Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Är livet en kasperteater?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ar_livet_en_kasperteater/Sourze_style.html .
Några funderingar från den holistiska detektiven.

  1. Ingen blir nominerad som president i viktigare "demokratier" utan uppbackning från fraktioner av den verkliga makten.

  2. Obama var vald av en av dessa fraktioner av skäl som vi ej känner men en viktig ledtråd är att t.o.m. avsändarna av ganska många kanaliserade budskap, alltså genom många olika kanaliserande människor och med olika personlighetssignaturer i det ganska omfattande sända materialet som därför möjliggör sådana bedömningar, ger ännu i denna denna dag Obama stöd som en mycket speciell ljus själ, men som har måst ha stöd av de mörka för att ö.h.t. bli nominerad, och ursäkten nu från dessa källor är att käbblet mellan fraktionerna av de mörka dragit ut på tiden och att Obama därför varit tvungen att godkänna sånt han absolut inte vill veta av, men att de riktigt mörka resultaten aldrig ska komma att hinna materialisera.

  3. Samtidigt finns t.o.m. på Vita Husets hemsida bevis för att Obamas medborgarskap är förfalskat.  Den sekund media får order att blåsa upp detta är han rökt.  Min tolkning av detta faktum är att en fraktion krävt att få ha denna hållhake.  ("Obama i planerad konstitutionell kris?", Leif Erlingsson 2012-01-16 13:32, [länk] .)

Jag spekulerar själv att en "Breakaway Civilisation" existerar som är de som såväl ligger bakom vilka själar som man vill ha på viktiga politiska och andra positioner som även en väldans massa signalering till insider fraktioner och en massa vanliga kanaliserare.  Det är inte jättesvårt att kanalisera, jag känner flera som själva gör det.  Människokroppen är ett slags interface till många olika plan av verkligheten.

Vad alltihop i slutändan handlar om?  Kanske det som Dr. Jens Jerndal skriver om...
Who is really running our world?  Are all the presidents and prime ministers and other power mongers who seemingly run the world, just puppets, marionettes, controlled by someone invisible, unseen?
Läs vidare...  [länk] .

Men jag citerar från en bit ned:
What if it´s all just a giant spiritual exercise to force the rest of us to grow up, become aware and do something about it?  If so, it seems we need excessively strong provocations to wake up, come to our senses, and rise to an appropriate level of awareness and active stewardship of our human inheritance, and of the planet we have recently taken control of.

Remember that the Devil is a creation of the almighty God, and without Judas there would have been no Christianity.

The question is:  Will we have to endure the destruction of our material world, the decimation of physical life, a catharsis so deep that our entire planet becomes uninhabitable for the kind of life that it presently hosts, before we come to our senses and realize our true identity and our true spiritual calling as a soul species?

Are the puppet masters just misguided human beings of flesh and blood, psychopaths obsessed with power and material possessions, or are they driven by some form of higher godlike consciousness that moves them to act destructively in pursuit of an ulterior spiritual purpose?

I don´ t have the answer.

Forts...
Forts...

Själv misstänker jag dock att en av dessa Breakaway Civilization kasperteateroperatörer framträdde via Skype från någonstans i universum i en intervju för en tid sedan med David Wilcock, har tidigare kommenterat MP3:n så här:
Leif Erlingsson 2011-12-15 20:29 på Sourze [länk] :
Lyssnar på dagens intervju med David Wilcock som jag berättar kring och länkar till från [länk] 2011-12-15 16:42.  Det är så uppenbart att mid-level management i "Illuminati" eller World Management Team eller vad de gillar att kallas sig är oerhört byxis nu, medan "higher up" är helt för att allt ska ut i det öppna, för s.k. Disclosure.

Jag tyckte senare mig känna av exakt samma personlighet ur ett kanaliserat budskap jag fick som text.  När jag nämnde det till en annan person så hade den personen redan själv tänkt på samma sak.  Kan alltså vara så att Breakaway Civilization manipulerar oss för att vi ska bli redo att ingå i ett större galaktiskt sammanhang, men att vi först måste bli klara med en del tjafs och omogenhet som vi behöver bli av med.  Och att "kasperteatern" är till för att vi ska växa upp...  Men att en del av de insiders som sköter om att hålla uppe illusionernas gobelänger har blivit lite väl fästa vid sina jordiska ägodelar, makt och inflytande o.s.v. så att de inte kör framåt enligt plan.

Det var några funderingar från den holistiska detektiven.

(Från epost sänt till mindre grupp 2012-02-04 20:25:34.)
Leif - så som ovan så och nedan.
Polariseringens dynamik har alltid fascinerat människan.
Satanael och Gud historiens första tonårsuppror renderade den upproriske att tvingas ut på gatan.

Motsvarande vi mot dom-koncept finns att studera genom hela den mänskliga historien och från olika kulturer och religioner.
Skillnaden i överlevnad är bara vilken makt som ligger bakom fenomenen,

I den innovative Jesus fall måste det gå åt pipsvängen då han - en fattig sate - hade både de judiska rabbinerna emot sej och Romarna.

Alla de som först fått stöd av den makt som sedan en tid stått för regin i världen - Gadaffi och usa - Sadam och usa, med flera och usa, samma scenario fast med lite andra kulisser.

Men då banden väl blivit knutna kommer verkligheten krypande på sin buk, och då nickedockorna insett att stödavtalet inte varit annat än en självständighetsförlust och mer precis enbart inneburit att få sprattla i den tillfälliga maktens styrlinor och därför tvingats revoltera - har, eller kommer att - städas bort.
Det riktigt tråkiga med att bli bemött med att man är skit som borde rensas ut o.s.v. (som återkommande uttryckts i Sourzes kommentarsfält) är att man ju inte får någon vettig återkoppling på verkliga funderingar.  Det är ju inte för att vara djävlig som man skriver, utan för att komma framåt i tanke och förståelse.  Eller iallafall är det så för mig.  En av dem som fick texten längst upp i epost kommenterade redan innan jag lagt ut den här att "TPTB The Powers That Be?  Som till och med Rothschild hänvisar till.  Omogenhet (folket) är kanske inte rätt ord för att man vill inte ha krig om given valet.."  Själv har jag vad avser alla kanaliserade men brutna löften, och de är många, mer och mer tänkt "Beware of Broken Promises".  Och när jag nu skriver det kommer jag ihåg en sädescirkel med just den texten, ska Googla fram den...  Ahh, det var "Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES."

Kort sagt, det finns verkligt viktiga saker att bolla och gemensamt komma framåt kring.  Som "Den stora gallringen" (av oss alla, genom luften vi andas, maten vi äter och vattnet vi dricker).  Många kanaliserade budskap säger att "oroa dig inte, 'uppstigningen' sker innan det blir för djävligt".  Denna typ av budskap pacificerar otaliga medvetna människor.  Men som faktiskt Lasse Wilhelmson kommenterat, "De som tror att de är utvalda för viktig information är lättast att styra." 2008-07-26 [länk] .

Det är mycket att överväga, för den som en gång har slagit på sin hjärna.

(Tidigare kommentarer av mig:  [länk] .)
Leif - ""Den stora gallringen" (av oss alla, genom luften vi andas, maten vi äter och vattnet vi dricker)"

De där med "den stora gallringen" är en tanke som tänkts av många som i de flesta fall föreställer sej själv vara en av de "utvalda" som snarare kommer att gallras till än från.

Jorden är en häxkittel där vi alla puttrar som den enskilda lilla ingrediens vi är med en mer eller mindre säregna krydda - alla bidrar ju till anrättningen varför skulle då någon silas ifrån?
Bara tanken är egentligen absurd, och antar jag faller tillbaka på det judiska inslaget i den kristna kulturen vilken till stora delar affekterat mycket av det västerländska tänkandet.

Nej någon gallring kommer sannolikt inte att bli av oavsett frånvaron av den tron skulle ha effekten att pacificera - utvalda folk har som mest varit utvalda i sina egna ögon och blotta tanken är inte så lite rasistisk, oavsett urvalskriterierna handlar om andlighet eller fysisk beredvillighet att axla idealen.
Skulle tro att de flesta mantra av det slaget bottnar i vår svårighet att stå ut med tanken på att vi ska dö.

Fast som vi ju måste konstatera - vi vet inte säkert vilka effekterna kommer att bli av människans framfart på jorden - vi skulle ju kunna ge våra eftertrådare de bästa förutsättningarna för fulländandet av de biologiska livsformer som då vi genom vårt försök att behärska tekniken i stället grävt vår egen grav och lämnar jorden fri att befolkas av varelser som med sina fulländade fysiska kroppar kommer att vara sej själva nog.
Människans tid som kapitalets slav kan snart vara till ända - hennes huvudlösa prisgivenhet inför lönsamma projekt vars enda mening är kapitalförmering till vilket pris som helst kommer att ta livet av henne.
Och skulle jag få komma med ett gott råd så kommer den livsform som tar människans plats ha den egenskap som människan saknat mest - nämligen förmågan att njuta av livet.
Tänk vad mycket vi hade besparat oss om vi kunna ta till oss livet sådant det är istället för att prompt försöka göra om det...
Jag tänkte väl närmast på det jag redan 2007 berättade om i "Gallringen av hjorden" [länk] ,  nämligen på "The Great Culling" [länk] genom inte minst aluminium, barium [länk] och andra partiklar som vi sprejas med, o.s.v..  Samt allt skit som sprutas i oss med förklaringen att vi behöver dessa vacciner - det är ingen hejd på vad man vill spruta i oss.  Dessutom vet jag i dag vilka skäl som denna gallring av oss säljs med till dem som förstår vad som pågår, och som kanske själv administrerar delar av den.  Jag har i åratal försökt gå i dialog med denna agenda, då jag anser att de har fel.  Detta att gå i dialog med denna agenda är skälet till artiklar som "Egentligen är folkmord onödiga, omtagning" [länk] .  Men notera, säljargumenten skiftar - har inte varit samma i alla tider - men agendan kvarstår.  Därför tror jag inte längre att skälet är ens det som nämns på den förra länken, nej jag tror inte längre att skälet är mänskligt.  Visst, i dag pratar alla - t.o.m. Jocke här på Sourze har prånglat ut delar av det snacket - om att vi är för många, för få resurser bla, bla, bla.  Men jag ger dig en alldeles äkta förutsägelse av den holistiska detektiven att skulle vi lösa även det så det helt uppenbart för alla inte är ett problem, då skulle det så småningom dyka upp ett nytt svepskäl till att vi måste utrotas.  För i dag är jag övertygad om att detta är den egentliga bakomliggande agendan.  Och som sagt, jag tror inte skälet är mänskligt.  Se det sista som årtiondets understatement...

PS:  Anta att vi som mänsklighet är långt mäktigare än vad vi ger oss själva cred. för.  Då skulle det vara nödvändigt att vi själva väljer att förgöra oss, för att vi ska kunna besegras...  Sug på den!
Kunskap, tänk och handling, att mentalt i tid och rum LYDA någonting är kollektiv kasperteater i livet!

Leif sug på Alexanders budskap - ”Vill du lyda eller förstå?

”Anta att vi (kollektiv) som mänsklighet (kollektiv) är långt mäktigare än vad vi (kollektiv) ger oss (kollektiv) själva (kollektiv) cred. för. Då skulle det vara nödvändigt att vi (kollektiv) själva (kollektiv) väljer att förgöra oss (kollektiv), för att vi (kollektiv) ska kunna besegras... Sug på den!”

Kunskap, tänk och handling, att mentalt i tid och rum FÖRSTÅ någonting är enskild ägd egendom i livet!
Naor #7//Kunskap, tänk och handling, att mentalt i tid och rum FÖRSTÅ någonting är enskild ägd egendom i livet!//sc Ja - ibland kan den vara kristallklart updaterad och med största briljans delges andra, men ibland är det något man bäst håller för sej själv eller sina likar.

Jag har använt begrepp som "ingivelse" för en del av de fenomen Leif talar om vilket måhända inte direkt har med den egeninhämtade emperin att göra - men väl "kunskap". Om vi betraktar tänkare som Martinus och R. Stainer så ger båda dessa uttryck för omständigheter i universum och på jorden som har anknytning eller anknyter till mänskligt liv i en så övertygande komplexitet att det för var och en av dessa omöjligen skulle kunna vara grundat på det vanligaste mänskliga sättet att lära genom att göra.
Kanaliserade, ingivna, eller anknytna till en kunskapsbank som har en annan utkikspunkt an den vi vanliga grottesvin har där vi bökar omkring med våra trynen i jorden - men även vi hittar ibland en tryffel.

Leif #6//Anta att vi som mänsklighet är långt mäktigare än vad vi ger oss själva cred. för. Då skulle det vara nödvändigt att vi själva väljer att förgöra oss, för att vi ska kunna besegras..//sc
Ja det antagandet ligger inte så onåbart som man skulle kunna tro. Den kompletta galenskap vi som mänsklighet prisger oss åt är sannolikt ett resultat av den ambivalenta viljan till självdestruktion vars orsak i första hand baseras på insikten om vår frustrerande oförmåga att inte kunna leva kärlek då det i praktiken inte är möjligt i det konkurrensbaserade livets nuvarande organisation. Möjligen skulle man kunna se självdestruktion som den enda möjliga kärlekshandlingen då det ger lidandet ett slut.
Dock beror ambivalensen på ytterligare en insikt vilken alltså hittills hindrat oss från ett kollektivt strömhopp rakt in i evigheten - det är den föreställningen att mänsklighetens kollektiva föreställda möjlighet att blomma ut som den skapelsens krona vilken genom sin vishet och strålglans omsätter drömmen om kärlek till alla livets varelsers upplevda verklighet - därigenom skulle även den kronologiska tidens slaveri vara tillintetgjort. Helheten skulle vara total - vi och allt skulle vara ett med evigheten.

Men - för som alltid finns ett "men" - de flesta väljer att inte veta därför att den allmänna meningens knivskarpa dom hotar vår relativa frihet att böka vidare bland de andra grottesvinen som vart och ett när sin lilla dröm om ett bättre liv genom alla sina dagar tills de uppnått den mognaden att kunna ge upp sin utopi.
Men - så har vi ytterligare ett "men" - ur varje kroppslig död krälar miljoner små upplevelser av livets möda - alla bärande sin dröm om en förestående tillfredsställelse, sin egen lilla utopi som antingen direkt ur det sönderfallande köttet eller via eldens lågor bolmande som stoft att ingå i den ännu puttrande soppan som en dag ska koka ner till ett minne blott, ett spår i tiden, en krusning på oändlighetens yta, en skugga i dess djup.
@ [länk] "Nytta, ansvar och risk" 2012-02-07 02:31 #7:

Du poängterar individens suveränitet.  Måhända antyder du ett högre syfte med EU härvidlag.  Att EU inte är demokratiskt har ju kritiserats.  Men när man har genomskådat att demokrati med av media manipulerade väljare också är kasperteater då kanske det som jag och andra uppfattat som ett problem inte alls är ett problem utan en möjlighet.  Det måste jag fundera mer på.  Jo, jag vill förstå.  Om du rent konkret har ett tips om hur jag kan applicera SOU 1997:194 (som jag på tidigare tips från dig nu läser) på min egen situation, så mejla gärna det.  Det är så mycket annan lagtext jag inte är insatt i, även om jag ser att de ofta hänvisar till Romfördraget, som jag själv ju hänvisat till:
[2009-03-14:  Jag kände inte till det när jag skrev artikeln ovan, men i enlighet med romfördraget har jag och alla andra under fördragets juridistiktion ett juridiskt straffansvar för krigsbrott vi med t.ex. våra skattepengar bidrar till.  Straffvärde upp till 30 års fängelse, i extrema fall livstid.  För privatpersoner tolkar jag fördragstexten som att okunskap om den egna regeringens brottslighet kan ge visst skydd mot straffansvar, dock ej okunskap om lagen i sig!  (Se i första hand artiklarna 25:3(c), 25:4, 27, 30:1 samt 33:1(a-c) av fördraget.) -- Leif Erlingsson, 2009-03-14.]  [ [länk] ]
Men en jurist har sagt till mig att orsakssambandet mellan skattebetalandet och krigsbrottet är för svagt för straffansvar.  Om jag inte faktiskt lider skada, då lider jag ju inte skada?  Fast jag har ju faktiskt varit med och betalat för en så grovt olaglig verksamhet som tänkas kan, vilket ju moraliskt har tvingat mig att sona och gottgöra för detta genom att motarbeta den agenda jag har varit med och betalat för.  Och därmed har mitt fokus under snart tio år med nödvändighet flyttats bort från optimering av min min egen och min familjs materiella välstånd.  Och detta har påverkat kompetensutveckling o.s.v. så nog har det kostat mig.  Jag har varit moraliskt tvungen, men det har troligen kostat flermiljonbelopp.  Dock svårt att dokumentera eller uppskatta eftersom det är en verklighet som aldrig manifesterades p.g.a. de val jag ansåg mig moraliskt tvungen till p.g.a. mitt lands agerande.

Kan Sverige ställas till skadeståndsansvar för genom sin brottslighet indirekt orsakade moraliska val med ekonomiska konsekvenser?
@ [länk] "Bizon" 2012-02-07 06:50:00 #8:

År 2008 skrev jag om Paradigmkampen [länk] [länk] och rädsloparadigmet vs. kärleks d:o.  Man kan väl säga att jag har satsat allt mitt kapital på kärleks d:o, så om satsningen går snett så sitter jag förvisso pyrt till.  (Vilket vissa här på Sourze gärna framhåller, alltså att jag ska tänka på mina barn o.s.v. och inte lägga så mycket tid på min "totalt meningslösa bloggverksamhet" (GunnarL 2011-04-02 01:27 [länk] ).)

Läser nu en människa som skriver att kampen med dualiteten aldrig kan vinnas, och att det också gäller den mellan fundamentalism och större medvetenhet, kampen om medvetandet alltså.  Inte förrän "svärden" läggs åt sidan och helheten accepteras, kan vi bli fria.  Det var då jag kom ihåg att jag år 2008 skrivit om Paradigmkampen, se nyss.
Leif #10 Huruvida kampen med dualiteten aldrig kan vinnas, vill jag låta vara osagt - då denna kamp kan och troligen förekommer på olika plan - kanske det inte heller är fråga om kamp i ordets vanligaste betydelse utan mer ett sökande efter balans mellan tillvarons storheter eller egenheter.
Att det även gäller utanför den fysiskt biologiska världen som vi vanligen kallar livet är andlighetens dualitet ett väl så tydligt tecken på där fundamentalism i alla de former står mot minst lika många former av medvetenhet. Fråga sej bör man varför ett levande väsen skulle välja fundamentalistiska livsprinciper framför verklig medvetenhet? Svaret kan vara och är för de allra flesta att det är oerhört svårt för att inte säja omöjligt att definiera "verklig medvetenhet".
Men den verkligt medvetne finner ändå ro, genom att ödmjukt låta den kamp bero som är omöjlig att vinna.
Visst kan vi ha ambitioner att strö vår sanning i världens öppna sår, men till vad nytta talar vi om för den olycklige att den är olyklig om denne saknar medvetenhet om sin olycka?

Och hur få krigaren att lämna sina vapen - det enda sanna denne känner. - Fri från vad - blir dennes fråga. Från den tillvaro som inte är ett liv, men lika fullt levs i tron att kampen är det enda livet är för allt och alla - kampen om - kampen för - kampen mot att bara lägga sej att dö då all kamp ur ett upplyst perspektiv är utan mening eller inte har mera mening än nått annat då den endast ger näring åt en livslögn.

Och om nu "svärden" läggs åt sidan och sanningen accepteras, vari består då friheten? Fri från vad - fri till vad?

Den upplyste lämnar säkert svärdet utan sorg, men hur gör vi andra?
"Den upplyste lämnar säkert svärdet utan sorg, men hur gör vi andra?"

Dör.  Eller sörjer färdigt.  Den som lever med svärd, dör av svärd.
Leif ""Den som lever med svärd, dör av svärd" lite som jesus lär ha sagt till en av sina lärjungar som ville försvara sin mästare i Getsemane örtagård. Men så mekaniskt är inte livet - dräparen går ofta sin ålderdom till mötes och lever gott på sitt byte.
Av usas alla utskickade soldater som spridit sina kulors död omkring sej i främmande land är det bara ett fåtal som kommit hem i plastsäck. Troligen bara ett fåtal som inte kan leva sina "normala" liv utan lyckopiller även. Människans förträngningsförmåga och förmågan att gå vidare trots alla vidrigheter som en och annan utfört är enorm.
Övergreppen som en gång utfördes i forna jugoslavien uppfattas i dag av somliga som en fjäder i hatten - på samma sätt är det med det som hände i nazisternas koncentrationsläger. Människan är ganska konstig - och hur höja en person med sådant i bagaget?
Bizon, ja, människor är så olika.  En del strålar ljus.  En del absorberar ljus.  Och så många som sitter på staketet och inte tar ställning.  Jag menar att vi måste ställa upp för varandra, att vi inte bör låta oss dras in i olika vi mot dom spel, så att vi istället kan vända oss om och titta efter vem som sitter bak skynket.  Det sägs att en del av kasperteaterdirektörerna jobbar från de lägre andliga planen, de astrala.  Nåt skäl måste det väl vara bakom det extrema förtrycket mot allt vad andligt heter.  Det är ju inte direkt så att det inte är väldokumenterat... [länk] .  På länken bara ett litet urval referenser, skulle behövts en heltidstjänst för en mer heltäckande referensöversikt i området.  Men som också står på länken, på t.ex. svenska Wikipedia är ämnet tydligt vinklat till att detta skulle vara marginalvetenskap och mängder av relevanta referenser till forskning saknas.

Kanske är det så att några kasperdirektörer föredrar att vi inte upptäcker skynket, för då tittar vi strax bakom detsamma...
Leif - jag tror att andligheten ofta förväxlas med religiositet eller någon variant på gudstro. PSI kommer emellanåt fram som ett intresse i folklagren - det går i vågor och har av och till haft sina pikar och dippar, anhängare och belackare sedan artonhundratalet.
Försök har gjorts att få in empirin även inom detta område och det finns en del litteratur som beskriver en del experiment.
Alla som medvetet har fått uppleva någon form av paranormala fenomen inser att något finns även om det inte går att förklara, men med tiden kanske metodiken förfinas och förutsättningarna blir dom rätta även för mer offentliga situationer.
Som alltid behövs det eldsjälar som kan visa en acceptabel substans av fakticitet.
@ [länk] Bizon 2012-02-07 23:07:

Först, se min andra tråd "Varför alla dessa kränkningar?" [länk] .  Koppla sedan ihop det med de vetenskapliga beläggen för att vi överlever den fysiska döden, som jag länkade till ovan (2012-02-07 20:40 i #14 länkande jag till [länk] ).  Belackarna på Sourze och andra forum brukar göra sig lustiga på David Ickes bekostnad, "ödlemannen" etc, men allt han säger är ju att själar som normalt föds som reptiler har valt att födas i mänskliga kroppar, för sin speciella agendas skull.  Och om man tänker att kriget om jorden sker på denna nivå, på själsnivå, ja då börjar bitar falla på plats, minst sagt.

Och tänk om hatet mot allt vad utomjordingar heter är dessa själars hat mot något som kan rubba deras maktövertag...

Om de flesta av utomjordingarna faktiskt är här för att hjälpa oss, och om många av dem också har fötts på planeten för att därigenom ha rätt att lägga sig i.

Tanken är inte så långsökt som man skulle kunna tro, från Starchild Project 2012-01-29 23:40:
China is the home of the extremely mysterious, little-understood Dropa, who were supposedly aliens who crash-landed and were stranded in China, who were small and white, and who had powers and abilities far different from everyone around them.

The Dropa remain so mysterious because the Chinese government seems to be very unwilling to allow detailed analysis of their history and background, for reasons that can only be guessed at.  However, if we presume that this boy has a bit of Dropa genetics in his genome, that might account for the "throwback" to night vision on Earth, and poor resistance to bright sunlight.  Perhaps the Dropa came from a planet that had much weaker light than we have here.
Detta alltså i samband med en pojke som ser nästan lika bra i mörker som i dagsljus och har ögon som glöder, [länk] .
Ja Leif - inget i universum må vara oss främmande - själv har jag också ganska bra nattsyn - fast jag måste erkänna att den varit bättre förr liksom det mesta hos mej - förutom då förståndet :-) Fast vad vet jag som sitter i universums mitt och inte riktigt kan ha koll på vad som sker bland skuggorna dit inte mitt ljus når.
Därför läser jag gärna dina fynd som du lyckas vaska fram ur det annars så bedövande mediala flödet.
På något sätt borde vi ha passerat det stadium då vi trodde att något kunde vara otroligt - men detta till trots kan det vara nyttigt med en viss skepsis beträffande företeelserna i vår egen lilla sfär. Vi är fantastiska i vår fantasis förmåga att tänka fram scenarior som tidigare vore otänkbara - hur många skakade inte på huvudet åt Denicken en gång och alla hans teorier om inblandning i det mänskliga livet från andra intelligenser.
Såg du "W" som var en serie om utomjordingar - tror W stod för War, men den hette också victory om jag inte mins fel. Där kan man snacka om reptiler klädda i värsta kasperteaterkostymeringen för att likna människor.
Men E.T. - gillade jag skarpt - sådana utomjordingar skulle vi behöva mängder av på den här planeten.
Sedan tycker jag du helt kan strunta i de som mobbar eller försöker göra sej lustiga över något dom inte begriper - seriösa resonemang är värda att bemötas seriöst, men taskmörtar och dönickar bör man bara lämna därhän - det tar för mycket energi att försöka bibringa dessa någon förståelse för något dom saknar förutsättningar för.
Utmärkande för ett öppet sinne är att inte omedelbart avfärda allt som inte stämmer med den egna världsbilden - därmed inte sagt att man ska falla ner på sina bara knän och begapa alla otroligheter, men man kan ju förhålla sej lite avvaktande.
Tack, Bizon, för öppet sinne och avvaktande hållning till det som inte stämmer med den egna världsbilden.  Och ja, jag såg V.  För det var "V" serien hette.  ( [länk] .)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .