Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Genusvetenskap behövs: Replik till "Genusvetenskapens fall"

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Genusvetenskap_behovs__Replik_till__Genusvetenskapens_fall/Sourze_style.html .
Hehe, jag tror du får läsa på litegrann. Ett tips kan ju vara att börja med att se dokumentären Hjernevask. Det finns en del i dokumentären som beskriver det fallet du pratar om. Kön handlar inte bara om "vad du har i skrevet" som du beskriver det utan väldigt mycket om testosteron och östrogen-nivåer under graviditeten. Därför föds ibland kvinnor som känner sig som män och vice versa. Sedan kan jag väl bara konstatera att jag aldrig påstått att det "är biologi" och definitivt inte att genusforskning är det. Genusforskning grundar sig ju i hypotesen att könet är en social konstruktion, något som man med vetenskap kan avvisa. Sedan är det ingen som har sagt att de sociala strukturerna inte spelar någon roll. Biologi är dock en viktig faktor och kvinnor och män tänker olika på grund av sitt biologiska kön. Därför måste genusforskningen omvärdera sin grundhypotes om den ska kunna fortsätta existera under några som helst trovärdiga former.
Fnys, det heter "de" och inte "dem" i personliga pronomen nominativ, första personen pluralis. Nilsson uppvisar ett utbrett oskick som möjligen kan bero på sociala påverkan, eller lite tillspetsat, "hjernevask" på norska.
Det allvarligaste problemet med svensk s.k. "genusvetenskap" är att den är politiskt feministvinklad, och därmed fullständigt ovetenskaplig! Detta stödjer riksdag, allians och regeringen Reinfeldt med hundratals miljoner! Och indirekt det försoffade svenska folket. Helfnoskigt!
Thomas L - finns det någon vetenskap som är vetenskap - i meningen att den någon form av sanning i sin helhet ? [länk]
Joseph Boberg inlägg 4. Med dina kriterier så kan man lika gärna lägga ner all forskning och vetenskap.
Därför behöver etablissemangsvetenskapen erkänna fjärrskåderiets realitet under 2011

"Why Mainstream Science Needs to Recognize the Reality of Remote Viewing in 2011"

http://farsight.org/DirectorLetter_to_Mainstream_Science.html  [länk]

Baserat på fjärrskåderi har The Farsight Institute sett att om inte en omfattande förståelse för fjärrskåderi har spritts senast den 31 december 2011 så är vi i dag så förberedda som vi någonsin kommer att bli för det som komma skall.

Medan om en sådan förståelse sprids bland miljoner och miljarder så kommer mänskligheten att genomgå en monumental transformation under 2012.
Ang. Josef och Tomas dialog ovan så har jag själv redan tillfört att vetenskap behöver omdefinieras, se vidare tråden "Rigiditet om verklighet"  http://www.sourze.se/forum/thread/10759371/page11#post10770853  [länk] som i sin tur citerar mig själv från "Motvind för vindkraften" tråden.  (Nedan är en borttappad bokstav ur slutet av ett ord tillagd):

Från privat korrespondens, tidigare citerad på Sourze:
"Vetenskap behöver omdefinieras.
I dag är det en gate-keeper verksamhet.
Kom efter mailet nedan ihåg en konversation jag hade med Abdel-Masih Wazir om detta, jag ritade under samtalet en skiss han instämde i och bidrog till, en box där de yttersta väggarna och hörnen bärs upp men också avgränsas av professorerna som har sina olika fack och hela identiteter knutna till sin -- faktiskt gate-keeper verksamhet.  På skissen stod det något annat.  Men deras identitet hotas om taket rycks upp ovanför dem.  Då går de från mycket upphöjd till "ingen" på nolltid.  Så de försvarar sin position genom att försvara takets höjd.
TPTB kan mycket väl tillåta en annan professor att etablera sig strax ovanför den förra professorn, rycka undan hans tak.  Huvudsaken för TPTB är att det är någon som försvarar sin position genom att försvara takets höjd.  Så att det inte rycks av utan något ovanför som avgränsar.  Interna revirstrider bland underhuggarna/smådjävlarna är inte av betydelse..."
  - Leif Erlingsson 2011-11-28 10:34 [länk] i tråden "Motvind för vindkraften".

Och ur samma korrespondens:
"Vetenskapen erkänner ju själv att den inte handlar om all kunskap, utan enbart den kunskap som kan nås med en viss metod.  D.v.s. vetenskap enligt vetenskapsetablissemanget handlar inte om att förstå så mycket som möjligt av vår verklighet, utan den är ett spel med vissa regler, med oklart syfte.  Som jag skrev till den jag brevväxlade med, "För mig - som för dig - handlar det om ett sökande, att finna vad som är sant.  Vi kan plocka ut guldkornen ur en hög av skräp.   [N.N.] kräver att inget annat än det vackraste och största guldkornet presenteras honom "på ett fat", utan övrig utsmyckning.  Och han kommer ändå att göra allt i hans makt att förneka att det verkligen är ett guldkorn.  Jesus och även de tidigare profeterna (i dag kallas deras verksamhet fjärrskåderi, de är fjärrskådare) hade en hel del inte så trevliga saker att säga om sånt..."  Jag hade tidigare i korrespondensen även påmint om Hypertabuet - att endast "det logiska" = det som redan är kompatibelt med rådande paradigm, "kan vara sant".  Och att man inte kan se sitt eget tankefängelses murar.  För ett "tankefängelse" där du skulle se murarna vore inget tankefängelse, för då skulle du genast tänka dig utanför dem."
  - Leif Erlingsson 2011-11-28 11:26 [länk] i samma tråd som ovan.
Ingen tycks vilja betala mig 1.6 miljoner per år för det jag gör...  M.a.a. din tredje länk, den om den s.k. fria forskningen.  Undrar varför?  :)
Kvinnor och män tänker olika pga sitt biologiska kön?
Det finns exempel, många tror jag, på män och kvinnor som tänker lika.
I en värld där fokus ligger på olikheter blir dessa människor avvikande, onormala.
Har de, både män och kvinnor, som fokuserar på olikheterna en agenda?
Vad är det som gör en man till man och kvinna till kvinna? Förutom det som finns i skrevet, eller i hormonnivåer, eller andra biologiska kriterier.
Alla jämförelser mellan män och kvinnor måste utgå från en föreställning om vad det är att vara kvinna/man - en sorts normalitet.
Vilka faktorer är relevanta, vad kan man bortse ifrån?
Är de kvinnor som tänker som män inte kvinnor? Är de män som tänker som kvinnor inte män? Hur tänker män egentligen? Och hur tänker kvinnor?
Kan du tipsa om någon forskningsrapport kring detta?
Varför är det så svårt i den här debatten att inse att vi alla är MÄNNISKOR och att varje människa är en INDIVID. En individ som i många avseenden är olika, vill olika och tänker olika, jämfört med andra individer.
Genomsnittsskillnader mellan kvinnor och män (om det nu går att räkna fram sådana) är mindre än mellan olika individer av samma kön. Det är i alla fall min erfarenhet och övertygelse.
En skillnad som inte går att bortse ifrån,och som vi skall vara tacksamma för,är det faktum att kvinnor kan bära fram barn! - Hade det varit tvärtom,då hade inte många barn blivit födda! - Aldrig,antagligen mer än ett i varje familj i alla fall! - Tål att tänka på! -
Staffan Nilsson borde - till att börja med - läsa på vad "genusvetenskap" är för någonting. Artikeln är ett totalt magplask, en solklar etta i betyg.
Här nedan finns att ladda ner gratis, boken "Sex feministiska myter" av Pär Ström. Kapitel 1 handlar just om en av genusvetenskapens och riksdagens (även alliansens) käpphästar, att "kön är en social konstruktion". Och än värre, att genom en arme av genuspedagoger våra ungdomar skall TVINGAS till att överge "förlegade könsroller"!
Boken visar med länkar på vetenskaplig forskning som just redogör för skillnader mellan kvinnor och män.
Annars kan ju Staffan N m.fl. kolla på Nobelfesten i kväll!
De generella skillnaderna mellan könen, oavsett storlek har, på gott och ont skapat könsroller i livets teater, där huvudrollerna i de mest kända pjäserna (som Nobelfester eller t.ex. konståknings-VM) struntar blankt i "förlegade könsroller".
(Sex feministiska myter) [länk]
16 Per W är mindre duktig på att hålla sig till sakfrågan. Av diverse skäl, lojaliteten med social konstruktion kanske?

Det är förvånande - och lite komiskt - att de som oroas av genusforskning inte presenterar den könsrollsordning de förordar.
Är det den i Sudiarabien?

Genusforskning undersöker våra tankar, föreställningar om kön.

Att förändra (eller konservera) könsroller sker inte i forskningen utan med opinionsbildning och politiska beslut.

Cordelia Fine har skrivit två roliga och insiktsfulla böcker som jag varmt rekommenderar som skön julläsning: Delusions of Gender. The Real Science Behind Sex Differences och Delusions of Gender. How Our Minds, Society, and Neurosexism Create Difference. Kostar tillsammans lite drygt 200 kr vid nätköp.18 det är väl mer tragiskt än komiskt att Staffan Roger inte orkar läsa innatill, min länk i nr 15! Men här följer lite:
1)The essential difference, the truth about the male and the female brain, Simon Baron Cohen, 2003
2)His brain, her brain, Scientific American, maj 2005
3)Varför är vi olika? Kvinna och man, svart och vit, kropp och själ, Professorn i genetik, Arne Münzing
4)Biological limits of gender construction, American soxciogical review, vol 65, no 3 sid 443-457
5)Fetal testosterone predicts sexually different childhood behavior in boys and girls, Psycological science
6)Könet sitter i hjärnan, Annika Dahlström
Osv, osv
Att man kan skriva roligt om kön är en sak, seriositet en helt annan!
Det oroande med svensk genusvetenskap är att den är politisk och icke könsneutral. Således motsatt vetenskap, och en upprepning av tidigare politiserade och intoleranta perioder inom påstådd forskning/vetenskap!
Cordelia Fines båda fina böcker är från i år och granskar kritiskt de tankar och föreställningar som presenteras i bland annat Jocke-sourzials rekommenderade titlar.
Hon gör det på ett roligt och insiktsfullt vis.
Missa inte den julläsningen!
En varning: Fines arbeten är inget för den som redan sett ljuset; bara för den som intar en kritisk hållning, dvs hyllar ett vetenskapligt förhållningssätt.
Jag tyckte att programmet hjernevask som man blev tipsad om var super intressant och intresseväckande och det var ju intressant att den norska politiken förändrades av denna programserie?
21 Så verkar vara fallet, att Norge tog lärdom bl.a. av hur norska genusforskare uppträdde i programserien. Det står mer om detta, i den tidning som tagit upp ämnet, Östgöta korrespondensen. Den enda som hittills(?) föreslagit att även Sverige skall lägga ner genusforskningen, eftersom den bl.a. ovetenskapligt utgår från förutfattade och svartvita uppfattningar om "kön som en social konstruktion", och "könsmaktsordningen där kvinnan påstås varra underställd mannen." Läs här:
[länk]
Nu har jag aldrig sett en naken kvinna, men jag tror att män och kvinnor är precis lika.................eller finns det skillnader?
#23) Nu finns det inte nakna kvinnor, de föds nämligen med kläder på, vete fan hur det går till, men ändå. Nakna kvinnor är en abstraktion av arga
gubbar med snuskig fantasi. Skämms på dig!!
Kritiserar man feminism eller genusvetenskap eller den totalvinklade svenska genusvetenskapen så stämplas man som "antifeminist", "kvinnohatare" osv. (Gäller även kvinnliga antifeminisgter?) Att ens kritisera den vidriga fascistoida manssyn, som den sinnesförvirrade mörderskan (försökte) Solanas förordade, nu förts upp på teater i Stockholm under medias hyllning, ja då är det visst än värre för mediafeministerna!
Här ett uttlande från Susan Aloski, prisbelönt författarinnna, mot Pär Ström och andra vilka haft mage att kritisera SCUM-pjäsen, den som bl.a. manliga masochister på DN applåderat.
Susan Aloski: ”Mest humorbefriade är ”moderatmännen” som blev så uppretade över detta teatrala litterära mordhot mot män att de själva verkade vara i stånd att mordhota i verkliga livet. Per Ström, Sveriges största tönt-antifeminist tuggade fradga i teve. Avslöjade sig begripa mindre än en apa om litteratur och teater. [...] Motståndsfjantarna sa sig reagera mot själva våldet i ”SCUM-manifestet”, inte mot att det riktas mot män. Logiskt, annars skulle de väl också protesterat mot annat våld riktat mot män (krig, gatuvåld). Breiviks sinnessjuka manifest, var höll M-fanbärarna och Mr. Töntström hus?”

rättelse 25: "eller den totalvinklade svenska jämställdhetsdebatten" skall det vara.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .