Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Paideia för alla eller bara de "utvalda"?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Paideia_for_alla_eller_bara_de_utvalda/Sourze_style.html .
Varför ger Sveriges riksbank - (Se riksbankens årsredovisning för 2001 sid 47) - stöd till utbildning i judisk kultur och religion, om inte den judiska kulturen och religionen gynnar den svenska storfinansens intresse? Det är samma riksbank som 1968 uppfinner den Falska Nobelpriset som sedan tilldelas överklassälskande folkfiender som Milton Friedman och Friedrich von Hayek.

Naturligtvis är det listigt att under 1960- talet hårdlansera det förlöjligande ordet konspirationsteoretiker och sedan flitigt använda det för att täppa till käften på varenda vaken människa som anar vad som är på gång.

Till dig som tror att just du kommer att höra till den elit som materiellt sett kasserar hem storslam vid spelets slut säger jag: Fortsätt att jobba för världens största svindel, du drömmer om att hamna i ett materiellt himmelrike med de tre hörnstenarna London - Washington - Jerusalem som bas. Grattis!

Till dig som inte är så uppblåst att du tror att just flitiga debattörer på Sourze ligger väl till att äga Världen säger jag: Se - och bygg upp en värld i ditt inre, för den yttre världen kommer att rasa samman och omvandlas på ett sätt vi knappast kan förställa oss. De som har en hörnsten inom sig kanske kan överleva. Den lagiska judendomen är inte en levande grund.
Innan jag blev klar över hur israeler betett och beter sig mot palestinerna, vilkas land de med Englands och FN:s hjälp fullständigt folkrättsvidrigt ockuperat, så hade jag inte det minsta problem med ord som judehat och antisemit. Själva tanken på att hata ett folk var verklighetsfrämmande.

Vartefter det gick upp för mig vad som faktiskt skett och sker i Israel blev det ett problem för mig hur man håller isär ett lands handlingar från delar av dess medborgares handlingar. Hur klarar jag att gång på gång påminna mig att det inte är judar som torterar de araber vars land de ockuperat? Det är israeler som gör det.

Jag har blivit övertygad om att kriget mot palestinierna förs över hela västvärlden. Israel har allierade i alla västländer. Det är ingen tvekan om att man för ett raffinerat propagandakrig där skapande av självmotsägande ord och förvrängning av existerande ord är en viktig del. Att massmedia är själva marken för kriget mot araber utanför Israel är uppenbart.

Eftersom vi tänker med ord så har språket stor makt över tanken. Vi påverkas av att höra att judarna "förintades" under Andra Världskriget medan andra människor dödades. När 600.000 ryska krigsfångar avsikligt svälts ihjäl efter ett av de inledande slagen mot Sovjet, då heter det att de svalt ihjäl. Men när 20.000 judar dödas i ett getto då "utrotas" eller "förintas" de. Vem/vilka är det som håller på med denna retorik för att påverka våra tankar? Även sanning blir propaganda när den förs fram på ett tendentiöst sätt!

Det är fruktansvärt att se en liten judisk pojke svälta ihjäl i ett getto, men det är inte mindre fruktansvärt att se en liten somalisk pojke svälta ihjäl. Gradvis inser jag att det är antisemitiskt att tänka så. Det ska kännas värre i mig när jag ser judiskt lidande jämfört med samma lidande hos andra människor. Till slut reser sig något i mitt inre inför propagandan. Och jag måste verkligen akta mig för att inte bli en judehatare.

Nu frågar jag - är det så att propagandan från zionisterna har som mål att göra mig till judehatare? Vill de se ett stegrat judehat för att kunna pressa alla neutrala judar till ett val - Vi zionistjudar eller de som hatar oss!

Jag tänker inte bli en judehatare. Men jag vill bli ännu skarpare i förmågan att avslöja dem som lockar mig till att bli det.
Sionismens livsluft är judehatet. Detta slog sionismens officiella grundare Theodor Hertzl fast och att judarna själva därför skulle bidra till att skapa detta hat, vilket det finns en uppsjö med exempel på. [länk]-”antisemitismen”-som-politiskt-vapen/ I Israel kallas alla medborgare som är judar för "israelies", medan de medborgare som är palestinier kallas för "arabs". Officiellt kan man inte vara "israel" och i alla handlingar som pass och id-kort mm så är man en nationalitet/etnisk grupp. Detta är en funktion av att Israel är en Judisk stat. Detta är ett av många uttryck för det rasistiska apartheidsystemet.
#3 Palestinierna förtjänar bättre än att vara kanonmat och propagandamaterial. De förtjänar fullvärdiga medborgarskap i de befintliga arabstater som solidariskt startade kriget mot Israel 1948. Påstående att Israel skulle "hela tiden utvidga sitt territorium genom hot, våld och diskriminering." är ju inte sann. Israel har ju bl.a släppt Sinaihalvön och nu senaste Gaza-remsan. Är du helt blind för vad Israel gjort genom åren för att få fred? Tycker du att Israel ska se utvecklingen på Gazaremsan som uppmuntran till mer "fred mot land"-överenskommelser?
#5 - Sionisternas brottsliga samarbete med England i början av förra seklet och en historieskrivning som bygger på fantasifulla religiösa skrönor, är det som ligger till grund för det skändliga folkrättsbrott som idag kallas Israel.

Israel är ett slags brottssyndikat utan jämförelse. Den nazistiska diktaturen var för klumpig och ointelligent för att behärska Världen. Den sionistiska vägen till diktatur är oändligt mycket mer smart. Bland annat genom att man lyckas inbilla människor att det är löjligt att vara misstänksam mot dem som strävar efter makt.

De som stöder sionismen är medbrottslingar med samma skuld som de vilka stöder all annan maffia.
Läst artikeln.  Tänker, denna kvinnas arbete är "lösning" i "problem", "reaktion", "lösning".

För övrigt fattar inte folk som är upprörda över alla invandrarproblem att de utgör "reaktion" i algoritmen.  Ej heller varför "problem" har skapats.  Inte heller denna kvinna inser nödvändigtvis att hennes nisch avsiktligt skapats i en mycket långsiktig process.  Antagligen är det en mycket liten krets, även bland de som ligger bakom, som förstår hela bilden.  Men många som liksom Barbara Specror intuitivt förstår vad som omedelbart gynnar den judiska intressesfären.  Denna insikt är dock grund -- för på ett djupare plan är hela denna separatism djupt skadande för det judiska liksom för allt mänskligt.  Om detta är "antisemitiskt", må då människokärlek och kärlek även till judar kallas så.
Dag #1 (Tbx [länk] ),
"Se - och bygg upp en värld i ditt inre, för den yttre världen kommer att rasa samman och omvandlas på ett sätt vi knappast kan förställa oss.  De som har en hörnsten inom sig kanske kan överleva."

Lasse Wilhelmson har själv i den mycket angelägna epilogen till hans bok "Är världen upp och ned?" (2009) kort men precist diskuterat hur vi återupptäcker samhälleligt samarbete.  Nuläget skissas om jag får säga det själv koncist i tråden "Motståndet mot verkliga lösningar" här på Sourze, "dax att formulera första steget mot friheten så konkret att folk tillsammans kan ta ett första steg" där är en lämplig trådända att nysta i ··· [länk] .

För frågan blir ju, "har jag valt en positiv framtid?" ··· [länk] (på denna senare länk återfinns även - titta strax ovan på samma sida - de tio länkarna till Michael Hopkins inspirerande texter på temat Tiden är nu, kraften är du!).  Sedan kunde man ha drömt om att ha en svensk politiker med samma vision som Dennis J. Kucinich, som f.ö. var den ende av de amerikanska presidentkandidaterna som i mars 2003 var kritisk till Irak-kriget.  Hans namn nämndes aldrig i svensk press.  Även i dag tror jag att han skulle göra ditt hjärta varmt, Dag, då han som kongressman i kongressen försvarar omsorgen om de fattigaste bland oss:
"When I was hungry, you gave me food.  You didn't give me war.  You didn't give me a tax break; you didn't give me an oil depletion allowance.  When I was hungry, you gave me food." ··· [länk] Dennis J. Kucinich
_
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .