Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Vem har inte kastat en snöboll på skolgården?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Vem_har_inte_kastat_en_snoboll_pa_skolgarden/Sourze_style.html .
Dom här sakerna du berättar om handlar inte om att din son sticker ut eller på något sätt avviker. Formen är viktigare än innehållet i dagens skola.
Jag vet, jag jobbar där!
I stort sett så är det så att dom som jobbar i skolan har själva lyckats väl i skolan (jag är ett undantag).
Därför vill dom jobba vidare med det dom lyckats så bra med.
Dam vill ha trygghet där dom känner sig hemma. Samma sak med skolledarna. Dock vill dom ha lite mer makt eller social status eller vad det kan vara.
I några enstaka fall förekommer det att någon från näringslivet går över till skolans värld. Då oftast efter arbetsskada och omskolning.
Gemensamt för alla roller i skolan är att man är rädd för attgöra fel. Därför måste allt dokumenteras. När du var ung kanske du av nyfikenhet lekte doktor osv. Förmodligen rätt naturligt eftersom i stort sett alla andra som vuxit upp av människosläktet lekt liknande lekar. Nyfikenhet för skillnader o likheter o hur saker funkar. Skulle din son leka denna samma lek som barnen i resten av världen gör så räkna med problem. Du anar inte ur många kilometer papper som krävs för att alla skall ha ryggen fri och din son kommer förmodligen att få veta om det när vårdnadstvisten om dina barnbarn kommer igång.
Alla är rädda och ingen ser att sunt förnuft är en tillgång utan snarare en belastning.
Mitt tips till dej är att du snarast flyttar till något av våra grannländer där hemundervisning i grupp eller familj fortfarande är tillåtet.
Om det svenska näringslivsfolket visste hur mycket papper o timmar det går för
att dokumentera vad skolan gjort i ett simpelt "snöbollskastningsmål" eller då någon tröttnat på skolan o bara vill ha lugn o ro o välja sina ämnen och studietakt tog dom sina barna ur skolan.
Eller varför inte be någon med äldre barn visa upp sina barns "omdömen för måluppfyllelse". Akta dej..
Våra barn kommer som 75-åringar att fråga sig vart livet tog vägen.
Då kan jag redan nu svara det finns bara i "arkivskåpen" utanför finns bara fiction och som en skön dröm.
kolla den enda sanna skolsiten på svenska
[länk]
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .