Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Om vilda vargar

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Om_vilda_vargar/Sourze_style.html .
Mitt emellan ironi och allvar... Ja, vad göra? T.ex. ni som inte insett överbefolkningen? Men finns det bara 20 lodjur kvar!? Fast du glömde järven.
Frågan är om det är en så välbetänkt sentimentaltet att bevara ursprungligheten i form av varg som är så dålig på att döda?

Det kan ta många dagar för en flock vargar att få död på en älg - rådjuren är lättare för vargen att ta livet av.

Att hålla vargar och andra av många oönskade djur i hägn eller reservat med redan slaktade djur som foder skulle i alla fall minska dessa hunddjurs skada på tamboskap och deras annars plågsamma anskaffande av föda samt spridande av oro bland primaterna.

Men varför överhuvudtaget tvinga vargar att framleva sina liv i fängsligt förvar för att begapas av en massa dumma turister?

Vore inte det omvända att föredras då det är människan som i praktiken utgör det verkliga problemet?

Grävlingar är inte trafikfarliga - det är trafiken som är farlig - människan kör ihjäl sej på löpande band utan hjälp av grävlingar - och är det någon som är äcklig så är det väl just människor med alla sina utstuderade sätt att döda varandra på, skita ner sin omgivning och förta all naturlig skönhet genom sina betongkomplex - och för övrigt verkar ha förutsatt sej att även ta död på allt annat också som lever.

Alla människor borde hållas inspärrade i därför avsedda anstaltsgetton då det uppenbarligen är så människan bäst trivs - etniskt och kulturellt skilda från varandra i små enklaver med vattentäta skott emellan för att undvika mångkulturens problematiska ambivalens att å ena sidan "gilla olika" och å andra sidan hävda att "lika barn leka bäst".

Till dessa antropofauna hägn med från alla håll oforcerbara stängsel bör endast aliens ha tillträde i studiesyfte.

För att inte störa respektive populationer uppdelade - etniskt, religiöst, och kulturideologisk bör ej ordnas antroposafarin eller andra samröre ens med närartsbesläktade populationer då det skulle kunna hindra den naturliga utvecklingen och minska eller öka mortaliteten i respektive population varvid de vetenskapliga studierna helt förfelas med avseende på vilka etnoreligiösa respektive kulturideologiska kombinationer som har den värsta överlevnadspotentialen.

Så snart rätt kombination för effektivast möjliga idioreligiösa kulturkombinations självdestruktionsbenägenhet skulle destruktionsförloppen kunna snabbas på genom så kallad smygindoktrinering varvid den mest effektiva varianten kunna implementeras i övriga mer seglivade getton.

Inhiberingen av den ytterst besvärande arten människa bör ju förverkligas på det mest kostnadseffektiva och för planeten skonsammaste viset - således bör bortsanneringen av allt så kallat männsligt från den nya sköna världen ske med omedelbar verkan så att ätandets förbannelse kan fortsätta så som det alltid varit, och då framgent ostörd av missriktad humanism, hjärtlös egoism, och generande mänsklig dumhet som ser vargarnas tänder men inte missilerna som hänger över deras egna huvuden.

Vi väntar alla på lättnadens stund då det hela är över.
Bra artikel! Lustigt nog skrev jag häromdan en liknande artikel med precis samma andemening. Kommer nog ut på sourze idag eller imorgon skulle jag tro. :)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .