Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Samhällets själsliga giftspridare

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Samhallets_sjalsliga_giftspridare/Sourze_style.html .
"Much Ado About Nothing"

Eller hur man fyller en text med retorik men misslyckas med att ge den substans.
Tack Carl Norberg för ännu en riktigt intelligent artikel på Sourze!  I "Samhällets själsliga giftspridare[länk]  konstaterar du vad jag själv så länge insett, att
Vi måste gå till Mordors portar och vi måste vara rationella nog i detta för att förstå våra egna känslors grunder, samtidigt som vi förstår grunderna till det känsloskapande spel som vi utsätts för.
Svansen av "själsliga giftspridare" behöver vi vara klartänkta nog att inte låta uppröra våra känslor.  Vilket kräver strikt disciplin, för hur lätt är det inte att låta sig styras genom känslorna?  Det behöver vi klarsynt se när det sker, i nuet.  Vi kan inte längre låta oss kastas än hit än dit som löv för vinden, utan vi behöver förena hjärta med hjärna, så vi kan stå stabilt "i stormen".  Tack, igen!
Det är långt emellan Mordors Portar och Undvalls klara hjärna....
Politikerskrået platsar in under vart epitet som nämnts i artikeln "elitister", "kollektivister", "centralister", "internationalister", "unionister", men var och en beroende på politisk grundideologi - dock är det svårt för vilken ideologi det vara må att komma från det "globalistiska" tänket då världen och folken runt jorden i allt högre grad visar sej bero av varandra.
Den insikten kan nog göra sej gällande utan någon "underliggande själsligt driven agenda".
"En värld ett folk" är en tanke som lever än - därmed inte sagt att detta folk ska styras av andra än dom själva lokalt - nödvändigt är det dock att alla beslut fattas i en anda av respekt och insikt att för att alla ska kunna åstadkomma ett drägligt liv för alla så måste våra beslut och åtgärder ta hänsyn till att ingen är ensam i världen.

Håller helt med dej - vi är våra handlingar - men därmed inte sagt att var och en kan ändra sej och det bör räcka med att presentera denna förändring för att få bli omstämplad.

Dock - från meningen "För en globalistisk oligark går dock denna psykopati långt utöver banal mekanisk moralisk relativism." och till punkt får artikeln en religiös karaktär där den konkreta substansen, den verkliga problematiken går förlorad i en massa svulstigt orerande - försök med lite mer jordnära konkretism så slipper dina ansträngningar hamna under rubriken spretig "skrämselpropaganda" - alltså den sortens desinformation du själv menade kännetecknar de du vill varna för.
#3/På fredagar kan det bli ganska så dimmigt över hela Öland.
Lasse, ja då ska du inte åka dit för då blir det bara värre -;-)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .