Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Republic for the united States of America

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Republic_for_the_united_States_of_America/Sourze_style.html .
När den amerikanska kongressen den 27 mars 1861 blev sine die -- "utan dag" -- efter att sydstaterna tågat ur och inget nytt datum för möte satts så blev konstitutionen vilande och USA har istället i ett och ett halvt sekel styrts med exekutiva order snarare än genom konstitutionell lag. Detta ändrades dock på ett lagligt sätt den 21 juli 2010 genom den möjlighet som finns i ett av grunddokumenten för USA, nämligen självständighetsförklaringen, att återbesätta "Republic for the united States of America", som alltså har återställts på ett lagligt sätt i enlighet med grunddokumenten till 1791 års konstitutionella lag. (Federala myndigheter, polis etc som bygger på senare juridiska påfund har möjligen vapenmakt men ingen juridisk sådan.) Källa: "Official site of the Republic for the united States of America" [länk]
Jag har lagt en kopia av texten på föregående [länk] här, då det har uppstått något sorts problem med den.
Något pågår. [länk] . Se artikeln på länken nyss. Jag har för lite info för att kunna bedöma vem som manipulerar, men genom att noga ta del av vad som sker, kan vi alla lära oss något. REKOMMENDERAR dock att till att börja med ta del av [länk] .
Från "Något pågår"-länken i #4:
[länk]

"The point here is that the game is wrapping up. It's quite obvious that Turner has been unable to deliver unto Caesar that which Caesar demands, hundreds of thousands of patriots. He has failed miserably on his mission. He has made an ass of himself in print and in voice and the handlers are done playing."
Det verkar alltså som Tim Turner har jobbat på uppdrag från Rothschilds för att fånga alla amerikanska frihetspatrioter -- och misslyckats! Om vi ska tro denna information, som naturligtvis bör verifieras. Informationen på Tim Turners sida kan studeras via min ersättningslänk i #2. Informationen är det inget fel på. Men frågan är alltså om den endast var lockbete för att fånga den verkliga oppositionen. Och att detta kan ha misslyckats. NESARA har jag stött på förut. Mycket intressant! Se vidare [länk] .
Fast ... tänk om NESARA också är en "Pied Piper", för att fånga den verkliga oppositionen...?
En av kommentarerna till "Något pågår"-länken:
TLGA said...

"[... snip ...]

Caution, today starts a massive Homeland Security/FEMA so called training exercise in 8 states along the New Madrid Fault.

Alabama,Arkansas,Mississippi,Missouri,Tennessee,Indiana,Illinois,Kentucky. Remember they have had more than 800 thousand DETAINEE HANDBOOKS printed and delivered to them on April 29th. They have purchased billions of dollars in dehydrated food. Training???? By placing a nuclear device at the base of one of those levee's being blown the New Madrid fault could easily be triggered. My information is that it was already tried once and thwarted. Don't panic and play into their hands. Do not forfeit your arms if you have them. Do not get on a bus or other conveyance to allow them to take you to a "safe facility" (FEMA CAMP)."

I samma kommentar länkar han till [länk] .
Det känns som detta är "the real stuff", liksom det ALLTID har känts för mig ang. "Oath Keepers" [länk] , sedan jag för ett par år sedan stötte på dem.
Fick ovan inte med
May 16, 2011 6:25 AM
... datumstämpeln, för vad "TLGA said...", också ovan.
Spelar ingen roll vad NESARA är, "Något pågår" texten kommer härifrån: [länk] . Nu är jag övertygad om att Tim Turner har jobbat på uppdrag från Rothschilds för att fånga alla amerikanska frihetspatrioter -- och misslyckats.
Som jag skrev, nu är jag övertygad om att Tim Turner har jobbat på uppdrag från Rothschilds för att fånga alla amerikanska frihetspatrioter -- och misslyckats. Och vidare: Något MYCKET STORT är MYCKET NÄRA.
Fetmarkerar viktig fråga jag tog upp efter Lasses senaste artikel:
[länk]

  • Tack Lasse! Fantastiskt väl presenterat.

    Kom att tänka på, även USA har haft skärmytslingar mellan centralmakten och frihetssträvare, som med FBI:s stridsvagnar och nedbränningen av David Koresh med anhängare i Waco, Texas. Senare amerikanska revolutionärer har varit extremt noga med att jobba genom lagen, inte med vapenträning. För NATO lär inte komma till deras assistans, såsom i Libyen... (Se vidare exempelvis "NESARA INTERNATIONAL" [länk] och min tråd "Republic for the united States of America" "[länk] (som visserligen kan ha varit ett försök att med "Pied Piper" fånga den verkliga oppositionen, se "Något pågår" o.s.v. i tråden) .) Med tanke på amerikanska frihetssträvare, vilken sida står det svenska folket på, maktkabalen eller folkets? Kan det vara därför vi har NATO i Sverige, för att svenskarna ska "välja rätt"?

    För att inte tala om vår ideologimyndighet... Men de kan bara skrämma och hindra folk från att få bra jobb, de kan inte ställa stridsvagnar mot dig.
    -- Kommentar till ""Demokrati" lösningen på arabvärldens problem?" Leif Erlingsson 2011-05-26 18:30:00 inlägg #5, [länk]

_
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .