmäna konspirationsteoretikern, som ofta ses häcka på youtube och lämnar sin spillning i form av mängder av länkar på olika internetforum.
#94 Fysikens grundlagar gjorde inte ett uppehåll den 11 september 2001. 1303 intelligenta och rationella arkitektekter och injenjörer har ställt sig bakom bevisningen som visar att tre skyskrapor sprängdes den 11 september 2001 i sina strävanden att de anhöriga till de som förolyckades i terrorattacken ska få veta sanningen och de skyldiga ställas inför rätta. [länk] Att det ännu inte presenterats något hållbart bevis som knyter "islamister" till terrorattackerna kan man inte bortse från. Talibanerna fördömde direkt dådet och erbjöd sig att lämna över Bin Laden om det fanns bevis för att han hade något med dessa "fega attentat" att göra. 1303 arkitekter och ingenjörer kräver en ny oberoende undersökning av vad som egentligen hände den 11 september.
heheh.. ni får ursäkta, men det är för mig rätt lustigt att se hur ni själva förvandlas till det ni försöker bekämpa!. Det är ett vanligt fenomen som man bör se upp för!.(bara ett tips ifrån en som bryr sig om folk) =)
Erika P: Jag tar mig friheten att posta om länken du gav så jag också får vara med i den där fasansfulla 'länk-klubben' som några stycken har sådant förakt mot [länk] här ;)
Hans, bra artikel. Tack! Har också gått igenom kommentarskedjan. En eloge till de som orkar posta bra info, när det är så mycket nonsensinlägg av - man undrar om det är professionella - debattsabotörer.
Aha Leif, "debatt" är alltså när ni sitter och håller med varandra utan vi andra stör. Smart!
Blackie, du får ta i lite mer om du ska med i klubben. Se inlägg #81 till exempel.

Positionen "al-Qaida gjorde det" är ju den etablissemanget utan nämnvärt politiskt motstånd pumpat ut från dag noll.  Eftersom "dansande israeler" skrutit i Israelisk TV om att de var där för att dokumentera händelsen, så har jag ibland lockats att peka på Mossad och elitens övriga säkerhetstjänster istället, men faktum är att vi inte vet vem som gjorde 9-11.  Allt vi vet är vilka som har hjälpt till med cover-upen.

Det vi däremot vet, tack vare Dr. Judy Woods obrottsliga lojalitet till hennes forskning -- hon har en B.S. i Civil Engineering, en M.S. i Engineering Mechanics (Applied Physics), en Ph.D. i Materials Engineering Science och är expert på optiska metoder för att forska på spänningar i material, såväl moiré interferometry som andra, och därför är det för henne en andra natur direkt ur bilder av material som varit med om ovanliga saker kunna utläsa information som hjälper till att förstå vad som har hänt -- det vi alltså vet, är VAD som hände, och en hel del om HUR det hände.  En av de saker Dr. Wood visar är att det inte fanns några höga temperaturer inblandade i det förlopp som ledde till att byggnader gick upp i rök.

När jag som utomstående tittar på människorna kring Dr. Wood så framstår det som helt klart att mörkläggningen av kall fusion för ett drygt årtionde sedan och 9-11 med Psy-Op är samma operation.

I båda fallen är Dr. Steven E. Jones en nyckelperson.  Dr. Eugene Mallove som försökte förhindra mörkläggningen av kall fusion mördades.  Dr. Eugene Malloves systerson och Dr. Woods forskningsstudent Michael Zebuhr mördades också.  Kanske därför man inte vågat mörda även Dr. Wood -- lite för mycket, typ.  Men du "Lasse i Gatan" blir förstås bara irriterad över att ditt buffleri inte tar på mig och andra.  Sanningen vill du inte komma i närheten av.  För de som vill komma närmare sanningen rekommenderas att googla på "Steven E. Jones" "Dr. Eugene Mallove" "Michael Zebuhr" [länk] .
Näst sista meningen ovan hör inte till denna tråd.  Ber om ursäkt för redigeringsmisstaget.
#101/Citat:"... men faktum är att vi inte vet vem som gjorde 9-11."/Då finns det bara en möjlig förövare kvar, utomjordingarna i samarbete med judarna.

#102/ Tycker inte att det är någon av dina meningar som tillhör denna tråd.
Vad är det sabotörer INTE vill att vi funderar på?
Kanske det Michael Delavante visade nyligen i "En liten guide till hur världen styrs" genom Lord Curzon citatet från 1898 "Jag erkänner att länder är spelpjäser på ett schackbräde på vilket ett spel om världsdominans utspelar sig".  Eller det jag skrev strax efter, i samma tråd [länk] .  Alltså hur Lionel Walter Rothschild, 2nd Baron Rothschild, var inblandad i skapandet av den statsliknande bildning som i dag kallas Israel och hur första världskriget härvid tycks ha varit ett "nödvändigt" steg på vägen.  Eller hur husen Rothschild och Rockefeller ihop en gång i världen hade sina underhuggare sovjetkommunisterna [se fotnot] att förstöra världens rikaste oljefält, de i Baku  [länk] .  För att minska tillgången på energi och därmed driva upp priset.

Fotnot:  Samma krafter är fortfarande underhuggare i kampen för att undanhålla mänskligheten energi, som uttrycks t.ex. av Rasmus Fleischer i Aftonbladet 9 augusti där han skriver "en brokig konspirationsteoretisk miljö, präglad av en viss typ av amerikansk högerpopulism korsat med fascination för alternativ teknik och ekonomi, men också med stort utrymme för ohöljd antisemitism".  [länk]Notera "fascination för alternativ teknik och ekonomi".  Som givetvis kopplas ihop med allt-i-allo-vapnet mot allt vad mänsklig frigörelse heter, "antisemitism".  Länken går till Rasmus Fleischers egen blogg.  Han citerar sig själv.  Han är antagligen inte medveten om vad han är ett verktyg för för sorts krafter.
Vi ska inte fundera på att energi undanhålls världen...
 • Tesla vetenskap marginaliserad
 • "Fri Energi" (låg-energi nukleära reaktioner är bevisade!) marginaliserad & förlöjligad så länge
 • Antigravitation nedtystad & av allt att döma förpassad till den hemligstämplade sektorn
 • Allt med UFO förlöjligat & marginaliserat i 50 år samtidigt som det av allt att döma också är förpassat till den hemligstämplade sektorn, p.g.a. antigravitation, tidskopplingen, etc.
PS:  Ny Teknik skriver om vad som rimligen är låg-energi nukleära reaktioner, LENR, även kallade kemiskt stöttade nukleära reaktioner, CANR:Har haft länkarna ett par veckor men har väntat med att posta dem för att se om någon annan här skulle leta upp dem efter att jag 2011-09-27 22:06 nämnt att "kan du föreställa dig att Ny Teknik själva varit med och studerat en annan s.k. fri energi teknologi, och skrivit en artikelserie om det?" [länk] .  Men eftersom ingen annan här brytt sig om att leta upp denna artikelserie så postar jag själv nu länkarna.
Glöm nu inte att "fascination för alternativ teknik och ekonomi" är lika illa, enligt de krafter som använder "antisemitismen som politiskt vapen[länk]Dessa krafters identitet börjar bli väldigt synlig, nu.

Vad behövs det för att vi som mänsklighet ska ha det riktigt riktigt bra?
På länken [länk] finns en treminuters trailer -- se den!


THRIVE:  What on Earth Will It Take?  A Documentary

The Global Premiere 11.11.11SYNOPSIS


THRIVE is an unconventional documentary that lifts the veil on what's REALLY going on in our world by following the money upstream -- uncovering the global consolidation of power in nearly every aspect of our lives.  Weaving together breakthroughs in science, consciousness and activism, THRIVE offers real solutions, empowering us with unprecedented and bold strategies for reclaiming our lives and our future.


INTERVIEWS in THRIVE


Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O'Leary, Vandana Shiva, John Gatto, John Robbins, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Paul Hawken, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman, and Barbara Marx Hubbard.


[länk]
Sedan kan jag erkänna att inte heller jag tycker att det är särskilt lustigt att tänka på att riktade fri energi vapen finns i en "global mobbares" händer - och att detta är en rimlig förklaring till att nästan alla med inflytande håller käft.  Typ, Budskap:  "Din regeringsbyggnad kan vara nästa mål, så håll god min i elakt spel![länk] .
Vi lever i världshistoriens mest spännande och omvälvande tid, och jag är helt vaken.  Jag tycker synd om de som sover.
"Change doesn't begin with policy.  It begins with perception.  And you don't change things by asking.  You change them by acting.  But it begins with perception.  'All money is a matter of belief,' as someone once said." [länk]

D.v.s. vad jag sagt i åratal, det börjar med perception - att man tar in.
Leif Erlingsson, dina skriverier får mig att tänka på tokskallarna på Beckomberga. Du är ju helt frikopplad från verkligheten. En heroinist som sitter och nickar till i en överdimensionerad plåtburk på drift i världsrymden.
#113 Alf, oförståelse för sin omgivning brukar resultera i projicering och rädsla. Jag tror att du visar tecken på båda. Det är dock en del av utvecklingsprocessen så den behöver du iaf inte frukta. Just go with the flow. Som nobelpristagarna har bekräftat så expanderar universum snabbare och snabbare precis som vårt medvetande så det är lönlöst att kämpa emot.

Det är märkligt hur vissa av oss byter ut sin teknologi stup i kvarten men vägrar uppdatera sin uppfattning.
#110 Vad är det exakt du tycker synd om? Du ha nu suttit och nästlat in onödiga kommentarer i en längre tid som om det vore något vendetta som måste fortskrida.. Per W Jag personligen tycker synd om dig pga att du lever i skuggan och är dåligt påläst och när du inte har något att säga så är det fel på alla andra... Jag tycker alla åsikter har betydelse ,Jag tror på fakta och sanningar medan jag avfärdar lögner som i denna stund har en styrande roll i världen..
Efter att ha studerat den forskning som Dr. Judy Wood har gjort i några år, och nu senast läst hennes oerhört gedigna vetenskapliga men ändå lättillgängliga arbete[*] så kan jag med bevis i ryggen säga att det är omöjligt att vare sig sprängämnen eller atombomber raserade tornen.  I själva verket är det omöjligt att tornen ens rasade, för då skulle hela nedre Manhattan och New Yorks tunnelbanesystem ha översvämmats!

*:  Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  --  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11".  Notera evidence = bevis bortom rimligt tvivel.  För det är vad hon har åstadkommit.  ( Boken[länk] )

Hade byggnaderna alltså rasat ens av sig själva så skulle den "balja" som är byggd under och runt dem spräckts, och hela nedre Manhattan och tunnelbanesystemet i New York översvämmats.  Så skedde ej.  Bara av den anledningen vet vi att de varken rasade själva eller sprängdes.  Bekräftas även seismiskt, bara 8 sekunders signal från den ena av de två tornen.  Och av att den seismiska amplituden var som en fis i jämförelse med vad den skulle ha varit om tornen verkligen rasade.  Huvudsakligen rasade alltså inte tornen.  De upplöstes nämligen!  (Medan de föll.)

Hennes bok är som man säger irrefutable, den går inte att motbevisa, för hon följer strikt bevisen.  Hur tornen huvudsakligen försvann i damm (inte rasade, t.o.m. WTC 7 var i stort sett redan bara ett skal sekunderna innan fasaden rasade, vilket Wood visar) är här lett i bevis.

Med Woods bevisföring är inte problemet att visa vad som har hänt, utan problemet är psykologiskt, hur ska människor kunna ta till sig något som har gjorts med vetenskap och metoder som vi inte ens tror kan existera?  Man har alltså använt rejält ordentligt hemligstämplad teknologi.  En uppfinnare som sedan sjuttiotalet experimenterat med denna vetenskap och teknologi utifrån ännu tidigare arbeten har upprepade gånger studerats av dessa hemliga.

En forskare har alltså helt strikt vetenskapligt och på ett sätt som inte går att vetenskapligt förkasta BEVISAT vad som har hänt.  Men PsyOPen bygger på att vi inte kan ta detta till oss!

Det är djävulskt listigt.  Riktigt djävulskt.

Alla som hävdar någon av konspirationsteorierna -- kom ihåg, Woods arbete är ingen konspirationsteori -- alla som alltså hävdar någon av konspirationsteorierna, inklusive den officiella, är rökta!  Alla kan demaskeras.  Men inte Dr. Judy Wood.  Mot henne fungerar endast att säga "dä, dä, för du är ju så dum!"  Men inte rationella argument.

Se även min artikel om denna PsyOP, "Tio år av konspiration[länk] .
Repliker var det länge sedan andra på utmärkt sätt gav dessa båda kommentarer, så det är inte därför jag nu påminner om dem:

 1. Per W 2011-10-04 23:11 [länk] :
  Jag tycker synd om dig Leif (ärligt).

 2. Alf Verner 2011-10-04 23:35 [länk] :
  Leif Erlingsson, dina skriverier får mig att tänka på tokskallarna på Beckomberga.  Du är ju helt frikopplad från verkligheten.  En heroinist som sitter och nickar till i en överdimensionerad plåtburk på drift i världsrymden.

Just Beckomberga tangerar sanningen en aning genom ifrågasättandet av konsensus-verklighet-aspekten - de som satt där (det är sedan slutet av 1990-talet nedlagt) ifrågasatte ju ofta konsensus-verklighet.

Jag själv är en av dem som deltar i demonteringen av den rådande verkligheten, som deltar i rivandet av hela perceptionsmägder etc.  Jag skulle inte effektivt kunna delta i detta rivningsarbete om jag inte hade en mycket god koll på rivningsobjektet, om jag inte väl förstod den verklighet jag deltar i rivandet av.  Skribenterna ovan tycks lida av villfarelsen att jag inte förstår deras verklighet.  Det är tvärtom så att jag har närmast järnkoll på den.  Om jag inte haft det, hur tror ni att jag skulle vågat stå inärheten medan jag hjälper till att ta bort bärande element ur den?

Hittat på nätet, och översatt av mig själv på [länk] :
Sanning: det dödligaste vapen någonsin upptäckt av mänskligheten.  Kapabel att riva ned hela perceptionsmängder, kulturer, och verkligheter.  Förbjuden av alla regeringar överallt.  Innehav normalt straffbar genom dödsstraff.

Jag med några (relativt sett) andra har redan gått igenom själens mörka natt, och kommit ut på andra sidan.  Vi har sörjt färdigt, och gått igenom "skilsmässan" med den verklighet som ohjälpligt sedan länge är förlorad, men ännu ej helt har rasat - bl.a. står de flesta av fasaderna ännu kvar.  Vi har sett det sedan länge, och har gett rivningskåken en och annan knuff för att förkorta lidandet.  För själva verklighetsraset får inte ta för lång tid, för då skulle mänskligheten kunnat gå under tillsammans med verkligheten.  Nu inom mindre än ett år och antagligen redan i sommar så lär det komma ett massuppvaknande där miljoner människor världen över dyker ned i faktasökande och sanningssägande.  När massorna dyker ner i denna process, då är jag och några till redan färdiga med den.  Då har vi påbörjat det verkliga helandet ur alla trauman.  När massorna upptäcker att de lider, då kan vi stödja och stötta.  Vi som har gått före.  Då behöver vi inte tala om för någon vad de ska tänka, utan vi kan helt fokusera på att stödja dem i deras processer.  Detta då våra egna erfarenheter har lärt oss att respektera varje individs egen resa.

Men vi var tvugna att först gå samma väg själv, det vi nu håller på att avsluta.
Tips, hitta mina olika informationssläpp här på Sourze.se genom
 • http://freedom.lege.net/sourze_records_Leif_Erlingsson__reverse.html  [länk]

 • http://freedom.lege.net/sourze_records_Leif_Erlingsson_efter_Oslo_20110722.html  [länk]

Den första sidan är väldigt lång, därför den andra länken om det är något efter det som sökes.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .