Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Våra sinnen går att programmera in

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Vara_sinnen_gar_att_programmera_in/Sourze_style.html .
Våra sinnen går att programmera in som Jan Brunnegård konstaterade för en tid sedan (2012-07-16 00:14 #162 på planket,  [länk] ).  Och inte bara våra sinnen, även våra DNA är programmerbara genom inte minst musik.  Vacker musik befrämjar tillväxt och utveckling, medan disharmonisk musik skapar död och ohälsa.  Samma med de näringsämnen växter, djur och människor tar in.  Ryska forskare har dessutom funnit att när vi är mycket avslappnade så kan våra DNA öppna upp magnetiserade kommunikationslänkar genom vakuumet, s.k. maskhål, som bortom tid och rum leder till helt andra delar av universum.  Det är gruppen kring den ryske biofysikern och molekylärbiologen Pjotr Garjajev som har kommit till dessa och fler resultat:  "Living chromosomes function just like solitonic/holographic computers using the endogenous DNA laser radiation."  Det lär vara det så kallade "skräp DNA" som är ansvarigt för dessa förmågor, vilket väl inte minst stöds av att folk brukar kalla denna typ av förmågor för "skräp-vetenskap" o.s.v..

Skämt åsido, för det sista med skräp-vetenskap var förstås en girling, men det är riktigt att det lär vara de c:a 90% av vår DNA som vi inte förut riktigt har aktiverat som potentiellt gör oss till galaktiska medborgare i full kontakt med kosmos.  Om detta kosmos sedan är inom oss eller utom oss är en senare fråga, för oavsett så har vi väldigt mycket att lära av att öppna upp.  Det kan för övrigt vara både inom och utom oss samtidigt, om det är i högre dimensioner, eftersom en högre dimension när den projiceras på en lägre blir "utfläkt".  Ta som enkelt exempel bara en vanlig ingenjörsritning på ett papper som blir utfläkt på större yta än det verkliga tredimensionella föremålet när den är i fullskala.  Fick lära mig rita sådana i tekniskt gymnasium på 70-talet.

Eftersom vi har dessa inbyggda förmågor, som vårt samhälle undertrycker - inte minst religionen säger ju att vi bara får lov att ha dessa kontakter via kyrkans auktoriteter, så är det förresten inte så svårt att tänka sig varifrån sädescirklar, änglar & demoner, nu ufos & aliens, kommer.  Det är förstås vi själva och vår galaktiska familj (inre eller yttre eller samma sak kvittar!) som försöker aktivera oss, väcka oss ur vår dvala!

Vidareläsning, Googla "The human DNA is a biological Internet[länk]
http://www.google.com/search?q=%22The+human+DNA+is+a+biological+Internet%22

Det som fortfarande håller oss "på mattan" är alltså att disharmonisk miljö, föda, musik, elektromagnetisk miljö (WiFi, 3G, 4G, 5G, radioaktiv strålning o.s.v, o.s.v.), disharmoniska budskap (radio, TV, tidningar) o.s.v. kan avhålla oss från att aktivera vår inneboende förmåga.  Även manipulation via att "någon annan ska frälsa oss", om det sedan är Reinfeldt, Obama, Kristus eller Muhammed kan kvitta.  Allt detta tar ifrån oss tron att vi kan själva.  Och detta är förödande.  Jag är själv fortfarande så påverkad av denna livslånga programmering att jag själv i hela mitt vuxna liv bara upplevt ett enda kort ögonblick av verklig kosmisk kontakt.  Det var sommaren 1988.  Det är en annan, 15-årig, historia.

Den holistiska detektiven,
Leif Erlingsson
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .