Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden "Samhällets Styvbarn är starkare än någonsin"

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Samhallets_Styvbarn_ar_starkare_an_nagonsin/Sourze_style.html .
Tror du på det själv, och varför i såfall är det så många som inte tror att de får någon ersättning ? Moroten flyttas fram hela tiden för att få ersättning därför råder ett ÅSNE-PROGRAM , eftersom de drabbade barnen bara förklaras bort av maktkåta utredare och en maktelit som enbart har att fria staten från brotten de har begått.

Här råder ingen demokrati enbart en totalitär demokrati-stat liknande det forna sovjet med sin nomenklatura [länk]
Jag känner Anne Skånér lite grann och tycker det är tråkigt att utelämna henne i den här artikeln. Vad vinner Samhällets styvbarn på det?
Är det etiskt fint?
Precis som Pia I noterar så undrar nog många också över varför de olika föreningarna har låtet sig splittras... För vem har nu tjänat på detta om inte dem som nu sitter i den så kallade utrednings-ersättnings-RÖRAN ?+ Där det nu skall beslutas villka som blivet mest våldtagna, psykiskt misshandlade, och flest gånger fått vara slavarbetare för politiker och familjehem ( fosterhem ) och haft svinstian och ladugården som deras sovrum blan svin och kor.Dessutom är man ledare för dessa föreningar så borde det finnas en insikt om att inte slå ut varandra som annars leder till fördel för de maktgalna med alla sin lik och brott i garderoberna som de inte tar ansvar för .
Man bör ha tystnadsplikt när det gäller att hänga ut person. Däremot kan man kritisera en förening (tycker jag)
Pia,Benny Jacobssons svar till Anne Skåner beror ju på den personförföljelse som har pågått sen 1 år tillbaka.Det påstås en massa saker som är osanna,man respekterar inte demokratin som är på ett årsmöte,för att "fel" ordförande blev vald.I svar till mig från Anne så raljerar hon att siffran raderade mail har varit allt från 3000-5000 men hon vill inte diskutera det med mig.Men hade det olagliga varit bättre om det "bara var 3000 st mail???Dessa raderade mail hör ju till RFSS historia,de tillhör alla medlemmarna inte Skåners privata.Att ta till såna barnsliga handlingar pga att man inte blir omvald ,får mig att bli otroligt tacksam att hon inte representerar oss medlemmar längre.Sen Skåners infantila inställning till myndigheter,partier,andra ledande personer tror jag inte gagnar oss alls.I min ungdom trodde jag att partierna i riksdagen hatade varandra,nää de umgås,äter ute osv och "krigar" i talarstolen,ett sånt förhållningssätt är inte möjlig i Skåners värld.
Yvonne, när man är anonym inte vågar ta diskussionen i rätt namn, är det för mig oerhört fegt. Vad gäller den övriga frågorna du tar upp har du ingen aning om vad var förspelet till min reaktion. Du har ingen aning om att Pernilla kände sig ansatt av Bennys uppvaktningar och att styrelen valde att ifrågasätta Pernilla. Det har väl aldrig berättats för dig att ordförande i tidigare sekreterare använde sina resor till att misskreditera mig, jag har ett skriftligt vittensmål på detta, samt fler person som är beredda att träda fram och berätta om så skulle vara.
Det var väl ingen tillfällighet att när jag blev nominerad till ordförande i år, så kom den uteslutning som diskuterats mig veterligt hela året.
VAd gäller förföljelse har jag inte förföljt vare sig styrelsen eller ordförand mig veterligt du får gärna ta fram bevisen, för det verkar ingen av er klara av. Nej jag accepterade inte Bennys ordförandeskap, inte för att jag ville utan för att jag anser att ordförandeskapet handlar om empati och känslor. Vad gäller min inställning till politiker ni är bra roliga, när jag var ordförande fick jag äta upp att jag var "sosse" av Benny och numer vice ordförande, detta trots att jag inte varit partipolitiskt aktiv på över 15 år. Däremot är Vice ordförade politiskt aktiv o det verkar ju helt okej. Nej jag misstror politiker ja jag misstror tjänstemän och myndigheter. O grattis när avslagen kommer o du skall ta emot dem som anser sig dubbelt svikna, de som enligt nämnden inte lidit tillräckligt för att få ersättning. O din uppfattning om politikernas umgängesvanor verkar hämtade från Hänt i Veckan.
Ursäkta jag heter Anne Skåner jag är inte rädd för att stå för mitt namn och Tack Pia, det du tar upp har vissa väldigt svårt att förstå. Man anser sig ha rätt att hänga fd medlemmar i verksamhetsberättelsen, det torde Styvbarn vara ensama om jag har aldrig vare sig nu eller tidigare upplevt en sådan skrivning.
Hela denna röran med upprättelsen är att betrakta som en inkvistitorisk process
Staten och rättsystemet gör övergrepp på barn, sitter sedan och utreder sig själva,
dömmer sig själva till ett friande och förkastar de här barnens berättelse mm
[länk]

sverige är så rötet, och hur dessa föreningar har kunnat springa rätt i armarna på dessa manipulerande politiker är för många en katastrof och obegripligt... Metoderna som används är helt odemokratiska ur ett politikskt perspektiv och om inte annat bryter det mot grundlagen.... Det kommer bli många som kommer att kasta sig framför tåget ..
[länk]
jag fattar ingenting,har nyss blivit medlem...men i vad??? sitter här med detta brev som jag har ingen lust att öppna, vem försvarar mig?? har jag inte redan gått igenom all den här skiten för över 50 år sedan?? gap och skrik, vem skall jag nu lita på?? kan ni inte som vanliga vuxna människor mötas någonstans och reda upp era konflikter, jag har redan blivit misshandlad och förnedrad...känner så igen!!!
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .