Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Den odemokratiska demokratin

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Den_odemokratiska_demokratin/Sourze_style.html .
100% medhåll. Även George Carlin håller med, "George Carlin Doesn't vote" [länk] "If you vote, you have no right to complain". Som du skriver, "dialog är bättre än att ständigt försöka motbevisa mina medmänniskor", men "Bland de regler som existerar, är att man måste kunna debattera. Man ska kunna "försvara sin sak" - men i det verbala rummet finns lite plats för aktivt lyssnande. Det är debatten det är fel på. Dess kultur säger att du snabbt ska "vinna" snarare än att bli förstådd". Och att om man är 2 steg före så är man crackpot, som är chanslös om man inte är verbalt framfusig. Tur att jag inte är verbalt blygsam. Bra att du tar upp Maslows behovstrappa. Som du konstaterar så behövs trygghet för att man ska orka engagera sig, uttrycka sig. Märkligt förresten så provocerande det är på somliga när andra utövar ett av Maslows mål, "Självförverkligande". Bra rakt igenom! Vi är alla del av detta samhälle, som du skriver, och vi upprätthåller det genom att inte lära oss av våra misstag, som du också skriver. Tror du ligger 2 steg före. :) Eller är det bara 1, nu?... Något tycks pågå, även här på Sourze...
relaterande den 'tysta' tråden Leif, Maktlystnad och demokrati, [länk] (w correct /pageX this time around) om republik vs demokrati, och andra politiska metoder ____”A democracy is nothing more than mob rule, where fifty-one percent of the people may take away the rights of the other forty-nine.” Thomas Jefferson [länk] och tidigare idag nämt [länk] “Inverted totalitarianism,” as he calls it in his recent Democracy Incorporated, “lies in wielding total power without appearing to, without establishing concentration camps, or enforcing ideological uniformity, or forcibly suppressing dissident elements so long as they remain ineffectual.” To Wolin, such a form of political power makes the United States “the showcase of how democracy can be managed without appearing to be suppressed.” Chellis Glendinning [länk]
Det enda skyddet för nån demokrati är överskådlighet och kännedom om förhållandena..en människa sägs kunna överblicka 150-300 andra människor och deras funktioner, och ha nån relation med och kännedom om dem.Följdaktligen bör demokratins basstruktur inte vara större än så för då öppnar den sig för manipulation och beslut som rör folk man inte känner till förhållandena för, och inte kan söka upp och prata med.Behöver vi beslutande organ på över denna nivå ? Kan man avveckla strukturer som ligger över denna nivå idag ? Nånstans måste arbetet med dessa frågor börja..annars skenar den s.k. representativa parlamentariska "demokratin" ännu längre ifrån de realiteter den skall styra över.Bara tanken att jag idag, om jag röstat, skulle besluta över Blekingar och Norrbottningar och numer t.o.m. Kataloner och Litauer i frågor som rör deras vardag, och vars förhållanden och önskemål jag inte känner och dessutom omvänt, de besluta över mig.. är ju absurdt.Befria mig från den "demokratiska" räckvidden i politiken..Det kommer att ta tid att demontera staten och dess cirkusvagnar...men arbetet måste börja om det skall gå civiliserat till.
Med modern teknik är det fullt möjligt att låta djuren delta i den demokratiska processen. Lösningar måste förstås anpassas för olika djurs förutsättningar, något vi med varm hand kan överlämna till våra pålitliga experter på olika djurs uppfattningsförmåga och sociologi. Utvecklingssteget blir inte särskilt långt från hur de olika valen i dag presenteras de röstberättigade med förenklad reklam o.s.v.. Genom en sådan reform skulle demokratin breddas så att ännu fler får möjlighet att delta i beslutsprocesserna. Alla sanna demokraters önskedröm! Vem vet, en dag kan även maskarna få rösta!
#4 "Vem vet, en dag kan även maskarna få rösta!" Gör dom inte det?
Hur kunde SD annars komma över riksdagsspärren i förra valet?
#5/Dippen /Din intellektuella kapacitet framträder mer och mer, jag är klart imponerad.
Kan inte släppa taget då det gäller den svenska demokratin och vår frihet. Dippen har låst in sig i ett hörn och kanske blandar ihop maskar och maskor.

Andra som Aguirre, ser saker och ting i ett större perspektiv
och vill "Befria mig från den "demokratiska" räckvidden i politiken".

Jag vill utmana alla demokratiska demografer, genom att påstå att en 15-årig fåraherde i Rumäniens Karpaterna, är betydligt friare och har större chans att överleva än en svensk 15-åring. Hotet mot hans frihet utgörs endast av globaliseringen som via miljöorganisationen Carpathian Large Carnivore Project (CLCP), hotar hans frihet genom att de vill göra grabben till en del av eko-turismen.

Alla Björnar och vargar han har runtomkring sig, kan han som infödd hantera. Men statstiken för att Lasse Larsson skall råka illa ut påvisar tydligt att vi inte har någon demografisk räddningsaktion som vill placera Lasse på Skansen eller i något reservat för fortsatt övrlevnad.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .