Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Varför alla dessa kränkningar?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Varfor_alla_dessa_krankningar/Sourze_style.html .
Låt mig först börja med att jag tror att en "Sven" eller "Lena" "Svensson" har lika stort ansvar för världen som en "Carl Bildt", men eftersom jag har mer hopp om "Sven" och "Lena" så vänder jag mig till dem, här på Sourze.

Jag har de senaste dagarna gått igenom många av de mest kränkande kommentarerna här på Sourze, och kan inte annat än sluta mig till att de bygger på ett missförstånd från den/de kränkandes sida.  Missförståndet tycks vara att de tror sig bekämpa de som förstör, när de i själva verket bekämpar de som visar på vad som redan är förstört, och som indikerar hur man skulle kunna bygga nytt.

T.ex. har vi en pågående gallring av [h]jorden genom att vi görs infertila.  Vår fertilitet har minskat till 25% av vad den var för bara 50 år sen.  I dag finns teknologi för att rena alla miljögifter, även radioaktivitet, så ur en psykopatisk mördares perspektiv - bara man vet hur man skyddar sig själv - är det helt rationellt att sterilisera jorden för att bli av med i stort sett alla människor på den, bara man - som ju har gjorts - sparar DNA-kopior av allt.  Ja, i dag kan man faktiskt skapa DNA från en dator, så i princip kan man spara DNA-arkivet på en hårddisk.  Med en lagom mängd miljögifter som man med kunskap själv kan skydda sig från, så kan man därför utan alltför stort eget obehag rensa jorden från oss "onödiga ätare".  Och när de är klara med det kan de rena jorden igen med den teknologi som redan finns.  Hur svårt kan det vara att se att det är så de tänker?  Varför annars tvinga på oss kvicksilver, natriumfluorid ( [länk] ),  aluminium och annat som är supergiftigt för allt levande? ( [länk] .)

Och om man inte själv är en sådan psykopatisk mördare, varför skulle man inte just för sina egna barn göra allt för att framtidens värld ska ha plats för ens efterkommande - ja, att det ska kunna finnas några efterkommande?

Och så har vi alla krigen.  Vi kan inte ha krig, de förstör människor.  Om det är så att människor har ihjäl varandra ändå, så är det det som behöver lösas, inte accepteras som hur det är.  "Varför" är frågan.  Och när rätt fråga är ställd, då kommer snart de rätta svaren.

Det brukar skämtas "Sveriges Rikas Lag", men sanningen är att har man inte makt kan man inte använda lagen mot makten.  I USA avfärdade nyligen lagen April Gallop med i princip "det är nonsens", utan rättslig undersökning.  Och därtill hade domstolen mage att bötfälla April Gallops advokater för att de stämt staten.  ("Court sanctions lawyers behind 9/11 case" Reuters News 2012-02-02.)  I panelen för det sista satt en kusin till förre president George W. Bush, som vägrade lämna panelen trots att April Gallops advokater menade att han var jävig.  (WantToKnow.info 2012-02-07 "Court sanctions lawyers behind 9/11 case" [...] "Note:  Unmentioned in this article"... [länk] .)  Här hemma avfärdades lika summariskt i ett annat ärende en stämning mot svenska regeringen ( [länk] ).

Och på Sourze tycks de flesta tycka att detta är OK?  Eller tycker ni att det kan kvitta?

Forts...
Forts...

Ingen kränkning, vare sig krig eller rättsövergrepp eller långsamt folkmord är OK!  Hoppas att fler håller med.

PS:  April Gallop bakgrund från min egen blogg:  "Sju timmar i september: Klockan som stoppade lögnen" av Barbara Honegger, M.S.  [länk] .  Se även "För att vi inte ska se[länk] (där jag även diskuterar den pågående långsamma förintelsen):
April Gallop befann sig vid sitt skrivbord i Pentagon, c:a 15 meter innanför det hål man påstår att ett flygplan flugit in i, när detta hål sprängdes.  Hon och hennes baby som hon hade med skadades av taket som rasade, men inte av något flygplan eftersom den berättelsen är en lögn.  Hon har intensivt motarbetats och inte fått någon som helst hjälp, eftersom hon inte går med på att stödja lögnen.  Nu stämmer hon vicepresident Dick Cheney, före detta försvarsminister Donald Rumsfeld, pensionerade flyggeneralen Richard Myers och alla andra som kommer att visa sig vara inblandade i terrorattacken mot Pentagon som har skadat henne och hennes barn.3, 4, 4
DS.
Rättelse:
[...] barn.3, 4, 5
Den sista siffran ska förstås vara en femma.
Lagsystem och dess språk [länk] är på många sätt så sjukt och förljuget att det diskvalifiserar sig själt.

Det går inte längre att se den goda metoden, verktyget och moralen som den kanske en gång var. Jag menar ändå i sin extrem; Any law written or unwritten is inherently fascistic in nature.

Så vi kanske inte ska använda det system som inte längre stämmer med våra inre moraliska kompass. Men vi skall alltså inte behöva 'bryta mot lagen' för att verka på bättre plan ... vi går 'förbi den';1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket.

Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse.

Den offentliga makten utövas under lagarna.

Under mitt övande i lagspråk reagerar jag sålunda på ”All offentlig makt ...” En ren och korrekt mening skulle varit ”All makt ...” Alldeles solklart är detta ett mer idealiskt lakoniskt lagspråk. Faktum är att man på riksdagen.se i den mer avspända (numera hänvisad till pdf) presentationen av regeringsformen skriver;

Statsskickets grunder (kapitel 1)
Kapitlet handlar om att alla människor har lika rättigheter. De demokratiska idéerna ska vara vägledande i samhället. Folkstyret är inskrivet i det första kapitlet. Makten ska utgå från folket, och riksdagen ska vara folkets främsta företrädare. Majoriteten måste visa respekt för minoritetens åsikter.


Med detta vill jag mena att vi logiskt kan sluta oss till att det finns en icke offentlig makt i Sverige.


människa vs person och den publika/offentliga makten [se UNGRIP på youtube [länk] ]

Om man vågat släppa taget om illusionen, illusionen att du inte är mer än en publik/offentlig virtuell person med lagliga obligationer och kontrakt. Om du inser att du i själva verket är en suverän varelse, som inte behöver ge medgivande till dessa kontrakt, då har du nått individuell frihet. Frihet men också för första gången (?), totalt ansvar utan överstatlig parental kontroll och manipulation. [länk]Det är du och jag som skall vara den icke offentliga makten då vi i själva verket inte är den offentliga virtuella personen ... Viss elit använder sig av denna metod vill jag mena. Antingen för att de vet hur systemet verkligen är uppbyggt eller att de har tillräckligt med pengar för att köpa sig ur det.
Oscar, jag såg UNGRIP i slutet av december, och det jag tänkte var att han började med ganska stora resurser som han tjänat i systemet, sedan genomskådade han systemet och tog sig ur det.

Min slutsats är att vi - ja, jag envisas med att tala om "vi" - behöver samarbeta för att skapa välstånd.

Det som jag och andra reagerat på är ju bara det att de som står vid rodret har blivit galna, det är därför vi ropar "Sluta jobba med att öka farten, det är galningar som styr båten! --- Gör myteri!  Lägg ut en helt ny kurs!" (Dag Nilsson 2011-04-01 09:58 [länk] .)

Men någon form av samarbete tror jag på.

Fotnot:  Länkade till UNGRIP från "Är Europas ödestimme här?" tråden, 2011-12-28 21:38 #19 [länk] .


Jo, kom att tänka på en till sak, just som jag skulle till att posta:

Enligt principen så som ovan, så och nedan, etc, vi kan inte isolera oss från andra.  Ta som jämförelse att du odlar olivlundar i Palestina.  Du kan inte isolera dig från bulldozrarna som kommer för att en apartheidmur ska byggas.  Inte ens de som bygger sin mur kan isolera sig bakom den, fast de tror så.  Det är illusion, isolering är illusion.  Tillsammans är verkligt.
se mailet om 'kollektiva lösningar'.

Jag är inte emot dessa, jag visar bara på då de inte fungerar bra, och just i dessa känsliga tider är det viktigt att vara extremt tydlig med vad vi verkligen vill och hur vi verkar för det, så att det INTE blir vi-och-dem

osv
fö mina tankar är i ett perspektiv på några generationer. Inget som kan ske här och nu (men dock påbörjas) Mitt tänk kan verka absurt när bosättningar och höga murar fortsätter byggas visst ...

Men Jag har förmånen att tänka detta för att jag inte har bulldozrar utanför dörren, MEN jag känner dock närvaron av totalitärt tänk a la brave new world. Det är liksom en 'kamp' som kräver lite annan typ av 'aktivism'. Det går på djupet i vårt kulturella operativ system ju ... tanke, ord, andlighet

Frågan är tex om att gå via 'legala system' om vissa kardinalfel ligger just i dessa!? Var börjar eg 'våra problem'?

Nåja, trol är det bästa att ta sig an Allt på så många plan som möjligt. Du går på dina intuitioner, jag på mina. Stundom samarbetar vi konkret, stundom på distans.

osvRättelse av min fotnots- [länk] i #5.  Hade råkat länka till inlägget före, visserligen i samma tråd men rätt ska vara rätt.
mao, delar av mailet;


Kollektivet är rummet!

Som enskild suverän individ (ej egoist) kan man som sådan ingå i kollektiva projekt. Individer samlas under ett tak (många tak), fysiskt el imaginärt. Man vill dock kunna lämna rummet, helt eller för stunden, höja taket, hitta nya el skapa nya. Sådana kollektiva projekt och synergier är på så vis mycket mer naturligt starka mot strax nämda symptom och svagheter. Man bör ha kreativitet, förståese och vidsyn, inte medlemskap, symboler och hanslag.


Kollektivet får aldrig bli 'en kropp' med en mentalitet som sätter kollektivet före individen (kollektivism). En sådan kropp är bräcklig, öppen för infektion, infiltrering, korruption, ändamålen helgar medlen, indoktrinering, dogmatik.
kreativitet, förståelse och vidsyn, inte medlemskap, symboler och handslag
Just så!

Ett kollektiv är så bra som dess individuella medverkande/medvetande. Och medverkande är knappt ett ord vi kan säga gäller de 400 miljoner plus som går blinda i EU projektet. Möjligen medföljande, med betoning på ordet 'följande'. Det är kollektivism. Ett 'icke-imperialt imperium' som Barroso kallar det [länk] , med ytterst få faktiska -medverkande-
Aktuellt vad gäller kränkningar är att alla dessa pedofeliskandaler i olika organisationer nu kommer upp till ytan, Pentagon, Präster, Hollywood, Militären, Reagan och Bush administrationerna (homosexuell prostitution), Fosterbarn, Fotboll, Katolska kyrkan, Pojkscouter, FBI agenter, och mörkläggningar inom flera av dessa organisationer, allt med vidarelänkar från  PEERS: WantToKnow.info  [länk] .
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .