Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden När djävulen tog Norge

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Nar_djavulen_tog_Norge/Sourze_style.html .
Den som är utan skuld - kasta första stenen.

Breivik är inget ogräs. Han är en människa sprungen ur sin omgivning av andra människor. ALLA människor berättar om vad det är att vara människa - även Breivik. Den som tror sig god och utan all skuld och ansvar för det som Breivik gjort, är själv del i den ondska han så gärna vi rensa bort hos andra.

Men har du ingen skuld själv då lever du utan all beröring med andra människor - och jag avundas dig inte.
Dag Nilsson,är Du den filosofiske profet som talar i vår tid? - Eller är det något fel på Dig också?
Till Dag den förträfflige som antyder att jag eller kanske någon annan medvarelse har någon som helst del i en förvirrad socialistjägare och terrorists ondska vill jag bara säga: TJOFLÖJT! Breivik ÄR INTE människa. Inte heller Mohammed Atta från WTC 11/9 2001. Samma genetiska kortslutning. Utsidan visar mänskliga drag, beklagligtvis. Men sinnesundersökningen av hr Breivik kommer att påvisa att medmänsklighet och en del andra försonande drag saknas i hans mentala utrustning. Ha en GOD dag! Själv dömer jag. När jag ser genuin ondska.
#4 Vad har Atta med 9/11 att göra? det var en sionistisk konspiration och planen som flög i i wtc var fjärrstyrda. Som grädde på moset sprängde man wtc tornen och byggnad 7 det har vårt universalgeni kommit fram till.
Lennart, ta kontakt med ditt inre så kanske du också "vaknar".
Friliberalen tror att han har skapat sig själv och att han därför ensam bär all skuld för det som blir utdömt som felaktigt handlande. När det blir bedömt rätt är istället all förtjänst hans egen.

Friliberaler lider av tankeblockering. Eller - rättare sagt - deras omgivning lider av deras tankeblockering.

Om människan inte skapar sig själv så kan hon heller inte ha annan skuld för vem hon är än den skuld som alla människor bär gemensamt.

Friliberaler är så ologiska, på grund av den tankekontroll de vuxit upp med och de mentala blockeringar de sig själva ovetande lider av, att en vaken och reflekterande natur häpnar inför deras oförmåga till insikt.
#6 - Har man hört på maken! - Oraklet har talat! - Dag,Dag,hur står det till egentligen? - >Har Du inte i din omgivning någon, snäll människa,som kan tillrättaföra Dig? - Mvh.
Dag N, jag tycker du ändrar dig här en hel del: "Vi månar om en god moral vi som är goda människor. De som inte är som vi, är de andra - de onda människorna." (Ur "Det är oss han vill döda"). Till här:
"Breivik är inget ogräs. Han är en människa sprungen ur sin omgivning av andra människor... Den som tror sig god och utan all skuld och ansvar för det som Breivik gjort, är själv del i den ondska han så gärna vi rensa bort hos andra." (Här kan man nog instämma en del)
Och sedan tillbaks igen, fast då gäller det fiende nr 1: "Friliberalen". Får inte en sådan också vara lite på gott och ont, åtminstone aningslös. de flesta? Att det finns extremer i varje grupp, både religiös och politisk, är väl rätt tydligt? Det är kanske dem vi skall rikta in oss på?


#8 Nej, Jocke. Det är inte de onda extremerna och deras handlingar som är orsaken till allt elände. Därtill är de för få. Det är de goda människornas tystnad och passivitet som är det stora problemet. Detta har många namnkunniga människor insett och jag kan bara instämma.
#7 - Varför inte bara vara tyst när det kommer till ämnen du inte förstår dig på? Du sällar dig till de övriga anti-demokraterna här på Sourze genom helt saklösa yttranden med syfte att misskreditera min person.
Dock är det så Jan, att även om självaste Djävulen säger att 2+2=4 så är det icke desto mindre sant.

Jag anser att den som skriver på Zourze bör kunna förvänta sig att bli bemött i sak. Den som inte klarar av att debattera sakfrågor bör avstå från att kommentera.
#4 - "Breivik ÄR INTE människa." Detta slår till och med CMO:s värsta övertramp. Den som tänker att det finns icke-människor kan inte ha insett någonting om evolution, genetik och socialt arv.

Hur många av USA:s soldater vid Song My var icke-människor? Vilka är icke-människorna vid folkmorden i Kongo-Kinshasa?
Dag inlägg 6, du kritiserar grandet i din nästas öga men ser inte bjälken i ditt eget.
9 Jamen det var inte det jag tog upp i 8.
Men visst, och det skrev ju även Mats Persson nyligen, citat från Martin Luther King.
Ja jag tycker det är för jävligt, med denna undfallenhet i landet i 30 år. All uppmärksamhet till kvinnors problem, det är väl OK, men att män just därför skall skuldbeläggas, smutskastas och beljugas som kön. Pappor diskrimineras, liksom skolpojkar, och likgiltigheten inför dem. I Sverige, och i Norge. Men tystnad råder.
Ja förutom de då som när man tar upp detta faktum, försöker undkomma och förlöjliga detta med "antifeminism", "påhittade mansproblem", eller det rent förtryckande "synd om männen".
Klart om män ses som djur, tvingas lära sig döda, ibland behandlas som djur, och denna massiva likgiltigheten inför unga pojkar (googla på ämnet flickor respektiv pojkar och se!) och deras situation, att en del unga manliga individer i marginalen spårar ur...
Men det verkar j-t svårt att inse detta, från politiker till media, till kvinnor, och till män!
#14 Jocke - jag förstår inte riktigt vad du frågar efter i #8. Om du vill ha svar så ber jag dig precisera om det går.

De två sista styckena i #14 innehåller en god del av förklaringen till det våld som utövas av oss män. Både fysiskt och psykiskt. Med psykiskt menar jag framför allt olika former av mobbning.
En "vaken och reflekterande natur" ovan (#6) jämställer amerikanska soldater i Song My med Breidviks skyddsjakt på sommarkursande socialistlärlingar i sommaridyllen. Man kan inte annat än smila och småle en smula åt slutsatser av den sorten. Djävulen sköt 2x45=90 oskyldiga människobarn, som om det vore nåt jävla lerduveskytte. Jag kommenterar i förfäran och min kommentar vänds mot mig. Varför skulle jag inte reagera surt, du "vakne och reflekterande"?
#12 - Och själva sakfrågan vågar Thomas i vanlig ordning inte kommentera.
Är du uppfödd på Jantelagen Thomas? Ingen fick sticka ut i din hemby? Och du lärde dig tidigt att slå mot alla som trodde att de var något. Jag ger dig stora A i Jantelagen Thomas. Varendaste paragraf sitter i inskruvad ryggmärgen på dig. Och du kan tryggt leva enligt §1 i den sanna förvissningen om ingen tror att du är någonting.
Förstår dina känslor Lundwall...men det rör sig tyvärr inte om genetiska felkopplingar här...våldet är bara politikens förlängning...Brevik är ingen demon...bara en extrem antidemokrat..hans slutsats av bristen på demokrati i Norge var att utrota de som upprätthöll skenet av demokrati...den vettiga slutsatsen vore att införa mer,bättre riktigare demokrati...men ger man upp hoppet om sina medmänniskor...då kan allt hända.
I Israel verkar folk gilla dådet. Det riktades ju mot en regering vars ambassadör i Israel anser att ockupationen är olaglig och där det statsbärande partiets ungdomsförbund hade ett läger för solidaritet med Palestina och bojkott av den rasistiska apartheidstaten Israel. Dessutom anser ju terroristen att "våra" främsta allierade är judarna och israel - en fullblodssionist, men det skriver ingen om längre.

[länk]
Folk som oroar sig över extrem islamism och det ökande muslimska inflytandet brukar dock ändå solidarisera sig med Palestinierna mot den israeliska förhandlingstekniken att bygga och bo på annans mark. Begrepp som "rättsstat" får en törn efter rapporter från den regionen.
Dag inlägg 18. Hihi, du får mig att skratta - det var en av de dummaste kommentarerna/svaren jag upplevt på Sås!
#24 Leif , det var detta jag reagarade mot: "I Israel verkar folk gilla dådet."
Vilket kan tolkas som att alla judar i Israel gillar massmord på unga sossar.
Håller du inte med?
Det där är ju bara en möjlig tolkning.  Varför inte fråga hellre än att lägga in egna tolkningar?

(Re:  Dippen #25)
Leif - "Det där är ju bara en möjlig tolkning." det är ta mig fan världsklass på den.
Hur skulle det vara möjligt att tolka på annat sätt, det står inte: en del folk eller vissar delar av folket utan
Generellt "folk". Syftet är Mao att demonisera judarna.
Hörnu Herr/Fru/Fröken Dipp,    När en respekterad publikation i ett land skriver något så är det helt etablerat att kommentera detta med att man i landet i fråga anser det skrivna.  Ingen normalt funtad människa fattar detta som att alla i landet tänker så, eller ens nödvändigtvis en majoritet.

(Re:  Dippen #27 [länk] )
Ni sionister får sluta vara så stingsliga.  Det blir så "bråkigt" då.
På tal om djävulen, så läste jag en kul tänkt konversation på helvetestelefonen mellan den nazistiska propagandaministern Dr. Joseph Goebbels och hans chef
Adolf Hitler, m.a.a. Norge-händelsen o.s.v..:  "The New Anti-Semitism" av Uri Avnery, 2011-07-29, [länk]
Rättelse:  2011-07-28.

(Re:  #30 [länk] .)

Alltså:  På tal om djävulen, så läste jag en kul tänkt konversation på helvetestelefonen mellan den nazistiske propagandaministern Dr. Joseph Goebbels och hans chef Adolf Hitler, m.a.a. Norge-händelsen o.s.v..:  "The New Anti-Semitism" av Uri Avnery, 2011-07-28, [länk]
30 Tror du den är viktig? Blir man glad av den i denna bedrövelse? Har den anspråk på sannigen om orsaken bakom, enligt dig?
Ge isf några citat, jag orkar inte med dina länkar. Ingen annan heller skulle jag tro!
Jocke S-43 #32 [länk] :  - Min agenda här är att se.  Jag tänker att den som ser får leva.  Om du vill ha tröst så finns det massor av texter med det syftet.  Men jag går rakt på målet.  Och för att besvara din fråga, hela texten på länken är oerhört viktig.  Skit i den eller läs, det är ditt val.  Men jag tänker inte citera en hel artikel.
33 Och varför är den, enligt dig, "oerhört viktig"?
Jocke S-43 #34 [länk] :  - För det den påvisar.  Läs den [länk] .  Den inledande liknelsen motiveras tydligt av resten.  Om du redan förstår allt den förmedlar, skippa den då.  Om du läser den inledande liknelsen och förstår exakt varför den är så rätt och riktig, då behöver du kanske inte läsa resten.  Och om du skiter i vilket, sluta fråga.
35 Leif, jag skiter inte i nånting, men jag är inte specialist på området som du. Du har många trådar som du anser hänga ihopa, är de viktiga bör du nog framföra slutsatserna här. Som du ju gör ibland.
Jag har iaf läst början, och vet inte vart du vill komma. Jag inser och känner till kluvenheten blan judar dock.
Sedan får du väl dömma mig för det om du anser det vara rimligt! Kan hända att jag skiter i detta dock!
Men sedan är det en annan sak, åter. När du blandar detta oändliga antal länkar, som både anhängare och andra påtalat. Då tröttnar man till slut, och de du anser vara viktiga riskerar att fösvinna! Så funkar det i verkligheten! Prioritera?
Om ditt syfte är ett personligt kartotek på internet, så finns det kanske bättre vägar?
Lyssnade förresten på "Medierna" i radion idag. Bla. med inslag från amerikanska "humorprogram" (nivån är verkligen låg ibland) som under ljudliga skrattsalvor skojade med detta om att om det nu ändå inte var en muslimsk brottsling, så kanske det ändå var "muslimskt" med typ samma metoder åtminstone...
Radioprogrammet tog på slutet upp, att när islamister begår hemska brott. Då vill vi att muslimska religiösa ledare skall ta avstånd.
Men när en kristen (som han säger sig vara) nu begår ett brott, då kräver ingen att t.ex. norska präster skall ta avstånd just i religionens namn. Kanske jämförelsen haltar lite, men ändå...
#37 Jag tycker inte alls att din jämförelse saknar fog. Det finns många högerkristna som man kan begära kommentarer från. Bl.a. Livets Ord i Sverige och mängder av församlingar i USA.

Eftersom Breivik ser Israelisk politik gentemot araber som föredömlig kan man även undra om det omvända gäller - att Israel hyser förståelse för Breivks dåd. Norska socialdemokrater har varit mycket mer kritiska mot Israels behandling av palestinier än de svenska har varit.
Dag Nilsson #38 [länk] :  - Javisst.  Likaväl som Lasse Wilhelmson själv t.ex. tagit avstånd från sionismen -- ja, han har gått ännu längre, då han har gjort upp med hela sin judiska identitet -- och som han uppmanar judar att ta avstånd från sionismen, likaväl är det rimligt att begära att kristna tar avstånd från extremistiska yttringar i kristendomens namn.  Jonas Gardell gjorde f.ö. just det på ett alldeles utmärkt sätt i T4 Nyheterna 25 juli [länk] .
Tillägg till #39 [länk] :

Lyssnar som hastigast en gång till på Jonas Gardell (se ovan) och upptäcker då det jag naivt första gången missade:  Han inte bara försiktigtvis undvek att peka ut den sionistiskt högerextremistiska kopplingen utan han placerade neurolingvistiskt (jag måste studera detta själv!) ut hela det sionistiska idékomplexet + talade om politisk agenda.

Misstänker att han programmerar oss att se med sionismens ögon.

Och alltså att inte överhuvudtaget kunna se den sionistiskt högerextremistiska kopplingen.
38/39 Svar nej. Kollektiv skuldbeläggning är odemkratiskt och fascistiskt. Vi skall inte kräva av muslimer att de tar avstånd från "islamistiska dåd", om det inte finns någon direkt koppling. Ingen kan heller kräva att om en norsk galning sogm kallar sig "kristen", att då diverse kristna skall be om ursäkt. Och kallar någon, eller samme man sig "sionist" eller en antydan om detta, så har detta nödvändigtvis inte direkt med "sionism" att gör om det inte finns någon direkt koppling.
Och likaså kan t.ex. inte män krävas på någon kollektiv ursäkt, för att det finns en del manliga våldtäktsmän. (Också ett krav som förekommmit från diverse håll)
"diverse håll" ? ...då får man väl titta med förstoringsglas för att hitta dem..och förstoringsglas har vi tydligen ett.
Som jag tidigare här på Sourze har påpekat, om det inte blir tydligt för en bredare allmänhet att norgedådet 2011-07-22 på 65-årsdagen av den judiska terrorgruppen Irguns sprängdåd mot King David Hotel i Jerusalem den 22 juli 1946 kommer ur sionistiska extremistkretsar så kommer fängslanden av systemkritiker att accepteras av nordisk allmänhet "för att inte något sådant här ska upprepas".

Det som är extra svårt att förstå är vänsterbloggar som skyddar dessa sionistiska extremistkretsar.  Som Jinges blogg som talar om "den nationalistiska terroristen".  Det är som att det är viktigare att skydda sionismen än att kritisera högerextremism - eller, ja, man nämner högerextremismen men filtrerar bort den sionistiska kopplingen.

Och som någon påpekade i min mail-inkorg, "Ifall media mörkar att han är zionist och att det skedde på 65-årsdagen blir resultatet - trots att det inte var utfört som ett false flag - att människor blir lurade och missuppfattar VAD som ligger bakom dådet.  Dvs resultatet i medvetandet = false flag.  Det är superviktigt att alla förstår vilka ideal som låg bakom det här och som ligger bakom mängder av terrordåd sen de uppfann terrorn."

Se även [länk] .
#43 - Leif, bra att du upptäckt att det är på årsdagen av Irguns terrordåd mot Kung Davids Hotell.

Det verkar som om grupper i norska Framstegspartiet uppfattar att det sker en smygislamisering i Norge. I själva verket sker det en smyg-sionismisering i hela västvärlden som man inte klarar av eller vågar att identifiera och därför projicerar på Islam.

För var dag som går utan att media nämner att Breiviks manifest nämner Israel och sionism flera tiotals gånger, blir det tydligt att det finns en nämn-inte-sionismen-regel inom västerländsk media.

Ett hopp står till att det finns tillräckligt många mogna och sansade judiska medborgare i Israel, som kan stå emot sionismen och galningarna i Israels regering och få den, att trots dess monstruösa hänsynslöshet, känna ett för stort motstånd för i stor skala kunna att döda judiska medborgare.
Leif Erlingsson # 40 Jag noterade också det du skriver om Jonas Gardells analys i TV, men jag tror inte det är så meningsfullt att spekulera i olika människors avsikter. Det är det de säger och gör som vi får hålla oss till. Jag minns för en del år sedan när Göran Rosenberg blev anklagad av judiskas israelkramare för vad han "innerst inne" stod för. En argumentation som han med bravur bemötte i DN (tror jag det var). Lustigt nog har Expo deklarerat att Breivik är en högersionist. Jag avstår dock från att spekulera om vad de "innerst inne" tänkte när dess företrädare slog fast detta :)
Ja, Dag, där har du hittat det!  Rädslan för smyg-sionistiseringen av hela västvärlden har projicerats på Islam av rädsla för det sionistiska såväl öppna som dolda våldet.  Just det dolda våldet -- utmobbningen av envar som slår larm -- är det i mitt tycke allvarligaste, då dess offer marginaliseras av alla, medan anhöriga till offren för fysiska terrorhandlingar (som kanske inte ens förstår vem förövaren är) får allt möjligt känslomässigt stöd.  Som du skriver,
"För var dag som går utan att media nämner att Breiviks manifest nämner Israel och sionism flera tiotals gånger, blir det tydligt att det finns en nämn-inte-sionismen-regel inom västerländsk media."
(Re:  Dag Nilsson #44 [länk] .)


Lasse, du har naturligtvis rätt.

(Re:  Lasse Wilhelmson #45 [länk] .)
Utmärkt artikel som förklarar varför Erlingson, Nilsson och Wihelmson et al är Breiviks negativkopior (minus våldet än så länge). [länk]

Citat: "Giftet för demokratin är när legitimiteten i demokratins institutioner och spelregler undergrävs av konspirationsteoriernas förenklingar som istället föder destruktiv aktivism. Ur konspirationernas tankevärld kan ett våld underblåsas som sätter sig över lagen, den förhandlade demokratin och dess representanter. Berlets rapport rekommenderas starkt för sommarläsning i alla politiska läger, den avslöjar ett skräckkabinett av skruvade idéer som alla måste kunna ta avstånd från."
#47 CMO - jag är anar att vi inte menar samma sak med orden konspiration, konspirationsteori och konspirationsteoretiker. Det är därför meningslöst att diskutera ditt inlägg om du inte först definierar de tre begreppen.
Susan Lindauer jobbade åt CIA och var ansvarig för antiterrorism på Iraks ambassad.  Oberoende källor har bekräftat att hon varnade för attacken 11 september 2001.  Kort efter att hon bett om att vittna inför kongressen om underrättelsetjänsten innan Irakkriget arresterades Lindauer genom USAs Patriot Act.  Lindaur har skrivit en bok vid namn Extreme Prejudice med undertiteln The terrifying story of the patriot act and the cover ups of 9/11 and Iraq.

[länk]
Vi bör inte glömma bort vilka intressen som vill hålla oss mentalt och om nödvändigt även fysiskt fångna.

(Re:  CMO #47 [länk] .)

PS:  Se vidare [länk] och [länk] om det militärindustriella komplexet och Rothschild Zionism med verktygen USA, Israel, terror o.s.v..
#50 "In 2006, she was released from prison after Michael B. Mukasey ruled that Lindauer was unfit to stand trial and could not be forced to take antipsychotic medication to make her competent to stand trial." [länk]

In 2011 Leif Erlingsson was found unfit to make rational comments and could not be forced to take antipsychotic medication to make him competent.

#51 - Åh, nej - det gör JAG inte. Det vore att bryta mot 1§ Jantelagen. Sådant passar sig inte. Det vet ju DU Thomas, som har Jante inskruvad i ryggmärgen.
Det här med att sjukförklara oliktänkande är inte det lite för a la Sovjet för dig egentligen CMO ? I Usa avrättar man väl en kriminell neger oavsett om han är sjuk eller inte ?
#55 Amen, en sån töt liten pjovokatör man kan va då ....
Sjukförklaring har faktiskt redan använts även i Sverige för att slippa ta i besvärliga sanningssägare.  Det kan bli ganska roligt med en person man vet arbetat med underrättelseverksamhet för främmande makt men som avslöjat för svenska makthavare alltför pinsamma saker så man sjukförklarar honom men kan då samtidigt inte göra något åt hans underrättelseverksamhet.  Många dråpliga historier blir det.  På maktens bekostnad.  :)
Psykoser är naturligtvis bara ett sionistiskt påhitt för att "förnedra" de ”universalgenier” som i själva verket skådat ljuset.
CMO..Det provocerande du ser, i att du och Sovjetmakten gärna sinnessjukförklarar oliktänkande, kan du nog inte ge mig äran för...men tack ändå.
Doktor randen cmo med ingeniörsutbildning sjukförklarar alla som har skillda åsikter från hanns egna.
Leif...för att utses till förvillare krävs det väl att man förvillat någon annan än sig själv,det finns inga belägg för att CMO gjort något sådant? Tvärtom tror jag CMO genom sina inlägg verkligen fått upp ögonen på många hur sjukt det kan bli om man driver CMO:s paradfrågor till sin spets...han är en förtydligare..lite mobbig...men väldigt nyttig...tror jag.
#63 - Här ser vi ännu ett i raden av exempel på CMO:s regress till äkta känslomässig mognadsnivå och med den lätthet som jag associerar - del av min symptombild - kan det inte undgås att ordet Aspberger dyker upp i sammanhanget.

Bipolära människor med ADHD-bakgrund, typ sådana som jag har nära till att reta sig på aspergertyper. Det är lätt till att den ene börja odla förakt för den andre.
Istället borde komplettering vara en fruktbärande möjlighet. Det finns uppenbara fördelar hos såväl aspberger-karaktärer som hos de bipolära. Ett livligt associerande kan upptäcka möjligheter den regelstyrde och auktoritetsbundne inte kan spontant upptäcka. Omvänt behövs ofta ett erfarenhetsmässigt baserat regelverk, som ett raster att styra upp ett allt för vilt spekulerande med.

Jag tror att det är som mest givande att vi erkänner våra respektive läggningar med brister och förtjänster. Vi är olika! Och detta ger oss styrka från den stund vi slutar nedvärdera varandra och istället tilldelar varandra speciella värden utifrån våra personliga egenskaper.
Mer "på pricken" beskrivningar av universalgeniernas teorier från Newsmill artiklen:
[länk]

"I sin rapport "Toxic to Democracy" (2009) analyserar den amerikanske journalisten Chip Berlet "rädslans verktyg" som går igen i nästan alla konspirationsteorier på höger- och vänsterkanten, i alla politiskt-religiösa spektra: dualism, utpekandet av syndabockar (scapegoating), demonisering och apokalyptisk aggression. Den dualistiska världsbilden bygger på en simpel uppdelning i gott och ont. Genom stereotypisering och tillskrivningen av negativa egenskaper utpekas en grupp som ensamt ansvarig och skyldig för sociala problem. Denna grupp eller en individ demoniseras genom att få representera Det Onda. Tyngd får det konspiratoriska narrativet genom "apokalyticism", den eskatologiska föreställningen om en dramatisk händelseutveckling där det goda och onda kommer att konfronteras. I denna framtida urladdning kommer världen att förändras för alltid, förborgade sanningar kommer att uppenbaras."

Måste kännas trist för Dag och Leif et al att deras teorier om ”sionisternas sammansvärjning” bara är dåliga kopior av vad andra stollar redan formulerat....

Speciellt Dag verkar ha använt Berlet’s recept till punkt och pricka när han kokat ihop sin oaptitliga soppa om "sionisternas" ränker, och den förestående apokalypsen. Erlingsson är ju tokig på ett lite originellare sätt, lite David Icke i svensk folkhemstappning, fast helt utan utstrålning.
#66 Uttrycket - "På sig själv känner man andra" - stämmer ibland kusligt väl.
Det är uppenbart att den svart-vite antingen-eller-tänkaren CMO desperat utser människor att projicera sin oförmåga att förena ont OCH gott inom samma individ eller grupp.

T.ex. har CMO inte kunnat inse att det finns människor som förmår att skilja på judar och sionism. Han har upprepade gånger kallat motståndare till sionismen för antisemiter. Detta bevisar att CMO inte kan omfatta det faktum att det finns många judar som är antisionistiter. Svart-vit-seendet gör detta omöjligt för honom.

Vidare blandar CMO samman apokalyps med diktatur. Varför? Min idé om sionismen är att den har en världsomfattande diktatur i kikaren. Sionisterna ser judar som ett herrefolk av gud utsedda att styra över alla andra folk. Långt ifrån alla judar delar dessa religiösa galenskaper. Men en del gör det. Och ännu fler s.k. kristna är även de sionister.

CMO - jag är anar att vi inte menar samma sak med orden konspiration, konspirationsteori och konspirationsteoretiker. Det är därför meningslöst vidare diskutera ditt inlägg om du inte först definierar de tre begreppen.
När det gäller Sions Vise protokoll - en skrift jag aldrig läst igenom - så anser jag att det gynnar sionismen att ideligen låsa uppmärksamhet vid detta. Genom att sedan föra en skendebatt om huruvida protokollet är äkta eller ej så tas uppmärksamheten bort från den faktiska utvecklingen.

Personligen skiter jag fullständigt i protokollet och ägnar Mossad, CIA, MI 6 och City of London desto mer uppmärksamhet.

Konspirationsteoretiker är ett begrepp människor med inflytande över massmedia blåste liv i på sextiotalet och framgent håller levande. Avsikten med det är att misskreditera alla kritiska och seende människor när de försöker larma allmänheten om vad som sker och om vilka som är de aktiva.
Självklar smartness. Om jag åtrådde diktatur skulle jag själv utnyttjat det skamgreppet.
Visst Dag du har kört "search and replace" och bytt ut "judarna" mot "sionisterna" i de gamla antisemitiska myterna, och blandat in lite skojiga teorier som du hittat i diverse unkna hörn av webben. Det är hela vidden av din föga originella "insats", och visst det, och din "hairsplitting" om ordval i övrigt lurar kanske A-Gurra och några till men inte så många som du inbillar dig. Begrepp som redan är definierade behöver inte omdefinieras för att passa dig, jag kör med gängse definitioner, de duger bra.
#69 CMO gör om mig så att jag skall passa till hans föreställningar om vem jag är. Detta beteende är typiskt antingen-eller-människan eftersom den karaktären inte klarar av att hantera sammansatt individualitet hos sina medmänniskor.

CMO tror inte människor om att kunna tänka själva, eftersom han själv inte kan göra det. För CMO är det självklart att alla har tagit sina värderingar från erkända auktoriteter eftersom det är så han har format sin världsbild.

Ett tag trodde jag CMO hade betalt av någon uppdragsgivare för att misskreditera alla individualister som vågar ifrågasätta makt i olika former, men jag har insett att det är värre ställt än så - det är den äkta, av rädslor blockerade CMO vi hela tiden möter. Medlidande är på sin plats.
"Ett tag trodde jag CMO hade betalt av någon uppdragsgivare för att misskreditera alla individualister som vågar ifrågasätta makt i olika former, men jag har insett att det är värre ställt än så - det är den äkta, av rädslor blockerade CMO vi hela tiden möter."

(Dag Nilsson #70 [länk] .)
Jo.  Som Aguirre skrev:
"Leif...för att utses till förvillare krävs det väl att man förvillat någon annan än sig själv, det finns inga belägg för att CMO gjort något sådant?"  [... snip ...]  "han är en förtydligare..lite mobbig...men väldigt nyttig...tror jag."

(Aguirre #62 [länk] .)
Denna existens är så funtad att det vi inte fattat uppenbarar vi till allmän beskådan.

En självuppenbarande tillvaro!

(Re:  Dag Nilsson #70 [länk] ,
  Re:  Aguirre #62 [länk] .)
Alltså, till ovanstående, eller nedanstående, beroende var man befinner sig.
Det fanns en tid, när jag själv inträdde på denna sourzemark, som det fanns här framför allt en rätt "tongivande" trio. Ända till för några år sedan benämnde jag dem för "Mellersta Götalands Lågtryck". Problemet var deras ständigt inbördes ryggdunkande, ibland deras dominans över forumet, eller diverse gemensamma invändningar (milt talat) mot nyankommna. Inte var de vad som mer "fria individer" normalt åstadkommer i en debatt. (Fanns en del mindre välformulerade/vältänkta inidvideulla inlägg därifrån också). Nu verkar denna trio vara lyckligen upplöst, finns kvar individuellt, men lite mer "befriad från varandra", vad vet jag?
Men vad ser jag nu, jo samma sak upprepas! En trio, ibland som en kvartett. Som tillåter sig att mer eller mindre dominera forumet, ofta i samma ämne eller i likvärdiga, med inbördes ryggdunk, (eller tystnad) där inget verkar förena mer än en gemensam motståndare! Och där någon frånvarande (Leif E!), åkallas, för att framträda som forums egen lilla bödel. Alltså, är det inte frihetens manifest ni säger er framföra? Varför då denna ständiga åkallan av varandra, när ni vet att ni inte ens är ense? Ja, jag vet inte, men vem gynnar denna enformiga teater? Kommer inte på mer faktiskt...
Patetisk - som om den agenda jag och några till driver vore "herre på täppan".  Det som driver iallafall mig själv och några till vars drivkraft jag kan förstå är önskan om en värld efter oss.  En värld man vill leva i.

(Re:  Jocke S-43 #73 [länk] .)

Provokationer och taskspel är endast medel.
74 "Patetisk", vem? (Bör nog vara med t, som i ett adverb) Det ordet är nog redan utslitet idag.
Du håller med en, kan man göra, för att locka till dig en andra, visst. Men för att angripa en tredje?
Osmakligt försök till mobbing! Önskan om en bättre värld efter oss?
Att starta ständiga små onödiga krig mot tredje part, eller att stänga in sig i sin egen lilla fålla, vad öppnar det för möjligheter för "en värld efter oss"?
Eller är du òckså "anarkist" Leif E?
Rätt fantastiskt att man kan vara i tvivelsmål om var jag står efter allt jag har lagt ut & skrivit.

(Re:  Jocke S-43 #75 [länk] .)

[länk]

Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.

[länk]
[länk]
[länk]
[länk]
Jag sätter inte etiketter på vad jag är, men läs andemeningen i det jag skriver och upptäck att det är samma andemening som med andra ord och begrepp uttrycks av andra.  Endast en ytlig läsare, en som läser endast ytan, kan tro att vi säger olika saker...
Jocke är bara ledsen och frustrerad för att nästan ingen förstår att det är kön som skall diskuteras...helst våld mot män...eller små försvarslösa gossar...I själva verket är det ju så att de flesta förstår den frågans vikt...och har en vettig inställning där...men att de flesta här inte skriver något kritiskt om feminism....därför att man är rädd att man blir förklarad för en ny Lill-Jocke på Sourze...så har faktiskt en man lyckats döda all vettig genusrelaterad diskussion...genom att skita ned den med så mkt. trams att ingen vill ta i den. Faktiskt en väldigt effektiv teknik att döda diskussionen om genusfrågor här. Vad jag sett finns ingen nivå som är tillräckligt kritisk mot fenomenet överdriven feminism, som kan tillfredställa Jocke...man skall vara precis lika monoman som honom annars är man medlöpare.Antingen är det en övertänkt debattdödarteknik,eller så är det en kick för honom att vara Den Ende som riktigt förstår.
AA! Ännu en som vill att män skall hålla käft i kön. Så fort ämnet kommer upp, vad är du så rädd för? Och skall du snacka, häpnadsväckande verkligen, som fnattar omkring här och använder varje kommentar som något slags "bevis" för anarkistisk ickeideologi!
Vad har hänt med debatten på sourze, ja kolla kommentarerna här nedan.
Jag tar nu ställning för de som vill motverka den senaste grupperingen på sourze, ryggdunkarna!
78 Mitt i prick, vet du jag hade lite hopp om dig Dag, men du byter fot hela tiden, med alldeles för mycket oklarheter. Och faktiskt, är du inte lite feg också?
Jocke S-43 #80 [länk] :  - Tyvärr är du en parodi på dig själv.  Men det ger också anledning till självkritik, eftersom även jag själv skriver så mycket här att det säkert motverkar även mitt eget syfte.  Att kombinera maximal social responsivitet med maximal effekt är omöjligt, det måste till en avvägning och min entusiasm gör att jag inte ser vad som hade varit klokare förrän det är för sent. ;)
81 Leif E, "Jocke, en parodi på dig själv", Alltså dess substanslösa plattityder från det hållet: Vad, var, när? Jag fick lite hopp om dig
när du länkade till Tanja Bergkvinst, i ett ämne som dina kompisar förnekar och hoppar på mig för! Är du lite feg också Leif E, vågar du inte stå för vad du tycker om hennes blogg, om den svenska genushysterin i hela utbildningsväsendet, vilken uppenbarligen redan skördar offer in här?
Och det här, om Norge attentatet:
"något USA har teknisk kapacitet för - sändningar direkt in i en persons hjärna."
forts 82 Eller det här, bara en bit ner från igår kväll? Leif E: "Är inte Sionismen långt värre än Nazismen? Är inte Israels brott långt värre än Nazitysklands? ..."
Varför rasslar man alltid med gamle Adolf Hitler i de flesta diskussioner på debattsajterna? Det blir alltid en verklig parodi, inte bara på sig själv...
Det var här jag skulle lagt in
Se mitt andra inlägg om att fakta inte kan genomtränga auktoritetsbekräftade trosuppfattningar.  [länk] .  Annars är det en enkel sak att bekräfta mina fakta.  Men som sagt, anser man redan att man vet och förstår allt så behöver man inte acceptera några motstridande fakta.
(Re:  Jocke S-43 #83 [länk] .)

Till #83-84:  Det får inte finnas några tabun/tankestopp för förtrycket att gömma sig bakom.  Allt måste kunna dryftas.  Och gamle Adolf är faktiskt vår kulturs universaldjävul, som allt annat djävelskap gömmer sig bakom.  Så vi MÅSTE MED NÖDVÄNDIGHET diskutera honom i alla möjliga sammanhang!
Rättelse:  Första Re:  är till #82.  (Länken är rätt men jag såg snett på #nn.)
Det är bra om man kan slippa hamna i den emotionella dynamit Adolf utgör [länk] Godwins iaktagelser är väldigt nyttiga.
#77 Jocke...varför tror du att all kritik av ditt sätt att skriva är censurförsök...vill du känna dig så viktig ? Pladdra på du bara....men respektera att allt färre tar ditt genusande på allvar...försök inte göra dig till en skribent av sån vikt att du är värdig CENSUR ! från dina "motståndare"...och bäste Jocke...som du kanske märkt så är det inte jag som nämner anarki så ofta...kanske i 1% av mina kommentarer...men du tar upp det var gång du nämner mig...för att slippa tala om sakfrågan...lite barnsligt ?
Jag tycker inte rubriken " När djävulen tog Norge" är bra. Det är nåt fel med den. Fattar inte hur kommentarerna blir så många och ovidkommande? Kan nån hjälpa mig att fatta, varför jag inte gillar rubriken? Det är "djävulen" jag reagerar på. Det betyder inte att dådet inte var djävulskt.
#89 - Ett försök. Djävulen är personifiering av det onda. Djävulen är Guds motsats. Gud står för helhet - Helighet. Djävul betyder ordagrant splittrare.

Omogna människor tror att det går att dela in människor i onda och goda. De onda hör då till Djävulen. Mogna människor vet att ont och gott finns i varje människa. Det finns splittring inom var och en av oss. Och det finns godhet inom var och en.

Dådet var djävulskt. Men det var inte Djävulen som utförde det. Det var en av oss.
Aguirre #87 [länk] :  - Här säger du med andra ord ett och detsamma som du sa 2011-04-15 23:27 i inlägg #18 i "Glöm inte förintelsens offer" tråden [länk] .  Och jag anser i båda fallen att du har fel eftersom jag menar att vi är absolut tvungna att GÅ IGENOM, tränga igenom, bryta igenom detta emotionella tabu och jag och andra har hållit på länge med denna som jag uppfattar det absolut nödvändiga process.  Absolut nödvändig emedan som sagt all annan djävelskap kan gömmas tack vare tabuet.  Jämförelser MÅSTE kunna göras.  När jämförelserna är uppriktigt menade, historiskt menade.  Ingen frågade mig om bevis för min förmodan att Israels brott kan vara värre än Nazitysklands.  Tror de att jag bara talar propagandistiskt?!  Jag menade att det rent historiskt faktiskt kan vara fallet.  Och då MÅSTE man kunna göra jämförelsen, eftersom Nazityskland är "universaldjävul".
#89 Pia, det förvånar mig att du är förvånad. Den ansvariga skribenten har försynt snuddat vid parodi. Har kollat upp hur många kommentarer som anknyter till artikelns innehåll och frågeställningar. Av 89 st. blev det sju, åtta med din kommentar angående rubriken. Samtidigt som präntar detta, får jag se vem det inte var som är skyldig. Allt som allt nio.
Kort sagt, Dag, "När [vår egen omedvetenhet] tog Norge"

(Re:  Dag Nilsson #90 [länk] .)
Eller som jag uttryckte 2007-08-16, "Den som ser får leva".
#77 För en gångs skull (och till min förskräcklse) kan jag bara hålla med A-Gurra. Jag är nog inte rädd för att ses som en "Lill-Jocke" men utsikterna för att diskutera Jockes hjärtefråga har, ytterst effektivt, omintetgjorts av Jocke.
#69 - 70 Den kulan visste tydligen var den tog. Det märks alltid så väl när man träffar rätt på dag, Leif E och A-Gurra etc. Då vevas positivet med de rena outspädda personagreppen och de sorgesamma pekoralen igång.
Då fanns det iallafall något där jag är överens med CMO. :)

(Och jag kanske måste lämna Sourze så ni kan prata om mina egna hjärtefrågor utan mig. ;))
95 Skitsnack CMO, efterkonstruktion.
Jag har förekommit sedan 2006 här, skrev redan då de flesta artiklarna i det här ämnet. Det var dåförtiden en livlig diskussion på sourze, från båda håll, delvis. Även med de som förekom då, men som mer eller mindre finns kvar.
CMO: "men utsikterna för att diskutera Jockes hjärtefråga har, ytterst effektivt, omintetgjorts av Jocke." Du har övt aldrig varit intesserad, eller antagligen för okunnig!
Den ende då närvarande som ALDRIG gick in i diskussionen eller kommenterade artiklar i ämnet var nämligen CMO! Fastän han är emot sexköpslag, och antagligen mot kvotering mm. Egen munkavle på!
Däremot är det ständigt en livlig debatt på övriga nätsidor i detta ämne, senast nu Sabunis könskvoterings förslag på Newsmill.
Vad jag kan se råder alltså samma enfaldiga stoiska tystnads och cencurbehov hos "A-gurra" som hos CMO (som man f.ö. inte kan lita på tyvärr, särksilt när han tramapat i klaveret vilket hänt ett antal gånger, t.o.m. erkänt, tvingad därtill!)
"Pinsamma kvinnofrågor, sånt skall riktiga män inte bry sig om" typ.
Du är okunnig och fyrkantig min bäste CMO, och oavsett vad jag skriver eller ej, så intresserar du dig bara för att typ "sno godis från småbarn", från dina "trudisar"!
Jag tycker angreppen gick för långt, inte för att det var emot dig, (du får nog skylla dig själv) utan för att det var ojysta mobbingangrepp!
Det bjuder jag på, en gång! Men sluta att hyckla du indifferente och smalspårige ketchupkastare, som underhåller ett ämne du själv inte tror på, men inte vågar dig på ett ämne, som du vet, borde veta, är verkligt, och allvarligt! Herre Gud, skygglappar på ni båda "religiösa", NU! - Extremfeminism i statens tjänst............
97 Leif E: Fegis igen! Varför yttrade du dig då positivt om Tanja Berkvists blogg? Som handlar nästan uteslutande om statlig genusdiktatur, faktiskt.
97 Leif E: Fegis igen! Varför yttrade du dig då positivt om Tanja Berkvists blogg? Som handlar nästan uteslutande om statlig genusdiktatur, faktiskt.
Eller, så tydligen är det så här:
Leif E, A-gurra eller AA, Dag Nilsson, (och antagligen Spartacus ej närvarande), och så då CMO förstås!
DET ÄR OCH HAR VARIT ALLDELES FÖR LITE DISKUSSION OM 9/11 HÄR!
För FÅ TRÅDAR, och för få kommentarer i foliehatten, bara över ett par tusen! Och definitivt FÖR FÅ DELTAGARE! Endast de närmast sörjande. Och så då CMO som underhållit detta!
Och så skyller man på mig, för att NI och STATEN tjatar om feminism varenda dag!
Mer 9/11 NU! CMO sätt igång! Så inte intresset dör. Vad skall du då syssla med CMO?
#102 Såja lugn och fin nu, du vet att det är inte direkt en fördel att framstå som en rabiat antifeminist lika lite som det är att framstå som en rabiat statsfeminist. Jag tror att män står för ca 98% av alla våldsbrott inkl våldtäkter, men det är klart, vad är det mot några enstaka vårdnadstvister där män har blivit orättvist behandlade.
Dag Nilsson #78: Se upp Dag! Det kommer snart att regna ner "bomber" på dig från stridspiloten Jocke S som kommer att tvinga dig att ta ställning till "statsfeminismens" statskupp i Sverige! Stödjer du statskuppen eller inte? Eller med jockianskt klarspråk är du en Quisling eller en man?
" För en gångs skull (och till min förskräckelse) kan jag bara hålla med" CMO #95 när han/hon (?) håller med Aguirre # 77 ... Är det inte fint när gamla fiender, som CMO och Aguirre, kan hitta åtminstone EN gemensam ståndpunkt. Det är nästan så att man börjar tro på mänskligheten! Jag blir nästan sentimental och börjar gråta! Kanske första steget till lösningen av de till synes olösliga infekterade konflikterna Israel/Palestina, kurdiska "problemet" m.m. är att hitta EN gemensam ståndpunkt, säger jag som är en gammal obotlig idealist ...
Mitt hopp om fred i världen blir bara större och större! Jag håller även med en annan antagonist, Dippen #103, från Ship to Gazadebatten! Kanske Aguirre trots allt är lite orättvis mot Jocke S? Det är ju rena fredsmissionen Jocke S bedriver! Hur löd den där Louie Armstrong-låten? "I see friends shaking hands ... And I think to my self, what a wonderful world" ... Jocke S:s "ryggdunkar" är okej för mig också, kindpussar också, allting, bara vi kommer närmare att förstå och respektera varandra ... :)
104 Alltså nu hänger jag inte med här, "Statsfeminismen". Har du fått den på hjärnan eller? Var det inte en anmärkning på att jag tog upp begreppet för ett tag sedan? Aha, du skall få snacka om "statfeminismen", men inte jag?
Fast om du nu tycker att just män inte skall prata om sånt, "statsfeminism", utan hålla käften i ämnet. Varför föregår du då inte med gott exempel och gör just det?
Särskilt som du tydligen helt saknar förmåga att debattera sakligt.
Partnervåld är visst kul, i alla fall om det gäller män, tycker du: "skicka drabbade män till Saudiarabien"? Vill du veta vad idolen Solanas tycker?(Hyllningsbok om denna fick Nordiska rådets pris).
Jocke, till skillnad mot dig så kan Tanja använda humor och har distans.  Och även om genusgalenskapen är ett symptom på den allmänna galenskapen så är 10 år av terroristiska krig mot mänskligheten ändå värre.  Till skillnad mot dig kan jag skilja på symptom och bakomliggande orsak.
103 Dippen lilla, har du läst logik, vet du vad det är? Det är inte män eller mannen som kön som begår dessa brott. Det är sjuka eller skadade människor. Att just män överväger, har att göra med biologiska och sociala könsroller, skillnader i hjärnan osv.
Men med tanke på att kvinnor aldrig tvingats till värnplikt, så kan man ju undra över varför kvinnor utövar ungefär lika mycket partnervåld, ofta börjar osv. Varför en tredjedel av anmält ungdomsvåld i Dalarna utförs av tjejer? Varför kvinnligt våld tredubblats på tio år? Kan du svara på det, eller är det ointressant, "statsfeminism", eller är det du som i smyg är för den kanske? Kan inte heller du debattera, utan att spåra ur på personligheter? Tror du vi gör det bättre för kvinnor och män, att ljuga om fakta? I ett land med mer skilsmässor än någonstans? Där "Språket mellan könen i skolan är värst i hela världen!" Sabuni/Björklund. I "Världens mest jämställda land". Alltså vem är det som går på statlig propaganda här?
94% av männen är lika goda medborgare som 98% av kvinnorna. Ungefär. skall vi då plocka ut de två % kvinnliga, och påpeka detta särskilt?
Svar?
Jocke S #104: Jocke, stäng av din volymknapp en sekund, tune in, LYSSNA ...
109 Aha, så till skillnad mot henne har jag ingen humor. Och det skall komma från dig? Och Om man har klen humor, då får man inte ha någon åsikt menar du? Du är väl ett bevis om något, att man kan fastna i evigheter i ett metafysiskt ämne och torka ut det totalt, men ta sig själv på fullast allvar! Du vet inget om symptom, orsak och verkan i detta ämne Leif E, vad än diverse ytliga plattityder än försöker förmedla. Inget!
Här är min artikel, "Våra svenska feminismer". Två blev sura här, resten hade roligt! Testa dig själv och kolla vad du är för en! Återkom gärna om du inser ditt misstag, som förra gången!
4,1 * av 44 röstande. [länk]
11 Vad är det jag skall lyssna på, ditt meningslösa (faktiskt) pladder? Som här, intressant för vem? Alltså vad håller du på med, eller dags byta jobb? L Asp: "Ja, jag kommer! Ett ögonbick! ... Ursäkta avbrottet, det är en kvinna som skriker ... jag måste tillfälligt överge teorin för övergå till praktik och ta hand om en demensjuk kvinna ...
inlägg #17"
Jocke S: Jag har stängt av min volymknapp en sekund, har tunat in, LYSSNAR på dig, Jocke. Du verkar väldigt fixerad vid betyg? Är det något du vill prata ut om med mig, oss män emellan, utan att någon kvinna blandar sig i?
Jocke #112 [länk] :  - Visst, lite åt lyteskomikhållet.  Jag grundade mig på ditt beteende senaste året.
#99 Jocke, på den gamla goda tiden, innan Sourze blev ett reservat för rättshaverister och konspirationsstollar var feminism och jämlikhet ett av de populäraste debattämnena. Tongivande var t.ex. skribenter som Josefine Alvunger, Anna Ekelund, och Nilserik Olsson.

De kunde konsten att både skriva intressanta artiklar och att bemöta argument utan att framstå som smått besatta. "Gamla Sourzare" som Stålis, Sunny, Jan E, Michael Karnefors (som hette något annat då), och undertecknad, med flera deltog "med liv och lust”
Oj då! Betyder det att alla andra som skriver nu är idioter? Trist.
Hypotes:  Om idiotförklaringarna i olika skepnader duggat mindre tätt skulle även i den nuvarande tiden flertalet på Sourze både bemöta argument och skriva artiklar utan att framstå som "smått besatta".

(Förklaring:  När man inte ständigt måste ta hänsyn till hur man kommer att missförstås kan man vara mer "bakåtlutad" i sin attityd.)

(Re:  Pia I #117 [länk] .)
116 OK tar det igen. Du har aldrig varit med i dessa diskussioner sedan jag kom hit 2006. Ett flertal andra kända här har kommenterat och gett erkännande åt mina artiklar, du var aldrig där mer än en gång, men de håller väl måttet.
Frågan är CMO, hur man skulle fått med dig? Genom att ha en artikel om året, ja någon utvald då så det inte blir för mycket? Eller om det väcker folk att man tjatar lite, särskilt när det blir ett sånt tjatter från alla möjliga håll? Nu har ju t.o.m. du vaknat!
Men vad är lagaom, enligt dig? Kolla in Newsmill, och Sabuni om kvotering - en levande debatt. Och här?
Menar du, att den här 9/11 debatten som du har underhållit har varit "lagom"? Ändå har du alltså fortsatt, för ditt intresse var där, i ett "icke ämne, konspiration", enligt dig själv.
Svensk "statfeminism" är inget ickeämne, det är genus, sexköpslagar m.fl. lagar, och faktisk diskiminering mot män och pappor. Och mot våra söner.
Vet du jag tycker den svenska mäns mähäinställnig till den grova diskiminering mot våra söner, som får sämre betyg av fel anledningar och inte kommer in i högskolan (38%). Det är rent ut sagt för jävligt! Men du är ju inte svensk, kanske dags att uppdatera dig lite? Finns lite i mina senaste artiklar.
Intresserad eller ej CMO?
#110 Mors lilla mansgris i staden gick,
hatten på huvet och hat i sin blick.
Läpparna små utav ilska äro blå.
- Bara jag slapp att så ensam här gå.

Brummelibrum, vem kommer där?
Busssen den stanna', en taliban visst det är.
Lurvig är kroppen, men Jocke blir glad.
- Å, en kamrat, det var bra, se god dag!
114 Jag tycker du håller dig till ditt, och jag håller mig till mitt. Så kan vi se om en vecka ifall det finns något intresse.
120 Gulligt - Mors(!) lilla mansgris, precis! Vem är alltså ansvarig? Och vems är hatet, kollat media? Kan du debattera eller bara stämpla andra fördomsfullt? Taliban, Dippen?
#117. Nej, men andelen emotionellt störda stenkorkade uppblåsta assholes har ökat dramatiskt. Trots att flertalet är i arbetsför ålder tycks den huvudsakliga sysselsättning bestå i att skriva av sig sina fobier i kommentarsfältet på Sourze. Dag som natt.
CMO påminner om Jerusalem. Alla som inte platsar vid Guds sida hamnar utanför stadsmuren - i Gehenna. Där skall vi brinna i eviga tider efter som vi alla är barn av självaste överkonspiratören. Alltså Djävulen.

Fördelen med Gehenna eller Helvetet är att här blandas alla åsikter medan man hos de heliga endast kan hålla med den Högste.

Må Gud och CMO ha lyckan med sig i sitt dömande av de olydiga. Själv prisar jag utanförskapet tillsammans med alla härligt udda fritänkare. Dock lider jag med CMO som förlorat den gamla goda tiden då skribenterna var både livliga och lustiga. Kanske är tiden inte så god längre. Kanske är skribenterna ondare. Frågorna är många och endast Gud och CMO vet svaren.
115 "Lite åt lyteskomik", vad, vem? Min artikel handlar om fördomsfulla extremideologier, dom stämplar man som man behagar. Iaf jag.
Sedan mitt "beteende", alltså, är det lyte där med? Kan du bedöma det? Tror du inte jag vet hur man uppför sig, med kreti och med pleti?
Nej Leif E, plattityder håller inte.
"Statsfeminism" - protester, finns ej? "Flygande tefat" - inga protester, finns? Sourze aug 2011...
Gokväll gott folk, tack för en utmanande dag!
# 124 Tillägg - givetvis finns även Lars Nilsson hos de heliga innanför muren i Jerusalem. Den Helige Ande kan inte personifieras bättre. Lars Nilsson är en idealmänniska. Något han själv vet bättre än någon. När alla är som Lars Nilsson då är Världen fullkomlig! Och som CMO!
Om alla vore så mogna som Dag Nilsson så skulle inga djävulska händelser ske och Pia skulle inte behöva fundera över vilka rubriker som passar hennes dagsform och all debatt skulle falna och dö. Tråkigt som fan.
#116 Jag tyckte kanske inte att du tillförde något i ämnet. Eller så tog jag paus.
#128 Den enögde LL tror uppenbarligen att jag uppfattar mig som en genomgod människa. Men här misstar han sig. Jag är hämndlysten, misstänksam och full av djävulska försvar när jag blir pressad. Kort sagt som folk mest. I samma kropp ryms emellertid egenskaper som ibland kämpar för både sanning och rättvisa. Inte heller detta gör mig särskild.

Jag tror att jag är öppnare än de flesta när det kommer till att berätta om mina brister som människa. Men du Lennart Lundwall kommer sannolikt aldrig att våga se in i ditt eget inre mörker. Se din egen del i all mänsklig djävlighet. Till detta är du alltför tunn.
#128 Dagsform? Nej jag tyckte inte din rubrik var bra bara. Det är något som inte stämmer, som jag sa. Sen sen fick jag förklaringen ju. Det var inte djävulen som terroriserade på Utöja, även om jag förstår din liknelse.
130 Och jag tycker att Dag N skulle blivit en sjutusans bra helvetes predikant i USA:s babtistbälte! Om du inte varit en så förbaskat feg ryggdunkare! Sedan tycker jag du skall skrota dina monsterbilar, passar inte heller in i den moraliska imagen!
#138 Ja det är inte Dag som är så himla "god", det är bara vi andra som är så himla usla. En sån klädsam blygsamhet....
#87 Leif...jag tror du missupfattar mig om du känner att jag inte vill att Hitler,nazismen, etc...skall få beröras eller känslomässigt hanteras...Problemet är när den processen bubblar upp i andra sammanhang än där den egentligen finns...i frågor där naziproblemet inte är problemet...i skällsord och analogier som inte passar..I en debatt har diskussionen mist sin mening om den börjar med att diskutera skolpolitik och mynnar ut i anklagelser om nazism...Där menar jag att Godwin har rätt...alla har förlorat debatten när frågan hamnar där...Emotionellt bearbetar mänskligheten fortfarande nazitiden...speciellt Europa..
Jocke S #113: Du menar, varför jag oombedd plötsligt gav en inbilck i mitt vardagsliv? Jag tror att jag fick inspirationen från Dig, Jocke. När du i en annan debatt berättade om att du satt på en bänk på Södermalm och blickade ut över Stockholm! Äras den som äras bör!
#132 Jocke - nu är det över. Muskelbilen är såld. Inga härligt mullrande 350 hästar, som mumsar i sig två liter milen. Vid mjuk körning. Inga fler svarta streck på gatan. Grannarna sveps in i en förfärande tystnad.
Vad är en ny vedpanna och en roddbåt att jämföra med en yster Mustang!

Kul att bli kallad ryggdunkare. Du är först med det. Kanske håller jag på att bli socialiserad. Du får vara min väckarklocka.
Svar på #128: Enögd? Jag? Tre ögon har jag om man räknar brunögat - vi pratar ju mest skit just nu. Och visst är jag tunn. Inte det minsta uppblåst :-) Dag har ett försonande drag - en Mustang. Den har han visst sålt.
#139 Lennart, vet du vad jag hade på vårat landställe dit kompisarna inte fick hälsa på? Jag hade jag en tjej som var tre år äldre, sedan i rangordning: flakmoppe, kolsyregevär, femväxlad Crescent, en 5:ans Select fotboll utan snörning, en hel årgång med Top Hat, samt Tarzanbadbyxor. Bonden nästgårds hade ingen Mustang, han hade en istadig märr.
138 Dag. Som du märker är jag också arg ibland... Vad jag menar, är att jag har aldrig ställt mig bakom någon annans kritik mot dig. Jag har självständigt gett dig både ris och ros! Medan du hållit tyst om vad du tyckt min samhällskritik. Men ändå nu plötsligt ställde dig bakom "anonyme (! haft åsikter om sådant Dag?) anarkistens" vildsinta icke debattmässiga anklagelser mot mig!
Bra för miljön, ditt beslut! Miljö och natur är mitt egentliga ämne, bortkollrat i en massa nonsenspolitik, även hos MP dessvärre.
#141 Jag har endast helt ytligt följt med i dina inlägg om huruvida mannen behandlas styvmoderligt av samhället. Mest beror det på att jag är näst intill helt ointresserad av ämnet.

Dock har jag ändå fått intrycket att du är lika het i genusfrågorna som jag och andra är när det kommer till 9/11 och sionism. Och det är nog så att vi skrämmer bort en del försiktigt undrande människor - alltså även jag - som annars kanske kunde tillföra något tänkvärt för oss alla.

Jo, miljön vinner. Roddbåt och en renare vedpanna istället för törstig V8:a. Jag tycker själv det blev ett gott byte. Och minst lika roligt.
Jocke...du överbetonar din roll hela tiden...jag konstaterade lungt och sansat hur du "driver genusfrågor" och effekterna av det...Tycker du att du driver din agenda på ett balanserat och effektivt sätt så fortsätt bara...själv skulle jag inte skriva en rad på Sourze om dumfeminism...så länge du har clownmonopolet etablerat i den frågan..de fasonerna vill jag inte förknippas med...Har jag åsikter i genusfrågan tar jag det i andra forum. Inget dramatiskt över det Jocke.Var du ser det vildsinta i mina inlägg kan du ju grubbla på...Vildsint är t.ex..."så skall jag besöka dig,jag är inte feg" som du brukar haspla ur dig.
Men..Jag noterar dock till min glädje att du sedan mitt "vildsinta angrepp" :-)...Har skrivet flera passusar i olika trådar där du INTE tar upp genusfrågan...så var det förra gången också...du verkade helt balanserad, i ett par dar, innan genuseriet tog fart igen...jag hoppas på en något längre stund nu.
Till JockeS och hans belackare. Bör inte kommentarerna läggas på en högre nivå. Privata relationsproblem är ju inte könsbundna. Det har visat sig att vevandet i parförhållandena är minst lika många i flator och bögars samliv, som bland vanliga dödliga.

Det handlar ju om en överstatlig genusdressyr som drillar våra barn från dagis och uppåt. Det är ju bara vuxna ensamstående arbetslösa, som slipper smaka på piskan.

Kvinnor har egentligen alltid varit bättre människor än män, men det räcker tydligen inte. Det är ingen ny trend, den att kvinnor inte längre behöver leka män för att få maktpositioner. De kvinnor med manliga förtecken har aldrig ”lekt män” för att lyckas. Kvinnorna utan dessa förtecken har alltid skapat sig positioner genom individens unika biologiska egenskaper. Positionerna är alltid själv-valda av individen inte av män.

Det mediala genusperspektivet är en förvrängning av släkte eller sort. Inom feminismen vill man härröra genus till socialt kön. Sluta med det om ni vill fortsätta vara godare.
143 ...ja läs själva vad denna anonymist hasplar ur sig! Din sista mening ett citat från mig, skrev jag EN gång, till EN annan person! Begrips. Du har nu rabblat upp det ett ANTAL gånger. Du ÄR en lögnare således AA! Precis som "queer-, "stats-" och andra avarter av den "filosofi nr två" som du okritiskt hänger i kjolarna, eller fruktar, obegripligt vad.
Sedan att jämföra kritik mot feminism med kvinnohat, alltså det är ju så barnsligt, men utnyttjades diktatoriskt av de sagda fram till internet kom i mitten på -90-talet. Då blev det stopp. Så sluta med dina statsanarkistiksa cencurbehov!
Eller skriv vad som är så bra med statlig styrning av kön. Kom loss och åstadkom något! Vilken är idolen nu på området, uppsatt över sängkarmen? Du får väl konferera lite med Dippen om hur ni skall lägga upp det. :-)

Jocke - "Umgås med kvinnor över hela Europa, kritiserar feminismen för deras skull. Och har länkat till intelligenta och ärliga kvinnor".....hur i helskotta skall man med nån ansträngning kunna hålla den nivån... det är ju bonnkomik....jaså, du skriver dina inlägg för kvinnornas skull ...din ädle rackare...och ärliga kvinnor har du t.o.m. hittat..Nämen ! Visst Ström...hur skall vi kunna bemöta sånt på ett godare vis ? Jag är öppen för alla försök.
145 Som sagt LE Ström, jag och mina kommentarer och mina artiklar står för sig själva, möjligen kan kvaliten på de förra bero på mottagarens förmåga. Vad du skriver kan jag iaf i stort hålla med om. Det här med genusdiktaturen är allvarligt, särkskilt som den styrs utifrån extremfeministiskt vinklade principer men genom statliga dekret.
Har en invändning, kvinnor ÄR inte bättre människor än män, men det är vad hela debatten stödjer sig emot. Kvinnor har annorlunda biologiska och sociala könsroller. 92 % av männen är lika goda medborgare som 98% av kvinnorna, skillnaderna kan föklaras, och minskar just nu.
Dessutom har män ofta offrat sig för kvinnor, hur värderar man det? Du kan kolla upp Anita Goldman, som skrivit om "kvinnor och grymhet".
Vi behöver kvinnor som vänder sig mot dessa tokigheter. Som även synes här: män har ofta bekämpat män, "för kvinnors skull", ibland till nivå av ren dumhet!
Du är en anonym lögnare AA! Bemöt vad jag skriver om detta, eller lägg ner!
141 Det handlar inte bara om män och pojkar och pappor Dag, det handlar om hur staten missbrukar en iofs tokig feminism av rena maktskäl! Det drabbar oss alla i längden, och förhållandet mellan könen. Även många unga kvinnor mår dåligt, enligt Sabuni/Björklund så är språket i skolan mellan könen "värst i världen". Underligt va, vad kan det bero på? Orsakerna, i det av samma riksdag så omskrutna "Världens mest jämställda land"? Men nu vill jag diskutera annat, det här mest elementära har jag hållit på med i 30 år.
"18 Gäsp, ge mig namn och adress så skall jag besöka dig, jag är inte feg.  Alla på internet vet att det skiljer i status, seriositet och uppträdande mellan anonyma och de som åstadkommer något under namn.  Alla!  Men du tråkar ut mig, och ditt käftande, och dina billiga, smutsiga, personangrepp om "barndom" säger mer om dig själv och din bakgrund.  Du vet inte vilket liv jag levt!  Nu lämnar jag sidan för en annan!"

  -- Jocke S-43 2011-03-12 00:52 #19 [länk] i tråden "Jimmie Åkesson ständig vinnare mot usla intervjuare".
(Re:  Jocke S-43 2011-08-05 16:04 #146 [länk] .)

Jag postar detta trots att det är utanför trådens ämne för att lögn ej får stå oemotsagd.  (Jocke vill ju mena att han egentligen aldrig hotat någon.)  Tyvärr vinner därmed lögnaren den segern att avleda diskussionen från ämnet.  Det kan jag inte göra så mycket åt.
Jag avser alltså Jocke S-43 #146 "Du ÄR en lögnare således AA!"
151 Du skall inte hålla dig till de flygande tefaten Leif E? Men du har ju dabbat dig en gång om existenser, alltså om min existens. Nytt försök? Som jag skrev i svaret här ovan, 146 så HAR jag skrivit just detta, (och förklarade orsaken) en gång, möjligen upprepat en gång till. Men den som sprang och gastade om detta citat FLERA GÅNGER var alltsÅ inte jag. Det var AA, som öht inte hade med saken att göra! Antagligen att få stöd, som nu. Capito?
En plattityd kan jag väl kosta på mig: sandlåda!
151 Leif E Dessutom förklarade jag någon annanstans, att syftet var att personen (som vet att jag är vapenvägrare) skulle se mig i ögonen och upprepa att jag "var sinnessjuk" "idiot" som han upprepat ett antal gånger och, här även mot andra.
Men du har kanske klarat dig undan med att bli förklarad somn fnoskig?
Sedan förvånar det mig inte Leif E, att du fått dig tilldelat "skitgöra i den här inkarnationen" (annan länk). Du har naturligtvis förtjänat det. Och det verkar som du gillar att rota i skitgörat, eller hur? Kan vara en fingervisning av högre makt, mot en ovana att förhäva sig?
Bortom detta Jocke...när en människa som du hemfaller åt utfall mot alla vädersteck mot alla sorters debattörer med påståenden,överdrifter och lögner och understryker dessa med Begrips! Capito ! Förstått ! i nån slags korpralsneuros...hur skall jag/vi hantera sånt ? Vad skulle vi kunna göra för att upprätta kommunikation igen med dig ? Ingen här på Sourze vill dig nåt illa Jocke...det finns många här på Sourze som har ideer som om de vann gehör skulle förorsaka problem för stora grupper...det är både troligt och möjligt...men det är ju inte på nivån att nån är ute efter DIG Jocke....du kan sluta fäkta och skrika åt alla...ingen vill dig illa,ingen hotar dig...slappna av...och de ärliga kvinnornas kamp och de små gossarnas lidanden, hänger nog inte på vad vi, som hamnar i samma tråd som dig på Sourze tycker...släpp paniken och njut av resan karl.
På tal om existenser förresten, du kanske bara är en uppgift i folkbokföringsregistret och en skrivtjänst på en bokstavsbyrå...
Citat:"Breivik – ett barn av mångkulturen
Nationell Idag avslöjar:

• Umgicks med kriminella invandrargäng

• Misshandlad och förnedrad av invandrare

• Blev hatisk mot islam då hans muslimske ”bäste vän” svek honom och sedan deltog i en gruppvåldtäkt på norsk flicka

(Bild på de kriminella gäng som Breivik fick beskydd av)


Anders Behring Breivik, mannen som sitter anhållen för den bestialiska massakern på norska ungdomar, är uppenbarligen en djupt störd människa – men på många sätt är han också ett barn av en sjuk tid. Hans tonårstid präglades av ett nära umgänge med kriminella invandrargäng, och ett gruvligt svek från en muslim som Breivik trodde var hans ”bäste vän” kan vara orsaken till att han gjorde en helomvändning och började hata allt som islam står för, och de politiker som han håller ansvariga för Europas islamisering."läs mer:[länk]Jaha..Lasse...så det är ändå på nåt vis de svekfulla muslimernas och mångkulturella medlöpares fel ?.....kunde man ju aldriiiiig trooo !
AA Jag har debatterat här i fem år och skrivit artiklar sedan dess, det enda du åstadkommit är din oläsliga rotvälska till svenska i kommentarer, utom möjligen när du som senast citerar mig.
Jag gav dig ändå ett seriöst svar sist, jag gillar kvinnor och umgås med dem, det försöker du också förlöjliga.
Har du något svar om "statsfeminism" eller liknande att komma med, gör det. Men du blir uppenbarligen hysterisk så fort det nämns, man kan undra varför, och varför du då återvänder till det? Gillar du inte att ämnet kommer upp, ta inte upp det själv. Och strunta då i mig. Själv drar jag upp det, och andra ämnen, när det passar mig, eftersom just det handlar om maktmissbruk, STATS- Comprenez?
Och AA, eftersom du hänger upp dig på mina teorier, som till skillnad från dina, jag inte är helt ensam på. Som den här nedan.
Skall du försöka svara på farbror Ströms kommentar?
LE Ström: "Det handlar ju om en överstatlig genusdressyr som drillar våra barn från dagis och uppåt. Det är ju bara vuxna ensamstående arbetslösa, som slipper smaka på piskan."


152 Så Leif E, du hade ju grävt i skiten och trodde du hittat något. Skall du försöka ge ett raktryggat svar på min kommentar 153-154, som visar att JAG inte varit intresserad av att dölja något? Varken min identitet eller sanningen! Nå?
157/158 Mer sandlåda?
160 Aquirre: "Jaha..Lasse...så det är ändå på nåt vis de svekfulla muslimernas och mångkulturella medlöpares fel ?.....kunde man ju aldriiiiig trooo !"

Ja det var ju precis vad du själv lanserade. Eller var det samma skämt som du själv är?

"Aquirre Den norska regeringens väpnade gren utför sådana här operationer var dag mot barn o fruntimmer världen över....är någon förvånad över att nån ger igen. ?....synd på det norska folket bara....men knappast oväntat" (Foliehattar spekulerar om 11 sep) inl 2361
142 Dag Nilsson. Nu vet jag inte riktigt hur du ställer dig till Hitler. Men att han fick snabbt makt inser vi ju. När han fått både knegare, medelklass och etablissemanget med sig, återstod rösterna i valen 32/33. Att få kvinnornas röster var nödvändigt, vägen dit väl intränad, att pussa på hand och klappa små barn. (Ungefär hälften av hans röster kom från kvinnor, hittar ej länk just nu)
Bara dumskallar som nedvärderar kvinnors makt, försöker skyla över dylikt faktum. Än idag!
Re:  Jocke #163 [länk] :  - Varför erkänner du inte själv rakryggat att du uppträder hotfullt här på Sourze?  Fast jag tror jag vet varför:  Du har inte ens erkänt det för dig själv, ännu.  Det är det och inget annat som får Aguirre att dra fram det där citatet om och om igen - i förhoppning om att du till sist ska förstå vad du måste göra.  Jag menar, du domderar och instruerar folk vad de/vi ska göra.  Det är ett hotfullt beteende.
166 Hur skulle det vara om du svarade på min fråga i 163 först, den kom faktiskt först! Hade du rätt eller fel?
Jag uppträder inte hotfullt här på sourze, finns möjligen någon som tyckt de, vad vet jag? Och du har inte haft några syunpunkter åt det hållet hittills. Efterhandskonstruktion?
Nå, får jag ett svar på 163?
Frust! :-) måste nog fortsätta... Leif E: "i förhoppning om att du till sist ska förstå vad du måste göra. Jag menar, du domderar och instruerar folk vad de/vi ska göra. Det är ett hotfullt beteende."
alltså "i förhoppning om att du till sist ska förstå vad du måste göra".
Du insinuerar, eller postulerar kanske(?) att jag "domderar"...vad folk skall göra!" Vem "domderar" här...? Fysiskt?
Och vad är det jag "måste göra" enligt dig? Och vad "domderar jag, exempel tack, om vad ni "måste göra", som ett "hotfullt beteende"?
Ja jag tycker man bör svara på enkla frågor, inte slingra sig och förvida sakfrågan till en personfråga. I ett, i ett. Sedan bör man acceptera andras rimliga ideologier. Om de är rimliga alltså.
Nu är du där igen Jocke...var läser du nåt om svekfulla muslimer och mångkulturella medlöpare...i min kommentar efter smällen ? Var ser du mig anklaga muslimer för att de försvarar sig mot NATO ? Var ser du mig hetsa mot mångkultur ? Ingenstans, annat än i din skalle där inget mer än din uppdämda ilska över fruntimmer går in...du har debatterat i 5 år ? Jocke...det problem du har med genusfrågor och som sitter så aggressivt förankrat hos dig...det har du säkert fått för över 50 år sedan...tala ut innan du exploderar...arme man.
#165 Nu Jocke, slår du väl något slags rekord i utdragna, multipla associationsbanor. Eftersom jag ofta befunnit mig i maniska tillstånd så har jag inga problem att hänga med i dansen. Om du går vidare nu så hamnar du i insikten att allt som sker sker i den Livets varadimension som jag kallar Jesus - som jag alltså inte ser som en person - och att ingen individuell skuld är möjlig.

Att förenas med och bli ett med kvinnan i sig själv är att nå helhet och mognad enligt Jung. Så kan man också uttrycka det.
169 Anonyme anarkist. Det är kanske för mycket begärt, att du skall stå för vad du säger? Din käpphäst mot mig är vareviga dag, är ditt påstående om att jag drar in "genus och statsfeminism" överallt.
Det är ju DU som gör det, helt har fastnat i detta (plus då din egen ickeideologi) och ibland svarar jag.
Här ovan AA: "Uppdämd ilska över fruntimmer"..."problem du har med genusfrågor". Är du dum på riktigt? Var drar jag upp det i min kritik av din snabba och felaktiga tolkning av Osloattentatet?
Men eftersom du tar upp ämnet, jag gillar kvinns, jag gillar inte maktmissbruk i könsfrågor. Och t.ex. LE Ström (mfl) tog upp just detta, ävven riktat mot dig. Om den heltokiga genuspolitiken.
Svara på honom, och sluta vänligen med mig om du inte gillar vad jag skriver. Och aldrig vågar debattera sakfrågan, eller svara på enkla frågor! Här, INTE genus eller kvinns, som du, (HO, HO, trägen vinner...) visst fått på hjärnan? Utan:
1) Tog du fel på attentatets bakgrund?
2) Passade du på att skylla det på Norges engagemang?
165 Är du intresserad av att debattera Dag? Samhällskritik?
"Multipla associationsbanor." Var kommer då Jesus och Jung in? Men OK för det du tar upp i sista meningen.
Det du nämner blir allt svårare ens att på ett ytligt plan förverkliga genom den politik som dikteras(!) i Sverige. Där bl.a. "kön är en social konstruktion". Missat det?
Om du kollar upp lite statistik och forskning så kan du se, men du har ju inte intresserat dig för ämnet. Så vi lägger ner här. I likhet med flera andra börjar jag tappa intresset för detta forum, tyvärr.
172 forts. Tar citatet igen så inte AA kommer dragandes med sina genuskvinns...
"Aquirre: Den norska regeringens väpnade gren utför sådana här operationer var dag mot barn o fruntimmer världen över....är någon förvånad över att nån ger igen. ?....synd på det norska folket bara....men knappast oväntat" (Foliehattar spekulerar om 11 sep) inl 2361
Står du för det, eller var det ett felslut. Både attentatet och Norges egen skuld?
Nej...hur trögt fattar du...självklart nej.Vad är tyvärr med att du tappar intresset? Det kan ju bli din bot och räddning.
174) Var det ett rakryggat svar, på ett par enkla frågor, ett bidrag till debatt? Eller mer rakt på person, undanslingrande från sakfrågan?

Vi provar ett annat grepp, tre enkla sakfrågor. Försök till debatt i ämnet du själv dragit upp. Först det som tas upp här ovan av LE Ström:

1) "Det handlar ju om en överstatlig genusdressyr som drillar våra barn från dagis och uppåt. Det är ju bara vuxna ensamstående arbetslösa, som slipper smaka på piskan."

2) Finns det något som kan kallas "statsfeminism", dvs en uppifrån dikterad könspolitik, under "socialt kön" osv?

3) Du har ju själv lancerat termen eller teorin "påhittade mansproblem". I fallen med diskriminering av pojkarnas betyg, av soc mot pappor osv. Kan du förklara dig kort om termen?


Leif E Ström # 145: "Jockes belackare"? Jag tror att du blandat ihop hönan och ägget här. När Jocke S försöker avtvinga hans inbillade motståndare enkla ja eller nejsvar på komplexa frågor om kön/feminism/diskriminerig m.m. kan man inte ta honom på allvar. Men det gör tydligen Du, Leif E Ström?
Leif E Ström #145: Men det är en principfråga för mig, inte någon personlig fråga om Jocke S eller Stina J. Om denne fiktiva Stina J, som har blivit frälst av att avstå från alkohol, här på Sourze skulle blanda in hennes alkoholperspektiv i så gott som alla debatter oavsett ämne och avkrävt oss svar på hennes ja eller nejsvar på komplexa frågor om alkohol/droger/missbruk. Skulle du ta en sådan person på allvar? Svara, Leif E Ström! Ja, eller nej?
Leif E Ström #145: Jag har ett konkret icke-flummigt förslag. Vi som är "Jockes belackare" går tillsammans med dig och Jocke S på en match i damallsvenskan och ser om vi blir överfallna av kvinnliga fotbollshuliganger! Bara för att studera den intressanta kvinnliga aggresivitet! :)
Leif E Ström #145: "Belackare" är ett intressant ordval i sammanhanget. Enligt mitt exemplar av Svenska Akademins ordlista över svenska språket, 1986, betyder det "förtala, smäda". På vad sätt har vi, (Jocke S-hatarna?), förtalat och smädat den stackars Jocke S. Om jag inte minns helt fel har däremot din kompis Jocke S belackat många debattörer som försökt ta upp en seriös diskussion med Jocke S i tidigare diskussioner. Åtminstone en av dessa som tog Jocke S på allvar blev utmobbad från Sourze av Jocke S hårda debattstil ...
Lennart Asp, jag tycker att debattformen är mer än ovanligt bisarr. Skall jag försvara Jockes: 1. debatteknik, 2. innehåll eller skall jag 3. försvara mig själv. 1) Jocke har belackare. 2) Jocke skulle behöva en sekreterare som påminner honom om den tautologi som vi inte orkar med, trots att den i grunden är en ståndpunkt som är försvarlig.
Hans vidlyftighet får egentligen vind utav andras svagt definerade ståndpunkter, även från undertecknad.
3) försvara sig själv ja du Lennart, det har jag slutat med. det är roligare med glada ovänner.//

Du har på annan plats tjoat efter mig. Under matchen mellan MFF och Glasgow Rangers skrev jag artikeln "Experimentet Jorden avslutat".
Perfekt med streamingsändningar då den "buffrar" knackar man ned lite ovidkommande om bl.a gud fader och hans överstepräster.
//

Efter min rengöringa av bl.a diskbänkar och toaletter har jag hunnit med en artikel som ligger i "såsens" pipline, vilken handlar om Michael Moores inställning till America's downward slide.
//

Nu när jag är klar har jag tänkt boka platser för allt "såsfolk" som vill, till farkosten som avgår från Kiruna. Då du Lasse, sen kan vi spela fotboll och diskussisera tjejor. Kanske Aguirre kan bjuda både Jocke och oss på en biffstek med lök samt vidhängande alkoholhaltiga drycker.
176-178 "Jocke S: Jag har stängt av min volymknapp en sekund, har tunat in, LYSSNAR på dig, Jocke. Du verkar väldigt fixerad vid betyg? Är det något du vill prata ut om med mig, oss män emellan, utan att någon kvinna blandar sig i?"
Jag föreslog då att vi skulle ta en paus en vecka, och utan svar räknade jag med detta. Det höll ett par dar. Är det inte DITT återvändande till statsfeminismen, så är det din egen fixering vid min person. För i fyra hela inlägg här ovan bekymrar sig Lennart Asp här ovan om "stackars Jocke".
"Män emellan" tycker jag man skall respektera min begäran. Dina små falska förslag, och din indelning av "oss goda" fu gjorde nånstans (som rasism) kan du väl dra i dina forsatta sagoberättelser under ditt namn?
180 LE Ström. Vad tycker du egentligen? Du har själv kommenterat bla statligt styrd genushysteri, förmodar du inser att den är allvarlig och skadar våra barn. Du kommenterar Sabunis utspel på NM. Men tycker du då här, att manlig omogenhet, feghet, lögner och okunnighet skall få cencurera prooblemet? Klart att det inte är intressant för mig att fortsätta i evighet bland idel feminissar! "Värre än de fås ondska, är de mångas likgiltighet." Sällan har det stämt bättre!
143 I detta inlägg påstår AA längst ner: "Vildsint är t.ex..."så skall jag besöka dig,jag är inte feg" som du brukar haspla ur dig."
anonymt inlägg #143
"brukar haspla ur dig" således. Jag har skrivit det en gång, möjligen upprepat en gång, till en person för att få honom sluta kalla mig "sinnsejuk" och annat liknande.
1) AA hade dels inte med saken att göra.
2)
Dels var det han själv som upprepade mitt uttalande, FLERA gånger (se nedan)
3) Med det tydliga syftet att FÅ MED sig personen i fler angrepp mot mig, som den lilla fega mobbare AA är!
Googlar man på mitt citat, så får man fram sju (7) tillfällen, kan vara färre/kopior. Men minst 2 ggr står det i "Vad du inte visste om katolska kyrkan", minst 1 gång i "Jimmie Åkesson ständig vinnare.
"Brukar haspla ur sig" är alltså från AA själv, som tycks ha en osedvanlig förmåga att placera sina egna personliga tillkortakommanden hos andra! Och AA som därmed sprider en grov förvrängning, en LÖGN om mig!
[länk]
Leif "länken" Erlingsson, som inte heller kunde låta bli att lägga sin näsa i blöt, var så snabb att komma till AA:s undsättning, så att han inte hann fatta vad det rörde sig om! Således inget förnekande från mig om citatet, utan att det rörde sig om förvrängning, en ren lögn av AA. Vilken ju inte har så stor koll på allt HAN hasplar ur sig.
Jag hoppas och räknar med att Leif "länken" Erlingsson insett sitt misstag, att han för andra gången ha gjort ett rätt grovt övertramp om min person. Väntar inget från AA, men från den förre, tja, en förklaring?
[länk] -- förklaringen är att jag störs av att du själv inte erkänner ens för dig själv att du bufflar dig fram.  Hymla inte med att du skrämmer bort meddebattörer, att du uttryckt dig hotfullt.  Kort sagt, be om ursäkt för det -- visa ödmjukhet.  (Jag skrämmer antagligen själv bort meddebattörer, men då genom att vara så insatt i så många helt olika ämnen.)
Leif E: 185 Vi är många "som störs", av varandra i flera konstellationer och i olika ämnen, "insatta" eller ej. Skall du hålla dig till saken först, had du fel eller rätt? sedan kan vi ta det andra i turordning!
Jocke...i inlägg #169 besvarade jag klart dina frågor...men du omformulerar dem till typen -Har du slutat slå din fru ? ...det är ju ett så barnsligt trick att du t.o.m. ser det själv...Svara nu klart och redigt på dessa frågor Jocke: 1. Hur lite lyssnar du på dina meddebattörer ? Hur extremt genusfixerad är din samhällsyn ? ...Två enkla frågor Jocke...eller hur ? Den som frågar så, vill inte ha svar,han är i ett speciellt läge i sitt liv.
AA Det handlar inte om dig eller mig, det här är internet, vi kan ej bedöma varandra korrekt. det handlar om vad vi säger!
Aquirre: "Den norska regeringens väpnade gren utför sådana här operationer var dag mot barn o fruntimmer världen över....är någon förvånad över att nån ger igen. ?....synd på det norska folket bara....men knappast oväntat" (Foliehattar spekulerar om 11 sep) inl 2361
Jocke S-43 "Står du för det, eller var det ett felslut. Både attentatet och Norges egen skuld?"

AA "Nej...hur trögt fattar du...självklart nej.Vad är tyvärr med att du tappar intresset? Det kan ju bli din bot och räddning."

Jag frågade om din tidigare snabba slutsats om Olsoattentatet. Det här var ditt svar idag. Och vad betyder det, fortfarande att det var ett islamistisk dåd, och att "det inte var så konstigt"?
Kan jag få ett riktigt svar eller? Bör inte en debatt handla om rimliga försök att besvara viktiga uttalanden?
#180 JockeS, jag anser att du måste skilja på två saker. Den ena är att på Newsmill är inte jaget fokus - utan sakfrågorna. Även om mycket skit skrivs i kommentarsrutorna, så stannar det oftast med en kommentar. Den andra är den att de jag betraktar som "dina belackare" på Sourzen, tror jag inte företräder sina åsikter i samma omfattning privat, utan har dig enbart som scapegoat. Be dom skriva en artikel som beskriver hur de ser på genusproblematiken.
Avslutar med vad jag tycker egentligen: jag har en dotter och två flickor som är mina barnbarn. Skulle aldrig i livet låsa in mig i ett hörn med en ståndpunkt som är generellt emot kvinnor. Genustrumpeten går att tysta med ett enda politiskt beslut. Men det finns andra större som jag tycker är betydligt viktigare och svårare att lösa. Ha nu en lugn kväll JockeS.
188 forts Den norska regeingen är med i muslimska länder just nu, klart att det är vad du "antyder", finns ingen annna möjlighet.
Plus att du inte är förvånad. Hur som helst hade du fel!
Men sedan handlar ditt "svar om fruntimmer och genus". Var kommer det in?
Jocke har rätt i att han antagligen "bara" har hotat sådär tydligt en gång här på Sourze, och jag har rätt i att han i vart och vartannat inlägg är bufflig.  Men detta har mycket lite med terrorismen i Norge att skaffa, annat än i den mening att såsom i det lilla, så och i det stora, och vice versa.

(Re:  Jocke #186 [länk] .)
Ström. Vi sitter inte hemma med din feminina avkomma. Det är en helt annan sak. Vi debatterar samhällskritik, ja vissa vill förvandla den helt till metafysik här på sourze. Och vissa vill att svenska män inte skall få klaga, "omanligt", ävdn i sak!
Smickrad fåfänga om "Patriarkat som är överordnat" känns bättre. Skall vi förvandlas till mesar, eller ej i AB kvinna? Eller skall vi kräva sanning och vetenskap eller ej? Det kan bli en jäkla kris, om någr år, är redan, bland ungdomen!
Jag har skrivit artiklar, den senaste med citat från Reinfeldt, Juholt och DN. I ämnet "statfeminism", eller "genusdiktatur", vad man vill. Kolla den eller andra, om du vill få några tips från 35 år på fältet.
Jag har föreslagit andra att skriva om ämnet om de har något bättre att komma med. Verkar stendött i feminissevärlden!
Gokväll Ström!
Kan du svara på frågan fullt ut Leif E?Din missbedömning? Hur var det med AA:s flera upprepanden? I ett fall han inte hade med att göra, men för att lägga ved på brasan?
Så skall jag ta upp resten senare i kväll!
Mig själv, du och AA!
189 Leif E Ström. Ett par saker till, du kan nu underskatta mig om du vill, ömka mig om du vill. Eller bidraga till att rätta till det journalistkåren svikit i könsfrågan under lång tid. (Ingen kollektiv skuldbeläggning från mig dock!) F.ö. Jag vet "skillnaden" mellan sourze och newsmill, inte precis som den nog obefintliga mellan X-pressen och Aftonblahadet idag.
Hade manliga journalister använt skjutjärnsjournalistiken även mot fjollfeminismen från början, i stället för att skjuta sig (i foten, i rysk roulette osv) själva. Så hade vi idag haft en mycket bättre könsdebatt-politik. Och idag:
Ström: "Hans vidlyftighet får egentligen vind utav andras svagt definerade ståndpunkter, även från undertecknad." Kan man ana en liten medvetenhet där?
Så här säger Sabuni/Björklund: "Språket i den svenska skolan är värst i hela världen!" Varför isf, i "världens mest jämställda land"? Och den insikten först idag!? Det finns heller inte en j-a "jounalist" som vågar ställa den frågan! Ynkligt, under tiden växer dessa ungdomar upp! Med politikernas symptommedicin: "Genusjämställdhet"
Ström: "Hans vidlyftighet får egentligen vind utav andras svagt definerade ståndpunkter, även från undertecknad."
Jocke...vad är det du tror dig få sagt med dessa mängder av affekterade inlägg ? Det enda jag förstår är hur du mår...vad du vill framgår faktiskt inte.
Här ska Jocke få lite stöttnig i sin genusdialog. Här är ett bra exempel på vad som pågår."Citat:Forskare kräver mer manlighet på dagis"
[länk]
194 Leif E. Jag fick alltså inget ärligt, modigt medvetet svar?
Det är helt OK om du ser mig som ett "hot mot dig"! Från ett plan dit du nog inte når, inte känner till. Även om du själv svävar omkring en del och kanske kan lätta när som helst?
Min filosofiprofessor i Lund skrev avhandlingen: "Universum, döden och den logiska analysen." Du framställer dig ohämmat som ett metafysiskt universalgeni. "Ödmjukhet" mest som strategi för att dölja självnöjdheten? Torka näsan först Leif E, du har heller knappast min sociala/geografiska livserfarenhet och bredd. Om metafysiken vet ingen.
Och vem skrämmer bort? Jag vet en som räds ljuset när jag dyker upp här sommartid, visst, "hotad". Men Leif E skrämmer visst bort "genom att vara insatt i så många helt olika ämnen!"
Och i kväll: Minst 19 Leif E kommentarer på tre timmar! Vem orkar med sån univeralgenialitet?
Bufflighet? Jag föredrar eleganta formuleringar, men är också frän och rak, det är mitt medfödda sociala språk, samt vid behov bufflig mot bufflar. Har du kollat in dina två närmsta kompisars språk, vad de kläckt ur sig mot en del här? Särskilt den ene, med lögner, förvrängningar, intolerans, fördomar?
Nej Leif, dags att plocka fram den mentala spegeln och titta sig själv djupt i det inre, så gott det går! Och även se sig omkring lite utanför sittt ego? Vad anser du själv om genusdiktaten i landet förresten? Vågar inte?
Mvh Jocker S-43
"Vad anser du själv om genusdiktaten i landet förresten?"...  - Ett porlande skratt!
196 ? Vill du att folk ska må dåligt över din närvaro? Din tur kommer... Ärligt, och rakt på sak!
Så du förkastar Tanja Bergkvist som du beundrar, när hon kritiserar sönder ämnet, och vad det ställer till med? Du tycker det är kul att våra barn drillas i galenskap, och våra skolungdomar mår dåligt?
För att unna dig ett självgott skratt? Flygande tefat?
Visst är du fnoskig!
"Jocke S".., varför du allt som oftast besvarar en fråga med en motfråga, när argumenteringen tryter, kan man ju undra på, men ATT du gör det, behöver ingen undra på.

Du kräver svar av andra medan du själv säger "god natt", så jag undrar som ovan;

vad vill du egentligen?
Fick dåligt gensvar på min länkning i går, får väl spetsa till det lite idag. Skäms!! PK-press och media, att inte låtsas om Breiviks kaotiska uppväxt i kriminella invandrargäng, inte blev det någon större reaktion hos Sourze egna PK-analytiker heller. Aqurrie var den enda som noterade något om artikeln jag länkade till i går. Gör här ett nytt försök. [länk]
Skrattet var för att du Jocke inte förnekar dig.  Inget annat.  Denna tråd ska inte handla om genus så det berör jag inte här.
Inom papparättsrörelsen (Daddys blogg, Ingrid Carlkvist, Per Ström m.m, beror terroristdådet på att pappan inte fick vårdnaden om sonen.
Ahhh...  Kanske vi då iallafall kan förena trådarna.  Och utnämna Jocke till Sourzes nya link-master?  :)
I en ny artikel ("Billigt att skylla Utöya på ensamstående mammor")på Newsmill, säger Ann Helena Rudberg rakt ut att Osloattentaten är mammans fel:

"För mig framstår det som att detta som nu hände inte hade hänt om pappan och styvmamman (som tyckte mycket om honom) hade fått vårdnaden. Pojkar behöver verkligen sina pappor."

Men varför valde pappan att bosätta sig så långt från sonen, när han kunde ha valt att bo i Norge?

Men SÅÅ viktig var tydligen inte barnet för pappan och styvmamman!!!
205 Leif E. "Skrattet var för att du Jocke inte förnekar dig. Inget annat. Denna tråd ska inte handla om genus så det berör jag inte här." Akta så det inte fastnar i halsen! Den här tråden har handlat om allt möjligt, inte minst om Leif E:s egogenus! Men antingen begriper du inte att Tanja B:s humor är för att stå ut med eländet. Alternativt vågar du inte ta upp frågan. Tänk, Leif E om genus och feminism, vad skulle polarna säga!
Pär Ström har inte skrivit detta vad jag vet. Kollade nyss. Sedan finns det ddivers kommentarer, och åsikter den du nämner är ju just en sådan. En kommentar idag kan väl inte du använda för att döma ut vad pappan tog för beslut och jobb för 30 år sedan!
Särskilt som han inte fick vårdnaden och jobbade på ambassader!
Men OM nu barnet var så viktigt för dem och OM de tyckte så mycket om honom, så kunde de ha valt att bosätta sig i Oslo, eller hur? Ingen tvingade dem att bo i Frankrike. Man skulle nästan kunna tro att han tänkte att: "får jag inte vårdnaden vill jag inte ha honom alls." Tycker du, "Jocke S" (i.o.m din sista mening) att förlusten av vårdnaden och pappans diplomatjobb ursäktar det avstånd som pappan valde att att lägga mellan sig och barnet?
211 Har ingen aning, och har ingen lust att varken döma eller bedöma detta. Du skriver exakt som Inger Andersson på newsmill. Är ni samma? Sedan kan jag inte se att varken Pär Ström eller Ingrid Carlqvist tagit upp detta. Ge gärna länkar!
Slingra dig inte! Du skall inte försvara varken Jocke eller dig själv, bara "Svara Leif E Ström! Ja eller Nej", på #177! Är det så svårt att förstå, om du är så klok som du utger dig för att vara?
Fortsättning, Leif E Ström#180: Du kan förstås gärna utveckla ditt svar på #177. Jag är ingen "Lill-Jocke" ...
Nämen va fan ! "-Din tur kommer... Ärligt, och rakt på sak! "....Jocke ,det menar du inte...skall du verkligen ge dig på mig ? Ärligt och rakt på sak ?...jaja...det blir väl dina vanliga Svara klart ! Medlöpare ! Rheinfeltrövslickare ! Genusförrädare! och så din Grand Finale...- du är säkert en "hen" eller ännu värre...egentligen är jag nog en kvinna....jaja...den salvan har du ju kört förr, Capice ! Jocke...nu har så många påpekat att du är beyond borders i ditt favoritämne att du borde åtminstone, grubbla över om det ligger nåt i det.Jag upprepar, jag tror de flesta här är emot att gossar betygsdiskrimineras i skolan t.ex....men du gör det tamefan omöjligt att diskutera det.
Asp...du är otydlig...svara ärligt..är du en Lill-Jocke ! :-)
213/214 När Asplövet darrar, då sprider sig de dåliga vibbissarna över sourze...
Så Asp, på frågan om partnervåldet (den korrekta ickePK-benämningen inom forskningen) ansåg du att misshandlade män kunde "söka asyl i saudiarabien". Jag har fortfarande inte fått något svar: om du tycker det är kul med våld i familjer, eller bara när mannen drabbas, eller dödas?
Men det är det typiska med män som dig, - svarslösheten om verkligheten när det gäller jobbiga könsfrågor (om man får nämna ordet).
Ingen debatt eller raka svar, däremot fortsätter du, trots min begäran att prata skit om mig bakom min rygg, också rätt typiskt med dylika mobbglada ickedebattörer.
Kan du lägga av med det, annars anmäler jag det till re? Förstår du?
215 AA
1) Jag menar att jag kommer ge dig några svar, bl.a på detta ditt påstående om "ge mig din adress"!
2) Och även, var har jag kallat dig för Reinfeltrövslickare? Visa mig gärmna det.
Men det här var ju "intressant": AA: "jag tror de flesta här är emot att gossar betygsdiskrimineras i skolan t.ex....men du gör det tamefan omöjligt att diskutera det!"
3) Hur kan jag göra det "omöjligt att diskutera det"? För att jag tagit upp ämnet i en artikel? Och sedan frågat dig, några gånger utan att få ett rakt svar?
Så om jag inte hade nämnt ämnet, diskriminering i betyg, så hade DU alltså tagit upp det? Menar du det?
Kan du ge en förklaring hur det kan bli "omöjligt att diskutera ett ämne", om man tar upp det en gång? Och inte får ett svar? Och då tar upp det igen, inget svar? Osv.
Tre punkter från mig.
#217. Tänkte jag skulle pigga upp Jocke S med Genus och HBT-certifierade förskolor. Något som bla finns på det trendkänsliga, och vänsterröstande Söder i Stockholm.

Förskolan Egalia på Söder presenterar sig på följande sätt:

"Egalia är en liten, kommunal förskola med genuspedagogik som verksamhetsgrund. Genus- och jämställdhet genomsyrar hela vår pedagogiska verksamhet. Förutom vårt fokus på genus- och jämställdhetsarbete så följer vi givetvis läroplanen och varje vecka har vi dans och rörelse, dramalek, skapande, språk, matematik och livskunskap på förskolan. Egalia är HBT-certifierad genom RFSL".

Pedagogerna försöker att använda könsneutrala ord som "kompisar" istället för "tjej/kille" och "föräldrar" istället för "mamma/pappa".
Här är artikeln om skolbetygen, med länk till "Lärararnas tidning", obs, som påpekat detta. Utifrån skolverkets egna uppgifter nertystade internt, varför?
Alldeles nyligen har Sabuni/Björklund gått ut med pengar till skolans "jämställdhet". De negligerar totalt Lärarnas tidnings uppgifter, och skyller på - pojkarna själva! Det är svensk "pedagogik" idag, från ansvarigt ministerhåll. Vanliga media tiger...
[länk]
219 Ja Lars Nilsson, jag känner till det där, och mycket mer. Du har väl inte missat min artikel nyligen? "Extremsex och statsfeminism prackas på våra barn." Läs och baxna!
Sedan har du redan pigggat upp mig faktiskt, de senaste inläggen från minisourze var riktigt fyndiga! ÄVEN den om cyklister!
Men vi får akta oss för ämnet "genus" här. Farligt nära att vi överstiger den godkända kvoten, som visst bestäms av metafysikgänget.
Inget fel på metafysik, men där borde kvoten självreagerat tycker man.
[länk]
Här är artikeln, även om ett annat Egalia i stan.
216 Sedan borde jag väl tacka för "Lill-Jocke"? Smickrande! Annars är jag möjligen äldst här (Ström?), men skenet kan kanske bedra?
När jag skulle förklara för en spanjor (i Marocko) att jag hade barnbarn, men glömt vad det hette på spanska, så provad jag med "nino-nino" förstås.
"No, no" svarade han när han till slut förstod - "35-40, inte en dag över femtio". (Kanske lite dålig syn ändå...)
Nåväl, både "nationalitetsbeteckning" och födelseår står under fotot. Hur det står till invärtes är en annan femma, försöker hålla koll genom skrotlyft i gymet 2 ggr i veckan, i Sverige iaf.
Jocke...alla dina upprepade frågor har fått svar bakom dig i tråden...varför låtsas du inte om det...?
Ingen kontrollerar tanken hos en anarkist skrev du. Men har du självkoll? Då drar jag en del (obs) av det igen. (Med risk för att du anklagar mig förr det) I annat fall, vänligen ge nr i tråden.
1)"Statsfeminism", finns det något fog för begreppet som används även av andra?
2)"Genusvetenskap", vad anses?
3)Vad menas med "påhittade mansproblem" (ditt begrepp). Det bör du väl veta?
4)Och VEM upprepade, ("hasplade ur sig") "ge mig din adress..." flera gånger?
5)Samt var har jag skrivit "Reinfeldtrövslickeri" om dig som du nyss påstod?
Aguirre #216: Jag erkänner Aguirre! Jag blev otydlig! Jag ska svara ärligt! Jag blev en ny "Lill-Jocke! Jocke S fångade mig i sin flugfälla. :)
Aguirre #216: Från och med nu kommer jag att inskränka mig till att bara göra allmänna kommunikee´r inom mina favoritämnen. Varken statsfeminism eller anarkofeminism hör dock till mina favoritämnen och det reviret verkar ju redan vara inpinkat! Jag tänker mig att min kommunikation med ni andra debattörer ska fungera ungefär som kommunikee´r från TT om ni förstår vad jag menar. Mina kommunikee´r ska alltså INTE tas som att jag riktar mig personligen till någon, varken till dig Aguirre eller Jocke S, Leif E Ström och alla belackande "Lill Jockar" därute ...
Jocke S #181: Jag ska avbryta mina allmänna kommunikee´r som inte ska tas personligt som riktat till någon speciell person, bara den här gången, och göra ett undantag speciellt för Dig, Jocke! Det här med betyg verkar vara väldigt traumatiskt för dig. Jag upprepar allså i all vänlig omtanke min fråga ...
Jocke S "181: Du verkar väldigt fixerad vid betyg? Är det något du vill prata ut om med mig, oss män emellan, utan att någon kvinna blandar sig i?"
229 Du verkar väldigt fixerad av mig, fast jag bett dig lägga av eftersom du verkar ha en sjuklig fixering vid att våld i familjer är kul.
Dessutom, att genast på morgonen försöka få med tredje person genom skitsnack bak ryggen om någon. Sådant visar vilken hjälpsökande och ynklig mobbartyp man är. Dylikt är dessutom inte godkänt, bra för dig själv om du kunde förstå det.
Jocke.."fast jag bett dig lägga av"...när man ens antyder att du borde balansera ditt genustugg...då är det CENSUR ! Driver du med oss ?
Anna Nyhm # 202: Aldrig hört talas om manlig logik? :)
Du vill att jag skall gå igenom dina massiva drapor sista året och lista dina invektiv och snubbor? Börja med att själv göra det och lista invektiv och nedsättande omdömen så skall jag komplettera med vad du missat.Jag tror du får dina frågor besvarade i det jobbet Jocke.Annars kan jag givetvis bistå.
143 I detta inlägg påstår du AA längst ner: "Vildsint är t.ex..."så skall jag besöka dig,jag är inte feg" som du brukar haspla ur dig."
anonymt inlägg #143
"som du brukar haspla ur dig" således. Jag har skrivit det en gång, möjligen upprepat en gång, till en person för att få honom sluta med sina påhopp.
1) Du hade dels inte med saken att göra.
2) Dels var det DU själv som upprepade mitt uttalande, FLERA gånger (se nedan)
3) Med det tydliga syftet att FÅ MED sig personen i fler angrepp mot mig, som den lilla fega mobbare du är!
HÄR: Googlar man på mitt citat MEN UPPREPAT AV AQUIRRE, så får man fram sju (7) tillfällen, (kan vara färre/kopior.) Men minst 2 ggr står det i "Vad du inte visste om katolska kyrkan", minst 1 gång i "Jimmie Åkesson ständig vinnare.
"Brukar haspla ur sig" är alltså från AA själv, som tycks ha en osedvanlig förmåga att placera sina egna personliga tillkortakommanden hos andra! Och du AA som därmed sprider en grov förvrängning, en LÖGN om mig!
[länk]
inlägg #183
Dessutom har du påstått att jag kallat dig "Reinfeldts rövslickare." Var någon stans? Jag påstod att du höll dig i hans svans, som det ju är också var frågan om.
AA, du är duktig på att förolämpa, vill helst inte upprepa dylikt eftersom det alltid slår tillbaka. Men faktum är att du försökt få med någon i angrepp mot mig, genom att sno mitt citat.
Du kan svara på de här två sakerna, om du vill vara ärlig.
1) Erkänna att du upprepade mitt citat som jag använde en eller två gånger.
2) Och inse att jag inte beskrev ditt förhållande till Reinfeldt som du påstår. OK?
Oj...Ja det ställer ju saken i en helt annan dager om jag hängde i Rheinfelds svans eller var rövslickare...och du är ju en riktigt god person som bara hotat komma hem till folk ,öga mot öga..en kanske två gånger bara !...det gör ju dig mycket bättre !...herregud Jocke..stå för att du ballar ur för jämnan istället...just nu har du en period där du Oinkar och Nöffar åt folk...du har haft perioder där du insinuerar att om man är man, och inte är genusgalen som du..så är man en "hen" eller kvinna...du funkar inte..du har säkert fora där din stil går hem...men det är inte ibland allmänbildat,odrogat och vuxet folk...din sort brukar man träffa annorstädes.
Nöff på dig lilla genusnasse! Du har inte en aning om vad för slags "manlighet" jag har, inte med att göra. Jag är fri att ha vilken jag vill, förstår du?
Jag skrev att jag gillade kvinnor, du kallade mig för kvinnohatare, med vilken rätt?
Du anser jag överskattar min roll, du vill underskatta den, jantelag och sura rönnbär.
Och ingen "vill dig illa" skrev du. Ynnkligt! Jag har framträtt med namn i 30 år i media, i utbyte med journalister (DN/SVD), feminister forskare, och träffat/kommunicerat med några av Sveriges mer kända kvinnor, därav två ministrar. Förutom mina artiklar, väl emmottagna. Öppet, allt med mitt namn.
DU är rädd, att debattera, och under ditt nammn. DU äre en ängslig anonym nolla som inte åstadkommit någonting i detta sammanhang. Så länge som du fortsätter fega! Frigör dig, "anarkisten"!
Ja..som sagt...din sort brukar man absolut träffa anorstädes.
Men du har rätt att jag inte har en aning om vilken manlighet du har...har verkligen aldrig sett den formen förr...men jag har helt rätt när jag säger att den inte liknar min,på långa vägar :-)
Frigör dig ?...du menar ge min adress till sådana som dig ? Ni skulle må då :-)
Jocke S#230: Jag är "väldigt fixerad" över att du plötsligt inte vill prata Betyg med mig längre. Det ligger en hund begraven ..
241 Lennart Asp. Förstår att betygsfrågan är ett surt rönnbär för dig. F.ö. är jag inte intresserad av att debattera med dig. Babblar man om att misshandlade människor (män är väl människor?) "kan söka asyl i Saudiarabien", men först efter två veckor försöker undkomma med att "det var ett missförstånd"(!), då han man visat sin halt som debbatör!
Sen ser jag att du tagit på uniformen, eller rustningen. Jag har på "Min sida" som favoritbok just nämnt "Riddare utan rustning", av Aaron Kipnis. En känd amerikansk mansforskare, kollega med Robert Bly och Warren Farell. Den senare har ju förslagits av Obama för att ta fram ett program som belyser mäns och pojkars problematik. Ett försummat ämne, och helt bortkollrat i Sverige, till båda könens nackdel!
Jag rekommenderar verkligen boken! Mycket välskriven och informativ!
Klart slut!
Lennart, om det är du som befinner dig inuti rustningen måste jag komma med en varning! Om du tänker lägga om med ny approach, från att ha haft en tjusig byline med friska kommentarer, till en riddare med mera cervil stil, så än en gång se upp. Medeltida riddare dog just för att de hade rustning. Du behöver ha många fler medhjälpare för att ta dig upp på springaren varje gång du faller. Lennart kom tillbaks, vi vill att du skall överleva på Sourze.
Tack Leif E Ström! Jag ser det som ett löfte att Du hjälper mig att komma upp på hästen igen om jag mot all förmodan skulle bli avkastad av Riddaren Utan Rustning, alias Jocke S! :)
#245 Lennart, det var inget löfte, men fr.o.m. nu är det en försäkran. Men de friska fläktarna får du försöka ordna själv genom gallret. Promise och lycka till.
Uppmuntrad av den ädelmodige Sir Leif E Ström har jag slutligen fattat mod och fällt ner visiret! Nu finns det ingen återvändo längre! Attack! ... Jag noterar att Du min ädle Motståndare, Riddaren utan Rustning, alias Don Quixote, inte längre vill diskutera Betyg! Vadan denna plötsliga tystnad? Du skröt förut med att Du hade mycket högt betyg på Din senast uppdaterade artikel om Statsfeminismen, mer än 4:a i betyg! Till skillnad mot Mig som bara hade 2,5 i betyg på Min sista artikel, "Sagan om den lilla flickan Alzheimer". Om man leker lite Sherlok Holmes ett tag ...Betyg 2,5/2 röster ... Hm, om Jag inte minns fel var det först 4/ 1 röster ... Det är väl inte så att Du har ridit in med Din Käpphäst och betygsatt Min artikel med "Riktigt dålig" =1:a i betyg? ... Svara Mig ärligt Jocke S! ... Är det Du som satte betyg 1 på Min artikel? Ja eller nej? :)
247 Ah, no Sancho Panza...! Don Quixote aqui. Hombre, que stupido! Nunca una persona aqui en sourze, a preguntado tan palabras infantiles! Nunca! Las calificaciones son siempre occultas! Comprendes?
Förstår att visiret glappar. Om du stiger ner från din höga jämställdhäst, (Don Quixotes häst!) och medger att din mening: "misshandlade män kan väl söka asyl i Saudiarabien?" Att detta var både ovanligt korkat, och framför allt en skymf mot alla de män som blir misshandlade, eller åtminstone slagna av sina kvinnliga partners. Men utan att de ofta (en del slår ju tillbaka) vågar försvara sig, och inte ens vågar att anmäla, för risken att själva anklagas och dömas.
Om du medger (och ev inser detta), så skall jag låta nåd gå före rätt!
Men kliv ner från din höga jämställdhäst först! El caballo es el mio! Comprende?
DQ
Hola senor Asplövet, mira aqui!
Tu, creo que eres Sancho Panza? Tu estupido donde esta mi caballo? Y tambien, tu peon, el armamento es el mio, comprende?
No me gusta este! Y comprende Sancho: No es possible puta madre con un traje como este! Comprendes
Don Quixote #248: Non comprende!. Svara Mig ärligt, Jocke S, alias "Don Quixote"! ... Är det Du som satte betyg 1 på Min artikel? Ja eller nej? :)
Asp..gillar din nya militanta framtoning...åka London ? Du är snäll som ställer frågor till en man som numer för dialog med sina alter egon på Sourze...Du kan inte avkräva ärliga svar av en man i det skicket begriper du väl...du driver bara honom längre in i den värld som han nu själv befolkar med egna psudonymer....Hans vrålande har gått från utagerande till andra sidan pannbenet...face it...där han är nu når vi honom inte.
BURNING LONDON! brinnande bilar ... UK RIOTS! träpåkar och järnrör .. Det är för djävligt! Jag rider snabbt fram, slår upp visiret och gör därmed honnör till den brittiska polisens heroiska insats och ... SPOTTAR på dessa bortskämda huliganer! Fy FAN vad jag blir trött på kvinnligt gängvåld och ultravåld! Det är nog dags att jag tar mig själv på allvar och söker asyl i Saudiarabien! Verkar som om dem har lite bättre koll på sina kvinnor där. Lite manligt psykiskt schejkvåld får man väl stå ut med ...
AVIS PUBLIC. Par ordre supérieur tous les habitants de SOURZE du sexe masculin à partir de 12 ans auront à saluer poliment, en se dècouvrant, tous les officiers de l´armée allemande, ainsi que les fonctionnaires ayant rang d´officier. L áttention est surtout appelée aux officiers en auto.
Stockholm, le 10 aout 2011
Mvh Le commandant de la place.
Alla I "Jocke-belackare"! Seriöst? Är det verkligen seriöst att ta Jocke S, alias "Don Quixote", seriöst?(i genusfrågor!) Stockholm 10 Augt 2011.
Aguirre #251: Vous ëtes trop aimable, monsieur Aguirre!
Mvh Le commandant de la place, monsieur Lennart d´Asp.
253 L.Asp "Genom order från högre ort, alla invånare på sourze av manligt kön från tolv år skall hälsa artigt på tysk militär.., bla bla." Vart kommer det in, ett urklipp från nån tysk rustningsfirma? Förstår du fastnat i 1300-talet!
Ah, solch ein Dummkopf, der arme Mann in Eisen!
Et vous ne m´interessez pas du tout, vous comprenez ou non? Votre articles et le certificat sur eux, votre ideés naives, et certain votre attaques sous le ceinture. Comme beaucoup d´essais de chercher des assistans pour mobbing, ca parle vraiment de votre moral très bas! Meme pas je voudrais jeter mon gant a votre visage!
Men du förstår väl din egen svenska åtminstone? Lennart Asp: "...misshandlade män kan väl söka asyl i Saudiarabien". Jag har frågat om du tycker misshandel i familjer är kul, eller bara när/om mannen drabbas. Det kom efter ca 2 veckor ungefär följande svar från Lennart Asp: "Det måste vara något missförstånd att jag försvarat våld". "Missförstånd", var då, internt hos dig? Ta avstånd från våld även mot män, eller inse att du hycklar och är en tendentiös feminist! Och som en okunnig sådan, får du finna dig att bli bemött som en sådan! Tar du avstånd från ditt Saudiarabien flum så kan vi fortsätta. Si non, no me gusta hablar mas contigo, el peon Sancho Panza!
Först hade vi en som tyckte att attentatet i Norge var väl inte så konstigt, "för sånt gör ju norrmännen varje dag mot barn och fruntimmer!" Och här ovan har vi en annan som gör sig lustig över våldet i London: "...Fy FAN vad jag blir trött på kvinnligt gängvåld och ultravåld!...Saudiarabien.." Nyanserat moget seriöst debatterande? Eller kul mobbing mot människor i Oslo och London som får liv och egendom förstörda?

#257:
Annars kan ju misshandlade män söka asyl i Iran, för där har män det mycket bättre än i Sverige. I alla fall enligt Joakim "Daddys blogg" Ramstedt. och så var det frågan debatterande då, anonyme "Jocke S-43": Kom nu med åtminstone ETT enda exempel på den där uppsjön av mansföraktande tv-progarm!!! Innan dess ska du nog inte yttra dig med termer som "seriöst debatterande"...
Jocke..det hjälper inte ett dugg att uttrycka galenskaperna på främmande språk...inte ens latin...Folket i Oslo och London skall vara glada att de slipper militanta feministgäng med scum-manifestet i bakfickan som kastrerar dem ? För det är ju det verkliga samhällsproblemet enligt dig.Du behöver en rejäl kvinna som kramar om dig och förstår dig...arme man :-)// Asp...min franska sparar jag till besöken på Grythyttan...där alla riktiga karlar äter :-)
260 Vill minnas AA kallade sig "icke feminist". Stackars krake, som inte har förstått att även kloka erfarna kvinnor som Doris Lessing har dömt ut dagens feminism som destruktiv! Och att jag inte ens bryr mig om falangen (utan är samhällskritisk, förstå?), precis som Obama (som AA ville skulle "dra bara" typ), som danska jämo och forskare, samt och intelligenta kvinnor i Sverige. Plus män med kramande kvinns, som jag också har haft en del av genom åren.
Utan att vi måste se på båda könens problem, för att lösa båda könens gemensamma problem? Är det så svårt att begripa? Ja antagligen, när man saknar kunskap och mod för att debattera sakligt, för att man blivit totalt hjärtvättad. Men dom glömde efteråt torka dig bak öronen visst. "Infantilanarkism", ho ho!
Apropå, DN:s ledare om Ohlys avgång. "Det feministiska arvet efter Schyman förslösades. Jämställdheten ...bla, bla..." Var det någon som talade om att hon inte räknades, eller om mainstreammedia?
Ingen förordar värre än DN ett införlivande av Schymanfeminismen med en allenarådande statsideologi på området kön, familj osv. Skrämmande, av en tidning som "avskaffade djävulen".
"Schyman - jämställdhet"!? Krossa familjen" skattefusk, och mängder med fadäser, tokigheter och rena regelbrott.
DN, en omogen blaska, skulle väl helst se henne som president! Nu åskar det, klart slut!
Nissan #259: Nissan, för att kvalificera sig till att bli en "seriöst debatterande" person måste man först acceptera alla Jocke S åsikter om "statsfeminismen"! Aldrig hört talas om manlig logik? :)
Aguirre #260: Okej, herr Guds Vrede! Ärligt och öppet på äran och hjältarnas språk då .. Glöm inte att skölja ner skiten med lämplig dryck! :)
Mvh Asps Vrede
Jocke S #256: Vet inte vilken pseudonym jag ska tilltala, Jocke S eller Don Quixote? Men tack för att Du översatte min deklaration till de icke-franskkunniga på Sourze. Men en deklaration riktar sig inte till någon speciell person, inte ens till dig! Lika lita som "Sommar i P1" eller nyheterna på TV/radio och tidningar riktar sig till en speciellt utvald person ...
Aguirres teori (#19) är inte så dum: "...bara en extrem antidemokrat..hans slutsats av bristen på demokrati i Norge var att utrota de som upprätthöll skenet av demokrati..."
Men jag vidhåller nog min monsterteori.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .