Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Vad är sionism?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Vad_ar_sionism/Sourze_style.html .
Fantastiskt bra skrivet Lasse. Ska bli intressant att studera hur dina antagonister kommer att undvika sakfrågan denna gång. ;-)
Tack för en intressant artikel som berör vissa fakta som jag själv inte haft tid till att kolla upp!. Saker jag av någon anledning inte fått lära mig om under min tid i skolan.
Denna artikel talar för att det är de liberala grundvärderingarna samt friheter som är de viktigaste för individen i precis allt, som rör henne. På det följer ett mer naturligt ansvarsförhållande och empati för sina medmänniskor. Religiösa och politiska extremkrafter snarare kämpar emot den mest grundläggande biologiska friheten som en individ kan ha - nämligen rörelsefriheten. SD:s representanter är inte speciellt unika utan kör med både gammal och tuggad skåpmat...
Detta är samma rapakalja nynazister rapat upp i flera år, i stället att förneka förintelsen menar nyare nazister att judarna förintade sig själva, detta är en modern saga i stil med Sions Vise protokoll som bevisligen är ett förfalskat dokument. Granskning Sourze så ni inte blir ett nazifäste
Lasse, bra att du la ut den okortade versionen och med fungerande länkar på [länk] . Synd med alla dessa fega anonymer som går in för att sprida dynga, men du ska ha all heder för att du inte ger efter för antidemokratiska dialogsabotörer (fega uslingar!).
PS, som Dag Nilsson skrev i annan tråd, "Sionismen är en livsfarlig politisk ideologi. Det har aldrig funnits farliga folk. Människor med livsfarliga idéer finns det däremot. Det är dem jag vill sätta ljuset på." [länk] (Tråden "Lathund för konspirationsteoretiker".)
Detta var verkligen en dålig artikel. Eretz Israel!
Bra artikel! Säger mycket om sionisternas maktgrepp i vårt land idag.
Rothschild Zionism:  "1913: The Rothschilds set up the Anti Defamation League (ADL) in the US, after a Jewish bisexual pedophile and suspected drug addict rapes and murders a 12-year-old girl employee at a pencil factory.  Its purpose is to denounce opponents of the global elite's plans for a fascist world dictatorship as "anti-Semitics", which is rather like a serial killer branding honest police officers as "murderers"."  [länk]

Det jag själv inte begriper är varför jag de senaste åren så häftigt och känslomässigt har angripits av välmenande vänsteraktivister när jag har pekat mot Rothschilds.  Det är som att de är tabu att kritisera.  Hur har det gått till?!

Ang. länken nyss, se även följande syntes av fakta, gissningar, åsikter som inte gör anspråk på att vara mer än i bästa fall en hypotes, MEN SOM GÖR ANSPRÅK PÅ att komma sanningen långt närmare än den version som ges av regeringar och massmedia:  [länk]
Två månader efter att Israel försöker mörda USAs överbefälhavare så bjuder man in honom på the!  Snacka om fräcktet!  Se vidare  [länk]  -  hittade länken via Lord Stirlings blogg, Lord Stirling har extremt bra koll.  Rekommenderar hans News Blog EUROPE:  [länk] .
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .