Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Sverige, gå ur EU medan du kan!

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Sverige__ga_ur_EU_medan_du_kan/Sourze_style.html .
I Financial Times de senaste månaderna har man talat om att en biljon inte räcker, utan att det egentligen behövs både 2 och 4 biljoner euro. Men Kjell sjöberg har fel, detta är inte någon hemlig politik utan helt öppet styrd av den internationella och brittiska oligarkin med det brittiska kungahuset i spetsen. De är bara så cyniska, att folk vid vanliga sunda vätskor inte kan tro att de menar allvar. Lyssnar man på vad brittiska kungagemålen prins Philip och hans tillskyndare (t.ex. Attenborough Se: [länk]) säger, så är de beredda att minska världsbefolkningen med 5-6 miljarder. Med den ekonomiska politiken, kolonialistisk liberalism, EU-diktatur, Obamadiktatur, krig, massvält och mördande utan rättegångar är man på väg rakt ditåt. Krossa skuldberget och fascismen genom bankdelning och konkurs för spekulationsskuldberget! Se min artikel [länk]
Där finns en slags allians mellan tokstollar av olika kulörer, ett som förenar dem är att de alla har starkt förenklade bilder av orsakverkansamband, ett annat att de alla har patentlösningar på hur nuvarande finansiela kris skall lösas. Dessbättre tillkämpade sig liberaler och socialdemokrater allmän rösträtt för medborgarna i kamp mot konservativa och kommunister, vilket innebär att ett folkflertal trots att ser igenom dårarnas retorik och med demokratins hjälp marginaliserar dem.
2/ Det var ett både klokt och sant inlägg Leif-Arne! Tyvärr är det så att majoriteten av skribenterna här i dag är just tokstollar - individualister som anser att de själva har rätt och alla andra har fel. Men så har ju alltid tokstollar agerat och deras besvikelse och bitterhet är stor över att majoriteten inte lyssnar på deras kloka ord. Då känner de sig helt enkelt mobbade av en värld som de upplever som fientlig och galen. Det hela handlar om mentala störningar och individuella misslyckanden.
#3 - Är det KBT-specialisten som talar? - Eller har han personlig erfarenhet av problemet?
4/ Det vore onekligen en vinst för detta forum om Jan Olsson begränsade sina inlägg till ett absolut minimum, dvs. i praktiken noll. Dummare och mer meningslösa kommentarer än dem han envisas med att ösa ur sig har aldrig tidigare förekommit här. Emellertid drar det ihop sig till väsentligheter - Växjö Lakers skall spöa upp Luleå Hockey. Det blir en rysare!
Leif-Arne och GunnarL väcker starka barndomsminnen i mig. Mental inskränkthet som inbillar sig överlägsen kunskap. Obildat snusförnuft med outvecklad föreställningsförmåga. Oförmögna till självreflektion och snara att döma ut allt man inte förstår sig på.
När jag möter en människa som kan mer än jag söker jag lära mig av denna. Leif-Arne och GunnarL vet att människor som förstår mer än de inte kan finnas. Det vet att alla som är intelligentare och med vidsynta än de, i själva verket är idioter. Sådana människor styr Världen. De har makten - men inte länge till.
[länk] 2011-10-17 :)
"Det finns en viss personlighetstyp som jag nu kallar "Styva-i-korken människor"[5].  Dessa "Styva-i-korken människor" tror att de vet och förstår allt bäst, och att det de själva inte förstår, ja, det kan ingen annan heller förstå.  Dessa människor menar på fullt allvar - ja, de är så arroganta! - att andra människor som säger sig förstå det de själva inte förstår måste vara dumma i huvudet.  För, tänker de, ingen kan förstå saker bättre än de själva.  Otroligt men sant.  Jag har ett liv av erfarenhet att falla tillbaka på för att veta att det är så de fungerar."
Kommentar nr 6 bekräftar precis det jag skrev i nr 2. De oliktänkande skola besitta världen och de som är välanpassade och normala är egentligen bara inskränkta mobbare. Synd bara att jag väckte barndomsminnen hos dig Dag, för din barndom var ju inte den bästa vad jag har förstått. Jag beklagar.
7/ Det är säkert så det fungerar Leif. Det är väl därför du alltid varit mobbad enligt egen utsago?
@ GunnarL 18:58

Intressant!
Hade missat det.
Var hittade du det?
Alltså att han sagt att han alltid varit mobbad?
Som ny på Sourze är det intressant att läsa inläggen på olika forum. De har oftast en osviklig förmåga att tappa ämnet och att gå in på olika personangrepp. Jag undrar om jag vill vara kvar här..?
#7 Leif, de är inte ointelligenta, fast jag skrev så. De är skrämda till dumhet. Har du hört talas om boken "Elefanten i vardagsrummet" av Tommy Hellsten? Elefanten är en alkoholist som håller hela sin familj i ett järngrepp med sitt nyckfulla beteende. Många människor har lärt sig leva i sådana mönster. Om vi skalar upp en smula så är USA/England/Israel idag elefanten i vardagsrummet. Och mönstren går igång hos alla som upplevt dem men inte befriat sig. Att Hillary Clintons “We came, we saw, he died.” fick passera är typisk för hur man räddar ansiktet på en livsfarlig elefant i vardagsrummet.

Förnekande och bortträngning är de medberoendes reaktion. Om barnen i en sådan familj inte kommer till insikt kan de heller inte avslöja de stora, maktberusade elefanterna i salongerna. Flera av våra belackare här på Sourze har dessa hemska erfarenheter. De märks. De måste avslöjas om vi någonsin ska kunna bli fria.
#11 Hej hoken! I din presentation står att du värdesätter "Det som skapar förändring på djupet..."

På djupet är vi sådana som framskymtar i personangreppen. I dessa angrepp syn vad vi på djupen kämpar med.

Livet har en enda kraft att frukta. Inte döden, för den kan inte finnas, men rädlsan. Rädslan för att fullt ut vara sig själv.

Om detta handlar bråken mestadels här på Sourze.

Välkommen!
Dag, skrämda till dumhet är nog svaret.

Och till diverse dumbommar, jag kan inte påminna mig om att jag i något sammanhang någonsin påstått mig alltid ha varit mobbad, tvärtom brukar jag ju berätta hur jag bröt det i mellanstadiet.    (Som här:  [länk] .)

Det viktiga här är ändå Liolin Vernrams viktiga artikel.  BRA, Liolin!  De galnas "fantasiljoner" kan de själva sitta och yra om i sina förvirringstillstånd, men de ska banne mig inte tillåtas dra in det svenska folkets VERKLIGA TILLGÅNGAR i detta sjukdomstillstånd.

Vi måste sätta ned foten!
I kväll har jag tittat på ishockeymatchen mellan Växjö och Luleå. Det konstiga var att två spelare ville spela mot eget mål i stället för mot motståndarnas. De tyckte att alla utom de själva spelade på fel håll. Konsekvensen blev att båda blev uppvisade på läktaren där de fick sitta och titta på, medan övriga spelare solidariskt kämpade för sitt lag. De fick således inte delta i lagarbetet men kompenserade detta mentalt med att sitta och anse att övriga spelare spelade på fel håll och att de själva var missförstådda och mobbade. Hur som helst så hamnade de utanför spelet på grund av att de vägrade förstå att de övriga kunde reglerna och spelade på rätt håll.
När jag läser kommentar nr 6 och nr 7 inser jag att det finns en typ av "flockbeteende" även hos dessa utpräglade individualister. Tur att flocken är liten.
#16 I början var det bara några få som hävdade att Jorden är rund. Den stora normala flocken visste säkert att den var platt. Man angrep med många medel de udda outsiders som inte kunde förstå och hålla med om det varje vettig individ intygade vara sanningen.

Så är det även med GunnarL. Han vet så väl att majoriteten har rätt. Och skulle han misstänka något annat, så hör han ändå till alla dem som hellre har fel tillsammans än rätt i ensamhet.

GunnarL är en modig man! Jag önskar jag kunde vara som han.

#17) Nåjo, det finns ännu de som hävdar att jorden är platt, de samlas i en slags sektliknande gemenskap, med vissa siter som gemensamt kitt, de hävdar envist att media deltar i en gigantisk konspiration för att dölja detta uppenbara, att jorden är platt, -"för det kan man ju faktiskt se med egna ögon". Alla andra är mainpulerade medan mans sjäva besitter de nödvändiga holistiska och esoteriska instinkter som behövs för att se sanningen.
#18 - Ytterligare andra är helt enkelt för korkade för att kunna förstå komplexa samband.

Lagspelarna i det här spelet har av vad det nu är för orsaker inte fattat att odlingsmark, järn, malm, skog och människor - särskilt människor - är verkliga tillgångar, och att siffror i datorer och på papper är en del av ett spel.  Och att frågan är om vi tycker att spelet fortfarande är roligt.

Eller om vi ska ändra någon av reglerna, så som t.ex. Ulf Sandmark brukar föreslå, med bankdelningslagen Glass-Steagall, här hans senaste:  [länk] .

Men all förändring rubbar ju våra cirklar [länk] och bara en (redan förut så) rubbad skulle komma sig för med något sådant - om det så gällde livet och framtiden.
GunnarL, inlägg 15. Bra inlägg där! Du fick mig att le stort.
#19 Ytterligare andra är helt enkelt för korkade för att kunna förstå komplexa samband.

Alldeles riktigt, det är så konspirationsteorier uppstår. De är de "korkades" sätt att försöka göra en komplicerad omvärld förståelig.
Gapa stort också, Thomas, så skall du få litet mannasås i kakhålet.
#22 Underbart - Nu har messerschmidten CMO kommit på hur man förenklar det komplexa genom att röra till det ytterligare.

Min idé förblir dock att den enkla versionen - Ali Baba och nitton rövare styr flygplan så skickligt att två av planen sänker tre skyskrapor - är den mest lättfattliga. CMO förstår utan vidare att så måste det ha gått till. Bill och Bull håller som vanligt med.

Jag tycker nog det verkar som om konspirationsteorier rör till det alldeles för mammons små svansviftare. Om ni inte kan lita på Husse hur går det då med allting? Det blir alldeles för komplicerat för er.
Som jag skrev tidigare i tråden,

BRA, Liolin!  De galnas "fantasiljoner" kan de själva sitta och yra om i sina förvirringstillstånd, men de ska banne mig inte tillåtas dra in det svenska folkets VERKLIGA TILLGÅNGAR i detta sjukdomstillstånd.

Vi måste sätta ned foten!
#1, Ulf jag vet inte vad du menar med att Kjell Sjöberg skulle ha fel,
låt vara att vissa tvivelaktiga agendor är öppna. Det gör inte påståendet, om att t.ex. grupperingar som "Bilderberg-gruppen" ägnar sig åt hemlighetsmakeri, mindre sanna.

Menar du verkligen att Attenborough (och/eller Obama, och/eller EU) vill minska världsbefolkningen genom att döda nu levande människor? Tänker han sig inte snarare att folkmängden på längre sikt bör befinna sig på samma nivå som nu?

Du talar om olika "diktaturer" men finns det något enda land som är ett föredöme, enl. dig?

Tack för länkarna.
#3, GunnarL, vem är kapabel och värdig nog att skilja ut "majoriteten" av "tokstolle"-skribenterna från "icke"-tokstollarna och "dårskap" från "klokhet"?

Känner du förresten inte till majoritetens tyranni?
Det lustiga är att det begreppet kan appliceras på olika vis, mot bakgrund av att du i två angränsande meningar talade om två olika majoriteter:
1.)
"majoriteten" av "tokstollar"
2.)
"majoriteten" som inte förstår denna majoritet.

Det du skrev ter sig som en paradox, åtminstone om "båda majoriteterna" utgörs av skribenter.

Kan du förklara en sak för mig: varför saknar du profil-sida här?
27/ liolinv, När jag skriver om "tokstollar" så är det naturligtvis en subjektiv uppfattning - jag gör inte anspråk på att vara "kapabel och värdig" utan skriver utifrån min egen uppfattning. Om Du ser paradoxer i det jag skriver må det vara upp till dig. Det tyder närmast på dålig läsförståelse och inget annat. Beträffande att jag dolt min profil så beror det på att jag föredrar att vara anonym - inte minst med tanke på hur många "tokstollar" som samlas på den här sidan. Redaktionen har min profil och det räcker både för dem och mig.
17/ Tack Dag! Du är alltför vänlig. Men jag uppskattar det naturligtvis.
26/lionlinv: Det finns inget land som är någon utopi. Det finns bara folk som kämpat för frihet och rätt och gjorde det mer eller mindre bra. Det bästa hittills är den amerikanska revolutionen och republiken, som etablerade det mest avancerade självstyret, men även där försöker man nu införa diktatur under Obama. Det som gäller är att återuppnå sådana höga mål och helst göra det bättre.
Huvudproblemet är sådana som Attenborough och oligarkerna som styr det brittiska globala finansimperiet, inte frimurarna och sådana springpojkar som sjöberg skrev om. Det är på oligark nivån som man låter matpriser spekuleras upp och hundratals miljoner svälta. De bryr sig inte om finanskrisen slår sönder matförsörjningen för miljarder, för de önskar bara att behålla kontrollen med färre människor på jorden.
@ [länk] liolinv 2011-10-28 19:03,

GunnarL är exemplarisk i sin roll av försvarare av den rådande ordningen.  Det rådande systemet.  Om den planen så som den ritades på 1800-talet ska kunna fullföljas till dess slutresultat, så måste alla som inte inordnar sig marginaliseras, straffas.

Rekommenderar "Intervju med John Taylor Gatto" (video), som är textad på svenska.  [länk] .  Som han säger, de var inte onda, och man kan förstå hur de tänkte även om vi inte skulle kunna acceptera detta sätt att tänka i dag trots att den större majoriteten alltså ännu tycks försvara denna plan.

Det är dock riktigt att det finns "två majoriteter" i dag, där den ena växer och den andra minskar.  Kanske den GunnarL tillhör fortfarande är störst, men det är den som minskar.  Den växande rörelsen går ut på att vi ska ta tillbaka förmågan till högre tänkande, att kunna se en text eller lyssna på ett föredrag och kunna svara på komplexa frågor om materialet, göra analyser utifrån materialet, och inte enbart så som skolsystemet lärt ut kunna kryssa i en enkät med faktafrågor om vad där stod.  Detta avfärdas som "konspirationstänkande" i dag!  Guess what, det heter högre tänkande - att kunna dra slutsatser och se samband.

Men det är riktigt att för den som fortfarande värnar om det system som drogs upp vid slutet av 1800-talet så är högre tänkande av alla utom av den absoluta eliten av ondo.  Ingen annan får ägna sig åt detta då det ej ankommer på deras klass eller skikt i hierarkin att göra så, och om de ändå gör det så hotar det hela systemet.  Därför är den systematiska förminskningen och förlöjligandet mot personer som försöker nå högre tänkande systembevarande.

Jag menar dock att de i toppen, de som faktiskt får lov att tänka högre tankar utan att bli förlöjligade, att de har förlorat förståndet och att det ankommer på resten av oss att tillägna oss högre tänkande i strid med programmeringen samt tillsammans skapa en ny verklighet.  Det är det mina skriverier handlar om.  Och förresten upptäckte jag som barn att det var något helt fel med skolan, att den hindrade mig i min utveckling istället för att hjälpta mig.  Kanske jag var sådär 10 eller 11 år gammal när jag sa till mig själv att när jag blev vuxen skulle jag göra något åt skolan, så den kunde hjälpa alla nå sin verkliga potential.  I dag vet jag att den aldrig var avsedd att göra det, att den tvärtom var avsedd att göra exakt det jag som barn upptäckte att den gjorde, hålla tillbaka vår utveckling.

Och slutligen så håller jag med dig liolinv om att Sverige inte ska stötta det döende systemet med våra verkliga tillgångar.  För den plan som ritades på 1800-talet går åt tjottahejti.  Och om vi inte ska fångas i en ny plan så får vi faktiskt ta makten över vårt eget tänkande!
@ [länk] Ulf Sandmark 2011-10-29 19:01,

Sedär, du hade hunnit referera till den nya planen jag avslutade med - hade inte laddat om sidan så jag såg ditt inlägg innan jag själv postade.  Enligt bl.a. Dr Rima Laibow så ska snart det system jag nyss beskrev bytas ut mot ett system med elit, tekniker och tjänare, som inte längre behöver konsumenter och därför med "fördel" kan göra sig av med 90% av mänskligheten - de onödiga ätarna.  [länk] .  De har onekligen kommit en bra bit på väg med sina olika program, men jag tror inte att de kommer att lyckas.  För trots allt så blir lyckligtvis vi som är rubbade ur våra cirklar fler och fler.
31/ Värre skitprat har jag sällan läst! "Vi skall ta tillbaka förmågan till högre tänkande" säger Erlingsson som lever i en värld där 1) Fluortanterna medvetet förgiftar våra barn för att göra dem passiva och mindre intelligenta, där 2) Skolutbildningen är till för att krossa den fria viljan och där 3) Vaccinationer är ett sätt att göra våra barn sjuka i syfte att förminska befolkningen. Om Erlingsson representerar någon form av "växande majoritet" så får våra skattepengar i fortsättningen i stort sett i sin helhet gå till att bygga nya mentalsjukhus!
forts. Fast å andra sidan lär vi väl inte ha några skattepengar. Skolorna kan ju läggas ner så att Erlingsson ostört får indoktrinera sina barn med hemskola, åldringsvården kan vi skita i och sjukvården är ju ändå bara till för att ta död på folk. I stället kan dårarna få vandra fritt och tänka "höga tankar". Det blir med andra ord ett riktigt dårarnas paradis.
35/ För all del Leif. Du gör inte mig besviken heller. Du är lika förutsägbar som solens uppgång (Om nu inte rymdvarelserna ändrar på den ordningen).
Är det i så fall någon mer än jag och artikelförfattaren som inte tycker att Sveriges verkliga tillgångar ska användas för att reparera siffror i datorer och på papperslappar?  Eller rymdvarelserna kanske tvingar er till det?
#30, Ulf Sandmark, nej det faller väl på sin egen orimlighet att en utopi existerar, d.v.s. bortom den hjärna som formulerade den och som kanske därtill bidrog till att den sattes på pränt?

Med det menar jag att "utopi", precis som "dystopi" bara är "bästa", resp. "värsta" scenario för ett samhälle och att de därför inte existerar i "den fysiska världen".

Exakt hur du menar att man vill införa "diktatur" under Obama får du gärna utveckla. Ordet "diktatur" förknippar jag med traditionella diktaturer, som leds av en ej demokratiskt vald ledare. I USA:s fall borde ordet ersättas med något annat, kanske "manipulativ demokrati" - "manipukrati" (minns var du läste det först, för jag myntade det nyss).

Vad är det som säger att ingen av (eller alla) Obama, Attenborough eller "oligarkerna" är frimurare och/eller "springpojkar"?
Har du några belägg för det?

Vilka "oligarker" menar du, mer exakt?
Kan du namnge någon/några?
Jag kände till att de fanns i Ryssland men inte just i Storbritannien.

Har du läst Kjell Sjöbergs bok?
Det har jag.

Om du inte har gjort det, så rekommenderar jag den varmt.

Apropå "matpriser": känner du till "EAN"-koden, som finns på det mesta man kan köpa i butik?

Den skriver han om i boken och förklarar dess uppkomst och innebörd: "666" - "Odjurets tal" (hämtat från NT:s Uppenbarelseboken).

Jag har sällan läst en mer faktaspäckad bok, med flera bra källhänvisningar och före sin tid, som det verkar.

Det vore intressant att höra författarens kommentar till din åsikt om det han skrev men tyvärr så går det ju inte, av "biologiska skäl".
#28 GunnarL, om nu en "felaktig" tolkning av det, som du skrev i #3, kan betraktas som "dålig läsförståelse", så kan väl lika gärna det faktum att du inte kunde förtydliga ordet "majoritet" i nämnda kommentar betraktas som dålig skrivkunnighet?

Rent subjektivt alltså, apropå "subjektiv uppfattning", som tycks vara det centrala begreppet i det du skriver.

Det låter bra att både du och redaktionen är nöjda med din anonymitet.
"Oligo-egoism" für alle?

Vilken "sida" menar du:
a.) "Sourze" i allmänhet eller
b.) detta specifika forum?

Fråga:
om det nu, enl. ditt förmenande, samlas många "tokstollar" på en viss plats, låt vara en virtuell sådan: vad lockar just Dig dit?
Jag tror att GunnarL ser sig som ett slags förnuftets missionär här på Sourze. Och var skall läkaren vara om inte hos de sjuka.

Själv dras jag till detta dårhus för att komma i kontakt med och inspireras av andra vildvuxna individer. Det lika - intresserar mig inte. Det lika - kan de fria friliberalerna ägna sig åt bäst de står ut.

Jag fattar inte heller varför det intellektuella ljuset hos GunnarL med flera, vill vistas i nere i våra dunkla grottor. Vad kan det ha ut av det? Om det är liv de letar efter så borde de väl finna övernog av detta inom sig själva. Eller...?

#31 Tack Leif för länken till "Intervju med John Taylor Gatto". Här träffas huvudet på spiken.

Själv hörde jag till plugghästarna i skolan. Lydig gosse med höga betyg. Något inom mig bråkade dock hela tiden och liksom ropade - Jag finns också!

Det var 9/11 som definitivt fick mig att välja sig. Det blev uppenbart att kritiskt tänkande blockeras av rädslor. Intelligens endast mätt i IQ förmår inte utmana skräck.

En skola som knäcker hjärtats styrka dödar liv. Engelsk internatskola med en sjuklig elitism och pennalism kan gott spegla en förklaringsmodell till vad som sker i Världen idag. De som skrämts upp i huvudet, och fått slipsen så hårt åtdragen att de inte kan komma ner igen, strävar att döda oss alla i jakten på liv.

Som tur kommer Människosonen att spränga alla åtsnörda. Paniken har redan slagit sina klor i dem som fruktar Messias. Jorden håller på att födas men de levande döda kan inte se det.
Dag Nilsson, "Det lika - kan de fria friliberalerna ägna sig åt bäst de står ut.". Visst är det slående hur likriktat det blir i vår nya liberala värld. Jag trodde att de var för individualism och frihet?

"Som tur kommer Människosonen att spränga alla åtsnörda."

  - Kan vara svårsmält för somliga.

Kanske mer lättsmält?:

Om du inte bjuder in sanningen som gäst, så kommer den som erövrare.

Fritt översatt från Rabindranath Tagore i "The Fourfold Way of India" (1924); "The truth comes as conqueror only because we have lost the art of receiving it as guest."

Eventuellt kombinerat med författaren Marilyn Vos Savants ord, min översättning,

"För att erhålla kunskap, så måste man studera;
men för att erhålla visdom, så måste man observera.
"

("To acquire knowledge, one must study;
but to acquire wisdom, one must observe.
")

Aha,Bill och Bull,Ni menar när HAN kommer "on tour"? - Mvh.
Kanske att det påminner om hur hela kriget mot mänskligheten sker "Med vänlig hälsning".
#44 - "Om du inte bjuder in sanningen som gäst, så kommer den som erövrare." Detta ligger nära men ändå inte.

Det finns en underbar berättelse om mannen som hörde Jesus knacka på hans dörr. Han sade till Jesus: Sluta upp med ditt knackande. Jag tänker ändå inte släppa in dig!

Jesus svarade: Det är inifrån jag knackar!

----

Sanningen är alltså något vi bara behöver öppna upp oss för. Den finns alltid inom oss. Samma sak med visdom. Den finns inom oss hela tiden men blockeras av rädslor.

När Människosonen bryter igenom allas inre rädslobarriärer - och det tror jag redan är på gång - då blir vi sanna människor, i sann gemenskap. Men de rollspelande jagen, som agerar för att vara världslig makt till lags, kommer att sprängas av det liv det hållit instängt. Den som inte vågat göra sig öppen kommer att möta sin död, när hans liv gör sig fritt. Fast sanningen är att han har varit död hela tiden.

"Låt de döda begrava sina döda, och följ mig."
Mitt senaste inlägg var avsett här:  [länk] .

  - Och till Dag ovan, ja, så kan det vara.
Om han - människosonen - skulle komma tillbaka så blir jag v ä l d i g t nyfiken på hur han skulle bemöta mig som hedning.
Käre Thomas L Aabo,han kommer att bemöta Dig med all den kärlek han är mäktig! - Det är inte lite,det! - Du kanske blir som lärjungarna,slagen till marken av kraften! - Fast det var ju när han for förstås! - I dag blir det kanske lite lugnare? - Men tänk vilken "uppståndelse" i alla fall!
#49 Som jag ser det är det avgörande inte hur Människosonen tar emot individen , utan hur individen tar emot Människosonen.
Himmelriket är inom människan. "Himmelriket är som en surdeg som en kvinna arbetar in i tre mått mjöl; Till slut blir alltsammans syrat." (Matteusevangeliet). Människosonen är inget som kommer utifrån till en hedning. Det är något som gradvis genomsyrar alla människor. Människosonen blir till i människan. Hela mänskligheten bär Människosonen inom sig. Därför det egendomliga namnet - Människoson.

Så tror jag.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .