Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Krisen i Grekland djupnar för var dag

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Krisen_i_Grekland_djupnar_for_var_dag/Sourze_style.html .
Artikelförfattaren fattar tydligen inte att det korrupta Grekland är ruttet rakt igenom Folket i detta land har GEMENSAMT bestulit varandra under många år. Att de rikaste tagit mest är här dock endast en parantes. Huvudfrågan, som inte tagits upp i artikeln, är vem som ska betala grekernas korrupta samhälle. EU, Sverige, du???
Ja Tomasz...de grekiska bankerna som har tagit det mesta av pengarna har ju innte råd antar jag..enligt dem själva :-)
Kära ARGGUIIIREE! De grekiska (och andra länders ) banker är bara en mycket större tjuv än gemene grek. De har dock alla haft ett finger med i spelet.

Om du hade bemödat dig att läsa vad jag skrivit så är de rikaste grekerna även de som roffat åt sig mest. Men oberoende av detta så har de alla (nästan) varit med om att skapa den grekiska tragediin. En tragedi som jag hoppas att de själva betalar för.

Girighet är en likadan sjukdom som kan drabba oss alla. Enda skillnaden är att de som har möjlighet att roffa åt sig mest gör det också. Därför är det viktigt med lagar och regler som sätter stopp för denna sjukdom. Alltså motsatsen till ditt anarkistiska paradis...
Som min far brukade säga "banker och besninbolag är de största banditerna!" (och min far var allt annat än röd)
Jag hoppas att författaren har grund för "Naturligtvis hotas landet inte av en junta igen." Detta är nämligen det som oroat mig mest från min avlägsna horisont.
Lagar och regler stoppar inga sjukdomar Tomasz...dessutom säger du ju själv att de är de som redan har som snor mest...alltså kommer de också att sätta reglerna,korrupt som där är....Va bra att du tror att anarki är ett paradis...det har jag aldrig trott...däremot så tror jag att girighet kan botas genom att man avskaffar planekonomin i Europa och genomför fri marknad,baserad på fria avtal mellan fria aktörer, sätter man dessutom en gräns på hur mkt. pengar som kan ackumuleras eller ett bäst före datum innan de måste cirkuleras så blir ju girighet inte så lätt...vem sparar en hundring som går ut i december ? Pengar är till för att hålla ekonomin rullande, inte för att koncentrera kapital och makt i enskilda händer.
Dessutom heter sjukdomen Guldsot när en rik drabbas...som af Donner...och det heter Vinberoende när Taube är alkis...o.s.v. ...de besuttna har inte samma diagnoser som vi andra :-)
Ja, Viking: Men vad skall man göra åt det? Tomasz tycks inte heller nöja sig med ett förlåt. Det enda som håller är att landet befrias från euron och utländsk kontroll, så att de kan använda sitt kreditsystem för att sätta sitt folk i arbete. De behöver rensa bort spekulationsskulder ur sitt finanssystem genom bankdelningslagen Glass-Steagall. De behöver skriva ned orättvisa utlandsskulder. Den som kräver att de skall betala alla skulder kommer att skapa en total finanskrasch.
ARguIERRE. Du tycker som vanligt på ett sätt som verkar bra men inte går att förverkliga utan samhällsomformande ingrepp. Men så är du en anarkist med svar på allt. Det går inte att argumentera mot en person som dig. Din dagordning är klar, och mycket av den svävar i det blå. Du påminner om andra som tror på utopier och väntar på en revolution som kan förverkliga dem. Jag tror på här och nu. Och utan lagar och regler så hade många sjukdomar fortsatt att grassera.

Som jag förklarat för dig tidigare så har historien hittills inte visat på att dina tankar är redo att förverkligas, annat än i diktatorisk form.

Inte bara samhället utan hela vårt sätt att fungera håller på att omformas.  I det gamla måste du stödja motsatsen till ditt, mänsklighetens och jordens eget intresse om din "partibroder" gör det.  "Kamp om begränsade resurser."  Det nya är samarbete för oändliga resurser och allas framgång och välstånd.  Se vidare "Motståndet mot verkliga lösningar" #1 [länk] .
Tomasz - Det finns många lättduperade människor i västvärlden som vaggats in i tron att vad som serveras av medierna är i stort sett riktigt med rätt faktabakgrund.
Taxiförare i Bombay förefaller mer insatta i spelet. Maktens boningar (och då menar jag inte enbart den politiska) har full kontroll på medierna och vi serveras färdiga "pajer" som vi skall "diskutera", där faktagrunden är låt säga "filtrerad". - Ja som ett litet exempel så får inte grekerna pension vid 35- 55 utan sedan många år vid 65 års ålder efter 30 års tjänst- hur mycket än tidningarna duperar och ljuger. Antagna regler som gäller idag är 66-67 och 40 års tjänst.


Det smarta sättet att hålla folk passiva och lydiga är att strikt begränsa det spektrum av godtagbara åsikter som blir följden av filtrerad massmedia info.
Genom en mycket livlig debatt inom detta spektrum - även genom extra massmedial uppmuntran med sliskiga artiklar - locka fram de mer kritiska och oliktänkandes åsikter.
Det ger människor en falsk känsla av att de lever i ett fritt tänkande samhälle, där demokratin skulle ge möjligheten att låta dessa fria själar chansen att också styra det politiska livet.

Mina tolkningar av ett citat nedan från den kloke Noam Chomsky - läs gärna hans bok "Skurkstater" !!


The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum - even encourage the more critical and dissident views. That gives people the sense that there’s free thinking going on, while all the time the presuppositions of the system are being reinforced by the limits put on the range of the debate.
- Noam ChomskyThis is what Rockefeller said:

" David Rockefeller admits media collusion with his one world plans: "We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the light of publicity during those years. But now the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supra-national sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries."

"All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order." -David Rockefeller


Ulf Sandmark - Som jag tar upp i artikeln så önskar jag att de inställer betalningarna till bankerna sedan det ju är dom som ligger bakom dagsläget. De har öst pengar på politiker och annat för att kunna trycka nya pengar och sitta med den stora håven när räntorna skall betalas. Mycket talar för att dessa banker är ute efter just en finansiell totalkrasch för att få det där Storbanks-ägaren Rockefeller snackade om ovan.
Bohuslänning. Var är dina källor? Du förkastar massmedia men anger inga källor för ditt tyckande. Kasst.
Officiell pensionsålder i Grekland är 58 år, men statsanställda går givetvis långt tidigare: [länk]

[länk]

Den kloke Chomsky har jag läst utan att övertygas av hans svada. Samma sak med Moores filmer.

Att Grekland inställer betalning till bankerna kommer att ske för eller senare. Det kallas statsbankrutt. Det leder också förmodligen till en ny finanskris.

Kom med fakta om du vill att ngn ska tro på dig, du glade tyckare...
Tomasz - Man gör det allt bra lätt för sig att bara såsom du slänga in en länk från Wikipedia som vem som helst kan skriva "fakta" i.
Varför inte bara tala med några greker och få frågan besvarad - direkt. Detta är ju en av orsakerna grekerna skriker ur sig ilskan mot median, som dillar i folket sådana LÖGNER som du nu far med som sanningar -bara för att du hittat en länk på nätet.
Grekerna är bara kanariefågeln i gruvan - tyvärr kommer bankerna att få sin framlockade kris och därefter är det väldigt viktigt att ha klart för sig att vi i västvärlden måste lära oss att läsa mellan raderna när informationsflödet vill något. - Bara reflektera över detta fenomen som vår gamle George Orwell så tidigt belyste.
Tomasz....varför diskuterar man samhällsproblem om man inte skall försöka lösa dem? Du säger att mina ideer kräver omfattande samhällsreformer...ja...och när slutade människor med sånt? Försök förstå att det är nytt vi måste tänka om vi inte skall dras med dåliga förhållanden och dåliga lösningar om och om igen. Det strider mot hela historien att människor skulle stelna på det eländiga viset.
Ingrepp i ekonomiska system är mer regel än undantag,men du får frossa om allt inte görs ungefär som förr, D etär segt att slänga ifrån sig gamla ideer,folk byter bil mycket enklare än små ideer.
Typiskt att ARGUIIERRERRR också dök upp i denna diskussion. Slösar inte min tid längre på anarkister och bemöter inte galna påståenden i sak.

. Fortsätt ert anarkistiska arbete för det fåtal som orkar lyssna på era konspirationsteorier etc. Själv tror jag på att grekerna har en gemensam skuld i sin olycka. Vissa mer andra mindre. Givetvis med omvärldens goda minne.

Ser också att de enda "fakta" som anarkister kan hänvisa till er sina egna påståenden eller gatans parlament. Allt annat är LÖGNER. Ack ja...
PS. Wikipedias uppgifter går även att finna i NE.

Felet med er anarkister är att ni tror er själva sitta inne med både problemformulering och svar. OCH ATT ALLA SOM INTE TYCKER SOM NI ÄR LÖGNARE!
#11 Kära nån, nu vet jag varken ut eller in, poeten Aabo och Leif E påstår att de flesta journalister på tidningarna (i Sverige) är socialister och miljöpartister, uppemot 70% sympatiserar med MP enligt Leif E.Se inlägg 11 [länk] [länk] se inlägg 2
Tomasz...vem pratar du med ? Du är en arg och obalanserad figur...lugn.Debatt är till för att utbyta åsikter, inte för att leva ut det man för tillfället bär på.Det är bra att du känner....tänk också
Dipp...de flesta journalister är inte journalister...de har bara gått utbildningen...de har inte gjort ett journalistiskt jobb på länge.
#21 Nu har jag tappat räkningen på alla yrkesgrupper och kategorier som A-Gurra har förklarat vara inkompetenta och/eller korrupta. Anställda hos myndigheter, banker, eller inom vården är iaf helt körda. Möjligen är biblotekarier och flugfiskare ännu inte diskvalificerade från att vara rättskaffens medborgare.
nlägg #19 . Just det sa Bill.

Nej, nu ska jag läsa ngt intressant och inte låta mig besväras av alla självutnämnda världsförbättrare...
CMO...klart du tappat räknigen igen, det gör du ju så fort vi passerar siffran 4,vare sig det gäller ekonomi,9/11,eller sex :-)
#25 Mytspridaren nr 1, gillar naturligtvis "citat" påhittade av extremhögern (som väl EAP räknas till) som tilfredställer hans konspirationsknarkande. Här är några bekräfade Rockefeller citat:

"I don't recall that I have said — and I don't think that I really feel — that we need a world government. We need governments of the world that work together and collaborate. But, I can't imagine that there would be any likelihood — or even that it would be desirable — to have a single government elected by the people of the world."

"There have been people—ever since I've had any kind of position in the world—who have accused me of being ruler of the world. I have to say that I think for the large part, I would have to decide to describe them as crack pots. It makes no sense whatsoever, and isn't true, and won't be true, and to raise it as a serious issue seems to me to be irresponsible."
Man kan lugnt konstaera att Greklands ekonomi är körd i botten! De politiker som fuskade in Grekland i Eurosammarbetet skulle egentligen betraktas som grovt kriminella. Men Grekland är en liten och ganska obetydlig ekonomi i de stora sammanhangen - precis som Sverige. Det som bekymrar mig är USA:s bedrövliga ekonomi - det kan slå sönder hela världsekonomin. Om detta händer så kan det gå rent åt helvete med både pensioner och välfärdssystem. T.o.m. kan det leda till att kärringarna kan sluta misshandla sina män, p.g.a.ren desperation. För även kvinnor vill ha en viss levnadsstandrad och en viss trygghet på ålderdomen. Och som vi alla vet är det jobbigt att slåss. Så det stora ekonomiska problemet är inte Grekland, Portugal, Spanien, Italien eller Irland. Det stora problemet är USA - som i dag i stort sett ägs av Kina. Det skall bli intressant att se vad det här kaoset utmynnar i.
Det är för övrigt intressant att se hur världens största demokrati handskas med sina ekonomiska problem. Där sitter republikanerna på sina feta arslen och låter nationen gå i kras, samtidigt som man tror sig ha råd att föra två kostsamma krig på främmande kontinenter. Den som iscensatte hela fiaskot var George W Bush. en männsiska som har skadat USA mer än hela den samlade "terroriströrelse" som man nu har jagat i mer än tio år. Ställ fanskapet inför rätta för tortyrbrott och brott mot mänskliga rättigheter! Att det var en av CMO:s idoler hjälps inte.
Nånting måste ju få folk att omvärdera något här....Vi anses ju ha valt de klokaste och främsta till ledare och bankväsende skulle dessa som druckna sjömän sätta oss i ekonomisk knipa? I så fall borde vi ju omvärdera processen...vi kan ju inte skylla på konkurrens...för den sägs ju vara bra...vi kan ju inte skylla på parlamentarismen.....för den sägs ju vara bra och demokratisk...skall vi kanske skylla på oss själva? Spännande tider :-)
Det är en bra fråga Aguirre. Fråga Jocke S-43 så svarar han att felet ligger hos GunnarL. Men visst kan man bli lite frustrerad. Var finns fundamentet till den marknadsekonomi som vi bekänner oss åt? Det är nog dags att börja fundera - tyvärr ser jag just nu min pension försvinna med hisnande hastighet. Men jag bryr mig egentligen inte så mycket. Jag är smålänning och vet hur man odlar potatis på mager jord - så jag lär väl överleva ungefär så länge som jag vill.
GunnarL #27 [länk] , som du skriver, USA:s bedrövliga ekonomi kan slå sönder hela världsekonomin, och därmed alla våra nuvarande system.  Innan detta händer kan inte något bättre byggas upp, för alla håller som i en tröstnapp i vårt existerande system.  När det händer så slutar vi förhoppningsvis att sabotera för varandra - du var inne på det med att kärringarna kanske t.o.m. slutade misshandla sina män.  Som Jens Jerndal också skriver i "Paradigm Pulse -- Sensing the Surge of Change" (2010) s. 154, det nya paradigmet baseras inte på konkurrens utan på en anda av samarbete.  Medan det nuvarande polariserar alla frågor.  Två sidor innan skriver han att det nya helhetsseendet förstår att den konfliktskapande sidväljande livsattityden är falsk, negativ och skadlig för alla inblandade.  Att det inte finns någon reell brist på planeten, att denna uppfattning om brist baseras på okunnighet och ogrundad rädsla, att alla konflikter orsakar slöseri och skada, på tillgångar, tid och känslor.  Han och många med honom förstår dock det jag skrev först, att det nuvarande synsättet måste köras i botten innan dess proponenter ger upp.  Sedan kan vi bygga en fantastisk värld.  I övergången kommer dock många att gå under, det är ofrånkomligt och beror på att det nuvarande synsättet inte kan genomföra en mjuk övergång till ett mer hållbart synsätt.  Det är slut, och måste få visa det...
För kommentar i annan tråd googlade jag "sanningsextremist" och fann tack vare det detta jag själv skrivit:  Lösningen på 9/11 är att dess medel är det man inte vill att vi ska upptäcka.  D.v.s. det nya överflödsparadigmet.   ("Svaret ligger i frågan! -->> MOTIVET!!!" [länk] ).  Och även "New York Times September 22, 1940:  "Nikola Tesla, one of the truly great inventors who celebrated his eighty-fourth birthday on July 20, tells the writer that he stands ready to divulge to the United States Government the secret of his "teleforce," with which, he said, airplane motors would be melted at a distance of 250 miles, so that an invisible Chinese Wall of Defense would be built around the country against any attempted attack by an enemy air force, no matter how large.    This "teleforce," he said, is based on an entirely new principle of physics that "no one has ever dreamed about." different from the principle embodied in his inventions relating to the transmission of electrical power from a distance" [Min fetstil.]"  [länk] .  Tesla är en mycket tidig representant för överflödesparadigmet, där vi samarbetar.
#28 GunnarL bara för att jag tar avstånd från felaktiga och orättvisa påhopp mot någon innebär det inte att de är mina "idoler". Det gäller varken George Bush, USA, Israel eller något annat populärt hat-objekt. Jag skulle med nöje försvara dig mot orättvisa påhopp om så behövdes, även om du långt ifrån är min idol, och jag tror att du kanske skulle göra samma sak för mig. Dessutom måste ju någon våga försvara de "impopulära" för att det ska bli någon debatt...
CMO #33 har rätt i att någon måste representera de impopulära för att det ska bli någon debatt.
#34 Ja så är det ju även om det är synd att de som försvara antisemitism och konspirationsteorier inte klarar av en "normal" debatt av andra skäl. Men det ligger väl i sakens natur...
Jag har nog försvarat de flesta här, och även kritiserat... med det rättspatos jag tycker mig ha. Men det är väl därför ingen här har försvarat mig...
Och faktum är att jag har uttalat sympati för Busch:s ställning, han hade en j---a otur (om han nu inte var skyldig), men ej för hans person. Och nu är det Obama som kan bli pank den 2:de aug! Du har väl bullat upp CMO?
CMO #35, ja du, helt rätt.  Ni som försvarar maktens konspirationsteorier klarar inte en normal debatt, och jag får tacka så mycket för att du ställer upp och illustrerar detta.  Utan din insats hade det varit svårare att visa.
#36 Jag minns att jag försvarade dig "Jocke". På den tiden du var försvarbar....
#31 [länk] forts.  Vad vi har emot oss:  "Paradigm Pulse -- Sensing the Surge of Change" (2010) s. 172-173:

"To Sum Up:

Permanent war, together with absolute control of all material resources and of all inhabitants of the planet, is the unassuming goal of the policies promoted by the present clique in power “behind the curtain”, not to be confused with any political party, or even with any individual politician, president or not.  The real power is occult and difficult to define, and never publicly proclaimed, but by its deeds it shall be known.

Today a five-headed awe-inspiring Monster called ABOPA is terrorizing the world and exerting a dominant influence over most of human needs and activities.
These are the Monster’s heads:
  1. The Armament industry and the military power that blocks peace and true progress)

  2. The Banking industry that controls money supply and interest rates, and encourages indebtedness)

  3. The Oil industry that controls energy supply as well as means and cost of transportation

  4. The Pharmaceutical industry that controls medicine and health care.

  5. The Alimentation (food) industry including the global agro-business that controls access to and the quality of a steadily increasing percentage of the world’s food supply.
If we do not urgently do something drastic, those of us who survive will end up as mindless robots in a world of permanent war and destruction"
39 Jag minns också, mot Lars Nilsson, när han blandade ihop mig med ARHO. Men sedan ångrade du dig strax efter. Hmmm Det tror jag i o f s att Lars N också gjorde.
Jag har försvarat dig också CMO. Varför? För att du var försvarslös! Jaja, du behöver inte känna dig sån, det KAN drabba oss alla!
Aguirre #29 [länk] :
  • Nånting måste ju få folk att omvärdera något här....Vi anses ju ha valt de klokaste och främsta till ledare och bankväsende skulle dessa som druckna sjömän sätta oss i ekonomisk knipa? I så fall borde vi ju omvärdera processen...vi kan ju inte skylla på konkurrens...för den sägs ju vara bra...vi kan ju inte skylla på parlamentarismen.....för den sägs ju vara bra och demokratisk...skall vi kanske skylla på oss själva? Spännande tider :-)
Se hit:  [länk] :
  1. Som Enron-skandalen i USA visade så hjälper det inte med Crème de la Crème av finanselit med högsta betyg från bästa handelshögskolor.  Skandalen gick hela vägen in i ovala rummet i Vita Huset, med George W. Bush, Dick Cheney, Paul O'Neill, Harvey Pitt, Colin Powell, Gray Davis, Arnold Schwarzenegger, Bill Clinton, Rubert Murdoch (mediemagnaten!) och Summer Redstone.  Jag berörde detta i "Perspektiv, loopar och stupiditet", 2008-12-07 [länk] .  "Den finansiella kollapsen var tydlig redan 2001, då Enron imploderade i USA."  Den nuvarande kraschen har fler orsaker än de senaste krigen.
_
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .