Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Stalker tröttar o nöter

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Stalker_trottar_o_noter/Sourze_style.html .
Jag är sedan en tid utsatt för en STALKER som jagar mig på olika sätt med nattliga ringningar, fåniga mejl,dum post osv.så jag tar en vinterferie från Sourze. STALKERN hänvisar då o då till vad som stått i S. Sådant suger o tröttar ut. Jag har flera andra medier där jag kan öva mina skrivfärdigheter.Inbjuden att medverka i en konsumenttidning.
Va? Är det sant? Vilka dårar det finns. Du är en av skälen till att jag då och då fortfarande går in på Sourze. En förnuftets röst (en av de få) försvinner.
Ja där ser du Jan Brunnegård, kommunister är hopplöst släkte som inte tål att höra sanningen och allra minst om deras vandel! Så Asp och finne får man tycka synd om, vilket jag gör, när man har förstått att de fick med sig så lite i kappsäcken av sunt förnuft när de flyttade hemifrån.
2 Per W. Tacksamt att klanka på majoriteten här, men utan att själv ha haft förmågan eller viljan att berika och utveckla sourze?
Betraktar man sourze som en gratisrestaurang, borde man avstå från att klaga på menyn!
1/ Fruktansvärt tråkigt Janne B! De efterföljande kommentarerna (exkl. Per W) visar ju vilka typer som skriver här nu för tiden så Du missar ju inget väsentligt. Ha det bra Janne!
Som sagt: "Tacksamt att klanka på majoriteten här, men utan att själv ha haft förmågan eller viljan att berika och utveckla sourze?
Betraktar man sourze som en gratisrestaurang, borde man avstå från att klaga på menyn!"
Om det Janne B skriver är sant är det förstås tråkigt, men det här kom bara lite väl lägligt i samband med att han blivit bortgjord på Sourze.  Se vidare t.ex.  [länk]   eller kommentarsöversikten  [länk] ,  läs den senare från 2012-11-02 15:06 och nedåt/bakåt med fokus på mina inlägg.
Janne B, Kanske tryggare att fightas här på sourze bland trogna antagonister?
Än att lämna, och först då ihågkommas av "absent friends"?
Har du f.ö. kollat med polisen?
#6 GunnarL vem du nu är som sätter dig till doms över vi stackare som inte har något väsentligt att skriva om. Säkert har herrn bra förslag att tipsa om och åtminstone jag. väntar i spänd förväntan på vilken meny du ska presentera för oss.
#6 Gunnar L är en stackars besserwisser som inte ens begriper att "debatt" betyder flera viljor och idéer som rasslar mot varandra i godan ro, likt småstenarna vattenbrynet.

Så hans snara försvinnande ska vi applådera i stället för att sörja. :-)

Och Brunne ska inte ta personförföljelse personligt (!) utan puttra på som vanligt och visa vem stalkaren stungit haver.

Min stalkare, på annat forum, tyckte säkert att han vann när jag blev avstängd p.g.a. alltför vassa svar. Jag tyckte alla förlorade när en röst i kören tystnade.
#7 Jodå, både GunnarL och jag har varit väldigt aktiva på Sourze från början (2001-2002), men efterhand som forumet invaderats av antisemiter, feministfobiker, fjärrskådare, konspirationsteoretiker + diverse andra haverister har vi nog slutats hoppas på att vettiga diksussioner kan föras här.
En vettig diskussion intages genom betraktarens öga - dvs alla orkar inte bära den politiskt korrekta fanan.

Jag säger inte mera ty jag har läst väldigt lite av båda herrarna.
Janne vart tog du vägen? gråt inte, utan kom igen nu det är ju din dag idag.
12 Per W
"Kollektivt peronangrepp med hjälp av semantiska förvrängningar" kan man väl kalla detta inlägg från Per W för?

"...men efterhand som forumet invaderats av antisemiter, feministfobiker, fjärrskådare, konspirationsteoretiker + diverse andra haverister..."

Per W saknar dessutom både argument, och än värre, demokratisk sinne för att inse att kritik mot Israel, svensk könspolitik och intresse för andliga frågor och alternativa förklaringar bör få diskuteras.

Visst har det blivit för mycket av en del ibland, erkännes, och nog omöjligt att hindra.
Men det lyckligtvis lilla som Per W själv åstadkommit här på sourze väger väl i viss mån upp detta!?
Hört talas om "Besserwisser Forum"?  Inte jag heller, men så här skulle det fungera:

Besserwisser Forum
Här övertrumfas det bibliska att tro utan att veta, med att veta i strid med andras dokumetation.
Här är andras dokumentation bara undermålig kvalité, medan att stå över varje undersökning är högsta kvalité!

Tur att Sourze inte är ett sådant forum.
#16 Leif Erlingsson jag tycker vi är som en enda stor familj, med en del olydiga ungar som behöver hyfsas till, annars är det idel solsken som lyser över oss.
Jag har en Stalker som tröttar o nöter.  Kallas FRA.  Sparar allt jag skriver.  [länk] .  Ja, allt du skriver, också.  (Är det därför du inte vågar ifrågasätta något?  Fegis!)
Du håller på att bli rätt sjuk, för det är första gången tror jag som du kallar mig eller annan här för Fegis.Det är också rätt sjukt att spara allt jag skriver. Ungefär som om du lade upp ett vapenförråd emot mig.Vad skulle skälet till samlandet annars vara. / Har du långt till Figeholm, jag ska hälsa på vänner där i vår, ett slags jubileum./ Läser ytterst sällan länkar o långa haranger. Länkarna synes gå till dig själv....mkt originellt./Var rädd om din andliga hälsa.
Tog du åt dig?  Jag riktade mig bara till läsare i största allmänhet.  Länkar till mig själv gör jag av två skäl, det ena att jag har dessa texter lätt tillgängliga i minneskontoret och det andra att jag därmed lätt demonstrerar för dem med intelligens nog att följa länkarna att jag inte heller tidigare fått något sakligt motargument.  Bristen på sakliga motargument är förtryckarens adelsmärke.  Istället sysslar sådana sorgliga människor med att kategorisera in andra i fack som sjuka, etc.  Grattis?

Varför bemöter du inte istället min fråga till dig i "DAGENS AKTUALITETER" #1556  [länk]  om vad du har för dubbelblind studier eller liknande till stöd för ditt fantastiska påstående att vinsterna med vaccination alltid varit större än riskerna.  Jag kan inte se att detta påstående går att belägga annat än med just referenser till andra tyckanden.  Upp till bevis, och hemfall inte till sjukförklaring när du saknar argument.  Det är verkligen lågt.
PS:  Vad Leif Erlingsson skrivit till alliansens riksdagspersoner angående FRA-övervakningen:  [länk] .  FRA sparar allt du skriver.

Själv begränsar jag mig till att spara vad mina meddebattörer skriver, för att kunna referera tillbaka och för att kunna citera.  Inte alls samma sak som när makten gör det för att kunna göra upp listor på personer som "ska tas om hand", etc.  DS.
20 Så du inbillar dig att det finns privatpersoner som har resurser att göra dubbelblindstudier osv. Jag har ingen redovisningsskyldighhet mot dig. Men jag försöker hänga med i vad den officiella vetenskapen säger i olika frågor.Ingen privatperson kan motbevisa dem. Men har skyldighhet att kritiskt fundera på vad de säger.
20 Så du inbillar dig att det finns privatpersoner som har resurser att göra dubbelblindstudier osv.  Jag har ingen redovisningsskyldighet mot dig.  Men jag försöker hänga med i vad den officiella vetenskapen säger i olika frågor.  Ingen privatperson kan motbevisa dem.  Men har skyldighet att kritiskt fundera på vad de säger.
(Jan Brunnegård 2012-12-30 23:48 #22  [länk] .)
Ibland har jag svårt att avgöra om du bara gör dig dum, eller om det är ännu värre.  Jag bad dig hänvisa till studier.  Inte att göra dem.  Ovan skriver du att ingen kan motbevisa vad den officiella vetenskapen säger.  Så redovisa då deras dubbelblindstudier eller motsvarande.  Du har rätt att inte redovisa belägg för vad du påstår, och jag har då rätt att påtala att du inte vet vad du babblar om.  Och jag har då rätt.  Förstått?

Således:  Du vet inte vad du babblar om.  Det är nu bevisat.

Kan du vänligen sluta att påstå saker helt utan täckning?  Diskussionsklimatet här skulle verkligen vinna på det.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .