Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Ordning eller kaos

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ordning_eller_kaos/Sourze_style.html .
[länk] Artikeln:
"[O]m vi bygger ett samhälle bortom makten och pengarna, det vill säga ett samhälle som genomsyras av kärlek och altruism, som försöker skapa ett överflöd, istället för vårt nuvarande bristsamhälle, kommer de flesta konflikter och motsättningar att kunna förebyggas."

  - Hear, hear!

Hjärntvätten har ej tagit dig, Roland Mollbrandt.  Du är en sann människovän!

Du frågar i artikeln,
"hur vi i en handvändning ska klara att våga släppa den rädsla som årtusenden av socialiseringsprocess har programmerat oss med.  Hur gör vi för att utveckla oss själva till "människa version 2.0"?"

  - Jag har inte svaret, men ett det vet jag, och det är att svaret INTE ligger i transhumanismen, som vill göra oss till robotar då den förnekar själen och vill klippa av vår kontakt med den.

[Se gärna även:  "Motståndet mot verkliga lösningar[länk] .]
Med stor risk för att i somligas ögon framstå som ännu mer flummig tror jag att det just nu pågår en monumental medvetande höjning hos väldigt många människor i världen. Se bara på "occupy" rörelsen... För bara några år sedan hade det varit fullständigt otänkbart att så många människor i USA skulle protestera mot Wall Street, banker och girigheten... Bara för några år sedan var ju "Gordon Gecko" allas förebild och idol...när han basunerade ut att "Greed is good, greed works"...

Vi får hoppas att medvetandehöjningen fortsätter så pass att människor själva kommer till slutsatsen att vi inte behöver några politiker, makthavare och pengar för att skapa en en bättre värld.

Ett annat bra exempel är väl bankernas fullständiga tondövhet, när de helt skamlöst berikar sig själva... Egentligen gläder det mig att de roffar åt sig, för det gör det bara tydligt för vanliga människor att makten och pengarna inte längre är lösningen på våra problem, utan att de i själva verket ÄR problemet!!!
I Norens värld är ju Kaos granne med Gud o jag känner mig väldigt hemma i den världen...
Enligt våra myter och enligt vad vi kan se i samhället runt oss så plockade vi som mänsklighet kunskapens frukt på gott och ont för väldigt länge sedan.

Nu är (och har alltid varit) tiden att plocka visdomens frukt.  Alla som har ögon och kan se med sina ögon, alla som har öron och kan höra med sina öron, vet att vi behöver visdom.  Skördetiden är nu.  Tiden att ta emot vad som alltid varit vårt.  Vad drömmare har drömt, vad i hjärtan har manifesterats, det gör vi nu verkligt i våra liv.  Hjärtats tid!  (Läs gärna  [länk] .)

David Wilcock om vårt uppvaknande:  [länk]
"Collectively, world governments are becoming aware that they have been manipulated and lied to.  One of the greatest lies that has been perpetuated by the Powers that Were is that "everybody's in on it" -- all elected governments, leaders, officials, personnel, et cetera.  This is simply not true."

Jag själv i en dröm jag hade 2008-08-31, som jag kände var mycket viktig för mig att förstå, och som jag i dag förstår handlar om att se med hjärtat:  [länk] (öppna länken i ny tabb och läs där, fortsätt sedan:).  Min tolkning av min egen dröm:  Större insikt kan nås när vi lär oss se med hjärtat, när vi genomskådar orden oavsett hur vackra, eller tvärtom också!, med hjärtat.  Vi måste se vad som pågår, även om det är stort, mångfasetterat och kanske lite läskigt.  Vi vågar, om vi använder hjärtat!
Dr. Jens Jerndal på sidan 103 av "Cracking The Rainbow Code" (2009), i min översättning (citerade original i  "Motståndet mot verkliga lösningar[länk] ):
"Den vänstra hjärnan hjälper oss att orientera oss i dagliga praktiska ärenden rörande ekonomi eller i att använda de materiella resurser vi förfogar över.  Den högra hjärnan, däremot, hjälper oss att orientera oss i de djupare nivåerna av själens inlärningsupplevelser och angående transcendentala saker rörande liv och död.  Det är också genom den högra hjärnan som vi kan erhålla medveten tillgång till en all-omfattande holografisk dimension av universell insikt och visdom."

  - Sedär, där var ordet visdom igen.  Jag vet eg. allt, men jag har lite problem att tanka över det till vänster hjärna. :)
Ska genast erkänna att jag inte läst allt om "Faith restored" och anledningen är att jag stör mig något på att, de ljusa, de goda, så obetänksamt försöker bekämpa de mörka, de onda, med "rädslans" gamla verktygslåda...
Jag tror att så länge vi försöker förändra världen med samma metoder som skapade problemen i världen, kommer vi aldrig att kunna förändra världen... De enda vi kan förändra är oss själva.

Det finns som jag ser det två vägar att gå, antingen agerar vi i rädsla, eller kärlek. DET är den fria viljan!

I rädsla, kommer vi att fortsätta "bekämpa" varandra och så länge vi väljer att ställa oss i "ringhörnan", kommer vi att förbli en del av själva problemet.

I kärlek, kan vi inse att allt som sker har ett syfte och då kan vi släppa rädslan och MEDVETET vända ryggen åt makten, politiken och pengarna och då öppnar sig den gränslösa skaparkraften.
Denna sentens kom till mig 2011-10-11 10:50, då jag antecknade:
In this reality
of duality
you've got to have controversy
as fuel.

Det var ett bra tag sedan jag läste de tidigare texterna på Michael Hopkins site.  Kanske där fanns lite av att skrämmas?  Kommer inte ihåg.  Men vad jag kommer ihåg är att jag själv i början av mitt uppvaknande själv publicerade en del skrämmande material.  Jag var helt enkelt skrämd själv.  Jag uppfattar inte den senaste texten från Michael Hopkins som skrämmande, och inte heller är jag skrämd själv.  Jag är inte rädd för något, längre.  Det värsta som kan hända är ju att man inte får vara kvar i spelet.  Men det är bara ett spel.  Vi är de val vi gör, och de fighter vi tar.  Utan kontrovers, och en "väckarklockssignal" -- det är vad rädslan kan vara såsom positiv funktion -- så blir det inte så mycket med alltings uppenbarande.  Det vi alla tillsammans, även de som postar "dumheter", håller på med.  (Den som postar "dumheter" på forumet skapar kontrast.  Likaväl som våra politiker som dragit oss i krig, kom ihåg, krig är ett brott, så hjälper oss kontrasten att se.  Utan kontrast endast ljus, och ingen ny insikt.)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .