Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Mitt liv som den jobbiga tjejen

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Mitt_liv_som_den_jobbiga_tjejen/Sourze_style.html .
En som aldrig varit tjej anar ändå din frustration. På 50- och 60-talet var maktstrukturerna tydligare och mera högljudda. Man skrek inte åt chefen om man ville jobba kvar - man svalde förtreten. Oj vad vi lärde oss bita ihop, alla vi unga grabbar på tidningarna i stan. En hyresvärd som rörde min röv levde dock farligt men det hände aldrig. En kvinnlig kollega som klappade nämnda rumpa och yttrade att den var söt är dock fortfarande i tacksamt minne bevarad.

Den som inte håller med mig om lika lön för lika arbete är inte min vän. Tjejer än snabbare och ihärdigare än män. Å hör sen, Jocke. Och den öppna rasismen som riktar sig mot exteriört avvikande borde vi ha vuxit ifrån efter femtio år som största invandrarland räknat per invånareantal. (En parentes - media talar om järnrör, det är ett bra rubrikord. Att dessa maskliknande små herrar kunde hantera rören beror på att de var av aluminium. Alla har väl sett en byggställning? Men OK, ett välriktat aluminiumrör gör också ont.)

Du är inget offer för du säger ifrån. Jobbig? Ja, hur får man annars någon att lyssna?
Jobbig och välskriven artikel = hög poäng från gubben i Bromma :-)
LL / Bra att du tog upp detta med RÖREN som bara var ca 25 % så tunga som de antydda rören. Även motståndare ska behandlas just...
2/ det är för sorgligt när invandrargäng är i närheten, så måste svenskar fly eller beväpna sig som grabbarna gjorde, som förmodligen var avskräckande för gänget?
#3 - Vad skall man kalla detta inlägget för?
Invandrar,eller främlingsfientligt?
Bara ett i raden av X-mans tirader!
1 Lennart L. Du får tänka efter och läsa på bättre, t.ex. hela fältet om löner. Eller så är det kanske ditt fel att du hafte högre lön än henne? Skäms på dig! Eller vad säger, ev. där uppe i himlen, t.ex. din far, eller din farfar? Avfärdade som patriakat i efterhand? De levde förstås gott med hög lön i bekvämt arbete, med försörjningsplikt mot henne. Obs. Så läs på mer, och tänk efter djupare Lennart L., börja med hela fältet om köner. Börja t.ex. med Annika Dahlström, hjärnforskare, "kvinnor måste bli bättre på att löneförhandla". Och fortsätt sedan med lumpen, självmord, livslängd, osv. Eller om partnervåld, pojkars skolbetyg, och diskriminering av pappor. Men vilket kön som får hela uppmärksamheten i frågan.
Annars får du väl hjälpa till (eller göra det själv, hon kommer nog inte att klara det) att hugga in "patriarkatet" i riksdagshusets nya motto. Reinfeldt är säkert med på noterna.
Patriarkatets strukturer, rasism... Gäsp.
Den norska TV-serien "Hjernevask borde visas i svensk PK TV.
Men här finns idag för Agneta, en annan artikel på sourze av en tjej, om ämnet!
[länk]
"Feminism, osäkerhetens alibi", Darja Samad
Ursäkta, Angela skall det vara!
Artikeln anbefall härmed även till Lennart L. Man bör nog skilja mellan dels saklighet utifrån fakta. Och å andra sidan på avskanda av argument, ersatta av ytliga attityder med klapp på huvudet. Vilket kanske är en kvardröjande "patriarkalisk" sedvänja, kanske ännu uppskattad på spinnsidan?
Ovanför axeln alltså, vilket ju även Lennart L insett.
Feminism, osäkerhetens alibi, Darja Samad
[länk]
Beklagar slarvfelen, sitter väldigt illa till.
Sean kan jag nämna, att i alla mina politiska artiklar så har jag utgått från allmänna principer, utan att subjektivt blanda in ev. egna problem om ditten och datten.
Och heller inte med att i kommentarer blanda in någon ej närvarandes påstådda åsikter.
#3 - Vad skall man kalla detta inlägget för?
Invandrar, eller främlingsfientligt?
Bara ett i raden av X-mans tirader!
(Jan Olsson 2013-02-23 13:53 #4  [länk] .)
Det blir inte bättre av att fortsätta retas.  Försök skriv konstruktivt!
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .