Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Obama i planerad konstitutionell kris?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Obama_i_planerad_konstitutionell_kris/Sourze_style.html .
Ett utslag av domare i Georgia kan innebära att Barry Obama stryks såsom ej kvalificerad för presidämbetet.  I så fall skulle man inte i det kommande valet kunna rösta på Obama i Georigia.  [länk] .
Judge Malihi, Deputy Chief judge of the Administrative court in GA, ruled, that Obama's motion to dismiss is denied.  He will have to stand trial and prove his eligibility for office.  [länk] ["Breaking:  Obama Motion to Dismiss Ballot Challenge DENIED!"
Andrew Johnson, som tipsade mig om detta i ett mail natten mellan den 7 och 8 januari, skriver att han har från trovärdig källa att detta är en riktig utmaning och att de juridiska dokumenten är korrekt registrerade o.s.v., att det är ett solitt rättsfall.  Och så påminner han om vad vi som hänger med genom att vi får våra nyheter i eposten kunde se för några månader sedan, det förfalskade födelsecertifikatet:  [länk] .  Och här Obamas födelsecertifikat på WhiteHouse.gov websiten:  [länk] .  Lite väl tydligt, eller hur, skriver Andrew.  Varför har det en "snopes" footer på sig...?  Kort sagt, som han inledde mailet, detta kan röra sig om en planerad konstitutionell kris, en set-up från början till slut.  Men varför?  Kan planen hela tiden ha varit att skaka om folk som sväljer allt de får via fulmedia eller vad i böveln handlar det om?!

Fast jag ska kanske ta frågan till Flashback, där kanske finns intelligent diskussion.  Jocke nämnde för en stund sedan att de diskuterade Obama där.
Jag postade nyss [länk] i annan tråd, som slutar
[Den lag] som häromveckan gick i laga kraft [...] den analys jag förmedlat har sedan nyår strömmat in i mailboxen från olika människorättsorganisationer.  Här ett exempel:  [länk] .
När jag på nytt läser artikeln på länken så inser jag en möjlig förklaring till varför skapa konstitutionell kris:  Obama-administrationen har reserverat sig mot vissa delar av lagen, vilket innebär att den nuvarande presidenten trots allt måste hålla tillbaka lite med lagens tillämpning.  Några sådana begränsningar hindrar förstås inte nästa administration, som te.x. kan komma att bli mormonen Mitt Romney.  Så det denna tråd ovan tar upp kan alltså vara Obamas sätt att "två sina händer"...

(Tidigare kommentarer av mig:  [länk] .)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .