Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Politik och religion hör inte ihop

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Politik_och_religion_hor_inte_ihop/Sourze_style.html .
"Politik och religion hör inte ihop"  - Instämmer.
"I Iran har man sedan revolutionen blandat politik med religion.  Det var vi upplevt även i Sverige, fast i början av 1200-talet."  - Tyvärr upplever jag det i dag, fast i dag är religionen namnlös och dess präster kallas "Experter".

Politiker, domstolar, alla böjer sig för dessa experter.
Googla Expertbluffen http://www.google.com/search?q=Expertbluffen  [länk] .  Fast du kommer till ännu en expert - http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/2007/08/28/expertbluffen/  [länk] .

Vi kan inte överlämna ansvaret för vad som är sant till någon annan.  Vi måste alla bli våra egna vetenskapsmän.  Många säger, "det är logiskt...".  Logiken leder alltid tillbaka till innanför rådande tankeramar, om den ej kompletteras med Aristotles begrepp för dialog.  Det senare kapades ur vårt västerländska tänkande av Thomas Aquinas (1225-1274) i dennes verk Summa Theologiae (1274).  (Se Ola Alexander Frisk och "Så knullar staten Din själ - 2: Bli kvitt hjärntvätten - Den Västerländska Förbannelsen - och greppa dina förbjudna möjligheter" där han visar hur förmågan till tänkande förstördes mycket tidigt och hur denna förstörelse upprätthålls av skolan, den politiska klassen och den akademiska traditionen, http://staten.co.nr/  [länk] och "Vill Du lyda eller förstå?" http://lege.net/spegling_av_hyperdialog/start.htm  [länk] .  Hans bok i tre delar som kan laddas ned som PDF:er från näst sista länken nyss är en av vår tids viktigaste böcker!  (Ignorera "The page cannot be found" felmeddelandena inne på flera av sidorna, det tycks vara någon inbäddad sida som försvunnit.)
Jo Fredrik, det är klart att "Politik och religion hör inte ihop", inklusive Mammons religion. Det är mindre klart att Peterskyrkan ligger "i en av världens största religiösa städer i väst och i Sydöstasien"? "i väst" okej, men "i Sydöstasien"? :)
Fredrik "...Tänk och tala sedan, inte tvärtom för då går det bara åt h-vete. ...". Har du själv följt detta ditt råd till andra?! (retorisk fråga)
[länk]

"...Lord Acton är berömd för sitt yttrande "Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely"[1] (ungefär: "Makt korrumperar, och absolut makt korrumperar absolut"). ..."

absolut = helt och hållet

Faktum är att artikelförfattaren har fel. I dag blandas politik och religion i Sverige. "Enligt sufierna hatar den som betraktar människorna ur religionens aspekt sina medmänniskor, men "den som betraktar dem ur Verklighetens aspekt förlåter dem"." (Hesham Bahari 2013-04-25 i Tidningen Kulturen [länk] samt i bokpresentationen på [länk] .)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .