Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Vart är vi på väg?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Vart_ar_vi_pa_vag/Sourze_style.html .
h&M kommer nog att gå bra framöver särskilt om konjunkturen går ned, de är jufaktiskt billiga, så många har inte råd att köpa kläder någon annanstans
Hördudu - du 49 årige tvåbarnsfar - varför denna tanklöshet? Varför snålar du på krutet?
Med den där anläggningen kan man säkert damma rent på varje loft inom en så där hundra meters radie - inga eftertänksamma tomtar kvar där inte - men du borde satsa lite på den där unga killens framtida möjlighet till förståelse av sin egen framtids möjlighet - ge honom ett par chysta lurar också - annars får du snart bara ett enstavigt "va" till svar om du av någon händelse med honom åter skulle vilja diskutera världen.
Vart vi är på väg kan jag upplysa om, åtminstone vi i Sverige, när Soppköken finns i din kommun, då ligger vi nära ett inbördeskrig, för inte någon ska inbilla sig att denna vulgära ekonomiska politik som regimen sysslar med håller hur länge som helst, jag säger bara Grekland.
#3 - Du,Mr.H,gör Ditt bästa för att så splittring ser jag!
#4 Redaktör Olsson måste inte ge läsarna den chansen att se Sourze som klubben för inbördes beundran, för då flyr läsarna till andra forum där det är högt till tak!
OK mister Harmoni vad kan vi som enskilda personer göra?
#6 angus Först vill jag säga att det var trevligt att råkas genom att du ställer en fråga till mig, väl mött.
Det är den gamla vanliga melodin som inte bara jag nynnar på. Vi skulle inte gå till valurnorna 2014 för att markera vårt missnöje mot den misslyckade invandringspolitiken! Det här skulle få konsekvensen att samtliga politiker blev avsatta och en interimsregering skulle tillsättas och sköta de allra viktigaste uppgifterna och sedan blev det omval.
Jag lovar dig att politikerna skulle lyssna på vad folket har att säga och förmodligen blev det tvärstopp på massinvandringen och ett totalt stopp på det politiskt korrekta, där ingen skulle kalla någon för rasist eller främlingsfientlig som just är hörnstenarna för regimens politik för att tysta folket, som opponerar sig mot invandringspolitiken, som gör de rika ännu rikare!
Det här vara några förenklade rader men ack så sanna och främst att folket är skrämda till tystnad för ingen vill vara rasist och än värre bli kallad detsamma.
OM ingen går till valet 2014 så har vi ingen riksdag efter årsskiftet och inte heller någon regering - som kan få stöd i ngn riksdag. Det är fullständig anarki som du rekommenderar i kanske Europas mest välordnade land. Gör ett studiebesök i Grekland...
#8 Jan Brunnegård nu ska du inte måla fan på väggen, ett omval sker fortast möjligt och att jämföra oss med Grekland som föll på korruption är det ju inte tal om i detta sammanhang. Om jag inte minns fel så var det CH Hermansson som hade fört det här på tal i sin slutna krets som sipprade ut och minns jag inte fel även om detta att hans parti hängde på gärdsgården? Om du tänker efter, så nog skulle du väl vilja att folket fick mer att säga till om, annars vore det konstigt och det här är den enda rätta vägen, för något inbördeskrig ska vi betacka oss för eller hur?
MR Harmoni/ Visst överdrev jag en del för at tydliggöra problemet.Vem ska fortast möjligt organisera ett val då vi nte längre har ngn vald riksdag som kan backa upp en regering?// Ökad folklig makt vill vi båda - men hur?
Det oroar mig en smula att Angus oroar sig. Själv oroar jag mig för hur han ska klara en fredagskväll utan lösgodis. Som min tandläkare kallar löstandsgodis. Go helg!
Tack Lundwall nu fick du mig att skratta ordentligt, och din tandläkare har så rätt, sitter just nu med stygn i munnen efter en borttagning av en kindtand.
Ja du Mr Harmoni du har rätt i att det förstör hela möjligheten att någonsin få rätt på invandringspolitiken om man kallas rasist så fort man vill prata om densamma, det hindrar otroligt mycket. Man får inte sticka under stol med saker om man ska komma någonstans, allt ska vara framme i ljuset även statisktik om än så tråkig sådan, men man ska komma ihåg att utlänningar är vi alla så fort vi är i ett annat land, alla.

Och Jan Brunnegård du har så rätt om att vi ska värna om den folkliga makten, den tas så förgiven av dem som har den men när den väl är borta så svår att ta tillbaka utan blodspillan.
angus 2012-10-19 17:31 #13  [länk] :
Och Jan Brunnegård du har så rätt om att vi ska värna om den folkliga makten, den tas så förgiven av dem som har den men när den väl är borta så svår att ta tillbaka utan blodspillan.

Vi är redan där, och medlet är bl.a. att vägra legitimera numera enbart illusionen av folkmakt.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .