Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Samhället styrs av livsfientliga satanister

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Samhallet_styrs_av_livsfientliga_satanister/Sourze_style.html .
Samhället styrs av livsfarliga satanister? Fattar ingenting. dag har sagt att samhället styrs av onda sionister, som är utvecklingsstörda och fast i någon sorts anal fas. Men det kanske är samma sak? I övrigt tycks ni ju dela åsikter, fast all den där hemska musiken tonåringarna lyssnar på? Har du lyssnat på det alltihop verkligen? Kan tänka att du är en stor musikälskare i alla händelser! Kram! eller förresten: många kramar! Du tycks behöva det!
Det var mycket på en gång - både sant och falskt eller möjligen alltför dogmatiskt ur mitt perspektiv - Jag undrar bland annat över det du säger att ~"barn i tusentals år har fått växa upp med sin mor och hennes kärlek" - jaha? Men ska man dra någon konsekvens ur det du fortsätter resonemanget med så borde ju dessa barn ha växt upp till kapabla älskande och fulländade medmänniskor - men du påstår motsatsen? Är det något jag missuppfattat eller inte förstått här. --- Rent historiskt vet jag inte riktigt när under dessa "tusentals år" något optimalt kärleksfullt samhälle funnits att växa upp och fostras in i? Är det inte snarare så att livet alltid varit en hård och grym kamp för överlevnad, och att människan själv överträffat naturens egen grymhet många gånger om just därför att människan njuter av sin makt - naturen är omedveten om både den skada och den lycka den tillfogar det vegeterande livet - paradismyten är inget annat än just en myt, och i stort sett var det inte bättre förr, men visst jag kan ha missat nått.
Efter att ha läst din andra artikel om utomjordningarna, och deras förutsägelse av jordbävningen i Chile, så blir jag upprörd! Leif har sagt att det är USA som startar jordbävningarna - vem skall jag tro på? Dessutom har Leif sagt att utomjordingarna ligger i krig med den amerikanska militären, så varför skulle USA berätta för utomjordingarna att de skulle sätta igång en jordbävning till? En annan VIKTIG sak, du skriver att du är ett universalgeni! Inför detta blir jag verkligen UPPRÖRD. Leif har sagt att han är så smart att han nästan är en gud, och så kommer du här med andra teorier om hemsk musik och kalla dig universalgeni. dessutom: om du lyssnar på lady gaga, exempelvis hennes poker face, så kan du höra, om du spolar tillbaka mellan 1,30 och 2,11 med fyra gånger hastigheten, en man säga på Swahili "Leif är smartare än Lennie". Förklara det den som kan! Nä knasbollar, nu har jag haft mitt roliga för idag - dags o fortsätta jobbet. Ni är underbara, glöm aldrig det!
Jag rekommenderar dig (artikelförfattaren) ett öde torp i de småländska skogarna. Utan (!) telefon, dator eller internet.
Thomas - ja en eller annan nypa humor är en god krydda - frågan är bara vilka urvalskriterier Sourze har på sina artiklar - alla ska väl få en chans att uttrycka sej kan man tycka - det ger trots allt en liten hint om forumets verkliga spännvidd och kanske även medborgarens, och du har rätt - människan är underbar på sitt eget lilla vis, främst kanske då dess enorma och hejdlösa fantasi.
Bizon: Naturen är inte grym, det är samhället som övertalat oss att tro att naturen är grym. Det har funnits ett perfekt samhälle på denna Jord, före den händelse som kallas syndafallet i Bibeln, då utomjordiska varelser (ormen i trädet) kom hit och började manipulera människan. Förr i tiden tillbringade barnen mer tid med sin mamma i unga år. Förr i tiden var folk inte lika utsatta för propaganda, utan i större utsträckning lämnade åt att skapa sin egen sanning.
Kalle Tuntolej: Ja, den sionistiska rörelsen har också stor makt i dagens samhälle. Den sionistiska rörelsen är skapad av satanisterna. Många av satanisterna är genetiskt ändrade av rymdvarelser, så att negativa väsen lättare ska kunna ta deras kroppar i besittning. De negativa själarna är mentalt sjuka sedan universums begynnelse, Då Lucifer i lönndom, utan de andra äldstes vetskap skadade många själar psykiskt.
Efter Lennies artikel och kommentarer framstår Dag som fullt normal i jämförelse.
Vilken intressant artikel en hel del intressanta tankar blandat med stollerifantasier. Tror jag ska ha en rolig kväll länka denna till mina vänner på facebook sedan ska vi plocka russinen ur vimmsigheterna. Frågan är dock om inte världen skulle se mycket bättre ut om folk tog skribentens tankar om att sitta och onanera hela dagarna på allvar. Om befolkningen sysslade med det skulle det inte hinnas med så mycke djäveskap som krig och miljöförstörelse
#8 Per W, det här sin inte bra ut för min image. --- Jag tror varken på rymdvarelser, Edens lustgård, Lucifer eller förekomst av mentala skador sedan Universums begynnelse, vilka numera formar sig till satanister. --- Däremot tror jag ibland att hela Universum är en egocentrisk störning och en bubbla i Livshavet och att all evolution handlar om att utjämna den störningen så att allt återgår till ett fulländat vara, som återförenas med Varats Hav i och med att bubblan upplöses. --- Det kanske kan räcka en bit? det kanske räcker en bit det öckså?
Dag Nilsson, du har helt rätt i det du skriver, och det motsäger inte på något sätt det jag skriver om i artikeln. Universum är en bubbla - eller en cell - bland många i urhavet. Just detta universum har drabbats av den infektion som de negativa själarna utgör, eller som Dag kallar "egocentrisk störning". All evolution handlar om att såsom det gudafrö vi är växa till vår moderplantas avbild. I den resan ingår att bli av med olika störningar i vår själ, och det är en lång resa för många s.k. negativa själar. Och precis som Dag skriver, kommer bubblan en gång att spricka, och allt liv i detta universum kommer då reinkarnera i ett nytt, mer avancerat universum.
Solarplexus chakrat är associerat med vårt ego eller jagkärlek. Det är också kopplat till eld-elementet. Det är därför som frontfiguren för den egocentriska störningen, Lucifer, kallas just så, alltså Ljusbringaren, därför att egocentrism är kopplat till solar plexus som i sin tur är kopplat till eldelementet.
Jag skulle vilja få in talibanerna i satanistsnacket på något sätt. De passar ju in så bra....eller vissa feminister......Gudrun Schyman kanske platsar?
#15 & #14 Det som feministen Eva Lundgren beskrev, om riter där män samlas i hemliga grupper för att offra barn o.d. ligger inte helt långt från sanningen. Men hon har missuppfattat detta som ett patriarkat, vilket det inte är, för män såväl som kvinnor deltar i detta. Talibanerna som grupp är inga satanister, däremot möjligen vilseledda av dem. Många av de ungdomar som kallar sig satanister är i själva verket det inte heller. De riktiga satanisterna befinner sig ofta på toppositioner i samhället och genererar negativ energi som ger näring åt negativa väsen, i utbyte mot pengar och makt, eller rättare: illusionen av makt. Men vi får inte låta detta avleda vårt fokus från alla de positiva krafter som faktiskt verkar på Jorden och i andevärlden. Många äldre själar har reinkarnerat hit från andra planeter för att hjälpa till. Snart kommer inget negativt längre existera på denna Jord.
Man måste vara lite mer noggrann och precis. LaRouche var för övrigt gäst hos alex jones och sa det och lite annat på ämnet: [länk]
Lennie Tofft, inlägg 6. "Förr i tiden" hade människan en genomsnitlig livslängd på 35 år. (stenåldern). Är det dit du vill?
#18 EAP: Hade jag varit mer noggrann och precis hade artikeln svällt ut till en hel bok. Artikelns huvudsyfte är inte att ge en djuplodande beskrivning utan en översikt över vanliga missförstånd i samhället. #20 Thomas L Aabo: För det första tror jag inte att människan ursprungligen hade en medellivslängd på 35 år, utan mycket längre. För det andra så är jag inte emot teknisk utveckling generellt, bara sådan teknisk utveckling som är destruktiv och inte är i harmoni med naturen. Det där med Jehovas vittnen tänker jag inte ens kommentera.
Vad gäller medellivslängd så är den nästan enbart beroende på spädbarnsdödlighet, det skiljer sig inte så mycket i övrigt. Vad gäller tankar om utomjordingar och dylikt, så verkar de ha en livslängd som passerat "bäst-före-datum" för länge sedan.vad gäller EAP, så behöver de stackarna verkligen en enda politisk fråga där de för ovanlighetens skull har rätt...det unnar jag dem.
Det var vida svängar med konkreta exempel, välskrivet och läsvärt. Så kan det bli när tanken är fri ....
Kul att se att kunskapen om luciferianerna har börjat sprida sig, här har du en som inte kommer att förlöjliga dig. Håller med också om det du skriver om onani.
Lennie: Tror du också att den moderna psykiatrin är skapad av "satanister"? Är medicin och psykiatri av ondo?

Du skriver i inlägg #7 att: "Det har funnits ett perfekt samhälle på denna Jord, före den händelse som kallas syndafallet i Bibeln, då utomjordiska varelser (ormen i trädet) kom hit och började manipulera människan."

1. Vad är ett perfekt samhälle? På vilka grunder är ett samhälle perfekt enligt dig?
2. Hur har du kommit fram till att utomjordiska varelser har besökt jorden och manipulerat människor? På vilket sätt skedde dessa manipulationer och hur har du förvissat dig om hur manipuleringen skedde?
Kalle: När det gäller den moderna psykiatrin så är jag övertygad om att de som skapat den inte haft människors bästa i åtanke, snarare tvärtom, sen om man ska använda ordet satanister, sadister, emotionellt störda människor eller någon annan benämning, det är upp till var och en. Jag är övertygad om att medicinen och psykiatrin är av ondo, då den i sitt angripande av olika sjukdomar, ofta också angriper och skadar kroppen. Cellgifter t.ex. dödar även vanliga celler, kerurgiska ingrepp kan skada kroppens chakran, psykofarmaka gör människor överviktiga och försämrar den kognitiva funktionen o.s.v. Ett perfekt samhälle är ett samhälle i vilket alla levande varelser till fullo tillåts uttrycka sig själva och sitt innersta väsen på alla livets plan, och ett sådant samhälle är perfekt på den grunden att det är levande, på individnivå sävl som i helheten. Att leva är att lyssna till och uttrycka sin själ/sitt hjärta, för genom detta kan själsenergin strömma genom kroppen och den omgivning vari den bor, och göra dem levande. Vad gäller den genetiska manipulationen av människan så förlitar jag mig på dels olika skapelsemyter, dels Dolores Cannons böcker som källa. Jag tror att den skett (1) på konstgjord väg av goda utomjordingar i syfte att tillföra oss nytt DNA och påskynda vår evolution, samt (2) på naturlig väg av illasinnade utomjordingar, i syfte att skapa en hybridras (Illuminati eller hybrid bloodlines), samt (3) av samma varelser på konstgjord väg i syfte att "stänga av" människans mediala förmåga. Utöver detta har människan (4) tillförts utomjordiskt DNA på naturlig väg av kraschlandade utomjordiska varelser.
Med "på naturlig väg" syftar jag i ovanstående inlägg på fortplantning.
Ang. ämnet för tråden/artikeln, se den anglosaxiska agendan [länk] och http://projectcamelot.org/lang/sv/anglo_saxon_mission_sv.html [länk] .  De verkliga Nazisterna/Satanisterna styr än, det var syndabockar man offrade i mitten av förra seklet.  Visst, de hade också "smutsiga tassar", men det viktiga är att all skuld lades på dem, för att vi inte skulle tänka så mycket på vilka som gjort de riktigt onda sakerna.  Och, viktigast av allt, för att vi inte ska kunna se vad som håller på att ske därvidlag.

Men till "smådjävlarna" hälsar jag, det finns en ny spelare på plan...
Er "spelbok" funkar inte längre.  Dessutom, majoriteten av världens länder har övergett er.  Vad ska ni göra åt det?
Jag glömmer själv ofta bort vad jag redan förut egentligen visste, se förra kommentaren i tråden ( [länk] ), och frågar mig själv vad det är i vår värld som sätter stopp för kärlek och överflöd.  Trauma och lidande, är ju vad vi istället får.  Och det utan någon rimlig uppenbar orsak, när man väl vet vad som är möjligt ( "Fantasikrisen" [länk] , "Thrive" [länk] , "WantToKnow" [länk] ).  Till sist återkommer den reflekterande tanken hos iallafall mig själv till den ständiga slutsatsen att det måste vara fråga om någon ickemänsklig makt som driver en sådan för människan totalt negativ agenda.  Religionerna talar om "Satan", och det är ju en rimlig ettikett man kan använda.  Något utomjordiskt och/eller transdimensionellt intresse handlar det uppenbarligen i varje fall om.  Någon annan rimlig förklaring kan i varje fall inte jag finna.  Kan någon annan?
Jag fick något slags svar på min fråga [länk] i natt, genom en dröm.  Jag förstår efter det svaret hur man kan bli värvad av utomjordiska intressen.  Ganska trivialt, egentligen.  Du upptäcker en överlägsen organisation som ger dig en ny trygghet i tillvaron, mer känsla av kontroll.  Och de har resurser du inte drömt om.  När jag vaknade förstod jag verkligen Moses och grabbarna!
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .