Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Vi behöver varandra

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Vi_behover_varandra/Sourze_style.html .

Pia, tack för att ”vi” behöver varandra, men ”vi” är det du och Jag som behöver varandra, eller är det ”vi” som laglöst kollektivt pronomen u.p.a. (utan personligt ansvar) och risk, som du mentalt i din fyrarummare tror behöver varandra, för att producera ett bra förslag på HUR ”man” som också är ett laglöst kollektiv u.p.a., skall gå till väga och lösa de "problem" du har med laglösa kollektiv av pronomen, folk, politiker, advokater och revisorer, som i styrelse, utskott eller nämnd LEKER folkvald värdefattig svensk lagstiftare eller kontrollmakt?

Kierkegaard är helt OK, men det är inte ”dem” som är ett laglöst kollektiv u.p.a., som Kierkegaard avsåg att hjälpa, utan EN enskild människa, som mentalt vill, kan och vågar lyckas i tid och rum.

"Problem" löser rädda enskilda mentala fyrarummare som inte vill, kan och vågar förstå när, var och varför, bra förslag i nutid och nära framtid, har kvalitet och säkerhet, som i tid och rum som SKYDDAR enskild person, husdjur och egendom, samt enskild hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen.

Mvh
Jag för min del har länge längtat efter en artikel av Mental kvalitet i EU där Du utvecklar hur Jag med hjälp av Ditt tänk skulle kunna skydda Mig och Du Dig och andra "Jag" sig mot olika laglösa inflytelseagenters inofficiella men av allt att döma organiserade förtal och insinuationer som slår mot såväl ekonomi som frihet?
"Vi" är alla vi människor från när och fjärran. Jag syftar inte på dig "anonym".
Hur ska jag kunna skriva om mental kvalite i EU?? Träffade nyss en kvinna som jobbar i Bryssel. Hon sa, att det är ständiga konflikter och bråk inom EU - kommisionen. Människor där är väl som överallt annars i alla andra stora instuitioner? Verklighetsfrämmande.

Leif E, tack för producerat resultat i #2 och inte minst din längtan efter en artikel, som utvecklar HUR du med hjälp av mitt tänk skulle kunna skydda dig, - men HUR har enligt programvaran i min mentala fyrarummare, inte den kvalitet och säkerhet i tid och rum, som vill, kan och vågar skydda Dig ”mot olika laglösa inflytelseagenters inofficiella men av allt att döma organiserade förtal och insinuationer som slår mot såväl ekonomi som frihet?”

Mitt tänk styrs i nutid av EGO-smart utvecklad mentala kunskap, att värdera, värdesäkra och välja, PRODUKT (producerat resultat) av humana resurser, med kvalitet och säkerhet i tid och rum, som i nutid och nära framtid kostnadsfritt och rättssäkert SKYDDAR enskild medborgares hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller Europeiska unionen.

Produkter Jag uppskattar att arbeta mentalt med är David Ickes ”Stop, Think and Act!” och Ola Alexander Frisks budskap ”Vill du lyda eller förstå?” och som Jag i tid och rum värdeutvecklat till produkten ”Vill, kan och vågar Du, mentalt och fysiskt lyda när, var och hur ELLER förstå när, var och varför?”

Med vänlig hälsning
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .