Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Sverigedemokraterna förbjuder rasistiska utspel

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Sverigedemokraterna_forbjuder_rasistiska_utspel/Sourze_style.html .
Yohannis, att analysera innebär att man spaltar upp alla frågeställningar till ett specifikt ämne, för att sedan nå en konklusion. Här kommer den första för just den här artikeln: produkten som SD försöker kränga, är inte egenproducerad! Designen och dess utformning står andra för.

I inlägget kan man läsa "marknadens krafter", vore omväxlande, samt oväntat om författaren fördjupat sig i en artikel där läsarna kan ta ställning till verkliga siffror för politiska halvfabrikat isf ekonomiska halvsanningar.

Som social-liberal, har det någon gång slagit dig att i Sverige är man rasist om man inte anser sig ha har råd med sociala exprimentella halvfabrikat?

Sorgligt att behöva påpeka att det mest fantastiska med artikeln var då jag baissade densamma. Poängen steg? Sköter PK-verket även Sourze-läsarnas bedömningar?
Yohannis "SD har gått till val på främlingsfientlig populism. Likt ett nyöppnat lågprisvaruhus lyckades partiet, med Jimmie Åkesson i spetsen, göra entré i riksdagen 2010" Det vore på sin plats att peka ut dem som är främlingsfientliga de ca 3.000 kristna syrianer som röstade på SD för att de vill ha bort muslimerna i Sverige, som de blev förföljda av i sitt hemland och nu inte vill se dem i Sverige! Du borde skriva till syrianerna och be dem om ursäkt för ditt grova övertramp!
Jag tror inte SD har ändrat sin politik i grunden , det är nog bara en strategi.
Själv anser jag att detta så kallat nya i SD bara är en följdriktig nyansering av huvudfrågan som är invandring - dvs improduktiva människor som med sitt för stora antal alltför hårt tär på samhällets resurser - alltså handlar inte problemet i huvudsak om rasism - det handlar om föreställningen att sverige håller på att invaderas och kommer att tas över av kulturformer som redan därifrån dom kommer visat sej vara så pass destruktiva att levnadsmöjligheterna där blivit omöjliga att leva i - tyvärr har inte dessa nyanlända förstått att samma sak kommer att hända här vilket många infödingar känner sej oroade av - det är den oron som ger SD röster PLUS att den oron helt förlöjligats av övriga politiker.
Glädjande siffror för SD i Sentios väjarbarometer. [länk] Mindre glädje blir det när man läser om vad som händer i olika delar av landet (fortsättningen på förra länken.) [länk]
#4 Bizon Du tycker själv, knappast, stora delar av vårbefolkning av alla kategorier ser vart det barkar hän med tiden så vi håller med samma uppfattning som du att det här håller inte längre. Som jag sa tidigare vi röstar inte i valet 2014 så tvingas politikerna gå efter folkviljans yttringar! Det här gäller även Jan Brunnegård som oroar sig över eventuellt en regering som vill jobba för vår befolknings bästa och inte ensidigt går storfinansens ärende!
Mr Harmoni - kanske röstskolk är en gångbar strategi, men vad tror du om att i stället rösta på det enda alternativet som trots allt gör sej till talare för en stor del av folkviljan - vilket alternativ detta är får förståss var och ens samvete avgöra - men förutom att rösta också verkligen gå sta och engagera oss - in i politiken - in i nämnderna - ställ upp på valbar plats i kommunfullmäktige för det parti du vet att du kan påverka politiken i till det som bättre är än så som landet regeras nu.
Skulle tro att det i det långa loppet är effektivare att sparka ut det politikerskrå som visat sej missbruka sin ställning.
BIZON Jag är övertygad om att det är mycket lätt att göra karriär i alla partier inför nästa val.Visa ditt intresse för det minst dåliga partiet redan efter nyår och håll sedan i gång. De behöver dig. Det tog ett år för mig att komma in i Umeå dåvarande stadsfullmäktige!
BIZON Jag är övertygad om att det är mycket lätt att göra karriär i alla partier inför nästa val.Visa ditt intresse för det minst dåliga partiet redan efter nyår och håll sedan i gång. De behöver dig. Det tog ett år för mig att komma in i Umeå dåvarande stadsfullmäktige!
Läst Lasses länkar i #5 och fått lite info och kikar hör - Mats Dagerlinds krönika på avpixlat där han menar att alltfler svenskar får upp ögonen för hur huvudlöst destruktiv och farlig den svenska invandringspolitiken är och att detta leder till att det enda parti i Sveriges riksdag som driver invandringspolitiska frågor som är både Sverige- och flykting-vänliga, och såväl ekonomiskt som humanitärt ansvarsfulla kommer att växa ytterligare.

Vidare att detta parti inte förolämpar väljarna genom att frånkänna dem deras nationella och kulturella identitet eller genom att antyda att de, trots att de troligen är världens mest toleranta folk, skulle vara främlingsfientliga och rasister om de utifrån realistiska förutsättningar vill diskutera hur mycket invandring Sverige tål, då är det inte konstigt om det partiet blir Sveriges tredje största.

Ja så långt Mats Dagerlind.

Så vad ska man säja - välj det parti som bäst gagnar era intressen och börja jobba politiskt för det nödvändiga i att sätta ner foten - det går inte att låta varken marknadskrafterna eller den pågående folkinvasionen förklädd till humanitärt bistånd våldta andra folk utan att detta i förlängningen får mycket svåra konsekvenser.
Ja Brunne - det blir väl till att ta tag i skiten - en bra grep har jag, och det som är förbrukat ska ut på dyngstan.

Jag hade ett ärende till Farsta i stockholm i förra veckan - där hade mina föräldrar en gång byggt sej ett radhus - egnahemsrörelsen ordnade med arrenderade tomter och kollektivt inköpt material - ett billigt sätt att bygga sej ett hus för folk som klarar av att jobba - alltså att dels dagtid försörja sej och sina barn och att sedan på kvällar och helger bygga på huset - en prestation bara det, och fint blev det.

På den tiden kryllade det av blonda ungar i varenda gränd och min mamma drog sej tillbaka från arbetslivets hets genom att ägna sej åt en betydligt trevligare verksamhet - hon blev en så kallad kommunal dagmamma, något hon sysslade med tills hon fick pension.

I dag så där en tjugo år efteråt hade gatubilden där i farsta förändrats helt - av lintottarna syntes inte ett enda spår - men förvånande nog mitt på dan då jag kommer ihåg att förr alla arbetade och centrum möjligen befolkades av några mammor med en knippa ungar i släptåg handlade mat, samt en och annan skolunge på väg från skolan, men nu i stället kryllade av liv och mångkultur - alltså detta måste väl ändå vara ett exempel på en gigantisk global folkförflyttning - förmodligen var det nattarbetare som så här dagtid stal sej till att flanera en stund innan nattskiftet - kan tro att dom ville visa upp sina fina exotiskt heltäckande kläder som skiftade i vackra färger - inte alls såna där grå eller svarta klädnader som kvinnor från Afghanistan och andra platser brukar bära utan riktigt chica kreationer. Men mansfolket såg ut som Slatan nästan allihop när han kommit hem från en månads semester på Seychellerna - förutom en hel del gubbs som verkade ha legat där på stranden i minst ett halvår.
Den språkliga kavalkaden var även den en upplevelse jag får nog ta och hoppa på den där kursen Ufs (utländska för svenskar) för att åtminstone kunna uttala orden "välkommen du sköna nya värld" på några av de mest gångbara tungomålen.
Anledningen till SD:s framgångar beror på att stanken från det mångkulturella rövhålet blir starkare och starkare för varje dag. Journalisterna på våra största tidningar orkar inte längre hålla sig för näsan.
Alliansens och MP:s överenskommelse beträffande att öppna upp för anhöriginvandring från mestadels länder där man lever i en muslimsk klankultur var spiken i kistan för en ansvarig och trovärdig invandringspolitik.

Konsekvenserna kommer bli förödande. Svenska folkets skattevilja på vilken vi bygger vår välfärd kommer att minska i takt med att folks medvetenhet om vad islam och muslimsk kultur är och vad vi därmed kan räkna med vad när det gäller den muslimska invandringen. Tillståndet i den muslimska världen talar om vad vi har att vänta oss.

Det största problemet med den muslimska invandringen är överbefolkningen som följer. Att det sen finns en massa anvisningar för etniska konflikter gör problemet desto farligare. Vi kommer att få se i full skala att ett land som är islamiserat inte går att demokratisera, att demokratiska och liberala krafter där är dömda till underordning/undergång och att landet kommer att plågas av tilltagande överbefolkning, misär och förtryck.

Regeringen gör allt för att tysta den demokratiska opposition som finns mot islamiseringen av Sverige. Man använder sig av myter, lögner och demoniseringar utan urskillning för att tysta alla som varnar för utvecklingen. Det finns idag borgerliga riksdagsledamöter som vill ha sharia-lagar för muslimerna i Sverige, alltså apartheid-lagar. Samtidigt låtsas regeringen att man är motståndare till "extremism". Regeringen lägger pengar på att invandrare "av religiösa skäl" ska kunna könsstympa sina barn billigt och bekvämt samtidigt som man drar in på mediciner till svenska barn. Är man "extremist" om man anser att det är fel prioritering? Ja, enligt Ullenhag och Sanningsministeriet så är det så. Regeringen lägger miljarder på stöd till en lösning på Mellanösternkonflikten som innebär försvagning av den enda liberala demokratin i området. Där judarna styr ska araberna ha fulla rättigheter men där araberna styr ska judarna bara försvinna. Samtidigt göder man extremism och segregation genom religiösa friskolor. Regering driver den mest antiliberala politiken i den moderna svenska historien för att tjäna snabba pengar och dumpar den svenska demokratin för en kortsiktig tillväxt och ett flummigt multikulturtrams som inte kan fungera.
#11/Bizon/Det är bra Bizon att du lär ut lite om de förändringar som har skett i Stor-Stockholm. Kan vara nyttig information för alla som bor i mindre städer, där urbefolkningen ännu inte har blivit i minoritet, men kommer att bli det i framtiden. En liten mental förberedelse för det som är på gång, med ökad brottslighet, bilbränder, nedbrunna skolor, våldtäkter m.m.
Jocke 14 - betyder det att du har tagit dej över gränsen? Men att du tar avstånd kan väl knappast bero på luktöverkänslighet. Men mer precis - vad uppfattar du som du kan hålla med om i CG #12?

Och apropå södertälje - Syrran var dit här om veckan i ett ärende.
Men hon hittar inte så bra där och måste fråga om vägen och dök på den första bästa frejdig som hon är och inte rädd för hur många kulturer som helst - men då hon för sjätte gången frågat om vägen och inte träffat någon som förstod vad hon sa eller ens försökte tala svenska la hon märke till ytterligare en sak - de flesta rökte - det var den nuförtiden ganska ovanliga röklukten på offentlig plats i mindre mångkulturella områden som plötsligt påminde henne om hur det var förr även i det svenska samhället.

Södertälje har fallit - det är bara att inse det - tillbaka 30 år till medeltiden - södertäljepolitikerna vill ha extra tilldelning av statliga medel då den nya befolkningen där förutom att dom röker som borstbindare och kommer att kosta framtida vårdplatser inte heller genererar någon kommunalskatt i den utsträckning som skulle behövas.
Dom har problem.
Ja Lasse 15 - ingen trevlig framtidsbild - inte heller för de som redan råkat illa ut innan dom flytt hit - risken är att dom hamnar ur askan i elden - och sedan är det väl inte mycket mer än askan kvar här heller.

Sverige är en av de större leverantörerna av krigsmateriel - vi är alltså med och möjliggör krig och krigsindustrin här i landet tjänar grova slantar på denna export - ?
16 Bizon. Jag bara inser att politiken både när det gäller kön och etnícitet skapar inlägg som i 12 och 17.
Jag ser ingen större skillnad mellan dem och de fenomen som de beskriver, eller de politiker som inte förstår bättre. Mänskligt - och tämligen onyanserat.
Fast käpphästen religionen var väl med där på ett hörn...?

#18 Bizon du gör ett misstag som politikerna vill att du ska göra, att skylla på svenskarna för u-ländersnas fattigdom, denna skuldbeläggning trodde jag att du med övriga hade ruskat av er för länge sen?
#18 Bizon du gör ett misstag som politikerna vill att du ska göra, att skylla på svenskarna för u-ländersnas fattigdom, denna skuldbeläggning trodde jag att du med övriga hade ruskat av er för länge sen?
Ska man tolka det som att det är samhällets utveckling som gör att folk är förb. på alla partier, utom S,D som nämner det som alla andra borde nämna??
VISST är även vi svenskar MEDSKYLDIGA till vissa Uländers fattigdom. Genom vapenexport, betala uselt för deras råvaror,fiska ut deras vatten,tömma deras oljekällor mm. MEN dessa länders enorma Korruption är en allt större orsak till eländet.

Fair Trade försöker minska orättvisorna.
Ja Mr Harmoni - kanske ett misstag, men annars bara ett konstaterande - lite om orsak och konsekvens igen, denna ständiga kedja av beroende händelser som rasslar genom nuets timglas från nu till sedan.
Många av de som nu får fly för kanonerna vi sålde var inte födda ens då kanonerna levererades - så det går ju inte att skylla på dom heller.
Och korruptionen - tja,,, vet du var pengarna kommer från som prasslar i u-lansdpotentaternas fickor för att dom såg till att välja hägglunds eller bofors, telia sonnera eller erikson? För att inte tala om de miljarder som slinker omkring från andra leverantörer av död och pina.
Nej skuld,,, vi är alla oskyldiga så som lamm - va vad det han sa nu då - han dom hängde på ett kors? Jo,,, så här uttryckte han sej visst "herre förlåt den för dom vet inte vad dom gör" - alltså redan då för nästan tvåtusen år sedan var det en och annan som visste att mänskligheten inte är stort mer än några knippor lallande dårar - enda orsaken till en möjlig förlåtelse.
Men hur ska det faktum kunna förlåtas om så vore att människan skapats sådan med berått mod?
#24 De gå väl under samma rubrik, fast de trodde de visste...vad de gjorde...
Göteborgsposten har en mkt stor artikel i dag om hur en rad fiskefartyg från svenska Skärhamn tömmer havet utanför Sahara....där bor ett av klotets fattigaste folk i ökenkanten.Medan skepparna i Skärhamn är mångmiljonärer. Har bara ögnat artikeln, ska strax läsa ordentligt.
Göteborgsposten har en mkt stor artikel i dag om hur en rad fiskefartyg från svenska Skärhamn tömmer havet utanför Sahara....där bor ett av klotets fattigaste folk i ökenkanten.Medan skepparna i Skärhamn är mångmiljonärer. Har bara ögnat artikeln, ska strax läsa ordentligt.
Pia 25
Vilka visste vad de gjorde?
Är det nån som vet - egentligen?

Brunne 25,27 - de fattiga i ökenkanten har knappast den kapaciteten att kunna fiska på de djup som professionella fiskefartyg av den storlek det handlar om med möjligheter att frysa ner fångsterna och så vidare - beroende på var fångsterna landas och på var skatterna för vinsten betalas kommer kanske en viss del av detta fiske dessa fattiga ökenbor till del i form av u-landshjälp, skolor, vattenreningsanläggningar - principen för ett inte rent men ballanserat samvete är att ta med den stora handen och ge med den lilla.
Bizon - nu blanade du allvar o ironi lite väl mycket - eller hur?Jag tror det är regeringen i Marocco som suger åt sig inkomsterna....
Jasså Brunne - är det i Marocko fångsterna landas - men säljs inte en del av fångsten inom det landet och därmed ger fin mat åt den befolkningen?

När jag var där besökte jag fiskmarknader lite var stans - kusten är ganska öppen utefter hela sträckan - de svenska högsjödugliga fartygen klarar hårda tag - det gör inte fattiga småfiskares båtar.

Dessutom fiskas det väl mer på internationellt vatten än de stora fartygen kan göra - dom håller sej säkert mer än ett par distanser utanför land - vilket inte det kustnära småfisket kan göra.

Den Marockanska regeringen är väl i det fallet som den svenska - fast enligt de flesta källor etter värre - skattetrycket här lär ju ska vara det högsta i världen.

Det som kan vara mer irriterande i sammanhanget är att om den marokanska regeringen suger åt sej vinsterna från det svenska fisket betyder det att den orättfärdiga konflikten med Sahara delvis finansieras av svenskar - det tycker jag inte om.
Det är en mkt stor komplicerad artiel i GP om detta. Man har noga tagit reda på hur flera nyligen svenska fartyg fungerar efter ägarbyte osv.Marocco ockuperar Väst-sahara där folk hundrats att bilda egen stat i ca 50 år. Löd nog tidgare under Spanien.Mkt svårt att sammanfatta den stora artikel....
Janne B och Bizon. Att EU dammsuger fisk utanför västafrika är välkänt, eller är väl känt iaf. Skulle inte förvåna om göteborgare dammsuger fisk utanför Marocko. Landet har en egen stor sardinindustri, rätt stora båtar också.
Därför la de beslag på f.d. spanska Saharas, med lång kust. Där befolkningen, ½ miljon tror jag, flytt till Algeriet, som nu stängt sina gränser mot Marocko. Och är stängt för de flesta andra dessutom. Komplicerat.
Jag var för mkt länge sedan med i Folkpartiets Ungdomsförbund och vi stödde Befrielserörelsen sedan Spanien farit därifrån och Marocko tagit över Jag tror att ingen stat godkänt befrielserörelsen och ej heller Marockos övertagande. Det har funnits mkt stora flykringläger i norr mot Algeriet. / NÅ detta folk lär inte se ett öre av vinsterna från fisket
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .