Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Sätt handklovar på huliganerna

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Satt_handklovar_pa_huliganerna/Sourze_style.html .
Huliganer tycker om att synas liksom kändisar och halvkändisar. De kommer att trängas för att få plats och få stoltsera med handklovar. Dokusåpaaktörer Marior och Axel. Huliganerna kanske måste sätta sig längre upp. Då får de ändå svårt att kasta saker på domare eller motståndare. Själv ser jag dåligt och kommer att vara där. I söndags var jag på Emirates och blev eskorterad till min plats av en vänlig funktionär. 60000 jublade, ingen bråkade. Det är fotboll det.
DEN fotboll som jag begriper mig på handlar om att man på olika orter bygger upp olika lag och sedan håller sig till detta. Lokala hjältelag. Köpa in och byta in spelare från hela landet eller Europa är för mig meningslöst.Varför ska jag hålla på ett Göteborgslag som till hälften eller mer består av "utsocknes".Det är väl inget göteborgslag.

Varför ska jag hålla på Elfsborg nära här.? Svensson är nog någon annanstans!

NEJ sätt bara ett nummer på lagen som "AIK 19"om nu bara lagen på låtsas har lokal anknytning ;-)

Kommer förresten kommande generation att ha råd att betala för alla nybyggda Arenor landet runt?

De kommer sannolikt att ha helt anra intressen!
Det är bra fångat och du företräder urtypen för historien om Åshöjden. Ja, där kom det en srjärna utifråm resten var pojkar från bruket. Många lag i Premier League har inte en enda engelsman i laget Ännu mindre någon från staden eller trakten. I Sverige har det blivit modernt att importera spelare från Afrika ner till division fyra.
Vi talar om varumärken som man håller på, inte lokala lag.
Tack steno för att du som vanligt fångat att jag både skämtar och är allvarlig.Jag är uppväxt i en missionshusmiljö där alla fick medverka efter sin förmåga och vilja.Missionshusen i min bygd var små o med få medlemmar men fungerade 5-10 ggr om året som fullsatta Folkets Hus. De enklaste jul o Luciafester osv./ Idrotten är för mig allt mer en elitverksamhet vars övre del jag känner mig oerhört främmande för.Jag drömmer mig tillbaka till tider då ett fotbollslag kunde växa fram bakom en HÄCK som i Göteborg! Varför behövs det inte en enda polis då tiotusentals frikyrkliga samlas till sina sommarmöten över hela landet. Deras lokaler har inte betalats av varken stat eller kommun.Skuldfria och kan lånas ut gratis till pensionärs och handikapporganisationer. Som tvärs över gatan här.
När jag var på Tuna vallen som grabb var det en polis med sabel som stod och solade sig. Det märkliga är att Brommapojkarnas Grimstaär en idyllisk plan i Vällingby. Där är det inte oroligt ens när AIK eller Djurgården kommer på besök. Kanske för att BP är plantskola för lagen och att miljön är lantlig mitt i storstaden. Så liten publik också. Det är kanske inte tillräckligt spännande att bråka i sådan miljö och dessutom åkatunnelbana i 45 minuter
Ja och transport bröstar sig. Om LO ger upp så gör vi fan inte det
Även handbollen är drabbad:

Sävehof-fansen skämde ut sig och tände en rökbomb i matchen mot Kristianstad.

Nu har klubbledningen fått nog – supporterföreningen Kamikaze läggs ned.

– Det känns som ett konstigt beslut för min del, säger Marcus Mårtensson till Sveriges Radio.
"Det var allmänt svineri från början till slut. Det handlar om ett gäng drängfulla ungdomar som ”ramlade” av bussen."
(Aftonbladet)
Djurgårdens tränare Magnus Pehrsson hotad. Avgår med omedelbar verkan och i konsekvens avgår Djurgårdens starke man och sponsor Tommy Jakobsson. Kanske dags att Stockholmslagens friska medlemmar vaknar upp och sluter upp kring lagen och spelarna. Ta fram handklovarna!
Den "firma" som sökte upp Magnus Pehrsson på träningen, ett möte som fick honom att avgå hävdar nu att de inte hotat honom. Bara utnyttjat sin "demokratiska rätt" att tala med honom! Tränaren och ordföranden utnyttjar bara tillfället att avgå nu när de misslyckats med resultaten, heter det.
Jag tror ingen tränare vill ta jobbat om Djurgårdens publik på 10000-20000 anser sig ha demokratisk rätt att tala med tränaren. De får väl om de är medlemmar ställa frågor på ett årsmöte eller dylikt som brukligt är i demokratiska församlingar.
Nu har parterna i kommuner och landsting fått medlarnas bud och ska svara senast kl 1400. Kommer de inte överrens utbryter strejken i morgon. Realistiskt sätt så blir det ingen strejk men med sådant stort antal medlemmar så vet man inte. Det borgerligt styrda SKL vill nog inte att LO:s Metall ska bestämma höjden på avtalet. Metall har ju sagt att "märket" betyder ett högre procenttal för kommunena än vad de själva avtalat om för sina medlemmar
Undrar vad vår "flygande militär" får betalt för? 30 miljarder kr närmare bestämt Har vi köpt så mkt plan, 200 st, att vi ej har råd att köpa bensin till dem??
"De är idrottens värstingar" skriver DN idag på första sidan och i en artikel på del 1.Narkotikadömda.Familjefäder.Studenter. Egna företagare.Mer än hälften av huliganerna är dömda brottslingar och var tredje är dömd för narkotikabrott.Åklagare beslutar om tillträdesförbud. Polisen har foton men får inte lämna ut dem till klubbarna De får inte registreras. Så klubbarna måste känna igen huliganerna på utseendet.
Hej Steno, jag slutade för länge sen gå på de stora arenorna då det handlar om derbyn. Trots det att jag kunde fixa fribiljetter och ibland plats på pressläktaren så kom man inte undan obehaget. Om du erinrar dig så minns du säkert att egentligen är det omfattningen som eskalerat tillsammans med en utvecklad våldsteknik. Redan i början på 50-talet var det inte riskfritt att gå på muggen under ett derby mellan AIK-Djurgå´rn.

Slagsmål efter matcherna förekom också. Men allmänheten gick fri.
Dagens huligan-beteende är inte en isolerad företeelse i samhället, utan frukten av ett samhälle i strukturellt moraliskt förfall. Björn Erikssons utredning som fortfarande ligger på remiss, är bevis för påståendet.

Vi har juridiska ämbeten, polismakt och ordningsregler, samt kapaciteten att lagföra alla som bryter mot lagen. Men vi har även västvärldens mest ineffektiva polis, som ständigt kan åberopa
västvärldens trögaste lagstiftning. Huliganerna, ja dom använder inte bara knogarna, utan den sköld som heter "svensk" integritet.

Svensk juridik vill bara snuttifiera, genom att använda sig av tillträdeslagar och maskeringsförbud. Det strukturella ligger i att civilsamhället representeras av alla sociala grupperingar då det gäller våld. Att sedan som DN förvånas över att egenföretagare inkluderas, återger bara den verklighetsfrånvaro som media befinner sig i.

Egenföretagare, är det samma ensamföretag som säljer både grönsaker och hasch, vilka i pressen framställs som lyckad etablering.

Vill man inte ha våld på läktaren, sätt alla ner på arenan de som står upp och lever rövare åker ut. Bygg nya förvaringsanstalter för dem som slåss utanför på gator och torg, ställ dem i rum utan vare sig säng eller stolar några veckor. Nytt måste de vara för över de gamla, styr dom kriminella.

Vill man inte ha mobbing i skolorna, tar man bort de som mobbar. Offren skall inte vara rektorns och förövarens försökskaniner för hur långt man kan gå.

Till slut, polisens huvuduppgift är att hindra unga människor att välja den brottsliga vägen. Vi har aldrig någonsin haft så många lagförda ungdomsbrottslingar, tillsammans med en ändå större frigående grupp som förmodligen livslångt kommer förbli ostraffade. Mer poliser - vi har västvärldens största polisverksamhet per capita. Reinfeldt känner till omständigheterna, men behöver inte bry sig då SÄPO värmer upp sitsarna runt omkring på Stadion.
Tack Leif. De matcher jag sett live i år och de senaste åren är i London och Manchester. Emirates, Craven cottage och Etihad. Mycket lugna tillställningar med intresserad publik. Senaste matchen i Stockholm var Hammarby-BP för några år sedan.Jag tröttnade på publiken som hoppade upp och ned hela matchen utstötande Hammarby, Hammarby.
Genomför Erikssons förslag och genomdriv de lagar som behövs för att göra det. Problemet har sopats under mattan i år efter år
Ja och sedan har jag sett Eskilstuna City spela på Enskede och på Tunavallen men de räknas inte. Om inte Grimsta låg så långt bort skulle jag se dem. Är det inte konstigt att det är i storstädernas centrum som allt händer. Publiken på Grimsta sköter sig tom på matcherna där AIK och Djurgården är motståndare
Extremfeminism är en ond karikatyr av patriarkatet.  De-loop, Re-loop.  Jag förordar "Exit loop".

Illustration till idén:  [länk] .

Om det funkar så ska jag försöka visa bilden här, men tyvärr tror jag Sourze har spärrat så det inte fungerar - använd i så fall länken nyss.  Testar ändå (fixar om det inte fungerar i min arkivkopia på [länk] ):

17 I ett land där mansrollen tvångsskrotats, eller överförts till den nya kvinnorollen, söker marginaliserade unga män nya mansroller.
Vet LE Ström hur många manliga rektorer det finns kvar i landet jämställdast? (Vill gärna själv veta).
Eller hur polisen tvångskvoteras?
Eller hur unga män utvecklas, som växer upp där pappan utmanövrerats?
Huliganerna söker nog nya mansroller då pappan inte tagit sitt ansvar utan överlämnat det till pojkarnas mor. Kanske fadern inte heller är så mycket att lära av heller
23 Steno "Huliganerna söker nog nya mansroller då pappan inte tagit sitt ansvar utan överlämnat det till pojkarnas mor. Kanske fadern inte heller är så mycket att lära av heller"

Hmm, trodde det gått upp ett ljus hos dig angående övertidsarbetet, och manlig pliktkänsla? Men icke, hos vissa är behovet att döma ut det egna manliga könet berghårt. Fast vem dömer du ut, dig själv, eller alla andra män?
Men då lyssnar du väl på kvinnor Steno? På en kvinnlig barnrättjurist, som jag länkat till innan just idag. I 80% av vårdnadskonfliktenrna går denna till mamman.

"Jurist sågar socialtjänsten VÅRDNAD. Papporna har inte en chans i vårdnadsutredningar. Det menar barnrättsjuristen Lena Celander-Jörgensen. I vårdnadsmål som hon varit ombud i där Lunds Socialförvaltning ansvarat för utredningarna har visat på en socialtjänst som är undermålig och rent ut fruktansvärt inkompetent."

Du kanske skulle läsa på lite Steno, i stället för att dra politiska gamla attityder och fördomar, som hitills inte verkat ha hjälpt varken svenska unga tjejer eller killar.
Som enligt alla rapporter mår sämre än någonsin.
Och apropå könsroller, handklovar och annat, som sätten att uppfostra, eller senare när detta misslyckats, att konfrontera kriminalitet. I USA är det idag ett par miljoner, mest män, som vandrar ut och in. Från metro häromdagen:

"Sex droger och snabba cash hör till vardagen på ett fängelse i Baltimore. En av fångarna har dessutom blivit far till fem barn tillsammans med fyra av fångvårdaran (kvinnor, min kommentar till Steno) - och då har han bara suttit inne sedan 2009. för mordförsök.
Nu har 13 fångvårdare åtalats, skriver Washington Post."
Skall vi få skolpojkar som lär sig bra beteende, behövs manliga lärare, och rektorer. Men då måste feminism och genusenögdhet flytta på sig. Att ideologiskt förnedra manligt lön ger inte många manliga anställda.
Jag har jobbat socialt även om det var längesen, är socionom och har följt utvecklingen. Visst är det viktigt att barn och pojkar har bra manliga förebilder, där håller jag med. Och när de fattas beroende på att farsan har backat ur så är det näst bäst med manliga lärare, daghemspersonal. Men erfarenhetsmässigt lider de här pojkarna inte under mammor som tagit befälet och sparkat utbarnafadern utan pappan har sällan ställt upp från början.
Men till syvende och sist har varje person ansvar för sina handlingar, även huliganerna. Men jag vill inte ytterligare diskutera med dig om kvinnligt-manligt. Möjligen om fotbollshuliganer och fotboll om det är ditt område
1) Förstår att du inte vill gå in på könrollsfrågan, eftersom det inte är en feminist som dragit fram den utan jag. Så det är en könsrollsfråga, och "handklovar" är dålig feministpedagogik.
2) Man kan inte tvinga en förälder, och om pappan drar sig ur beror det oftare på en obstuerande mamma, eftersom hon har den makten.
3) Liksom i vårnadsfrågor. Där däremot är det en juridisk-statlig skyldighet, och enligt FN:S barnstadga, att INTE hindra pappors umgänge, något som sker i ett stort antal fall (finns nog en undangömd statsistik någonstans) enligt flera källor i Sverige.

4)Vårt land leder skilmässoligan, tillsammans med Kanada. Här följer forskning (som också ofta göms undan/hindras i vårt land)

Enligt kanadensisk statistik från 2002 är det tydligt bevisat att pappans utanförskap som förälder har en direkt negativ inverkan på barnens uppväxt och statistiken talar sitt tydliga språk:
• 71 % av alla ungdomar som hoppar av gymnasiet har växt upp utan sin pappa
• 80 % av sexualbrottslingar med subjektivt riktad aggressivitet, har växt upp utan sin pappa
• 63 % av ungdomarna som begår självmord kommer från faderlösa hem
• 85 % av ungdomsbrottslingarna som avtjänar fängelsestraff kommer från faderlösa
• hem
Där har du nen del av dina huliganer. Och mammor är inblandade. Läs på Steno.
"och "handklovar" är dålig feministpedagogik". Eller snarare "något äldre farbror-dito". Det jag menar är att feminister använder samma synsätt, vägran att se hela bakgrunden till negativt beteende, och oförmåga att komma med lösningar, om det är män vill säga.
Vi är alltid "vår egen orsak", enligt den filosofin, anammad av staten.
Jag har f.ö. jobbat som fritidspedagog, (under socialen) i fem år i storstaden, tills jag gav upp. Det är länge sedan, gudskelov.
Jocke, tack för påpekandet om ett slarvigt uttalande om muslimer. Man har det på tungan när man matasl av media om dessa eviga konflikter i muslimska länder. Fredens religion har väl inte mycket med fred att göra?
29 Visst finns det både mindre sympatiska inslag och diverse extremister inom islam. Jag har rest i 10 muslimska länder sedan -68 och aldrig haft större problem, tvärtom! Men inte i melanöstern.
Sedan kanske man bör jämföra med oss själva för inte så länge sedan, och med USA idag?
Jo men visst, visst, visst, finns många islamiska länder där det råder yttrandefrihet, demokrati och fredligt samförstånd mellan olika religioner och etniciteter, jag bara kan inte komma på något namn just nu…

Att Boston bombare likaså Stockholm bombare och de flesta av andra bombare var muslimer är ju rena tillfälligheter, det har absolut ingenting med deras religion att göra…
#22, Jocke, det vet jag inte men, ta fram din finaste cider - då jag här delger dig följande vetskap. Sundsvalls tidning återger följande provinsiella siffror 2012. "Av hela 52 rektorer är endast 13 män". Enligt två kvinnliga rektorer är ingångslönen c:a 40000:- för låg för att attrahera män. Ta en klunk, för nu kommer uttalandet från den yrkesgrupp som är satta att forma våra barns framtid ur perspektivet objektivitet. "Män tar inte jobb med hög arbetsbelastning och dålig lön, säger Eva Engström".

Män tar bevisligen vilka jobb som helst på arbetsmarknaden, då det finns tusentals lågavlönade som inte kräver utbildning, men fysisk, uthållighet och koncentration. Dessutom innefattar jobben även resultatbaserade insatser för bli något så när lönsamma. Den kvinnliga representation är här betydligt lägre än den manliga inom rektorsområdet, ja i det närmaste obefintlig.

I vilka resultatbaserad branscher är kvinnliga chefer överrepresenterade?

Det går inte att med stöd av tjusiga betyg kräva höga löner, utan de specifika egenskaper som generar produktivitet och dynamik.

Nä, tjejerna på skolan får fortsätta se en minskning av manliga arbetskamrater, så länge dom kan förgifta kaffet med östrogen och strukturella lögner i skydd av genusdimman i lärarrummen.

Tror du att dessa kvinnliga rektorer känner till "Wikipedia"? Näppeligen, 92 procent av allt redigerat material är utfört av män.
T.o.m. av sådana utan utkomst.
32 LE Ström tack för den! "Av hela 52 rektorer är endast 13 män". Sundsvall)..."Män tar inte jobb med hög arbetsbelastning och dålig lön, säger Eva Engström"...
Och den här av Ström: "Nä, tjejerna på skolan får fortsätta se en minskning av manliga arbetskamrater, så länge dom kan förgifta kaffet med östrogen och strukturella lögner i skydd av genusdimman i lärarrummen. Tror du att dessa kvinnliga rektorer känner till "Wikipedia"? Näppeligen, 92 procent av allt redigerat material är utfört av män. T.o.m. av sådana utan utkomst."
Vem pratar om att 62% studenter på högskolan är kvinnor? Att det saknas ett par tusen kvinnor i styrelser är väl viktigare? För kompotensen :-(
Det får nog bli ett par glas lugnande rödtjut. Vad säger Steno?
Utbildning och kriminalitet, en könsrollsfråga bara för handklovar?
I dag möter AIK IFK Göteborg. Före matchen ska man ge en hyllning till AIK:s nyligen tragiskt avlidne målvakt Turina. Nu rapporteras det att AIK:s officiella supporterklubb Black Army tryckt upp en tröja med texten "Hata Göteborg" Som tur är sägs det att tröjan har stoppats. Men det säger kanske en del om problemet. DN har nyss undersökt klientelet som fått tillträdesförbud. Kanske man ska kartlägga alla medlemmar i de sk kallade firmorna
I dag möter AIK IFK Göteborg. Före matchen ska man ge en hyllning till AIK:s nyligen tragiskt avlidne målvakt Turina. Nu rapporteras det att AIK:s officiella supporterklubb Black Army tryckt upp en tröja med texten "Hata Göteborg" Som tur är sägs det att tröjan har stoppats. Men det säger kanske en del om problemet. DN har nyss undersökt klientelet som fått tillträdesförbud. Kanske man ska kartlägga alla medlemmar i de sk kallade firmorna
I dag möter AIK IFK Göteborg. Före matchen ska man ge en hyllning till AIK:s nyligen tragiskt avlidne målvakt Turina. Nu rapporteras det att AIK:s officiella supporterklubb Black Army tryckt upp en tröja med texten "Hata Göteborg" Som tur är sägs det att tröjan har stoppats. Men det säger kanske en del om problemet. DN har nyss undersökt klientelet som fått tillträdesförbud. Kanske man ska kartlägga alla medlemmar i de sk kallade firmorna
Nu har diciplinnämndens dom upphävts. Mjällby får segern och matchen mot Djurgården behöver inte spelas om vid den tid då den avbröts.
Det är ett riktigt beslut tycker jag men den drabbar alla hyggliga människor som var på plats och ville se Djurgården (och Mjällby spela fotboll. Dags att bildligt eller bokstavligt ta fram handklovarna så att matcherna kan spelas. Järngaller eller när framför läktarna. Eller urymning av de tio främsta raderna om det blir bråk. Men då krävs det att åskådare som vill se matcherna att hjälpa polisen att avhysa huliganerna
Under uppvärmningen inför mötet mellan AIK och IFK gick ett gäng skarpa hjärnor loss på sektionen där de 700 göteborgarna samlats för att stötta Änglarna.

Vad händer?

15 stolar till ett värde av 25 000 kronor hoppas och sparkas sönder.

Två av stolarna kastas 20 meter rakt ut och ned mot nästa sektion där det sitter barnfamiljer., skriver Glenn Hysen i Expressen. Reflexion: Om resten av publiken på läktaren varit fredliga fotbollsälskare så skulle polisen inte haft några problem att gripa de skyldiga. En åttaårig pojke var centimerer från att traäffas av en kastad stol
"Du har nu förbrukat månadens fria artiklar på SvD.se. För att alltid kunna ta del av SvD:s hela utbud behöver du köpa ett dagspass eller teckna en prenumeration". Denna text dök upp när jag klickade på en artikel i dagens SvD. Den illustrerar vad jag skrivit i atikeln Skriva är guld. Skriv så länge du kan. Snart kan det vara förbjudet. Läsa är redan förbjudet i flera tidningar
Dyster söndags-sanning. Har länge retat mig på aftonbladets alla plusartiklar som måste köpas......
Samma huliganer här som där? Har man undersökt om det finns gemensamma faktorer i upploppen på idrottsplatserna och i förorterna? Kanske det delvis är samma personer. Bilbränder löser ingen desparation, det gör inte heller förstörelse av nya anläggningar avsedda för folkets nöje. Ikväll är det match på Friends.
När man började tända på bilar i Husby så började man tända på ltet varstans i Stockholm. Ofta var det inte boende påplasen utan ofta från andra stadsdelar i Stockholm. Finns det tillfällen så finns det bråkstakar. Vare sig det gäller derbymatcher i fotboll, missnöje med tränare för ett favoritlag eller något annat. Ett huliganproblem helt enkelt.Igår tände nbågra på polisstationen i Älvsjö. Jag vet inte vad man protesterade mot där. Ingen var ifrån Älvsjö som är bekant. Samma huliganer här som där alltså
Barn dygger om att ställa till bus. Några vill vara värst.Några fortsätter och buset blir påtända bilar, polisstationer och skolor. Svårare än så är det nog inte. I helgen busades det i Lysekil. Värstingarna där ville också vara med
Huyliganer bränner bilar i förorter och kastar bengaler på fotbollsmatcher för att dom kan, skriver DN:s Johan Esk.+ Skönt med journalister som ändrar sig. Tidigare tyckte han att bengaler var ett festligt inslag ien tifo inför matcherna. Nu kan matcherna inte börja förrän röken haar skingrats
Huliganerna är kartlagda av DN (17 juni)Ca 300 per storstadsklubb. Hammarby, Gais har flest i förhållande till storlek. Ett storstadsproblem. Alla är kriminella och straffade i den här gruppen. Man kanske inte behöver 300 poliser på riskmatcher. Utan utestäng dem från matcherna med hjälp av fotboja elkler fängelse om de bryter mot förbudet.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .