Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Två tuffa år väntar?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Tva_tuffa_ar_vantar/Sourze_style.html .
Nu är Du budbäraren för dom dåliga tiderna igen!
Ryck upp dig Karlsson!
Se positivt på världen!
Snart behöver varken Du eller jag bekymra oss om någonting längre!
Ha de!
Vi har aldrig hört talas om en grekisk biltillverkare. Det har sina skäl och orsaker. Kanske klimatet? Hårt arbete som vi hyllar i Norden känns kanske tyngre och mera motbjudande i hettan? Landet till vilket miljarder människor har rest på semester i femtio år och betalat bra för sig har förskingrat dessa sina enorma intäkter och behagar nu kräva att Europa betalar för sina ferier en gång till. Grekerna är vana vid sina pensioner vid femtio år och arbetsbefriade kommunala tjänster låter väl fint. Och demonstrerar och vandaliserar för "sin rätt".

Nog vill man gärna bojkotta detta turistmål, landet som med eliten av ärthjärnor bland sina politiker och ekonomifolk startat den nedgång i konjunkturen som Karlsson ovan mäter i nybilsregistreringar. Ett bra sätt att mäta - den gamla bilen kanske rullar några år fram till nästa högkonjunktur, tänker vi med hjärtat i halsgropen. Och så accelererar lågkonjunkturen med fallande konsumtion och ökande varsel på arbetsmarknaden...

Vi har sett det förr.
I det gamla Hellas nyttjade man mera enstaka häst och åsnekrafter har jag för mig?
Alldeles riktigt Lundwall,ju mer man målar f-n på väggen,ju jä---igare blir det!
Håll ut!
Radion har just berättat om allt kärvare förhandlingar mellan Grekland o Tyskland. Ingen vill betala en räkning två ggr!
Som Jan O så riktigt påpekar: Måla ej fan på väggen!

Tänk om någon kunde tala om det för Sveriges miljontals klottervandaler. Dom som levererar utan beställning, tvingar på andra sin "konst".

Så här skrev och målade en av dom, kul prick faktiskt: >----- JAG SPRANG DITÅT ---->>
Som Jan O så riktigt påpekar: Måla ej fan på väggen!

Tänk om någon kunde tala om det för Sveriges miljontals klottervandaler. Dom som levererar utan beställning, tvingar på andra sin "konst".

Så här skrev och målade en av dom, kul prick faktiskt: >----- JAG SPRANG DITÅT ---->>
#6 Lennart Lundwall så här hade en vän av ordning skrivit med stor målande text i en gångtunnel, De som klottrar på våra väggar borde få fängelse utan rättegång, den texten upptog en yta på nästan två kvadratmeter. Apropå klotter.
Samma andas barn... Ett visst dunkelt sinne för humor. Bra grabbar om huvet vore av dom, som morbror Allan sa.
Men Yngve da, Yngve Freij alias "Loffe Karlsson" kommer du inte i håg honom. Vore vi fler som honom så skulle bilförsäljningen öka som ett skott. Han behöll de mesta av sina inkomster för sig själv och konsumerade upp dem på varor som han tyckte var viktiga i hans liv.
Den offentliga konsumtionen fick andra stå för.

Är det några som tror att skattesmittarna skattar totalt mindre än oss andra. Tänk om. De konsumerar varor med lyxskatt som i sin tur generar ytterligare skatter som vi slipper. Det stora kruxet är att staten inte initialt får styra stålarna dit dom vill, men dom kommer fram till slut.

Sluta upp med er missriktade ilska mot direktörer med höga löner.
10 kollektivanslutna med samma totalinkomst som en storfräsare, skatttar betydligt mindre än EN storfräsare.

Landet bör satsa på dom rika och käll-skattesmitarna och bort med alla lågavlönade!
#9 Jajamän, det är dom förbannade lågpresterande proletärtyperna som gnäller och begär det orimliga av samhället. :-)
Artikelförfattaren; Nej orsaken är inte att folk inte vågar köpa en massa onödiga kapitalvaror i den utsträckning producenterna och handeln skulle önska - orsaken är de totalt vilsekomna kapitalägarnas maniska klagan att deras övervinster på insatt kapital inte utfallit efter deras huvudlösa förväntan.
Om nån tror något annat än att det är det kapitalistiska räntabilitetsystemet som skapar kriserna så tror den fel - öppna ögonen!
I boken "Det sovande folket" 1993 formulerade Fredrik Reinfeldt sin ideologi och syn på samhället:
"Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt skall inga standardkrav skattefinansieras. De hälsosamma riskerna är mycket mänskligare än den falska tryggheten."
Det var ingen oslipad gymnasieelev som tog till orda. Boken skrevs av en 28-årig riksdagsledamot med ambitioner och tunga uppdrag i Moderata Samlingspartiet.

På sidan 12 jämställer Reinfeldt välfärdsstatens effekter med "pest, smittkoppor och aids". På sidan 109 beskrivs människor som behöver hjälp som "döva kravmaskiner".
# 12 Dippen. – Först måste jag berömma dig för dina skarpa analyser och dina stora kunskaper. För det andra måste jag be om ursäkt för att jag trodde att du var en kille. –

Det är inte första gången som nedärvda fördomar mot tjejer får mig att ta fel. –

I Internets barndom hade jag problem med Telias internetanslutningar. Ringde till Telias support, det var en kille som svarade, han var grötig som gjorde att min internet kom inte igång. Ringde en gång till, en tjej svarade, oh nej tänkte jag. Men hon var proffsig, hennes vägledning fick min internet att fungera. Samma sak hände senare när jag köpte en ny dator. Det var en tjej som fixade problemet.

Kommentaren # 12 (liksom dina andra kommentarer) visar en hög klass, tack för det Dippen.

# 12. Det finska moderata ungdomsförbundets vice ordförande Saul Schubak gav tillkänna sina (och kanske moderaternas?) åsikter om barnbidraget, citerar:

"Barnbidraget bör definitivt tas bort. Det är absurt att vi stöder en ökning av det svagare materialet och sedan undrar vi varför det föds drogberoende barn och varför vi ska omhänderta alkoholiserade föräldrars barn."
# 12. Det finska moderata ungdomsförbundets vice ordförande Saul Schubak gav tillkänna sina (och kanske moderaternas?) åsikter om barnbidraget, citerar:

"Barnbidraget bör definitivt tas bort. Det är absurt att vi stöder en ökning av det svagare materialet och sedan undrar vi varför det föds drogberoende barn och varför vi ska omhänderta alkoholiserade föräldrars barn."
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .