Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Fas 3 - när ska någon säga ifrån?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Fas_3__nar_ska_nagon_saga_ifran/Sourze_style.html .
Avslutningsvis en ytterstt relevant fråga efter en bra skriven artikel.
Svaret på de och många andra frågot som för en reflekterande människa hopar sej inför den av människor organiserade verklighetenst kompletta tokskap är att förutom det sorgliga faktum att människan i maktställning förlorar sin medmänsklighet och att människan utan makt inte har någon mänsklighet att förlora.
Alla lever vi ikamp mot alla - den hårdaste och mest hjärtlösa når framgång medan den som tror på rättvisa får som författaren se sej besviken.
Avslutningsvis en ytterstt relevant fråga efter en bra skriven artikel.
Svaret på de och många andra frågot som för en reflekterande människa hopar sej inför den av människor organiserade verklighetenst kompletta tokskap är att förutom det sorgliga faktum att människan i maktställning förlorar sin medmänsklighet och att människan utan makt inte har någon mänsklighet att förlora.
Alla lever vi ikamp mot alla - den hårdaste och mest hjärtlösa når framgång medan den som tror på rättvisa får som författaren se sej besviken.
Som arbetslös gäller det tydligen att "hålla färgen" så att man inte blir nerspolad likt en blek guldfisk!

Vad nu en guldfisk och en arbetslös kan ha gemensamt,förutom att söka guld,både i färg och i form!

Fas 3 kan liknas vid en pump att syresätta både den arbetslöse o guldfisken med,på det att de inte tappar färgen!

Fisken blir vit,den andre blå,men samma öde de gå till mötes!

Ingen bra liknelse,men det var inte jag som började!
GULAG-systemet har jag aldrig varit inne i men det nästan kändes så för ca 15 år sedanJag hade oftast korta jobb vid denna tid,men var ibland arbetslös p ga av åldersdiskriminering,sjuk etc. För att få ut Akassa korta perioder måste jag två dagar i veckan vara på AF:s lokal på någon slags samhällig studiecirkel. Jag var socionom och ledaren var rena amatören. Men jag måste gå dit annars drogs Akassan in. Därtill fick jag en lista på ca 30 företag en gång i veckan. Dessa skulle jag ringa en gång vi veckan o vädja om jobb för mina kamrater i "studiecirkeln". Detta gav givetvis inget för detta var en period då många företag avskedade folk och inga nyanställda./ Alla var helt medvetna om att det vi sysslade med var helt meningslöst men de hotade att dra in Akassan om vi inte skötte oss. Jag var fullt kompetent att söka olika socialjobb själv. Fick många jobb under en tioårsperiod - jobb på 5-10 månader. Fick aldrig ett klagomål på mitt sätt att sköta olika sorters socialjobb. Men ngt fast jobb fick jag inte för jag ansågs för gammal och kommunerna vill inte ha "rehabiliteringsansvaret" för mig.Jag levde i tio år i en hemsk otrygghet , det kändes nästan som ett GULAG på svenska
Det är denna avsiktliga materiella otrygghet som håller oss i schack.  Nästintill ingen av alla kunniga människor som förstår hur det är fatt med det mesta i samhället vågar knysta, för då försvinner den egna materiella tryggheten.  Så kan etablissemangets överstepräster styra inom alla områden, inkl. fysiken (se senaste kommentarerna på min blogg  [länk] ).

Men förr eller senare kraschar hela bygget ändå, och då om inte förr blir vi tvungna att samarbeta.  I de länder och landsändor där bygemenskaperna inte skiftats ut = splittrats, så fungerar det sociala skyddsnätet säkert mycket bättre med lokal ekonomi o.s.v.  Att den lilla orten San Pedro de Torello i Katalonien nu utropat sin självständighet kanske blir början på slutet för lilleputtemakten Stockholm?  [länk] :
Om andra européer nu följer katalonernas exempel skulle det utbredda misstroendet snabbt och smärtfritt kunna transformeras till en återgång till den kanske mest framgångsrika civilisationsform Europa känt - den s k stadsstaten eller regionen: politiskt och finansiellt suveräna regioner och städer med omnejd, med egna valutor och som efter eget gottfinnande har transaktioner med sina likaledes suveräna grannar.
Eftersom Illuminatis hantlangare misslyckats med sina uppdrag - vilket reaktionerna på finans- och andra kriser runtom i världen vittnar - kommer människor av rent praktiska skäl snart tvingas att axla friheten och ansvaret att finna lokala lösningar.

Det kommer allra senaste ske när det nuvarande systemet magplaskar.
Som jag ser det skulle en sådan återgång till en mer lyckad civilisationsform också öppna vägen för verklig vetenskap!
Absolut enda felet med ditt förslag är att då skulle alla pensionssystem och alla andra försäkringssystem rasa samman. Nationell o global handel skulle upphöra p g a inget gemensamt betalningsystem osv.Du skulle inte kunna resa till upp o nervända pyramider byggda med andliga krafter osv.// Nu ska jag gå till mitt vanligtvis vetenskapliga Bibliotek på andra sidan gatan.
Är det nu hög tid för att i Sverige - inför riksdagsvalet 2014 - att bilda ett 12-TUSENKRONORSPARTI ? [länk]
Taaack ! - Therese - för Din 3-faldiga support av idén 12-TUSENKRONORSPARTIET [länk]
Det blev "error" när jag skulle skiva mitt inlägg. Därför blev det av misstag skrivet tre gånger. : )
Mitt stöd är till skribenten av "Fas 3" ;)
Vad är det för människor som tillåts misshandla det demokratiska mandatet intill oigenkännlighet? Vad är det för människor som låter dom göra det? Sitter alla och glor om deras aktier gått upp 50 öre, eller lägger man sin maktlöshet i en postkodlott? (så att man åtminstone har försökt att göra gott)
Med början Göran Persson/Björn Rosengren accelererade socialdemokraternas ideologiska förfall. Politiken, lämnades med varm hand över till marknaden som problemlösare. Gossarna belönades med varsina 100 miljoner för besväret. Och långt tidigare hade löntagarfonderna kastats överbord, för att ersättas av riskkapitalbolagens oligarker, som nu skeppar ut välfärden till skatteparadis. Och istället för att säkra ett demokratiskt mandat över samhällsutvecklingen, satte sig Persson/Rosengren som oligarker själva. Från arbetarledare till oligark, från fackföreningsledare till oligark. Det BORDE vara häpnadsväckande.

Sen har Reinfledt tagit över och halva tiden har gått åt till att urskulda korrumperade avhoppade figurer inklusive Littorin, som nu dyker upp som rådgivare åt region Skåne, under skydd av brödraskapet och med FAS3 som främsta merit. FAS3 som t o m var mer sinnessjukt än motionen som ville släppa alla burfåglar fria. Förslaget var så utomordentligt obegåvat, att det borde aborterats innan det ens lämnat sängkammaren. Dess arkitekt skulle på sin höjd erbjudas plats som kontorsvakt. Denne Fairfaxcharlatan ska nu frälsa Region Skåne som konsult (vem slår den humorn?)
“Att ta från de fattiga och ge till dom rika.”

Finns det någon “på riktigt” som tror att Moderaternas politik ska slå full back? Finns det någon som inbillar sig att Moderatstaten är något som inte kommer att nedmonteras?

Reinfeldts updrag är “Mission Sweden goodbye, delstat i EU, hello” och den som inbillar sig att han kommer med något annat än en tummetott 2014 är dum på riktigt. Det är fortfarande så att Moderaterna och deras lydpartier ser fattigdomen som sitt starkaste politiska kort. Extrem fattigdom och extrem rikedom. Fattigdomen som inspiratör och uppfinningarnas moder, och oligarker som kan fånga upp det.

I bänkarna står Alliansens får och applåderar det Reinfeldtska socialdemoratiska förslag som man röstade emot igår, faller i trans och hyllar “den store ledaren”.
Mycket sjukare än så kan det knappast inte bli.
Reinfeldt talar – riksdagen står upp.

Det går bra för Sverige
9% lediga – alltid.

Det går bra för Sverige
Soppköken nyinvesterar.

Moderaterna och deras lydpartier.
Lööf 151 000:- i månaden, som inte har en siffra rätt, utan mer står som något slags varumärke, tar med fast hand sitt Centerparti i handen och lämnar riksdagen. Bondeförbundet är nu definitivt upplöst.
En folkpartist som utbildningsminister och samtidigt den som missat all forskning inom skolans område, där förtroendet för honom bland lärare är så lågt att man får ligga ner för att se det.
Ett kristet demokratiskt parti vars sista hopp är partiledarens leende.

Och alla leds dom av en notorisk lögnare till statsminister, som använder sitt demokratiska mandat till att driva den nyliberala diktaturen, högerpopulismen, där det ideologiska samhällsbygget har ersatts av marknaden som problemlösare.

Finns det en folklig majoritet för att privatisera apotek, bilprovning, utförsäljning av vårdcentraler etc?
Finns det ens en majoritet för att TV4 ska få dra ut på en film i tre timmar med ständiga reklamlobotomeringar?

Är det verkligen så att folket gör vågen varje gång något våp berättar om sina hudvårdsserier mitt i den scenen när man börjar plocka fram näsduken?
Finns det ens någon som tror att vädret blir bättre än SMHIs prognos, för att den presenteras i 50 Radio- och TV-kanaler?

För gör det det, så har vi verkligen fått vår frihet och demokrati.
KÅM Den som tror att Alliansens partier arbetar för att deras barn och barnbarn ska få det sämre - är verkligen DUM!// Du skriver en massa fåniga saker, lägger ord i mun som aldrig sagts osv. Så gör du några få riktiga iakttagelser.
#20 Du har inte fattat någonting, i ljuset av den extremaste vanarten, där familjer som Rausing, levererar arvtagare som utan något som helst bidrag till välden, ser miljoner flyta in på sina konton samtidigt som man knarkar ihjäl sina meningslösa liv, så har valpen Fredrik Reinfeldt synpunkter på Välfärdsstatens ambition om att förela resurser och skapa förutsättningar för allas rätt till mänskligt liv. Övervinster, extrema uttag ur systemet, där bostadsmarknaden blivit medelklassens biljett till det moderata tankesättet, äter systematiskt i sönder människors liv och medvetande. Inte minst riksdagsledamöterna själva och deras perversa pensioner och barnungar i för stora klänningar som tjänar 150 000:- i månaden, visar på ett klasstänkande som fullföljer Marian Radetskis människosyn. Perversionens groteskaste varelse Lööf, hävdar nödvändigheten av slavlöner för ungdomar, samtidigt som han kallar sin egen lön ”karriärslön”. Denna innehållslösa självförtroendetant, som inte bara är ”inte produktiv” utan kontraproduktiv, är inget annat än den värsta sortens socialbidragstagare, tillsammans med massor av politiker och arvtagare, typ Rausings. Och den här typen av automatiserade uttag ökar med mattematiken. Det kostsamma dököttet stannar produktionen och låter välfärden guppa i hamnen i Monaco, åker omkring i husbilar, investerar i bostäder/fast egendom för att säkra sin rätt att ta leva på en nivå som saknar all koppling till det bidrag man lämnar till samhälle och utveckling.

Sverige röstade fram en barnunge till statsminister och står nu inför en mycket hög nota. När sen Kina blåser till lite och höjer sina priser, tillsammans med oljeproducenterna, så kommer katastrofen, de sociala spänningarna som gossen byggt in i systemet att blottläggas fullt ut. Så som gjordes i Libyen, så som görs i Syrien och Grekland.
Välfärdsstaten är omöjlig som konstruktion, säger Fredrik Reinfeldt.
[länk]

Välfärdsstaten är en tautologi. Det som skiljer människorna från djuren, är just staten och människans förmåga att ta hand om svagare individer. Denna mänsklighet blir alltmer en fråga om att ha råd och överklassens vilja att ta hand om ”sina egna”, är samma vilja som tidigare förvaltades av staten.
”Välfärdsstaten är omöjlig som konstruktion” – Nej. Inte för familjen Rausing, Inte för Wallenberg, Bonnier, Kamprad, Persson (H&M) etc. Problemet är att man stannar välfärdsstaten inom sina egna led, familjer, nätverk, loger.
Rausing köper de bästa advokater, Rausing använder pengar för att sudda t ex Youtube. Rausing skyddar sina svaga individer och sitt namn.
KÅM - välfärdstaten har "lyst" med sin frånvaro nu i mer än 30 år - som jag ser det. Blockpolitik = blockeringspolitik som jag ser det [länk] - och flera med mig [länk]

Politikerna ägnar sig åt att i huvudsak utöva MAKT - och dom mer eller mindre skiter i hur folket har det [länk] - och ALLA riksdagspartierna fungerar RENODLAT som PartiKratier [länk] , tyvärr tyvärr... :cry:

Så dags NU för något NYTT [länk] - eller skall Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna LYDIGT åse hur det blir sämre och sämre för fler och fler [länk] ?

KÅM du har sannerligen genomskådat vår regim och mer därtill att Sverige är nog Europas galnaste land med en befolkning som inte fattar ett jota vad politik handlar om. Och att vara trofast sin traditionella livsstil att vara mer eller mindre fördummad. Våra politiker har spridit ett farligt virus övar folket som heter att vara dum och de kommer säkert att önska att bli förlåtet den dag när rättvisa ska skipas, men jag undrar jag, hur det kommer att bli med den saken.
Jag har skrivit en satirisk novell i ämnet."En restaurang med hjärta" på noveller.nu. Susanna Svensson är också aktiv i frågan
"På tal om rubriken Fas 3 - när ska någon säga ifrån?"
Jag tycker att det är ett skämt alltihop! Jag blev utförsäkrad och ej berättigad till stämpling, hamnade i aktivitetsstöd och fas 2 innan jag själv tog tag i mitt liv.... Trodde jag. Jag började studera, tog lån var borta 2 år från aktivitetsstödet. Nu 2 år senare...... ej nya stämpeldagar ej välkommen tillbaka till aktivitetsstöd, bara socialen kvar. Frisk arbetsvillig ska socialen vara något för oss? Facket sa "Kan du inte starta eget?" Ett jättebra betyg från en kvalificerad yrkeshögskola....Hur styrkt blir jag av det? 0 kr. 0 förhoppningar. Okey... var trycker man på knappen? Var säger man ifrån??!
Fejkad omsorg och fejkad önskan att alla ska ha det bra tycks vara normen i vår värld av vetenskap och teknologi där allt långsamt tar slut och blir mindre för alla.  Hade verklig människokärlek varit normen så skulle fokus ligga på att identifiera de verkliga orsakerna till sakernas tillstånd, och vad vi kan göra istället.  Då hade vi slutat lyssna på sekten som bestämmer vad som ska vara vår verklighet för att istället sluta med krig och börja med bättre vetenskap där allt räcker till alla & oändligt välstånd & hälsa & hela universum för våra fötter.  Hur svårt kan det vara, på en skala?!
Jan Brunnegård 2012-09-17 15:01 #6  [länk] :
Absolut enda felet med ditt förslag är att då skulle alla pensionssystem och alla andra försäkringssystem rasa samman.  Nationell o global handel skulle upphöra p g a inget gemensamt betalningsystem osv.  Du skulle inte kunna resa till upp o nervända pyramider byggda med andliga krafter osv.//

Nu ska jag gå till mitt vanligtvis vetenskapliga Bibliotek på andra sidan gatan.
Hade upphovsmannen till denna dumhet hållit sig borta från Sourze så skulle jag låtit detta få förgås i barmhärtighetens glömska, men nu är det inte så.

Citatets författare tycks lida av vanföreställningen att hans kära ekonomiska system kommer att fortsätta fungera tills han inte längre har något behov av pension o.s.v..  Alldeles oavsett att han därvid ger blanka f-n i alla dem som redan går under utan bara ser till sin egen kortsiktiga vinning och dessutom ger blanka f-n i hur det går för de som ännu ej uppnått någon av alla de föränderliga pensionsåldrar som diskuteras, så är det inte det minsta sannolikt att systemet kommer att överleva ens år 2013.  Men han kanske inte planerar att ha behov av systemet efter det och skiter i hur det går för alla andra?
De bekymmer Brunne med flera har bör tacklas konstruktivt.  Att sätta sig på bakhasorna är knappast konstruktivt, för då går det åt h-e utan att vi hinner skapa något annat under tiden.  Jag länkade nyss i annan tråd till "Fix the World" (från tråden på  [länk] ).  Surfar man på länkarna jag där gav hittar man snart formuläret  [länk]  som just konstruktivt vill lösa detta.
#30 Leif Erlingsson jag läste din andra länk, det här är förståeligt hur vi själva kan medverka för att förgylla vårt samhälle.
Men Jantelagen är så extrem, så få törs hävda sig i den allmänna konkurrensen och ta till orda och angripa det mentala uttrycket "sköt dig själv och skit i andra" som är finanshajens valspråk som tyvärr medelsvenssons tar största hänsyn till!
Jag är nog så ledsen över att behöva påpeka, att vi svenskar är så indoktrinerade av den förljugna politiken att vi inte törs gå utanför ramarna vad storebror har bestämt och därför blir det inte någon succe med att folk gör uppror och tänker självständigt för de kan och ids inte att bry sig.
Men jag har största respekt för dina åsikter som innehåller välviljan för en bättre värld för mänskligheten, som du envetet och envist tror på att vi kan skapa, jovisst, om vi kan införa några nya alternativ som samhällsystem där vi fungerar som de tre Musketörerna en för alla och alla för en, denna utopi skulle nog de flesta vilja uppleva under sin livstid.
Men hur som helst du har sått ett frö som säkert har fallit i god gjord men vi saknar den självskrivne ledaren som ska leda det hela och tyvärr vill det mycket till att någon startar och drar fram detta befrielsens mentala korståg, till detta erfodras stora pengar för att köpa sig godvill för den goda sakens skull och det skydd mot den befintliga makteliten som inte skulle passivt sitta och titta på, utan att försöka stoppa allt i sin linda.
Att gå den långa vägen, för att förändra vår mentala inställning till det sunda och kloka tänkandet tar säkerligen minst tre hundra år innan vi nått den ultimata ståndpunkten, att inse att vi är människor som kan göra underverk för oss alla om viljan finns. Men vem har lust med att vänta så länge som i hundratals år?
Mr Harmoni, trevligt att du läst.  HopeGirl snabbsammanfattar föredömligt på endast 54 sidor det essentiella i den situation vi befinner oss i.

Ang. det du skriver om svårigheten att få folk att tänka själva här hemma, så tänker jag själv att det större skeendet ytterst handlar om att vi väljer vilken herre vi önskar tjäna.  Den globala revolutionen pågår.  Antingen vinner den och vi får en värld man vill leva i, eller vinner den sida som kör gasen i botten över stupet åt denna världens gud.  Som vi nog vet vem det är.  Bizon skämtade tidigare i dag om honom, Hornpär alltså.  Michael Delavante däremot hädar så det står härliga till mot denna potentat och hans agenda i "Presidentvalet i USA - en charad för lättlurade[länk] .

Som jag ser det så väljer vi alltså om vi vill tjäna det goda eller det onda.  Det onda har tagit på sig en maskeradkostym som det står "Det Goda" på, så det är upp till oss själva att öppna våra ögon.  (T.o.m. Bibeln varnar för denna maskerad.)  Valet är helt och hållet vårt eget, och konsekvenserna också.  (Jesus varnade just i Bibeln att man själv måste förstå att läsa av tidens tecken.  Samma bok varnar om dem som gör sken av att dyrka gud men förnekar den verkliga kraften.)

Oavsett vilken sida som vinner i världen så kan jag garantera att man själv mår bäst när man gör det man vet är rätt.
Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.

Var någonstans gick vi människor fel?
Varför tar vi inte hand om de som är gamla i dag?
Varför skall en ålderdom komma redan vid så kallad medelålder
Varför är så många människor utanför när det är så många ny rika och så stor skillnad mellan de som kan och vill och de som inget vill och inte kan?
Varför har det blivit fel?
Vem gör något åt det hela?
Jag ser också många som inte bör vara utanför - ändå är det så
När jag fick höra att man i EU kan få en Lön på 50 000 - 150 000 i månaden - och inte betalar en krona i skatt förstår jag ju direkt varför jag inte har de pengar eller det jobb som jag kan ha. Varför är fisken i affären billigare för de rika än för de som verkligen behöver den
De rika bör alltid tänka på de utsatta. Jag har inte förstått hur jag skall kunna ge all som räcker ut en hand - i stan till mig och ber om en peng av mig - bara för att jag står upp och går. Jag har inte förstått än i dag - varför de rika gömmer sig -- och de fattiga visar sig öppet och till slut bara försvinner.
Vad är det som är fel?
[...]
Vad är det som är fel?
(Buzz Doll 2013-02-26 00:02 #33  [länk] .)
Den juridiska konstruktion där en ickelevande entitet betraktas som juridisk person.  Om ingen sådan juridisk person får finnas utan verkliga levande människor måste stå för alla beslut, då börjar vi nog vända detta rätt igen!

Företagen har gjort sig ansvarslösa, psykopatiska, med enda mål maximal monetär vinstmaximering.  Medan kostnaderna läggs på folken.

Det är f.ö. en mycket begränsad krets som kontrollerar dessa i stort sett ansvarsbefriade juridiska entiteter, se vidare:
[...]
Vidare anser jag på goda grunder att de västerländska säkerhetstjänsterna i sin tur är agenter åt de som kontrollerar eller äger större delen av världen, en mycket begränsad krets människor.

En vetenskaplig studie i Schweiz från den 19 september 2011, S. Vitali, J.B. Glattfelder, och S. Battiston, "The network of global corporate control", utgick från 37 miljoner av världens största företag och investerare i 194 länder och kunde med datoranalys av c:a 13 miljoner korsägande-länkar oomtvistligt visa att kärnan i detta korsägande utgörs av 1318 företag där varje företag i kärnan i sin tur har täta ägarskapslänkar i c:a 20 andra företag i kärnan så att 3/4 av ägandet av kärnan är i själva kärnan.  Namn som Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Lehman Brothers, Morgan Stanley, Bank of America, Merrill Lynch, Citigroup, UBS, Deutsche Bank och Barclays.  Denna kärna tjänar 20% av all inkomst på jorden.  Dessutom kontrollerar de genom sina aktieinnehav ytterligare 60% av all inkomst på jorden.  80% av jordens totala inkomst går alltså genom denna kärna av endast 1318 företag.  Och det slutar inte, för 80% av kontrollen av detta nätverk utgår från endast 737 av företagen.  10 av aktörerna i nätverket har dessutom 10 ggr mer kontroll än deras ägande antyder.  Inom de 737 företagen så finns det dessutom en super-entitet med 40% av kontrollen över jordens samlade inkomst bestående av endast 147 företag.  75% av företagen i denna super-entitet utgörs av finansiella institutioner.  De äger bl.a. USAs riksbank.

På sidan 33 i rapporten kan man läsa en lista av 50 företag som utgör en tredjedel av denna kontroll över jordens samlade inkomst.  Inget land eller enskild person kommer i närheten av dessa placeringar.  Det är en liten grupp företag som är våra ägare.  Kontrollerar såväl länder (USAs riksbank!) som vilka nyheter vi matas med.
[...]

http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf  [länk] .  Kopia:  [länk] .12 juli 2012 förklarade David Wilcock innebörden av denna forskning i "The Great Revealing: US Marshals Expose Biggest Scandal in History[länk] .
Det i inlägg #34 citerade är från en kommentar jag gjorde 2013-02-05 09:48 i "Våldtäckterna i Egypten" tråden #8  [länk] .  Glömde ange det.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .