Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Sveriges bevakare har lutat sig bakåt

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Sveriges_bevakare_har_lutat_sig_bakat/Sourze_style.html .
Visst kan man fundera - t.ex. över varför Arbetsförmedlingen öppnat ett rekryteringskontor i Somalia. För att rekrytera arbetskraft till landet Sverige Är Fantastiskt - som länge har haft en arbetslöshet på nära en halv miljon. Men de där ekvationen bedöms väl som något som Medelsvenne inte ska lägga sig i. Och alla boenden för nyanlända ska fyllas och högern påstår att invandringen är det lönsammaste som pågår i samhället. Bert Karlsson - stort anlitad hyresvärd åt Migrationsmaskineriet - håller säkert med.
Radion säger att efter många års minimalt byggande i landet så ska detta minimala fortsätta med ca 30.000 lägenheter i år.
Mångkulturen har satt sina tråkiga spår som bevisligen förstör oss både psykiskt som fysiskt. Det finns dolda siffror på hur många det är som tar livet av sig, plus allt annat negativt där folk får hjälp med att förstöra sina liv. lag och ordning är bara ett minne blott i vårt land, men vad göra när vår generositet finner inga gränser, vi medverkar ivrigt för det dekadenta samhället, ja vi gör allt för att samhället ska förvärras på alla fronter, ett mentalt inbördeskrig är vad det handlar om. Och vi fina svensk inte passar oss noga för att bli beskylld för att vara främlingsfientlig eller rasist, så ska vi hängas ut och gärna spöas upp, men detta dissas invandrarna till att ordna den saken, emedan våra inbjudna gäster kan leva ut sina liv och håna och bespotta oss utan att riskera sin hälsa och än mindre behöver de passa sin tunga som vi svenskar tvingas göra, för utlänningar kan aldrig vara rasister för så har våra höga vederbörande bestämt! Sverige har drag av antikens dagar med förföljelse av oliktänkande och vi triumferar över vår egen godhet som i praktiken handlar om ett hänsynslöst tänkande och många förverkligar sina tankar och värderingar i praktiken och detta har fått ett namn, som att vara svenskfientligt lagd, som tas upp som ett beröm i vissa grupperingar, som mer eller mindre är anbefallt av våra folkvalda!! Det går aldrig att komma ifrån motsatsen till att vara rasist och främlingsfientlig, som är förföljelse av egna landsmän i svenskfientlig anda som har blivit resultatet av detta påbud, att vi får inte ifrågasätta mångkulturen eller massinvandringen som något negativt för vårt land! Svenskfientlighetens huvudorganisation heter EXPO som kartlägger högerorienterande grupperingar och de kammar för det mesta noll och då istället ger man sig på svenskvänliga organisationer och deras huvudfientliga mål har blivit Sverigedemokraterna för att de vill bedriva en gammal hederlig svensk politik! Så förneka inte att svenskfientligheten är organiserad och tro nu inte att PK är något svenskt välgörande i sitt politiskt korrekta, nej, snarare förgörare av svensk mentalitet!
#3 - Kan du inte hämta andan emellanåt?
Det blir oläsligt i en enda mening!
ÖVERSÄTTNINGSFÖRSÖK

Mångkulturen har satt sina tråkiga spår som bevisligen förstör oss både psykiskt som fysiskt. // JASSÅ
Det finns dolda siffror på hur många det är som tar livet av sig, plus allt annat negativt där folk får hjälp med att förstöra sina liv. JASSÅ

lag och ordning är bara ett minne blott i vårt land, JASSÅ

men vad göra när vår generositet finner inga gränser, vi medverkar ivrigt för det dekadenta samhället, ja vi gör allt för att samhället ska förvärras på alla fronter, ett mentalt inbördeskrig är vad det handlar om. VILKA VI O VÅR??

Och vi fina svenskAR inte passar oss noga för att bli beskylldA för att vara främlingsfientligA eller rasist?
, så ska vi hängas ut och gärna spöas upp, AV VEM?
men detta dissas invandrarna till att ordna den saken, emedan våra inbjudna gäster kan leva ut sina liv och håna och bespotta ossVEM HAR NÄR BLIVIT BESPOTTAD??
utan att riskera sin hälsa och än mindre behöver de passa sin tunga som vi svenskar tvingas göra, för utlänningar kan aldrig vara rasister för så har våra höga vederbörande bestämt!OMÖJLIG MENINGSBYGGNAD
Sverige har drag av antikens dagar med förföljelse av oliktänkande och vi triumferar över vår egen godhet som i praktiken handlar om ett hänsynslöst tänkande MOTSATTA PÅSTÅENDEN I SAMMA MENING
och många förverkligar sina tankar och värderingar i praktiken och detta har fått ett namn, som att vara svenskfientligt lagd, som tas upp som ett beröm i vissa grupperingar, som mer eller mindre är anbefallt av våra folkvalda!!NÄR DÅ DÅ??
Det går aldrig att komma ifrån motsatsen till att vara rasist och främlingsfientlig, som är förföljelse av egna landsmän i svenskfientlig anda som har blivit resultatet av detta påbud, att vi får inte ifrågasätta mångkulturen eller massinvandringen som något negativt för vårt land! DU IFRÅGASÄTTER VARJE DAG UTAN STRAFF
Svenskfientlighetens huvudorganisation heter EXPO som kartlägger högerorienterande grupperingar och de kammar för det mesta noll och då istället ger man sig på svenskvänliga organisationer och deras huvudfientliga mål har blivit Sverigedemokraterna för att de vill bedriva en gammal hederlig svensk politik!SVENSK POLITIK HAR ALLTID HANDLAT OM SOLIDARITET MED SVAGA
Så förneka inte att svenskfientligheten är organiserad och tro nu inte att PK är något svenskt välgörande i sitt politiskt korrekta, nej, snarare förgörare av svensk mentalitet! ALLA VET ATT PK BETYDER HELT OLIKA SAKER PÅ OLIKA HÅLL
5/ Jan Brunne med ditt ifrågasättande så påvisar du en skrämmande okunskap över vad som händer i vårt land och det där att läsa mellan raderna klarar du inte utav, förmodligen för du har fastnat i det religiösa tänkandet, att inte kunna leva i nuet på så sätt genom att du viftar bort den egentliga sanningen om om vårt land och folks mentala tillstånd som är det första PK budet "blunda för sanningen så mår du bättre" Jag hoppas att någon bättre skickad person tar del av mitt skrivna inlägg om vår mångkultur, som ser verkligheten som den är du får tyvärr bakläxa!
Jan B. Den här meningen // Och vi fina svenskAR inte passar oss noga för att bli beskylldA för att vara främlingsfientligA eller rasist?//-Rättelse- Och vi fina svensk ( "vi" är de kategorier som slår mot oss svenskar) om vi inte passar oss noga för att bli beskylld för att vara främlingsfientlig eller rasist?
#6 - Med ditt svar bevisar du vilken människa du är!
Lär dig att skriva begripligt!
Skriv inte talspråk,utan skriftspråk!
Eller,bäst av allt,lägg ner ditt svammel!
8/ Det bästa du kan göra Jan Olsson är att sluta upp med din personförföljelse! Jag ställer dig en fråga, är du så bitter över att din fascistiska läggning kan du inte tygla eller vad är det frågan om?
Det är känt att åldringar har många problem och sömnen är en stor bov i dramat, som kan ge förvirrade utfall i ord och handling! Det här är något som du Jan Olsson borde vara medveten om och därför tillägnar jag dig denna länk för ditt eget bästa! [länk]
Jaha o vilken länsk skulle Xman behöva för att öka sin självkännedom
Finns det ngn diagnos på folk som alltid känner sig förföljda och använder okvädningsord i varje inlägg.// Bitter,fascistisk,förvirrade utfall osv.
Jag måste skratta, Jan B. Självkännedom har jag så att det räcker och blir över och just därför, kan jag våga utgå ifrån mina egna tankar och värderingar och slipper att vidarebefordra andras åsikter som de har läst om i fulmedia, som du gör m.fl!
Stackars,stackars X-man,nu vet du inte vad du skall ta till,för att försöka psyka mig!
Det lyckas du inte med,men fortsätt du gärna med dina invektiv,på mig fungerar de inte,som sagt!

Jag vet vem JAG är,men frågan är om du har tillräcklig sjävkännedom,för att veta vem DU är?

Egentligen är det inte lönt att besvara dina inpass,men din politiska tillhörighet,som du så intensivt förnekar,men som lyser igenom i allt vad du skriver,den måste man reagera mot!

Ha de!
#16 - Jaså,nu kommer det äntligen,du sympatiserar med ett fascistparti?
Vilket då?
På annat sätt kan man inte tyda inlägg 16!
Då föll i din egen grop!
Själv är jag Liberal,röstar på Fp!
Ha de bra!
Jaså du röstar på detta Fascistparti, det ante mig, de flesta i Fp är lite knäppa.
"Liberal" vilket hån av Jan Olsson och Jan Brunnegård att kalla sig något som strävar åt yttersta vänsterkanten in i kommunism. Dessa herrar borde inte ifrågasätta någon här, om någonting, när de inte håller rent i egen farstu! Citat; När man under det kalla kriget i USA talade om någon som "extremt liberal", kunde det barockt nog innebära att personen sympatiserade med kommunistdiktaturerna. I Japan och Australien kallar sig konservativa partier liberaler och i Ryssland finns till och med ett fascistparti som kallar sig liberaldemorkaterna (trots att de varken är liberaler eller demokrater). I Sverige kallar sig ett socialliberalt parti som omhuldar välfärdsstaten och åtskilliga regleringar av privatlivet, "liberalerna". Slut på citat.
JUST DET. Det socialliberala parti jag ofta stöder har varit med och byggt upp välfärdsstaten. Vilket parti kan kalla sig vad som helst ute i världen. För mig är det gärningarna som räknas. Inget parti får röst av mig på grund av vackert namn.Men efter vad de försökt göra....
#18 - Om man nu skall utgå ifrån "knäpphet",då förstår man att du också är Folkpartist i enlighet med din egen åsikt!
Inte så lite knäpp heller!

Men som vanligt smiter du undan frågan,så egentligen finns du inte,du är som en skuggfigur som jobbar i skumrasket,likt en känd propagandaminister!
Det finns ingen "stake" i dig,om du inte kan stå upp för dina ideal!

Du är och förblir "en liten lort" efter en känt citat!

Slut för i dag!
"17/ dina intelligentbefriade rader säger allt om din person eller hur Jan Olsson?
#21 Jan, varför fortsätter du debattera med byfånen? Gränsen för lyteskomik har passerats för längesen.
Aha en till som är intelligensbefriad och lider av CMO syndromet och tar ord i sin stora käft som endast Dippen kan konversera med, en glappande käft utan att ha något vettigt att förtälja!
Äntligen som jag också befarade, Fredrik Reinfeldt avgår inom kort och Anders Borg tar över. Nu smitar han iväg efter att drabbat vårt land med en vansinnig politik, men han ska kommas ihåg under valåret 2014 och ska hängas ut för sina illgärningar mot vårt land! [länk]
Sverige är inte rustat för invandringen en ekonomisk katastrof i uppsegling om invandringen fortsätter! [länk]
Svar på Jan Brunnegård 2013-02-22 11:05 #5.

X-man är ingen språkbegåvning.  Han har själv förklarat hur han ser i rymd, visuellt, och man förstår att språket inte är hans starkaste sida.  Men han ser, även när han inte alltid lyckas formulera så bra.  Jag tolkar hans många ord som hans försök att förmedla vad han ser.

Det är vällovligt att du Jan försöker tolka det han skriver.  Som jag uppfattar det ser du dock tyvärr mest hans språkliga brister och inte vad han försöker förmedla.  Själv har jag kritiserat X-man för vad han tycks försöka förmedla, eftersom jag menar att även X-man fokuserar på den situation som har skapats snarare än på varför den har skapats och i vilkas intresse.  Ang. det senare ett avsiktligt skapande av djupa klyftor i vårt samhälle, för att splittra oss, göra oss svaga.  Men nu vill jag kommentera några av dina översättningsförsök med egna kommentarer:

Jan Brunnegård 2013-02-22 11:05 #5 i "Sveriges bevakare har lutat sig bakåt" tråden  [länk] :
ÖVERSÄTTNINGSFÖRSÖK
utan att riskera sin hälsa och än mindre behöver de passa sin tunga som vi svenskar tvingas göra, för utlänningar kan aldrig vara rasister för så har våra höga vederbörande bestämt!  OMÖJLIG MENINGSBYGGNAD
Den "omöjliga meningsbyggnaden" var ju ändå ett helt begripligt yttrande, så vad spelar då de grammatiska felen för roll annat än som petitess?
Sverige har drag av antikens dagar med förföljelse av oliktänkande och vi triumferar över vår egen godhet som i praktiken handlar om ett hänsynslöst tänkande  MOTSATTA PÅSTÅENDEN I SAMMA MENING
Men genomskådar du inte hyckleri?!  Snälla nån!  "Vår egen godhet" syftar helt uppenbart på vår självbild som land, motivet för att ta in så väldigt många människor i förh. till vår folkmängd, och det hänsynslösa tänkandet syftar helt uppenbart på de som får betala notan, och förföljelsen av oliktänkande hoppas jag man inte ens behöver förklara för dig, Jan.
Det går aldrig att komma ifrån motsatsen till att vara rasist och främlingsfientlig, som är förföljelse av egna landsmän i svenskfientlig anda som har blivit resultatet av detta påbud, att vi får inte ifrågasätta mångkulturen eller massinvandringen som något negativt för vårt land!  DU IFRÅGASÄTTER VARJE DAG UTAN STRAFF
Sourze och andra kommentarsforum är yttrandefrihetsytor liknande de inhägnade demonstrationsytor USA i många år hänvisat antiglobaliseringsdemonstrationer till.  D.v.s. får ej påverka den officiella debatten.  Det som skrivs här får aldrig tas på allvar annat än som ett problem att det ö.h.t. skrivs.  Jmf. Leif Erlingsson 2012-07-16 15:55 #3 i "Kristina Lindquist (DN), lögnretoriken och demokratiföraktet" tråden  [länk] .Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
Se gärna även "Multitrådig orientering vårvintern 2013":  [länk] .
Till X-man:  Det är meningslöst att gräla med andra debattörer i ett forum.  Avser ditt gräl med Jan O.
Mvh Leif Erlingsson
LEIF Som du märker så har jag ytterst svårt att stå ut med X-mans alla obevisade påståenden, hans värderingar mm.Jag beundrar dig i viss mån för din hållning emot honom. Du hakar inte på hans ideer, men jag tror jag ser små tillrättavisanden ibland. GE mig ett gott råd. Ska jag helt sluta bry mig om X-man???
Xman 25 om Fredrik R/ Obevisat påstående som bygger på lösa rykten i en tidning. Du skall inte bära falskt vittnesbörd om din nästa!
Leif 27// Citat/eftersom jag menar att även X-man fokuserar på den situation som har skapats snarare än på varför den har skapats och i vilkas intresse//
Instämmer i detta samt i en del kritik som du riktar emot mig.
31/ Jan och Leif, det här är helt rätt, jag tar fram vad som händer i samhället i negativ mening och 7 klövern har det yttersta ansvaret, vilket ansvar? Tyvärr låter regimen att vanligt folk, som du och jag, ta emot smällarna och ve den som kritiserar dem" som delar ut smällarna, alltså invandrare som struntar totalt i våra lagar och regler!
#28 - Leif Erlingsson,tillhör du X-mans proselyter och tillskyndare i hans egenskap av propagandaminister för rasism o främlingsfientlighet?
Eller för hans klart dokumenterade faiblesse för den svenska mentaliteten?

P.S.Inga långa utläggningar,tack!
Jan Olsson du måste vara en mycket sjuk människa som, som kan hitta på så mycket lögner om min person!
LEIF Som du märker så har jag ytterst svårt att stå ut med X-mans alla obevisade påståenden, hans värderingar mm.  Jag beundrar dig i viss mån för din hållning emot honom.  Du hakar inte på hans idéer, men jag tror jag ser små tillrättavisanden ibland.  GE mig ett gott råd.  Ska jag helt sluta bry mig om X-man???
(Jan Brunnegård 2013-02-23 09:54 #29  [länk] .)
Tackar för förtroendet, men jag vet faktiskt inte vad som ytterst är bäst för er.  Kanske ni har något att lära av varandra.  Känn efter själv, är allt jag vågar ge som råd.
Äntligen som jag också befarade, Fredrik Reinfeldt avgår inom kort och Anders Borg tar över.  Nu smiter han iväg efter att drabbat vårt land med en vansinnig politik, men han ska kommas ihåg under valåret 2014 och ska hängas ut för sina illgärningar mot vårt land!  [länk]
(X-man 2013-02-22 19:27 #25  [länk] .)
Länken går till Expressen, och som jag har förstått dementeras uppgiften av Fredrik Reinfeldt själv.  Kan istället vara exempel på mediemakt...  Noterar att även Jan Brunnegård reagerat, 2013-02-23 09:57 #30  [länk] .
Leif 27//Citat/
eftersom jag menar att även X-man fokuserar på den situation som har skapats snarare än på varför den har skapats och i vilkas intresse//
Instämmer i detta samt i en del kritik som du riktar emot mig.
(Jan Brunnegård 2013-02-23 10:03 #31  [länk]  i kommentar till min 2013-02-23 08:17 #27  [länk] .)
Tack.  Jag anser det själv ett oerhört stort demokratiproblem att det offentliga samtalet ej är fritt.  För det är det inte.
Jag själv skulle t.ex. aldrig släppas in i den officiella debatten eftersom de med benämningsmakten har definierat mig som persona non grata.  Googla mitt namn och gå bakåt en sida eller två så hittar du det.  Det finns på en hemsida för en organisation ("kommitté") som uppenbarligen tillhör de som aldrig får kritiseras.  Jag nämns där tillsammans med två av mina vänner, som du också stött på här på Sourze.  Ingen av oss har gjort det som där påstås om oss.  Det närmaste jag själv har kommit är att nu 2013-01-27 22:59 i annan tråd, #19  [länk] ,  ha konstaterat att deras sanning måste vara sann tack vare ett under.  Fast det är inte sanning de är ute efter utan att marginalisera envar som dristar sig att kritisera de som aldrig får kritiseras.  Voltaire lär ha sagt att för att komma underfund med vem som är din härskare, ta helt enkelt reda på vem du aldrig tillåts kritisera.

F.ö. har jag anledning att förmoda att de som aldrig får kritiseras har tillgång till den teknologi som gjorde 9-11.  Men det får man inte heller säga i det offentliga samtalet.
#28 - Leif Erlingsson, tillhör du X-mans proselyter och tillskyndare i hans egenskap av propagandaminister för rasism o främlingsfientlighet?
Eller för hans klart dokumenterade faiblesse för den svenska mentaliteten?

P.S.Inga långa utläggningar,tack!
(Jan Olsson 2013-02-23 10:12 #33  [länk]  i kommentar till min 2013-02-23 08:26 #28  [länk] .)
Jag har min egen agenda.  Den agendan är att bryta upp åsiktsförtrycket här i landet.  Eftersom jag och andra som vill göra skillnad av benämningsmakten är definierad såsom persona non grata, är jag (och andra) hänvisad till bloggar, onlinepublikationer och kommentarsforum.  X-man är den X-faktor som här på forumet kan röra om lite i grytan.  Därför desarmerar jag ojusta påhopp på honom.  Jag desarmerar inte dina påhopp, för de är ofta underfundiga och det skulle vara bra om han lärde sig använda humor tillbaka.

X-man har f.ö. inte fel i sin intuition att något är snett.  Det blir dock inte bättre av att prata skit om invandrare.  Situation som skapas med så oerhört stor invandring av människor som inte kan införlivas i arbetslivet skapar djupa klyftor i vårt samhälle, och är mycket oroande.  Destabiliserar Sverige.  I vilkas intresse?  Det är det viktigt att diskutera i det offentliga samtalet.  Och på forum som detta.  Besvarar detta din undran?
Jan Olsson du måste vara en mycket sjuk människa som, som kan hitta på så mycket lögner om min person!
(x-man 2013-02-23 12:05 #34 [länk] .)
Det blir inte bättre av att sjukförklara.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .