Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Nya_varldsordningen_tillater_aldrig_Ron_Paul_som_president/Sourze_style.html .
Johan Johansson är en "sagoberättare" fullt i klass med Bröderna "Grym"! - Har Johansson några proselyter? -
"Men Ron Paul kommer aldrig att bli president"..Som om han behövde det. Han har ett eget hemligt underjordiskt palats där han sitter bakom ett enormt skrivbord på vilket det finns en uppsjö ilsket blinkande röda knappar, klappande en kritvit perserkatt.
Och varför skulle vi lita på Ron Paul? Han kanske är den nye Stalin? Och vad säger Calleman, ger han honom en chans att överleva fram till presidentposten?
@ Johan Johansson 2012-01-17 06:00 [länk] ,  artikeln.

  - En väl-researchad artikel!  Roligt!  På några ställen har något att tillföra.
Som vi nu alla borde vara övertygade om var 11 september ett insider-jobb [4].  Så var även explosionerna vid tunnelbanan i London 2005 [5], Oklahoma City-bombningen 1995 [6], Bombningen av World Trade Center 1993 [7] och många fler.
Ang. 11 september så har Dr. Judy Wood bevisat att medlet var riktade fri energivapen.  Hon har pekat ut ett amerikanskt företag som också var inblandat i utredningen efter 11 september som insatt i vilka som skulle kunna ha utfört detta, och stämt ansvarig utredningsmyndighet för vetenskapsbedrägeri.  Vi vet alltså att mörkläggningen av 11 september är ett inside job, men vi har inga bevis för att själva attacken var det.  Man kan ju t.ex. spekulera att myndigheterna inte vill att det ska bli känt att de inte kan försvara landet...  När jag studerar utredningsmaterial för Oklahoma City-bombningen 1995 så ser jag liknande signaturer som 11 september i byggnaderna runt tornen.  Även Oklahoma bombningen skulle kunna vara utförd med riktade fri energivapen.  Den måste alltså inte ha varit inside job, lika lite som Estonia-sänkningen var inside job.  Det som var inside job, helt säkert, är mörkläggningarna.  Vad gäller Kennedymordet o.s.v. så tyder däremot allt jag sett på inside job.  [Dr. Judy Wood:  [länk][länk][länk] .]

Forts 2(3)...
Forts 2(3)...
Folket i USA har börjat vakna upp.  Man är trött på de korrumperade politikerna och de ständigt urholkade rättigheterna för folket.  De amerikanska rättigheterna har urholkats fatalt genom till exempel "The patriot act" [10] och "National defence authorisation act" [11].  Presidenten har nu laglig rätt att mörda amerikanska medborgare (och har även gjort så [12]), och kan sätta amerikanska människor i fängelse under obegränsad tid utan åtal.  I USA finns nu över 600 stora koncentrationsläger [13].  Det finns bilder på otroliga mängder plast-kistor [14].  Man kan undra när människor ska börja förstå.  Judarna under andra världskriget stod ut in i det sista utan protest [15].
Här i Sverige tror jag Fredrik Reinfeldt försökte få igång en diskurs när han i P1, Studio Ett 17:00-17:45 den 22 december 2004 sa med anledning av de tortyravvisade egyptierna:
jag är också beredd på att skriva under på att Sveriges del i kampen mot terrorismen kommer att tänja en del gränser .. eh .. för vad vi än så länge uppfattat vara korrekta sätt att agera.  Det finns legal grund för detta.  Jag tror att Svenska folket [ska] ställa in sig på att det kan hända igen.  Både att utländsk säkerhetstjänst opererar på plats i Sverige.  Och att det kan ske avvisningar till länder som använder annat än allmän domstol för att pröva skuldfrågan.  .. eh .. Och ibland kan det vara bra att vara rak över det, snarare än det vi har upplevt, tycker jag, för att försöka .. eh .. komma undan diskussion i den här frågan.
   Google-länk:  [länk] .  Egen bloggning oktober 2005:  [länk] .
Han säger alltså att utländsk säkerhetstjänst kan ta svenskar till andra länder för att där tas omhand utan allmän domstol.  Vi har haft sex (6) år på oss att reagera på detta, och klaga inte på mig, jag reagerade samma dag.  La ut det på Mediekritik-mailinglistan, varifrån det fick viss spridning.  Men ingen större debatt någonstans.  Så nu vet ni att CIA kan hämta er närsomhelst till ett nordamerikanskt Gulag, och de flesta svenskar applåderar för att de då slipper er.  Heil Obama!

Forts 3(3)...
Forts 3(3)...
Det enda som kan hindra införandet av världsordningen är just den stora folkmassan.  Man måste också klara att övertyga världens politiker om denna konstruktion och samtidigt hålla detta utan demokratisk insyn.  Man måste införa kontroll-lagar såsom "The Patriot Act", IPRED- och FRA-lagen.
Precis!  Se ovan ang. Fredrik Reinfeldt i P1, Studio Ett 17:00-17:45 den 22 december 2004 och dödens stillhet efteråt i detta land.  Torbjörn Sassersson har sagt att Sverige är ett medvetandemässigt Nord-Korea.  Han har rätt.  Men även ett Nord-Korea kan vakna.  Just Fredrik Reinfeldt är ju för övrigt helt på det klara med att vi är "Det sovande folket[länk] ,  som du lite listigt indirekt refererade till,
Man måste tysta de små medierna och privatpersonerna som vägrar hålla käften.  Man måste göra detta utan att störa det sovande folket; för ifall folket vaknar blir allt en omöjlighet.
Jag tror alltså att Reinfeldt faktiskt försökte väcka detta sovande folk den där decemberdagen 2004, men som folk vägrade vi vakna.  Och utan uppbackning kan ingen ledare göra något mot de krafter som du så väl beskriver.  (Tidigare kommentar av mig ang. "utan uppbackning kan de intet göra":  [länk] .)
Man har försökt smygstarta med införandet av en global växthus-skatt [22] med klimatbluffen är nu totalt genomskådad [23].  Man är instängd i ett hörn och tiden är knapp.
Tack för att du även inser växthus-skattens funktion, och därmed klimatbluffens som del i den övergripande mer än 100 år gamla kontroll-agendan!

Instämmer naturligtvis även med resten av artikeln, om att man försöker trigga igång ett nytt världskrig o.s.v., och om att det är en extremt farlig tid vi lever i.

   Avslutar genom att citera mig själv:
Jag är också optimist, bara vi ser hur det står till så kan vi tillsammans skapa ett fantastiskt samhälle.  Och som jag har skrivit förut, det finns bra människor i maktens strukturer, men utan uppbackning kan de intet göra.  Varje människa som ser såväl hur illa det står till med det aktiva motståndet mot förbättring, men också vad som skulle kunna göras om detta motstånd kunde kringgås, gör en oerhört viktig insats blott genom att observera (observation är bevisad ha direkt effekt på verkligheten!) - och ännu mer genom att delge sina observationer till andra.

En viktig del i motståndet är att människor är så känslomässigt bundna till de sagor de lärt, de ideologier och institutioner de tror samhället fungerar genom, att de inte vill genomskåda.  Det är ett oerhört sorgearbete att ta sig igenom.  Jag vet verkligen hur svårt det är, för jag har gjort det.
   - Leif Erlingsson 2012-01-13 10:16 i tråden "Jag är en cynisk optimist",  [länk] .

PS:  Jag skulle inte lägga ned det engagemang jag gör, om det inte var så viktigt att väcka detta "sovande folk"...
10 Leif Erlingsson: "Jag skulle inte lägga ned det engagemang jag gör, om det inte var så viktigt att väcka detta "sovande folk"...
O så fint! Men de flesta betackar sig förhoppningsvis för din väckarklocka. Är det samma klocka som Calleman?
Det går naturligtvis, från det hållet alltså, att hänvisa till en länk som grovt misshandlat uppgifter från NASA. Och sedan strunta i en korrekt länk, direkt från NASA, som jag gav.
För att därefter "bevisa klimatbluffen" genom en länk till någon smålandstidnings artikel som nån klåpare klistrat samman.
Men här är NASA, som oavsett vad, har resurserna att forska i och ta fram data om planeten.
CO2 392 ppm, höjning 4 ppm på 8 år, havens höjning, 3,19 mm/år, temmperaturökning på 130 år, 1,5 F, osv, issmältning mm.
300 ppm är "all time high" innan, för ca 325-tusen år sedan. Detta decennium är det varmaste i modern tid.
Alla dessa forsknigsuppgifter avvisar inte bara de enfaldiga attityder som divers klåpare sprider. De avvisar också med nödvändighet den brist på ansvar från dessa charlataner, vilka av sensationsskäl förstås vägrar att kolla sina uppgifter utanför diverse lösmynt ryktesspridning! Och som slipper stå för konsekvenserna.
(Här är deras data om klimatet: Climate, NASA) [länk]
Vad glädjande, om CO2 har höjts så bör ju växtligheten må bättre, det var goda nyheter, tack!
@ [länk] Jocke -sourzial 2012-01-17 22:05:

Jag kom på en sak, du som är så ansvarsfull och allt.  Hur mycket klimatpåverkan har alla Chemtrails?  Och väderkrigföring, hur påverkar det klimatet?  Hur är förhållandet enligt dig mellan klimatpåverkan av Chemtrails, väderkrigföring respektive CO2 ?  Ange gärna för alla planeter i solsystemet som nyligen upplevt global uppvärmning.  Inkl. Mars.  Sedan ang. vad som står i smålandstidningar så har jag ingen aning.  Jag pratar med folk som vet saker, inte tidningar!  Med forskare av alla de slag.  Och jag läser massor av facklitteratur och rapporter.  Det tidningsredaktioner nuförtiden just inte gör.  Blanda inte ihop mig med tidningar.
@ [länk] Jocke -sourzial 2012-01-17 22:05:

Dumma mig, jag glömde ju den viktigaste frågan av dem alla:

Hur stor påverkan på CO2 har temperaturen?  Alltså, när det blir varmare, hur mycket höjer det CO2 nivån?  Du säger ju tillsammans med IPCC, NASA och andra att det blir varmare.  Nå, vad har denna uppvärmning för påverkan på CO2 nivåerna?  Om vi nu är så rädda för CO2 nivåerna så kanske vi skulle begränsa uppvärmningen?  Och alltså diskutera hur vi kan göra det...  Utan att gå via CO2, för trots allt vet vi inte om CO2 orsakar global uppvärmning.  Globalt grupptänkande i den frågan bevisar nämligen globalt grupptänk, och inget annat.
Otroligt!  Jag kom på den viktigaste frågan av dem alla!

  - Hur begränsar vi det globala grupptänket?

Innan vi har löst den frågan, kan vi inte genomföra några andra stora program, för då vet vi inte om de är grundade i grupptänk eller verklighet!
Här från "Uppsalainitiativet", som populärvetenskapligt sysslar med och informerar om klimatfrågan: "Klimatskeptikerns FAQ".
Där har de samlar de vanligast argumenten från klimatskeptiker, och bevarar dem med internationellt forskningsmaterial, tabeller, filmer mm. Om koldioxid- och temperaturutveckling, solstrålning osv. De kan kanske ge svar på Leif Erlingssons m.fl:s skepsism. Mycket informativt efter den snabbkoll jag gjorde.
(Uppsalainitiativet: Klimatskeptikernns FAQ) [länk]
@ [länk] Jocke - sourzial 2012-01-18 01:19:

Jocke, jag använde Google för att se om där fanns något på din länk om uppvärmningen på Mars eller på Pluto, men de fåtal gånger dessa planeter nämndes så berättade man inte ens om den.  Då tappade jag liksom hoppet om att de skulle kunna svara på mina övriga frågor, som t.ex. hur mycket olika former av krigshandlingar påverkar den globala temperaturen.  Eller hur stor påverkan temperaturen har på CO2.  Eller Chemtrails och väderkrigföring.  Och definitivt tror jag inte det är rätt ställe för att lösa det värsta problemet vi har, den med det globala grupptänket.  För svaret kan ju lika gärna ligga någonstans i det jag tog upp 2012-01-17 12:01 i punkt 5, [länk] ,  och CO2 storyn mörkläggningen.  Vi lever ju trots allt i tider när man ljuger så mycket som möjligt, för att beröva oss fasta referenspunkter att kunna tänka själva efter.  Och som jag skrev, hela vår kosmologi är ju fel.  Då är det ganska dumt att tro att man kan veta vad som orsakar global uppvärmning, om man inte först förstår korrekt kosmologi.  Miles Mathis omtänk av fysik-vetenskapen är en bra start, se länken nyss varifrån jag i sin tur länkar bl.a. till honom.  Och till sist, varför envisas du med att käfta om CO2 orsakad global uppvärmning, men vägrar hjälpa till att avskaffa olja, kol, naturgas o.s.v. som jag föreslog 2012-01-03 22:37 [länk] ?  Det är denna bakvändhet jag kallar motståndet mot verkliga lösningar.  (Inte minst 9-11 bevisade fri energi....  [länk] .)
18 Samma sak här. Läs på unge man, jag gav dig en seriös länk som besvarar de flesta av dina frågor. Det finns som man bör inse inte alls tillräckligt med data för att kunna konstatera om någon uppvärmning eller ej på Mars och Pluto.
Försök hålla dig på jorden Leif E, det är som även du faktiskt insett, tillräckligt komplicerat ändå!
@ [länk] Jocke -sourzial kl. 11:24:

Tro det eller ej, men jorden är en del av kosmos, och förstår vi inte kosmologi så förstår vi inte jorden.

Men för att ändå ignorera det viktigaste så varför tycker du att det är viktigare att införa skatter (CO2 skatter) än att införa fri energi, som ju automatiskt skulle innebära att folk slutade bränna olja o.s.v. helt enkelt för att de tjänade på att låta bli?

Jobbar du för oljeindustrin?
Farm Wars skriver [länk] om utrotningsplanen och hur väderkrigföring och kembesprutning används för att "bevisa" global uppvärmning.  Att man alltså skapar problemet för att kunna använda det för att utrota oss.  T.o.m. ett av kembesprutningspatenten säger tydligen att nettoeffekten kan vara ökad global uppvärmning [länk] .  (Medan NASA - som ofta brukar utäsas Never A Straight Answer - ältar CO2.)  Se gärna andra sökträffar i ämnet via Google-länk [länk] .

Det är f.ö. intressant att se hur hela fokus efter artikeln nu blivit kampen mot CO2 och inget fokus alls på att vemsomhelst av oss nu kan skickas in i ett koncentrationsläger.  Undrar varför det är viktigare med skatter än liv i frihet, för så många?!  Och varför uttrycker ingen mer än jag i denna tråd en önskan att släppa fri så kallad fri energi?  Det om någon skulle ju på ett bräde göra CO2 frågan irrelevant, medan om vi inför skatt vi skapar motivation att inte lösa frågan eftersom den som får pengarna från skatten då definitivt inte vill att vi kan slippa den.  Stoppa hjärntvätten!
LEIF En gubbe som är på dåligt humör undrar om du inte är rädd för att slita ut ansiktet här i spalterna?
Hej Leif, i #16 skrev du //Otroligt! Jag kom på den viktigaste frågan av dem alla!
- Hur begränsar vi det globala grupptänket?//

Min viktiga fråga blir: Hur begränsar Leif det mentala grupptänket?

Vill, kan och vågar Leif i tid och rum svara på frågorna A, B och C.
A. Vill ”vi” lyda eller förstå Jante-lagens rädsla för makthavare?
B. Kan ”vi” lyda eller förstå när, var och varför Luther har makt?
C. Vågar ”vi” lyda eller förstå Ågrens mentala motstånd i tid o rum?

Är det ”vi” som i den svenska modellen av GULAG, vill, kan och vågar välja Ron Paul till president i USA?

Mvh
@ [länk] "Nytta, Ansvar och Risk" kl. 17:19:

När svensken vaknar är det en Viking som vaknar.  Men ännu sover folket.  Jag är dock vaken, och jag förstår visst rädslan men vet att kärlek bortdriver rädslan.  Luther har påverkat mycket, men nu vill jag se framåt.  Ågren förstår jag inte riktigt vad det syftar på.  Ang. Ron Paul så är det viktiga med honom vad som avslöjas i processen, liksom det var med en tidigare amerikansk presidentkandidat som var helt mörkad i svensk press och som bedrev en mycket uppskattad presidentkampanj i USA varmed han kunde träffa massor av människor och sprida massor av insikt.

Denne senare presidentkandidat insåg att partiet inte skulle nominera honom och pressen teg ihjäl honom men han kunde använda presidentkampanjen för att nå ut till och tala med massor av människor.  Hans kampanj finansierades av vanligt folk, inte av de rika.  Hans namn?  En de amerikanska politiker jag har den djupaste respekt för, Dennis J. Kucinich.  Det var hösten 2003, jag skötte det tekniska med hans mailinglista för Miami, Florida... [länk] .  Jag har fortfarande betydligt större förtroende för Kucinich än för Ron Paul, men det viktiga är vad processerna runt dessa personer i det amerikanska systemet avslöjar.

Jag vill också säga att det finns massor av människor i maktstrukturerna, inklusive media, som inget hellre vill än göra det rätta.  Men som inget kan göra utan att det finns stöd och uppbackning från folket.  Det finns folk som tvingas utföra det som kommer uppifrån därför att de vet att de blir "offrade åt vargarna" om de följer sitt samvete.  Det är bra att det finns folk som vill göra det rätta, kan vi inte ge dem lite moraliskt stöd, vad säger ni?
...   En av de amerikanska politiker jag har den djupaste respekt för   ...
26 Jag räknade upp några republikanska kandidater häromdagen, som var alternativet till "Obama den nye Hitler" (enligt Leif E och flasback). Men enligt Leif E:s egna ord så var han ointresserad av dessa. Men vet ändå nu vem som är värd respekt!
Har hittat något annat dock: "Titanics förlisning (aktuell på två sätt) var inte en olycka"! Kan det va nåt?
[länk]
#28 Precis VEM vet båt jäveln kanske tom krockade med en rysk U-båt. Eller vart knäckt av en torped. Eller hur va det, vad sa vittnesuppgifterna?
@ [länk] Jocke - sourzial 2012-01-18 23:44:

Du räknade tidigare ( 2011-12-30 14:58 [länk] ) upp en tjänare åt den förhärskande ideologin som ditt "alternativ" till Obama.  Självklart är jag ointresserad ( 2012-01-03 17:56  §1 [länk]  §2 [länk] ).  Dessutom dök det upp ett alternativmediemail samma dag i min mailbox som informerade mig om hur din Newt Gingrich tillsammans med mormonen Mitt Romney i Des Moines förra månaden försökte visa hur såta vänner de är med "Bibi" Netanyahu.  Alltså en sionist.  Höger eller vänstersionist, jag är inte intresserad.  Jag lovar, Dennis J. Kucinich är inte sionist.  Jag kan nämna några till amerikanska politiker som inte är det.  Jag ser det ur vilka ställningstaganden de uttrycker, som här i landet enbart kan läsas genom alternativ media, och det är nästintill lika illa i deras eget hemland.  Jag skiter fullständigt i vad fulmedia skriver så därför finns de namn som alla andra känner till nästan inte för mig.  (Kanske för att jag försöker låta bli att tänka på dem.)  Om samma personer gör något bra så kommer jag att få veta det ändå.  (Och alltså oftast även när de gör något riktigt dåligt.)

Det du inte greppar är att detta inte handlar om namn eller partier utan om själva systemet.  Se tillbaka till det inlägg du kommenterar utan att förstå, 2012-01-18 19:13 [länk] .  Se även tillbaka på mitt inlägg 2012-01-17 20:17  §2(3) [länk] där jag visar hur Fredrik Reinfeldt försökte visa oss redan 2004 att utländsk säkerhetstjänst kan ta svenskar till andra länder för att där tas omhand utan allmän domstol, utan att "Det sovande folket" [länk]  ville vakna, utan här är det som den äkta journalisten Jutta Rabe sagt, dödens stillhet ("Grabestille" [länk] .)
30 "Jag skiter fullständigt i vad fulmedia skriver"..., Inte sant det heller, inte när det passar in i de egna skandalrubrikerna! Som att AB kommit på att en istid kunde komma om 10-15 år... Leif E länkar!
Men Ron Paul är inte helt ointressant, lite paradoxal: Som "Hem med trupperna, men tillåt vapen hemma."
Det ser ljust ut för Obama, en mormon som president, inte ens i USA väl? Mormons bok: "Judarna är ursprunget till indianerna" och allt skrevs ner av Smith utifrån guldplåtar från himmelen.
Här ligger även Leif E i lä, med sin "fria energi", (Inte heller Dag Nilsson trodde på det, utan motbevisade!) klimatet manipuleras med besprutningar (dessa är ofta illa nog ändå) och hans intuition som ersättning för verkligheten. Och en del annat privat fantasifullt.
Dags för en ny religion, "Erlingssonismen"?
Forts på svar till Jocke, tidigare inlägg:  [länk] kl. 10:28.

Det är givetvis ett misstag att tro att president Barack Obama ville godkänna att amerikaner fritt kan interneras eller avrättas utan rättegång.  Även det kan de alltså nu lagligt.  Tvärtom, han har ju uttryckt reservationer mot denna konsekvens av försvarsbudgetlagen.  Se t.ex. under underrubrikerna "NDAA -- A Blatant Counter-Attack By The Federal Reserve Cabal" och läs fram till och med under "Public Outrage Keeps Growing And Growing" i del tre av David Wilcocks pågående exposé av vad som i själva verket pågår, länk till del 1 - 5, där 5 ännu ej är skriven och del 4 ännu ej är färdigredigerad:
 1. [länk]
 2. [länk]
 3. [länk]
 4. [länk]
 5. [länk]
Och som jag har nämnt förut (2012-01-16 13:32 [länk] ),  det förfalskade födelsecertifikat på WhiteHouse.gov websiten innebär att det ögonblick då fulmedia får instruktion därom så är Barack Obama f.d. president.  Han har mycket att ta hänsyn till som ledare för Wall Streets Amerika -- företaget Washington D.C. (District of Columbia).  Glöm inte att kongressen också ansåg sig tvungen att rösta igenom slopandet av mänskliga rättigheter i USA.  Men allt detta sagt, så vad är det för fel med att jämföra med Hitler?  Den så kallade slutgiltiga lösningen skulle vara vad som återstod när alla andra vägar stängts, när man inte kunde skicka judarna till Palestina och när inga andra lösningar fanns kvar.  Kan det verkligen styrkas att det var just Hitler som beordrat massavrättningar av miljoner judar (om nu någon beordrat detta), jmf. med hur komplicerat det är i dag, länkarna ovan och alla länkar från dem?  Ja, faktiskt så jobbade ju även Hitler åt samma herrar...  Och i vilket fall, min jämförelse handlade om hur hallelujamässigt pressen helt okritiskt lyft fram båda.  Ingen av dem kunde i pressens ögon göra något fel.  Och fortfarande kan nästan inte Obama göra något fel.  Så länge han tillräckligt gör enligt ledarna för Wall Streets agenda så får han vara kvar, sedan offras han (liksom Hitler, för övrigt).
@ [länk] Jocke - sourzial 2012-01-19 12:31:

Ja, jag länkar.  Jag söker och länkar.  Men jag använder inte fulmedia som riktkarl.  Ang. Mitt Romney så är han företaget Washington D.C.'s kandidat - där kryllar det av mormoner!  Mycket mormoner i CIA, FBI o.s.v..  Mormoner har ju som idé att de ska styra världen, så det är logiskt.  Samma idé som judarna, f.ö..  Lika barn leka bäst, heter det ju.  Ang. "Inte heller Dag Nilsson trodde på det, utan motbevisade!" så kan ingen motbevisa fakta, alltså menar du e.g. att Dag inte höll med.  Men han kan inte ha motbevisat det som är sant.
 • PEERS: WantToKnow.info om fri energi: [länk] .
 • Egen kommentar 2011-10-04 22:26 [länk] där jag länkar till Ny Teknik och vad som rimligen är låg-energi nukleära reaktioner, LENR, även kallade kemiskt stöttade nukleära reaktioner, CANR.
 • "En värld av fri energi", av Peter Lindemann, D.Sc., som jag länkar till med kommentarer 2011-11-22 15:06 [länk] .
 • "De fysiska bevisen[länk] .
Detta är ingen tro, detta är fakta.
Tillägg till min egen [länk] ovan:

Ett enkelt bevis för att så kallad fri energi i form av så kallad kall fusion -- låg-energi nukleära reaktioner (LENR) -- är verkligt är att det har reproducerats av många universitet.  Det läste jag om i dagspressen för mer än ett årtionde sedan.  Däremot är det ett bevis för att vi har utsatts för hjärntvätt att vi har låtit oss iluras att de som misslyckats reproducera detta därmed skulle ha motbevisat effekten.  De senare har enbart visat att de antingen är inkompetenta alternativt att alla parametrar ännu ej är kända, där jag håller det senare som den troligaste förklaringen.  D.v.s. mer forskning, inte sluta forska!

Personligen tror jag att Miles Mathis omgivande laddningsfält 19 ggr mer massivt än materien, som samtidigt är lösningen på den mörka materien, är lösningen på väldigt mycket inkl. "fri energi".  "The Unified Field Theory" by Miles Mathis,  http://milesmathis.com/uft.html  [länk] :
I will show that Newton's famous gravitational equation is a compound equation that expresses both the gravitational field and the E/M field.  I will separate the two fields mathematically, showing the distinct equations and how they fit together.  I will then do a Relativistic transform on each new field, showing that a new Relative field equation can be achieved directly without tensors or any difficult math.  I will then re-unify these two Relative field equations into a Unified Field Equation, which I will show is just Newton's classical field with a simple transform.

(Tidigare kommentarer av mig:  [länk] .)
PPS:  Återfann
"Ljuset i slutet av tunneln är vi själva".  Enligt forskaren Miles Mathis [länk] så är så kallad "mörk materia" detsamma som "laddningsfältet" ("the charge field"), som väger 19 ggr mer än den "normala" materien, och vidare, denna "mörka materia" = "laddningsfältet" är fotnonisk, d.v.s. "ljus".  Vi lever alltså i ett ljusuniversum, om ni inte visste.  Och varför nämner jag detta?  Jo, för att våra hjärnor jobbar direkt mot detta ljusuniversum för att så småningom manifestera i den "normala" materien.  Och för dem som har som agenda att lura oss att vi inget kan göra så är det A och O att vi inte kommunicerar med ljusuniversumet genom våra olika transcendentala körtlar, som tallkottkörteln.
       -- Kommentar till "Bortom materialismen" Leif Erlingsson 2011-12-14 09:02 [länk]

På tal om Miles Mathis omgivande laddningsfält, alltså.  Och varför inte även på tal om varför vi utsätts för så massiv hjärntvätt...
Ojojoj vilka konspirationsstollar det finns! (men det roar några minuter åtminstone)
     Thomas L. Aabo 2012-01-20 13:25 [länk] :
Ojojoj vilka konspirationsstollar det finns!  (men det roar några minuter åtminstone)

Här en skräckis att berätta en sen natt vid lägerelden efter att stämningen blivit som tätast, och det är dags för det riktigt tunga artilleriet i berättarkonstens register:
Det viskas mörka kvällar efter att ordentligt folk har gått och lagt sig att de som inte tänker som vi rör sig mitt ibland oss.  Mycket sällan ger de sig till känna inför ordentligt folk.  De har egna forum och lokaler.  De är långt fler än man tror.  Det kan vara tjejen i snabbköpskassan, det kan vara handläggaren på försäkringskassan, det kan vara vem som helst.

Vet ni, det är inte bara en sägen.  Det är på riktigt.  Snart är världen deras, och då förstår vi ingenting.  Allt blir obegripligt.

Booooh!
#37 Föreslår att du håller dig tilll era "egna forum och lokaler" fortsättningsvis.

Eftersom ingen annat här tycks ha tänkt på det:

Orsaken till att man stoppade in att vemsomhelst i USA kan interneras närsomhelst var rimligen att Occupy Wall Street hade börjat demonstrera utanför personerna som äger allt, utanför deras hem...

Se "tour of 1 percent homes"  [länk] .

Se även 2012-01-19 14:01 ovan - [länk] .

(Till er som har något att skriva, men håller inne med det p.g.a. vissa skribenter på Sourze:  Ignorera bara mobbarna.  Visa att inte alla svenskar Zzzzz.)
Fick en mailkommentar till min förra kommentar 2012-01-21 21:21 [länk] :
Att det låter logiskt, de börjar bli rädda och folk försöker försvara sig.  Men om hela folket vaknar, vad ska de göra?  Hur skulle några poliser kunna stoppa det?  De får väl göra som det påstods att Muammar Gaddafi gjorde, bomba skiten ur hela dem.  Men tänk om militären vaknar och vägrar bomba sin egen befolkning, eller ens någon annans?!  Fast av Sourze-debatten att döma kan de nog känna sig väldigt lugna här i Sverige.

Fick också en kommentar ang. nonsenssvaren från åklagarna med anledning av anmälan mot de som i Sverige beordrat svenskt deltagande i det som har blivit en masslakt i Libyen, där man inte svarar på en enda av frågeställningarna, att det är som en repris på alla andra myndighetssvar nuförtiden.  De tycks inte behöva svara på någonting.  Hur vågar speciellt när det gäller lokala ärenden myndigheter/kommuner dissa skattebetalarna (=arbetsgivarna) så fullständigt, speciellt i kommuner där alla vet vem alla är?  Det är som de är mindre rädda för galningar bland kommuninnevånarna än något annat som de är mer rädda för.  Såvida de inte bara är "stupida".

Det var kommentarerna jag fick i epost.  Själv tänker jag ang. "något annat som de är mer rädda för" på vad amerikanska presidenten Woodrow Wilson skrev i "The New Freedom" (1913):
Since I entered politics, I have chiefly had men's views confided to me privately.  Some of the biggest men in the United States, in the field of commerce and manufacture, are afraid of somebody, are afraid of something.  They know that there is a power somewhere so organized, so subtle, so watchful, so interlocked, so complete, so pervasive, that they had better not speak above their breath when they speak in condemnation of it.
Kan det ha varit de däringa Frimurarna, han menade?
Äntligen ett effektivt ifrågasättande av klimatreligionen

Se SVT i dag 2012-01-30 kl. 18:55 "Forskargrupp: global uppvärmning inget att oroas för[länk]   samt Wall Street Journal som artikeln länkar till, "No Need to Panic About Global Warming[länk] ,  en debattartikel av 6 välrenommerade forskare och professorer.

Från SVT texten:
Bland de undertecknande finns nobelprisvinnaren i fysik Ivar Giaver som nyligen avgick ur Amerikanska Fysiksällskapet i protest mot att organisationen påstår att den globala uppvärmningen är orsakad av människans aktiviteter och är ett ovedersägligt faktum.

Denna nyhet återkopplar bl.a. till följande tidigare kommentarer av mig:
 1. 2011-12-27 20:37 i tråden ""Vi är en enda kropp"" #60 [länk]
 2. 2011-12-30 12:46 i tråden "Är Europas ödestimme här?" #29 [länk]
 3. 2012-01-03 17:56 i tråden "Är Europas ödestimme här?" #32 [länk]
 4. 2012-01-03 21:54 i tråden "Är Europas ödestimme här?" #36 [länk]
 5. 2012-01-05 12:19 i tråden "Är Europas ödestimme här?" #43 [länk]
 6. 2012-01-17 12:01 i tråden "Problem med kommentarer på nätet - been there, done that" #123 [länk]
 7. 2012-01-17 22:34 i tråden "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" #12 [länk]
 8. 2012-01-17 22:51 i tråden "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" #14 [länk]
 9. 2012-01-17 23:09 i tråden "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" #15 [länk]
 10. 2012-01-18 01:50 i tråden "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" #18 [länk]
 11. 2012-01-18 12:27 i tråden "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" #20 [länk]
 12. 2012-01-18 13:06 i tråden "Nya världsordningen tillåter aldrig Ron Paul som president" #21 [länk]
Här kommer en förnekare till. Men 95% av forskarna på området är överens om att det råder 95% sannolikhet för antropogen uppvärmning.
Fast KANSKE har de 5% rätt? Dock, vem gör en omkörning, som har endast 5% chans att lyckas?
Det är nämligen så här, (matematisk riskbedömning) att OM de 5 % har rätt, MEN att vi följer de 95%. Så är faktiskt ingen skada skedd. Tvärtom har vi sparat energi och förhoppningsvis gynnat alternativen och u-länderna.
Men OM de 5% har fel, och vi följer dem? Då väntar svåra tider, KANSKE total katastrof. Jag, som inte har politiskt ansvar liksom f.ö. inte Leif E har, förordar inte den risken.
Vilken ÄVEN innebär Status Qou i både miljö, resurs och klimathänseende.
Läs på Leif E, och din intuition gäller bara för dig, ingen annan. Förstå?

Här f.ö. den av Leif E upphaussade "kall fusion" ("fri energi"), som det varit tyst om sedan dess... Från Ny teknik.
Men vad skall vi med detta till, eller klimatet om världen ändås skall gå under (eller hur var det nu?) i slutet på 2012? [länk]
Det är väl inte så att det bara är Leif Erlingsson som skall gå under i slutet på detta året? - Jocke me,å ja,me å du,me! - Så luta er bara lugnt tillbaka och invänta ödestimman! - Det är kanske det som skall bli "årets julklapp"? - Inte "kall fusion",som Leif E,förespråkade! - Med vänlig undergångstämmning! - Hå,Hå,Hå,finns här några......
Om Jocke haft mer omsorg om miljön än om att vinna diskussioner så hade han efter att man reproducerat kemiskt stöttade nukleära reaktioner i många olika labb redan för snart två årtionden sedan arbetat för att de kognitiva hindrena för att vårt samhälle utvecklar kunskapen om fysiken bakom samt praktiskt utvecklar produkter inom området undanröjs.

Men 2012 kan vara det år då den gamla samhälleliga kognitiva härdsmältan till sist kapas likt den omtalade gordiska knuten.  Det lär i så fall uppfattas som att "världen tar slut", om man då fortfarande lever kvar i den bortkapade kognitionen.

Men vi som redan kommit långt med vårt eget inre sådana arbete, som själv undanröjt många av de kognitiva hindren i våra egna inre, får i ett sådant läge göra vad vi kan för att ordna institutioner där vi kan ta hand om dem som inte längre har någon verklighetskontakt.  För om vi inte klarar alla så kan de gå under, såvida de inte när de står inför detta hot faktiskt klarar att byta världsbild.

Ang. CO2, om man verkligen vill sänka CO2,  då är det effektivaste att plantera mer skog och andra grödor.  Som SVT artikeln påpekade,
Gruppen menar också att koldioxid är bra för planetens växter, som man menar utvecklades under perioder då koldioxidhalten var tio gånger så hög som den är idag.
Och om man absolut inte vill ha grönska o.s.v. så kan man ju med oändligt med miljövänlig energi som en verklig satsning på kreativ vetenskap (till skillnad mot statisk stagnerad som nu har makten) kan ge oss utan problem transmutera vilka ämnen man vill till vilka andra ämnen man vill.  Det enda verkliga problemet är kognitivt.
Jocke - outsourzad ”uppvärmning”

it depends ... Bob Carter [länk]

alltså, en inte oviktig distinktion är i vilken relation man pratar uppvärming. Ätt sålunda kappvända och kalla det 'klimatförändringar' är det samma som att säga 'väder'. Enfalden gör att vi fokuserar på 'antropogena väderkvarnar' och inte faktiska sakfrågor som; avskogning, kvicksilver, GMO/bio fuel, planned obsolesence, explosiva energier/fission etc. Och visst är oljeindustrin en smutsig byk ...


Att globalt miljöbeskatta och se antropogen kausalitet via –CO2 är falsk och oärlig fokus och divergerar från så många andra konkreta exempel.@ [länk] Jocke - outsourzad 2012-01-30 21:49 #44:
OM de 5 % har rätt, MEN att vi följer de 95%.  Så är faktiskt ingen skada skedd.
Rättelse:  Om vi låter oss luras av en förledd majoritet att förkasta vetenskap och sunt förnuft, förlorar vi ännu mer av vår förmåga att skapa välstånd.  Vi måste ha alla våra kognitiva förmågor intakta när vi går in i nästa kallperiod, vilket vi av allt (utom den förledda majoriteten) att döma är på väg in i, för att då kunna skapa den föda och de omständigheter vi behöver för att överleva.

Att kasta förnuft och vett överbord är en väg mot undergång.

Det finns ej heller någon gräns för alla lustifikationer som skulle kunna göras i form av jämförelser mellan ditt resonemang och resonemang vi alla kan se är absurda, men jag ska ej nedlåta mig till sådant i dag.
@ [länk] oscar: berven 2012-01-31 14:07:
Jocke - outsourzad "uppvärmning"

it depends ... Bob Carter [länk]

alltså, en inte oviktig distinktion är i vilken relation man pratar uppvärming.  [A]tt sålunda kappvända och kalla det 'klimatförändringar' är det samma som att säga 'väder'.  Enfalden gör att vi fokuserar på 'antropogena väderkvarnar' och inte faktiska sakfrågor som; avskogning, kvicksilver, GMO/bio fuel, planned obsolesence, explosiva energier/fission etc.  Och visst är oljeindustrin en smutsig byk ...    [Leif:  Min gulmarkering.]


Att globalt miljöbeskatta och se antropogen kausalitet via -CO2- är falsk och oärlig fokus och divergerar från så många andra konkreta exempel.

Tack Oscar för att du pekar på faktiska 100% säkra sakfrågor som vi med lika stor sannolikhet missar att effektivt hantera för att vi "fokuserar på 'antropogena väderkvarnar'".  Jag har många fler exempel på sånt vi borde ta tag i samlade i denna selektering på vad jag skrivit här på Sourze om Fri Energi och liknande:  [länk] .  Även här föreligger ett tunnelseende, då det anses viktigare att försvara gammelvetenskap än att erkänna faktiska experimentella resultat som visar att omvärdering av gamla sanningar tarvas.
Tillägg till det jag skrev 2012-01-19 14:01 #32 [länk] angående antifrihetsinslagen i försvarsbudgetlagen NDAA:

I Virginias senat gick NDAA nullifierings lagen igenom med röstsiffrorna 39-1, så i Virginia är det nu olagligt att samarbeta med den federala regeringen när denna hotar medborgarnas rättigheter, se vidare [länk] .
The bill's primary sponsor, Delegate Bob Marshall, had this to say in support:

"During World War II, the federal government incarcerated tens of thousands of loyal Japanese Americans in the name of national security.  By this bill, Virginia declares that it will not participate in similar modern-day efforts.

Even President Obama had questions about the bill, when he promised the American people that he would not use the unrestrained powers it granted him -- but why should we trust any President with such powers?

There are moments in our history when our liberties hang in the balance.  This is one of those moments. I urge the Senate...to lead the way in the nation to ensure that Virginia will not cooperate when the Federal Government strays off the reservation with laws that take away the civil liberties of our citizens."

Men ligger inte Langley i Virginia?..  Jo, och i Langley har CIA och NSA högkvarter, så kanske inte så konstigt att de har mer koll där...
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .