Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Om män och städning

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Om_man_och_stadning/Sourze_style.html .
Det låter kanske konstigt att en tidnings rykte ska vara så skamfilat, att det kan gå ut över en person bara för att han eller hon skrivit en enda artikel i den.  Men så blev det faktiskt för mig, när jag till slut fick besked om varför jag inte fått en tjänst som jag länge väntat på.
(Angus Liddell 2013-02-22 06:00 i artikeln "Om män och städning[länk] .)
Här, käre Angus, nuddar du vid ett ämne som ligger mig själv varmt om hjärtat.  Nämligen varför mina landsmän är så hunsade och rädda att offentligt säga och skriva sin mening.  Det har gått så långt att nästan inga yrkesarbetande vågar uttrycka kontroversiella åsikter offentligt.  Detta är, menar jag, ett mycket sjukt tecken.  Ett tecken på att Sverige är ett allvarligt sjukt land.  I ett friskt land kan landets "vita blodkroppar", medborgare som reagerar mot det som är tokigt, rycka in.  I Sverige är de flesta "vita blodkroppar" i "folkkroppen" utslagna, och det gift som har slagit ut dem är just det du nuddar vid ovan.

Jag vet inte hur "kroppen" Sverige ska avgiftas, hur arbetsgivare ska avhållas från att välja bort att anställa människor som vågar sticka ut.  Kanske anonyma anställningsförfaranden?  Men om provanställning tillämpas så faller det.  Det blir omöjligt att kontrollera om arbetsgivarna beter sig så här.  Även om man inför skadestånd på kanske 10 miljoner kronor och gör det olagligt att försäkra sig mot dessa skadestånd så hur bevisa?  Det måste till en grundläggande attitydförändring, men det är ju det här med hönan och ägget.  Hur ska den börja?  Ett sätt att minska den personliga risken för "de vita blodkropparna" i "samhällskroppen" är att införa medborgarlön.  Även om arbetsgivarna kastar ut de "vita blodkropparna" så blir inte de personliga konsekvenserna då lika allvarliga, och människor vågar mer följa sitt samvete.  Om människor blir allt mer modiga, då kommer de företag som beter sig så här så småningom att avslöjas inifrån.  Och om man till det lägger att de skadestånd de måste betala går till medborgarlönssystemet plus någon miljon till den person de utsatt, då borde ganska snabbt hela samhällsklimatet vända och "kroppen Sverige" börja tillfriskna igen.

Bara en tanke från "den holistiska detektiven", men detta behöver funderas och diskuteras.Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
Se gärna även "Multitrådig orientering vårvintern 2013":  [länk] .
Den som nekade Angus en tjänst dömde troligen Aftonbladet efter deras sinnessjukt korkade löpsedlar och förstasidor. Men den som orkar öppna tidningen finner lika mycket skräp blandat med guldkorn som i vilken annan tidning som helst.

Om jag hade av någon oförklarlig slump skulle bli envåldshärskare - Lennart Putin? - så skulle jag förbjuda Aftonbladet, Expressen och Kvällsposten att utges i Sverige. Av folkhälsoskäl.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .