Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Nu ger jag upp kampen mot hemlösheten

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Nu_ger_jag_upp_kampen_mot_hemlosheten/Sourze_style.html .
"Hur ska då alla omänskliga och diskriminerande förtryckarsystem vi har i landet någonsin kunna förändras till det bättre?"

  - Genom att vi alla slutar förstöra för varandra.  Men varför förstör vi för varandra?  Jag har i flera år själv funderat över motståndet mot verkliga lösningar.  I alla sammanhang.  Man sticker i vårt samhälle "kniven i ryggen" på folk i lönndom, i organisationer, arbetsplatser, ja överallt.  Vi ställer inte upp på varandra utan tvärtom trampar vi ned varandra.  Men varför?  Tror det är rädsla att själv bli nedtrampad.  Och här behövs hemlösa som varnande exempel!  Hela detta system skulle falla utan de hemlösa!!!

För då skulle folk våga skaffa sig en ryggrad...  Den som agerar hierarkiskt i en hierarki av äta eller ätas trampar nedåt.  Men det är ändå skillnad på folk och folk.  Inte alla är riktigt lika djävliga.  Dock, de djävligaste stöter ut de mindre djävliga om de får chansen.  Djävlighetsoptimering!  Så kommer det också att gå åt h-e för dem.

En relativt tidig text där temat motståndet mot verkliga lösningar för en friare framtid utan mat, energi o.s.v. begränsning fanns med är i min "Fantasikrisen" som publicerades på flera olika webbsiter och forum både på svenska och engelska vintern 2007, och som redan då den kom ut på svenska innan den blev översatt renderade mig ett telefonsamtal med en intressant herre i England, som undrade vad där stod.  Så det var därför jag även översatte den till engelska.

Hemlösa är nödvändiga för den som vill stoppa verkliga lösningar för oss alla, på alla områden!  Så frågan är inte hur man hjälper hemlösa, frågan är hur man hjälper oss alla!
Å Rolf:jag känner verkligen med dig! Själv ett vanartigt hemlöst barn vet jag hur lite de som inte ens snuddat vid vår verklighet förstår.Du har helt rätt i dina sakargument men vi räknas inte som experter på oss själva i något sammanhang.Det gäller flera tillstånd som psykisk sjukdom,ålderdom,fattigdom etc.De enda man aldrig lyssnar på är de berörda själva. Jag beklagar att du inte orkar mera för du är en bra represantant för de hemlösa men jag förstår dig så alltför väl.Man orkar inte hur länge som helst o kanske du har gjort ditt nu o har förtjänat att leva ditt icke -hemlösa liv utan villkår? En stor kram från din vän Sunny
Att hemlösa måste få både en och flera chanser är nog de flesta överens om. Att få chansen att få en bostad och hjälp att behålla den likaså. Har man lyckat med att sälja Situation Stockholm regelbundet borde oddsen att kunna behålla bostaden genom att betala hyran vara goda. Är problemet att de hemlösa aldrg erbjuds en chans till bostad eller att de trots flera chanser inte kan behålla dem? Var går gränsen?
Man kan vara hemlös i själen också! - Då hjälper det inte med att sälja "Situation Stockholm" - Man måste bliva förankrad på ett annat sätt,än i ett rum o kök! - Tråkigt nog gick för 14 år sedan LP-stiftelsen i konkurs! - Dom visste mycket om hur själen skulle kunna komma till ro! - Att verkligen känna att man kommit hem! - Mvh.
Lösningen är att införa marknadshyror, i tex USA finns det gott om spökstäder med ruckel för de hemlösa att disponera hyresfritt.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .