Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Trivselsverige är ingenting för Centerpartiet

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Trivselsverige_ar_ingenting_for_Centerpartiet/Sourze_style.html .
Om människan kan man säga att hon är så god som hon tvingas vara och så ond som hon tillåts vara.  Det betyder att samhället måste ha full koll på sina medborgare, annars blir det kaos.
(Lennart Karlsson 2013-01-17 06:00 i artikeln "Trivselsverige är ingenting för Centerpartiet[länk] .)
Denna formulering berättar väldigt mycket om författarens människosyn, vilken jag inte alls delar.  De flesta människor vill göra rätt mot sina medmänniskor.  Jag pratar nu inte att följa regler utan att göra mot andra som man själv vill bli behandlad.  Sedan har vi känslomässigt störda personer och en grupp psykopater, det är nog dem författaren tagit fasta på.

Samhället förändras hela tiden, och något botemedel mot ojämlikheten, den stigande arbetslösheten och otryggheten på arbetsmarknaden ser inte ut att finnas.
(Ibid.)
Lösningar diskuteras t.ex. på NewsVoice, här:  "Vilket Sverige vill du ha?[länk] .  Om människor tillåts använda de kunskaper mänskligheten faktiskt har och tillåts samarbeta glokalt (ingen felstavning), d.v.s. småskaligt globalt (jämför mina citat och länkar till filosofiprofessor John McMurtry i förrgår den 15:e januari här på Sourze, [länk] ),  och vi tillåts frigöra oss från de (med användande just av regler) allt mer tätnande monopolen på mat, energi, hälsa, pengar o.s.v., då finns det ingen anledning till att inte vilket landplätt som helst på jordklotet skulle kunna blomstra.  Jo en, den sjuka vissa människor har att de ska tvinga alla att dansa efter sin pipa, att de vill göra andra ofria.  Det är de känslomässigt störda och psykopaterna.  Där har vi det verkliga problemet.  Där vet jag ännu inte svaret.
Fristående fortsättning:

Inanna myten (myter ligger till grund för hur vi människor uppfattar världen) som jag ofta återkommit till handlar f.ö. om att vi ska ta eget ansvar, vi får ta det onda med det goda men friheten är värd det!  Alltså själva anti-tesen till regel-världen vi nu lever i!  Se Sourze tråd "Inanna principen (IP)", Leif Erlingsson 2011-12-18 19:14 #1  [länk]  samt övriga omnämnanden av principen på Sourze som jag samlat på  [länk] .  Eller se min blogg där jag har samlat ett referensindex på  [länk] .  Den viktigaste idén är:  "Ni äro ansvariga för er själva.  Ingen gud, ingenting.  Jag, Inanna, ger er en gudomlighet."  Detta skrämmer skiten ur dem som ängsligt vill "hålla mamma och pappa i handen", som inte vågar ta ansvar ens för vad de själva skriver och säger!
Som jag skrev, Inanna principens (IP) viktigaste idé är:  "Ni äro ansvariga för er själva.  Ingen gud, ingenting.  Jag, Inanna, ger er en gudomlighet."  Abdel-Masih Wazir:  "Den för-bibliska Inanna myten med sin skapelseberättelse och moral om öppenhet och informationstransparens anknyter bättre till ett öppet samhälle än gamla testamentets moralbegrepp om att konspirera/hålla information hemlig mot icke-troende/icke-medlemmar/icke-invigda.".  "A-M Wazir föreläste i Sverige och USA från 1996 om "the Inanna principle" (IP), om gudinnan som tog makten - även gudaskapet/ansvaret - och gav till det vanliga folket att förvalta.  Det senare som förklaring till att Mesopotamien (nutida Irak, etc.) en gång var civilisationens vagga.  A-M Wazir påpekar att Inanna principen (IP) är 'femalian' - inte feministisk."  Se vidare  [länk] .

Men så har vi förstås den sjuka vissa människor har att de ska tvinga alla att dansa efter sin pipa, att de vill göra andra ofria. För även om de flesta människor vill göra rätt mot sina medmänniskor, och då menar jag inte genom slaviskt regel-följande utan genom att göra mot andra som man själv vill bli behandlad, så kan det knappast förnekas att vi tycks ha känslomässigt störda personer och en grupp psykopater som inte kan känna vilka konsekvenser deras agerande får för andra eller som av andra anledningar inte bryr sig om det.  Dr. Norberto R. Keppe har gjort femtio års klinisk forskning om samhällets grundläggande psyko-socio-patologi.  "Liberation of the People: the Pathology of Power" (New York, 1986, kan nedladdas,  [länk] ).  Alltså just om våra ledare som inte tycks vilja att vi människor ska ha det bra, och som i sitt sjuka tillstånd därför motarbetar människor som kommer med lösningar för allas bästa.  En del av detta berör jag i min  "Fantasikrisen[länk]  text från 2007.  (Finns även i mitt artikelarkiv, men då utan bloggkommentarer:  [länk] .)

Konflikten mellan dessa två grundläggande värderingar kan som redan ofta påpekats studeras i verkliga livet här på Sourze, t.ex. genom min samling egna kommentarssvar,  "Omvänt kronologiskt sorterat urval av kommentarer från vissa Sourze-trådar selekterat på förf. Leif Erlingsson[länk] .  Det är en verklig och mycket djup konflikt.  Den är grundläggande, sedan tusentals år.  Vapnen i konflikten är språkliga inverteringar som gör ont till gott, krig till fred, o.s.v., o.s.v..

Ett av konfliktens senaste mer högprofiliga dödsoffer blev Aaron Swartz.  Här artikel av Stephen Lendman från häromdagen, "The Suspicious Death Of Aaron Swartz".  Eftersom artikeln finns på många webbsiter ger jag en Google länk.  Är en site nere, prova en annan:  [länk] .
Kom också ihåg, relevant till det jag redan diskuterat, att enligt John Taylor Gattos analys så är orsaken till vårt nuvarande närmast globala skiktade okunskapande skolsystem det genomslag Charles Darwins andra verk, "The Descent of Man, and Selection in Relation to Sex" (1871), fick i salongerna.  Tanken skulle vara att endast en elit förtjänade att fortplanta sig för annars skulle människosläktet de-evolvera och försvinna.  Av någon anledning skulle denna elit vara de som sitter överst i samhällshierarkin.  Den typ av ekonomiskt system dessa människor därefter skapade förutsätter ett sådant riktat, skiktat, okunskapande skolsystem.  Det avsiktliga hanterandet av okunskapandet är alltså nödvändigt för att stödja ett system.  Insikts-klassklyftorna är nödvändiga för att vårt nuvarande ekonomiska system ska kunna fungera, för att konsumismen ska fungera, för att vi konsumenter ska vara förutsägbara och lättmanipulerade.  (Skrev om detta för några år sedan på  [länk] .)

Men vi vet nu att deras system är dödsdömt.  Därför är det nödvändigt att ta sig ur detta riktade, skiktade, okunskapssystem med dess insikts-klassklyftor, för vi måste alla förstå de verkliga frågorna.  Vi måste bygga en ny värld!  Jag diskuterade detta med hur tänkarna överger ett dödsdömt system, vilket redan inträffat med vårt dödsdömda system, med Abdel-Masih Wazir i januari 2009:  "Abdel-Masih Wazir och Leif Erlingsson 2009-01-31[länk] .  Tyvärr gör just (de avsiktligt skapade!) insikts-klassklyftorna att endast den som själv övervunnit dessa kan ta till sig idéerna.
alien du som måste vara expert på utomjordliga varelser, kan du besvara den frågan varför vår planet är så bevakad av utomjordlingar som denna länk bevisar att så är fallet. [länk]
Tack för länken, alien.  Den anknyter till vad jag har diskuterat i flera år ang. medvetande, etc.
Som av mig tidigare påpekat, men värt att upprepa under denna artikel. Själv tar jag som centerextremist bestämt avstånd från all annan extremism, liksom här från C:s senaste mjäkiga utspel!

Mångifte, eller engifte, nej ett multigifte där hela världen inkluderas, alla 7 miljarderna!
Globalt och med alla etniska mångkulturgrupperna mentalitet i ett massäktenskap! Med arvsrätt och hela köret!
Bort inte bara med värnplikt och skolplikt utan med med alla andra plikter!
Och fri utvandring, och då utan ens med ett skvatt av platt skatt!
Centerns sk. utspel med att sätta kontroversiella frågor på dagordningen kan ju ändå ha sina poänger.Jag tänker speciellt på frågan om månggifte.
Där verkar det som om flertalet utgår från att det bara skulle gälla män.

Kan vi verkligen inte tänka oss en centerpartistisk bondmora med tre män, som hon lever ett härligt liv ihop med? Jag vet att anledningen till månggifte, historiskt sett, har varit att kunna få så många barn som möjligt. Kanske skulle vi ta och modernisera oss och inte bara fokusera på nativiteten, utan leva ihop bara för att vi trivs med det?
Jag har aldrig gillat Annie Löv, förlåt!

Månggifte, jaa, kankse inte en så dum ide´i alla fall, eftersom de flesta blir trötta på sin partner, så småningom, förlåt!
Fint Pia månggifte med främst fem kvinnor pr man, innebär att vi måste importera 12 miljoner kvinnor för att vara alla herrar till lags. Det är det här som ligger bakom Centerns förslag om 30 miljoner invandrare! 15 miljoner kvinnor och 15 miljoner män så att alla får massor av partners att förlusta sig med! Var ska jag anmäla mitt intresse för att få fem kvinnor snarast möjligt, nej, det börjar påminna om slavhandel det hela, eller hur.
Sedan ligger det ju något i som förf skriver, att det är bra C kommer med sådana här utspel. Det blir lite liv i luckan (Reinfeldt fick nog rena dåndimpen). Och genom alla fjolliga infall från diverse håll, inkl här, så framstår ju vi andra jämförelsevis rent av som helt normala. Ja nästan som genier i skuggan av en och annan politiker...
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .