Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Mellan Camilla Henemarks skrevande ben !

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Mellan_Camilla_Henemarks_skrevande_ben/Sourze_style.html .
Lite väl magstarkt ibland att höra på "ring P1"
Nu hade det varit melodifestival och en kvinnlig deltagare hade skrevat med benen - inget ovanligt i och för sej då ju kvinnor sitter och skrevar med benen lite var stans, säkert även av goda skäl - inte bara vi män som tycker att det är obekvämt att trycka ihop genitalierna om vi lyckas få ett säte på bussen eller tunnelbanan - men nu var det på non uttagning till självaste melodifestivalen.
"La Camilla" som den skrevande kvinnan kallas hade dessutom ett glittrande kors dinglande i skrevet.
Jaha!?
Det kom då en mängd samtal till detta telefonväkteri "Ring P1" om det opassande att en religiös symbol - i detta fall kristen - skulle skändas så gruvligt genom att exponeras i skrevet på en kvinna.

Personligen förstår jag inte det opassande i detta - har det inte varit brukligt i prästerliga mansklädnader av diverse slag att ha ett kors dinglande vid bältet? Munkar även och jag ger mej fan på att en och annan abbedissa haft ett krussifix mellan benen - har aldrig hört att något sådant skulle förknippas med något opassande.

Ganska märkligt att livets port - den vaginala öppningen varur vi alla kommit som inte tagit genvägen via kejsarsnitt - skulle kunna betraktas som så förfärande smutsig och anskrämlig att den förfular en religiös symbol och skändar en hel religion.

Var det inte så att Jesus föregick med gott exempel då han tog skökan MM till sej? Och i fråga om liv och levene kanske det inte är så stor skillnad på kvinnor och män i fråga om professionalitet och tvingande eftergifter för att få till lite ekonomisk trygghet och brödföda på bordet - de flesta av oss säljer sej - vanligen även till billigt extrapris.

Nu var det även så att kvinnan som tog upp denna händelse som "Ring P1's" första samtal var muslim, och företrädde inte kristenheten i sej mer än att hennes reflektion färgats av hennes muslimska uppfattning om sitt köns skändliga smuttsighet. Vilket sätter fingret på den muslimska kvinnosynen som per indoktrinering förgiftat muslimska kvinnors syn på sitt eget kön så att denna inringande kvinna generellt upprördes över att se ett kors hänga mellan låren på en annan kvinna och såg detta som ett nedsmutsande av den kristna religionen.

Man får väl förmoda att detta engagemang var av vänlig omtanke om den kristna religionen, men "huvaligen" - att bara kunna tänka i sådana banor att kvinnors kön skulle vara så kändliga, och att deras kroppar så erbarmligt motbjudande att dom måste undanhållas från gudens åsyn genom slöjor, burkor och nikabber - vad ska det bli av mänskligheten när sharian stakar ut gränserna för människors beteenden?

Sharian och islam till trots, eller på grund av, så går inte ens muslimska kvinnor säkra - Tahrirtorgets helvetescirklars systematiska skändningar av kvinnor har upprört en och annan - dock i lamaste laget - och i förhållande till ett kors framför ett sköte så föredrar jag det tusenfalt mer framför den galenskap som handjävlarna sysslar med på Tahrirtorget i egypten och annorstädes.

Själv tycker - oreligiös som jag är - ändå att en religion som om så vore, hyllade livet och födelsen med sin symbol förknippad med den fåra vi män sått våra frön och var ur våra kvinnor låtit våra barn sedan träda ut i världen skulle vara värd all aktning - kanske skulle en sådan religion även ta bättre vara på livets kärlek än de nuvarande som näst intill undantagslöst koncentrerar sina bekymmer kring vad som ska hända efter döden...
Men hallå - inte ens Brunne har tagit sej samman så pass att min text fått en liten vänlig Brunnekommentar.

Annars så kan jag ju tycka att sista stycket bjuder på en liten hoppfull naivitet; Tänk er en ny och oanfrätt religion som hyllar livet och födelsen vårs respektive könsliga exteriörer som betydelsebärande symboler.
Kvinnans vackra fåra vi män sått och sår våra frön i, och var ur våra kvinnor låter våra barn träda ut i världen - det vore väl vara något värd all aktning.
Skulle inte en sådan religion till och med ta bättre vara på livets kärlek än de som nu riktar sin energi på att få någon fördel i livet efter detta???
Livet nu! Är inte det värt att ta hand om på bättre vis än vad som görs - att ta hand om liv i stället för att sarga och förstöra.
BIZON Jag undrar i vilken bibelvers det står att Jesus tog MM till sig.Inte mig emot med bibeln är väl enda stället där MM är nämnd!Att hon skulle vara sköka är ej heller utsagt vad jag minns. / Men världslitteraturen och konsten är fylld av fantastiska utvikningar FRÅN bibelverserna.

MEN det Du efterlyser är väl ofta en stor o stark HUMANISTISK rörelse då du inte anser dig vara religiös. Jag saknar också en starkare Humanism som nödvändigt komplement ja konkurent till kristendomen i dess olika former.
Den senaste timmen har jag sett på Kunskapskanalen om Tysk kultur och religion genom tusen år. Fantastiska kyrkbyggen, skulpturer, målnihgar, stadsmiljöer mm.I tusen år? var de tyskskpråkiga uppdelade i 100 stater,furstendömen etc i det suddiga tysk-romerska riket. Programmet försökte bl a skulda resultatet av Luthers reformation i norra Tyskland. Han försökte rensa ut all slags katolsk vidskepelse i form av demoner mm ur kyrkorna.Kommer säkert i några repriser. Rekommendedras.
Tja vad heter det Brunne - jämt och samt kan vara en ledning :-) ojämn en annan, men vad är sant?

Att hittepåkonsten kan tolka in vad den vill är i alla fall sant, men nämns int MM som en Jesus tämligen närstående person som dessutom fått symbolisera Jesus ömhet för de svagaste, ringaste och mest föraktade bland människorna?
Hur var det med de där om att kasta första stenen?

Har i min ägo en DVD som skildrar Martin Luthers liv - intressant även den.

Men i fråga om demoner och vidskepelse så är det just det jag far efter i min kritik av de som förfasar sej över att tortyrredskapet och religionssymbolen "korset" som genom att exponeras i en kvinnas skrev sulle skickanera en hel religion - där kan man snacka om demonisering av kvinnan - värsta Lilitsyndromet.

Tack föresten för att du tog dej tid att polemisera lite - ha en bra dag.
Citat från Bizon//men nämns inte MM som en Jesus tämligen närstående person som dessutom fått symbolisera Jesus ömhet för de svagaste, ringaste och mest föraktade bland människorna? //
Jo men exakt så har jag tolkat dessa verser./Tekniska problem nu/ Jesus tycks ha haft ett tillfälligt hem hos Lasarus och hans systrar, så nog hade Jesus närstående kvinnor.Två kvinnor rusar genom stan o säger att Jesus uppstått.Han pratar med en kvinna vid en brunn,trots att det var opassande.Han botar en kvinna som snuddar vid hans mantel!
#1: Men ohoj kapten Teddy - har du inte på någon av dina båtresor kommit fram till hinduismen i Indien? Där Shiva och hans gemål Parvati dyrkas i form av en fallos, en ”linga”, som skjuter upp ur en ”yoni”, en "fåra" som symbol för det kvinnliga?
Lennart 8 - Jo och jag älskar dessa livs och lustbejakande åskådningar - som förvisso inte i allt är så visa som jag skulle önska.
Men betänker vi att Mahatma Ghandi var mäkta förtjust i att läsa Bahavadgita som jag visserligen har en del invändningar mot, och han detta till trots var en av de verkligt stora ickevåldskämparna i världen så ligger det nog ändå något i det jag efterlyser som både juden- kristen och islam-dommen saknar - bejakandet av livet i nuet - det som eventuellt kommer sedan det får vi nog veta när det är så dags - eller så blir det inget av det vetandet - måste ju kännas tämligen grämelsefullt för de som avstått från all underbar kär lek om det inte blir något paradis :-)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .