Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Ett nytt parti har grundats

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ett_nytt_parti_har_grundats/Sourze_style.html .
Börja i stället med att dela bankerna för att rensa bort spekulationsbubblorna i finanssystemet. Annars åker folket på att ta över dessa orimliga berg av skulder som skapats med bankernas penningskapande och de statliga bankräddningspaketen. Ta tillbaka Riksbanken och använd den för att skapa kredit riktade inte till banker utan direkt till projekt så alla arbetslösa kan erbjudas produktiva jobb. Se [länk]
En kommentar på Sourze; min blir den andra och kanske sista. Så intresserade är människor av sina egna liv, medan en artikel om glassbilar och böneutrop har 61 kommentarer hittills: [länk]

Sverige är ett land av idioter, för idioter.

Angående artikeln så är det enda raka att ställa Riksbanken under direktdemokratiskt folkstyre; därmed kan regering och Riksdag entledigas för all framtid. Den yttersta makten i det civila samhället utgår från förmågan och rätten att skapa pengar, oavsett i vilken form (sedlar och mynt, eller krediter).

Jag begriper inte ens varför jag skriver något som ingen kommer läsa, men nu har jag fått ur mig det i alla fall. Lycka till med glassbilarna.
"Om 99% av det någon skriver är sant men 1% är lögn kan du bortse från allt den människan har att säga."

Ursäkta, men en sådan bombastisk klyscha får människor att vända ryggen till och fnissande viska med varandra. Men ha ett bra liv trots det, Knutars.
Exakt vad har Lundwalls inlägg #3 med artikeln i fråga att göra? På vilket sätt förhöjer eller fördjupar den dialogen? Vilken nytta gör den? Vad tillför den? Varför finns den? Vad var meningen? Tillbaka till glassbilen, idiot.
Inte fan är det Riksbanken som utfärdar tillstånd för böneutropning? Nio kommentarer berör "författaren" alt substansen, resten berör ämnen som de flesta vill närma sig anonymt. Knutars, du har en skrivarprofil, men den verkar enbart dölja en fejsb(l)ook-attityd. Kom igen visa att jag har fel - skriv en artikel om den saknade "Tornväktaren". Om den ansvarsfulla uppgiften fortfarande funnits, hade det det tutats i luren inför ett folk som kunde klockan, samtidigt som vi haft koll på gränserna.

Apropå monotärismen - skulle du klara av att tana en räv om det blev ren byteshandel?
På sätt och vis är det stimulerande att din typ av debattör dyker upp. Sånt skräp brukar hålla till på Flashback och liknande. Om du nu inte kan förklara om det var dialogen eller artikeln du babblar om så ska jag upplysa dig om att jag gillar att skoja med den uppblåsthet du visar i din ID-ruta här på Sourze:

"Om 99% av det någon skriver är sant men 1% är lögn kan du bortse från allt den människan har att säga."

Hahaha. Idiot.
Hej knutars.

Ang. det du knutars skriver 2013-04-15 14:16 i #2 samt det Bosse Jonsson berättar i artikeln om Partiet De Fria och det jag själv nu har tagit reda på:  Jag visste tyvärr inte innan Peter Storm - en av grundarna - redan gått bort att han var entreprenör inom energiområdet, hydrox-celler m.m..  Det är ju helt fantastiskt att ett sådant parti alls bildas, men samtidigt väldigt modigt då det knappast finns något som hotar etablissemanget mer än de som vågar tänka konstruktivt om energi.

Att jag själv förutom i går i min egen tråd och här nu har hållit mig borta från Sourze är för att som du själv har märkt det inte finns något här att hämta.  Synd, men så är det.  Det finns kloka svenskar som både vill och förstår att ta reda på saker själva, men de är inte många och de flesta av dem ligger av förståeliga skäl lågt.  Du har väl hört att integritetet är jordens mest sällsynta vara?  Utan brett stöd byggt på integritet kan inte mycket positivt åstadkommas.  Det är utan sådant stöd alldeles för lätt att "oskadliggöra" de som har denna vara.  Självklart har du knutars helt rätt som du skriver i din profil att 99% sanning uppblandat med 1% lögn är förkastligt.  Iallafall när lögnen berör något av vikt, vilket den alltid gör när det ljugs av politiker och media.  Att detta inte är självklart för alla är en allvarlig indikator på hur illa däran vår kultur är.

Som sagt, väldigt modigt av er.

PS:  Ang. partiets individfokus, läs det här:  "Ur många enade, mångfald".  DS.

Vänliga hälsningar,
Leif Erlingsson
Knutars elaka, nedsättande ton mot övriga Sourze-användare gör det enklare för mig att vänligt citera resten av hans ID-ruta här:

"Favoritskribent på Sourze: Jag själv

Antal inlägg: 0"

Hahaha. Småler och smilar en smula.
Kolla inlägg #2/ och #4/ i denna tråd om det är han som efterlyses.
Knutars Citat ur#2 //Sverige är ett land av idioter, för idioter//sc. Detta anser Knutars i samma inlägg som han angående Riksbanken anser att det enda raka är att ställa den samma bank under direktdemokratiskt folkstyre. Hallå! Vad skulle det tjäna till? Om det nu är så att sverige är ett land av idioter, för idioter vore det inte då bättre med förmyndare?

Skulle tro att dt är best att Knutars avhåller sej från att söka det jobbet som jag med större förtroende vill rekommendera till en annan schimpans. En med lite mer fantasi och hopp för mänsklighetens framtid än vad knutars uttrycker i påståendet att den yttersta makten i det civila samhället utgår från förmågan och rätten att skapa pengar vilket är det dummaste jag hört på länge om det betyder vad som står.

Lite längre än så måste man nog kunna tänka för att få mänskligheten ur det absolut farligaste och mest destruktiva styrsystem av människors handlingar som som uppfunnits.

Hur har Knutars det med eventuella alternativ - eller är det så illa att detta att skapa skuldsedlar i varierade utförande är det enda tänkbara?
Ett märklig påstående är det också av någon som har sej själv som idol då det sedan länge, men i accelererande grad visats att det inte fungerar.
Det är småkul med folk som bländats så av sin egen inbillade förträfflighet att dom törs gå in i ett nytt rum med Knutars attityd. Och lite kusligt också. :-)
Det andra gjort är alltid bättre än något jag själv skulle kunnat åstadkomma.
Bäste "självhatare", jag antar att det inte är för inte du ger dej själ judaskyssen och på ruta 13 som sej bör.
Nej säjer jag - jag kan inte hålla med dej - det du gör och gjort behöver inte någon jämförelse me andra - det du gjort står så bra i förhållande till sej själv - och vem är du att uttala dej om de dolda kvalitéer som få ens kan ha en aning om i det stora hela så väl som i det lilla trasiga.

Vad tror du - kan alla vi små halvmesyrer faktiskt utgöra en god kraft om vi ser våra tillkortakommanden i ett större perspektiv? Jag tror faktiskt det fast jag drabbats av kronisk pessimism, men envisas med små återfall åt ogrundad optimism med jämna mellanrum.

Nåväl - jag ska inte trötta ut dej med en massa trams om hur bra alla andra lyckas i motsats till mej själv - det skulle ju kunna ge dej vatten på din kvarn och argument du inte skapat själv.

Däremot inser jag hur mycket bättre människa du är än hur jag är och med mej många andra trindskallar som tror att vi är så jävla bra och sitter inne med svaren på hur det står till - något som om sanningen ska fram få av oss vet eller ens har en aning om.

Men rätt vad det är så står vi där storögt med insikten att vi är som du - omgivna av alla andra som lyckats - väl hit i resonemanget kan jag bara konstatera att allas våra perspektiv flyter samman och under den omständigheten som visserligen kräver lite mod för att kunna ses så ser våra öden ganska likartade ut...
De fria är väl ett udda knäppparti som ingen vettig människa kan ta på allvar. Det finns flera partier av samma typ. Det verkar vara en epidemi bland dessa dårar.
”De fria” har startas av Bosse Jonsson Infowars och har klara kopplingar till oseriösa sajter. Josef Broberg har också ett parti. Sassersson/Perrat har startat Demokraterna. Jag tror det finns fler liknande partier. .
Fördelen med att dessa dårar bildar partier är väl att man kan få en uppfattning om hu många de är. De försöker verka många i debatter och på webben men jag tror inte de kan vara mer än några promille av Sveriges befolkning. Deras begränsade förmåga att förstå enkla resonemang är ju så häpnadsväckande.
Jag har läst partiet De frias program. Lite svårt att hänga med i svängarna och hur det hela egentligen skall genomföras praktiskt.
Individualism skall råda samtidigt som man ibland klumpar ihop alla till folkets vilja.

För mig så påminner De frias program till vissa delar om Khadaffis Gröna Bok. Många beslut som skall tas på lokal nivå i någon sorts folkförsamlingar. Det har väl visat sig att idèerna inte riktigt fungerade som det var tänkt.Så jag tror inte att Sveriges befolkning på drygt 9 miljoner skulle lyckas bättre med projektet än Libyens ca 6 miljoner.


Arifi - för mej har ditt nick påmint mej om den kloka mandrillen som höll i ceremonierna på rådslagsklippan - Här är en annan Arifi [länk] som följer i en gamla profet och predikanttraditionen. Månne han ha något att säja charlatanerna sim dagligen ställer sej framför sina församlingar och låter munnen gå?

Annars instämmer jag i dina funderingar kring hur människor ska komma överens i ett så kallat folkstyre - till och med grannar har lite problem med varandra tvärs över gatan - men samtidigt måste vi ändå konstatera att om vi bara sansar oss så kan vi åstadkomma mycket fantastiskt.

Tror du verkligen att det vore så helt omöjligt?
Partiprogrammen är väl ganska harmlösa i jämförelse med alla andra tokerier som dessa partiers grundare står för. De fria grundades av Bosse Jonsson Infowars. Demokraterna startades av Börja Perrat och Torbjörn Sassersson. Josef Broberg partinamn kommer jag inte ihåg. AD = Aktiv Demokrati är väl något liknande, AD fick 76 röster i förra riksdagsvalet.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .