Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Ett egoistiskt samhälle har inga vinnare

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ett_egoistiskt_samhalle_har_inga_vinnare/Sourze_style.html .
Elände,elände,elände länder i en aldrig sinande ström till negativism! - Vad annat kan det bliva? - Hemska liv,att se fram emot! - Låt Han,som är världens centrum,frälsa dig från ondo!
Rolf Nilsson, Ordförande föreningen Stockholms hemlösa, jag kan bara till fullo instämma i allt du skriver i denna artikel.  Dessutom har du satt fingret på det att staten behöver hotet om hemlöshet etc för att skrämma resten av "fåren" till blind lydnad.  Vilket förresten påminner mig om den här Sourze-artikeln:  "Ett tydligare Sverige" [länk] .
Skammen över att vara i "utanförskap" har blivit det nya namnet på piskan...detta kan bara avhjälpas med att utanförskapet definieras av de som är utanför...om det är människorna i innanförskapet som skapar samhället så var stolt för ditt "utanförskap"...hellre utanförskap än innanfanskap. :-)
Jag läste en analys av det svenska förtrycket av individen, och att det är så viktigt för staten att ingen slipper undan, att man till och med stoppar flyktingar som redan sitter på flygplanet för att fly förtrycket.  [länk]     ""I think the Domenic case very well illustrates the Swedish government attitude against individual freedom," explained Joakim Fagerström, a father and the president of the liberty-minded Ludwig von Mises Institute in Sweden.  "The reason for this is that it is very important to keep the kids in government-run schools, since this is where you put the foundation for our statist minds.  Even the government in Sweden understands that they can't just use pure force to make the citizens to do what they want -and that is why education is so important to form our kids to be statist to the core.""    Se gärna även "The Madhouse: A critical study of Swedish society" [länk] som det finns en förhandstitt på här: [länk]
Aguirre: Jag kan på sätt och vis hålla med dig, eftersom jag solklart är i något av ett utanförskap själv och själv haft tankar åt det hållet. Problemet med att låta "offret" definiera detta är dock problematiskt. Ofta mår man riktigt illa av att bli åsidosatt och inte känna man är en del av samhället, att det är nära till att man tar sig friheter över andra själv; "Ingen respekterar mig, därför behöver jag inte respektera någon annan heller" typ.

Jag tycker istället att utifrån vad vi i hopplöst utanförskap berättar ska psykologer och filosofer definiera vad utanförskap är och vad vi bör göra åt det, då jag tror dessa både har kunskapen och sinnesnärvaron att göra det på ett avvägt sätt. Men då är jag ju också socio-filosof och hyser drömmar om att skapa ett politiskt parti där en av de absolut viktigaste punkterna är att integrera alla i samhället. Eller kanske extegrera det "moderna samhället" till folket snarare.

Jag behöver väl knappas nämna att jag gav artikeln en 5:a
Du, open minded, nu får du se upp så du inte blir kallad koummunist av Lars Nilsson!
Det dröjer inte länge innan arbetslösa endast får gå i rännstenen så att vanligt hyggligt folk kommer fram på trottoaren. Det skall vara skillnad på folk och folk. Det har vår ledare Reinfeldt bestämt.
Robert då kan jag lägga till den i listan över alla olika namn som givits till mig här. Men som man säger kärt barn har många namn.
Truelove.....sociofilosof...ok....bilda parti!? Vad slags tänkande människa vill bilda nåt så utdaterat som ett parti,i en gammelparlamentarism? Det är ju romantiskt,men framtiden tillhör demokratin,inte politiker,partier och andra skalbolag för hierarkiska diktaturer.
open minded #7 [länk] , Såg den i början av juni.  Som jag skrev efter det,
"Såg i veckan två filmer om häxjakt på bot mot cancer som inte stora företag som betalar Federal Drug Administration (för att hålla borta och helst fängsla uppstickare) kan tjäna pengar på, ett fall där denne fantastiske läkare trots häxjakt sedan 1970-talet lyckats undgå fängelsehålorna och bota massor av patienter:    "Burzynski The Movie", [länk] .  I det andra fallet avslöjade sig FDA inte lika övertydligt, men där var det istället intressant hur kuren byggde på helhetstänkande och kost, och hur stor betydelse bl.a. organisk föda hade.  Vilket anknyter till häxjakten på vitaminer och just nyttig föda, se "Codex Alimentarius", [länk] .  Jag undrar [...] om dock inte allt fler närmar sig kritisk "massa" vad gäller insikt.  För när tillräckligt många förstår och låter varandra förstå att vi förstår, då sluta vi bara samarbeta med livsfientliga bestämmelser.  När tillräckligt många är olydiga, kan de inget göra...  ("Fångvaktarna" jobbar dock ihärdigt med att håll oss "fångar" lugna och beskedliga, inte minst här på Sourze.)"

"Motståndet mot verkliga lösningar"-tråden, [länk]
Detta motstånd är inte "olyckliga tillfälligheter" utan det är systemiskt, med emfas på "system".  Därför att det gamla utgående polära systemet som bygger på att "antingen är du med oss, eller så är de med de andra", är på utgående, för ett "system" där allas goda och bästa tillgodoses.  Där du inte måste rösta "med partilinjen", mot din egen vilja.  Se även "Motståndet mot verkliga lösningar" #1 [länk]
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .