Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden USA gav 20 miljarder till Talibanerna?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/USA_gav_20_miljarder_till_Talibanerna/Sourze_style.html .
Ajja bajja Sådana konspirationsteorier är tabu att diskutera... fy skämms...
Gav dom inte mer ? ...Märkligt...först finansierar och utbildar Usa Saddam och Talibanerna och al-Qaeda...och sen börjar de bekämpa dem ? Det är ju paradoxalt ? Den enda som tjänar på bägge fallen...stödja eller bekämpa, är ju Defens Contractors som det heter i amerikansk budgetdebatt...skulle det militärindustriella komplexet vara så krasst vinstinriktade ? :-)
Lite att tänka på... "King David Hotel" "USS Liberty" Bali 2002 2005 "Madrid 3/11" "London 7/7" 9/11 ... [länk]
Fundering:  Är sionism och Israel + USA ett verktyg det militärindustriella komplexet?  Är det därför detta komplexs och Israels brott mot mänskligheten ej får beivras?
En av länkarna föreslår gaskammaren som lämpligt straff för de fåtal individer långt ovanför folk som USAs president som i 60 år har bedragit mänskligheten med detta propagandaverktyg...  [länk]
Vi är alla skyldiga till det norska terrordådet på 65-årsdagen av Irguns terrorattack i Jerusalem genom att vi varit alltför rumsrena för att avslöja de verkliga terroristerna.  Media är naturligtvis djupt skyldiga till det norska terrordådet genom att i nästan 10 år falskeligen ha utpekat muslimer som skyldiga till 9/11 men samtidigt stoppat seriös diskussion med olika former av förnedring.  De enstaka kritiska dokumentärer som ändå sänts har om de alls följts upp följts upp genom att bortförklara och förnedra.  Den norska terroristen trodde ju på alla lögnerna - de vi inte avslöjat annat än i bloggar och webbsiter som offentligt förnedras.

Se även [länk]
Det var en vårdag på Medborgarplatsen på söder när katalysatorn till mitt eget genombrott av rumsrenhetstabuet kring sionism gavs mig av Lasse Wilhelson.  Vi var båda tidiga till en solidaritetsdemonstration, då han i samtal med mig sådde ett litet frö av tvivel på det jag förut trodde angående faran med sionismen.  Jag har tidigare nämnt detta i tråden "Glöm inte förintelsens offer", [länk] .
Men tyvärr, ""Fakta tränger sällan in mot våra övertygelser"[länk] .
Leif...Jag har också gjort kraftfulla försök att tänka positivt..leva i "Happydale" under "The Perfect Storm" :-)...de sista åren har jag inte mäktat med det...Det som skrämmer mig mest är inte alla konstiga skenmotsättningar och ekonomiska finter och storpolitiska bedrägerier...de har jag alltid sett...människor som inte förstår sin samtid har jag också sett...det som skrämmer mig mest är att det hela tycks vara så enkelt...USA:s-EU:s produktionsapparat konkurreras effektivt ut av Kinesisk/Asiatisk...Investmentkapitalet som inte känner några gränser väljer f.n. att investera i Kina/Asien....Obalansen hotar nu totalt den västerländska eliten...efter lite kris och gula faran snack i väst så kommer de att "lösa" problemet med för stor produktionsapparat som vanligt..Vi har WW3...Jag försöker hitta faktorer som visar mig att detta inte är möjligt...men jag ser inga alls...inte nån enskild händelse...rörelse...eller kombination..som kan stoppa detta.Nån global vapenvägran kommer inte att inträffa denna gången heller...Jag tror krigspropagandan rullar igång på allvar under nästa år. Säg emot mig för Guds skull.
Mönstret för vad oliktänkarna har att göra gav Mark Twain för över 100 år sedan [länk] .  De hukande horderna illustreras på länken.  Kan tyvärr ej säga emot, Aguirre.
Förlåt...  Gammal felräkning...  För 95 år sedan, nu.  Året före WW I.
Fast "för över 100 år sedan" var rätt ändå, vid återkoll...  "Mönstret för vad oliktänkarna har att göra sattes under 1800-talets sista år.  För över hundra år sedan slog Mark Twain larm, chockad av den chauvinistiska reaktionen på boxarupproret i Kina och USA:s ockupation av Filippinerna.  Imperialismen var problemet.  Den måste bekämpas.  Resultatet blev ett jättemöte i Chicago 1899 för att stifta USA:s anti-imperialistiska förbund, vars medlemstal växte till en halv miljon på två år.  Till grundarna hörde Mark Twain och T.W. Higginson, som hade anfört det första regementet av svarta som sattes upp under inbördeskriget.  Twain och Higgison drabbade samman med L.E. Wright, Filippinernas andre generalguvernör.  Han hade en gång kämpat för sydstaterna och behövde ingen utbildning i hur filipinos skulle behandlas." [länk] .  Men artikeln i Harper’s Magazine var förstås från 1916, 95 år sedan.  Och den är lika aktuell i dag.  Tyvärr.
anonymt inlägg #8 Det här blev ju helt plötsligt en jäkla tung sommarmorgon.

Men visst finns det lösningar. Du får låsa in älgstudsaren, resa Dig från detta blygsamma forum och ge Dig ut och upplysa massorna. "I have seen the promised land....I have a dream!"

Fast...vid närmare eftertanke skall Du kanske inte lås in bössan i kasunen utan ha den på armlängds avstånd.
Mats....When the going gets tough the tough gets going :-) Tyvärr är jag allvarlig här i frågan om krigspropagandans start under kommande år...jag tror det blir så...du får inte tro att jag bara har mina funderingar på Sourze...jag är en ganska aktiv varelse...det är därför jag är anonym bl.a. jag vill inte att mina fria tankar här skall kollidera med annan troligen dagligt viktigare verksamhet...i den mån jag är viktig överhuvudtaget...men det måste man tro sig vara.. om nåt skall vara meningsfullt. (Artikeln om A är klar i huvet nu...jag skall försöka ta mig nån timme att banka ned den )
Leif...usch...Twains skriverier är ju helt dagsaktuella....100 år är inget i mänsklighetens långsamma utveckling.
[länk] Aguirre #13:  - Vis av erfarenhet så kommenterar jag att du nog måste förklara uttrycket "When the going gets tough the tough gets going" för Mats (men inte för mig).

[länk] Aguirre #14:  - Så sant.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .