Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden S måste hålla rågång mot extremismen

Länk hit:
http://freedom.lege.net/S_maste_halla_ragang_mot_extremismen/Sourze_style.html .
Nima Gholam Ali Pour är tyst.
  1. Nima Gholam Ali Pour, ska vi med din logik sluta oss till att du är en 'PK-vriden Sanningsrörelseanhängare' som faller för 'enkla lösningar' som matas genom 'extremistiska' massmediala PK-siter och kanaler?  Eller skall vi sluta tendentiöst ladda orden och epiteten och diskutera, just - sanningen?  (oscar: berven 2012-10-19 01:09 #21  [länk] .)
  2. PS:  Jag har inte ännu sett till Nima Gholam Ali Pour här i tråden.  I vilken roll ser han sig själv?  DS.  (Leif Erlingsson 2012-10-20 10:40 #23  [länk] .)
  3. Ang Nima's logiska falluckor och diversion från sakfrågor/fakta/diskurs[...]  (oscar: berven 2012-10-20 11:58 #24  [länk] .)
Det förtjänar att upprepas,
Det är just förtryckarnas brist på argument som avslöjar dem - glöm det inte.  (Ola Alexander Frisk, "Så knullar staten Din själ - Del 2 - Sektion II", s. 37.)
(Leif Erlingsson 2012-10-24 17:59 #42 i tråden "Konspirationsteorier är odemokratiska[länk] .)

        . . .  Där du alltjämt är svarslös.  Saknar argument.  Se det fetade citatet ovan.  Därmed finns det ingen anledning att fästa något avseende vid något du påstår här på Sourze.


Brasklapp:

Den holistiska detektiven argumenterar aldrig enligt populära fördomar när han gör sina instick i diskussionerna.

Vänliga hälsningar från kaosnavigatören, etc.


Andra inlägg av mig, en översikt:  [länk] .
Med att hålla rågången mot extremism, kan man här på Sourze börja med att göra det mot rättshaveristen Leif Erlingsson förvirrade, evighetslånga drapor med ett ett oändligt antal länkar till sig själv, om att vi måste svälja all världens tänkbara och otänkbara konspirationsteorier, tillika med budskapen från hans antisemitiska vänner, varav den grövsta äntligen förbjudits att skriva. Dock inte att kommentera, märkligt nog!

Bra artikel! Klar 5:a.
En "konspirationsteori" från 1967 som lättfattligt lägger ut de ideologiska skälen för befolkningsreducering, eugeni:  "Report from Iron Mountain: On the possibility and desirability of peace", The Dial Press, Inc. 1967, Library of Congress Catalog card Number 67-27553 Printed in the U.S..  Digital kopia:  [länk] .  När man slår upp "rättshaverist" så är det en person som envist hävdar sin rätt.  Så det stämmer, jag hävdar envist mina rättigheter som människa.  Varför gör inte fler det?  Dokumentet från 1967 diskuterar hur effektivast begränsa mänskligheten, krig anses för ineffektivt.  I sektion sex (6) diskuteras andra befolkningsreduceringsalternativ.  Se särskilt under "Ecological".  Här passar Al Gores "An Inconvenient Truth", klimatagendan, som hand i handske.  Och mycket annat.  Jag har rätt att ideologiskt försvara mig.
Lars Nilsson, #2:
Ett bokbål kanske vore en bra ide´, för att stoppa "feltänkare"?
Lars Nilsson, #2:
Ett bokbål kanske vore en bra ide´, för att stoppa "feltänkare"?
(MatsB 2013-01-01 11:01 #4  [länk] .)
Undrar om inte vår sjökapten i #2 sitter inne med kunskap om havens haverier och dolda komplotter han anser är för stort för oss vanliga dödliga att hantera.  Bara en tanke från min sida, inget jag vet om vår kapten Nilsson.  Tänker på en viss större färja i Östersjön, som först definitivt skulle bärgas men sedan fick tydligen politikerna veta något de inte vetat från början, för sedan skulle den begravas i betong och ingen skulle någonsin få kunna ta sig in i den.  Något skulle inte få slippa ut, kunde det vara någon farsot månne, och varför smugglade man i så fall något sådant farligt.  Skulle tydligen till USA, som Sven Anér har visat i sina nyhetsbrev med undersökningar av flygdata från Arlanda.  De håller ju på med sånt skit där i USAs bakterologiska program i Fort Detrick, Maryland, varifrån också den gren av mjältbrand ("anthrax") som spreds i brev till politiker och andra efter 11 september 2001 kom.  Kanske det som nu ligger på Östersjöns botten skulle vara en del i någon nazistisk (det är nazisterna som kör dessa program i det militärindustriella komplexet, nazist, sionist, samma skrot och korn) befolkningsreduceringsagenda.

Ja, man kan bara spekulera när sjökaptener och andra inte tycker att sådant här är till för vanliga dödliga att veta.  Men det man inte vet, det kan döda en.  Säkerhetstjänster sysslar med det som inte är bevisat men möjligen verkligt.  Det behöver alla som tänker på sin framtid göra.  Det är ren hjärntvätt att bara förhålla sig till det officiellt bevisade och erkända.  Potentiella verkligheter är potentiella hot, som man bör vara uppmärksam på.

Eller så kan man som sagt anställa bokbål, för att stoppa allt "feltänkande".
Bra artikel med referenser - högt betyg från mig.

Leif E-son har skrivit tre kommentarer, ingen av dem förstår jag. Förefaller vara märkliga resonemang som hör hemma någon annanstans. Och hur i all världen kan man redan i den FÖRSTA kommentarens första rad skriva:

"Nima Gholam Ali Pour är tyst."
Och hur i all världen kan man redan i den FÖRSTA kommentarens första rad skriva:

"Nima Gholam Ali Pour är tyst."
(Per E 2013-01-05 18:42 #6  [länk] .)
Det framgick av första kommentaren.  Hur är det med läsförståelsen?
Nima Gholam Ali Pour har alltså inte kunnat bemöta kritik efter sin förra artikel, han har inte ens försökt.  Därmed finns ingen anledning att ta honom på allvar.
Vad var meningen med denna artikeln, att en Pk extremist får skriva av sig och sen?
#7 Min läsförståelse är utmärkt, men jag har annat att göra som jag prioriterar högre än att sätta mig in i vad Leif E-son häller ur sig. Hans förra artikel lämnar jag därhän, men rent allmänt kan jag säga: Jag förstår dem som inte diskuterar med Leif E-son.
#7 Min läsförståelse är utmärkt, men jag har annat att göra som jag prioriterar högre än att sätta mig in i vad Leif E-son häller ur sig.  Hans förra artikel lämnar jag därhän, men rent allmänt kan jag säga:  Jag förstår dem som inte diskuterar med Leif E-son.
(Per E 2013-01-05 21:39 #10  [länk] .)
I det aktuella fallet var det oscar: berven som ställde Nima Gholam Ali Pour vid skampålen, min roll var att påpeka detta.  Dock förstår jag av ditt svar att du är en av grindvakterna för "godkänt tänkande", och då duger det förstås inte att ta dialog med människor med förmåga att avslöja detta "tänkande" för vad det verkligen är.
#11 Helt fel. Jag inser att du inte vet ett dugg om mig, och det vore bra om du också kunde inse det. (Därmed slutdiskuterat för min del om detta.)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .