Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Sara Abdollahi tramsar vidare.

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Sara_Abdollahi_tramsar_vidare/Sourze_style.html .
Nu hackar Abdolla i sin lördagskrönika på en "man" så klart - nämligen då Janne Josefsson och programmet Uppdrag granskning.[länk]
Abdollahi menar att "det får vara sluttramsat för Josefsson och hans missbruk av den enorma mediala makt han besitter", men vad sysslar denna frifräsande "journalist" med själv?
Bara rubriken är en dumförklaring av vem som än läser den "Slutar barnfattigdomen finnas om vi blundar för den?" Självklart upphör den inte - finns barnfattigdomen eller vilken fattigdom det än handlar om så inte försvinner den bara för att vi blundar - detta är även orsaken till att det är viktigt att uppmärksamma läsaren på texter som denna krönika och liknande som sourze gödslar sin samtid med vecka efter vecka.
Denna nya vanligen femoideologiskt affekterade så kallade journalistik betecknande för en variant av moraliskt trångsynt fattigdom med män som måltavla och tydligt utan minsta eftertanke eller förslag på lösning kring den aktuella samhällsproblematiken annat än att få hösta ur sej sin allmänna aggressivitet mot mannen som objekt.

"Varför sparkar han på dem som redan är svaga?"
Nu menar Abdollahi att de organisationer Josefsson granskat inte kunnat svara för sej på ett tillfredsställande sätt vilket hen direkt och osakligt antar vara en effekt av att "Josefsson dyker upp utanför dörren och på förväg redan har dömt ut en som omoralisk?"

Vilka belägg har Abdollahi för detta påstående?

Vilka felaktiga grunder har Josefsson "valt att angripa dessa organisationer" på?

Vet Abdollahi vad granskande journalistik är över huvud taget - det minsta man bör kunna begära är att frågeställningar och påståenden redovisas så att läsare har en möjlighet att värdera påståendena utifrån tillgängliga fakta.

Hur styrker Abdollahi att Josefsson dragit slutsatsen att barnfattigdomen är ett påhitt?

Måste det nödvändigt vara fel i granskningen av vad det vara må bara för att den granskande inte är en svamlande flickunge med femoindoktrinerad approach i var och varannan stavelse?

Borde inte sourze fått nog av detta ständiga tomburksskrammel.

Vad är lösningen på detta fenomen att klassklyftorna ökar i detta land? Vilka åtgärder föreslår Abdollahi för att minska den barnfattigdom som betecknande nog sanktioneras av att deras vårdnadshavare tillåts bränna upp ca 50 kr per dag = 1500kr/mån - vilket övergripande samhällsansvar förutom den överlastade socialtjänsten ska övervaka och initiera insatser för de drabbade människornas lyftande ur sin fattigdom - och vilken skolning och moral ska styra så kallade journalister så att dom håller sej till det journalistiska uppdraget och inte svamlar på i tomme?

Abdollahi skulle ta och reflektera lite över sista stycket i sitt upprop citat//Jag anser att SVT och Uppdrag granskning har ett ansvar att fundera över vilka signaler de sänder genom att ta sig rätten att förneka barnfattigdom. De fattiga barnen försvinner inte bara för att Janne Josefsson väljer att inte se dem. Så enkel är inte verkligheten.//sc

Ja vilka signaler menar skribenten ska sändas ut? Att hjälporganisationerna behöver mer insamlade pengar att fördela samt föda sina funktionärer med - eller att de myndigheter som borde ha det övergripande ansvaret för sin befolknings väl och ve får de resurser som behövs för det uppdraget?
För det första kan man undra varför det skall kommenteras på detta facebook, som även drar ner tempot på sourze ("väntar på facebook", om och om igen!) Tog upp en sida av detta under D.A. Läs gärna den länken!
Sverige leder skilsmässoligan, vad kostar inte detta?
Kvinnorna får vårdnaden i 80% av fallen (SVT!)
Och redan 2005 satte landets idag ledande könsmarionett stopp för jämställt delat barnbidrag (allt går än till mamman):
"Det finns kvinnor som separerat från män med alkoholproblem som på det här sättet kan tvinga till sig halva barnbidraget för att finansiera fortsatt alkoholmissbruk." (3, Delat barnbidrag får s-kritik, DN.se). Sedan blev han statsminister!
Kvinnor super, röker, shoppar, eller charterresor förstås ej upp barnens pengar!?
Kvinnors skilsmässa, "ensamstående mammor", eller på kort sikt slugt utnyttjad skilsmässa?
Diskussionstråden till "Slutar barnfattigdomen finnas om vi blundar för den?" av Sara Abdollahi:  [länk] .
Leif #3
jag läste ju Abdollahis upprop redan under förmidagen och noterade då det tidigare fega greppet att hindra kommentarer på sourze, varför jag skapade en diskussionstråd till artikeln i fråga 12:17:00.

Du kanhända missade den då du 15.4.00 skapade din direktlänkning - sånt händer.

Hur som helst vore det intressanta om du kunde utveckla det du menar att hennens artikel innehåller citat//Naturligtvis har Sara Abdollahi bra poänger i sin artikel, men det är illa att "Våga vägra ta debatten".//sc.

Att det är sekterism, har vi nog märkt litet till mans - och att denna flyttat in på sourze är mer än tydligt.

Att detta är en medveten strategi förstår vi ävenledes och att du påvisat detta genom att rota fram hennens blogg där hen deklarerar "att man måste våga vägra ta debatten".

Mycket bra - tack för det. Det sprider liksom ett förklarande ljus över en mycket smutsig och djupt odemokratisk ideologi som omöjliggör alla former av förståelse mellan alla inblandade förlorare då "politik inte enbart är att vilja" utan också är att kunna - politik är även förmåga till samarbete, förståelse, moralisk resning, och helst även god vilja och respekt för andra människor.

Abdollahi har inte någonstans visat mycket till sådana kvalitéer.

Att det är denna typ av strategier som du pekar på också innebär att hen låser in sig loop/programmering är egentligen inget nytt, för som du också pekar på så är det vad "sekter, religioner, ideologier vanligen gör för att skydda sej mot ifrågasättande inflytande som skulle kunna spräcka inlåsningen".

Betecknande för Sara Abdollahi är det skamlösa förhållandet till användandet av censur som i hennens första artikel där önskemålet att ta bort kommentarer som inte passade förf. förväntningar på applåder då kommenterarna kom med invändningar och ifrågasättanden som får jag anta rörde sej i en intellektuell sfär långt över vad hennen kunde förstå eller hen inte gillade. Dylika beteenden bådar inte gott för en seriös sajt.

Du vill inte kommentera där artikelförfattaren kan redigera bland kommentarerna och välja att ta bort det denna inte uppskattar - och det vill inte jag heller.

Man kan undra över om ägarna till sourze har släppt greppet helt åt vad som helst och i princip skiter i vad som pågår här, eller om censur och aggressiv marknadsföring av tokfeministisk och märkligt perifer socialdemokratiskt ideologi ligger helt i linje med dessa ägares intentioner?
Att skriv ut min adress var inte okej och det som togs bort, ska jag börja slänga ut era adresser? Skulle inte vara så kul eller hur? Sakfel och gnäll, det är allt ni har att komma med, en förklaring att ni skapar en tråd med mitt namn och inte min artikel. Intressant.
Nja #5
Jag skapade i första hand en tråd med ditt omdöme - ditt föraktfulla "tramsar" - vilket alltså är vad du gör och avslöjade redan med ditt beteende som märktes omgående i hur du bemötte kritiken i din första artikel.
Att din adress inte är någon hemlighet för vem som vill googla lite på dej - gör varken till eller från om den nu skulle stå här.
Vill du skriva anonymt så får du nog anstränga dej lite.

Jag kan nog säja att jag tycker ditt inhopp här utfallit olyckligt - och jag tycker uppriktigt synd om dej - du har kanske inte dej själv att skylla då du ju snällt travar på i dagens femoförgiftade kulturmönster - men jag skulle tro att med tiden kan en och annan pollett trilla ner.

Ha ett bra liv själv ;-)
Då hade inte tråden hetat mitt namn.
Jag har inte skrivit något om feminism i mina artiklar så ditt tramsande duger åt de med illusioner.
Fortsätt skriva om mig ni, mig roar det bara :)
SA 7
Citat//Då hade inte tråden hetat mitt namn//sc.
:-)))))))))) hur kan du ens uttala dej i frågan? - Bestämmer inte jag själv hur jag vill kalla mina inlägg?

Som jag sagt (upprepningens pedagogik) - Jag skapade i första hand en tråd med ditt omdöme - ditt föraktfulla "tramsar" - vilket alltså är vad du gör och avslöjade redan med beteendet som märktes omgående i hur du bemötte kritiken i din första artikel.

Måste detta förklaras tydligare kan du säja till.

Att du inte skrivit något om feminism i dina artiklar kan du ju ha rätt i, men du skriver med väl övad feministisk retorik - och kikar man bara lite i rullorna så är det inte svårt att lägga samman ett och annat - som till exempel//Tar mitt jävla ansvar och är feminist. Ställ frågor till mig om du vill, det går att vara anonym://sc. Gulligt att du låter folk vara anonyma.
Men svarar du folk på twitter lika illa som du svarade folk här så tror jag att du inte har så många verkliga vänner.

Jag har erbjudit dej vid några tillfällen redan att verkligen samtala, men hittills har du avvisat allt sånt - däremot tycker du att detta dumsnack är roande?

Du,,, ta dej till en högre level så kanske vi kan försöka med ett samtal någon gång - detta är ju bara dina dumheter...
#5 Glöm inte att en adress består av väg- eller gatunamn, husnummer och antal trappor. Sara överdriver min kriminalitet en smula.

Hur var det nu: Gnällig, negativ, har tråkigt... Och själv mår du bra?
#5/Sara/Det är inte någon som har skrivit ut din adress, enbart gatans namn där du bor skrevs ut. Det finns 438 personer boende på din gata. Tror inte någon är intresserad av vad du bor, i så fall Janne Josefsson. Nu får jag ta på mig till viss del varför din gatuadress kom ut på Sourze, Lennart fick uppgifterna från mig. Då jag för min egen del brukar kolla var alla präktiga PK-journalister bor som har de rätta åsikterna. Genomgående är att deras bostad finns i skyddade innerstadsområden, så långt man kan komma från ett asylboende eller någon invandrartät förort. Att du sedan provocerade Lennart så han blev riktigt förbannad och att ni hamnade i sandlådan för stå för din räkning.
Händelsevis finns dussintals gator med detta namn i fosterlandet. Jag ryser när jag förstår att jag hotat tusentals svenskar med en poplåt från 1970-talet :-)
Det finns bara en md det namnet här och det vet ni. Sluta tramsa Lasse i Gatan och våga skriv ut vem du är själv, det vågar du förstås inte. Att gömma sig bakom skärmen sådär och hata och hota, det finns spaning på er så går denna tråd överstyr hoppas jag att ni är beredda på att ta konsekvenserna, Med det sagt lämnar jag er och hoppas ni tar ert förnuft till fånga, man är inte så hemlig på nätet som man tror.
#13/Sara/Du som är ny som krönikör här på Sourze har väl fått information från redaktionen att det är i sin ordning att vara anonym här. Nu får du förklara dig lite tydligare, när har jag hotat och hatat någon.
Usch, va fan är dehär - understimulerad antiintellektualism - och en sån har man ersatt en kvalitetskrönikör med - det är skamligt.
Och detta i min hittills så gott som okommenterade kommentarstråd i stället för krönikörers vanliga frimodigt raka puckar. Vem fan har på fejjan att göra om man kan slippa - det finns tydligen folk som har hur mycket tid som helst för tjafs och oerhört låga krav på vad som "roar".
Som sagt, utvecklas detta till hat och hot vidtas åtgärder. Upp till er hur ni bemöter människor på nätet och vad ni slänger ur er.
#13/Sara/ Varför denna hysteri om en gatuadress som finns i elva städer här i Sverige. Du finns inte på Eniro eller Hitta, så du är lika anonym som jag här på Sourze. Det där du hotar med att spana på mig skiter jag fullständigt i det ska du ha klart för dig./ God Natt.
Att man lägger ut min gata och hoppas en rasist kör på mig är inte normalt. Kan du inte förstå det får din slutsats stå för din människosyn.
Jag hotar inte, ni går över gränsen och därför bevakas ni. Inga konstigheter.
19
abdollahi - hur trög anser du att du kan vara utan att dra ett löjets skimmer över dej? Har du redan glömt att jag förklarade för dej hur det låg till med ambulans och polisbilar på din gata - inte för att köra på dej utan för att som låten handlar om som LL citerade - en som behöver psykiatrisk vård - vilket många funderade över hur det stod till med den som kunde skriva de kommentarer du synes ha gjort om det nu var du?
Vilket vi ju inte vet. Andra skriver här under cover som medelålders vit man - vem säjer att det är du som skrivit det som skrivits? Det kan ju bara vara ett experiment eller rubbad ide om hur knäpp man kan vara i tilltalet till andra människor innan dom blir riktigt förbannade.
Då du inte sett eller tagit någon notis om mitt inlägg angående låten och dess innebörd misstänker jag att du inte är bekant med varken det du till synes har skrivit eller orsaken till varför du fått en och annan väl underbyggd invändning på det mesta du gjort här.

Är det på det sättet borde du verkligen gå till botten med detta, men är det så att du kan stå för de inlägg med ditt namn och de ****artiklarna du bidragit med, och påstår dej läst och förstått invändningarna mot både dina skriverier och ditt usla uppförande samt framhärdar i att LL önskat dej påkörd - ja då betraktar jag dej som en mycket oärlig och intrigant människa.

Att du har rätt och orsak att tycka att det är osedvanligt korkat av vanligen sansade människor att använda någon form av fysiska koordinater för din belägenhet kan jag hålla med dej om, men du måste nog sätta in detta i den kontext som var uppstått där ditt uppträdande var minst lika korkat - att du sedan negligerar att jag berättat för dej hur det ligger till och inte bryr dej understryker bara antagandet att det är bråk du vill ha.

Känner på mej att du är en mycket ensam människa som om jag skulle kunna hjälpa dej med ett råd så är det att du behöver inte alls mer av detta bråkande - sedan tycker jag att du även kan sluta med tramset om bevakning, samt att sprida osanna påståenden om människors näthat, hot och rasism m.m.

Från början är det ju faktiskt du som triggat skitstämningen på sourze - och fortsatt att göra så fast flera har sträckt ut en och annan hand till dej - det är kanske normalt för dej, men inte särskilt vanligt på sourze - visst kan det hetta till ibland, men den som är så sur i magen brukar efter en tids spyende på andra ha fått ur sej det som legat och jäst och luktat illa och sedan visat sej även kunna vara människa - det har till och med hänt att någon bett om ursäkt:-)
Inte illa för att vara en nätsajt.

Med andra ord - Sara lägg ner de där pladdret om bevakning och vad du nu hittar på - visa lite ryggrad och uppför dej som den kapabla människa jag hoppas du kan vara - jag är säker på att de återstående sourzarna (många drar sej undan då sånt här händer) skulle kunna ge dej en ny chans, bara för att - med lite vänlighet och fördragsamhet blir livet lite uthärdligare...
Är du full eller lever du i en illusion? Det stod att han hoppades att en rasist satt bakom ratten. Lär dig att granska fakta innan du häver ur dig sakfel.
Jag lägger inte ned någonting, det är inte okej med angrepp dom bland annat du tar till, och jag står för det jag säger.
Jag behöver varken ditt eller dina jämlikars tillstånd, tydligen ägnar ny er tid åt näthatet och inte att skriva artiklar.
Som du vet tas näthat och hot på största allvar och polis med mera bevakar gärna vid tips, detta är för att skydda oss som skriver artiklar ifrån sådana som dig som angriper för att ni inte håller med artiklarna.
Precis som du vet vart jag bor, har jag rätt bra koll på dig.
Att ha ryggrad är inte att skriva sidor med personagrepp med sakfel.
Nog snackat. Det jag har skrivit gäller.
#21 Här finns bara gelikar. Jämlikar skulle vi behöva flera av.

Hälsa Malin. Hon kan lära dig lite om netikett. En schysst tjej som lärt mig en del om vett och etikett i min lilla värld av blommor. Ja, inte tillräckligt för alla smaker men rätt mycket.

Ha ett bra liv. :-)

[länk]
Jag tycker det är konstigt, att vuxna människor hamnar i denna härva. Men Sara- var och en måste få ha sin åsikt. Det är en annan sak. Om jag har åsikter, vill jag att de respekteras lika mycket som andras, även om de inte är PK och även om jag inte är ungdom.Ordet rasist, är så uttjatat det kan bli, enligt mig. Skyll på dem det skyllas bör- och det är politikerna, som inte kan ordna ett drägligt liv åt befolkningen. Ha en bra söndag.
Snara - nej jag är inte full - har precis nyktrat till sedan någon tid tillbaka - illusionen har slocknat som jag till viss del omhuldat och vägrat släppa då den glimmat som ett litet hoppets ljus i det allt kompaktare mörker där märkligt förvirrade individer får utrymme i media och politik fast dom mer behöver lite annan terapi än att bråka och göra livet surt för sina medmänniskor.

Nu händer det faktiskt fortfarande att det trots allt glimmar till ibland då någon för ovanlighetens skull "vettig människa" ansett det nödvändigt att höja rösten och peka på lite andra omständigheter än som modernt är - sitt skadade ego, och andra människors hat och ovilja - en torgförd inbillning som tydligen mer än väl räcker att nära den narcissistiska offerrollen för lånliga tider .

Och tyvärr - för dessa infanter med alldeles för stora egon till alldeles för liten logisk förmåga, och en till oigenkännlighet intorkad social kompetens för annat än badrumsspegelns medapande är det svårt att se någon möjlighet till tillfrisknande.

Men vad dessa stackare har på sourze att göra kan man undra om inte tanken är att synliggöra ett allt vanligare problem i vårsamtid.

Att komma med någon form av upplysning som att "rasisten bakom ratten" endats skulle köra den av galenskap drabbade "könsrasisten" bakom de oförskämda kommentarerna till "hispan" lär aldrig förstås av den som skulle behöva den förståelsen för att komma ur sin underdog offerroll, dessa har ju till fulländning lärt sej att suga åt sej minsta lilla antyd möjlighet till förvrängning efter sitt eget huvud.

Men visst - jag har tagit ditt råd på allvar att granska fakta innan jag häver ur mej sakfel och nu rekapitulerat förloppet och inte funnit så mycket annat än de du fabricerat i form av en oerhört vinklad tolkning av verkligheten i båda dina artiklar plus - vilket är det avgörande - du har ett ytterst nedlåtande språk och tilltal till människor du inte vet något om.

Och nej - för all del "lägg inte ned någonting", fortsätt du att trötta ut dina läsare med dina angrepp.
Ska bli intressant att se vad du kan få ihop som skulle hålla i en verklig granskning som jag naturligtvis välkomnar då du du menar att "bland annat (jag) tar till".

Ingen har vad jag vet ens viskat om att ge dej något "tillstånd" att vräka ur dej dumheter - det förstår vi nog alla att du gör bara för att du inte kan annat - det jag försökte var att ge dej rådet att lägga ner det du babblar om som bara är dumhet och tomma ord - men det var bara i all välmening. Något som du benämner som "näthat".

Citat//Som du vet tas näthat och hot på största allvar och polis med mera bevakar gärna vid tips, detta är för att skydda oss som skriver artiklar ifrån sådana som dig som angriper för att ni inte håller med artiklarna//sc.
Bra att du nämner det - så du tror att den feministiska lobbyverksamheten redan har lyckats i sitt uppsåt att kriminalisera all kritik mot både dumma inlägg och tokfeministiska maktambitioner?

Och nej du - jag skiter fullständigt i var du bor - vill inte ens ta i dej med tång - skiter också i vad du anser dej ha för koll på mej - skulle det vara så att du skulle falla för frestelsen att skada mej eller de mina så sitter du redan ganska illa till med alla hot och otidigheter du redan kläckt ur dej så ta det du bara lugnt med sånt.

Men en anmälan välkomnar jag - bevisa bara att min sakliga kritik av ditt nätuppförande är personangrepp så får vi väl se vart det leder.
Ja Pia visst är det konstigt, men du vet ju att vi båda lite då och då haft våra diskussioner som osat svavel:-)
Fast jag har inget minne av att något hotande varit på tapeten - klart är att man kan ha rakt motsatta meningar om det mesta, men gränsen för vad som kan tillåtas i sådana debatter går definitivt långt innan hot och otidigheter.
Sedan tycker jag det är viktigt att kunna ta emot ett ursäkta och tillrättaläggande av missförstånd.
Hade tänkt hålla mig utanför, då jag plötsligt erinrade mig om att Sara Abdollahi hotade med att fortsätta sin törnbeströdda "Sourzevandring".

Redan nu dök hon upp i "fiendeland", utan att ha hunnit slicka sina sår. Nu går hotet inte att citera, då kommentatorsrutorna för den tidigare artikeln är refuserade. Har inte läst den senaste, eftersom Sara kategoriskt bedriver en typ av "one side love affair". Men hur smart är det? Att fokusera på egna problem i stället för gemensamma lösningar. Problemet finns illustrerat i en barnbok, där en kvinna ideligen cyklar in i en lyktstolpe pga för starkt fokus på stolpen i stället för att lära sig cykla.

Har jag fel då jag anser att ensidig fokusering är vad feministerna bedriver, istället för att faktiskt granska och analysera orsakerna. Det är bekvämt att packa samman alla orsaker under ett samlingsbegrepp, strukturer. Dessa strukturer påstås sedan ha satts på plats av ett patriarkat som upprätthåller dem. Strukturer har blivit ett gummibegrepp som täcker alla eventualiteter, eftersom det aldrig explicit definieras, utan bara definieras implicit genom de effekter som de påstås skapa, kan man heller aldrig bli fri från dem.

Det är bara att välja, att som PK människa kissa ner sig av vrede över andras åsikter för att samtidigt cykla med hjälm och hörproppar för att överleva ideologiernas lyktstolpar. Alternativt inse att det även finns åsikter byggda på sunt förnuft och karaktär.

Jag har redan blivit recencerad av Sara, men hoppas inte hon känner sig trampad på tårna om en gammal gubbe påpekar att struktur innefattar det som är uppbyggligt, inte destruktion in absurdum.
För ett tag sedan ansåg nazisterna att om bara man blev kvitt judarna skulle det tredje riket bli ett paradis.
Idag anser feminazisterna att om man bara blir kvitt all vita mellanålders män kommer alla människor att bli lyckliga igen…
Leif E Ström #26
Synd att du ens ska behöva tänka tanken att ställa dej utanför viktiga debatter som denna.
Sourze har tidigare varit ett forum med öppet debattklimat, men nu antagit en skrämmande förvandling mot en envägs censurerad propagandasajt för förtal och maktfeministisk aggression.

Önskar faktiskt att de som äger sourze drar åt sej öronen och funderar lite på om det är värt att tjäna pengar på spridande av desinformation och enögd lögnpropaganda. Det kan inte löna sej i längden - om det nu bara är pengarna som gäller, men som sagt - det är snabba klipp som gäller.
Fast i sourze fall är det ju trots allt bara småpengar då läsarskaran inte är särskilt stor, sajten är trög och fult förorenad av tunga reklamsjok - märkligt att så små volymer ändå kan göra att redaktörerna tappat all resning.
Tja, jag är ju inte karl nog att kasta mig in i en debatt på liv och död. Och rädd för polisen är jag också.

Jag berättar en folklivsberättelse från Kiellandsplan 29, 168 43 Bromma. I stället.

Lantmannen hamrar och sågar idogt och den utländske turisten är nyfiken:

- Do speak english?
- Nej, jag spikar lådor.
- Oh, yes.
- Nej, åt höns.

LL 29
"rädd för polisen är jag också" - du bör nog lära dej att vara lite försiktigare - varför är du rädd för polisen?
Och de där med att snickra "lådor åt höns" kan tolkas på ett sätt du inte ens kunnat föreställa dej i din vildaste fantasi - hur är det? Ska detta tolkas som ett hot eller?
Du behöver inte förvåna dej om du blir internerad på ett par dar och grundligt "daktad" ocmedan du sitter där och skakar galler avlusar det skattefinansierade svarta mafioso med sina nytvättade vårfina bilar parkerade på din gata med garanterade rasister bakom varenda ratt.
Som oliktänkande har jag råkat ut för dylika episoder några gånger - inte kul men lärorikt.
Behöver du en "frilandsadvokat" så hör av dej :-)
#30 Tack för råd, Bizon. Nu blev jag ännu räddare. Tänk att stå darrande inför skranket och domaren frågar:

- Min herre spikar lådor. Har ni tillstånd enligt paragraf 19 i strafflagens moment 22.
- Nej herr domare. Jag försökte bara lätta upp stämningen med en liten vits på söndagsmiddagen.
30 LL
Tanken är fortfarande snabbare än fingrarna i #30 rad sju efter "avlusar" ska det vara - "avlusar" det skattefinansierade svarta mafioso med sina nytvättade vårfina bilar parkerade på din gata i en jävla oordning med garanterade rasister bakom varenda ratt och varenda vrå i ditt hus, garage och varenda låda från källare till vind.
---------------

Om dom ändå städar efter sej så skulle det inte vara mer än obehaget, men dom skitar ner så det tar månader innan man hunnit återställa det mest basala.
Är dom på riktigt jäkla skithumör så kommer dom tillbaka just då du tror dej fått ordning på tillvaron igen - ja fy fan- polisen ska man så gott det går hålla på armlängds avstånd.
- Men det finns ett och annat undantag - dom brukar inte bli så gamla i det gebitet. Känner fler som hoppat av - till och med som lärare på polisskolan. Bara de nyttiga idioterna blir kvar - tänk dej att du står ensam och tittar i ett skyltfönster och det kommer fram två stroppiga konstaplar och uppmanar dej att skingra dej.
Eller att du kikar ut genom en dörr till tynnelbanestationen för att se vilken uppgång du bäst ska ta - så blir du plötsligt brutalt knuffad genom dörren, och då du blir förbannad på typen som inte fattar vilka gränser man borde kunna förvänta sej av ett skämt och då jag vänder mej om så är det en riktig pappskalle till uniformshängare?

Illa står det till med polis och polisledning - hörde en radioteater om göteborgskravallerna och vilka övergrepp polisen gjorde sej skyldig till under dessa - lagbrott är bara förnamnet.
Jag följde händelseförloppet från en folkhögskola söderöver och fick sällskap med några av demonstranterna på tåget hem - rent jävla kusliga historier hade dom fått vara med om - rena provokationen mot demokrati och allt som vi inbillat oss att de styrande i detta land och dess institutioner står för.

Vi har misstagit oss - och värre är det stor risk att det redan blivit.
Jo du Leif 32 - vitsar och annat löst prat kan i alla lägen vändas mot oss - förväntar med nu att S Abdullahi i sälskap med knektarna ska komma med handbojor och annan utrustning lämpad för att möra upp motsträviga medborgare med helsvenska namna och bleksiktigt utseendena.
Kan ju bara önska att någon ska minnas mej - jag följer ju bara mitt samvetes röst dum som jag är, och tänker mej att det är nån sorts ansvar att påpeka tokerier även om så bara i sourze femomaffias sandlåda.
Jag är rädd för att de senaste veckorna tydliggjort Sourze integritet som ytterst skör. Det redaktionella ansvaret är inte större än att då egen illa dold intressesfär granskas och kritiseras, drar man sig inte för subjektiva ställningstaganden. Under de senaste åren har redaktionens medarbetare vid ett flertal tillfällen ryckt in och stöttat svaga skribenter med icke faktabaserade inlägg, där kärnpunktens tyngd inneburit subjektivitet och känslor. Sourze varken kan eller bör konkurrera med "fejsboken".

För att förbli motsägelsefri, bör man inte obstruerar debatter med moralpredikning, i synnerhet då man bedriver en nättidning som innefattar ansvaret för en policy som är unik. Sekretessen är fortfarande möjlig genom mejl.

Kollektiv bestraffning betackar jag mig för från redaktion, det räcker med alla skribenters. Är det så att jag någonstans missat rasismens ensamma devalvering, och att integriteten råkat ut för samma process eftersom undertecknad har vid flertalet svårt att friställa innebörden till dess motsats hyckleri.
Jag är rädd för att de senaste veckorna tydliggjort Sourze integritet som ytterst skör. Det redaktionella ansvaret är inte större än att då egen illa dold intressesfär granskas och kritiseras, drar man sig inte för subjektiva ställningstaganden. Under de senaste åren har redaktionens medarbetare vid ett flertal tillfällen ryckt in och stöttat svaga skribenter med icke faktabaserade inlägg, där kärnpunktens tyngd inneburit subjektivitet och känslor. Sourze varken kan eller bör konkurrera med "fejsboken".

För att förbli motsägelsefri, bör man inte obstruerar debatter med moralpredikning, i synnerhet då man bedriver en nättidning som innefattar ansvaret för en policy som är unik. Sekretessen är fortfarande möjlig genom mejl.

Kollektiv bestraffning betackar jag mig för från redaktion, det räcker med alla skribenters. Är det så att jag någonstans missat rasismens ensamma devalvering, och att integriteten råkat ut för samma process eftersom undertecknad har vid flertalet svårt att friställa innebörden till dess motsats hyckleri.
LL 34
Ja Sourze integritet förefaller verkligen skör - om över huvud taget befintlig?

Att så massivt släppa fram könsrasismen kan inte vara bra i längden. Det redaktionella ansvaret är utan tvivel jävigt - vilket knappast kan förändras genom annat än självrannsakan.
38 Njet jag har nog inget att tillägga denna vackra afton. Och George Orwell har väl redan sagt det - fast han hade nog inte tänkt sig det hela från det hållet! [länk]
39
Nej Orwell kunde nog inte föreställa sej att samhället skulle delas av en hatlinje mellan könen.
Maria Sveland i sin bok "Hatet" pekar på hur det svenska samhällets självbild som ett öppet, tillåtande och rättvist samhälle under senare tid förbytts till dess motsats.

Ja att feminister och antifeminister spyr hat över varandra har jag lagt märke till - inte minst här på sourze - fast tydligen i betydligt mildare tongångar än det som Maria Sveland och Lisa Bjurwald samt Per Ström fått erfara.

Bjurwalds inlägg har enligt egen uppgift raderats på Flashback, Maria Sveland bevistade ett möte anordnat av Pär Ström som tydligen urartat när mötet enligt Ström stormats av radikalfeminister vilka omöjliggjort alla former av samtal.

Ja det är illa "Sveland" menar att bilden av vårt samhälle som varande jämställt och rättvist bidrar till vår oförmåga eller möjligen ovilja att se att det inte är det - och ska jag dra tanken längre - att det väl aldrig varit varken jämställt eller rättvist.

Ekonomiska klassklyftor har alltid dikterat människors villkor. Mannens rätt att få vara far till sina barn har sedan barnen blev en statsangelägenhet alltid ifrågasatts då mannens produktivitet sets som viktigare att inlemma i samhällsnyttan med kvinnan som mer passande barnavårdare vilket fortfarande styr vårdnadstvister fast det på den punkten blivit lite bättre på senare tid.

Kvinnors lägre fysiska kapacitet och lynnigare humör har motiverat att kvinnors arbetsinsats värderats lägre, men även på den punkten har förändringar setts som i allt mindre utsträckning ger stöd för denna motivation.

Nå vad är det då som triggar dessa i praktiken onödiga misshälligheter? Ja det är frågan - generell stupiditet och girig grinighet från alla inblandade är väl det första man ser när man gläntar på genuslocket.

Ömsesidiga normerande fördomar är en annan sida av saken. Minskad livskvalitet är en annan faktor som visar sej i att det liv vi lever inte ger någon tillfredsställelse - diverse självförverkliganden pinar upp relationsstressen till rent olidliga nivåer i den eviga konkurrensens namn där scheman ritas för att reglera varje minut av dygnets och familjens timmar.
Allt ska planeras - till och med besöken på dass - för att inte tala om de 3,7 samlagen per månad som en sliten relation ändå måste prestera för att vara normal.

Som salt i såren kommer då polariteten, könssegregationen, femokampanjernas aggressivt medvetna könsvärde mot de presuntivs machopatriarkernas förlorade heder innan dom ens fått skägg på sin lilla haka, sedda med föraktets ögon hur gärna dom bara vill sina partner väl.

I denna könsfrustration fostras ingen lycka - i denna allas kamp mot alla kan det inte bli annat än oförsonligt hat - och även om de flesta inte vill annat än kärlek och ett bra liv så produceras med den könsmaktsordning som nu råder bara hat och strid.

Vilken roll kan man tänka sej att maktfeminismen har i detta - det är ju trots allt det sista maktelementet som blandat sej i politiken - mannen har ju inte direkt frigjort sej från sin plikt att lyda och tala för sin sak förr än nu på senare tid.

Visserligen inget som applåderas av maktfeminismen, men det blir ingen jämställdhet utan erkännande av mäns fulla människovärde jämställt med kvinnans.

Så länge inte detta sker kommer säkert hat och andra övergrepp att göra livet surt för alla. Något vi bör tänka på är att det är i det samhälle vi har som allt mänskligt beteende har sina rötter...
40 Jag var aktiv medlem i AFS, "Antifeministiska samfundet" under några år. "För jämställdhet, emot feminsm". Det fanns inget som helst kvinnohat där bland kända medlemmar, det var t.o.m känsligt att kritisera kvinnan både som kön och individ, utanför ämnet alltså.
Men som bekant är det helt fritt fram i våra media att smutskasta och ljuga om mannen som kön.

Det är högst märkligt, att i ett någorlunda civiliserat land som Sverige, så står media, politiker och "intellektuella" (vart tog sdom vägen!?) ännu efter 35 år handfallna och tysta, när en liten "förtryckt" kvinnlig klick (med hjälp av feminissarna) sprider sitt strukturella könhat offentligt!

Till er sovande slappisar, män inte minst men även kvinnor, bland journalister, politiker och s.k. intellektuella vill jag bara påpeka.
Det är en mänsklig rättighet att slippa att oupphörligen offentligt.
skuldbeläggas som manligt kön! I alla fall för min del. Begrips?
Jocke 41 - jag har kämpat för samma sak i många år - inte bara för egen del -jag klarar mej - men framför allt för våra barns skull - varken flickor eller pojkar mår bra av detta strukturella förtryck som i värsta jantelagsanda sår in dåligt självförtroende och skev människosyn i deras hud- och skydds-lösa själar redan med barnmatspurén.

Klart att dessa blir kompensatoriskt sökande någon sorts flykt ur sin känsla av otillräcklighet - vilket hänsynslöst utnyttjas av de som tillhandahåller tröstkonsumtionen.

Bristen på lycka - något som det moderna samhället inte uppvisar någon brist på driver upp omsättingen - lyckliga människor är ur kommersialistisk synvinkel en dålig affär.
#1 Teddy, du må tycka att Sara A är feminist, vilket hon säkert är, men den artikel du refererar till, som Sara har skrivit, har ju inget med det att göra. Det du gör med din första kommentar här är bara att föra in diskussionen på ett osakligt spår, t ex genom att skriva "Måste det nödvändigt vara fel i granskningen av vad det vara må bara för att den granskande inte är en svamlande flickunge med femoindoktrinerad approach i var och varannan stavelse?" Det är den typen av kommentarer som gör att det snart är slut på möjlighet till fria kommentarsforum på internet. Även vi på Sourze överväger att helt stänga forumet och bara tillåta kommentarer där man måste identifiera sig bättre. Det är inte fråga om ngn censur, utan om att vi inte har lust att ägna oss åt att hantera läsande och borttagande av onödiga kommentarer och om att vi inte tycker att vi har någon anledning att upplåta plats på nätet till sånt.
#43: Jo, han kunde väl ha hävt ur sig något som ”mansgris” eller ”gubbslem” istället, för då skulle det vara acceptabelt, men att påstå att någon skribent är feminist på ett sånt otrevligt sätt, då är att gå för långt… jo, nästan på gränsen till kriminellt...
Visst, det är inte förbjudet att kritisera feminismen men, bara så länge man gör det på ett jätte snällt sätt...

Jag sällan kommenterar här på sourze och lika sällan håller jag med Bizon (Teddy) men jag tycker att detta ÄR censur.
Nu får ni gärna censurera bort vad jag tycker.
Adamo 44 - nej vi har haft en del meningsskilljaktigheter det ska inte förnekas, nu är det en helt annan sak att bryta tankar och åsikter mot varandra som även kan ha en utvecklande sida - än att utesluta oliktänkande.
Lite som etnisk rensning fast på ett annat plan.
Adamo 44 - nej vi har haft en del meningsskilljaktigheter det ska inte förnekas, nu är det en helt annan sak att bryta tankar och åsikter mot varandra som även kan ha en utvecklande sida - än att utesluta oliktänkande.
Lite som etnisk rensning fast på ett annat plan.
Carl Olof 43
Nu handlar inte min kritik på Saras artikel om Sara är feminist eller ej, det är mest ett konstaterande, och då inte vilken feminist som helst utan en som "VÅGAR VÄGRA TA DEBATTEN", men vågar inte avstå från att vara otidlig och dumdryg mot de som vill kommentera hennes artiklar.
Det har aldrig varit tal om att tvinga henne till någon ting, däremot anser jag att det är på sin plats att någon vågar uppmärksamma henne på vad hon sysslar med när nu inte ansvarig red gör det. Och om så vore så är det inget som märkts - samma retorik även i de senaste inläggen utan att ta den minsta notis om vad vederbörande sysslat med tidigare - människan verkar ju helt omedveten om vad hon sysslar med.

Det jag inte förstår är hur red kan jamsa med i dessa märkligt lågkvalitativa artiklar - och nu på senare tid med tydlig slagsida mot könsrasistiska angrepp på män.
Jag kan förstå att sourze vill profilera sej som en sajt med jämställdhetssträvan, men att åka snålskjuts på det jag kallar tokfeminismen dvs den könsfixerade rörelse som vägrar att se det förtryck som drabbar oss alla men hela tiden pekar finger åt mannen som den största boven.

Och nej det är inget osakligt spår om du vågar sätta in kommentarerna i den övriga kontext vs Sara, då torde det stå väldigt klart vad detta betyder "Måste det nödvändigt vara fel i granskningen av vad det vara må bara för att den granskande inte är en svamlande flickunge med femoindoktrinerad approach i var och varannan stavelse?"

Den syftar alltså på mej och andra som blivit kritiserad av Sara bara för att jag inte omedelbart klickar "gilla" - och i stället för att "våga låta bli att ta debatten" så lägger sej människan i kommenterarnas tankar med nedlåtande omdömen.

Är det underligt att folk blir förbannade?

Visst - jag har inget att erinra er om vad gäller er bristande "lust att ägna oss åt att hantera läsande och borttagande av onödiga kommentarer och om att vi inte tycker att vi har någon anledning att upplåta plats på nätet till sånt".

Självklart är det upp till er vad ni vill ägna er åt - fast jag hade inbillat mej att det fanns en betydligt djupare dimension än att tjäna reklampengar på andra människors politiska- och samhälls-engagemang?
- du nämnde ju nått om ideologi.

Nu förstår jag ju att det kostar att hålla en sajt igång - därav får man ju ha fördragsamhet med reklamen även om allt sprattel är tungt och saggar kommunikationen.

Men det som är svårare att ha fördragsamhet med är artiklarnas kvalitetsbrister och som sagt den uppenbara könsrasism som på senare tid kommit i dagen och som det verkar kommit för att stanna - kanske inte så konstigt om du tänker efter att folk (både kvinnor och män) tycker att den trenden är tråkig och oerhört uttjatad.
Hur har jag angripit dig eller uttryckt könsrasism? Visa ett endaste belägg i mina kommentarer för det.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .