Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden REVA och ett omänskligare Sverige

Länk hit:
http://freedom.lege.net/REVA_och_ett_omanskligare_Sverige/Sourze_style.html .
REVA kallas det projekt som har gått ut på att poliser i kollektivtrafiken och på andra platser krävt legitimation av och trakasserat människor, samt använt typisk vardagsrasism - utgå ifrån hudfärg och utseende - för att hitta papperslösa flyktingar.  Vår regering tillåter alltså att polisen i vårt "öppna" land inskränker rättigheterna för människor med annan hud/hårfärg.  Ingenting kan rättfärdiga det.
(Angela Larsson 2013-03-02 06:00 i "REVA och ett omänskligare Sverige[länk] .)
Sverige skulle säkert kunna fällas för fördragsbrott i EU domstol eftersom detta att trakassera folk i allmänna kommunikationer utan specifik misstanke riktad mot i förväg namngiven person knappast stämmer med mänskliga rättigheter, etc.  Nu brukar Sverige skita i fällningar där och har ju dessutom bestämt att tjänstemän inte har personligt ansvar!  Detta kanske funkar just nu, men det är ingen bra strategi att förlita sig på att staten för evigt kommer att hålla en om ryggen när man begår brott.

Här en video från USA som visar hur man genom att mycket bra kunna sina rättigheter kan tvinga tjänstemän att backa:
Know Your Rights...  Checkpoint  (DollarDVDProjectLiberty.com)  [Klicka här!]
Frågan är dock om inte svenska poliser är för dumma för att inse vad de håller på med.  Ändå är det en bra strategi att börja stå upp för sina mänskliga rättigheter, och gärna specifikt hänvisa till det internationella lagrum man stöder sig på för att hävda sin rätt.
OM jag bara kunde förstå hur Regering, Riksdag och Polis skulle agera på annat sätt. Svenska medborgare jagas jämt för brott de begått. Jag har många ggr fastnat i trafikkontroller trots att just jag inte varit misstänkt för något. Det är ett brott för utlänningar att vara i Sverige utan tillstånd. De kan ju inte bara gå fria. De måste samlas in på något sätt. Den upplysta tempererade Tunnelbanan låter för mig som ett bra ställe att göra personkontroller på.Vore Sergels Torg eller Storkyrkan bättre ställen eller Moskén på söder osv./ Vad lever papperslösa bostadslösa på? Stor risk för kriminalitet?
Angela, tack för kvalitet och säkerhet i producerat resultat, - men varför använder du ord i din text som i tid och rum har kvalitet och säkerhet, som laglöst kollektivt pronomen u.p.a. och som inte har enskilda mänskliga rättigheter eller möjlighet till skadestånd av det allmänna, om humana resurser anställd av eller med uppdrag för EN svensk statlig eller privat tillsynsmyndighet(rättssubjekt), i tid och rum rättssäkert diskriminerar, EN drabbad enskild medborgare, som i tid och rum lagligt bor eller arbetar, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller Europeiska unionen?

Med vänlig hälsning, från EN drabbad enskild svensk medborgare
OM jag bara kunde förstå hur Regering, Riksdag och Polis skulle agera på annat sätt.  Svenska medborgare jagas jämt för brott de begått.  Jag har många ggr fastnat i trafikkontroller trots att just jag inte varit misstänkt för något.  [...]
(Jan Brunnegård 2013-03-02 12:26 #2  [länk] .)
Jan Brunnegård, anser du att slumpmässiga trafikkontroller utan specifik brottsmisstanke är förenlig med naturrätt och det närmaste svenska uttrycket för densamma, Olaus Petris Domarregler? [1]

Om inte, hur legitimerar du instruktioner och bestämmelser som tycks påbjuda sådant agerande?

Se vidare:
  1. Leif Erlingsson 2013-01-08 18:20 i ""Det har gått för långt"" tråden #339  [länk] .
    "common law" (lex terrae - att inte orsaka andra förlust eller skada) är ett viktigt koncept.  Här i Sverige har vi Olaus Petris domarregler från 1500-talet, se  [länk]"  och  [länk]  även om de här inte anses ha juridisk giltighet.  Tankarna är desamma, att ej vålla andra förlust eller skada.  Enligt en sådan lag är varje bot och straff för något som inte bevisligen faktiskt orsakat en medmänniska skada omöjlig.  Endast genom att avtala bort delar av denna naturrätt ("common law", lex terrae) kan vi där den fortfarande gäller t.ex. bötfällas för hastighetsöverträdelse eller liknande.  Och en ickemänsklig entitet har inga som helst rättigheter.  Endast den människa som äger denna ickemänskliga entitet kan då lida egendomsskada, men inte entiteten själv.  Ja, det ger många fruktbara tankar och funderingar.
Jan Brunnegård, läs domarreglerna.  Enklare än de där uttrycks kan nog tankarna inte uttryckas.
Domarreglerna har jag läst då o då under årens lopp. Ha det så bra.
Många borde revidera sin historia idag. Med eftertanke. esamawuta.wordpress.com
Jan Rosbäck, i en av dina bloggartiklar... (Långa länkar fungerar inte i forumet/Red)
Jan Rosbäck, i en av dina bloggartiklar på http://esamawuta.wordpress.com/ länkar du till ett utskick till massmedia från 1992.  I detta dokument hittade jag citatet:
"Vi socialister kan aldrig nå målet om vi inte konsekvent gör oss kvitt forna tiders syn på lagar som skrivs för decennier såsom uttryck för något slags oföränderlig rättvisa.  Lagar skall inte betraktas med underdånig respekt.  De är arbetsredskap, som vi använder för att uppnå politiska mål".  (Hovrättsrådet Carl Lidbom)
Detta är naturligtvis själva motsatsen till den filosofiska tanken att människan är fri så länge hon inte vållar andra skada och att endast hon själv ska kunna avtala bort delar av sin frihet.

I själva verket avslöjar Carl Lidbom här att socialism är detsamma som förtryck.
Nja - jag har åtskilliga gånger blivit trakasserad av polisen så det klientelet känner jag väl.
Att polisen är till för att vara lagens förlängda arm då människor inte efterföljer lagarna är väl ett statement som knappast kan ifrågasättas - men däremot sättet det görs på.
Då särskilt poliser rekryteras på meriter som inte ses med blida ögon i det övriga samhället - typ aggressivitet, översitteri, och att utföra order oavsett hur tokiga orderna en är - de som inte platsar in i denna form av soldatmentalitet stöts ut av den så kallade kårandan.
Detta till trots förekommer poliser med goda egenskaper som gör ett bra jobb ur rent mänskliga perspektiv.

Ska man se rent krast på illegal invandring, och vistelse i landet utan giltigt uppehållstillstånd och på den kriminalitet som oundvikligen blir följden av denna så är det knappast annat än tjänstefel av berörda myndigheter att inte på laglig väg försöka stävja detta.

Ska Angela våga gå till skolan utan att riskera att bli kidnappad och begärd lösesumma för så vill det till att alla kriminella element hålls efter.

Och än värre blir det då Angelas barn i framtiden inte kan gå på dagis utan att dagisen förses med beväpnade vakter för att skydda barnen mot att bli bortförda.

Allt handlar om vilket samhälle vi önskar leva i - det är sällan det samhälle vi lever i - ska vi ens vara i närheten av det önskade samhället så måste de kriminella krafterna hållas efter - och då tyvärr, folk som rest hit utan att ha tillstånd att vara här eller möjlighet att försörja sej på laglig väg löper stor risk att fastna i kriminalitet och inte detta varit avsikten från början - dessutom kan dessa personer råka illa ut för egen del just genom att riskera att bli utnyttjade - vi vet ju att sånt förekommer, bla. genom de senaste årens bärskandaler, men listan kan göras alltför sorgligt lång.

Så vad då göra - vad är det för fel på att försöka söka upp de som vistas i landet och se till att dom åker hem?

Att göra det på ett humant och rättssäkert sätt är nog mer än vad polisen klarar utan att bära sej plumpt åt och utan att tackrasera folk oavsett dom har rätt att vara här eller ej då ju detta sedan många år blivit ett av polisens normalbeteenden - detta är ju också kriminellt, men med en domar och åklagarkår som som lägger ner så kallade polisiära övertramp på löpande band så tror jag vi får svårt att få någon ordning på kriminaliteten både inom och utom polisen.
Reva mig hit och dit, på Rapport visade utlänningarna upp sig, de som försvarar kriminaliteten i Sverige och givetvis Rädda Barnen som sammankallande. Någon visade på, att Sverige har världsrekordet av att vara ett land med över hundra tusen organisationer och övervägande delen sysslar med destruktutiv verksamhet, jag skulle vilja säga kriminalitet verksamhet! Så till vida, att bryta ned människor mentala försvar och just det här var avsikten med demonstrationer idag mot Polis och myndigheters arbete för att komma till rätta med den skenande brottsligheten i landet, som främst invandrarna vill hindra, så att polisen inte ska få göra sitt arbete med att bekämpa detsamma!
Och Reva hittade det här i Malmö, så Polisen ska ha allt stöd för att fånga in illegala som begår brott i Sverige, sedan får kommunistslyngarna gapa sig blå, Polisen måste få sköta sitt jobb!
[länk]
REVA-debatten är en enda sörja, ett klassiskt PK-drev. Beatrice Ask har klargjort polisens spelregler, bla villkoren för att behöva visa legitimation, BA är lika bekymrad som många andra över rasism. Vad man gör är att man skuldbelägger "svensken", en rasism i sig, som till slut omöjliggör alla vettiga samtal och matar SD med nya röster.
Vissa attityder förefaller omöjliga att utrota. Fruktan för främlingar är ofta omotiverad i sak, de flesta människor är snällare än man tror, ändå fortlever xenofobin.
Dippen även om det bär mig emot, så måste jag hålla med dig, därför har jag inga fiender bara för att jag uppträder på det sätt som jag själv vill bli bemött och därför har jag aldrig råkat illa ut på stan.
Jag har flertalet goda vänner bland invandrare och känner mig betydelsefull inför dem, så med vänlighet kommer man långt. Om du tycker det är konstigt att jag vill ha bort kriminaliteten i samhället bör du veta att jag har jobbat i branschen för att rädda förlorade själar, t.ex som farsa på stan m.m. För hur det en är, så är det omogen ungdom som inte vet att hålla sig inom lagens råmärken, som dominerar i brottslighet.
Nu börjar Polisen att tala om det parallella samhället som dess värre brer ut sig till allt fler områden med gangsterligor. Vad vi än anser om mångkultur så beror den ökande brottsligheten på att vi hyser människor som inte har det minsta ansvar för vårt land och folk, genomgripande ses svenska folket som dumma i huvudet. Tendensens finns här på Sourze hos vissa, så någon sanning om detta kan man ana sig till iaf.
[länk]
Citat av en kvinna!** Katarina Broman**
Man har släppt detta för långt! Detta är nu cementerat i det Svenska samhället. Det är en subkultur där folk lever utanför samhället, stiftar sina egna "lagar" och trivs alldeles utmärkt med det, eftersom det är lönsamt. Man riskerar heller inte någonting direkt genom att leva på det här viset, varken straff eller utvisning. Politikerna tror att dom ska kunna "kontrollera" denna konflikt, det kan dom inte, utan det kommer istället att breda ut sig. Vi kommer att få leva med städer som ser ut som Detroit, utom de som bor på gräddhyllorna eller gated communities. Nedmonteringen av det Svenska samhället, som vi en gång kände det, går med en rasande fart och det kommer aldrig, inte från något politiskt block´s sida, att rekryteras tillräckligt med poliser för att få bukt med detta. Skulle det mot förmodan sättas in tillräckligt med poliser så skulle den illvrålande Twittervänstern sätta stopp för det genom att anordna drev emot "Polisstaten"! Buset som har etablerat sig är alldeles för övermäktigt vad gäller beväpning, skrupellöshet, motivation och inte minst numerärt! Slut på citat.

[länk]
Så var det dags igen SVT hyllar rasister av utländsk börd och strax kommer antirasisterna ur vänstermobben med sitt hat mot svenskarna och gullar med de stackars flyktingarna, som det så falskt kommer att låta.
[länk]
Jan Brunnegård låt människorna ljuga och begå ett självbedrägeri. Detta är vad PK blir beskyllda för och våra folkvalda gör inte dugg för att stävja de figurerade lögnerna, nej de frossar i dem.
Vi har en journalistkår som eldar på under lögnernas brasor och du Jan har svårt att kunna skilja på dess lögner och du tror dig finna något som är sant, men dina påstående är ofta konstruerade lögner som jag bevisar för dig tätt som ofta.
För att inte tala om dina förutfattade meningar om min person, då är du särskilt illa ute, för hittills kommer du enbart med barnsliga påståenden och din kollega Jan Olsson Kork är av samma kaliber men mycket elakare än du. Apropå skitungar som är förgiftade av lögner; [länk]
Du som vill ha bevis och källa, kom med bevis och källa att Sd är högerextremister, förstår du inte att det faller på sin egen orimlighet.
Genom att du faktiskt också har låga tankar om svenska folket borde du avsäga ditt medlemskap i Missionkyrkan och hålla dig privat med din tro, jag utgår ifrån att dina ledare för en djävulspredikan i Missions kyrkan om Sd, rätta mig om jag har fel?
Saken är den att massor av organisationer i Sverige har klara Fascistiska åsikter och frikyrkor framför allt. Pingstkyrkan är värst med sitt yttrande är man inte med dem så är man deras fiende?
Det finns folk vanliga enkla människor både bland invandrare som har tagit avstånd ifrån kommunism efter att ha förstått att kommunism är en farsot och de anser att det hade varit bättre om Hitler hade vunnit i andra världskriget, då hade vi åtminstone haft ordning och reda i världen.
Personligen önskar jag att världens politiker hade den ambitionen att skapa ordning och reda, men de gör precis tvärtom, iaf. i Sverige.
Man stämplar och jagar folk och slår mot folkvalda partier, tala om 7 klövern som Fascistpartier som du sympatiserar med och ser dem som goda???? Och därför anser jag att även du har facsistska sympatier.
Citerar Xman//Det finns folk vanliga enkla människor både bland invandrare som har tagit avstånd ifrån kommunism efter att ha förstått att kommunism är en farsot och de anser att det hade varit bättre om Hitler hade vunnit i andra världskriget, då hade vi åtminstone haft ordning och reda i världen.//sc.

Till och med intervjuade gamlingar i tyskland har hörts nämna att det i alla fall var lite ordning på hitlers tid - men var det en typ av ordning vi skulle föredra?

Motsvarande har hörts från en del äldre i ryssland och kina - att på sovjettiden var det ordning i alla fall, eller under mao så visste alla vad dom hade att rätta sej efter.

Det finns mycket man kan peka på i den nostalgiska backspegeln vad gäller de totalitära experiment som mänskligheten hittills släppt lös i världen - ärren från dessa paranoida kontrollorganisationer sitter ännu djupt och många oläkta varande sår sprider feber även i dagens tankar och minst av allt nyktra debatt.

Att invandrare skulle ha några kvalifikationer att uttala sej sannare än andra om de förtryck i världen som gjort dom till vad dom är är en förenkling som i sin naivitet vanligen utesluter mängder av faktorer som i praktiken skulle reducera varje sådan invandrad åsikt till inget annat än en mängd kuriösa motstridiga minnen färgade av på vilken sida den som minns en gång stod.

Så småningom kommer människor på motsvarande sätt uttala sej om kapitalismen - om inte hela skiten hinner gå under innan dess - och vad kommer att ersätta den nuvarande ekonomiska oordningen som till natur strävar mot kaos och därför ständigt måste lägga ner så oerhört mycket tid och resurser på att skjuta detta kaos in i framtiden samtidigt som alla och envar tvingas se denna strävan misslyckas.
#22 Bizon Den eviga styrningen vi är utsatta för, vi har olika slags samhällen i land efter land, med mindre eller större skillnader och vi får en slags tågordning men ingen vet vem som har bestämt den.
Sveriges politiker har ju i långa tider skrutit över vår demokrati, men sanningen är den, att den har aldrig existerat" Demokratur javisst, som idag lutar åt anarki, absolut, inte någon som helst tvekan om den saken där svensk politik utövas av gängbildningar.
Alltså den seriösa politiken som en gång existerade något sånär, då politikerna respekterade varandra ja t.o.m. befolkningen kunde visa respekt är en tid vi aldrig mer kommer att få tillbaka, den nostalgin Bizon hade och har ett värde för ordningen i ett land eller hur?
Bizon 22 Tack för det inlägget./Fortfarande vill X veta vem som bestämt, alltså EN person. Medan min dröm är beslut som tillkommit med så många människor som möjligt som kommit fram till en kompromiss....: Med gängbildningar menar nog X partier. ORDNINGEN i en rad diktaturer är enligt mig en myt. Det var kaos i rättssystemet,byråkratin,livsmedelsförsörjningen osv. Men folkkontrollen o militarismen fungerade...
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .