Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Reinfeldt värre än Döbeln

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Reinfeldt_varre_an_Dobeln/Sourze_style.html .
Det är politikerna som ska leda samhällsutvecklingen så att alla medborgare känner sig delaktiga.  Men det där har man struntat helt i och tror att det är en tävling på alla områden, och inte en gemenskap.
(Lennart Karlsson 2012-12-18 06:00 i "Reinfeldt värre än Döbeln[länk] .)
Precis, samhällets enda existensberättigande är att stödja individen.  Utan det har samhället inga naturliga rättigheter.  Medan individen har alla naturliga rättigheter.  F.ö. vad Mental kvalitet i EU ständigt understryker.  Om verkligheten är en datorsimulation så som Jocke nyligen länkade till då kanske Mental kvalitet i EU och alien är "game controls".  :)  Skämt (med allvarlig underton) åsido, din artikel Lennart sätter åter fokus på den med de verkliga rättigheterna, människan.  Inte "maskinen".  "Maskinen" = ondskan i betydelse systemet som tar över.  Se t.ex. mina kommentarer om detta i min text "Fantasikrisen" från 2007  [länk]  (ursprunglig bloggning med kommentarer:  [länk] ):
Det finns en tvingande anledning för vårt nuvarande samhällssystem att inte släppa fram vetenskap och teknologi eller läkarvetenskap som bygger på livsprinciper och skaparenergier, nämligen för att försvara sin egen existens.  För tråkigt nog har vi ett samhällssystem uppbyggt kring att administrera begränsning av olika slag - ja, många av oss kan nog, kanske inte ens vill, föreställa oss det på annat sätt.  Men samhällssystemet som det ser ut kan inte överleva frånvaro av begränsning.  Det är därför det 'känner sig' tvingat att försvara sig mot varje vetenskap, teknik eller läkekonst som undanröjer begränsning, såsom av hälsa, energi, livsutrymme, etc.  Man kan alltså, för att förstå detta, föreställa sig samhällssystemet som en varelse vi visserligen själva har skapat, men en varelse som nu kämpar för sitt liv.  Den kan inte kosta på sig något medlidande.  Ingen nåd.  Det handlar för denna varelse om ren överlevnad.  Olyckligtvis kommer den inte att tveka att döda oss, om den tror att det hjälper.  Kanske det även i samhällssystemets fall handlar om en fantasikris; att inte kunna föreställa sig att transmutera sig själv till ett system som bygger på att administrera överflöd.  Ett motstånd mot det livsbejakande.
Utmärkt, en av dina bästa Karlsson! Vad är "tillväxt"? Att kasta 30% av all mat? Att öka uttag av energi, att förslösa jordens resurser? Även på rent miljövidrigt skräp, utan fungerande återvinning!
Mänger av jobb är kontraproduktiva, som du nämner.

Visst, dela på jobben, på sikt 4 timmar/dag. Då skulle vi kunna införa treskift. De arbetslokaler som står tomma ofta 25% av tiden på årsbasis (utom konsumtionstemplen gudbevars) skulle kunna minskas ner till en tredjdel.

Så mycket byggs, men brist råder på bostäder i detta land (Inte i Spanien, där är turismen industrin, tänkt som, miljoner bostäder står utan ägare).

Med sänkt arbetstid, jämt flöde i kommunikationer (bra kollektiva), levande förorter med mänsklig tid till egenvård.
Reinfeldt? En typisk klonad politikrobot, utan högre visioner på längre sikt.
DE senaste fem generationernas svåra sjuka är att vi tror oss ha rätt att plundra jorden på alla dess tillgångar, vi rövar från alla kommande generationer. Jag tänker främst på gruvor, olja,gas,GOD jord har förvandlats till öken. Älvar har blivit torra...En allt större befolkning på Jorden får allt mindre att dela på. Men så länge det finns ngt att röva så går det uppåt för miljoner...
Nästan alla politiker och ekonomer vet hur man utvecklar en ekonomi, så BNP ökar med ca 4 % per år, genom ökade uttag av jordens resurser.

Men nästan inget vet hur man drar ner ekonomin med ca 2 % per år för att minska miljöförstörning mm. Nästan alla neddragningar drabbar nog först de som redan har det svårast! Hoppas jag har fel.

I radion mal de på om Riksbankens beslut mm, hushållens höga skuldsättning mmKommer vi att minska våra julutgifter med 5 % i år?? Det är nog det som krävs.

På Juldagen är alla soprum o återvinningscentraler överfyllda av förpackningar med mera. Även av gåvor som slängts direkt.

På återvinningsbutiken i går så var 90 % rena krimskramset.....Blev nästan gråtfärdig./Livets Mening - Konsumera Mera// ??
När Alliansen tillträdde, hade många länge febrilt sökt jobb.
Arbetslösheten var hög 2000-2006, men har nu blivit permanent och ännu högre.
En bra regering ser till att organisera samhället så alla som vill och kan, kan få jobb. Det kan man göra bl a genom att se till att det är intressant att driva företag. Men i stället för att hjälpa företagen att skapa jobb satsade regeringen på ett slags konsumtionsbidrag. (jobbskatteavdrag). När man de sista veckorna har gått eller cyklat på GC-banorna, har bristen på arbetslösa stuckit i ögonen. Så det är ingen brist på jobb som behövs utföras men inte utförs. Men de rådande politikerna verkar gilla ett bidragssamhälle.
Bidrag både till arbetande och arbetslösa.

Ett av människans mest väsentliga behov är at känna sig bekräftad.
Det gör flesta i dag i hög grad genom arbetet. Vad gör våra rådande? De lär de unga i hög grad att skämmas. Vad gör du unge man? Vem vill behöva svara? Jag går på Socialen.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .