Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Libyen dyr reality-reklam för JAS

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Libyen_dyr_reality_reklam_for_JAS/Sourze_style.html .
Det är en missuppfattning att Sverige fortfarande skulle vara neutrala i händelse av krig. Det begreppet försvann i och med att det kalla kriget upphörde (vad skall vi vara "neutrala" mellan?). Däremot är enigheten (nåja)i riksdagen om att vi skall vara alliansfria i fred fortfarande ganska stor. Sverige ropade på FN-beslut om att skydda civila i Libyen, men när det gäller "verkstad" vill alltför många att vi ska sitta på åskadarläktaren och låta andra göra jobbet som vanligt. Nu ställer vi åtminstone upp till hälften men låter andra göra det "smutsiga" men nödvändiga jobbet med att skydda befolkningen. Om inget hade gjorts så hade det troligen inte funnits mycket att "bygga upp" med bistånd.
Nog kan detta vara reklam för JAS. Jag är dock rädd för att det är något mycket farligare på gång. --- När USA säger att de slåss för demokrati och mänskliga rättigheter, då vet jag att det är lögn. USA har ALDRIG försvarat mänskliga rättigheter. Detta är det bästa med USA! Man vet var man har dem. Där det finns pengar (råvaror och billig arbetskraft) där finns USA. En rak och enkel ideologi som genomförs med en obändig konsekvens. --- Det vi ser i Libyen är ingen demokratirörelse som får hjälp av NATO. Det är något som ingår som en del i ett erövringskrig mot hela arabvärlden. Sveriges 8 JAS-plan är där på samövning inför vad som komma skall. ---- Så gott som hela politikersverige har redan lockats med i krigshetsen. Endast Sverigedemokraterna röstar emot och det är första gången jag hedrar dem. --- Vi kommer aldrig att få ta ställning till det som följer. Krig har sin egen dynamik som gör människor allt mer svart/vit-seende. Det svarta, hemska oljerika islam mot den vita fina och energifattiga kristenheten. Ett socialistliknande islam i öst mot den egocentrerade kapitalismen i väst och den magiska knutpunkten Israel mitt i. --- Det vi ser nu är upptakten till det sista världskriget!
Till artikelförfatteran. Så Sverige ska som vanlig fegt stå och se på då resten av den fria världen agerar för det libyska folkets bästa?! TVI!
#4 - Hej Thomas! Din dom över mitt omdöme är mer roande än kränkande. Vilket är bra, eftersom jag har så lätt att bli hämndlysten. Jag har varit väl elak mot folk här på Sourze. Ingen vinner på det. Allra minst jag själv. --- Varför blir man arg på en annans åsikt om man är demokrat? Det är ju själva urtecknet på en demokrati, att motsatta åsikter kan samexistera under fredliga former, där man respekterar varandra. --- Jag tror att det vi ser i arabvärlden nu är inledningen på slutfasen av en process som kommer att utmynna i total zionistisk/israelisk kontroll över hela Mellan Östern. Storisrael kommer att uppstå ur det som sker nu. --- Jag tror att världens zionister är oerhört inflytelserika. De är strategiska mästare med en enastående förmåga till ett generationsöverskridande agerande. --- Pengar är inget annat än kontroll över skuldsatta människor. Med mycket pengar kan ett fåtal styra massorna. Pengar är zionisterna främsta maktmedel. Målet är total kontroll över alla människor på hela Jorden. --- Jag är inte ute efter att omvända någon här. Det vet jag är omöjligt. För den som inte ser det som jag, är jag givetvis "vilse i pannkakan". Jag säger vad jag ser och jag kan göra det eftersom jag är helt maktlös. Om du har rätt Thomas så skall jag erkänna det om ett par år, om vi lever då. Du kan ju göra en notering i minnet av vad den där Dag Nilsson envisades med att tycka. Det kan bli du som får säga: Det var som fan!
Intressanta svar. Nu hamnar vi givetvis i ansvaret som de tidigare imperialistländerna har. Om vi tittar på bältet med stater som vill göra sig av med förtryckare har det till nästan 100% varit stater som tidigare har varit i händerna på välfärdstater. När det politiska läget blev ohållbart drog sig dessa ur engagemanget och ett tu tre blev dessa "självständiga". Förtrycket fortsatte då under en annan täckmantel och till största delen med mycket goda kontakter och handelsutbyte med de forna herrarna. Att revolutionerna blir Islamistiskt baserade ligger ganska väl tillhands då oppositionen kommit därifrån historiskt sätt. Det intressanta blir nu att se om detta "motstånd" kommer att gynna gemene man eller göra den fattige fattigare och den rika rikare. Ordet feghet nämns i kommentarerna. Kan så vara men jag tycker nog att det finns flera länder som pga ohejdad vana har mer att riskera eller sona i den här konflikten!
#Dag din breda analys då det gäller våra beslutsfattares inställning till Libyen-frågan släpper in ytterligare ljus över våra kommentatorsfält på Sourze. Kan du ävenledes plita ner några rader om varför den samlade politiska pressen inte har uppfattat den alternativa lösningen som SD förespråkar, den som innefattar inga stridshandlingar men en omedelbar hjälp till de behövande. Då kommer många av nättidningens läsare åtminstone tro att det pågående "världskriget på Sourze" håller på att ebba ut.
#7 - Jag antar att huvudfårans massmedia motarbetar SD, eftersom man inte anger att partiet, förutom ett nej till stridsinsats i Libyen, förespråkar en aktiv flyktinghjälp i området. Jag tror vidare att många svenska medborgare delar SD:s uppfattning och då blir det ju än viktigare att mörka detta partis ståndpunkt.
#3 De fega är i vanlig ordning de som anfaller, inte de som låter bli att anfalla. Varför ska vi stödja terroristerna, de som nu angriper ännu en oskyldig nation, inte bara från luften utan även via marken allt sedan 'oroligheterna' började? En nation, i vanlig ordning FÖRST SMUTSKASTAD AV ANGRIPAREN SJÄLV FÖR ATT MÖJLIGGÖRA ANGREPPET med stöd av folk med det defekta intellekt du ger prov på här. Måtte ni snart berövas rösträtten.
#5 Julius Streicher [länk] jublar och applåderar. Hans budskap uppdaterat och översatt till dagens språkbruk.
Det är tur att Nato,Obama och den lilla hunden Bildt hela tiden uttalar att det är för att försvara de svaga och för att undvika att man spiller människoliv man bombar ...hade dom inte hela tiden uttalat detta hade ju ingen kunnat se det,då hade man ju trott att det bara vara vanlig imperialism...jag hoppas verkligen inte att nån missar att man bombar för att främja demokrati och för att skydda folk...bomber är väldigt bra då. Så skall vi se det nu BOMBER + MISSILER = DEMOKRATI OCH MINDRE DÖDANDE...det är väl enkelt.
#10 - CMO, är det typiskt zionister att använda skyldig via association som teknik att smutskasta meningsmotståndare, eller är det du själv som har en särskild dragning till det låga? --- Anser du att demokratin vinner på att du kletar samman mig med en karaktär jag varken känner till eller delar värderingar med? --- Kanske är det mer så att du igenkänner dig själv och din egen moral i denne Streicher. Så tror jag bestämt att det ligger till. Genom att studera länken lär jag känna CMO bättre!
Dag, sanningen finns alltid någonstans även i lögnen. Vi har ju sedan WWII allt tydligare fått inse att "Tänk om Nazisterna vunnit kriget" - skräckscenariot kanske är vad vi verkligen lever i. För vinnaren demoniserar ju förloraren. Hade verkligen Tyskland vunnit så finns det ingen ände på bevis för allierade krigsbrott. I en sådan värld så hade CMO skickat dig länkar till allierade ideologer och associerat dig till dessa som bevis på din "ondska". Nu säger jag inte att endera sida var goda. Men inte heller att endera sidan var ondare än någon annan. Denna uppdelning i onda och goda måste upphöra! Det är själva denna uppdelning som är det onda, som gör att eländet aldrig tar slut.
Förresten så lyssnade jag nyss på Webster Tarpley på Russia Today, som, sa att rebellerna i Libyen var CIA:s marktrupper och att de är Al Qaida, att en på 1000 eller 1500 i rebellstaden var Al Qaida och att många därifrån skickats till Irak. Han pratade också om hur en räcka länder, inkl. Libyen, är på G att delas. Kommer inte ihåg om han sa det, men det är ju sionismens agenda. Sverige stöder Al Qaida. Verkligheten överträffar [länk] (fill in the blank).
Leif, du är en Foliehatt, så därför behöver jag inte ta det du berättar. Det är en stor lättnad, för en förnuftig och klok människa!
#14 Men när "Darth Vader" Khadaffi säger det, ja då kan det ju inte vara sant, allt han säger måste vara tvärtom, på samma sätt som spökplumpen alltid har fel. Tänk att få se lite Libysk TV, vad säger Khadaffi mer? Och vad säger de andra skurkarna. Men detta är absolut förbjudet bakom våran järnridå, vi har Pravda, vi vet allt hur de är därborta...
#16 "skurkarna" ska det vara. #11 well put Aguirre, imperialism hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle, så "bevisligen" kan det inte röra sig om imperialism, flockens enkla logik.
#10 CMO, värdelöst inlägg, förklara annars kopplingen Dag/Julius Streicher. Har kommit fram till att du sällan eller aldrig ger uttryck för något du själv står för utan hellre sitter med kniv och väntar på inlägg att sätta hack i, bekvämt, enkelt men destruktivt som en utrotningshotad Giftpilz :)
@ Dag #5, [länk] , där du skriver att du tror att världens sionister (du stavar med z) är oerhört inflytelserika o.s.v.. De sprattlar våldsamt, javisst, men betänk då vad ett trängt djur gör... Min vän Abdel-Masih Wazir sa för flera år sedan att de är på glidflyg mot kraschen, de har soppatorsk. Vaddå för soppatorsk? Jo, ingen ideologi kan i längden överleva utan tänkare, tänkarna är bränslet, och bränslet/tänkarna har övergett dem. Det är därför de blir dummare och dummare, och sånt kan bara sluta på ett sätt. Men de kan förvisso ställa till med en hel del lidande i samband med själva kraschen. Den vi nu snart alla blir varse, vare sig vi stolt "bär Foliehatt", eller ej. En del människor är mystiker - fler än man tror - och jobbar i vad de beskriver som andra nivåer. I sådant som senare blir fysiskt manifesterat. Lucia René talar här om att den patriarkala maktstruktur som har styrt i tusentals år redan är avvecklad på dessa andra nivåer och att det därför med viss fördröjning redan är klart att den även försvinner på den manifesterade nivån vi ser. [länk] . Jag har träffat ganska många svenska kvinnor som talar på ungefär samma sätt. De finns där du minst anar det. :) Vi lever i intressanta tider.
#19 #20 - Den som bara är ett försvar, står inte för något eget. Den som är inordnad i en maktpyramid får inte ha något eget. --- Sionisterna är styrda av skräck. En skräck som kanske har rötter i förlusten av det mäktiga kazarriket. Eller tidigare än så, eftersom kazarerna i början på vår tideräkning eventuellt var bortdrivna även från vissa trakter i orienten. --- Det grandiosa försvaret speglar den bortträngda vanmakt individen eller gruppen känner. Kazarerna var stört, bäst och vackrast. Ett krigarfolk som inte kunde lida sitt nederlag. Sionisterna beter sig likadant. --- Istället för att gå i psykoterapi och äntligen uppleva sin smärta och integrera sin vanmakt, gör man allt för att hålla det kännande livet ifrån sig och låta andra uppleva sin vanmäktiga smärta. --- Jag förstår hur det är att vara vanmäktig för jag har vuxit upp med en psykiskt trasig nazistdotter till adoptivmamma. Jag vet hur den djupaste skräcken och vanmakten känns på ett sätt som få torde ens kunna förställa sig. Jag vet att man måste ta till sig bödeln som en oskiljaktig del av sig själv, en del som därtill måste älskas, om man någonsin skall bli fri från skräcken. Om man någonsin skall slippa den inre förföljare, som annars tvingar en till att ha 400 kärnstridsspetsar riktade mot hela sin omgivning.
@ Dan, som jag ser det så är sionismen en ännu dummare inkarnation av judendomen. Som är en av manifestationerna av det patriarkala hierarkiska pyramidala maktsystem som har varit i kontroll de senaste några tusen åren. Långt tidigare härskade gudinneenergierna. Inanna-myten om kunskapshunger och accepterandet av kunskap. Gudinnan Inanna besökte efter att ha bekräftat sin sexualitet hennes farfar kunskapens Gud Enki och lockade honom att skänka henne civilisationens essens som kallades me. Dessa, varav gudaskap är en, gav hon till det vanliga folket att förvalta och utforska. Resultatet av detta var att människan kunde bli gud om han så önskade men att han måste ta det goda med det onda, livsglädjens me såväl som krigets me. Det var en myt som säger, vill ni ha gudomlighet så får ni gudomlighet. Men ni är ansvariga för er själva. Ingen gud, ingenting. Och det är klart att när man inte hade någonannanismen att luta sig mot så hade man ingen att skylla på när det gick snett. Så auktoriteten (Jahve) lockade den manliga aspekten (Adam) att ge upp sitt eget ansvarstagande för kunskap, och att ge upp själva kunskapen, för att dogmatiskt följa auktoritativa påbud. System. Priset är att allt är bakfram. Liv är död, kunskap är ond, o.s.v. Vi lät oss lockas in i det levande, onda systemet – som vi kallade för gott. Jag nämnde detta och mer i Mohamed Omars intervju med mig 2009-05-06, [länk] .
PS: Se även andra texter om/kring detta kunskapsområde på [länk] samt på [länk] . A-M Wazir påpekar att Inanna principen (IP) är 'femalian' - inte feministisk. Även Ditta Rietuma med Gender Economy (GE) och femimasculism har något intressant att säga, om hur förena det bästa ur gudinneenergier och maskulina energier, utan att hon direkt använder de termerna: [länk] .
Dag, din systematiska hetskampanj mot “sionisterna” är byggd på samma mall som Der Stürmer. De är ockrare, de är utsugare, de är kapitalister, de vill förslava mänskligheten, de är blodtörstiga, de är moraliskt korrupta, de strävar efter världsherravälde osv osv... Samma illaluktande hatiska smörja uppstekt och kryddad med lite nya konspirationstollerier ala Judy Wood, förvirrat psykobabbel och diverse religiösa griller.
#26 CMO, du gör mig åter skyldig via association. Hur vore det att endast bemöta det som har sitt ursprung i det jag själv skriver och står för? Jag tror att du är en liten och rädd man, som inte törs konfrontera mig.
#27 Hur vore det att ta reda på vad guilt by association innebär? Det är inte ”GBA” att säga att retoriken och argumenten hos en av hatets kolportörer liknar en annans.
#28 "Guilt by association (engelska, ’klander genom association’) är en vanlig typ av argumentationsfel, som begås då en part påpekar en likhet mellan motpartens åsikter och ett referensobjekt (som är klandervärt) och därmed antyder att motpartens åsikter är klandervärda" (wikki)
Tja att kleta ihop någon med något (negativt etc.) utan egentlig relevens är GBA, men, om någon skriver som en antisemit, argumenterar som en antisemit, kan det rentav bero på att vederbörande faktiskt är en antisemit.
Om eventuella skribenter skulle känna sig utpekade så är mitt resonemang naturligtvis högst hypotetisk, och eventuella sammanträffande endast en följd av olyckliga omständigheter.
Sionism är en politisk ideologi, på samma sätt som nazism och kommunism är det. --- Jag är varken hatisk eller negativt inställd till vare sig de semitiska folken eller det judiska folket. Att beskylla mig för hets mot folkgrupp, därför att jag är emot sionismen, är tyvärr allt för typiskt just sionisterna. Och det är bland annat för att de argumenterar som svin, som jag avskyr dem. Exakt likadant håller nazister och fascister på. Arroganta övermänniskotyper. --- Nazisterna gjorde tyskarna till ett hatat folk hos alla som inte var nazister eller på annat sätt bruntungade stövelslickare. Sionisterna riskerar att drabba det judiska folket på samma sätt. --- Herrefolksmentalitet har i alla tider haft stor attraktionskraft på ynkryggar. Så är det även i dag.
#29 Förstår varför du inte länkade till wikipedia artikeln [länk] . Se exemplen så kanske det klarnar....
Sionisterna har för länge sedan dragit det sista stråt ur stacken och den har rasat och den går inte längre att bygga upp hur mycket de än försöker..
#34 "Se exemplen så kanske det klarnar…." - det är väl vad alkisen säger på vinprovningen :)
Tillåt mig att avbryta alla kommentarer om sionismen, det har för länge sen har avlägsnat sig från ämnet. Åter till Sveriges engagemang i Libyen! Jag anser att Sverige sätter sig på läktaren när vi sänder ner "prao-elever" som kostar skattebetalarna 100 miljoner kronor i månaden för att bevaka ett tomt luftrum, eftersom det inte finns något kvar att bevaka i det Libyska luftrummet. Det är ju helt meningslöst! Om vi inte kan göra skillnad på marken då kan vi lika gärna stanna hemma! Det hela liknar den svenska politiken under kriget när vi tillät tyska trupper att åka igenom vårt land. Alltså, vår insats är lika med noll i Libyen!
Sionism är en samlingsbeteckning för alla politiska röresler som förespråkar existensen av en stat som är en fristad för judarna. Behovet av denna fristad är naturligtvis till stor del en produkt av åhundraden av judeförföljelse. Det finns inom sionismen rörelser som är bittra politiska fiender med varandra. Det finns de som har starkt nationalistiska och rasistiska tendenser, och det finns de som tar starkt avstånd från desamma. När man talar om ”sionisterna” talar man alltså om alla de som uttalat stödjer Israels fortsatta existens. Att alla de som delar den åsikten skulle hysa några gemensamma egenskaper eler mål i övrigt är i sig ett felslut. Sionismen är däför inte alls som kommunismen eller nazismen det finns inte som i de ideologierna, någon övergripande teori hur samhället ska vara organiserat.
Eftersom sionismen till skillnad från nazismen, kommunism liberalism etc helt bygger på existensen av en religiös-kulturell grupp dvs judarna, så används den också för att attackera just denna grupp. Därmed inte sagt att alla angrepp mot Israels politik eller kritik mot den judiska religionen ska betraktas som antisemitism. Vissa angrepp mot Israel är klart antisemitiska andra är det inte, och vissa tangerar gränsen. Att helt enkelt flytta över de klassiska antisemitiska myterna som framfördes av t.ex. ”Der Sturmer” och applicera dem på ’sionisterna” som Dag gör (med påhejande från resten av muppgänget) är solklar antisemitism i mina ögon.
Att anklaga och hetsa mot någon som helst identifierbar grupp vare sig det är amerikaner, frimurare, kommunister, muslimer, nazister, eller feminister och att anklaga dem för att ligga bakom terrorbrott, politiska mord, manipulering av banksystemet, narkotikahandeln etc etc utan att lägga fram trovärdiga bevis och att dra en hel grupp i smutsen är naturligtvis förkastligt. Men ...konspirationsteorier har tyvärr stor attraktionskraft på undersysselsatta idioter med internetanslutning.
"Tillåt mig att avbryta alla kommentarer om sionismen".. varför då?
Det Dag, Leffe o co ägnar sig åt på detta forum är exakr samma sak som ägde rum i trettiotalets Tyskland eller Sovjetunionen. Stigmatisering av andra människor ser ut exakt på detta vis, sedan må de vara armenier, muslimer eller sionister. Man anklagar dem för att vara dåliga som människor, snart sagt per se, och ser den slytliga lösningen som något gott. Lina, Icke, Zeitgeist, sions vise protokoll. Allt är de resultatet av samma sak: låg kunskap och utanförskap, med betoning på det senare. Drivkrafter i alla rasistiska rörelser.
#39-40 Jag vill kommentera en detalj i det du skriver där: Det är sant att sionism vardagsvis avser staten Israel, men begreppet är vidare än så för de som talar om "New World Order" i sammanhanget. I det sammanhanget avser Sion ej enbart Israel, utan hela världen. Under detta begrepp ryms folk ur alla folkslag och nationer och det finns förutom judar även kristna, ateister och andra grupperingar under detta paraply. Och det finns inga meningsskiljaktigheter dem emellan, åtminstone inte mer än vad som kan finnas inom ett politiskt parti. De har alla samma mål, en värld under ett styre, och vilka som ska styra vill jag inte gå in på här. Att det finns många judar som är anti-sionister är därför inte bara fullt möjligt utan en absolut verklighet, och flera är de judar som genomskådat sionismen och helhjärtat opponerar den, dessa personer visar enormt kurage och är värda beundran eftersom de får lida med än övriga för sitt ställningstagande.
#41 - Äntligen vet vi vad som drar CMO till våra små spekulationer. Vi har det från hans egen självanalys som får sägas vara både ljusbringande, modig och träffsäker. Hör bara med vilken insiktsfullhet sanningen friläggs --- "...konspirationsteorier har tyvärr stor attraktionskraft på undersysselsatta idioter med internetanslutning." --- Vem vet, kanske kan CMO - vad det lider - själv komma att bidra med något av intresse. Än så länge är det ju lite "envägs" - om man säger.
#43 Vilken förföljelse ägande sig Sovjetunionen åt menar du Kalle? Judar?
#41 - Vilka var Sternligan? Vilka sprängde Kung Davids Hotell? Vilka mördade Folke Bernadotte? Finns det möjligen någon koppling till sionism här?
Diskussionen har lämnat fågelboet! Är det ingen som undrar, liksom artikelförfattaren, varför Libyen är en dyr reklam för JAS?
LC: glutta en sväng i Pravda idag, eller läs din historia (fast det kan ju bli svårt då ni svärjer er fria gång efter annan från vetenskap och kunskap...)
Såvitt jag kan komma ihåg så har jag sagt att utomjordingarna alltid har varit här. De som är religiösa kallar dem gudar. Jahve et al. Däremot har jag länkat till folk som menar att alla kommer att fatta detta snart. Det är kanske det Kalle tänker på?
Själv är jag förresten prosemit, eftersom jag är för semiters liksom allas rättigheter. En sann prosemit är enligt sionisterna ”antisemit” då det är deras ord för ”judehatare” som i sin tur är hur de definierar en äkta prosemit, som i de flesta fall är en person som värnar om allas rättigheter. Här på forumet kritiseras vi ofta av anti-prosemiter, d.v.s. enligt sionisterna anti-antisemiter = antisemiter enligt normal logik, då sionister och deras ordbok som vi tvingats följa tillämpar omvänd logik. Det som driver mig är rättvisepatos och ansvarskänsla att göra allt vad som står i min makt för att medvetandegöra en komatös befolkning.
@Kalle #43, [länk] , jag säger inte att anti-goyisterna är dåliga som människor, jag säger att det är en farlig ideologi. Särskilt för mig, som ju är goyim.
Nu hittade jag vem det var som sa att utomjordingarna kommer. Det var en viss "Kalle Trixter": "Bäste Spartacus! SANNINGEN kommer att chocka tvivlarna. Då det stora RIKET faller, kommer TVIVLARNA att skämmas att de förnekade det uppenbara. SE HERRENS ORD! Utomjordingarna kommer i december. Gasbomberna är bara en del av DEN STORA HJÄRNANS TANKAR. Då vi är TIO MILJARDER är hjärnan klar. VI är FRÄLSARNA. Vi ser det de INTE kan se. VI är de hemliga GENIERNA, som PENTAGON fruktar, ehuru de kan se via sin massiva underrättelseverksamhet hur SPARTACUS, LEIF och DAG lämnar deras sinistra planer alltmer i öppen dager. DÖM OM DERAS BESTÖRTNING! Nu skall jag som den enkla människa jag är stiga ut och räkna rördelar. /Som alltid på knä för RIKETS HERRAR och deras SÄNDEBUD. amen" I sanning en märklig profet. (Återfanns på #262, [länk] i "Foliehattar spekulerar om 11 september" tråden. I inlägg #118, [länk] nämner "Kalle Tuntolej" att "Leif, en av din kollegor, visar på att utomjordningarna kommer i december". Vad säger man?)
Att satir inte var din starka sida borde jag ju ha vetat Leif... Tyvärr är det inte fullt så satiriskt som jag kanske hade önskat. Ty du har ju faktiskt pekat på allt det som står där Leif. Det är den fulla - nåväl, nu skall jag inte förhäva mig - vidden av din knasighet. Det är fortfarande din diskussion Leif. Rolig! Men knasig =)
PS ang. trettiotalets Tyskland: Jämför med det politiska klimatet i dagens USA, finns det någon skillnad?! Ingendera är dock enligt min åsikt befogat. Befogat var däremot att i Tyskland inför kriget internera en homogen grupp som förklarat krig med det egna landet. Det var inget konstigt med det, USA internerade också människor som man trodde inte var lojala. I Tyskland är den den judiska gruppen jag tänker på. Själva interneringen var inte mer anmärkningsvärd än de motsvarigheter som skedde i USA och i andra länder. Det som kan kritiseras är att många dog. Det påstås att detta var avsikten. Men många dog i USA:s läger i Tyskland efter krigsslutet. Var det avsikten? I den mån det var avsiktligt så är det i båda fallen helt förkastligt. Man har byggt bevisföringen på några enstaka vittnesmål. Så tunt är det faktiskt. Men det är ändå sant, för säger man något annat så är man ond. Så om man skapar samma historia om några år i USA blir det då sant där också? För det politiska hets-klimatet är ju minst lika förkastligt... Men det jag och andra gör här på forumet är rena gentlemannaklubben jämfört med en Fox News O'Reilley Factor.
#54, [länk] , nä, jag har inte sagt allt som står där. Men den som vill påstå att jag sagt något har säkert vett att inte gå på vad en "Kalle Trixter" skriver, så jag låter det stanna vid det.
Nej Leif. Men låt oss säga så här: antag att man byggde det hela på blott ett fåtal flummiga vittnesmål. Det vore ändå enormt mycket starkare än det som du bygger dina knäpp-teser på. Och vad avser det som skedde i Tyskland före under och efter kriget: få ting är så genomlysta. hundratusentals vittnen, tusentals böcker, forskningsraporter och erkännanden. Men det motsatta underbyggs av revisionioster ärlden över, som av en eller annan anlending inte känner sig välkomna i samhället. De måste ha ett jobb att gå till, och det borde du också ha Leif - om inte annat för att ha lite kontakt med vanliga människor. men jag fattar att det är lite speciellt att vara konspirationsteoretiker, ty då dras man likt flugan mot eldsflamman till allt som saknar vetenskaplig grund. kul Leif! Intressant och fascinerande, men också något som i andras händer än dina vållat död och förintelse. Du har av någon outgrundlig anledning, som säkert ligger förborgad i barndom och något sorts intellektuellt dilemma, valt att hänga upp dig på sådant som saknar all vetenskaplig grund. Det är... låt oss kalla det knäppt. Räcker långt i sammanhanget =)
Föreslår att du i den här länkade -- [länk] -- tråden presenterar dina hundratusentals vittnen. Många har skrivit att det skulle finnas alla dessa vittnesmål som bevis, men av någon anledning så är det inte lika lätt att producera dem. Märk väl, det räcker inte med att ha varit i ett läger, man måste ha sett det oegentliga också. Lägg det på länken nyss, de skulle uppskatta denna information. Det är fler än jag som saknar den.
Well, nu är det "bara" sex utrotningsläger kvar enligt wikki ([länk]) resten fick "stänga" och bli vanlga arbetsläger i takt med att vetenskapen ej mer kunde stödja "bevisen" för utrotning. Till och med Auschwitz I har blivit vad det var, ett arbetsläger, helt enligt texten "Arbeit macht frei". Är inte detta ett glädjebudskap?
Fast det där var verkligen off topic, sorry. Ang JAS så är kanske reklamen endast en välkommen bieffekt, den verkliga anledningen till "ingripandet" torde vara "de fattigas krig mot de rika", varvid Libyen är de rika och mobbargänget de som kommer från dåliga hemförhållanden
Jag är ledsen grabbar... Inte heller denna konspirationsteori håller måttet. Ni har helt enkelt inget att stå på. Men jag tror att det är just det som triggar er: ju mer losskopplat från verkligheten era teser är, desto större sanningsvärde tillmäter ni dem. Vilket i sin tur beror på att ni stärks av mothugg. Knasbollar! Nu skall jag sova lite. Lovar att retas med er snart igen, givet att små intellekt inte bör leka på egen hand.
Tack för alla inlägg som kommit in på min artikel. Ni har verkligen givit en 12-rondare, precis som det ska vara. "Lets meet again" i något annat ämne!
Munväder har han Kalle, iallafall. Oändlighet multiplicerat med "Ni har helt enkelt inget att stå på" är lika med en lögn tillräckligt ofta upprepad "blir sanning". Som visats har han inget annat. Men han gör bara sitt jobb.
Jepp Leffe. Jag gör bara mitt jobb. Och det är att inte tro på saker och ting bara för att någon person på någon obskyr internetsida hävdar det. DU hänvisar till att USA låg bakom jordbävningen i USA. DU pekar på att oljeläckan i mexikanska gulfen sannolikt inte bstod i olja. Du saknar helt anknytning till verkligheten Leif, och är dessutom inte så lite rasistisk i dina uttalanden. men rolig är du, det kan jag ge dig! =)
#63 Det är helt rätt Leif "munväder multiplicerat med 'ni har inget att stå på'", Kalles inlägg hör till de mest substanslösa på forumet, mycket kvantitet, ingen kvalitet, bortsett från humor, han kan vara ganska rolig
Med en liten skillnad vännen: ingenting av det Leffe pekar på finns det belägg för. Därför avfärdar jag det. Att du köper det skall du dock inte skämmas för: extrema sekter har i alla tider attraherat en viss typ av människor, med hjälp av losskopplade gurus som Leffe. Lite synd bara att du genom ditt sektmedlemskap och wurm för sådant som saknar verklighetsanknytning, missar mänsklighetens verkliga problem. Men det är väl vad man kan förvänta:-)
Dag Inlägg 33, "...herrefolksmentalitet...". Du kastar sannerligen sten i ditt LILLa glashus!
Satir & undertecknad nämndes längre upp. Jag väljer ofta att ignorera dum "humor" för att avsiktligt ta det bokstavligt. Mitt sätt att vägra manipuleras av dum "humor".
Nu bombas civila:
  1. Cynthia McKinny - Libya is Being Destroyed 1/2 [länk]
  2. Cynthia McKinny - Libya is Being Destroyed 2/2 [länk]
Och det står klart att vi i bomballiansen jobbar ihop med Al-Qaida. Detta förvirrar inte mig, men det kan verka oroväckande för människor som hållt fast vid att tro på det officiella.
JAS far omkring över Libyen i obeväpnat skick och kan därtmed inte bevisa om det är ett bra stridsplan eller inte. JAS får visa tänderna på annat sätt...
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .