Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden What happened to Sweden?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/What_happened_to_Sweden/Sourze_style.html .
No, mikäs siinä William, hyvinhän se täällä Ruotsissa menee. Ainoa mikä häiritsee on se että englannin kieli levittelee itseään aika hyvin täällä Pohjolassa. Meidän omat kielet tulevat pikku hiljaa menettämään merkityksensä. Toivon, että kun nyt ollaan Ruotsissa niin kirjoitellaan ruotsiksi. Pyytäisin vaan että William myöskin kirjoittaisi ruotsiksi eikä kerskailisi sillä englannin kielellä.
"many blondes with blue eyes bent over backwards to welcome dark skinned and brown eyed foreigners like myself"
And I guess some even bent over forwards. Wink, wink, nudge, nudge.
To much, to late and only the truth for one person, and that´s you. Your experience is only for you, and it´s yours trouth. My trouth looked very different. But a nice article, without doubt. Sorry for my english spelling. Not the best in the world, I know!
Gilla att systematiskt se ner på medmänniskan.Gilla att bedriva kontinuerlig självömkan KRIGSRETORIKEN = köra ut en.Svårt att försona sig med sig själv.Då pasar det bra att somliga ska genomlida och utsättas för psykiskt uttröttande påfrestningar.
Tja, det här var väl inte en så pjåkig analys, med hänsyn tagen till en del raljerande generaliseringar, här ändå tämligen nertonade! Två saker: Nu är det en räcka företag. däribland ett kinesiskt, som anmält sitt intresse av att "köra tunnelbanan"! Heltokigt tycker jag. Och sedan har nerskräpningen faktiskt ökat förskräckligt! Även i debatten!
Trevlig artikel Billy! Att ett land förändras på 40 år är väl inte särskilt uppseendeväckande - det vore ju mer konstigt om allt var oförändrat. En del sakfel finns ju beträffande ägandet till olika företag, vilket CMO ju mycket prudentligt har påpekat, men det har ju ingen betydelse för innehållet.
The older generation can't see that we swedes have changed, but the country has changed. When I was young we were trained to look up to Germany, and everything good for Sweden came from Germany. So perhaps mister Butt mistakes the 1970's fashion and attitude, for being truly swedish ?
P.S I was young in the 1940's, just for clearing any misunderstandings.
Billy, du ser 60-70-talet i Sverige i ett idealiserat rosenskimmer. Att sjukvården skulle ha varit perfekt då är ett skämt. Det fanns knappt någon primärvård. Självsvåldiga provinsialläkare vägrade ofta att remittera till sjukhus.
Och rättsväsendet? Du minns kanske IB-affären, då två journaliset sattes i fängelse för att de avslöjade en illegal underättelseorganisation? Med flera affärer där rättsrötan var uppenbar.
Per W, du nämner rättsröta och IB affären? Det finns även idag som borde vara bekant, Regeringspartierna använder sig utav EXPO en organisation som påminner om Ryska KGB med sin uppmaning till allmänheten att rapportera allt till EXPO som folk inte uppfattar som politskt korrekt tack Robert Aschberg som är ordförande för Sveriges KGB!
Notera att Sverige förlorade nästan halva efter stormaktstiden återstående landet till Ryssland 1809. Dvs, hälften av det ursprungliga landet Sverige. Den landsdelen är nu Finland. Ryssarna var ända nere vid Umeå.
"and if you try to chat up a women who doesn’t feel like being chatted up you could wind up in a Police cell charged with sexual harassment!" En kvinna? Det var väl nio stycken?
Vad kul för dig Billy, att du behärskar engelska också:)
Bra och intressant artikel, synd bara på de spydiga kommentarerna, som inte tar artikeln på allvar. Har man bott i Sverige sedan -67, kan jag dock tycka att man bör uttrycka sig på svenska också.
Billy Butt är en av veteranerna på Sourze som kan uttrycka sig felfritt på 3-4 språk.Har skrivit hundratals artiklar med ibland tusentals läsare. Väldigt roligt för mig att se Billy igen.
2008-05-05 08:10 skrev "ArHo" i en kommentar [länk] såhär:

"Per W, du nämner rättsröta och IB affären? Det finns även idag som borde vara bekant, Regeringspartierna använder sig utav EXPO en organisation som påminner om Ryska KGB med sin uppmaning till allmänheten att rapportera allt till EXPO som folk inte uppfattar som politskt korrekt tack Robert Aschberg som är ordförande för Sveriges KGB!"

Och så är det fortfarande, men inte länge till. [länk]
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .