Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Här är bevisen: Eliten äger världen... och dig

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Har_ar_bevisen__Eliten_ager_varlden__och_dig/Sourze_style.html .
Kyreus till Pia I.= Vi kan ingenting ta med oss dit vi går, som det står skrivet. Men här och nu på jorden, kan vi se till att inte bli Mammons slavar.Mvh
En populär tatueringar bland småkriminella och wannabees idag är "Only God can judge me" med rosor och dödskallar och blodiga knivar inblandat såklart...det är nån slags trotsig individuell deklaration...det är märkligt hur individen poserar som inför ett hot...vilket hot ? ..hotet att uppgå i en gemenskap,att tro sig försvinna i mängden ? Det finns många hotade individer idag tydligen...Många JAG...som måste kämpa för att få vara JAG tydligen..och viktigt verkar det vara..Jag känner en kramp nånstans i samhällskroppen...inför förändringens steg...när det blir mer VI igen..
KYREUS till Aguirre: LÄNGTAN efter gemenskap är ofantlig på vår jord. Samtidigt styr allt grymmare KOMMERSIELLA VÄRDEN människors vardag på ytan. Men i själen vet HOMO SAPIENS vad som ger harmoni: det är ärlighet, kärlek, mening och vila. Främst bland annat. Mvh
Det nyfödda barnets harmoniska anknytning till en tillräckligt mogen mamma, som kan vara med sitt barn och oavbrutet acceptera det som det är, är det viktigaste av allt på Jorden. Ett sådant barn kommer inte att bli en vuxen med omättliga svarta hål inom sig. Sådana barn vet inifrån och utan eftertanke vad ärlighet, kärlek och mening är. De behöver inte läras något. De är i sig själva sanningen, kärleken och livet. Ett med allt som är.
Enligt journalisternas journalist Ryszard Kapuscinski, (som förmodligen kommer få Nobelpriset i litteratur postumt), påvisade han att 268 finansfamiljer ägde lika mycket som halva jordens befolkning.
Kanske lättare att förstå då mycket av markägandet skulle försvinna om ändringar i ländernas konstitution genomförs. Att komma åt det sk guldet är betydligt svårare. Tro´t om ni vill men apanage delades ut till icke förstfödda kungligheter för att inte bedriva inbördeskrig mot storebrorsan eller i undantagsfall syrran. I Frankrike blev det även en egen provins där man kunde leva rövare.Ni som tycker att kungahuset har för mycket i apanage, är ni inte rädda för "Madde"?
Den elit som i artikeln avses är den som är helt uppe i det mentala.  I båda bemärkelserna.  Det nya är medmänsklighet, människokärlek.  Vi tillsammans måste lösa detta - de universitetsutbildade är oförmögna, också snart i båda bemärkelserna.

Jag har upprepat nämnt min dröm om företagsledaren som lämnade podiet och jag som kom fram och försökte skapa ett samtal om vad det nya innebär.  Det är nödvändigt att vi stiger fram.  Intressant att jag som just inte är universitetsutbildad drömmer denna dröm - drömmen handlade dock inte om att just jag skulle göra något utan om att VI tillsammas skulle göra något.  Drömmen:  "Jag drömde[länk]   (2008-08-31 08:08).

Egna kommentarer på drömmen -- drömmar kommer från gudsaspekten av oss själva -- :  "det jag i dag förstod var alltså att de existerande auktoriteterna i drömmen lämnade scenen ÅT OSS ATT [re-]presentera hjärtat/kärleken![länk] .    "våra "ledare" "går bort från scenen" när det är dags att introducera detta nya.  Det är vad min sanndröm 2008-08-31 [länk] handlar om.[länk] .    "det representerar förstås att när väl själen har knutit an till hjärtat så börjar flödet från Gud till människa.  Och liksom i drömmen de gamla förståsigpåarna stiger åt sidan för att släppa fram oss som ur hjärtat försöker uttrycka vad vi tänker om det nya, så är det alla vi som knutit an till våra hjärtan, som talar ur hjärtat, som tillsammans får uttrycka vår nya värld.[länk] .    "I dag tänkte jag, HJÄRTATS INTELLIGENS gör genombrott ett hjärta i taget, men ju fler hjärtan, ju snabbare vinns nästa hjärta.  Det nya, röda, lite hemliga som auktoriteterna överlämnade åt oss andra att utveckla i min dröm handlar om detta, börjar i symbolisk form detta i mitt eget hjärta.[länk] .    Jag insisterar på att bli förstådd. :)
#4 "Only God can judge me" Om du ser på detta citat på ett skeptiskt sätt- har du många frågor. Jag får också ont i magen över människors olika tolkningar, när det gäller gudsbegreppet. Tron är en nåd.
En bra artikel ! Problemet är att människor är så självupptagna och desinformerade och gräver inte i dessa frågor och tack vare avledningsmanövrar... Nöjen sport, lidelse filmer, familjelivet barn hus bilen service mm mm och annat psykologiskt bombardemang ledande till mind-control... Davide Icke boken med titeln " ... och sanningen skall göra er fria " tar upp närbesläktade ämne samt frimureri. Frågan är om något annat media tar upp dessa frågor

Född fri men förslavad i ett vansinnes system
10 Leif E: "Jag insisterar på att bli förstådd". Jag kollade två länkar, en om en little grandmother med hjärtformat klot, säkert känslosamt och...ja, jag är bekymrad själv! Och den andra länken, en om Leif själv på sourze nånstans...
Leif E., förutom en del faktiska tabbar, när jag ser dig här i en kommentar med alla dina länkar. Så frammanas bilden av någon tidigare militärdiktator. I all sin prakt, i full uniform, fullsmockad med glänsande medaljer och ordnar, som han förmodligen delvis utdelat till sig själv! Ja, den bilden kommer till mig.
Jag förstår att du putsar duktigt på dina länkar, och det är imponerande att du kan hålla ordning på dem!
Ja..verkligen LeifE...dina länkar fick mig direkt att tänka på galna militärdiktatorer...hur sjuk är du som postar såna hemska vidrigheter till oss...du är en ond man. :-)
Lite trist att Leif Erligsson ALDRIG har några länkar till hans förvirrade tankegröt. Världen verkligen suktar efter sådana.
#18 Foliehattar, charlataner, dilletanter, universalgenier etc ser bara det de vill se och länkar bara till sidor som passar in i deras version.
Det finns ingen som kan äga någonting i beständig tid. Både mark, pengar och andra förhållanden byter ägare lite då och då.

Den elit som här beskrivs påminner om maffiavärlden, de som ägde ett visst gathörn i new York och kasserade in pengarna därifrån kände sig oövervinnerlig, så kom nån och mördade honom och tog över gathörnet, 60 år senare vet inte en käft vem som då ägde det hörnet, idag är det kanske kinesiska maffian som äger det hörnet.

Samma sak med den kapitalistiska världen, den dagen börserna går ner så byts ägarförhållandena ut, eliten byts ut mot underhuggare som siktar mot toppen.
Mycket av det som sades i Filmen Wall Street är giltigt för världskapitalismen.

Den dagen ekonomin brakar ihop helt så är det inte en käft från den så kallade eliten som äger ett skit, då är det kåkfararna, MC-gängen och andra streetmänniskor som kommer äga världen och eliten blir slavar under dem eftersom dom förlorat sitt maktmedel pengar.
Det är det enda dom har utan pengar ingen makt. Så enkelt är det, allt är bara en chimär.
Det enda pseudonymen “Delavante” bevisar är som vanligt att han är en nonsensproducent av rang. Några av de mest uppenbara ”luckorna” i resonemanget:

1. Det ä skillnad på att ”äga” och ”äga” mark. Englands regent har nästan ingen reell makt över de territorier som formellt tillhör de ”engelska kronan”.

2. Värdet på mark varierar oerhört, en hektar av Manhattan har mycket större värde än en genomsnittlig hektar av Sahara eller Sibirien. Argumentet att makt skulle vara proportionellt mot antalet hektar är därför trams redan vid en hastig blick.

3. Mark utgör bara en mycket liten del av all egendom, i världen. Om ”ägarförhållanden” ska undersökas bör man titta på all egendom inte bara en typ av egendom, även, infrastruktur, IP, know how etc skall räknas in.

4. Mark liksom annan egendom är huvudsakligen intressant för den avkastning den kan skapa. Inkomstfördelning är därför intressantare än egendoms fördelning. Inkomsten från ”mark” kommer sällan helt till markägarens del. Den som äger ett oljefält i Sahara t.ex. kan få en inkomst genom att upplåta utvinningsrätten till ett bolag som i sin tur äger IP och andra resurser som kan ge inkomster, som de i sin tur delar med anställda, leverantörer, distributörer etc....

Men tar man hänysn till sånt blir det förstås mycket krångligare med konspirationsteori-snickrandet.

Sen kan man i förbigående notera att de som vanligen brukar pekas ut av "Delavante" och kompani som de som styra världens öden bakom de tunga NWO draperierna (Rotschild, Bilderberg gruppen etc) verkar märkligt frånvarande från listan av de största markägarna.
CMO verkar inte ha förstått poängen med artikeln som väl är att en mycket liten del av jordens befolkning har förmånen att äga mark och resurser medan den stora majoriteten är jordlösa och därför hänvisade till att på nåder få hyra eller i bästa fall köpa dessa av dem som roffat åt sig eller ärvt dem av förfäder som roffat åt sig dem. Vad beträffar värden och tillgångar på mark så är värdet av drottningen av Englands ägor 17,600 miljarder pund enligt Kevin Cahills hemsida. Vad gäller Bilderberggänget & Co så är de definitivt inte frånvarande bland dem som Rothkopf syftar på i sin bok om vilka som styr världen. Men tar man hänsyn till sådant blir det förstås besvärande för en del frustrerade herrar.
Ja det var ju svidande kritik CMO...Vem som äger jorden är inte så viktigt..för det är skillnad på att äga och äga,värdet på den varierar,mark är inte all egendom värd att ha,markens avkastning är viktig, och sist men inte minst Rotchild är inte med på listan !?
5 bollar och alla missar målet...jag undrar vem som är nonsensproducent.Om du gillar läget med massivt koncentrerad privategendom så är det väl enklare att säga det CMO ?..Delavantes uppgifter är korrekta eller hur ?
18/ Hej Nilsson - det var länge sen. Ja, visst är det trist, men man kan inte få allt här i världen. Låt oss emellertid vara tacksamma för att universalgeniet Erlingsson och den andligt uppburne Dag Nilsson gästar den här sidan - det har onekligen inneburit ett kvalitetslyft! Jag tycker att Sourze har utvecklats! Det enda jag nu för tiden efterlyser är lite fler inlägg från Jocke S-43, som ju har ett viktigt budskap att förmedla. För lite roligt skall man väl ha på Sourze?
"Patrik Jonsson" (aka Delavante) och A-Gurra har uppenbarligen inte förstått kritiken. I A-Gurras fall är det inte på minsta vis förvånande, tvärtom.
25/ Leif Erlingsson, det var på allvar - jag är en sann och glad humorist.
CMO...vad som förvånar är inte min oförmåga att försöka förstå dig...det är din oförmåga att svara..Om igen...Delavantes uppgifter är korrekta eller hur ?
#29 Frågar du han citerat korrekt? Eller om hans källor har "räknat rätt"? Vet ej.

Slutsatserna är nonsens, oavsett vilket.

Konspirationstollar excellerar som vanligt i "uppgifter", men kammar noll angående kunskap
Ok...slutsaterna är nonsens även om fakta är korrekta...nu börjar du bli riktigt rättfram CMO...Jag trodde du ansåg att "konspirationsteorierna" du bekämpar inte var faktabaserade.
Du ser ju samma markägarkoncentration som Delavante...men vad för slutsats vill du dra av det då ? Ingen ? Positivt ? Negativt ?...detta är spännande.
Denna lilla videosnutten om utlandsskulden i USA som nu blivit så akut..är det en konspiration..eller äger verkligen eliten oss ? [länk]
24 GunnarL. (Först lismande om Bulltofta, från min kommentar.) Du bad för ett tag sedan att jag inte skulle blanda in dig i kommentarer. Och jag respekterade det! Men du tycker visst, att du inte skall visa samma hänsyn hålla det du själv föreslagit?
Fast vad kan man förvänta sig av en anonym "antífeminist", (ditt ord)? Som inte har åstadkommit någon enda artikel här, för du "har så ovanligt namn" (Dina ord). Men som ändå skrivit 23 stycken (Dina ord) Klart man kan bli fövirrad, det bör väl även du inse?
CMO & Aguirre, jordens markyta är cirkum 148 miljoner km². Om siffrorna i övrigt stämmer är det lätt för den av er som är snabbast, att avslöja sanningen från Delevantes källor och hans egen utsaga.
Som jag påpekat i en tidigare kommentar, så är det förvaltandet som är det avgörande i sammanhanget. "Att äga är att förvalta". Hur många runt i kring er vill ni kalla som goda samhällsförvaltare? Hellre än god sådan en 100 dåliga.
Re:  MD [länk] #37:  Första länken...  [länk] ...  "To see the farm, is to leave it".
För den inte är så intresserad att skriva artiklar om hur ”eliten styr dig” utan verkligen är intresserad av om ett jämlikare ägande av mark verkligen leder till förbättrade villkor, vore det kanske lämpligt att studera de länder som haft omfattande lanreformer. Man behöver ju inte gå till Zimbabwe för att inse att utfallen inte precis är entydigt positiva. [länk]
CMO..."om ett jämlikare ägande av mark verkligen leder till förbättrade villkor" "inte entydigt positiva"...oj...Skall man förstå det som att du säger att koncentrerad egendom är bra..och att du utifrån Zimbabwe tycker det är dåligt med jämlikare ägande ? Mycket tolkande blir det ?.....Jag finner att min slutsats om vad du verkligen anser i mitt inlägg #23 stämmer...."Om du gillar läget med massivt koncentrerad privategendom så är det väl enklare att säga det CMO"...Ja CMO...är det inte enklare att säga det..än dessa kryptiska hugskott mot artikeln. Du gillar när en elit äger mycket,bestämmer mycket...jag kan se det trygga i den åsikten...men jag delar den inte.Var rak.
Inte så förvånande uppgifter egentligen - att godsägandet uppbär eu-bidrag är även uppmärksammat tidigare och kommer att fortgå tills eus jordbruksstöd avskaffas.
Man kan fundera på en annan sak vad gäller juridiskt ägande, och det är om det inte rent av redan finns tillämpliga lagrum för ett utverkande av ägaransvar?
I djur- och boskaps-hållningen är ägaren ålagd att tillse att inte deras besättningar åsamkas onödigt lidande samt får möjlighet att utöva sina naturliga beteenden, och får tillgång till lämpligt foder och friskt vatten avpassat för respektive arts behov.
Vi män är djur och kvinnor är däggdjur - så vad väntar lagvrängarna på?
Frågan blir förståss valet av process - enskild eller grupp.

Personligen förespråkar jag grupp - bunta ihop alla ägare på ena sidan och alla ägda på den andra och fastslå en gång för alla att jorden tillhör de levande, och att hävda att den går att äga bygger på en lögn. Brukandet av mark är en annan sak, och sker det i allmännyttans tjänst i ekologisk balans under markens förutsättningar så kan vi väl alla vara med och hjälpa till - eller hur?

Jasså, inte det - inte utan ersättning i alla fall, inte utan fackliga avtal och reglerad arbetstid - nehej,,, ja då kanske ägaransvaret funkar då?

Vi är alla dömda till livstid - hörde på radion att ca 1500 personer årligen förkortar denna utdömda tid - frågan är om det ska tolkas som ett privilegium och var man ska lämna in sin klagan - varför ska dom få slippa detta mänskliga livs dårskap i förtid medan alla andra velputtar tvingas irra på i tubsockorna - förr slapp dom där självspillingarna även att trängas med dårarna innanför kyrkogårdsmurarna,,, bara det alltså - vilken lisa!
Fast nu har även den förmånen dragits in - undrans om det har med nedskärningarna i största allmänhet att göra eller om det är nått djävulskt humanistiskt påfund som Jämo borde egna lite tankevurpor?
Ström...är det förvirring kring hektar och kvadratkilometer ? eller ev. inräknad havsyta du åsyftar ?
Härliga länkar MD och LE...Molyneux får mig alltid på gott humör..Frågan som man lämnas med, när fågeln flyger bort från farmen är ..Hur ? På individnivå kan det lösas lätt...men hur lägger vi ned "farmen" ?
Bizon 1500 självmord...men vi har en nollvision för trafikoffer..och vi lägger resurser på att lagföra och beivra folk i en roddbåt som tagit en öl...nån felprioriterar.
#41 Ser att du återupptagit ditt halmgubbeflätande. Återkom när du är "rak" nog att bemöta vad jag faktiskt skriver...
#43 Aguirre, du verkar inte vilja räkna, det var likadant för mig, därför hade jag tänkt att ni skulle göra jobbet. Underlaget som jag tagit fram bygger på att jordens sammanlagda yta är på över 510 100 000 kvadratkilometer, varav 71% är täckt av vatten (därav namnet den blå planeten). Min kalkylator knackade fram siffrorna 148 miljoner km². Svaret på din fråga framkommer om du använder din räknemaskin.
Mvh.
anonymt inlägg #45 Du blir alltmindre anonym, Aguirre. Nu har vi också en god uppfattning om Din armstyrka. För att Du skall befara kustbevakningens/polisens besök ombord måste Din roddbåt vara minst tio meter lång alternativt kunna framföras i minst femton knop. Det senare är säkert möjligt men endast för sjöbusar som Du, Asterix eller Karl-Alfred.

I övrigt är jag inte helt oenig i synen på prioritering.
Aguirre #44 [länk] :  - En grundförutsättning är förstås att "husnegrerna" inte "sätter kniven i" oss andra.  "Husnegrer" är förstås de slavar som bor med ägarna.  De maktens konstaplar och pultroner, som tror att makten gillar och respekterar dem.  Som ser sig som förmer än oss andra.  Makten föraktar i själva verket dem långt mer än oss, men håller god min.  Därför krävs att "husnegrerna" slutar ljuga för sig själva.  Det är egentligen allt.
inlägg #50 Jag hoppas verkligen att den elit(?) som Du vänder Dig till förstår Ditt inlägg. Vore ju tragiskt om de förstod lika lite som exempelvis jag.
Eliten förstår.  Men "husnegrerna" ägnar sig åt självbedrägeri, och det är själva pudelns kärna.
PS:  Det var rätt med "?" efter "elit", då "husnegrerna" är wanna-be "elit"...
Ström...det går 10 hektar på en kvadratkilometer.Queen Elisabeth äger en ruta på 66 mil i fyrkant alltså...det är en jäkla stor bit..men inte omöjligt vad jag fattar :-)
Mats...nog begriper du att staten betalar en del av befolkningen för att sköta den stora delen av befolkningen....med sköta menar jag inte vård...utan se till att dom har "rätt" ideer,"rätt" skolning, samt en "realistisk" uppfattning om sina möjligheter. Eliten har jobbat så t.o.m. innan Machiavelli satte det på pränt.Det var det husnegern gjorde i slavsamhället...
Mats..min snipa är 5.80 med halvruff...du menar väl inte att jag får kröka som befälhavare ?..eller har dom satt gränsen vid om jag har en snurra på ? Gode Gud...Jag kan ha missat mången kall öl i mina starka sjömanshänder :-)
CMO..jag läser verkligen vad du skriver...men det är väl som du sa en gång.."jag hade tänkt hålla honom sysselsatt ett tag till"..det är kanske därför du inte talar ur skägget om vad du själv anser om ägarkoncentrationen av mark..för att jag skall ägna tid åt uttolkningar ?...Hjälp mig CMO...Tycker du det är Egalt,Negativt eller Positivt med stark koncentration av makt och mark ?...Eller är dina åsikter sådana pärlor att vi på Sourze inte får ta del av dem ? :-)
CMO...det är kanske därför de unga,fattiga och outbildade i Imperiet tokar sig nu...för att de blivit galna av allt ansvar och makt de fått genom sitt digra markägande,och stora inflytande på Englands utveckling ?
#54 A-Gurra redovisar sina, inte speciellt imponerande, färdigheter i gånger, delat och rimlighetsbedömning, 66 x 66 mil skulle alltså motsvara 1/6 av jordens landyta?! Mer konventionell aritmetik ger att 6.6e9 ha motsvarar en "fyrkant" med sidan 812.4 svenska mil.
Sist jag gick runt ägorna var en hektar 100x100 meter ? Du menar att min mark är väsentligt större än jag tror ? Jag är böjd att hålla med dig CMO...av privat pekuniära skäl :-)
Citat: "Cahill förklarar att genom hela mänsklighetens historia så har välstånd varit starkt knutit till landägande, vilket inneburit beroende och fattigdom för de som inte ägt mark." Säkert helt sant, om man struntar i tiden efter den industriella revolutionen och ännu mer så tiden efter IT revolutionen och den globala ekonomin. När 95-99% av ekonomin var skogs och lantbruk var det naturligtvis som Cahill och hans fanboy Delavante påstår. Cahills analys är bara publicerad ca 200 år för sent... De ekonomiskt mest framgångsrika staterna de senaste århundradet är pikant nog ofta de med mycket liten odlingsbar landyta och få eller inga inga naturtillgångar: Japan, Singapore, Taiwan, Hong Kong SydKorea osv.
#60 Agurra

6.6e9 ha / 100=6.6e7 km^2
sqrt(6.6e7)=8124 km

Frågor på det?
inlägg #52 - 55 Mina förståndsgåvor är möjligen blygsamma men husnegrerna var alltså samhällsmaktens trojaner i medbornarnas hem? Och som offentligt avlönad är jag alltså en sådan husneger i vårt samhälle? Och mina kollegor är wannabees och därför står dom, för ett förhållandevis blygsamt arvode, och möter allmänheten och försöker vänligt bemöta uppdragsgivarnas frågor och accepterar att vara terminal för missnöje med myndighet och lagstiftare? Undrar vad dom "want to be" i så fall?

Om jag förstått ert resonemang korrekt ovan så funderar jag på om ni skall vara så hårda mot debbatör J för att NI anser att HAN ser fiender där de inte finns.

Jo, Aguirre om Du inte ror mer än femton knop behöver Du bara tänka på sjölagen. Enligt den får Du alltså inte vara så packad att Du inte kan utföra Din uppgift ombord på ett betryggande sätt. Detta gäller yrkesman som lekman och befälhavare liksom utkik eller hoppilandkalle.
Om man kollar Cahills egen website så kan man konstatera att de största land ägarna är: [länk]

1. Den brittiska kronan (dvs, de facto, staterna i commonwealth nationerna)
2. Den ryska staten
3. Den kinesiska staten
4. Den amerikanska staten

Inte riktigt samma bild som ”Delavante” försöker ge...
Sen ser jag nu att "Dilletante" har blandat ihop acres och hektar. Den brittiska kronans mark är "bara" 6 600 miljoner acres, dvs 2 670 miljoner hektar och alltså bara 517 svenska mil i fyrkant.
#24 - Eftersom GunnarL kan avgöra att Erlingsson är ett universalgeni samt att jag är andligt uppburen, så måste han själv vara både och i minst lika hög grad. En extrem form av hämning tycks dock hindra honom att visa upp sina kvaliteter.
CMO...jag har ju redan erkänt att överslaget med milen var fel av mig...men ös på :-) Likt Ström är jag lite lat när kommer till oväsentligheter i sammanhanget. Dock bekräftar det ju min tes att Vi markägare, Drottningen och Jag, inte är skickade att äga så mycket mark som vi gör, Om de största landägarna på listan går med på en jordreform kan jag avstå procentuellt lika många hektar :-) Värre är ju om Delavante har fel i att markägarkoncentrationen är så stor som han på hävdar...då skall han fanimig inte ha ett tunnland :-) Återstår den väsentliga frågan...är ägar och maktkoncentration ,Egalt,Positivt eller Negativt...CMO...Svar på det ?
Mats...nej en anställning på skattemedel gör ingen till "husneger" det är när man börjar genomdriva husbondens förtryck av slaven och försvarar den rådande oordningen på godset, man förtjänar epitetet "husneger" ...jag hoppas du är långt därifrån...mycket tyder på det. :-)
#60 Aguirre, matematiken har för första gången i "såsens" historia påvisat att forumets frifräsare N:o ono, är förvaltare av svensk lantegendom. Detta slår Lennart Asp´s konvertering till cervil riddare med hästlängder. Har alltid trott att du var en modern Gustav Schröder, men bodde i bivack var helst du ville. Har du häst och bokhyllan full av Tolstoj?
Detta avslöjande kan ju få vem som helst till moralfilosof. Hoppla!
Mats "så packad att Du inte kan utföra Din uppgift ombord på ett betryggande sätt" ...Jag har gått på grund ett flertal gånger, spiknykter ju !? Det är ju en gummiparagraf...dom har alltid använts emot mig i juridiska sammanhang...betryggaande sätt ? hmm...Jag är fortfarande i tvivelsmål om jag skall ta en pilsner eller två.
Jag har inte orkat läsa alla inlägg, men om detta handlar om vem som äger själva jordytan rakt av, så är frågan som jag ser det av marginellt intresse. Det verkligt intressanta ägandet är det som kan få soldater att röra sig efter ägarens vilja.

Vilken makt har den som t.ex. äger Gotland om USA eller annan supermakt lägger ett av sina enorma hangarfartyg med följebåtar straxt intill samt börjar tala om hur man vill ha det?

När allt kommer till kritan är det inte juridik som avgör. Det är den som har flest och mest tränade soldater med rätt sorts vapen.

Varför tror ni att USA rustar för mer än resten av Världen tillsammans? Bara för att bättra på budgetunderskottet? Eller kanske man tänker stjäla råvaror, mark och människor i sådan omfattning att vapnen till sist blir en mycket god affär, som lätt fixar hela utlandsskulden?
Ström...jag har redan tidigare erkänt att jag är jägare...så det borde ni kunnat lista ut...Jag äger en mindre skogsfastighet med boning..och kan jaga älg från terassen :-) Som jag tidigare sagt är jag väl i samhällsstatus mer att jämföra med Åsa-Nisse....inte illa så :-)
33/ Jocke S-43, Jag ber om ursäkt för att jag nämnde din signatur i mitt inlägg. Det var faktiskt min fru som förledde mig att begära lite fler inlägg från dig, eftersom hon tycker att du är så rolig (vi brukar läsa en del inlägg gemensamt och i går kväll hade vi druckit lite för mycket ekologiskt vin). Men än en gång ber jag om ursäkt - det skall förhoppningsvis inte hända igen.
forts./ Beträffande mitt namn och mina artiklar är det så att jag inte vet så noga när jag skrev att jag inte ville skriva artiklar p.g.a. mitt ovanliga namn - men jag skulle gissa på att det var 2007 eller 2008. Sen tänkte jag om, och skrev några artiklar under 2009 och 2010 och skrev då under mitt verkliga namn. Jag förstår att det övergår ditt förstånd men ibland kan människor byta ståndpunkt. Märkvärdigare än så var det alltså inte. Min anonymitet är jag numera än angelägnare om att behålla, eftersom jag fått motta en kommentar som: "Ge mig din adress så kommer jag och hälsar på dig". Lite ruggigt faktiskt och avsändaren har inte ens haft vett att be om ursäkt.
forts./ Sen är jag lite frågande till att du beskriver min berättelse om min första flygtur och min Rumäniensemester som "lismande". Vari ligger det "lismande"?
67/ Dag Nilsson, Jag skriver att LE är ett universalgeni, eftersom han själv betraktar sig som sådan. Han har kontakt med utomjordingar, han är "extremt allmänbildad" och lever tydligen en stor del av sin tid i symbios med inbillade eller verkliga storheter på nätet, där ju visheten numera finns. Men jag tycker inte illa om Leif, även om jag naturligtvis inte delar hans uppfattningar.
#68 Svar, vet ej. Teoretiskt finns det säkert någon optimal grad av egendomskoncentraion som ligger någonstans mellan 1 och 0, där 1 betyder att all egendom ägs av en person och 0 betyder att alla äger precis lika mycket. I vissa delar av världen ligger vi säkert för nära 1 (som t.ex. i Saudiarabien och några av de andra odemokratiska monarkierna på listan), i andra delar kanske för nära 0. Det som är viktigast är att egendomen, förvaltas på ett vettigt sätt, som Ström påpekade ovan. Sen är, vilket t o m Dag insett, "generiskt" landinnehav inget bra mått på makt eller ens egendomskoncentration.
Aguirre hej igen! Om det inte vore för att jag i våras sålde min favorit, en SAKO 6,5:a, hade jag gärna velat var Klabbarparn på din terass. Ballistiken var att likna vid en spiks. Om du har mycket mygg så vet jag att kinin är bra mot dessa kamrater. Jag hade tagit med mig Grappo. För alla oroliga läsare Grappo dricker man då läskstången gjort sitt.
CMO..Vet ej ?...Du vet inte vad du tycker om jämlik fördelning av tillgångar !?...konstigt...du vet jävligt väl vad du anser om dem som förespråkar en jämlikare fördelning....en paradox...CMO...kan du inte ta reda på vad du tycker om jämlik fördelning av makt och tillgångar...om inte annat för din egen skull. :-) Teoretiskt sett mår folk bättre av att veta vad de tycker.
forts./ Att du själv är andligt uppburen framgår ju av flera av dina inlägg. Du har ju Jesus inom dig. Du har ju en dimension mer än vi andra stackare som inte förstår varken oss själva eller vår omvärld, vilket ju du däremot gör desto bättre. Du har i själva verket vräkt ur dig ganska mycket skit mot oss som är lite mer "vanliga". Jag är inte så noga med att arkivera saker och ting men jag tror att du vid något tillfälle skrev att min "rädsla" berodde på att jag blivit misshandlad som barn. Jag skall nu korrigera dig! Jag bär inte på någon som helt rädsla - tvärtom är jag en mycket trygg person - och jag har aldrig fått stryk av mina föräldrar! Men jag tycker inte illa om dig heller för i botten har du en ärlighet i det du skriver - även om jag anser att du är lite tokig.
Nu är vi ju mitt i högbrunsten här Ström...så jag pangar inte på kopulerande vilt :-)...6,5 smäller för mycket...222 Rem..tyst och fin...bättre ballistik och vid nackskott på älg,fall på plats...kom ihåg att Åsa-Nisses jakt var inte helt enl. licens :-)
Dag, Det blev lite vimsigt här p.g.a. att det kom in flera andra inlägg mellan mina två - men du fattar väl ändå.
Det är väl att ta i... [länk] ... men extremt allmänbildad har jag dock påstått mig vara.  Och skapare av ett imponerande material av fritänkande.  Men geni... näe, så långt har jag inte sträckt mig.  Och jag känner heller inte till att någon av mina vänner skulle vara utomjordingar, så såvitt jag vet har jag inte direktkontakt med sådana heller.  Däremot har jag öppnat mig för andra dimensioner av mig själv, guds-aspekten av mig själv, som jag uttryckt det.  Det kan alla som vill, "lite" jobb bara med sitt jag.
#72 Dag, Churchill var maktlös i sina försök att få med USA i Europas krig ända fram till dec 1941. Roosevelt, var beräknat avaktande, då han i stället utrustade de flesta allierade med vapen. Vapenproduktionen och värnandet av eget humankapital anses varit de som tog landet ur en djup ekonomisk kris. För att sedan stärkt ansluta med anledning av Pearl Harbor. Inget är nytt under solen.
Gjorde han rätt eller fel, har du någon uppfatttning Dag?
# 82, Nordamerikas indianer sköt "moosen" med cal 22 kort. Men så kände dom andedräkten samtidigt, från bytet alltså.
84/ Ja, men allt det där låter bra Leif. "Imponerande material av fritänkande" - inte illa alls! Lycka till med fritänkeriet.
Nunca ha mirado tan muchos estupidos hombres en el internet, que aqui en Suecia!
anonymt inlägg #71 Här får Du nog vara lite försiktig, Aguirre. I den mycket gamla sjölagen fanns ju bara kravet att "kunna utföra uppgiften på ett betryggande sätt". Men eftersom påtagligt många landkrabbor inte visste om dom skulle ta två eller sexton pilsner innan man gav sig ut med båten införde man förra sommaren promellegräns för framförande av båtar över tio meter eller konstruktion för över femton knop. Så den nya lagen löser just det problem Du nämner. Men jag anser mig vara viss att Du, Aguirre, egentligen inte önskar det "stödet".

Har själv gått på grund på nykter kaluv. En gång. 1985. Tulpan på styrbords propeller. Slipdragen på Valdemarsviks varv (Innan dom flyttade in i Hummelviken). På Din bekostnad, Aguirre. Det har jag glömt att tacka för. Tack! :o)
#80 Förlåt om jag var oklar, jag vill INTE ha en jämlik fördelning av egendom i betydelsen alla har lika mycket eller nästan lika mycket. Om den är för jämlik eller för ojämlik varierar...
88 Kan bara instämma Don Quixote! Och dumheten sprider sig från öst till väst. Även om Småland och anarkism verkar ligga särskilt illa til. Vad göra?
Mats Persson, #64 --> [länk] <-- :  - Du frågade "men husnegrerna var alltså samhällsmaktens trojaner i medborgarnas hem?"  Aguirre har redan svarat väl, men för att fortsätta analogin kan man väl säga att du är väl snarast en av "fältnegrerna" med vissa uppsyningssysslor.  Du bestämmer själv om du är wanna-be "husneger". :)  D.v.s. du bestämmer själv var dina lojaliteter ligger.
Och vi kan ju stanna kvar på "farmen"-liknelsen, fast vi nu istället är boskap:  Mycket talar för en omorganisering på "bondgården" med mycket mindre boskapsbesättning, och med helt nya metoder. --> [länk][länk] .    "Kampen mot förnuftet förutsätter att vi avtrubbas så vi till sist kan genomskåda taskspelet utan att vi bryr oss om att andra utrotas, utan att vi tycker det berör oss själva.  Men när vi accepterat andras utrotning, då har vi moraliskt att döma accepterat vår egen.  Och det kan vara planen."  ("Det stora kriget för mänskligheten: kampen mot förnuftet", Leif Erlingsson 2007-05-20, [länk] .)
"det är endast ur det personliga som det gemensamma kan utvecklas [...] människan har kommit till ett stadium i sin utveckling där hennes frigörelse förutsätter tankens frigörelse"  (Lasse Wilhelmson såsom citerad i min sista länk ovan, "Det stora kriget för mänskligheten: kampen mot förnuftet", Leif Erlingsson 2007-05-20, [länk] .)
inlägg #92 Nej, Leif, Aguirre har svarat men inte på den frågan. Är valet av begreppet husneger grundat på någon sorts faktum att aådana var maktens trojaner i de hem där de arbetade?

Sedan torde det vara känt att jag blir rätt trött av den rådande uppfattningen att den som arbetar (offentligt?) är en prostituerad som med nöje förtrycker den svage och enskilde. Medan man alltså på motsatsvis kan sluta sig till att alla dessa eniga debatörer bara tillfälligtvis stigit neder från sin vite springare för att sprida ORDET på Intenet för att sedan åter göra uppstigning för att bistå envar nödlidande. I Afrika. I Mellanöstern. På Rosengård.

Keep up the good work!
Mats Persson, #95 --> [länk] <-- :  - Jag menar att Aguirre svarade i #69 --> [länk] , då han skrev "Mats...nej en anställning på skattemedel gör ingen till "husneger" det är när man börjar genomdriva husbondens förtryck av slaven och försvarar den rådande oordningen på godset, man förtjänar epitetet "husneger" ...jag hoppas du är långt därifrån...mycket tyder på det. :-)".
#81 - "Men jag tycker inte illa om dig heller för i botten har du en ärlighet i det du skriver - även om jag anser att du är lite tokig."

Det där värmde faktiskt, Gunnar. Falskhet avskyr jag mer än något annat och den där lilla tokigheten, den vill jag inte mista för allt smör i Småland.

Jag är fullt medveten om att det inte går att veta på ett bevisbart sätt när det kommer till andlighet. Min tro är dock att Jesus är kärnan i alla människor, att det är en nåbar dimension inom allt levande och att det är rädslor som hindrar oss att erfara det.

Det gläder mig att du slapp stryk som barn.
inlägg #96 Nej jag anser alltså inte att den är besvarad. Men kan också låta det bero enär frågan antagligen grundar sig på mitt missförstånd. En erfarenhet av denna långa dialog är att man vinner på att uttrycka sig klart. Om man har ett klart syfte. Man kan också avsiktligt begränsa sig genom att uttrycka sig invecklat, med metaforer eller ironi så att färre förstår. Man kan givetvis lägga in blinkningar och små armbågsknuffningar till vännerna så att DE förstår hur finurlig man är.

Men om man har något viktigt att säga som man vill att merparten skall ta del av och som man är beredd att stå för fullt ut kan det uttryckas klart.
Mats Persson #98 --> [länk] <-- :  - Vare sig Aguirres eller mina svar var svårförståeliga efter MD [länk] #37:  "Två briljanta beskrivningar av hur världen fungerar: [länk] [länk] ",   där den första videon alltså slutade med orden "To see the farm, is to leave it".  Men även om du inte har sett videon så har du kanske läst "Animal Farm" / "Djurfarmen", etc?

Visst kan man förklara "för dumbommar", men om man måste göra det så nedvärderar man ju publiken.  Något som går helt på tvärs med upplysningsagendan jag driver.
Jag tänkte - i all blygsamhet - att jag intresserat skulle vilja ta del av Dina, Aguirres och andras inlägg och föreslog då att vi inte skulle bygga högre murar än nödvändigt. Om mitt förlag innebär att Du måste nedlåta Dig att förklara för dumbommar låter jag gärna projektet falla!
Mats, förstår du inte att jag tror dig om att kunna förstå, om du bara försöker själv?!
Vilket tycker Du jag skall uppfatta mest mest smickrande, Leif? Dumhet eller intellektuell lättja?

Här handlade hela denna meningslösa dialog om att jag först inte förstod begreppet husneger i den kontext Du först använde det i, i den här tråden. Om Du hade rett ut det hade vi snabbt kunnat gå vidare. Jag är rätt oöm men, som sagt, om Du vill nå en ny eller vidare krets med Din klokskap eller beläsenhet bör Du kanske tillåta och därmed besvara välvilliga - om än till förstonde korkade - frågor.
#85 Leif E, jag har alldeles för lite kunskaper för att våga en bedömning av Roosevelts agerande igenom WWII. Jag tror dock att han var en slug president och gynnade antagligen maktens intressen väl. Rätt eller fel kan komma att visa sig längre fram.
Mats Persson #102 --> [länk] <-- :  - Du har en poäng där.  Point taken.  Men förstår du nu att "husneger" är den som är lojal med förtryckaren?  Se gärna även Abdel-Masih Wazir kommentar om den svenska sociala ingenjörskonsten "som bl.a. ledde till "Husnegreri" i svensk invandrarpolitik dvs. inordning eller underordning"  ("Humanity: a civilization manqué. The stupidity factor."  Abdel-Masih Wazir 1996, [länk] .)
Dag inlägg 97. Mer än antyder du därmed att din kristna tro skulle vara överlägsen alla andras religioner/tro?!
#105 Thomas, jag tror att jag funnit en riktig uttolkning av Nya Testamentet och en del gnostiska evangelier. Vad som finns att upptäcka i andra religioner har jag nästan ingen koll på alls.

Jag kan alltså inte på något sätt hävda att min tro är överlägsen andras tro. Men den bär mig. Och jag vill inte försöka ta din tro ifrån dig. Tvärtom är jag nyfiken på din tro.
Dag inlägg 106:

[länk]

[länk]

Besvarar detta din fråga?

Har du läst det relativt nyfunna Thomasevangeliet (från döda havsrullarna)?
Ge mig en länk isåfall - nyfiken.
#107 Jag har inte det minsta svårt att respektera din tro. Jag har självklara rötter i asatro och naturmystik själv. Min känsla för vad Jesus är kommer mer från din tro och uppfattning om naturens helighet = helhet, dvs att allt liv i skog och land, hav och luft hör samman och är ett, än från någon annan trostradition.

Thomasevangeliet upptäcktes inte i samband med dödahavsrullarna (som jag minns det) utan ca 20 år tidigare i Egypten vid Nag Hammadi. rullarna 1967 och det gnostiska fyndet var 1945. (årtalen tagna ur minnet)

Här är mystiken [länk]
"We must respect the other fellow's religion, but only in the sense and to the extent that we respect his theory that his wife is beautiful and his children smart."
[länk]
104#: Leif, det lät intressant med " den svenska sociala ingenjörskonsten "som bl.a. ledde till "Husnegern" i svensk invandrarpoltik dvs. inordning eller underordning". Men jag hittar inte den formuleringen i din länkade författares minst sagt snåriga text ... Med Cervila Hälsningar(för att göra Leif E Ström nöjd!) :)
[länk] #110:  - Lennart, formuleringen finns dock där.  Se det korta extra indragna stycket i den första punktade texten.  Länk dit på nytt...  [länk] .    Jag skrev alltså i inlägg #104 [länk] :  Se gärna även Abdel-Masih Wazir kommentar om den svenska sociala ingenjörskonsten "som bl.a. ledde till "Husnegreri" i svensk invandrarpolitik dvs. inordning eller underordning"

Abdel-Masih Wazir har huvudsakligen utvecklat sina teorier verbalt, p.g.a. hans dyslexi.  Men det finns en del mycket kompakta texter, som den länkade.  Han vill att kunskapen i enlighet med inannaprincipen (ett begrepp han själv har myntat) kommer alla människor till del, och att den alltså inte inlemmas i eliternas styrmekanismer.

Inannaprincipen (The Inanna Principle), se vidare "From Inanna To the Internet and beyond[länk]     "From Mesopotamia to tomorrow, and the day after[länk]     och rubriken The Inanna Principle uppe till vänster här:  [länk] .
I relation till Wazirs teorier om hur man utnyttjar patrask komplexet och hur Sverige är "ett lyckligt lottat land av idioter" eftersom stupiditet är bra för system så påminner jag om min post lite efter midnatt i annan tråd,
Problemet i Sverige är den nästintill totala avsaknaden av mottagare för intelligent kommunikation.  Styrelsen för Psykologiskt Försvar och senare Beredskapsnämnden för psykologiskt försvar har genom sina agenter i alla redaktioner filtrerat bort alla oönskade ämnen och personer, "i försvaret av yttrandefriheten", som det heter här i Orwellistan.  Även då nyheten att sossarna länge velat avskaffa just yttrandefriheten.  Rädsla för att bli bortfiltrerad ur det publika samtalet har samtidigt filtrerat bort den intelligens som en gång fanns.  Endast dumhet - det enda sättet att överleva i Orwellistan - finns kvar.  Hörde att vi även genom officerare i Libyen lär ut denna demokrati där.  Demokrati är tydligen ett sätt att hålla människor på alla nivåer strängt sysselsatta med frågor, men se till att inget egentligen händer eller påverkar uppåt.  Följer man den tysta piskan så kan man få använda sin yttrandefrihet fritt på sin egen nivå.  Bara man inte försöker påverka något på riktigt.  Källa:  Den artikel från 2002 som översättaren och f d kulturjournalisten på Expressen Britt Arenander INTE fick publicerad i Östergöta Correspondenten 2002 men som istället publicerades på sidorna 13-14 av DSM 4/2011.

(Postad i "Attentatet i Norge - varför denna förvåning?" tråden av mig själv 2011-08-13 00:32, inlägg #48, [länk] .)

Med Cervila Hälsningar.
Helt fenomenal dokumentär som belyser mycket av varför världen ser ut som den gör: [länk]
Århundradets upprop - bankparasitmålet till Högsta Domstolen

Ponera att någon plötsligt kom på hur en av det svenska samhällets mest fundamentala grundbultar - en av de pelare på vilket hela det svenska samhället vilar - är en gigantisk lögn och ett ännu större lagbrott.

Ponera sedan att samma person, mot alla odds, lyckas skapa en situation där "grundbulten" prövas i domstol.

Den här personen finns.

Hans namn är Witte, Henning Witte.

[...]
Barclays, UBS, Bank of America, JPMorgan, Chase and the Royal Bank of Scotland - apokalypsens fyra ryttare?

De och ytterligare aktörer har manipulerat LIBOR och ISDAfix och genom det riggat priser och växelkurser så hela spelet är riggat.  Se amerikanska justitiedepartementets undersökning av ISDAfix som Matt Taibbi skrivit en artikel om:
The Biggest Price-Fixing Scandal Ever
April 25, 2013 1:00 PM ET

Conspiracy theorists of the world, believers in the hidden hands of the Rothschilds and the Masons and the Illuminati, we skeptics owe you an apology.  You were right.

The players may be a little different, but your basic premise is correct:  The world is a rigged game.

We found this out in recent months, when a series of related corruption stories spilled out of the financial sector, suggesting the world's largest banks may be fixing the prices of, well, just about everything.

[...]
Ang. referensen apokalypsens fyra ryttare, se min nästa kommentar.
Apokalypsens fyra ryttare

Och jag såg när Lammet bröt det första av de sju sigillen, och jag hörde ett av de fyra väsendena säga med en röst som åskan:  "Kom!"

Jag såg, och se:  en vit häst, och han som satt på den hade en båge.  Åt honom gavs en segerkrans, och han drog ut som segerherre, för att segra.

Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag det andra väsendet säga:  "Kom!"

Då kom en annan häst ut, en eldröd, och åt honom som satt på den gavs makt att ta bort freden från jorden och få människor att slakta varandra.  Och ett stort svärd gavs åt honom.

När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga:  "Kom!"  Och jag såg, och se:  en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen.

Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga:  "Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada."

När Lammet bröt det fjärde sigillet, hörde jag det fjärde väsendets röst säga: "Kom!"

Och jag såg, och se:  en gulblek häst.  Och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde efter honom.  Och åt dem gavs makt över en fjärdedel av jorden, makt att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

(Från Uppenbarelseboken 6:1-8.)
Se även "The Storm of Disclosure is About to Hit..."

Den avgörande händelsen kommer att vara så något så otroligt, till synes långsökt, så fantastiskt i sina implikationer att det det är svårt att föreställa sig skriver David Wilcock  (på engelska) i sin långa artikel.  Personligen får jag egna antydningar om att det kan handla om att vi plötsligt ser och upplever mer än tre dimensioner, att vi direkt upplever till synes andra verkligheter så vi alla ser dem.

[...]
Den avgörande händelsen kommer alltså snart eftersom de fyra sigillen nu är brutna.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .