Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden "Problematiskt att Socialdemokraterna kallar Fatah systerparti"

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Problematiskt_att_Socialdemokraterna_kallar_Fatah_systerparti/Sourze_style.html .
Det är också problematiskt att försöka förenkla och måla upp problem och lösningar i Israel/Palestina i svart och vitt. Ja visst är det så att det finns ett demokratiskt underskott inom Fatah, visst lämnar deras förhållningssätt vad gäller kvinnors och homosexuellas rättigheter mycket övrigt att önska. Men vad menar Tobias Pettersson att man ska göra? Komplett isolera Fatah internationellt? Leder inte det till att man lämnar fältet öppet för islamistiska radikaler som kan hävda att Fatahs i någon mån pragmatiska hållning varit misslyckad. Israel stödde Fatahs motståndare en gång i tiden, för att skapa en motvikt till Fatah. Dessa motståndare var Hamas. Resultatet förskräcker.

Det faktum att Fatah har ett intellektuellt utbyte med Socialdemokraterna borde ses som något positivt. Olof Palmes internationella center skickar ner folk till Palestina just i syfte att hjälpa dem odla en mer demokratisk politisk kultur. Vore det bättre att isolera dem? Då kommer de knappast att bli mer demokratiska.

Anklagelserna mot Socialdemokraterna för att de vill öppna en ambassad för Palestina i Jerusalem, medan den svenska ambassaden för Israel ligger i Tel Aviv är minst sagt märkliga. Skribenten känner säkert till att Israel, helt utan hänsyn till hur landet som helhet och staden Jerusalem, som är helig för såväl judar som muslimer och kristna, i framtiden skulle kunna delas, genomdrev den s.k. "Jerusalemlagen" som deklarerade att "staden Jerusalem, hel och odelad, är Israels huvudstad". Skribenten känner säkert också till att FN:s säkerhetsråds resolution 478 från 1980 förklarade denna lag som ogiltig ("null and void") och att inte ens USA har förlagt sin israeliska ambassad i Jerusalem! Så att anklaga Socialdemokraterna för att vara antiisraeliska på grund av detta känns ganska oärligt.

Däremot håller jag med om att Socialdemokraterna bör se över sitt samarbete med Fatah så att man på mest effektivt sätt bidrar till en positiv och demokratisk utveckling inom den rörelsen. Man ska inte skygga för kritik. Men att isolera och ta avstånd från Fatah skulle troligen leda till en utveckling av rörelsen i fel riktning, och eftersom de enda alternativen till Fatah med något större folkligt stöd snarast är mer radikala är detta knappast något bra alternativ, framför allt inte för Israel. Israel borde ha lärt sig efter det misstag man gjorde i att stödja Hamas, att en "söndra och härska" strategi aldrig kommer att ge den stabilitet det israeliska folket (om än inte alla politiker och radikala religiösa) så hett eftertraktar.

Slutligen vill jag bara påpeka att jag själv INTE är Socialdemokrat.
"[T]he world's military and intelligence community has finally figured out that "Islamic fundamentalist terror" is run by Zionists and not Muslims" (Benjamin Fulford 2013-04-30). Det är ingen slump att muslimer (med "rätta lojaliteter") tas in i politiken. Men sionisterna är rökta. Den som ser kan ju undvika att dras ned med dem.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .