Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Livet är en salig röra

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Livet_ar_en_salig_rora/Sourze_style.html .
Utveckling föds ur en röra (läs kaos)om det är motsatsen, dvs statiskt (som i de socialistiska och kommunistiska länderna) så händer i n g e n t i n g
Det är förvisso en rörig värld.  (Re:  Lennart Karlsson 2012-06-27 06:00 i artikeln, "Livet är en salig röra[länk] .)  Förutom de bra orsakerna och de bra oredorna som gör livet så spännande i positiv bemärkelse, och härligt, så finns det ju tyvärr en massa galen oreda också.  Den har jag undrat mycket över, i mitt liv.  Det är som att folk - även i makten då - inte alls tänker.  Man kan sitta i åratal i långa utredningar som från början var galenskap och som ger galenskap.  Det är som att man saknar eftertanke, intelligens.  Som att man är bra på att följa mallar och regler men dålig på att tänka utanför dessa.

Kanske det är som jag starkt kände som helt liten, att detta livet är en sorts skola.  Att allt skit är menat som katalysatorer för försnabbad utveckling, men i så fall måste det finnas tillsyn i bakgrunden så inte allt går helt överstyr och vi förgör oss själva.  Kanske det faktiskt då och då sker justeringar.  Man spolar tillbaka, redigerar, och kör vår verklighet igen, fast nu utan jordens undergång.  Hur ska man annars förstå att vi fortfarande finns kvar?!  Jag menar, galenskapen är ju helt monumental.  Bara som att vi har placerat ut undergångsstationer i de flesta länder, kallade kärnkraftverk, som jag diskuterade i "Bli din egen lobbyist[länk] .  Genom att hela tiden ställas inför undergångsscenarier så triggas överlevnadsinstinkten, vår starkaste instinkt, och kan användas som motor för vår utveckling.  Men många av oss tycks ha tröttnat.  Många bryr sig inte längre.  Tänk om våra kroppar är någon annans egendom, att vår utveckling har betydelse för ett företags resultatrapport, och då inte i jordiska valutor?

De jordiska företagens resultatrapporter tycks däremot vara beroende av att vi är helt förutsägbara.  De har full koll på hur vi surfar, konsumerar och bor.  Den idealiska konsumenten tycks vara det ideal som eftersträvas, en underart till den annars intelligenta människan.  Genom media och skolövertygelse samt genom ovilja att vara annorlunda - annorlunda "är fel"! - så skapas denna "artegna, artspecifika inkompetens", denna "oförmåga i förhållande till artens utveckling" ( Abdel-Masih Wazir, "Humanity: a civilization manqué. The stupidity factor.[länk] ).

Vill vi bli herrar över oss själva så måste vi ändå följa överlevnadsinstinkten.  Även om vi så skulle vara valuta i ett galaktiskt kommersiellt projekt som jag föreslog som tankeexperiment ovan så är det ju alltid så att olönsamma projekt till sist läggs ned.  Den som ser får leva, som jag ofta upprepat.  Och det är sant oavsett om det finns en yttre redigerare eller ej.

Rekommenderar nu vidareläsning i min kommentar 2012-06-29 11:57 #15  [länk]  i "Informationskriget närmar sig" tråden, samt de däri länkade texterna.  Dessa texter borde utvecklats i bokform, de är så kompakta att det tagit mig flera år att ta dem till mig genom massor av dialog med författaren samt eget inre arbete.

[Texten ingår i Sourzes största hyperartikel = kommentarerna!]
#2 - "Tänk om våra kroppar........o.s.v......jordiska valutor"! -
Då kan du sjunga med Christer Sjögren,"jag byter ej bort...o.s.v.......den skatt jag fått.......o.s.v.........för millioner......."!! - Halleluja!!
Jag själv @ [länk]  2012-07-13 01:48:

I dag inser jag att det istället för död vid OS kan bli en annan sorts False Flag, nämligen en medvetandemässig sådan - en UFO-show inför all världens TV-kameror direkt till alla hjärntvättade vilket innebär döden för deras världsbild!  Mycket tyder på att det blir det som händer, det har laddats upp i media för en sådan sak!

(Vissa på Sourze noterar säkert med blandade känslor vid vilken veckodag detta postades - fredag den trettonde.  Fredag den trettonde har alltid varit en turdag för mig.)
Leif/ Om det på OS blir /en UFO-show inför all världens TV-kameror / så kommer i vart fall jag att bli förvånad, som ändå sett det mesta.Finns det biljetter kvar tro?
#4 Som vanligt tar vi tacksamt emot dina insikter Leif, vad vore Såsen utan dig? Om du åker till London så kommer det i vart fall dyka upp ett UFO där :-)
Vad skulle vi säga till en person som vi träffa på gatan och han förklarade sina olyckor med fredagen den 13:e...?
Ja,jag skulle titta på honom uppirån och ner,med den där blicken du vet,Janne,och sedan bara gå vidare!
Det var jag det,men nu frågar Du vad "vi" skulle gjort,så fram med Din version!
Så får "vi" se sen!
Jan O /Jag har nog några ggr gjort precis så, granskat personen på olika sätt men inte gått i diskussion om saken...Man måste ju ha en ngt gemensam värdegrund för att det ska gå att samtala...
 1. Bra sammanfattande info om ZION/2012 London Olympics här:
  [länk]  [PDF, June 2012 VisionReportWatch]

 2. Bra sammanfattande info om MIND CONTROL här:
  [länk]  [PDF, May 2012 VisionReportWatch]

 3. Bra sammanfattande info om katastofism här:
  [länk]  [PDF, April 2012 VisionReportWatch]

En annan analys av ZION/2012 London Olympics som jag verkligen kan rekommendera är den här:
 1. Darren's Alternative Theory - Special Report July 2012 Pt 1:
  [länk]

 2. Darren's Alternative Theory - Special Report July 2012 Pt 2:
  [länk]

Jag har även en del helt egna tankar om detta utöver vad jag har postat här på Sourze, som jag i dag har spridit på några mailinglistor och i privat korrespondens.  Kontakta mig per epost om du vill höra mina senaste funderingar om detta.

Med vänlig hälsning från den holistiska detektiven
Re:  Leif Erlingsson 2012-07-13 02:00 #4  [länk] :
I dag inser jag att det istället för död vid OS kan bli en annan sorts False Flag, nämligen en medvetandemässig sådan - en UFO-show inför all världens TV-kameror [...]
Medvetandemässig förvisso, och det kan bli som tänkt ovan.  Men en annan distinkt möjlighet som det också har gjorts så kallad predictive programming för är en attack mot de kungliga, se vidare  [länk]  (varning för mycket obehagliga bilder, särskilt när man inser att de personer som agerar är döda)  -  och det är inte den enda indikationen, men det är den starkaste.  Richard D Hall presenterat t.ex. en tankeväckande analys av möjliga sublima budskap här:  [länk] .
Re:  Jag själv, vid dessa tillfällen/trådar, kanske fler:
2012-07-13 02:00, "Livet är en salig röra", #4  [länk] :
I dag inser jag att det istället för död vid OS kan bli en annan sorts False Flag, nämligen en medvetandemässig sådan - en UFO-show inför all världens TV-kameror direkt till alla hjärntvättade vilket innebär döden för deras världsbild!  Mycket tyder på att det blir det som händer, det har laddats upp i media för en sådan sak!
2012-07-22 01:31, "Livet är en salig röra", #11  [länk] :
Medvetandemässig förvisso, och det kan bli som tänkt ovan.  Men en annan distinkt möjlighet som det också har gjorts så kallad predictive programming för är en attack mot de kungliga, se vidare  [länk]  (varning för mycket obehagliga bilder, särskilt när man inser att de personer som agerar är döda)  -  och det är inte den enda indikationen, men det är den starkaste.  Richard D Hall presenterat t.ex. en tankeväckande analys av möjliga sublima budskap här:  [länk] .
Ang. False Flag Alien Invasion teorierna i samband med OS, så är en intressant observation att UFO-snacket publicerats t.ex. på The Daily Mails vetenskapssidor på nätet men inte på de tryckta förstasidorna, varav man förstår att de inte riktats till de engelska medelsvenssons utan till nätaktivister.  Det medelsvensson istället märkt av är en massa förberedelser för terrorattacker.  Av detta kan man dra slutsatsen att syftet med att plantera de falska alien-attack-historierna sannolikt är att vi internetaktivister ska varna för detta men inte för falsk-flagg terrorattack, och när vi efteråt säger att det var falskflagg terrorattack (troligen kring den 30 juli denna månad) så ska medelsvensson avfärda oss med att "vi ju sagt att det skulle bli UFO".  Nå, nu har jag placerat denna brasklapp här.  :)

Ang. själva attacken så bara hoppas jag att de inte använder kärnvapen, men även om de gör det så lär förlusterna i människoliv högst bli några tusen och behöver inte bli mer än några hundra om man t.ex. jämför med mikro-kärnladdningen i gatan utanför the Sari Club på Kuta Beach, Bali, lördagen den 12 oktober 2002 en halvtimme före midnatt:  [länk] .  Däremot kan man med kärnvapen i tunnelbanan passa på att göra sig av med en massa guld, som troligen likt vid 9-11 2001 redan har tagits någonannanstans.

Allra helst ser jag förstås att de helt avstår från någon attack, men med tanke på hur hjärndöda människor är ang. 9-11 så är det väl att hoppas för mycket.
#12/ Leif/ Snart kommer utomjordingarna att hämta dig, du har avslöjat alldeles för mycket redan.
Jasså Lasse.  Och vilket grupp av utomjordingar representerar du då?  Kanhända är det "Jakobs Gud", den USA-presidenten Barack Obama på 10-års åminnelsen av 9-11 den 11 september 2011 sa sig vara lojal till?  [länk] .  Eller är du med i en annan grupp?
#12 "k, men med tanke på hur hjärndöda människor är ang. 9-11 så är det väl att hoppas för mycket."
Vilken självinsikt!
Ett visst amerikanskt företag visade före 2001-09-11 på sin hemsida upp proof of concept bilder för energivapenattacker på WTC-byggnaderna!  Av alla underkontraktörerna till den officiella 9-11 NIST-utredningen så hade samma bolag flest anställda som arbetade på NIST rapporten.  Så det kan slumpa sig...  Ledaren för deras team hade t.o.m. gett presentationer av energivapen vid tekniska konferenser, det var hans expertisområde!  Bolaget heter Applied Research Associates (ARA) och detaljerade referenser finns i min artikel "De fysiska bevisen" från den 17 oktober förra året  -  [länk] .

I mina ihärdiga försök
- ihärdiga då det ju handlar om själva vår och våra barns framtid -
att förstå varför andra inte förstår det som för mig själv numera är helt uppenbart, så är min senaste ansats att det rör sig om en kombination av Pavlovsk beteendemodifiering som degenererat "normalt" mänskligt tänkande till att enbart upprepa färdiga "programkoder", och att den västerländska så kallade högre utbildningen också den degenererats så de som fått diplom på att de kan tänka i själva verket enbart kan tänka med de verktyg de fått och inte utanför dessa ramar.  Det blir därför bara "Error" och flimrande blick när data (omvärlden, observationer) inte stämmer med det inlärda=förprogrammerade.

Alltså, det behövs ingen annan konspiration än den som förstörde utbildningen.  Efter det så är utbildade inte kapabla att tolka och därför i praktiken inte kapabla att se fenomen som inte stämmer med deras utbildning.  Däri ligger i stort sett hela "konspirationen".  Sedan förstås någon Psy-Op med teknologi som inte stämmer med vad vi västerlänningar är lärda är möjligt, men vid det här laget är det bara en teknikalitet.  Det stora med 9-11 är förstörandet av det västerländska tänkandet.  Antingen genomskådar vi det, eller går vi under för det.  Min artikel "Tio år av konspiration" handlar f.ö. om detta angrepp på den egna befolkningens tankeförmåga och hur detta innebär civilisationsupplösning  -  [länk] .

En intressant effekt av den omedvetna västerländska akademikern som i all välmening försöker förstå "konspirationsteoretikern" utifrån de verktyg akademikern har utrustats med blir att akademikern själv manifesterar just det han teoretiserar att "konspirationsteoretikern" sysslar med, att se "den andre" som misstänkt.  Det håller på att byggas upp en oerhörd misstänksamhet mot seende människor...  Vi har blivit "den andre".  Och det är just de som varnar för att vi skulle utmåla "den andre" som själva gör det.  Inte av ondska utan för att de inte ser.  Se även beteendevetenskapen ang. samma ämne, februari 2010 numret av "the American Behavioral Scientist" som just behandlar frågan varför vi som mänsklighet betraktat har misslyckats att känna igen företeelsen "State Crimes Against Democracy (SCAD's)"  -  [länk] .
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .