Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Riktiga ämnen

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Riktiga_amnen/Sourze_style.html .
En kommentar om "riktiga ämnen".

Det finns två huvudspår.
 1. Den politiska teaterföreställningens anvisade ämnen, vad som av de som "hänger med" i det som sägs och skrivs av nyhetsförfalskarna från dessas telegrambyråer, radio, TV och tidningar anses vara "On Topic", att hålla sig "till ämnet".

 2. De verkliga ämnena som är det som egentligen pågår bak teaterkulisserna.  Dessa måste man själv hålla sig á jour med genom studier, böcker, artiklar i alternativa media och bloggar, och genom dialog med andra som håller sig á jour på liknande sätt.
Ett av de enligt mig viktigaste riktiga ämnena enligt b) ovan är hur man frigör sig från det genom korsvisa avtal skapade kommersiella lagsystemet som ju skiter i vilka mänskliga skador och förluster det skapar, till en återgång till "common law" / lex terrae - att inte orsaka andra förlust eller skada.  Se även Leif Erlingsson 2013-01-03 11:57 #6 i ""Fix the World" Project - hopegirl2012[länk]  där information om hur man lagligt separerar ett landområde från det faktiskt kriminella kommersiella lagsystemet citeras.  Ja, jag skriver att det genom korsvisa avtal skapade kommersiella lagsystemet är kriminellt.  Visst, har du själv i full medvetenhet om vad du ingick för avtal ingått dessa avtal så är det frivilligt och därmed lagligt, men handen på hjärtat, hur medveten är du om vad det är för avtal du genom födelsebevis o.s.v. har ingått?  Detta kriminella system har har sitt ursprung i maffia-liknande ömsesidiga avtal genom kriminella grupper med ömsesidiga hållhakar.  Världen av i dag är ett kriminellt system.  Detta är ingen slump.  De som har kontrollen har ursprungligen i gångna tider skaffat sig den med kriminella metoder, och organiserad kriminell verksamhet är alltjämt en viktig inkomstkälla, liksom att stoppa våra publika offentliga medel "i fickor" genom korruption ang. vilka som får vilka uppdrag och storleken på debiteringarna.  De som vill in i systemet måste snart nog korrumpera sig.  Minst genom "Stockholmssyndromet", att känna sympati för sina förtryckare.

Ett riktigt ämne enligt mig är alltså hur befria sig och mänskligheten ur detta.  Det är den röda tråden i det jag skriver.
En man som talade klartext om den politiska teaterföreställningen och därför blev utnämnd till "politisk idiot" [1]  av diverse nyhetsförfalskare, s.k. press, var Harold Pinter [2].

För att delta i den politiska teaterföreställningen måste man nämligen låtsas eller rentav på riktigt tro att gobelängerna av lögner är den enda verkliga verkligheten, och att dessa inte finns och inget döljer.  D.v.s. man måste låtsas vara eller verkligen vara idiot för att vara "politiskt smart".  Eftersom Pinter inte låtsades vara idiot så var han följaktligen helt korrekt "politisk idiot".  Detta emedan han i själva verket var icke-idiot.  I begreppet "politisk" så ingår alltså att man beter sig som en "idiot", och en dubbelnegation av "idiot" blir icke-idiot.


Referenser:

 1. Google sökning på  . . .
  "Harold Pinter" "politisk idiot"  [länk] .
      . . .  ger c:a 643 träffar just nu, varav en ansenlig andel till tidningsartiklar.  Söker man istället  . . .
  "Harold Pinter" "Politcal Idiot"  [länk] .
      . . .  då får man ytterligare träffar, dock inte så många eftersom hans nobeltal inte återgavs i särskilt stor utsträckning utanför Sverige.  I Sverige sändes det i televisionen.

 2. Det tycks vara omöjligt för flertalet att se genom "gobelängen av lögner", att "slå sönder spegeln", som Harold Pinter talade om i sitt nobeltal  [länk] .  Med undantag för några få intellektuella giganter såsom Bertrand Russell (avslöjade vad USA gjorde i Vietnamkriget), Harold Pinter och några få andra - kanske något tusental totalt sett i hela världen - som förmår ha det viktigaste av den verklighet som så att säga finns bakom spegeln, för att använda Harold Pinters liknelse, som inre karta samtidigt med att vi matas en "alternative reality" karta av CIA-propagandan; den "verklighet" som de som så att säga inte har tagit det "röda pillret" lever och verkar i.
  Leif Erlingsson 2005-12-29 23:19 #9.2 i kommentar till bloggtexten "Det är historia nu[länk] .
De som inte kan avprogrammeras kommer troligtvis att betraktas denna generations sociala analfabeter.
[länk]
Kommer inte vidare på din sista länk i #2. Kan kanske bero på att jag testade den från en windowsdator.
Jan rosbäck jag vet inte hur noga du följt debatten när det gäller personförföljelse här på Sourze, men ditt inlägg ligger det mycket i, om att inte kunna bryta sig ur den rådande PK styrningen. Själv följer jag min intuition om att det inte står rätt till i vårt samhälle och det fordras nästan ett år av läsning om både det ena och det andra för att förstå det mesta som är negativt för vår befolkning och då duger det inte att ensidigt att uppehålla sig på Sourze för att få de rätta svaren på landets problematik som vissa gör och de kommenterar därefter, totalt aningslösa över hur verklighetens Sverige ser ut!
Jan Rosbäck, webbserver-datorn har en /var partition som håller på att lägga av.  Hela systemet är visserligen kontinuerligt speglat till dublettdiskar, men man vet ju aldrig hur bra kvalité det är på senaste veckornas speglingar av /var partitionen eftersom felet - som jag såg i loggarna när jag häromdagen undersökte varför webbservern var trög - har varat några veckor.  Därför tar jag just nu dubbla extra externa backupper på allt från det fortfarande levande systemet.  Filer som inte går att skriva på disken kan ju ligga i RAM, Linux har stora filcachar i RAM så det är dumt stt stänga ned innan allt som går att spara är sparat.  När det är klart byter jag till backuppdisken som ny huvuddisk.  Under tiden startar jag om själva webbserver-programvaran ibland eftersom den blir sur av att inte kunna logga ordentligt.  Så prova då och då!  Eller vänta några dagar.  Nya hårddiskar är dessutom beställda, den som håller på att ge sig är fyra år gammal.
De som inte kan avprogrammeras kommer troligtvis att betraktas denna generations sociala analfabeter.
[länk]
(Jan Rosbäck 2013-01-08 15:19 #3  [länk] .)
Intressant artikel för övrigt på din länk, "Those Who Refuse To Unlearn, Deschool and Deprogram Will Be This Generation's Illiterate[länk] .  Det är ju precis vad oscar: berven, jag och några till ganska länge nu har försökt skapa dialog kring här på Sourze.  Inte minst genom att länka till Charlotte Iserbyt  [länk]John Taylor Gatto  (förekommer både på förra och nästa länk),  Ola Alexander Frisk  [länk]slutaskolan.nu  [länk] ,  och du själv till Prof. John Kozy, "The History of Knowledge: Darkness in the Academy[länk] .  O.s.v..

Ännu så är det få som fattat något här.  Men kanske även sociala analfabeter så småningom kan lära sig?

I detta sammanhang vill jag även länka till mitt förra inlägg på Sourze, för dem som kommer in här i tråden en senare dag och inte ser det i översikten över dagens kommentarer:  Leif Erlingsson 2013-01-08 18:20 #339 i tråden ""Det har gått för långt"[länk]  om naturrätten, "common law", lex terrae.Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
Se gärna även "Multitradig orientering skiftet 2012 till 2013":  [länk] .
x-man #4
Lärdom är en utvecklingprocess som inte kommer att stanna, någonsin. Där får alla som sticker ut stå ut med lite gruff som på Sourze. Problemet med PK som ju var ett marxistiskt koncept från 1930-talet är att det alltid är lokalt och det är där man riskerar att stanna om man ger sej in i debatten. Dagens PK har som mål att bara skydda feta plånböcker av fiatpengar så vänster-höger-svart-vit-brun mm har nog passerat bäst före datum. Framförallt i västvärlden. Det är där det nya alfabetet kommer in, det gäller att läsa av de självutnämnda på rätt sätt. Det är slaven som definierar sin herre.
Jan Rosbäck "Lärdom är en utvecklingprocess som inte kommer att stanna, någonsin." Jag har en viss invändning mot detta uttryck, jag förstår givetvis att vi ska förkovra oss för allas fromma, men läser man vad som är uttalat av politiker och som står i slaskpressen är det få förunnat att gå sin egen väg för kunskap. Vad som t.ex hänt i vårt land som vi inte har mycket att skryta över, anser jag nog att det var bättre förr, då Sverige blev klassat som det mest civiliserade landet av omvärlden, för drygt tretto år sedan, för att idag ligga på sjuttonde plats, som talar sitt eget språk.
#8 x-man
Som jag skrev, det är slaven som definierar sin herre. Förutom språk, lite kemi och sånt håller jag på med vedisk matematik. Alltså hur man med konkret mental aritmetik, huvudräkning, kan räkna ut hur världen fungerar. Varför har all denna kunskap om hur man lättare kan behandla siffror undertryckts under många århundraden om inte för att behålla makten? [länk]
De som håller på med denna bedrövliga tillställning har under flera hundra år stagnerat all utveckling på ett globalt plan. [länk]
Varför tar inte till exempel den svenska Nobelstiftelsen till sej lite nytt? De kan till exempel bara gå in på [länk]. Han hittade dessa böcker om vedisk kunskap långt före mej och har verkligen gjort någonting av det. Där står fler sanningar sedan ett decennium än vad som kommit fram under 1700 år av vatikanstyre, religiösa halvsanningar och politiska floskler.
Det är väl nu i och med internet upp till var och en att inhämta den kunskap som är aktuell. Eller?
#9 Jan Rosbäck alla borde läsa boken "Världshärskarnas Bedrägerier" för att förstå vilka mekanismer som styr våra synsätt, att så eller så måste det vara. Jag har gått min egen väg, säkerligen de sista femton åren och fått reda på hur mycken ruttenhet som finns i världen, som inte minst religionerna upprätthåller i maskopi med dagens maktherrar, ja du vet uttrycket Opium till folket och avled sanningen med skådespel osv.
#8 x-man
Som jag skrev, det är slaven som definierar sin herre.  Förutom språk, lite kemi och sånt håller jag på med vedisk matematik.  Alltså hur man med konkret mental aritmetik, huvudräkning, kan räkna ut hur världen fungerar.  Varför har all denna kunskap om hur man lättare kan behandla siffror undertryckts under många århundraden om inte för att behålla makten?  [länk]
De som håller på med denna bedrövliga tillställning har under flera hundra år stagnerat all utveckling på ett globalt plan.  [länk]
Varför tar inte till exempel den svenska Nobelstiftelsen till sej lite nytt?  De kan till exempel bara gå in på  [länk[fixad i denna kopia !]]  [länken är nu fixad så den funkar, man måste ha  "http://"  före här på Sourze] .  Han hittade dessa böcker om vedisk kunskap långt före mej och har verkligen gjort någonting av det.  Där står fler sanningar sedan ett decennium än vad som kommit fram under 1700 år av vatikanstyre, religiösa halvsanningar och politiska floskler.
Det är väl nu i och med internet upp till var och en att inhämta den kunskap som är aktuell.  Eller?
(Jan Rosbäck 2013-01-08 21:37 #9  [länk] .)
Tack, mycket intressant.  Både om Vedisk matematik och det du nu bloggar om på  http://esamawuta.wordpress.com/  [länk] .  Ja, Miles Mathis är ju också högeligen intressant, så tack för upplysningen att han också intresserar sig för Vedisk matematik.  Vi har ju annars diskuterat honom på  [länk]  (kopia:  [länk] )  och på  [länk] .

Som du skriver, vi har lidit under 1700 år av vatikanstyre, religiösa halvsanningar och politiska floskler.  Katolska kyrkan har för sig själv svartsjukt behållit ofantliga arkiv av verklig kunskap, samtidigt som de håller oss alla i okunskap.  Dess makt är alltjämt formidabel, inte minst i kraft av att de själva har verklig kunskap men att de håller alla oss andra i relativt mörker.  Såvitt jag vet pågår fortfarande Inkvisitionen, även rent formellt.  Vatikanens tentakler finns förmodligen i det mesta, fast i bakgrunden.  De har ju både kunskap och makt, och dessutom en agenda.  Tack för övrigt för din fina bloggning "Framtid[länk] ,  som börjar:
Hela västpolitiken går tillbaka till romarriket och dess geografiska storhet som man försöker återupprätta.
Missade ett mellanslag så länken ändå blev fel på nytt.  Blir så irriterad över bristen på redigeringsmöjlighet efter postning att jag sänder om hela kommentaren i korrigerat skick:Leif Erlingsson 2013-01-09 14:18 #12, korrigerat mellanslag:
#8 x-man
Som jag skrev, det är slaven som definierar sin herre.  Förutom språk, lite kemi och sånt håller jag på med vedisk matematik.  Alltså hur man med konkret mental aritmetik, huvudräkning, kan räkna ut hur världen fungerar.  Varför har all denna kunskap om hur man lättare kan behandla siffror undertryckts under många århundraden om inte för att behålla makten?  [länk]
De som håller på med denna bedrövliga tillställning har under flera hundra år stagnerat all utveckling på ett globalt plan.  [länk]
Varför tar inte till exempel den svenska Nobelstiftelsen till sej lite nytt?  De kan till exempel bara gå in på  [länk]  [länken är nu fixad så den funkar, man måste ha  "http://"  före här på Sourze] .  Han hittade dessa böcker om vedisk kunskap långt före mej och har verkligen gjort någonting av det.  Där står fler sanningar sedan ett decennium än vad som kommit fram under 1700 år av vatikanstyre, religiösa halvsanningar och politiska floskler.
Det är väl nu i och med internet upp till var och en att inhämta den kunskap som är aktuell.  Eller?
(Jan Rosbäck 2013-01-08 21:37 #9  [länk] .)
Tack, mycket intressant.  Både om Vedisk matematik och det du nu bloggar om på  http://esamawuta.wordpress.com/  [länk] .  Ja, Miles Mathis är ju också högeligen intressant, så tack för upplysningen att han också intresserar sig för Vedisk matematik.  Vi har ju annars diskuterat honom på  [länk]  (kopia:  [länk] )  och på  [länk] .

Som du skriver, vi har lidit under 1700 år av vatikanstyre, religiösa halvsanningar och politiska floskler.  Katolska kyrkan har för sig själv svartsjukt behållit ofantliga arkiv av verklig kunskap, samtidigt som de håller oss alla i okunskap.  Dess makt är alltjämt formidabel, inte minst i kraft av att de själva har verklig kunskap men att de håller alla oss andra i relativt mörker.  Såvitt jag vet pågår fortfarande Inkvisitionen, även rent formellt.  Vatikanens tentakler finns förmodligen i det mesta, fast i bakgrunden.  De har ju både kunskap och makt, och dessutom en agenda.  Tack för övrigt för din fina bloggning "Framtid[länk] ,  som börjar:
Hela västpolitiken går tillbaka till romarriket och dess geografiska storhet som man försöker återupprätta.
Återvände till din blogg, Jan Rosbäck:
De som håller på med denna bedrövliga tillställning har under flera hundra år stagnerat all utveckling på ett globalt plan.  [länk]
(Jan Rosbäck 2013-01-08 21:37 #9  [länk] .)
Från din "Framtid[länk]  länkar du till
Solving the Mystery of Babylon the Great
Tracking the Beast from the Synagogue to the Vatican

[länk]
Citerar vad fd. katoliken Texe Marrs skriver om den:
Attorney and Christian researcher Edward Hendrie investigates and reveals one of the greatest exposés of all time. . . . a book you don't want to miss.  Solving the Mystery of Babylon the Great is packed with documentation.  Never before have the crypto-Jews who seized the reins of power in Rome been put under such intense scrutiny.
Texe Marrs, Power of Prophecy
I dialog skapas ny kunskap. [1]  I dialog mellan Abdel-Masih Wazir och mig 2009-01-31:  Vi förlorade 2000 år på grund av det!  Alltså det felaktiga vägvalet, att man lurade oss. [2]  Om man vet att ny kunskap kan skapas genom dialog, fundera då på i vems intresse dialog saboteras?  ("Cui bono".)


Referenser:

 1. Aristotles begrepp för dialog eliminerades av Thomas Aquinas (1225-1274), i den senares verk Summa Theologiae (1274).  Innan denna religiösa begränsning av vårt tänkande infördes så hade Aristotle en process för att komma framåt i vårt tänkande, alltså utöver det statiska kritiserandet (logiken).  (Ola Alexander Frisk, Hyperdialog.)  Se tidigare Sourze-kommentarer som berör Ola Alexander Frisks tankar på  [länk] .

 2. Abdel-Masih Wazir och Leif Erlingsson 2009-01-31  [länk] .  Det kanske viktigaste stycket av dialogen:
  AMW:  Du talar om att lägga om växeln.  Det var vad de gjorde för länge sedan för att lura oss.  Nu säger jag att denna 'running train', du vet 'run-away train'.  (Sv: framrusande tåg, du vet herrelöst tåg.)  Genom att påpeka, lägga upp signaler, 'Are you guys aware that you have been flung by que-seeking?'  (Sv: Förstår ni att ni har kastats åt det här hållet av att ni har försökt förstå vad som förväntas av er?)  Då kommer dessa som är tänkare på det här tåget att säga, 'fucking shit, why are we here, now we leave'.  They jump off.  And THEY ARE THE MOST IMPORTANT COMPOUND OF FUEL, hänger du med här, Leif?  (Sv: 'skit också', varför är vi här, nu sticker vi'.  De hoppar av.  Och DE ÄR DET VIKTIGASTE BRÄNSLET, hänger du med här, Leif?)
Relaterad information:

Abdel-Masih Wazir och Leif Erlingsson 2009-01-31 och relaterat material länkades från Sourze 2012-12-12 10:18, varifrån jag citerar:
"Den västerländska civilisationen är i upplösning." -- Lasse Wilhelmson 2012-12-11 09:04:03FrittForum och på andra ställen.

För att få en känsla för det lite större perspektivet kan man om man så önskar börja med min mer filosofiskt inriktade engelska blogg  Leif Erlingsson's Blog  http://leiferlingsson.lege.net/  [länk] ,  som i de fasta texterna av Abdel-Masih Wazir presenterar insikten att vi måste komma bort från que-seeking (att följa ledtrådar / pekpinnar för hur förhålla sig) till att lära oss tänka självständigt.  Se t.ex.  Humanity: a civilization manqué. The stupidity factor.  http://leiferlingsson.lege.net/humanity-a-civilization-manque-the-stupidity-factor/  [länk]  där samt därefter Abdel-Masih Wazirs och min transkriberade dialog  Abdel-Masih Wazir och Leif Erlingsson 2009-01-31  http://lege.net/avprogrammeringen/empati-eller-smartness/
abdel-masih-wazir-och-leif-erlingsson-2009-01-31.html
  [länk] ,  den senare  på  Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå men finns även på  Intelligentsians blockering
(Leif Erlingsson 2012-12-12 10:18 #24 i tråden "Ta avstånd från tydligen en före detta y[...][länk] .)
Intressant utveckling.  Rysk TV har stort slagit upp den bakomliggande orsaken till att bankeliten skapade första och andra världskrigen.  Inte alls av den anledning de 100 miljoner som dog för bankelitens skull trodde, utan i en långsiktig plan att ta kontroll över all förmåga att skapa pengar samt att bestämma vilka som ska få ha och vilka som inte ska få ha.  Kort sagt att ta fullständig kontroll över vilka som ska få leva och vilka som ska dö.

För att kunna skapa pengar ur intet så får inga ha verkliga pengar, d.v.s. inga får äga guld.  Och ingen annan än bankeliten får ha rätt att tillverka pengar.  De flesta presidenter som har försökt det senare, med sitt lands välstånd som säkerhet, har mördats.  Syftet med första och andra världskriget var alltså att plundra Europas centralbanker på guld.  Hitler gjorde tjänst åt bankeliten!  Totalt mellan år 1895 och 1945 ska över hela världen två miljoner fyrahundatjugo tusen niohundratrettiosju komma fyra ton guld ha beslagtagits, enligt tidigare avslöjande  (David Wilcock, "Financial Tyranny", se vidare t.ex. Leif Erlingsson 2012-02-10 11:50 #114 i "Vad som glöms bort i 9/11-diskussionen" tråden  [länk]  med alla referenser).  Som jämförelse är den officiella totala guldmängden i världen etthundrasextiosex tusen femhundra ton.

Den privatägda amerikanska centralbanken Federal Reserve gav ekonomiskt bistånd till såväl Sovjetunionen som åt Nazityskland.  Och stödde i Japan den så kallade "Meiji Restoration".  "Meiji" betyder tydligen "de upplysta", d.v.s. "Illuminati".  Dessa europeiska privata bankintressen tog år 1913 kontrollen över USA genom att skapa den privatägda amerikanska centralbanken Federal Reserve.  Sedan dess har de använt USA som verktyg för sin agenda.  De verkliga makthavarna har namn som Rothschilds.  Intressant nog är det också Rothschilds som har designat och betalt Israels högsta domstolsbyggnad.  Mycket Illuminatisymbolik i den byggnaden.  Det senare står inte i den nedan länkade texten, men kan studeras på Internet.  (Sök på  Mathilde Dorothy de Rothschild Israel Supreme Court, färdig söklänk:  [länk] .)


Disclosure Now:  NEW 3-HR Russian Documentary Blasts Financial Tyranny!

by David Wilcock
January 30, 2013, 4:44 pm

Original http:http://divinecosmos.com/start-here/
davids-blog/1107-new-russian-doc
  [länk]
PDF copy
@ 2013-01-31
      17:52:
http://freedom.lege.net/doc/
David_Wilcock__Disclosure_Now__
NEW_3_HR_Russian_Documentary_
Blasts_Financial_Tyranny.pdf
  [länk]

Forts...
Forts...

Här på Sourze är det, utöver de forumläsare som indirekt jobbar åt den bankelit som har gett oss världskrigen i sin långsiktiga agenda att ta kontrollen över allt liv genom att antingen direkt jobba åt säkerhetstjäster eller via företag som arbetar åt dessa med att analysera vad som skrivs och vilka som skriver i "Yttrandefrihetszoner" som denna, endast kanske dryga 10 personer som läser denna text.  Om ens det.  Men i Ryssland är det nu många, många miljoner som har hört och sett dessa uppgifter.  För insiders är inget viktigare än förmågan att påverka miljontals människor.  Därför är att detta nu får sådan bred spridning i Ryssland en mycket intressant utveckling.  Och på tal om att påverka miljontals människor, artikeln som länkades i förra delen av kommentaren innehåller även mkt. intressanta uppgifter om att Indien gått till domstol för jätteskadestånd från Nielsen Ratings för att dessa ska ha manipulerat tittarsiffror för TV shover.  Och fyra dagar och framåt senare, flera jätteströmavbrott i Indien plus intressant häckling för detta i amerikanska media.
Bättre söklänk ang.  Illuminati Design And Symbolism In The Israeli Supreme Court Building  [länk] .
Alla spekulationer hur mycket och till vilka judiska finansfamiljer stöttat med ekonomiskt bistånd eller hotat med sanktioner står i en ofattbar paradox då man läser den mossad-mördade Jack Bernsteins beskrivning av staten Israels ekonomi. Man kan ju undra vart alla judisk-amerikanska investeringar hamnat. Har allt gått till krig.
Släktingarna till förintelsens offer har också en stående fråga, vart har hela skadeståndet från Tyskland tagit vägen.

"Israel har enbart orsakat Amerika och dess folk sorger. Israel har även orsakat förlorad vänskap med många länder, särskilt de arabiska länder som historiskt har varit pro-amerikansk i sin utrikespolitik. Dessutom förluster av miljarder dollar då det gäller handel med arabiska och andra muslimska länder.

Israel är inte mer än en liten "välfärdsstat" oförmöget att försörja sig själv, och finns endast med hjälp av miljarder amerikanska skattebetalares dollar. Israel inte bara kostar Amerika miljarder dollar varje år, utan amerikanska pojkar offras till förmån för Israel i dagligen i mellersta östern". Jack Bernstein, "The life of an American Jew in Racist, Marxist Israel (1985).

Så särskilt lyckosam har inte drömmen om Israel blivit. Drömmen startade vid en kongress i Basel redan 1897.

Så här ser dagens Isrel ut: Inflationen stod på 3,5% och utländska investeringar 2012: $ 11400000000 (72627675276.786 SEK)
Israel är ett märkligt land där de "djupt religiösa" männen i sina svarta kostymer med någon outgrundlig metodik lyckas få den svarta hatten att liksom sväva en tum ovanför skallbasen. Under hattbrättet sticker två flätor ut. Som Pippi Långstrump fast i svartvitt. Stort skägg ner på bröstet som skymmer eventuell slips.

På gamla W6 i Klara, mittemot DN, lyfte rockslusken på alla skägg och kollade, för "här är det slipstvång". Och han hyrde ut slipsar där dom saknades... Förresten heter det rockvaktmästare. Respekt.
Man pekar på andras korruption men håller tätt om sin egen för att värna sina fördelar.

Slarvigt men mänskligt men sjung hej och hå.
# Ö du 21:an, det var då det. Nu finns inga rockvaktmästare alls. Vem fan som helst får kallas rocksångare och det absoluta kulturmörkret har därmed lagt sig över landet. I går fick jag suga på en Valium efter att ha hört en påannonsering i rutan som löd: "Ola Salo, Sveriges största rocksångare genom tiderna". En glam och glittersångare som i bästa fall fick vara rockhängare i Memphis. "The Ark" ett mänskligt tangetbord med en ljudteknik som inte inkluderar saxofoner. Att hans fan tycker han är söt och gullig är en helt annan visa. Sanningen kan vara hård för de som bara hängt rocken på galgen, man måste syna den för att förstå att numret var för stort.
Alla spekulationer hur mycket och till vilka judiska finansfamiljer stöttat med ekonomiskt bistånd eller hotat med sanktioner står i en ofattbar paradox då man läser den mossad-mördade Jack Bernsteins beskrivning av staten Israels ekonomi.  Man kan ju undra vart alla judisk-amerikanska investeringar hamnat.  Har allt gått till krig.
Släktingarna till förintelsens offer har också en stående fråga, vart har hela skadeståndet från Tyskland tagit vägen.

"Israel har enbart orsakat Amerika och dess folk sorger.  Israel har även orsakat förlorad vänskap med många länder, särskilt de arabiska länder som historiskt har varit pro-amerikansk i sin utrikespolitik.  Dessutom förluster av miljarder dollar då det gäller handel med arabiska och andra muslimska länder.

Israel är inte mer än en liten "välfärdsstat" oförmöget att försörja sig själv, och finns endast med hjälp av miljarder amerikanska skattebetalares dollar.  Israel inte bara kostar Amerika miljarder dollar varje år, utan amerikanska pojkar offras till förmån för Israel i dagligen i mellersta östern
".  Jack Bernstein, "The life of an American Jew in Racist, Marxist Israel" (1985).

Så särskilt lyckosam har inte drömmen om Israel blivit.  Drömmen startade vid en kongress i Basel redan 1897.

Så här ser dagens Israel ut:  Inflationen stod på 3,5% och utländska investeringar 2012:  $ 11400000000 (72627675276.786 SEK)
(Leif E Ström 2013-02-01 12:38 #20  [länk] .)
Det var "Riktiga ämnen" så det förslår.  Tack, Leif E Ström!

Det många menar, och jag är en av dem, är att om vi "bara" tar oss förbi rädslan och vågar se vår verklighet för vad den är, så ska vi nog också våga koppla på kärleken till vår nästa, och kunna bygga en bättre värld.  Medan så länge vi agerar utifrån rädsla, så blir en eventuell post-revolution värld bara någon slags upprepning av den värld vi nu lever i.

Forts...
Forts...

Det pågår faktiskt i detta nu en namninsamling utifrån sådana tankar.

Christer Nylander i Lund skriver:
Jag har precis gjort en namnlista på Avaaz.org för att skapa press på regeringen att inkludera oss vanliga människor i en debatt om framtiden.  Om du tycker att det verkar som en bra idé får du gärna skriva på listan och skicka den vidare till andra.  Du hittar den antingen på min hemsida  www.empathiccivilisation.com  [länk]  eller här  http://www.avaaz.org/en/petition/Change_into_a_genuine_empathic_society_in_Sweden/  [länk]
På sidan skriver han i en bekants översättning:
Jag är far till tre barn och mycket orolig för min framtid och andras.  Sverige och vår planet lider av hundratals allvarliga sociala problem som kan leda till en fullständig kollaps av vår civilisation.  Politiker är förlamade och media motarbetar de som är innovativa.  Hur länge kommer vi vanliga medborgare att vänta?  Hur många människor tror på samma sätt som jag gör?  Ska vi agera innan det är för sent?  Jag har gjort en hemsida  www.empathiccivilisation.com  [länk]  för att berätta hur jag kan tänka mig en framtida förändring av samhället.  Jag är säker på att du också har idéer.
Svensk text på sidan finns på  http://valuesandnorms.com/wordpress/  [länk] .
25/26/Leif E Det här som du har skrivit borde du skicka till Kent Ekroth Sd.
#27, tack.  Men gör det själv, vetja.Gick in i tråden för att skriva en helt annan fundering:

Det sätt som presidenten för det företag som är det federala USA i dag agerar med en massa exekutiva order är ju väldigt likt det sätt som bankelitens man i Tyskland agerade på 1930 och 1940 tal.  Fast skillnaden är att stödet inte är lika stort i dagens USA, utan tvärtom vill många stater lämna detta bolag.
Ang. att ta oss förbi rädslan för att våga släppa på nästankärleken så har här i Sverige Jackie Bergman i ett antal år hållit föredrag m.m. på detta tema.  Se t.ex. hans "Intervjuer med Martensons om ditt ansvar för din framtid (och vår)[länk]  samt Chris Martensons "The Crash Course[länk]  och "Take Action[länk] .

Jag fick för några år sedan ett par DVDer av Jackie med hans föredrag, och det är mycket bra.  Det jag själv dock ser som helt avgörande är att vi ser klart på vår nulägessituation för utan sådan klarsyn så kommer alldeles för många av våra slutsatser att baseras på "skit in".  Och som alla dataprogrammerare vet, "skit in = skit ut".  Men när väl klarsyn finns, och den börjar ju ta fart nu, då är denna typ av tankar avgörande för att konstruktivt komma framåt.
28/Leif E. Min granne som är sosse fixar det här till Kent Ekroth.
Jo, minsann han har oftast bara dumheter att servera och jag har bett honom om att gå in på Sourze och skriva, men han vill inte beblanda sig med en massa Sd, trots att det är bara en som skriver på Sourze och nästan resten är emot, det är en förmycket tycker han. Felet är att han har så dålig uppfattning om vad politik handlar om, så det är lika bra att han håller sig undan.
Chris Martenson talar mycket om gränser för tillväxt.  Jag länkade till honom i #29.  Gränser beror på begränsad perception.  Vår potential är obegränsad.  Finns det hjärterum, finns det stjärterum gäller även multiversum.
Om "begränsad perception" tydligen är ett faktum, enligt 31.
Så sätter det ju gränserna. Men motbevisa gärna ditt eget påstående.
Och sätt igång och producera, men ta hand om avfallet också!
31 Om "begränsad perception" tydligen är ett faktum, enligt 31.
Så sätter det ju gränserna. Men motbevisa gärna ditt eget påstående.
Och sätt igång och producera, men ta hand om avfallet också!
31 Om "begränsad perception" tydligen är ett faktum, enligt 31.
Så sätter det ju gränserna. Men motbevisa gärna ditt eget påstående.
Och sätt igång och producera, men ta hand om avfallet också!
"Problemet" 9-11 blir Lösningen på begränsningskrisen.  Om hjärtat får vara med.  [länk]
Om "begränsad perception" tydligen är ett faktum, enligt 31.
Så sätter det ju gränserna.  Men motbevisa gärna ditt eget påstående.
Och sätt igång och producera, men ta hand om avfallet också!
(Jocke utsourzad 2013-02-01 21:30 #32 (och #33, #34)  [länk] .)
Kunskapen måste först skapas.  Kreativt samarbete en nyckel.  Se t.ex. dialogen på min blogg, som jag länkar till i #35:
"Problemet" 9-11 blir Lösningen på begränsningskrisen.  Om hjärtat får vara med.  [länk]
(Leif Erlingsson 2013-02-01 21:51 #35  [länk] .)
Leif E. Om hjärtat vill vara med, jo,jo de flesta inser nog att vi lever i en grym värld och på detta, är alla religiösa institutioner bygger på att sprida kärlek och det vi hur det är med den saken...Jag tror att vi måste börja om ifrån början och skapa nya platser på vår jord, där alla är införstådda med att egoism är av ondo.
Kanske vi inte ska låta teknologin ha en framskjuten plats i samhället, något som President John Kennedy var inne på, att bromsa den tekniska utvecklingen så att alla hinner med och inse konsekvensen av den. Självklart syftade han på vapenindustrin som gör ständigt nya framsteg i sin forskning för att förgöra mänskligheten på sikt, som lär bli slutresultatet! Alltså människan rätt till liv är allvarligt hotad!
38/Så ska det stå...är vad alla religiösa institutioner bygger på,
Att vi börjar tro på oss själva är ett skrämmande scenario för den kategori som har tagit på sig att ta hand om oss.  Allra mest skrämmer det dem om vi skulle upptäcka vilka vi själva är.  För vad finns det då vi inte skulle kunna göra?
(Leif Erlingsson 2008-10-20 13:56 "Tro på liv och död[länk] .)
"Se, de är ett enda folk och de har ett enda språk.  Detta är deras första tilltag, och härefter skall ingenting vara omöjligt för dem vad de än beslutar sig för."
(Ditto, fotnot 5, Folkbibeln, 1 Moseboken 11:6.)
Människans skaparkraft är obegränsad.  Vi är fantastiska varelser.  Detta tycks ha skrämt andra i universum som inte tycks ha känt att de hänger med.  Och genom att arbeta genom mänskliga agenter skapades religioner och ideologier för att hålla oss på mattan.  I Bibeln är det aldrig människan som skapar, utan hjärntvätten säger att bara Bibelns Gud kan detta.  Till skillnad från den tidigare Inanna myten, där Inanna lurade Enki att ge henne civilisationens essens, som hon sedan gav åt människorna.  (Abdel-Masih Wazir, "From Inanna To the Internet and beyond[länk] .)
Enuma Elish-TIAMAT; the primordial mother, "she who gave birth to all".  She is the essence of salt water, of Primeval Chaos.  Her husband, the god Apsu (of fresh water), wanted to silence the younger gods who were disturbing the older gods with their racket.  She would not lend her support to forcefully quiet these creative younger gods who were disturbing the sleep of the older ones.  She was not against the tide of change in the world of the gods.  Reacting as a protective mother to her husband she complains: "What, should we destroy what we have given birth to?  Their ways indeed are most troublesome but let us be patient (Abed: tolerant of their chaos)"
(Abdel-Masih Wazir, "From Inanna To the Internet and beyond[länk] .)
Vi kan skapa ur det ursprungliga kaoset!  Ur laddningsältet, måhända...  [länk] .  Civilisationen är nödvändig, för ingen orkar göra allt från grunden.  Tänk om du släpptes i fallskärm till en infödingsstam som levde direkt av naturen, utan någon teknologi, och berättade om flygplan, tåg och bilar, och de sa:  Men gör sådana och visa oss, annars tror vi inte på dig.  Du skulle gå bet!  Vi behöver varandra, för att skapa!  Det var därför "språkförbistringen" i 1 Moseboken, att vi splittrades, handikappade oss.  I dag är det desinformationen som gör samma sak mot oss.
Intressant text av Hans Berggren 2013-02-02 09:12:50, "Kapitalet och döden",  [länk] [PDF].  Slutar:
Inte undra på att vi aldrig blir bjudna på fest till Tau Ceti.
[...]

Och sätt igång och producera, men ta hand om avfallet också!
(Jocke utsourzad 2013-02-01 21:30 #32 (och #33, #34)  [länk] .)
Intressen som har investerat för att kunna tjäna pengar på långtidsförvar av atomsopor stoppade Ruggero Maria Santillis forskning på renande av nukleärt avfall genom transmutation.  Se "Nuclear Waste Recycling" länken efter min "Ovetenskapsparadigmet" text.  Hans kommersiella system för omvandlandet av avfall till energi finns dock, men med ganska låg profil.  Se "MagneGas Technology[länk] .  Även Mehran T. Keshes teknologi lär göra transmutering möjlig, renandet av vår planet och skapandet av alla resurser vi behöver.  Men personer som på något sätt stöder eller stöds av den antydda teknologin från Iran och Syrien är genom det federala bolaget USAs president Obama blockerade från att använda denna teknologi.  Jag berörde detta 2012-08-13 11:25 #4 i "Extradimensionell teknologi för underverk?" tråden  [länk] .  Se även samlingslänk med inlägg från olika trådar som nämner Mehran T. Keshe eller hans Keshe Foundation:  [länk] .  Som jag konstaterar i #40, Civilisationen är nödvändig, för ingen orkar göra allt från grunden.  Vi behöver varandra.  Och det sätt på vilket vi har splittrats, som även Hans Berggren talar tydligt om i hans text "Kapitalet och döden[länk] [PDF],  gör att den kriminella dödsdyrkande människohatande maktkabalen kan fortsätta sin långsamma utrotning av oss medan de tjänar pengar på mediciner m.m. vi köper av dem samtidigt som vi själva aldrig gör det möjligt för verkligt livräddande och miljöbefrämjande teknologier att få utvecklas eftersom vi genom vårt tysta medgivande tillåter forskare och uppfinnare att förföljas och forskning att dödas.

I ljuset av denna verklighet är ditt "men ta hand om avfallet också" oerhört cyniskt.  Vi måste hjälpas åt för annars tar någon annan hand om oss, och då inte som vi kanske trodde.
42 "I ljuset av denna verklighet är ditt "men ta hand om avfallet också" oerhört cyniskt. Vi måste hjälpas åt för annars tar någon annan hand om oss, och då inte som vi kanske trodde."

Helt obegripligt, och anklagande mot MIG!? Rena nyspråket!

Du påstår ju att resurserna, "vår potential" är obegränsade, bara vi tänker efter. Om de är det, då riskerar blir avfallet också bli obegränsat. "Lär göra transmutering möjlig"! som vanligt, lösa spekulationer! Ser du inte själv?

Vore bra om avfallsproblemet då löstes samtidgt med din tänkta oändliga produktion, inklusive din vurm för ohämmad befolkningstillväxt, som bara gynnar kapital.
Till skillnad då från det som gäller här och nu, med skiten spridd över hela planeten. Om du nu insett det?

Jag förordar ansvar för verkligheten, och låter inte lösa skrivbordsfantasier, som iaf inte förmått realiseras, att idag riskera mer än vad som är fallet här och nu. I den fysiska verkligheten!

Håll dina spekulationer inom rimliga gränser Leif E. Rent praktistk har vi inte sett någonting från dig eller någon!
Och dina "cyniska anklagelser" skickar jag härmed i retur. Du tar också upp plats, textmassor som allt få läser. Tror jag slutar här.
42  "I ljuset av denna verklighet är ditt "men ta hand om avfallet också" oerhört cyniskt.  Vi måste hjälpas åt för annars tar någon annan hand om oss, och då inte som vi kanske trodde."

Helt obegripligt, och anklagande mot MIG!?  Rena nyspråket!

Du påstår ju att resurserna, "vår potential" är obegränsade, bara vi tänker efter.  Om de är det, då riskerar blir avfallet också bli obegränsat.  "Lär göra transmutering möjlig"! som vanligt, lösa spekulationer!  Ser du inte själv?

Vore bra om avfallsproblemet då löstes samtidgt med din tänkta oändliga produktion, inklusive din vurm för ohämmad befolkningstillväxt, som bara gynnar kapital.
Till skillnad då från det som gäller här och nu, med skiten spridd över hela planeten.  Om du nu insett det?

Jag förordar ansvar för verkligheten, och låter inte lösa skrivbordsfantasier, som iaf inte förmått realiseras, att idag riskera mer än vad som är fallet här och nu.  I den fysiska verkligheten!

Håll dina spekulationer inom rimliga gränser Leif E.  Rent praktistk har vi inte sett någonting från dig eller någon!
Och dina "cyniska anklagelser" skickar jag härmed i retur.  Du tar också upp plats, textmassor som allt få läser.  Tror jag slutar här.
(Jocke utsourzad 2013-02-02 15:20 #43  [länk] .)
Det är så tydligt att du inte vill se lösningar, bara gnälla.  "Lär göra transmutering möjlig" avsåg Mehran T. Keshes teknologi, men först nämnde jag Ruggero Maria Santillis p.g.a. hot från övermäktiga intressen nedlagda sådana forskning samt till hans i dag kommersiellt tillgängliga system för omvandlandet av avfall till energi.  Tidigare har jag gett länk till Dr. Judy Woods mycket pedagogiska presentation av en demonstration inför hela världen av dematerialisering.  Man ser tydligt på filmbilderna hur fallande material försvinner innan de träffar marken.  När hjärntvätten släpper ser man vad man egentligen hela tiden sett, men inte kunnat förstå:  [länk][länk] .

Nej, vad det handlar om är Hjärtats begränsningskris - den enda verkliga krisen.

2007 skrev jag att Fantasikrisen är den enda verkliga krisen.

Sedan dess har jag insett att begränsningen sitter i att vi inte låter Kärleken flöda.

Det finns kunskap som förenad löser alla begränsningskriser.  Finns det för lite jordklot?  Gör flera!  Räcker inte universum till?  Gör nya!

Låter det för fantastiskt?  Du kanske har en släng av Hjärtats begränsningskris?
Leif E. Dippen=CMO vilken ful typ som driver med Jocke i högsta grad!
44 Jag har ett hjärta för problemen här idag. Andra får bedöma dina fantasier.
44  Jag har ett hjärta för problemen här idag.  Andra får bedöma dina fantasier.
Jocke utsourzad 2013-02-02 21:17 #46  [länk] .)
Då var vi iallafall överens om något.  Du brinner för problemen, jag för att skapa (fantasi = skaparkraft) lösningarna, d.v.s. för avskaffandet av dina kära problem.Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
Inlägg relaterande till Dr. Judy Wood:  [länk] .
Inlägg relaterande till Mehran T. Keshe & Keshe Foundation:  [länk] .
Inlägg relaterande till Fantasikrisen:  [länk] .
Inlägg relaterande till Fri Energi:  [länk] .
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .